45 Bästa Brunette Hair Ideas for 2019-Light, Medium och Dark

56

Brunett hår ger vackra och oemotståndliga hårfärg nyanser för dig att välja mellan. Var det ljusbrun, mörkbrun, honung, kakao, kastanj eller guld kan du välja någon av dessa underbara färger för dina fantastiska lås. Inte tillräckligt? Du kan alltid ta hjälp av ett färgschema för idéer för hårfärg för dig.

Du kan markera eller tvätta håret noggrant med färgen; valet är ditt.

Här är 45 bilder som du kan bläddra igenom för att hitta den perfekta håridean för dig.

1. Mörkbrun

Victoria’s Secret-modellen visar oss hur man kan sminka en mörkbrun färg med lätthet och enkelhet för ett medelstort hår. Detta är en vardaglig frisyr som du kommer att älska.

2. Sken på dig

Välj en ljus nyans av brunt från det färgschema du har googlat. Ge hela ditt hår en rättvis behandling av färger som lämnar alla avundsjuk på ditt hår.

3. Brunett hår för en bulle

Bella Hadid valde den mörka nyansen av brunett hårfärgerna eller raven nyans som vi gillar att kalla det. Hon drog upp den i en bulle och drog ut några smällar och voila, röda mattan ser redo.

4. Lysande Brunett hår

Taylor Hill väljer en glänsande brun nyans för hela håret. Hon ser fantastisk ut. En enkel hårfärg som utan tvekan är allas favorit.

5. Blondin för brunett hår

Du kan ha det bästa av båda världarna i en frisyr som vår tjej Jessica Biel här. Hon håller sina rötter mörkbruna och för resten av hennes hår väljer hon den ljusaste nyansen av brun för att lägga till en kontrast.

6. Honung För Brunett

Ge en söt smak till ditt hår genom att tvätta håret med en smak av honung. Jamie Chung vet hur man får rätt höjdpunkter för sitt mörka bruna hår.

7. Rachel Bilson

Rachel Bilson använder här en ny skugga av brunt för hennes brunette hår som höjdpunkter. Du kan gå till andra färgidéer om du vill experimentera. Ett hårfärgschema hjälper alltid.

8. Twilight Touch

Brunett hår gör att du kan integrera många höjdpunkter i olika nyanser. Som vår Kristen Stewart här kan du blanda en koppartong på din mörkbruna hårfärg. Sidosektion kan göra ditt ansikte ser smal ut.

9. Orange Touch

Jennifer Lawrence valde att ge en orange nyans till hennes brunette hår. Hon använde blandningen av en orange nyans och ljusbrun hårfärg och ser fenomenal ut med hennes hår som dras upp i en bulle.

10. Karamell Smaksatt

För alla ensamstående damer, visar Beyonce här den perfekta blandningen av mörkt och ljusbrunt hår. Hon använder brunskalans skugga på hennes mörka hår. Få hjälp av färgdiagrammet om du vill spela med kontrasterande nyanser.

11. Blonda höjdpunkter för brunett hår

För ditt mörka bruna hår, kan du välja blonda höjdpunkter över hela håret för att accentuera dina egenskaper och lysa upp ditt hår. Ett medelstort hår med vågig konsistens ser fantastiskt ut.

12. Subtil Brown

För ditt långa svarta hår, välj en ljus nyans av brun från brunette hårfärgschemat för subtila höjdpunkter. Du kan markera nära ditt ansikte för att lysa upp ditt ansikte. Ha den perfekta sminken och du är redo att gå.

13. Mörkt brunett hår

Om du har ett kort hår, lägg till volymen med hjälp av vågor. Du mörk brunett hår kan framhävas med användning av en ljus nyans av brun. För fler nyanser, hitta ett färgschema.

14. Mesmeriserande färg

För naturligt mörkt färghår har du många alternativ från olika nyanser från färgdiagrammet. Använd en lysande färg för att lägga till glans till ditt naturliga hår. För ditt svarta hår kan du välja gyllene höjdpunkter.

15. Långt brunett hår

Ur ett brunt hårfärgschema, välj någon av de färger som bäst passar din hud och tvätta håret med det. Prova olika frisyrer och ha kul.

