40 Bäst Medium Bob frisyrer

54

Om du har medelstort hår, vill vi visa dig några av de hetaste bob frisyren som du kan prova! Vi drog våra populära populära stilar från de bästa kändisarna så att du kan dra från geni av deras stylister och fånga din egen kreativa personlighet! Vilken älskar du mest? Du hittar minst en som talar till dig så se till att du tittar igenom dem alla! Detta kan vara den förändring du letar efter för att hjälpa dig ut ur den funk eller byta upp din känsla!

1. Selena Gomez: Tjockt hår bryr inte sig om Bob

Medium Bob Hairstyles_01

Selena Gomez omfamnar verkligen hennes tjocka hår med detta krullade under bob. Hon har några fina guldfärgade höjdpunkter för att hålla det intressant och det här utseendet hjälper hennes unga ansikte att bli mer mogen. Vi älskar organisationen och den enkla stilen som den här frisyren erbjuder och tycker att den är perfekt för människor som är go-getters och organiserade som individer. Om du vill göra det mer artsy, lägg till lite kul färg i din garderob eller intressanta texturer för att kontrastera det snygga håret.

2. Taylor Swift: Ash Blonde Bob med massor av lager och Bangs

Medium Bob Frisyrer_02

Sångaren Taylor Swift ser sitt bästa ut och det är dödsdöt härligt här! Vi älskar skikten som hon läggs till i denna djärva ashblonda färgen. De långa och voluminösa smällarna kommer direkt till hennes mörka och rökiga ögon som är förföriska och mystiska. De rosa läpparna och den subtila rodnaden lägger till den slutliga feminina handen som gör männen drool i hennes närvaro. Du rockar Taylor och tack för idén!

3. Rihanna: Asymmetrisk A-linje Bob

Medium Bob frisyrer_03

Rockstar Rihanna vet hur man gör vågor med hennes ikoniska mode. Vi älskar denna bob eftersom den har rörelse i diagonala linjer. Den mörka färgen låter henne välja ljusa färger som kommer att sticka ut för att komplimangera hennes vackra hudton och ögon. Ha kul med det och dra in en färg från din ögonmakeup till din garderob!

4. Katy Perry: Lila Ombre Bob

Medium Bob frisyrer_04

Medan denna utseende är allt annat än naturlig, älskar vi det verkligen på super popstjärna Katy Perry. Den ljust lila färgen med grå rötter är magisk och läcker och vi kan inte få nog av dessa tvåtona kombinationer i år. Haka längdskärningen är mer voluminös på grund av krullarna och med rätt fasthållande hårspray kan du uppnå det här långt borta!

5. Scarlett Johansson: Vete Blonde Bob

Medium Bob frisyrer_05

Denna medellånga bob på skådespelerskan Scarlett Johannsen får henne att se ut som en bana modell. Hårets längd tuntar hennes runda ansikte och förlänger hennes nacke. Var inte rädd för att låta håret ha lite seriöst volym och lägg till några vrider med en hårbalsam för att hålla strukturen.

6. Emma Watson: Tidlösa Ringlets i Medium Bob

Medium Bob frisyrer_06

Skådespelerskan Emma Watson är otvetydigt elegant med den här tidlösa medellånga boben. Vi adore ringlets i hennes mahogny hår. Knippad bakom hennes öron gör hennes frisyr henne mjuk och feminin och ger henne en subtil kraft som män svungar över.

7. Demi Lovato: Black Messy Side Part Bob

Medium Bob frisyrer_07

Skådespelerska och sångerskan Demi Lovato är bara förtjusande med den här häftiga svarta bob frisyren. Denna rosa frisyr är stor med tjocka ögonbryn och en sidodel. Lägg märke till hur hon har vridit några bitar för att få det att se hakigt ut. Hon har också en fin glans på håret för att få det att se friskt ut och glöda. Du kan klämma in ena sidan för att öppna ditt ansikte och låt det vackra leendet ut!

