40 bästa långa Bob frisyrer

51

Letar du efter ett sätt att krydda ditt utseende? Varför börja inte med ditt hår? Att få en ny trendig frisyr kan hjälpa dig att känna dig frisk och stilfull och därför har vi samlat 40 av de bästa långa frisyrstilarna från toppkändisar som Kim Kardashian, Taylor Swift, Katy Perry och så många fler. Hitta den som passar din individuella stil och personlighet och ha det kul med det!

1. Kim Kardashian: Messy Wavy Bob

Long Bob Hairstyles_01

Denna a bob är en sultry espresso brun är mycket tilltalande på tv-personlighet Kim Kardashian. Lägg märke till hur den djupa sidan skapar ett litet mysterium. Om du inte har tjockt hår, försök att använda en volymiserande schampo. För att få det vågiga utseendet, krulla håret och spraya det efter att du borstar genom det försiktigt. Låt det vara rörigt och vildt och kanske para det med lite mörk ögonmakeup, neutral läppstift och en blank guld- eller silverplatta för att avsluta superstjärnans utseende.

2. Jennifer Lawrence: Bob med en Bang

Long Bob Frisyrer_02

Skådespelerska Jennifer Lawrence ser söt och oskyldig ut med den här boben som kommer ner strax under hennes axlar. Hon valde en naturlig färgkombination av askblondin med några subtila platinahöjdpunkter. Vi älskar denna färg för hennes hudton. Denna look har roliga lager och en hakig sida svepad bang för att ge den en flirtig girlish finish.

3. Taylor Swift: Vete Blonde Bob med Finger Wave

Long Bob Hairstyles_03

Sångare och låtskrivare Taylor Swift dödar den med den här 30: e överraskande fingervågutseendet. Hennes axel längd bob är bara snyggt nog att ha en högljudd artsy curl i bang. Vi älskar hur hon klibbar fasta färger för hennes hår och kläder här för att hålla utseendet rent och sofistikerat.

4. Nicki Minaj: Straight Bob med Middle Part

Long Bob Frisyrer_04

Sångare och super popstjärna Nicki Manaj vet hur man alltid ska gå ut ur lådan med sin stil. Vi älskar den här tjocka svarta bob frisyren på henne som komplimangeras av hennes svarta ögonmakeup och höga halslinjens svarta topp. Hon har perfekt smink med en liten glans i håret och en glöd på ansiktet för att ge henne det skinnande brusande överklagandet.

5. Miley Cyrus: Ombre Bob med Curls

Långa Bob frisyrer_05

Sångare och rockstar Miley Cyrus ser så feminin ut med denna ombre bob. Vi älskar den gyllene blonda färgen och mörka rötter som alltid ser bättre ut med några stora vågiga krullar. Slutför det här a utseendet med en sidodel och några extra långa ögonfransar för att göra den extra wow-faktorn. Hej vi är kvinnor och det betyder att vi får roa med vårt utseende!

6. Katy Perry: Rak Bob med Asymmetrisk Bangs

Långa Bob frisyrer_06

Sångare och superstar Katy Perry är en modeikon och vi älskar hennes djärva mode och stilval. Vi älskar hennes medeltida överklagande med denna mörka chokladhårfärg och diagonala bangs. Om du har tjockt hår kan du be din stylist att tunna ut underlagren och köra en rätare genom den med något rätande serum. Det här är det perfekta festen för hipsters och affärskvinnor.

7. Kylie Jenner: Den mystiska Bob

Long Bob Hairstyles_07

Den här mystiska sagan på social lite Kylie Jenner är fantastisk. Vi älskar det mörka molniga grået i motsats till koboltblå. För att få lite volym på toppen, bara reta underlagren lite. Detta är en bra färg för de flesta hudtyper och ögonfärger. Djärva tvåtonfärger är väldigt ina och axellängdskärningar är ett bra sätt att göra ditt ansikte ser smal ut.

