40 bäst korta frisyrer

46

Det är sommartid och på de flesta ställen är det varmt! Så vi har dragit ihop de hetaste korta bob frisyrerna för att du ska läsa och bli kär i. Varför inte prova något roligt och kryddigt för att få dig upphetsad för säsongen? Kolla in dessa funky och sofistikerade frisyrer på våra favorit kändisar som den underbara Cameron Diaz, den underbara och exotiska Rihanna och den ljuva och strålande Jessica Alba. Vilken som gnistor ditt intresse och fångar din individuella personlighet?

1. Jennifer Lawrence: Wavy Beach Blonde Bob

Korta Bob Hairstyles_01

Vi älskar verkligen den här vågiga stranden blonde Bob på skådespelerskan Jennifer Lawrence. Du behöver inte ha naturligt vågigt hår för att få denna söta avslappnade look. Gå för tunga höjdpunkter med lite låga ljus och använd sedan ett stort krusjärn för att få vågens utseende. Efter att du har lagt till fast hårspray, kommer du vara redo för någon fest eller speciell händelse. Det här är också ett roligt vardagligt utseende!

2. Nicki Minaj: Suave Curled Bob

Korta Bob frisyrer_02

Nicki Manaj är känd för sin djärva känsla av mode. Vi älskar det här rena och sneda snittet som är tjockt och krökt. När du vill visa din kreativa sida, använd en mörk färg på ditt hår med färgglada tillbehör. Du kan använda den mörka hårfärgen för att kontrastera ljusa och ljusare färger som Nicki gjorde med sina läppar.

3. Miley Cyrus: Deep Side Part Bob med rakad sida

Korta Bob frisyrer_03

Miley Cirus är en annan popstjärnan känd för sin eklektiska stil. Vi älskar denna krigare ser med en rak sida som verkligen tar sin stil ut sidan av lådan. Från hennes garderob till sina tillbehör visar Miley att hon inte är din genomsnittliga tjej. Hur visar ditt hår din originalitet?

4. Rihanna: Soft Black Bob med volym

Korta Bob frisyrer_04

Denna superstjärnan vet hur man ska se ut som en gudinna med sin korta svarta bob som har viss verklig volym. Titta på hur hårets ändar är bara lite vinklade mot hakan och hennes knoppar är långa hela vägen mot ögonen. Återigen har Rihanna kontrasterat det svarta håret med en vacker ljus lila ögonskugga och läppstift för att poppa hennes vackra ögon och läppar. Hon är verkligen ett konstverk.

5. Katy Perry: Rosa och Blond Reverse Ombre Bob

Korta Bob frisyrer_05

Katy Perry har alltid en rolig och lekfull stil som gör henne unik. Om du är en riktigt positiv och bubblig person, skulle denna söta omvända bobbobla vara en bra passform för dig. Hon har några mörka rötter, och några rosa rötter är färdiga med en veteblond i mitten och slutar. Till toppen av det har hon några tjocka pennor snyggt penna och en liten röra i håret för att visa att hon inte tar livet för allvarligt.

6. Lady Gaga: Blond Beehive Bob

Korta Bob Hairstyles_06

Mode ikon och pop superstjärnan Lady Gaga vet hur man ska se ut som en stjärna med denna super blonda beehive frisyr. För att få denna utseende, använd en retande kam och en fast håll hårspray. Gärna koppla ihop det med en mer maskulin garderobsval och djärv smink för att få det övergripande utseendet.

7. Cameron Diaz: Windblown Blonde Bob

Korta Bob frisyrer_07

Denna snygga look på komisk skådespelerska Cameron Delicious Diaz är inte alltför svårt att uppnå. Allt du behöver är att krulla änden eller använd en rund borste för att blåsa torr. Du kan låta rötterna bli utsatta och glöm inte denna platinablonda färg går så bra med vita tillbehör och garderobsval.

8. Jessica Alba: Honung Blonde Bob

Korta Bob frisyrer_08

Den söta och strålande skådespelerskan Jessical Alba vet att honungblondin parar väl med en oliv hudton. Hon har gjort sig själv look extra feminin genom att curla ändarna och lägga till rosa blush, läppar, örhänge och garderob accenter. Hennes mjuka lila ögonskugga komplimangerar honungens blonda färg och är inte rädd för att ge håret en riktig volym.

9. Natalie Portman: A-Line Bob med Bangs

Korta Bob frisyrer_09

Den extra korta a-line boben är riktigt söt med pärlor. Vi älskar det i denna chokladbruna färg också! Det här är ett bra utseende för arbete och för artsy-tjejer. Om du verkligen är ute i sport, kom ihåg, det kan vara svårt att hålla håret ur ditt ansikte med ett snitt så kort men du kan alltid använda ett huvudband.

