45 Fantastiska Curly Hairstyles for Men: Inspiration och Idéer

122

Det är inte ett lätt jobb att utforma lockigt hår – speciellt om du vill hålla det avslappet. Många män är frustrerade med sina lockar, men det finns en chans att de bara inte hittat rätt klippning ännu. Denna artikel hjälper dig att hitta de bästa lockiga frisyren för män som du kanske vill försöka. När du hittar den som passar dig, kanske du börjar älska dina lockiga lås.

vågig frisyr för män

1. Korta lockiga frisyrer för män

Du behöver inte mycket hår produkt för att hålla ditt korta hår ser utsökt ut. Du är bara säker på att frisyren vet att den hålls kortare på sidorna än på toppen och din snygga frisyr är bra att gå.

lockiga frisyrer för män med kort hår

2. Medium lockiga frisyrer för män

Att hålla det kort kräver för många salongavtaler? Låt det växa lite över dina öron och panna. Det kommer att se ut som om du går för en afro, och om det är din sak, vet bara att många kycklingar gräver afros.

lockig frisyr för män

3. Långa lockiga frisyrer för män med lager

Här blir det lite mer komplicerat – men bara om du vill ha det. Långt lockigt hår kan vara smidigt eller oförskämt, beroende på vilken typ av utseende du ska ha. Om du vill ha det ur ögonen, se till att du håller den lagrad.

medium hår för lockiga män

4. Curly frisyrer för svarta män

Det finns många frisyrer för svarta män med lockigt hår där ute, men vad tycker du om den här? Du kan alltid para med ett skägg för att göra det ännu kallare, men även om du inte gör det, kommer din krullning fortfarande att se ut som naturlig och professionell.

Drake lockigt hår

5. Curly afro frisyrer för män

Afro är tillbaka i stil, för både män och kvinnor. Varför inte låta dina lockiga låser gå haywire och sporta afroen för ett tag? Om du inte gillar det kan du alltid hugga av det hela.

lockig afro för män

6. Korta lockiga frisyrer för svarta män

Så du har bestämt dig för att den korta är bäst, särskilt under de varma sommarmånaderna. Du kan alltid ta en sida ur Drakes 2019-frisyrbok och gå för det här utseendet. Det fungerar för varje tillfälle vi lovar.

kort lockigt hår för svarta män

7. Medium lockiga frisyrer för svarta män

Titta hur glad han är med sina medelstora krullar! Vad hindrar dig från att försöka växa lite längre?

svart man afro hår

8. Långa lockiga frisyrer för män

Denna typ av frisyr kanske inte är för alla, men det ser säkert ut coolt. Om du känner dig speciellt äventyrlig, kan du försvara dig med lite tålamod och rocka den här frisyren ett tag.

långt lockigt hår

9. Tjocka lockiga frisyrer för män

Om du har tjockt hårlås, har du lycka till. Du har gott om material att arbeta med och du kan stile det men du gillar det. Vad sägs om denna kortsidiga och långhåriga frisyr?

lockig frisyr för lockigt tjockt hår

10. Herr frisyrer för lockigt vågigt hår

Ditt hår är envis försökt att efterlikna lockigt hår, men det blir aldrig riktigt. Så du är kvar med vågigt hår, vilket inte borde diskrediteras. Du kan se extremt dashing sportande detta ruffled utseende.

vågig frisyr för män

11. Frisyrer för blandade män med lockigt hår

Krokigt hår kan se bra på alla som lägger lite ansträngning på det. Låt det växa lite längre för att rama ditt ansikte snyggt, och kanske lägga till några höjdpunkter under sommarsäsongen.

blandad man lockig hårklippning

12. Äventyrliga frisyrer för långt lockigt hår

Om inte nu – när? Få det underkorsade och se till att du alltid har tillräckligt med produkt till hands för att hålla dina krullar svängande till andra sidan.

