42 Bästa låga blekna hårklippet för män

5

Herrar, hur känner du igen ett mästerverk av ett konstverk? Är det med det fantastiska utbudet av färger som passar perfekt och berör dig i hjärtans djupaste del? Eller kanske berättelsen värd ett miljarder ord som det berättar? Svaret på denna fråga är öppet för många tolkningar. Och av många menar jag mycket. Vad tycker du om att klippa lågt blekna frisyr idag?

låg-fade-hårklippning

Vissa kan föredra ett minimalistiskt arbete som öppnar dig upp till världen av girighet och hatar att vi lever. Eller kanske musikarna bland oss ​​kommer att älska subtiliteten av keynotes i melodi som inducerar känslan av glädje i olika grader. Och så kan vi gå.

Men varje individ har rätt till sina åsikter eller deras definition av ett mästerverk. Och jag är skyldig att respektera det. Det jag kanske känner kan kanske inte resonera med dig. Och vice versa. Men oavsett hur ett “mästerverk” lär dig, finns det alltid en gemensam grund som alla kan komma överens om. Händerna och sinnena bakom varje bit är fantastiska.

Så, om du följer mina bloggar på olika plattformar, kommer du alltid att märka två saker. Först älskar jag konst, och denna konst kan vara lika vardaglig som dina rostiga bilar till något som säljer för en miljon i de finaste gallerierna. För det andra, jag håller inte tillbaka de berömmar som dessa händer förtjänar.

låg-fade-hårklippning

Nu är frisyrer för mig en annan av dessa mästerverk. Mundane, kanske; De har dock makt att förvandla dig från en ingen till en beast full av utstrålande förtroende. Och för detta uppskattar jag de lokala frisörerna och frisörerna som sätter i sitt hjärta för att få oss att se vad vi hoppades. Kanske, ännu bättre. De är artister.

Low Fade cut på mitt huvud för mig är som Mona Lisa på en duk. Dess briljans ligger i de små obetydliga detaljer som ingen verkar märka.

Dessutom har de låga typerna av blekna frisyrstilar funnits en stund, men vi har tusenåren tagit det ett steg längre. Fördöm oss!

Den klassiska låga blekningen går bra med de flesta manliga egenskaper och egenskaper. Du kan bära de svaga frisyrstilarna med en Afro, naturligt tunt hår eller till och med lockiga! Kanske kommer den låga blekna frisyren att passa dig med ett skägg. Kanske, du, herrn, har ett runt ansikte, en oval eller kanske den rektangulära typen. Förmodligen kan du ha ett päron ansikte med den stora käken. Och det passar alla slags hud, vare sig det är för bruna män, svarta män, vita män eller asiatiska.

Dessutom kan du även klippa utseendet med kort hår eller långt hår. Heck, om du har barn (som inte kräver kort militär standard frisör för skolreglerna, hoppas jag att de inte) tar med dem och låt dem prova det här utseendet!

Med det sagt, herrar, det här är mina 32 picks av låga bleka frisyrstilar för män.

1. Låg blekande hårklippning med Afro

Den här typen av bleka frisyr för män utan skägg passar bra för svarta killar med medellängda afros. I grund och botten är det enkelt och enkelt att göra. Den långa övre delen och de korta bleka sidorna komplimangerar ett rent eller till och med fläckigt skägg.

2. Låg-Mid Fade Haircut med Crease

Herrar, om du vill rocka det här utseendet med en formell touch kan du alltid lägga till en rad till den. Med ett veck, det ger dig den eleganta känslan. Bäst, det går bra för alla ansikte typer. Så du kan säga, det här är en frisyr för runda ansikte, ovalt ansikte eller kvadratiska.

Nu behöver dessa frisyrer inte begränsa till svarta hår. Vi tar en titt på dem lite.

3. Låg blekande hårklippning med skägg

Nu, om ett skägg är din stil, kan jag inte rekommendera den här frisyren nog. Den här färska frisyrstilen för vita killar med mörkbrun hårfärg kommer att komplettera det manliga skägget. Det ger dig det robusta trädet utseende med en touch av modern Low Fade.