10. Charlize Theron: Svart Bob med en sidodel

Korta Bob frisyrer_10

Charlize Theron visar oss hur svart hår gör blå ögon pop. Du kan se hur hon accentuerar ögonen med en matchande klänning. Dela ditt hår på sidan och lägg lite kröning och du är redo för den röda mattan!

11. Anne Hathaway: Twisted and Wavy A-Line Bob

Korta Bob frisyrer_11

Skådespelerska Anne Hathaway gick precis ut ur en saga med sin vridna bruna a-line bob. Hon är positivt darlying med sina sprogetillbehör och mjuk feminin topp. Vi älskar djupt lila med brunt hår och glansen i hennes hår och garderob är en bra textur touch!

12. Halle Berry: Honung Blonde Ombre Bob

Korta Bob frisyrer_12

Denna söta a-line bob är väldigt smickrande på alla ansiktsformer. Skådespelerskan Haley Berry har olivhud så hon kombinerar honungblondin med en askbrun färg som är jordnärlig och naturlig. Vi älskar den lilla locket hon har lagt i håret för att mildra det. Passformade kvinnor kan alltid se mer feminin när de lägger en krull i håret.

13. Julianne Hough: Slank Blond Bob

Korta Bob frisyrer_13

Tucking ditt hår bakom öronen kan öppna ditt ansikte för att accentuera din skönhet och ditt leende. Skådespelerska Julianne Hough spelar upp sin vackra blonda färg med en röd satinöverdel och långa a ögonfransar. Det här är en bra titt på kvinnor med naturligt lättare hår, eftersom det inte blir så dyrt att hålla koll på.

14. Jennifer Love Hewitt: Brassy Brown Bob

Korta Bob frisyrer_14

Den förtjusande Jennifer Love Hewitt har en unik brun frisyr med mässingshöjdpunkter. Detta är en utmärkt unik färg och vi älskar att hon rockar den med mycket volym. Lägg märke till hur feminin det är med sidodelen och spetsens topp.

15. Katherine Heigl: Hollywood Glamour Bob

Korta Bob frisyrer_15

Katherine Heigl är en skådespelerska som vet hur man ser stilren ut. Hon lägger till volymen i håret eftersom hon har ett runt ansikte. Kruma ditt hår hela vägen till rötterna och ta det bakom dina öron. Gå till några pärlor som krullade till sidan för att mjuka utseendet och para smörblond färg med guld och vita tillbehör för att göra det extra regalt.

16. Drew Barrymore: Messy Part Bob

Korta Bob frisyrer_16

Skådespelerska Drew Barrymore har en kärleksfull och söt dimeanor och vi älskar denna casual bob frisyr på henne. Den här låga underhålls frisyren har höjdpunkter och låga ljus med mörkare rötter. Fråga din stylist för några honungblonda höjdpunkter och en platinfärg på resten. Du kan också krulla några bitar för att ge den lite textur.

17. Paris Hilton: Blond A-Line Bob med Bangs

Korta Bob frisyrer_17

Denna kändis sociala lilla vet hur man sticker ut från mängden med en platinblond blunt frisyr. Den långa smällen accentuerar hennes ögon och blonda frisyrer para bra med ljusa färgval som hon har gjort med den rosa toppen. Detta kan vara ett elegant och relativt lågt underhållsskär och det är ett utmärkt val för kvinnor med tjockt hår!

18. Katie Holmes: Espresso Brown Bob med Choppy Bangs

Korta Bob frisyrer_18

Skådespelerska Katie Homes ser ganska mischevious ut med denna lite a-line bob. Den här är bra för kvinnor som har tunt hår och märker hur smärtan ligger ovanför ögonbrynen för att ge det mer en hipsterappel. Det här utseendet är typ av punkrock och kan lägga till lite känsla för ditt liv om du är uttråkad med att dra ditt hår tillbaka varje dag!

19. Anna Faris: Vit Platina Bob

Korta Bob frisyrer_19

Anna Faris har en trubbig lite a-linje frisyr med söta smällar för att smala hennes något runda ansikte och accentuera ögonen. Denna färg kommer att kräva lite underhåll på rötterna, så överväga din naturliga hårfärg innan du bestämmer dig för denna roliga look!

20. Kirsten Dunst: Wavy Blonde Bob med utsatta rötter

Korta Bob frisyrer_20

Det här är en bedårande baby docka som skådespelerskan Kirsten Dunst verkligen har dragit av sig bra. Vi älskar smokey eye makup och marinblå spets topp som kontrasterar det blonda håret också. Kom ihåg att ge dig en sidodel och en mild krullning för att ge ditt hår lite textur och volym.

