42 Pompadour frisyr och stil för män

46

Herrar, om du är en ivrig följare av modern frisyr, antar du att du inte är någon främling till Pompadour. Förutom att ha sin egen fristående trend, gör dessa frisyrer ofta komor under olika frisyrer där ute. Co-incidens, jag tror inte det.

Världen är en stor plats, och Pompadour är överallt. Lita på mig, för när David Beckham personligen stöder denna frisyr hittar du inte ett torrt land där folket inte har blivit imponerad av denna frisör. Och för att lägga till det är mannen en global ikon! Jag är villig att satsa; ManDavid Beckham kommer fortfarande att ligga i generationer som Cleopatra och Caesar har varit idag. Så, du har en uppfattning om vad jag pratar om här.

Nu, tyvärr, det är här jag kan behöva klippa några av läsarna korta. Det är orättvist när jag tar med ett vildt “ansvarsfriskrivande och undantag” stycke ut här om. Men jag måste. Denna frisyr är inte för alla.

Personligen kunde jag aldrig verkligen dra av den här stilen. Detta beror främst på att mina gener föredrar rotigt hår. Du vet, de där du spenderar lång tid på att dra ditt hår tillbaka och det fortsätter att återgå till sina gamla kavemanrötter. Förutom att jag är villig att satsa cavemen hade bättre slick hår än jag gör.

Och om dina gener är lite som min, kommer du att kämpa för att få det rätt utan de dyra hårprodukterna. Och som din uppskattade coach på styleeasily.com rekommenderar jag alltid mina läsare om hur man får den smalaste stilen på enklaste sätt.

(Faktum är att vetenskapen säger om du har ett naturligt pompadour-slickt hår, som det jag har nämnt nedanför, kanske du har mer Neanderthal Genes än de flesta moderna människor. Om du inte vet mycket om moderna mänskliga gener och vill börja, föreslår du att du tar ditt första steg med det här. Det kommer att blåsa ditt sinne från taket!)

Med det ur vägen, mina herrar, rekommenderar jag dig att följa dina instinkter ändå. Om du är en av de dristiga männen som tror att de kan dra av den här frisyren, uppmuntrar jag det här! Som jag alltid nämner i de flesta av mina artiklar här är förtroendet vad män ska sträva efter. Det spelar ingen roll om du ser Jhonny Bravo ut eller om du ser ut som Fred Flinstone som bara är tillbaka efter en lång hård dag på jobbet. Fake självförtroende om du borde, men få ditt självförtroende! Du kommer så småningom att hänga på det.

Historiskt kan vi döma denna frisyr tillbaka till Madame de Pompadour i Frankrike! Hon hade den ursprungliga versionen av frisören med så intensiv nåd och stil, det är fortfarande ekko idag! Nu har vi kommit långt sedan dess mystik. Emellertid har hennes stil framgångsrikt utvecklats och anpassats väl till det oförsonliga 21-talet.

(Personligen rekommenderar jag att du tittar på en episod av “Doctor Who” baserat på Madame De Pompadours fiktiva alternativa liv. Episoden heter “The Girl in the Fireplace.” Nu kan historien vara fiktiv, men Sophia Myles har tagit med ut en fantastisk prestation som gör dig stolt över arvet i din stil!)

Jag vill igen stressa på “utvecklat” och “anpassat”.

Nu har vi hipster hårklipp som kan komplimera alla funktioner du har. Det var ingen regler när det gällde hipster. Den passar allt med liten ansträngning. Pompadour är dock annorlunda. Du förstår, det behöver lite arbete. Jag skulle avskräcka från att få det gjort själv med mindre du är skicklig med sax och rakhyvel.

Trots det tror jag Pompadour, om det är gjort rätt, kommer det att ge ut både ditt ansiktsbehov och strukturella egenskaper. Bli inte avskräckt även om du förstår det fel första gången. Ha det du har med tillförsikt!

Herrar, jag heter Roach, och här är mina personliga 42 Pompadour frisyrer för de moderna männen där ute och hur man får dem rätt.

1. Markerad Pompadour-Mohawk med rakade sidor

Jag vill börja listan genom att återställa min sista punkt. Pompadour, om det är gjort rätt kommer ta fram dina ansikts- och strukturella egenskaper.

Här har vi en smart kombination av Mohawk och Pompadour.