16. Guld- och brunhöjdpunkter

Om du letar efter utmärkta färgidéer för ditt brunette hår, kan du välja två nyanser från ditt färgschema. Du kan lysa upp och lägga till dimensionen på ditt hår med hjälp av bruna och gyllene höjdpunkter.

17. Rödaktig nyans

Röd är färgen för en kvinna. Det visar elegans, femininitet och styrka. Så varför inte välja det för ditt hår för att ge en ny förändring till ditt svarta hår? Om din stora dag närmar sig, och vill stanna på den säkra sidan, men ändå lägga till lite stil, kan det vara de höjdpunkter du vill ha.

18. Så många höjdpunkter

När du har mörkt brunt hår för din naturliga hårfärg har du tur. Se, med hjälp av färgdiagram kan du välja olika nyanser av färg för att lägga till höjdpunkter på ditt hår. Varför välja bara en? Du kan också gå på en ny nyans och varm ton samtidigt. Lägg den livfulla nyansen nära ansiktet för att lysa upp ditt ansikte och alla andra höjdpunkter sprider sig över ditt hår.

19. höjdpunkter för brunett hår

För ditt långa vågiga, naturliga svarta hår, välj mörkbrun med höjdpunkter. Du behöver inte markera dina rötter om du inte vill. För ändarna, välj en ljus nyans av brun.

20. Färg Färg

Som vår Kate Middleton här kan du se enkla men färska genom att välja en ljuskall brun ton för din hårfärg. När du väljer en nyans, se till att du samordnar den med din hudfärg.

21. Brwon Highlights

För ditt skiktade mörkt svarta hår kan du använda chokladbrun färg över hela håret för att ge ditt hår tillskinlighet. Denna hårfärg med bruna höjdpunkter är utan tvekan en av mina favoriter.

22. Ash Blonde

Gå för en isig kombination av aska blont färg och mörkt brunt hår. Måla din halva håret med en purpurfärgad askblond färg och se till att lägga till några höjdpunkter mot ansiktet. Dessa nyanser kan säkert göra ett uttalande.

23. Brown

Välj en enkel brun nyans från ditt färgschema för ditt mediumlånga hår. Välj en nyans som är en eller två nyanser mörkare än din hudton.

24. Caramel Touch

Inte bara för godis, karamell kan ge en utmärkt söt beröring till ditt svarta hår. Använd en karamellfärg från diagrammet och tvätta håret med det. Detta kan vara min nya hårfärg.

25. Brown Highlights

Om du har ett mediumlångt hår med en mörkbrun färg kan du välja en ljusbrun färg för att lägga till en helt ny dimension till din tråkiga hårfärg.

26. Låt Brown Flow

Välj en ljusbrun färgton för ditt hår som håller dina rötter mörka. Detta är en härlig hårfärg som säkert kan avbildas och kan ge dig en komplett makeover också.

27. Chokladbrun

Huruvida Elena eller Katherina, Nina Dobrev, har representerat frisyrer som ingen av oss kan motstå här, vår kära Nina, visar oss med den mörkaste färgen från olika nyanser av brunt från ett färgschema med några höjdpunkter som poppar här och där.

28. Light Golden Brown

Vi älskar att lägga till höjdpunkter i vårt hår, främst för att det kan lysa upp vårt ansikte. Så se till att du väljer rätt färg. När det gäller färgen kan du välja den här fantastiska ljusguldbruna färgen för hela ditt hår om du inte bara vill spela det säkert med höjdpunkter. Denna färg är vacker och är en perfekt blandning med ditt ljusbruna hår.

29. Höjdpunkter för ljusbrunt hår

För ditt ljusbruna hår kan du få många färgidéer från ett färgschema. Bläddra igenom så många bilder som du behöver bestämma för ditt hår. Det är ditt hår och du behöver behandla det rätt. Du kan hålla fast vid den ljusare nyansen av den bruna med en isig nyans för dina hårhöjdpunkter.

30. Varmt brunt hår

Du kan ta idén om en varm brun hårfärg som vi ger dig på vilken dag som helst. Hårfärger är en stor sak och lägger mycket på ditt utseende. Så se till att du hittar en bra färg för att ta bilder som du kan Snapchat till dina vänner.