8. Jennifer Aniston: Blond tjej nästa dörr Bob

Long Bob Hairstyles_08

Skådespelerska Jennifer Anniston är känd för sin enkla skönhet. Hon brukar ha en honungblonde med höjdpunkter och en neutral smink. Hon sportar en solskönad solbränna och har den friska glöd som kvinnor och män älskar. Fråga din stylist för en hälsosam efterbehandlingsprodukt för att hålla flygflyget i luften och du kommer att känna dig frisk och levande!

9. Emma Watson: Red Pointy Dog

Långa Bob frisyrer_09

Skådespelerskan Emma Watson är förtjusande med den här skolflickans look. Hon har valt en bränd körsbärsfärg och använt en rätare för att göra ändarna mer dramatiska. Hon har en sidodel och har dragit löst sitt hår så att vissa kan falla ner. Detta är ett vardagligt utseende som är elegant men vänligt.

10. Kristen Stewart: Punk Bob

Långa Bob frisyrer_10

Twilight Saga filmseriens skådespelerska Kristen Stewart ser positivt ut punk med dessa dramamatiska skikt och välmående bob. Hon gick med en djup mahognybrun och låt de kortare överlagren ha lite frihet att visa upp sin personlighet. Vi tycker att det här är en super snygg cut som de flesta damer kommer att känna sig fantastiska med!

11. Kristen Bell: Hippie Chick Bob

Long Bob frisyrer_11

Skådespelerska Kristen Bell omfamnar sin bohemiska stil med denna blonda bob. Hon har en djup sidodel och inte många lager alls. Hon höll sitt hår tjockt och har en vacker buttery och gyllene blond färg för att fånga ögat. Det är avslappet på grund av den ombre som hon har med mörkare rötter och det gör att hon ser mer tillgänglig och verklig.

12. Vanessa Hudgens: Bold Ombre Bob

Long Bob frisyrer_12

Disney Channel skådespelerska från hits som High School Musical, Vanessa Hudgens ser älskling ut med denna funky artsy look. Om du vill uttrycka din kreativa sida, prova den här platina och medellånga bruna ombreboben. Avsluta med några lockar och roliga örhängen och du kommer säkert att blända den speciella någon.

13. Carrie Underwood: Sofistikerad Platinum Bob

Långa Bob frisyrer_13

Sångaren Carrie Underwood är all Hollywood glam med denna lagrade platina bob. Vi måste påpeka hur vit garderobsval går så bra med platina hår. Hon har också de stora djärva ögonfransarna för att visa gnisten i ögat. Om du har mörkt hår kan det här vara mycket, men det är bra för människor med naturligt ljus hår.

14. Jessica Alba: Kastanjebrun med bottenkronor

Long Bob frisyrer_14

Skådespelerska och modell Jessica Alba ser underbart ut med denna glamorösa kastanjebob. Hon har lagt till några blonda höjdpunkter och drog av sig utseendet med nakna sminkfärger. Hon är så elegant med de söta ringletkrullarna på botten. Detta är ett ultra feminint utseende som är bra för evenemang och fester och tar knappt när som helst att göra!

15. Olivia Wilde: Messig Ombre Bob

Långa Bob frisyrer_15

Denna amerikanska skådespelerska, producent och modell vet hur man slår av sina strumpor med sitt vilda hår. Hon gick med en vacker naturlig ombre färgkombination, lagt till en sidodel och några tunna långa smällar för att visa upp sin vackra halsringning och accentuera de här underbara ögonen. Om du är en flört så är det här!

16. Jessica Biel: Chokladbrun Bob med lager

Long Bob frisyrer_16

Jessical Biel är ganska bomberskalet med denna mjuka feminina brunbob. Det här blicken kan blåsa i vinden med de många skikten och du kan få de mjuka vågorna med en rund borste och en torktumlare. Gå för naturliga sminkfärger och glöm inte en subtil rosa läppglans så att den är över. Detta är ett professionellt utseende som fortfarande har lite pizazz för att få dig att känna dig .