undercut frisyr för lockigt mans hår

13. Curly frisyrer för män med skägg

Om du någonsin tvivlat på att lockigt hår parar väl med ett skägg, tvivlar du inte mer. Har du sett Jon Snow? Nog sagt.

långa lås för skäggiga män

14. Curls ovanpå

Med en undercut eller utan håller denna frisyr dina envisa krullar bort från ditt ansikte. Om du vill ha dem längre, kom ihåg att det lätt skulle kunna bli en afro utan rätt underhåll.

lockig frisyr för unga män

lockig frisyr för män

15. Man-bulle för lockigt hår

Manbunkar var allt raseri under 2019 och 2019, men det betyder inte att du fortfarande kan bära dina lockar i en lös eller smal bulle när du känner dig som den.

man-bun för lång lockig frisyr

16. Varje dag rörigt hår

Ojämna krullar är något speciellt i sig själva. De behöver ingen styling och du kan hashtag alla dina Instagram bilder med #iwokeuplikethis.

rörig vardaglig frisyr

17. Curly Lion King stil

Det är länge, det är rörigt, och det är svårt att stila. Det är också riktigt coolt, så om det är din sak, låt din inre Mufasa komma till ytan.

långa lockar för män

18. Blekt lockig stil

Det trender bland kändisar i sommar: blekt hår. Varför ska du inte prova? Det kommer säkert att vända några huvuden på sommarpartier.

blekta krölar

19. Snygga bakkrullar

Allt du behöver är lite produkt att sätta på plats och du har ett riktigt macho-utseende som går för dig. Prova detta ut för när du deltar i din bästa väns bröllop – vem vet, du kanske är nästa.

tryckt tillbaka frisyr för män

20. Parted curls

Det ger dig en sorts 80-tals atmosfär samtidigt som du håller den frisk. Du kan dela den på båda sidor eller bara en; hur som helst, hårsprayet kommer att göra underverk hålla toppen på plats.

lockar på toppen för män

21. Popstjärna frisyr

Nick Jonas kan ha vuxit ur hans söta 2019 krullar, men ingenting hindrar dig från att försöka dem nu. Inte alltför snyggt faller låsen på alla rätt ställen.

tjock lockar frisyr

22. Bana färdiga vågor

Om du är någonstans på det vågiga till lockiga hårspektret, är den här frisyren för dig. Denna vågiga frisyr för män är definitivt annorlunda än vad du kanske brukar, men längden är precis rätt.

vågigt hår med pärlor

23. Snygg och vågig frisyr

Robert Pattinson är affischbarnet för rosa frisyrer, men om du också är våghårig och letar efter något som inte tar upp för mycket tid, gå en stil som liknar skådespelaren.

vågig frisyr

24. Fringkrullar för broande män

Denna typ av lockiga frisyrer för män är särskilt lämplig för dem som vill se mystiska. Låt bara dina knoppar växa ut medan du skär sidorna kortare än toppen.

långa smällar och lockigt hår

vågig frisyr med pärlor

25. Vågig frisyr med snygg blek

Försök inte göra det här på egen hand hemma – om du inte är frisyr. Om det görs rätt är effekten otrolig: precision, renlighet och manlighet.

blekna se efter vågigt hår

26. Mid-length kontors frisyr

Livet är inte alla parter och soirees – du måste ta dina lockar i jobbet ibland. En försiktig avskjutning på ena sidan och längre lås i ryggen gör tricket.

medium frisyr för lockigt hår

27. Långa strandiga lås

Om Johnny Depp kan dra av det, varför ska du inte? Goateen är valfri.

lång frisyr för vågigt hår

28. Shakespeare-inspirerad frisyr

De behöver inte vara blonda – dina lås kommer att få denna romantiska utseende om du låter dem växa längre för att täcka dina öron och pannan.

romantisk lockig frisyr

29. Curly 80s pompadour

Det är dags att ta tillbaka det och du kan vara den som sätter trenden utanför kontexten av modelleringsevenemang. Du kan också försöka …