8. Mila Kunis: Brun bikupa Bob

Medium Bob frisyrer_08

Den här bobben i styckiga lockar är i en a-linje med en bikupa. Detta gör att ett runt ansikte ser längre ut och accentuerar de vackra stora ögonen på skådespelerskan Mila. Vi älskar hur hon har några doppade ändar för att lägga till lite variation i utseendet. Du kan använda en retande kam för att få volymen och lägga till ett fast håll hårspray. Försök också ta ditt hår upp och tillbaka från mitten av ditt huvud. Kruma ditt hår i sektioner och det kommer inte bli för rörigt.

9. Kaley Cuoco: Ombre Blonde Bob med Twisted Curls

Medium Bob frisyrer_09

Kaley Cuoco är så moderiktig och rolig med den här snodda krullen platina bob. Vi älskar hur de enskilda bitarna sticker ut och det skiner hjälper verkligen blicken. Som vanligt ser det ut som det är fantastiskt när det är parat med platina blondin. Titta på de härliga aska blonda rötterna till damer, vi älskar denna utseende för artsy tjejer som har en bubblig och varm personlighet.

10. Emma Stone: Koppar Blond Bob med vågor

Medium Bob frisyrer_10

Detta är en av våra favoritfärger denna säsong eftersom den är så unik! Vi älskar den mellersta delen som skådespelerskan Emma Stone rockar. Kopparblondt hår fungerar bra med eleganta och klassiska soliga färger eftersom det verkligen inte passar bra med allt. Vi älskar de vågor hon skapats ifrån hennes ansikte för att öppna upp de vackra funktionerna!

11. Keira Knightley: Vindblåst Side Del Bob

Medium Bob frisyrer_11

Detta fantastiska utseende är framgångsrikt av några anledningar. Vi älskar den skimrande läppfärgen och den texturerade ljusa garderobstoffet. Men ännu viktigare, vi älskar de tjocka ögonbrynen och flygflugorna som ger henne en nyckfull och majestätisk överklagande. Denna kvinna är en kraft att räkna med och hennes bob frisyr är den perfekta komplimangen till hennes fantastiska personlighet!

12. Rita Ora: Stort blont hår bryr inte dig om Bob

Medium Bob frisyrer_12

Ibland måste du bara vara fantastisk. Hemligheten för detta utseende är tre gånger. Vi älskar volymen hon har skapat bra och de nakna läpparna som matchar hennes hud är en fin touch. Kombinerat med den mer klumpiga och maskulösa garderoben och tillbehören har hon en stil som är all sin egen.

13. Jessica Alba: Medium Brown Flipped Out Bob

Medium Bob frisyrer_13

Den här bruna med gyllene höjdpunkter är en klassisk stil som är perfekt för affärs- eller företagsevenemang. Vi tycker att det här också är en rolig klippning som gör att du känner flickaktigt och flirtigt samtidigt. Jessica visar oss hur man komplimangerar utseendet med nakna färger i smink och garderob för att göra en mycket elegant överklagande.

14. Charlize Theron: Wild and Free Blonde Bob

Medium Bob frisyrer_14

Charlize Theron kan inte se dåligt på någonting! Vi älskar denna vilda och majestätiska utseende. Hon matchade den skimrande färgen på ögonen till skimningen på hennes topp. Vi älskar platina och volymen av sina lockar liksom de mörka rötterna som matchar det mörka foderet på ögonen. De säger att ögonen är fönstret till själen och vi kan inte förneka att hennes själ ser väldigt ljus och livfull ut med denna fashionabla bob!

15. Rachel McAdams: European Bob med Bangs

Medium Bob frisyrer_15

Rachel McAdams bär alltid de bästa frisyren för ett runt ansikte. Lägg märke till hur smärtan och sidorna av hennes hår kommer i närheten av att ge henne en mer slimmad apearance. Den långa halsen på hennes topp hjälper också med det. Hon gömmer aldrig sitt vackra leende och ser alltid elegant ut. Vi älskar den mörka färgen och något krullade knölar. Använd en rund borste och hårtork med någon produkt som ger dig lite kontroll.