17. Zoe Saldana: Grekisk gudinna Bob med vertikala lockar

Long Bob frisyrer_17

Zoe ser ut som om hon har gått rakt ut ur en episk ryggsats med dessa vertikala krullar. Hemligheten till den här bob frisyren är inte curl hårets ändar och behåll krullarna i den nedre delen av håret. Du kan hålla kullstången vertikal för att få effekten och spruta krullarna medan de är på järnet. Den här trubbiga boben gör att kvinnor ser ut som gudinnan som vi alla är!

18. Charlize Theron: Casual Platinum Bob

Long Bob Hairstyles_18

Skådespelerska och Hollywood heartthrob Charlize Theron är magisk i denna casual platina bob. Hon har en djup sidodel och vårdfria krusar för att skapa en mycket förförisk och fritt flytande frisyr. Denna stil går bäst med ljusare hudtoner och blåa ögon eftersom det inte kräver att rötterna tas upp för ofta.

19. Anne Hathaway: Brushed Back Mahogony Bob

Long Bob frisyrer_19

Anne Hathaway har en mogen och elegant överklagande med denna blåst tillbaka bob. Hon accentuerar ansiktet genom att hålla håret av det. Hon ser också väldigt galen med denna mogna röda färgen och siden. Detta är ett utmärkt exempel på hur färgkombinationer och tillbehör kan ge ett starkt intryck som talar mer än ord.

20. Hilary Duff: Beach Girl Bob

Långa Bob frisyrer_20

Skådespelerska Hillary Duff har en rolig och flirty surferflicka ser på att vi bara inte kan få nog av. Vi njuter av hur hon använde en läcker buttery platina blondin och gjorde det rörigt och roligt. Denna funky look kan vara avslappnad eller klädd och det är mycket lågt underhåll. Varför inte prova om blondin verkligen har det roligare?

21. Reese Witherspoon: Glänsande Rak Platinum

Long Bob frisyrer_21

Skådespelerska Reese Witherspoon är strålande med denna fashionabla bob. Börja med att lägga till en bit för smäll och använd sedan ett rätningsserum för att få det snygga och kunniga utseende. Hon har viss volym på ena sidan för att göra utseendet mer asymmetrisk och ge en viss rörelse åt det som är helt geni.

22. Julianne Hough: Platinum Ombre Bob

Long Bob frisyrer_22

Skådespelerska Julianne Hough ser ut som tjejvänsmaterial med hennes söta platina blonde ombre bob. Hon har skapat en mjuk look med blonda röda aska och du kan uppnå det mjuka håret med hjälp av en rund borste och hårtork.

23. Katherine Heigl: The All Blonde Bob

Långa Bob frisyrer_23

Komedi-skådespelerskan Katherine Heigl är så charmig med henne alla blonde bob. Inga rötter på det här utseendet och vi älskar den smörgula blonde hon är utvald. Denna hårfärg är perfekt för ljusare hudtoner, men komplimangerar hennes bruna ögon så bra. Du har råd att gå dramatisk med ögonmakeupen när du bara har en solid färg på håret och för att göra det extra stiligt, välj en solid färg garderob.

24. Ellen Sida: Hipster Bob

Långa Bob frisyrer_24

Ellen Page har den ultimata hipster bob som är utspädd och har dramatiska lager. Det vi älskar mest är de hakiga pärlorna som hon har lagt till i chokladbrunt hårstil. Titta på hur hon klär upp denna härliga punkhårstil genom att lägga till en mycket elegant modig garderob.

25. Paris Hilton: Princess Butter Blonde Bob

Long Bob frisyrer_25

Heiress, tv-verkställande stjärna och modellparis Hilton ser ut som den praktfulla prinsessan med denna vita platina blonder bob som är krökt under med en rund pensel. Du kan få denna look ännu mer prinsessa som att lägga till ett vitt och gnistrande huvudband och vita kläder. Hon är verkligen iögonfallande och vi tycker att det här är ett bra utseende för kvinnor som är redo att äntligen sticka ut från mängden och äga sin skönhet!