4. Svart Låg Fade Hårklippning

Nu, om du vill stanna med ett rent rakat ansikte, så är det den stil jag rekommenderar. Med sidorna svagt rakade upp till toppen och komplimangera övergången med en linje; denna utseende ger dig ett elegant utseende med en modern touch. Stil!

Denna svaga hårklippning för vita killar med svart hår och runt ansikte kan också tas för bruna killar och andra hårfärger. Men håll det för kort hår och en ren rakning.

5. Kort blekna hårklippning för svarta män

Denna korta blekna frisyrstil för svarta män med kort afro och snygg skägg är enkelt och enkelt. Jag rekommenderar den här om du vill hålla sakerna korta.

6. Låg blekande hårklippning för lockigt hår

Dessa låga typer av bleka hårklipp för män med svart lockigt hår är min val för alla som vill experimentera. Fade på sidorna ger utrymme för att lägga till mönster som gör att du sticker ut.

7. Låg blekande hårklippning med brun Afro Mohawk

Det här är en bra blandning av lågt blekna frisyr och en afro mohawk. Du kan välja att lägga till höjdpunkter i vilken färg som passar dig bäst. Detta är idealiskt för svarta killar med definierade kindben. Du kan också dra denna utseende om du har ett runt ansikte.

8. Låg blekande hårklippning med excentrisk crease

Det här är fantastiskt ser perfekt ut genom en kombination av pompadour och en bra lågfasad skärning. Idealt sett kommer det att se bra ut på män med svart eller blont hårfärg. Och jag föreslår att jag går rent med det här.

Jag vet, herrar, några av oss älskar det grova utseendet att gå med en bra frisyr. Så låt oss titta på låga blekna frisyrer med kort hår, långt hår och övergripande perfekt med ett skägg.

9. Rough Short Fade Frisyr med skägg

Herrar, om du gillar det klassiska romerska utseendet med robust skäggstil, så är det här klippet jag föreslår. Denna korta fade hårklippning för korta hårälskare kommer i princip passa alla hudfärger eller hårfärg väl.

Om du har det utseende som skriker TOUGH, gå alltid till något som skriker “förtroende för vad som helst”. Och för oss hårda män där ute, går det grovt med ett skägg är en väg. Men inte det enda sättet; Vi kommer att komma tillbaka till det senare.

10. Grov, låg – Mid Fade Haircut med medium lockigt hår

Så om du vill dra av en grov look men fortfarande har den pojkiska charmen som får dom att döma på dig, så står det på toppen av min lista. Denna låga blekna frisyr för vita killar med lockigt svart hår är enkelt att utföra, kanske lite svårt att upprätthålla, men värt det.

11. Låg blekande hårklippning med patchiga skägg

Nu, om du har ett fläckigt skägg som jag, och har självförtroendet att dra av någonting, så är det det jag föreslår. Använd den briljanta komplimangerande kombinationen av fläckig skägg och låg blek frisyr med medelhårlängd. Denna frisyr för vita killar kan också gå bra med bruna killar.

Alternativt kan du gå på ett rakat utseende också passa dig här. Men jag föreslår att du får ditt härdiga skägg med ett härligt ögonblick med den här!

12. Low Fade Haircut med Diagonal Line

Fortsätter med ett grovt blick med bleknar; den här kreativa utsikten för en låg typ av blekhårklippning för vita killar med svart hår och kort hår lägger till en annan flare som ser högre dimensionell ut. Ja, jag överdriver kanske lite. Definitivt.

Jag uppmuntrar dig dock starkt att experimentera med blad på ditt hår! Resultaten kommer wow dig!

13. Låg blekande hårklippning med med medelvågor

Det här är en utseende som jag tror fungerar bäst för blandade tävlade män där ute. (Jag ska försöka och inte vara nådig med här) Endast för naturliga svarta hår män som gillar en hint av bruna höjdpunkter för att avsluta utseendet. Helst fungerar det bra med skarpt, plågigt eller väl preparerat rent skäggutseende!