21. Jennifer Hudson: Voluminous Layered Bob

Korta Bob frisyrer_21

Skådespelerska Jennifer Hudson har lite seriös volym här i den här skiktade hårklippningen. De längsta lagren kommer faktiskt hela vägen ner till axlarna och hon har en fin glans till håret för att få det att se ut som det är bättre. För att få volymen hämtar du bollen från sidan och använd samma punkt för att ta tillbaka håret också. Detta kommer att ta lite styling produkt men det är roligt och ett bra utseende för en fancy party!

22. Brittany Snow: Pinned Back Short Bob

Korta Bob frisyrer_22

Den här söta klippningen är i huvudsak en a-line frisyr som är väldigt kort på baksidan och längst fram. Detta är sött påsat på ena sidan och vi älskar det i olika hårfärger. Om du vill ha en smidig skärning med låg underhåll, är det här utseendet. Det kommer snabbt att bli torrt på plats och du behöver inte heller röra upp rötterna för ofta.

23. Karlie Kloss: Ash Brown Bob med Side Swept Bangs

Korta Bob frisyrer_23

Detta är förmodligen ett av våra favoritutseende den här säsongen! Vi älskar askfärgad brunfärg med sidosvepna krullade smällar. Detta är ett bra snitt att para med rökiga ögon och riktar verkligen ögonen på dig. Om du vill ha en titt kan du bära och gå, det här är bra för dig. Lägg bara lite kröning och du kommer att älska den lätta, mjuka stilen.

24. Katharine McPhee: Choppy Angular Bob

Korta Bob frisyrer_24

Katharine McPhee är så charmig med denna lagrade bob. Det är också en omvänd ombre och vi älskar sidodelen med hakiga pärlor. Du kan göra en grå blond på toppen med en vete blond på botten och vi garanterar att du kommer att vara den enda med denna söta look.

25. Evan Rachel Wood: A-Line Ombre Bob

Korta Bob frisyrer_25

Vi älskar denna look för kvinnor med naturligt mörkare hår. Lägg till ett medium gyllenbrunt till de mörkare rötterna och få din stylist att ge dig en asymmetrisk a-line bob. Vi älskar hur hon har hållit sina pannor tjocka och valt en djärv röd läppstift. Dela håret på sidan och använd någon stylingprodukt för att ge dig lite volym.

26. Ashlee Simpson: Vit Platina Bob med långa Bangs

Korta Bob frisyrer_26

Detta mjuka men sultiga utseende är ultra-girly på grund av den djupa sidan delen och smokey ögonmakeup. Det är mer elegant med håret bakom bakom öronen. Detta är en annan bra look att hjälpa till att göra ett runt ansikte ser lite smalare ut eftersom det döljer pannan och uppmärksammar ögonen.

27. Carey Mulligan: Snygg Blond Bob

Korta Bob Hairstyles_27

Om du gillar en klassisk och enkel stil, är det det bästa klippet för dig. Det finns inte många lager och du behöver inte röra med curling eller volumizing. Allt du behöver är en liten efterbehandling spray för att hålla den på plats och kanske några kontrollerande balm för att hålla den form. Som din stylist för att hjälpa dig välja den bästa blondinen som matchar din hudton.

28. Victoria Beckham: Fairy Hair Bob

Korta Bob frisyrer_28

Victoria Beckham upphör aldrig att ha intressant hår. Hon är känd för a-line hårstil och den mörkbruna färgen är mycket komplimangerande för hennes olivläder. För att få denna a volym bara göra vertikala krullar och använd en fast håll hårspray. Om du vill, lägg till några riktiga smokey ögon smink för att få den extra dramatiska Hollywood glamour överklagande!

29. Jessica Stroup: Brun Ombre Bob med Bangs

Korta Bob Hairstyles_29

Det här är ett fint naturligt utseende som tycks ha varit bara höjdpunkter från solen. Hon har lite mascara på för att öppna ögonen upp, men förutom att hon hållit hennes smink väldigt naturlig och elegant. Detta är ett mycket sofistikerat utseende som är allt annat än ostentatiskt. Vi älskar den enkla höga halsen med spets för att avsluta utseendet också.

30. Shannyn Sossamon: Hipster Bob

Korta Bob frisyrer_30

Denna hipster bob är ett djärvt val och faktiskt väldigt trendigt. Vi älskar hur den asymmetriska klippningen ramar ansiktet och tror det eller inte, det här är ett lågt underhållsutseende som är minnesvärt och charmigt. Om du är säker kan du rocka den här stiliga stilen och klä upp den med skraj tillbehör och modealternativ som ligger utanför rutan också.