31. Varm färg för brunett hår

Välj en varm brun färg från dina brunette håridéer och låt alla vilja ta bilder med dig. Detta är en fantastisk hårfärg som subtilt accentuerar ditt utseende. En frisyr som gör att du ser vacker ut utan någon ansträngning.

32. En annan för ljusbrunt hår

För en brunett hårfärgidé kan du välja ljusbrun färg för din naturliga mörka färg. Låt ditt raka hår flöda och ta bilder, kärlek.

33. Balayage Bob

För din bob frisyr kan du välja balayage teknik för din hårfärg. Du måste fortfarande välja rätt färg från färgschemat som du kan hitta för brunett hår. Välj en ljusbrun färg och tvätta ändarna av ditt hår i en subtil ombreffekt.

34. Lysande Brun

Vem älskar inte choklad? Inte bara för smaken, allt om det ens även färgen är . Så varför se inte varm med en chokladbrun hårfärg? Välj den här nyansen från ditt bruna färgschema för ditt brunette hår och låt alla ögon sätta på dig.

35. Färg dina lås

Långa raka lås kräver färgkryddor för att sluta göra det tråkigt. Därför kan du välja en ljusbrun hårfärg för ändarna och hålla rötterna mörkbruna, vilket gör det helt fantastiskt.

36. Peek-a-Boo Höjdpunkter

När det gäller ditt mörka bruna hår eller svart hår, kan du bli subtil med några ljusbruna höjdpunkter som läggs i ändarna. Slå ditt hår i en toppknot och voila, du är redo.

37. Blonda höjdpunkter

Använd ditt brunette hår med blonda höjdpunkter över ditt hår. Det här är en fantastisk frisyr som du säkert inte vill bli av med.

38. Ljusa guldvågor

Om du har en kort frisyr med vågor, kommer du säkert att vilja accentuera dina vågor. För det, behåll ditt mörka bruna hår som det är. Nu, med hjälp av ditt färgschema, plocka en ljus guldfärg och en ny färg med varma höjdpunkter. Gå över håret med sådana höjdpunkter.

39. Bruna höjdpunkter för ditt hår

Vem vill inte ha en glans på håret? Välj rätt färg från färgdiagrammet för dina brunette hårfärgsidéer. För ditt långa hår, lägg till lite röd nyans och använd också brun färg för höjdpunkter. En perfekt smink kommer att klara utseendet.

40. Röd För Brunett Hår

Om du vill ge dig ett exceptionellt utseende, gå till en chokladbrun färg från färgdiagrammet och tvätta håret med det. Ta hand om ditt hår för att hålla det fuktat. För att lägga till lite glans på det, lägg till några röda höjdpunkter och lämna ditt hår med några känsliga krullar i slutet.

41. Jenner Style

Från brunettens hårfärgschema kan du välja de mörka färgerna och använda en handfull höjdpunkt för att förbättra ditt enkla raka hår som vår docka, Kendall här.

42. Chokladkaramellhöjdpunkter

För ett brunett hår kan du välja subtila karamellhöjdpunkter. Håll det nära ansiktet för att förbättra ditt utseende och lägga till en ny dimension i hårfärgen.

43. Jessica Alba

Jessica Alba visar en utmärkt brunett hår idé behålla sin naturliga färg och ändarna tvättas med ett ljusbrunt hår. Hon ser vacker ut.

44. Höjdpunkter överallt

Brunett hår kan göras fantastisk med några höjdpunkter överallt. Du kan låta flödet eller lägga till några bruna höjdpunkter över. Om du är en Vampyr Diaries fan kan du välja att vara Elena eller Katherine. [winky face] Både hårfärgsidéerna är fantastiska, ärligt. Välj den som passar din personlighet bäst.

45. Honung touched

Som vår vackra Angelina Jolie kan du blanda en honungsmak på dina mörkbruna rötter. Värmen av honungsfärg blandas rätt in, och blandningen av nyanser ger en fantastisk effekt. Inte bara hennes öga, hennes hårfärg är också döddöd underbar.

Var brunett eller en blondin; en tjej måste festa.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More