Jag vill att du noga ska titta på den gradvisa bleknaden av längd från överst, hela vägen bakom. Och då märker du de smarta skarpa kanterna som gjorts av de rakade sidorna och det preparerade skägget! Det är konst där!

Låt oss ta en stund och beundra konstnären bakom denna stil!

Jag tar det här ögonblicket och re-stressar detta. Du behöver lite arbete för att få denna stil att fungera. Tveka inte att söka en frisör för att hjälpa dig.

Jag för en beundrar absolut varje frisörs engagemang för frisyrer. Sällan gör de krediter för de försiktiga hantverk som de utför. Jag ser alltid till att min barberare får beröm när han gör dem rätt.

2. Slick Pompadour Med Razored Sidor

Här är en stil där konstnären försöker fokusera på topp Pompadour. Mer som en fristående funktion.

Lägg märke till hur håret bringar ut ansiktsstrukturen hos modellen? De razorerade sidorna ger utrymme för ögon och kindben till yta. Samtidigt komplimangerar hans ljusa ansiktshår.

Det spelar ingen roll om du har ett märkesfritt ansikte eller inte när du tar med dina ansiktsfunktioner i rampljuset, kommer du att vara säker. Det handlar emellertid om hur du tar ut dem.

För det har vi nästa illustration.

3. Hipster-Faded Pompadour

Om du är en person som ser bättre ut med ansiktshår, mest framträdande en preparerad skägg, då behöver du en blekad sidoklipp för att komplimangera vad du har.

Kom ihåg herrar, Pompadour handlar om komplimanger. Du komplimangerar dina funktioner, du blir komplimangerad!

Under tiden, när du är ganska bekväm och säker på vad som passar dig bäst, kan du alltid experimentera. Prova en nedan.

4. Pompadour och ansiktshår

Detta är ett perfekt exempel på att experimentera med något du är bekväm med.

Detta kan relateras till det sista fotot.

Lägg märke till den slående veckningen på hans bleka snittkomplimenter och ger den slående formen av hans vendetta look? Det är inte en smidig övergång. Det kräver lite arbete, men helt värt förändringen.

5. Faded Pompadour och en ren look

Nu är här en annan väg av experiment från det sista fotot.

Antag att du känner att ditt ansiktshår inte är dina solida poäng. Och det vill du hålla det rent.

Övergången är enklare. Du måste ta fram din ansiktsstruktur genom att rensa ut sidorna lite mer. Det lägger vanligtvis betoning på dina kindben och det betonar dina ögon.

(Det här visuellt urskiljbara eller uppenbara tills du tittar på en man som har en bred byggnad. Normalt, när han rensar sina sidor och håller en ren rakning, får den särskilt ut sina kindben. För en brädebyggd man får det honom att se ut som om han är ohälsosam fet. Ta en titt på Big-E Langston för att veta vad jag menar. Killen är så muskulös och imponerande som du kan få!)

6. Spiked Pompadour och Medium Beards

Detta är en vacker balans mellan skägg och topp.

När du formar båda ändarna i en gratis andel, finner du att de tenderar att anpassa sig till dina centrala ansiktsegenskaper. Menar, de tar ut näsan och dina ögonbryn.

7. Pompadour Class

Nu, herrar, det strider mot alla de stilar jag hittills har gjort, men likaledes på något sätt.

Du kan hålla sidorna väl trimmade och toppen komplett till sidorna och ta ut din mustasch. Lägg märke till hur de bästa hårfunktionerna tog tonvikten på pannan och ögonen? Istället gav detta utrymme för sin mustasch och näspip att lysa.

Lägg märke till hur näsan är markerad?

8. Undersök Pompadour med lätta ansiktsfunktioner

Vanligtvis gillar jag att jämföra och kontrastera!

På det sista fotot nämnde jag hur kombinationen av lika proportionerade sidor och topp tog tyngdpunkten från ögonen. Detta är motsatsen.

När du låter din topp ta höjdpunkterna från dina sidor, medan stillbilden är kort trimmad och inte razorerad, tar det ögonen ut! Samtidigt håller de trimmade kanterna kinnarna från att poppa ut om du har bubbla kindbenen.

9. Pompadour bleknar med lätta ansiktshår

Jag vill att du ska märka hur artisten har blandat hårkanten så elegant med de definierade skäggkanterna.

Vad det här gör är att hårfunktionerna ger ut de kända ansiktsfunktionerna. Det är näsan, ögonen, pannorna.