26. Katie Holmes: The Ringlet Bob

Long Bob frisyrer_26

Katie Holmes lämnar inget att önska med sin fashionabla Wringlet Bob. Hon är bara helt söt och söt med sina espressobruna krullar som krullar bort från ansiktet. Sidodelen gör utseendet mer feminint och förlänger hennes ansikte. Hon har gjort sig mer mogen genom att välja en mammal topp och solid klassisk färg garderob.

27. Christina Hendricks: Koppar Blond Bob

Long Bob Hairstyles_27

Christina ger bort den höga mode konstnärliga atmosfären med sin lockiga mopp kopparblonda krullar. Vi älskar hur lite smink hon har på sig eftersom det är så naturligt vackert. Hon har ett unikt och mystiskt utseende som kommer från att välja den unika kopparfärgen och sedan vara utanför lådan med sin naturliga överklagande.

28. Rose Byrne: Sidparted Ringlet Bob

Långa Bob frisyrer_28

Australiens skådespelerska Rose Byrne är krossad med den europeiska appellen. Stort hår är t och vi älskar hur hon har staplat det mer på ena sidan. Hon har några snygga höjdpunkter som ger sitt hår ett solkysat utseende och vi älskar det bruna som matchas med navvy blå garderoben. Kom ihåg att män vanligtvis inte älskar massor av smink och det är lätt att se här hur naturligt vacker hon verkligen är.

29. Anna Faris: Smörblond Bob med Bangs

Long Bob Hairstyles_29

Den här amerikanska skådespelerskan och producenten är majestätisk och i denna bob frisyr med pärlor. Vem sa vacker måste vara komplicerad rätt? Hennes hårklipp är enkelt och du kan uppnå formen med lite lagring och en rätare. Om du har tjockt hår, fråga stilisten om att tunna ut underlagren och det blir en enkel look som du kan bära varje dag utan att spendera mycket tid på det.

30. Lily Collins: Messy Piecey Bob

Long Bob frisyrer_30

Lily Collins är helt enkelt magisk med den här röda boben som har kinks och vågor. Du kan sova med några små flätor och sedan spruta dem med hårspray när du ångrar dem på morgonen. Använd en retande kam för att få lite extra volym och kom ihåg att lägga till en röd färgpop på dina läppar för att markera det röda håret. Rött hår kan göra dig ser strålande och hälsosam ut och är en bra färg för skadat hår eller kvinnor med en tråkig naturlig färg.

31. Kirsten Dunst: Fairytale Blonde Bob

Long Bob Hairstyles_31

Kirsten Dunst ser lite mischevious ut med hennes blonda blondin. Hon vet hur man spelar upp den skolan tjejen ser till hennes fördel och du kan också med hjälp av en rund borste och hårtork. Om du vill göra utseendet mer nyckfullt, lägg till ett fjäderband eller något med rhinestones. Denna frisyr är bra för företag eller fester och kan vara avslappnad eller fin.

32. Jessie J: Mörkbrun Bob med Finger Waves

Long Bob Hairstyles_32

Jessie J har en liten bit av pinup-tjejen ser på sig och har dragit in i fingerblocket frisyr frisyren för att slutföra den. Vi älskar den mörka färgen hon valts som går bra med höga färger. Om du har stor och djärv personlighet eller en söt och mystisk personlighet kan du dra av det här. Det är artsy och roligt och kommer att sätta någon i gott humör som bär det. Varför inte gå ut ur lådan och prova den här nya och roliga stilen?

33. Kelly Clarkson: A-Line Bob med höjdpunkter

Long Bob frisyrer_33

Sångare Kelly Clarkson är så söt med denna a-line bob. Vi älskar en bra dramatisk a-linje eftersom det är bantning mot ansiktet och super stilfullt. Titta på den läckra kastanjebruna att hon är blandad med blonda höjdpunkter. Du kan uppnå detta utseende genom att tunna ut hårets lager och använda en rund pensel för att blåsa torr. Det fungerar bra för alla hudtoner och ögonfärger och är speciellt bantning för runda ansikten.