80-talet pompadour stil för män

30. Modern pompadour för män

Wolverine har aldrig sett så bra ut. Kort på sidorna och vild på toppen gör tricket. Fokus ligger både på vågigt hår och på det klara ansiktet.

modern pompadour frisyr för män

31. Curly side swept bangs för män

Bangs är högt underhåll, men de är också mycket moderna. Det är inte bara vågigt hår som kan svepas till sidan – det fungerar också för curlier frisyrer.

sida swept bangs för män

sidodelen för lockigt hår

32. Kort och rörig för alla tillfällen

Om du inte kan stå dina långa lockiga lås längre, hugga av dem och sporta den här smidiga frisyren istället.

kort frisyr för lockigt hår

33. Curls med våt look frisyr

Den våta utseendet är en av de lockiga frisyrerna för män som bär mestadels i svartvita filmer, men det betyder inte att du inte kan lägga en modern touch på den och bära den nu.

medium frisyr för lockiga män

34. Bangs & curls

Ingenting säger “Jag är nere på fest” precis som den här frisyren. Men du måste också vara nere med att ständigt dra ut det ur dina ögon också.

riktigt långa slag för lockigt hår

35. Lång, markerad frisyr

Om du går för en överlevande look, måste du också odla ett skägg. Om inte, kommer de långa och solskydda låsarna att dra uppmärksamheten på egen hand.

axel längd hår för män

blonde-romantisk-look

36. Dubbellöpande ränder och bleka utseende

Denna frisyr fungerar bäst om du har vågigt hår och en skicklig frisyrare. Sidolinjerna måste vara exakta och låset lagras.

bleka utseende med vågigt hår

37. Eleganta mediumlängdskurvor

De arbetar för formella tillfällen, såväl som casual. Så länge du har tillräckligt med produkt, kan du byta från lösa lock och smäll till en snygg tillbaka look på en sekund.

Medium krullar blev snygga

38. Bröllopsutseende

Du behöver inte oroa dig för din bröllopsdag längre – utformad så här kommer ditt hår inte bara att vara på plats utan också blända din vackra fru. Det är elegant och ser enkelt ut.

bröllop leta efter lockiga hårda män

39. Axel längd halv updo

Det behöver inte vara en manbulle; halv updos arbetar underverk med axellängdshår och de är också ganska praktiska.

blond halv updo för män

40. Gå röd eller gå hem

Att prova det röda utseendet är knepigt på någon form av hår och krullar är inget undantag. Men om du får det rätt, kommer du att älska ditt flammande hår.

redhead leta efter lockigt hår

41. Oskärlig vågig frisyr

Det blir riktigt kort på sidorna med den här men kompenserar snyggt med den röriga saken som den har på toppen.

bleka utseende med korta sidor

42. Långt hår skilde sig i mitten

Du behöver lite tarm för att prova mittpartiet som en man, men den här frisyren ser riktigt bra på män med längre ansikten. Håll håret i axellängd.

långt hår för lockiga frisyrer

43. Ringlets och bleka frisyr kombinerad

Ringlets har kommit tillbaka i 2019 med den nya trenden av blekt hår. Om du också har ett skägg, är ditt utseende mer än komplett.

svart man med bleka frisyr

44. Blond frisyr för lockigt hår

Detta är den mest avslappnade hårklippningen du kan välja om du vill bli av med det krångel som kommer med lockigt hår. Med rätt outfit kan det även vara elegant.

korta krullar för blonda män

frisyr för kort lockigt hår

45. Curly Mohawk för män

Det är lite mer vågat än andra objekt i den här listan, men hipster look är fortfarande trending. Om du gräver det, gå till det!

mohawk för lockigt hår

lockig frisyr med mohawk

Det är en lång lista med lockiga frisyrer för män, tillräckligt länge för att du ska hitta din match! Om du har några andra idéer som du vill dela med oss ​​gör du det i kommentarerna. Nu när du har blivit inspirerad, är det dags att träffa din frisyrer!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More