14. Snyggt lågt blekna hårklipp med lockigt kort hår

Behöver jag säga mer, herrar?

15. Low Fade Haircut med skägg och linjer

Kombinationen av en föredragen skäggstil med sin komplimangerande hårstil är alltid spännande! Inte så länge sedan såg vi hur korta svagt hårklippning kan kombineras med ditt grova skäggiga utseende för att ge dig det härdade manliga utseendet.

Detta är dessutom ett annat exempel på hur låg blekhårklippning, den här gången med medellång frisyr kan kombinera med ditt preparerade skägg för att ge dig ett otroligt manligt utseende. Få hyped!

16. Låg blekande hårklippning med piercingar

Den här låga blekna frisyren för vita killar, med svart hår är för män som älskar piercingar! Piercingar kan vara upproriska på ett sätt, och det här är ett sätt att gå!

17. Low Fade Haircut med brunt kort hår och skägg

Jag märkte att jag har tagit mycket svarta hår och afros. Det är dags att jag nickar till alla de bruna hårbanden och gingersna där ute. Här är min pick. Denna låga blekna frisyr för vita killar med brunt lockigt hår kan också gå för gingerröda hår!

Nu sticker gingerskägget med rena skärningar ut med blekningen med denna stil! Och ingenting talar förtroende än att stå högt med ditt naturliga själv. Hur många människor finns det i denna värld som är villiga att omfamna sig själva? Inte många. Inte många alls! Använd det till din fördel.

18. Låg blekna hårklipp med kort svart hår och skägg

Jag älskar det när jag hittar unika blandningar när jag är på super vital forskning för att ge dig, fina herrar, det bästa av herrskäret. Här är det som imponerade mig!

19. Low Fade Mens Haircut med vanlig Top Afro

Afro platta toppar var en gång en generations-definierande stil. Jag förstår inte varför det inte kan vara sant idag också! Den här låga blekna frisyren för svarta killar kombinerar den nostalgiska platta toppstilen och vrider den med ditt moderna, lockande mästerverk av en platt topphårig frisyr!

20. Låg blekna hårklipp med spikar och skägg

Den här låga fade medellånga frisyren för vita män med svart hårfärg passar bara alla med ett ovalt ansikte. Den naturliga skägget komplimangerar det grova utseendet som denna frisyr ger.

21. Låg blekande hårklippning för blondiner

Detta är en svag frisyr för vita killar med blond frisyr, eller kanske ett naturligt blont hår. Jag gillar det här håret mest eftersom det komplimangerar en ansiktshårstruktur som går bra med en ren rakning. Har dina ansiktsdrag utmärka sig med denna frisyr.

22. Low Fade Haircut med Afro & Blondes Tips

Jag var inte en fan av Afro frisyrer med markerade tips tills jag blev visad fel av Paul Pogba! Han är mästare på Afro Low Fades för svarta killar. Utseendet ger dig det lockiga håret på toppen och ger dig extra utrymme att experimentera på sidorna.

23. Low Fade Mens Haircut med blonda höjdpunkter

Det här för mig ser ut som en modifierad version av medium spike hår. Den tydliga blonda höjdpunkten lägger till en extra charm till denna fantastiska låga blekna frisyr för vita män. Men som jag sa tidigare, kan man haircut lätt gå bra med bruna killar eller ingefära män. Du behöver inte nödvändigtvis ha ett skägg för att rocka utseendet. Även fläckiga kan visa sig fashionabla.

24. Låg – Mid Fade Haircut med brunt medium hår

För alla dina läsare, vem tycker att brunt hår passar dem bättre och vill prova den låga mitten av blek frisyren; Jag fick dig täckt bro.

25. Low Fade Haircut med brunt hår och skägg

Brunt hår kan se bra ut med höjdpunkter! Den här medelstora, svaga frisyren i kombination med det nyklädda skägget kan ge dig utmärkta herrar det utseende som sätter alla ögon på dig.