16. Julianne Hough: Ombre Bob med djup sidodel

Medium Bob frisyrer_16

Julianne Hough ser ut som en äkta amerikansk skönhet med sin djupa strandblondin skildad åt sidan. Hon har mjuka rosa läppar och kinder som är feminina och mjuka. Vi älskar det här lite flippat ut bob eftersom det är eklektiskt och det behöver inte vara i ordning. Det visar att hon är rolig och gillar att spela! Vad säger ditt hår om dig?

17. Jennifer Love Hewitt: Prinsessan Brown Bob

Medium Bob frisyrer_17

Jennifer Love Hewitt har en så söt och oskyldig energi och bara se hur den här eleganta prinsessan bob hjälper till att dra av det. Hon ser så charmig ut och kan nås även om hårklippningen är ganska mogen. Använd en rund borste och hårtork för att få håret att stanna på plats och avsluta det med en medelhår hårspray.

18. Katherine Heigl: Smörblonder Ringlet Bob

Medium Bob frisyrer_18

Katherine ser alltid ut som en kvinna och inte som en tjej men hon är också alltid bara positivt vacker. Titta hur härlig den här gula blondinen är i ringor. Använd ett högt värmecirkeljärn och fast håll hårspray och glöm inte att ljusa tillbehör och garderober kommer att accentuera den glöd som hon har!

19. Drew Barrymore: Tre Tonade Ombre Bob

Medium Bob frisyrer_19

Skådespelerskan Drew Barymore vet säkert hur man vädjar till våra sinnen med denna mångfärgade bob. Hon matchade hennes hår med de oceaniska färgerna i hennes garderob också. Vi älskar platina, gyllene blondin och mörkare rotkombination i denna klumpiga och funky bob. Detta är ett måste ha denna säsong och vi rekommenderar det för tjejer som har naturligt lättare hårfärger eller hår som lätt kan färgas blondin.

20. Paris Hilton: Blondie Flipped Out

Medium Bob frisyrer_20

Paris är alltid fantastisk med sina ikoniska modeval. Vi älskar denna trubbiga snitt på henne eftersom det visar upp sin vackra nacklinje. Vi älskar hur hon bär diamantband och klassisk svartvitt för att komplimangera den läckra platinafärgen. Gör det mer fantastiskt med ett huvudband damer och du kommer att känna dig som en prinsessa var du än är!

21. Christina Hendricks: Ljuskoppar Bob med mycket volym

Medium Bob frisyrer_21

Christina Hendricks är annan världslig med denna ljusa kopparfärg och silverklänning! Vi älskar de röda apelsinläpparna med att dra ut den vackra färgen i hennes hår. Var inte rädd att verkligen ge ditt hår några seriösa volymer också! Det här är den perfekta färgen för mycket ljusa hudtoner, men det kommer att se vackert ut på alla!

22. Rose Byrne: Savvy Brown Bob med Bangs

Medium Bob frisyrer_22

Rose har en avsiktligt organiserad bob som är elegant och elegant. Vi älskar att det bara är en solid färg och har tydliga linjer. Vi älskar denna sofistikerade och polerade överklagande som kommer att leda uppmärksamhet var du än går. Det är fortfarande mjukt och feminint och kommer verkligen inte att kräva mycket tid heller, vad väntar du på damer?

23. Anna Faris: Vit Platina Bob med Bangs

Medium Bob frisyrer_23

Den här skådespelerskan är all Hollywood med hennes vita platina hår och trubbiga smällar. Lägg märke till hur hon har en ljusare hudton så det är lättare att få den vita vita platinfärgen. De mjuka röda läpparna och guldörhängen gör henne mer glamorös och är skyldig att den röda klänningen är bara fantastisk i motsats till den skraj bobben!