31. Samaire Armstrong: Vete Blonde Bob med Smörblonda Höjdpunkter

Korta Bob Hairstyles_31

Detta är ett bra hårklipp för kvinnor med naturligt rakt brunt hår. Lägg märke till hur Samaire ögonbryn är mörka och ögonen är mörka så vi vet att hon har naturligt brunt hår. Vi gillar denna färgkombination med mörkare rötter så underhållet är lättare. Åtminstone mörka rötter finns nu och det sparar mycket pengar!

32. Rebecca Romijn: Blond Bob med låga ljus

Short Bob Hairstyles_32

Detta är en av de få bob haircuts som faktiskt är längre i ryggen. Om du märker är ryggen vänd ut där den träffar nacken. Hon har lagt till att någon volym trycker på håret i stället för att föra ner sidorna. Låt några bitar ramma ansiktet och håll håret mjukt i motsatt riktning mot hårspray.

33. Naomi Campbell: A-line Bob med Razored Bangs

Korta Bob frisyrer_33

Naomi är fantastisk med hjärtformad frisyr. Vi älskar denna extra korta a-line cut som har razorerade kanter för att spruta ansiktet. Vi tycker att det här är ett bra hårklipp i vilken som helst färg och du kan hitta den som bäst passar din hudton och ser naturlig ut. Bangs bör komma mycket nära dina ögon för den extra förföriska överklagan.

34. Katy Perry: Flapper Bob i svart

Korta Bob frisyrer_34

Katy Perry älskar att gå retro med hennes frisyrer och vi njuter av det flapper-utseende hon har här. Du behöver inte ha lockigt hår för att uppnå detta utseende. Använd bara ett högt värmebärstång på botten och använd ett långt klipp för att göra en fingervåg på övre delen. Vissa glanssprayar ger dig en fin touch och voila!

35. Natalie Portman: Omvendt Ombre Bob med Finger Waves

Korta Bob Hairstyles_35

Det här är ett komplicerat utseende eftersom hon har några höjdpunkter på toppen och inramar ansiktet, men resten är mörkt. Hon har också gjort vackra mjuka fingervågor som slutar i lockar i nacken av nacken. Vi älskar hur hon har parat detta med en mjuk och feminin vit vit spets.

36. Anne Hathaway: Boycut Bob

Korta Bob frisyrer_36

Om du har fina egenskaper eller bara en bra personlighet, kan du helt dra av den här pojkiska bob frisyren. Den sida svepade korta smällen flyter in i skikten av klippet och det är en av de enklaste nedskärningarna att bära, särskilt om du knappt har tid att titta i spegeln på morgonen. Om du är på språng, prova den här a bobben!

37. Paris Hilton: Mjukt Platinum Bob med Sida Swept Bangs

Korta Bob frisyrer_37

Detta utseende är verkligen älskling på tv-verklighetstjärnan och arving Paris Hilton. Vi älskar verkligen hur det inte är styvt och det är verkligen inte tråkigt. Om du har ljus hud kan platina vara en mycket komplimangerande färg för dig. Denna trubbiga snitt är mer feminin med långa smällar som skiljs åt sidan.

38. Charlize Theron: Extra Short Blonde Bob

Korta Bob Hairstyles_38

Denna korta look har längre bitar på framsidan och i framsidan med en snygg och kort rygg. Skådespelerska Charlize Theron har vackra ögon och håller håret ur hennes ansikte är en bra idé att accentuera det här draget. Lägg märke till hur hon är parad med vita päron och en elegant vit topp som gör utseendet extra elegant.

39. Katie Holmes: Slank Brun Bob för Rak Hår

Korta Bob frisyrer_39

Om du har tunt hår är det här en utmärkt klassisk stil för dig. Du kan raka ändarna så att det finns en liten textur till dem och använd en stylingprodukt för att ge ditt hår lite kontroll. Om du har problem med flugvägar, försök att använda en direktare med något anti-friz serum.

40. Victoria Beckham: A-symmetrisk Reverse Ombre Blonde Bob

Korta Bob frisyrer_40

Detta kan vara vår favorit bob än! Vi älskar hur de hakiga knölarna flyter in i det långa stycket som ramar hennes ansikte. Vi kan inte heller få nog av den vita platinen i motsats till honungblondinen på baksidan. Det är varmt och kryddigt och vi tycker att det skulle vara underbart på alla!

Kom ihåg att dela det här a sommarutseendet med dina vänner och glöm inte att spara länken eller bilden för att visa din stylist. Kom ihåg att du har bättre chans att få vad du vill om du går in med en bild istället för att bara behöva beskriva den. Vi hoppas att dina hjul snurrar på hur du kan införliva något roligt och kreativt i ditt hår efter att ha tittat på alla dessa vilda och inte så vilda korta frisyrer.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More