Jag hoppas att du får de allmänna reglerna för Pompadour-hårklipp och hur man får dem rätt. För att vi nu vågar på en andra omgång av denna allmänna regel runt upp.

10. Natural Flow Pompadour

Light Beard går viljan med längre topp Pompadour och något trimmade underbyxor. Detta leder ut skägget och lägger en liten tonvikt på kärnområdet i din ansiktsstruktur.

Om du vill lägga tonvikten på ansiktsstrukturen, se nedan.

11. Moderniserad Hipster Elvis Pompadour

När du brudgummer ditt skägg och din topp Pompadour i jämn proportion låter du dina centrala funktioner glansa. Det leder ut näsan, pannorna och ögonen. Gör piercing på någon av dessa ställen sticker ut!

11. Enkel Pompadour Undersökning

Rak eller raka sidorna och förvänta dig att dina ögon och kindben sticker ut. Tona ner hur mycket din kindben sticker ut med ljust till medium ansiktshår.

12. Rakad Slick Pompadour

Raka sidor och kanter. Blanda dem i kanterna och ta fram dina centrala ansiktsegenskaper.

13. Natural-Fade Pompadour Med Light Beard

Herrar, få sidorna trimmade och stödja dina fläckiga ansiktsdrag för att ge dig den grova handen som kan smälta in med denna rena frisyr.

Nu är anledningen till att jag nämner Pompadour som en ren frisör mer personlig. Låt oss ta en titt.

14. Pompadour Med Crease

Pompadour frisyr för män går exceptionellt bra om du lägger ansträngningar på det. Ingenting nytt. Men personligen tycker jag att det passar bäst när vi komplimangerar det med en välskött.

Detta är ett exempel på en bra gjort slick Pompadour, med en snygg veck på sidan som smidigt förenar sig med det rena preparerade skägget. Och med rent menar jag ett skägg som berörs av ett blad. (Icke-vild och icke-busig)

15. Höjdpunkter och Pompadour

Du behöver inte ett långt skägg för att få stilen gjort heller. Detta är ett exempel på ett bra gjort kort hår Pompadour med rent preparerade ljusa ansiktshår.

16. 90-talet Pompadour

Det bra med Pompadour är, stilen har inte ett utgångsdatum. Precis som klassiska Demin och Jeans, kan du fortfarande se folk ha på sig dem med klass till datum. Det finns helt enkelt en skönhet om en stil som aldrig dör.

17. Spikad Pompadour Polerad

Mina herrar, jag har alltid stressat om modern frisyr som kommer i kombination med en annan stil och rakhyvlar. Det här är en av dem, och den jag tror kommer att passa de flesta männen.

Här har vi ett exempel på en spikad Pompadour, med veckade kanter, rena razorerade sidor och perfekt preparerade sideburns som komplimangerar gåden upp framför! Prata om kombinationer!

Det bästa är att du kan kombinera det här utseendet med din formella slitage, eller kanske en informell händelse bär, kanske med din vanliga klädsel.

18. Naturrotad Pompadour

Modern Pompadour är inte alla rakhyvlar och smarta hårprodukter. Detta är en perfekt illustration som du enkelt kan välja en anständig trim och mer naturligt utseende och ändå få dem rätt. Stil är lätt.

19. Gelled Pompadour

Här kan Pompadours skönhet komma in. Du kan antingen dra ut ett bra evenemangsutseende med en fräsch frisyr …

20. Den regelbundna utseendet

…. Eller du kan låta den förlora och stanna hemma och ser fortfarande bra ut.

Pompadour hairdo diskriminerar inte när du vill se bra ut i det.

21. Beckham-stil Pompadour

Och kom ihåg människor, David

22. Flow Pompadour

23. Giltig Pompadour

24. Asymmetrisk Pompadour

25. Medel längd Flat Top Pompadour

26. Slick Professional Pompadour

27. Trimmad Pompadour

28. Natural Long Pompadour

29. Popkultur Pompadour

30. Classic Travolta

31. Ikonisk Elvis

32. Beckham Pompadour

33. Formell Combed Pompadour

34. Combed Pompadour Med Undercuts

35. Medium Pompadour och Undercuts

36. Creative Pompadour

37. Topp fokuserad Pompadour

38. Topp och sidokoncentrerad Pompadour

39. Pompadour och Facial Hair Equilibrium

40. Pompadour och sidbränningsjämvikt

41. Klassisk moderniserad Pompadour

42. Snygg Pompadour

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More