24. Kirsten Dunst: Tripplefärg Ombre Bob

Medium Bob frisyrer_24

Dessa frodiga ögonfransar är inte det enda vackra i denna bild. Vi älskar de gyllene doppade ändarna av denna bob frisyr och vi kan inte få nog av den här unika färgkombinationen. För att mildra utseendet har hon rosa kinder och hon matchade blicken i ögonen till den blöda blicken i ögonskuggan! Detta är ett av ett snyggt utseende som vi tycker är ett måste för säsongen!

25. Jessie J: Pulp Fiction Bob

Medium Bob frisyrer_25

Du kan verkligen inte gå fel med den mörkbruna massabilden. Om du inte har tittat på filmen, vet du förmodligen detta ikoniska utseende. Det är tidlöst och t och mystiskt. Den långa smällen och vände i ändarna är lätta att få med rätt rätningsserum och en rätare. Använd bara lite bra hårspray och du är redo att rocka den röda mattan!

26. Jessica Chastain: Mjukt koppar Bob

Medium Bob frisyrer_26

Vi älskar den orange koppartonen i dessa mjuka krullar och tycker att det här är ett bra utseende på sommaren och hösten! Detta är en unik färg som hjälper dig att sticka ut från mängden och så länge du har ett högkvalitativt krusjärn, kommer det inte ta dig lång tid att dra av det! Glöm inte att avsluta med en bra spray för att hålla krullarna om du har riktigt rakt hår. Vi älskar den lax orange garderoben kopplad med koppar för den extra modeappellen!

27. Mandy Moore: Kastanjebrun Ringlet Bob

Medium Bob frisyrer_27

Mandy Moore är förtjusande med denna söta ringlet bob frisyr. Denna skådespelerska vet hur man appellerar till folkmassorna med sina pärlvita tänder och hennes fantastiska leende. Hon har uppnått utseendet genom att göra lockar bort från ansiktet. Prova att spruta håret medan det är på järnet och låt det få lite seriös volym. För att hålla det från att bli rörigt, klipp ditt hår i sektioner och gör krullarna en sektion åt gången.

28. Ginnifer Goodwin: Nyckfull Brown Bob

Medium Bob frisyrer_28

Denna pinned back bob frisyr är bara älskling med neutrala tillbehör och garderob val. Vi älskar den chokladbruna färgen och nakna läppfärgen för att dra allt ihop. För att få denna utseende, låt det vara rörigt och lägg till några lockar. Använd bobby pinnar för att säkra lite tillbaka och låt några bitar ramma ditt ansikte.

29. Eva Longoria: Ombre med feta krullar

Medium Bob frisyrer_29

Denna espressobruna och gyllenebruna ombrebob är så läcker på skådespelerskan Eva Longoria. Vi älskar hur hon bundet i färgerna i håret med örhängen och klänningen. För att få dessa dramatiska krullningar, var noga med att du har ett högt värmekrämjärn och en fast hårspray. Dela ditt hår i sektioner så att du kan hantera det lättare. Curl hela vägen upp till hårets rot och stift tillbaka ena sidan.

30. Victoria Beckham: Elegant A-Line Bob

Medium Bob frisyrer_30

Victoria Beckham är känd för sin snygga A-line bob frisyr. A-linjen är väldigt slank och komplimangerar för runda ansikten. Hon har en fin kastanjebrun med gyllene höjdpunkter. Vi älskar den här frisyren med vita garderobsvalsar och en solkusad solbränna för den extra friska glöden. Avsluta det med en fin lipgloss och du kommer att bli positivt strålande!

31. Sienna Miller: Enkel Blond Bob

Medium Bob frisyrer_31

Detta är ett lågt underhålls frisyr som kan göra det själv att göra. Du vill att din stylist ska tona ut det så att det ligger lätt och kan torkas snabbt. När du har färgen, ser utseendet på sig själv! Detta är bra för alla årstider och blir mer naturligt på ljusare hudtoner.