26. Low Fade Mens Haircut med Brown Afro Flat Top

Fortsätt med den bruna hårfärgstendensen, det här är min pick för de svarta killarna där ute som vill prova brun hårfärg att gå med sin låga afrofade platta frisyr.

27. Låg blekande hårklipp med vita höjdpunkter

Den vita höjdpunkten är inte något folk är mycket bekväma att sätta. Lågt blekna frisyr kan dock hjälpa dig att skruva på det! Denna stil är min pick om du vill experimentera med vita höjdpunkter till din naturliga hårfärg. Och är en rätt blandning av din naturliga hårfärg till vita höjdpunkter. Lägg märke till den främre delen.

28. Low Fade Haircut med Orange Afro Tips

Herrar, om brunt eller blont är inte din färg för höjdpunkten, då rekommenderar jag, en helt orimlig orange! Dessa låga typer av blek afro frisyr för svarta killar (och jag måste betala Paul Pogba för inspirationen) kommer att sticka ut! Lita på mig, google Paul Pogba när du är färdig med artikeln! Och följ mig på Twitter med hjälp av länkarna i slutet av artikeln.

29. Low Fade Haircut för barn

Nu kan du även ta ut dina barn med dig! Denna svaga frisyr för barn är bara ett exempel på alla stilar vi har sett ovan på din lilla man! Lita på mig, mina herrar, lågt bleknar manklippning går lika bra för ditt barn, eller kanske barnet du känner från gatan.

30. Låg blekande hårklippning med lockiga blonda höjdpunkter

Det är inte ofta att jag tycker att män med krullar går för låga typer av blek, men om de gjorde det tror jag att det här är sättet att göra det. Denna svaga frisyr för vita killar med naturligt svart lockigt hår är ett mästerverk!

31. Excentrisk låg blekande hårsnitt med gröna höjdpunkter

Tala om att gå utöver normerna, låt oss prata om grönt och lila. Vanligtvis (och därmed menar jag för min forskning) trodde jag att grön var en gång på 90-talet som gick ner snabbt när det steg!

Detta visade mig dock fel! (Och det är det jag älskar om det här jobbet) Herrar, den här låga blekna frisyren med groomade rena skägg kommer att gå bra med vita killar, bruna killar, ginger killar och till och med svarta killar med afros!

För att lägga till det kan du prova denna stil med någon variation av färg. Jag ville hitta en med röd och en med blå! Om du tror att du kan dra av det med en orange nyans, så gå till den! Skicka mig dina bilder på mitt Twitter-handtag i länkarna nedan.

32. Låg blekande hårklippning med manbullar

Slutligen, herrar, jag vill avsluta den här artikeln om vad jag introducerade till låga blekna frisyrer för män. Manbunkar är mångsidiga. De kan gå bra med ditt rena utseende, eller de kan passa dig med en grov outlook. Föreställ dig detta; du kan gå till din brors bröllop i en kostym, ren rakad och en svag frisyr med en manbunke. Du kan till och med delta i en konsert med jeans, tees, jacka, grovt skägg, solglasögon och en svag frisyr med man-bun.

Och det, för mig, herrar, är ett mästerverk!

Slutlig not

Jag vill tacka dig för att du läste till slutet av artikeln. Om du är en av mig (de otåliga) och hoppas över texterna för att nå hit, så är det bra också. Din tid och tålamod betyder mycket för mig.

Sammanfattningsvis är de låga typerna av blekna frisyr ett konstverk för mig. (Ett mästerverk!) Det passar dig bra på kort hår, långt hår eller medelhår. Du kan rocka utseendet med din naturliga hårfärg, eller om du dör med vanliga blondiner och bruna. Eller kanske du vill gå grön, röd eller blå; det finns ett sätt. Sammantaget kommer detta hår att passa svarta killar, vita killar, bruna killar och män med blandade tävlingar!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More