34. Jessica Chastain: Strawberry Blonde Bob med stora mjuka krullar

Long Bob Hairstyles_34

Åh möjligheterna till hårfärger, skärningar och curl storlekar! Vi älskar dessa stora mjuka krullar i den underbara jordgubbenblonda färgen. Detta är perfekt för kvinnor med ljusare hudtoner och färgen håller lätt i håret. Det här är ett bra utseende för kvinnor som inte gillar att spendera lite tid på håret och inte behöver ha håret helt kontrollerat vid alla ögonblick på dagen. Låt din personlighet skina med denna vårdfria, roliga och a bob!

35. Mandy Moore: Bohemian Brown Bob

Long Bob Hairstyles_35

Skådespelerska Mandy Moore ser ganska snygg ut med den här bohemiska bruna boben. Hon har lagt en mild våg som kan uppnås med ett stort krusjärn, fast håll hårspray och en mild borste genom fingrarna. Vi älskar att ändarna inte ska krulla och det här är ett stort voluminöst utseende för stora tröjor eller baddräkter. Det är extremt mångsidigt! Tänk bara att det fortfarande ser bra ut i vind och regn eftersom det är naturligt rörigt.

36. Ginnifer Goodwin: Elegant sidodel Bob

Long Bob frisyrer_36

Denna amerikanska tv- och filmskådespelerska är så glamorös med denna snygga sidobob. Den har en bra form som går bra med sina eleganta och fantastiska tillbehör. Vi älskar neutrala makeupfärgerna, hon har komplimangerat frisyren med samt glansen på hennes chokladbruna lås.

37. Rosie Huntington-Whiteley: Ask och Platinum Blonde Bob

Long Bob Hairstyles_37

Vi älskar denna rosa aska och platina blond bob frisyr. Du kommer att vara bra i vind eller regn, eftersom det snyggare blir det desto bättre ser det ut. Detta är ett lågt underhållsutseende som låter dig känna sig och vacker naturligt. Det här är ett bra utseende att koppla ihop med tröjor och sommarkläder och eftersom det har tryckts på ditt ansikte, kan det visa upp ditt leende och ögon.

38. Rachel Bilson: Bottom Ringlets och Subtle Ombre Bob

Long Bob Hairstyles_38

Detta ultra feminina utseende uppnås med en gyllene doppbrun hårfärg och mjukt tygskåp. Använd ett större krusjärn i mitten av ditt hår och en mindre på ändarna för att få det texturerade utseendet. Använd en fast hårspray och du är redo att stoppa showen med din sötma och charm. Glöm inte att lägga till den slutliga ingrediensen som är ditt söta leende!

39. Ashley Greene: Twisted Wavy Ombre Bob

Long Bob frisyrer_39

Skådespelerska Ashley Greene ser sofistikerad och ordentlig ut med denna vridna ombrebob. Guldbrunt hår parar så bra med vit och vi älskar det med naken och naturliga sminkalternativ. Vi gillar det här klassiska utseendet eftersom det fortfarande är vardagligt, även om det har så mycket tidlös och klassisk skönhet. Curls kan också bidra till att göra ett vinklet ansikte mindre maskulint och mer mjukt.

40. Jaime King: Messy Platinum Bob med mittparti

Långa Bob frisyrer_40

Åh hur vi älskar platina hår med marinblå garderober! Vi älskar aska blonda rötter som bara kikar ut med denna bob frisyr och det är super feminint med en rosa läppstift. Använd lite hårbalsam för att få det rörigt, bara kom ur sängen och titta på huvudet vart du än går. Detta är ett flirtigt och t utseende som vi vet är ett måste ha denna säsong!

Tack för att du tittar på det här urvalet av vackra bob frisyrer och vi hoppas att du har kul att prova några av dem. Glöm inte att dela dessa idéer med dina tjejvänner och familjemedlemmar som verkligen kan njuta av en fräsch och rolig uppgradering för sitt personliga utseende. Kom ihåg, utseende är inte lika viktigt som vad på insidan men de kan vara ett roligt uttryck för din personlighet och markera dina bästa egenskaper!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More