32. Ashley Greene: Tjock Brun Bob med Deep Side Part

Medium Bob Hairstyles_32

Ashley Greene är ganska bomberskalet med sin tjocka bruna bob. Hon kan ropa publiken med de härliga bruna låsningarna. Hennes hår har en fin glans och sidoseparerad look med en tjock diagonal bang är en mogen och sofistikerad stil som inte kräver massor av förberedelsestid!

33. Tyra Banks: High Fashion Ash Brown Bob

Medium Bob frisyrer_33

Supermodell Tyra Banks vet hur man ska bli slående vacker med sin högmodiga stil. Denna trubbiga snitt har en fin askgrå ledning till den som är jordnär och subtil. Tyra vet grå och lila par väl tillsammans, liksom silver och guld med grått. Hon är en modeikon och vi älskar hennes sexiness!

34. Rebecca Romijn: Big Bold Bob

Medium Bob frisyrer_34

Rebecca har spunk och personlighet med denna ljusa blonda frisyr. Hon har en fin rosa på hennes läppar för att hålla den mjuk och feminin men du måste erkänna att hon ser ut som en social lite! Vi kan inte få nog av dessa platina blonde bob s denna säsong, så om du kan göra upp håll, säger vi gå för det!

35. Selena Gomez: Rich Brown Ringlets i en Bob

Medium Bob Hairstyles_35

För vackra skådespelerskor med runda ansikten kan en voluminös bob verkligen hjälpa dem att bli smalare. Vi adore dessa bruna ringlets med gyllene höjdpunkter och tycker att det skulle göra någon kvinna lite mer mogen men fortfarande farligt förförisk!

36. Taylor Swift: Ash Blonde Bob med Bangs

Medium Bob frisyrer_36

Detta är en av våra favoritbobs den här säsongen. Vi älskar kombinationen av de vertikala krullarna och smällarna. Den krämiga askblonda färgen är super i just nu och det är väldigt jordnär och naturlig. Vi gillar de nakna sminkfärgerna som läggs till här och vi tycker att det här utseendet kommer att bli mördare på alla! Det är mjukt och feminint.

37. Rihanna: Roaring Red Bob med volym

Medium Bob frisyrer_37

Rihanna är inte rädd för att vara stor och djärv med sina modeval. Hennes hår är inget undantag. Varför blanda in när du kan sticka ut rätt? Den här ljusa färgen är kul och visar din kreativa sida och de stora krönen är inte så svåra att dra av! Det här utseendet är så eldigt varmt och vi kan inte få nog av det!

38. Katy Perry: Flapper Bob med Finger Waves

Medium Bob frisyrer_38

Katy Perry har alltid en unik stil och vi älskar henne. Vi älskar denna flapper look med pärla och huvudband tillbehör. För att göra fingervågor, använd långa klipp medan ditt hår är fuktigt med gel i det. Torka håret och ta bort klämmorna för de smaskiga vågorna som säkert kommer att vara partiets samtal!

39. Emma Watson: Layered Bob

Medium Bob frisyrer_39

Emma Watson ser charmigt ut med sin skiktade bob frisyr. Det här är ett bra naturligt utseende och mycket lågt underhåll för de som föredrar att inte spendera timmar och timmar på att göra ditt hår varje dag. Det är fortfarande trendigt och t och kan vara vardagligt eller klädigt!

40. Christina Hendricks: Honey Blonde Half Curled Bob

Medium Bob frisyrer_40

Detta är ett glamoröst utseende för damer med runda ansikten. Volymen kan hjälpa smala ditt ansikte och det blir en hård frisyr att glömma. Om du vill imponera på den speciella personen, varför låt inte ditt hår tala för dig? Vi älskar spetsens topp och röda läppar för att knyta samman allt.

Förhoppningsvis känner du dig inspirerad till att göra något roligt och kreativt med ditt hår nu och vi vill bara påminna dig om att dela med dig av dina bästa tjejvänner för att ge dem några inspirationer också. Kom ihåg att prata med din stylist om vilken färg som passar bäst med din hudton och vilken skärning som komplimangerar din naturliga ansiktsstruktur.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More