45 Otroligt lavendel hårstil som kommer att blåsa ditt sinne

25

Skulle du våga och Don dessa vackra nyanser av lavendel?

En av de mest mångsidiga metoderna för hår styling som vi brukar göra är att färga. Du kan välja mellan olika färger för att stilisera dig själv. Gör det ditt signaturlook eller ändra det varje gång i taget. Beroende på hur du vill titta är det för dig att välja.

Om du följer internet måste du känna till den trend som internetet för närvarande är besatt av, The Unicorn-trenden. Färger, variant av den, den senaste trenden alla är kär i. Instagram och tumblr fylld med de färgglada feedsna, vi älskar absolut det redan. Från skägg till ögonbryn, till hår till kläder, vinner färgerna publiken.

Skulle du våga göra det? Om du tror att du är full på galen med färgerna är för vågat för dig, hur är det med den subtila tipsen på lavendel? Den perfekta färgskärmen ser vacker ut om ombre eller pastell. Mångsidig bland alla nyanser, Lavender fungerar bäst med allt håret om det är blont, brunett eller något däremellan.

Här är några utseende som du kan uppnå med lavendelfärgskärmen. Försköna dig själv, stil upp, gå djärvt, gå lavendel.

1. Lavendel Flätor

Varje stil är go-to när du gör den vackra lavendelskärmen. Även den enklaste fläkten ser elegant och roligt ut samtidigt.

2. Ombre Up-do

Med en ombreffekt med lättare nyanser kan du få denna underbara lavendel updo med minimal ansträngning. Bara några minuter för att få ditt hår gjort och perfekt att gå.

3. Rosa-Lavendel Ombre bulle
Du måste erkänna att färgen bara ser fantastisk ut med ombre-effekten. En enkel halv updo och du är redo att gå.

4. Smarta Sid Lavendel Flätor
Braid ditt hår i en halv sida flätor och don lavishness av lavendel i ditt hår. Där har du det, det enkla och snygga håret som alla skulle avundas.

5. Färganslag

För ett mer stilfullt och inte så djärvt utseende, lägg bara till en mycket liten färgfärg till ditt hår. Braid den och stift den till sidorna. Du kommer att få håret perfekt för några lediga eller till och med officiella evenemang.

6. Regn av färger

För ett mer djärvt och färgstarkt utseende, om du är ute efter det, färga det i regnbågsskuggar. Låt det förlora om det är krökt eller rakt, det ser fortfarande vackert ut.

7. Lavendel Bob
För dig som har medellång och kort längd har du också valet. Gå Lavendel och du kan få avundsjuk utseende av alla runt.

8. Long Length Ombre
Rosaaktig nyans blandad med lavendel, den perfekta kombinationen. Lita på mig här, du kommer aldrig att tröttna på de färska färgerna i ditt hår efter detta.

9. Silver Rainbow

Vad kan vara mer tilltalande än silverfärgen till lavendel? Naturligtvis alla färger däremellan. Få denna look att färga ditt hår olika nyanser av färgstarkt silver och vara hårmålen andra kommer att ställa denna sommar.

10. Pastellfärgad

Pastell ser ännu snyggare ut med de långa låsningarna. Perfekt för de blonda tonerna, det ser lika och subtilt ut och det lägger till glöd att dö för.

11. Markerade toner

Vill du inte färga allt ditt naturliga hår? Oroa dig inte, Lavendel ser bra ut även när det bara är höjdpunkterna. Fråga din frisör att markera änden av dina duschar och där du går, perfekt markerade toner.

12. Kort lavendel

När det gäller kort hår, finns det begränsade sätt att stylera ditt hår. Med lavendelskugga kan du dock få det här enkla och eleganta håret med minimal ansträngning. Bara tillbringa en minut eller två som justerar håret som du vill och ser vackert ut varje dag.

13. Ombre Top Bun

För att prova den roliga och färgglada frisyren som trender, varför inte prova den här om du vågar? Färgen kommer att göra ditt hår utsökt. Braid den och knyta den i en topp bulle, du kommer att få detta eleganta men ändå stiligt snyggt hår.

14. Silver Fox

Om du följer upp med alla de senaste trenderna vet du att internet är galet överhuvud för silvergelskuggaden just nu. Fortsätt, fortsätt med trenden och försök nu med denna nyans.

15. Flätad kort bobskärning

Om du har kort till medelstort hår är det här perfekt för dig. Bara snitt och fläta håret på sidorna och du kommer att få detta tilltalande men ännu enastående utseende. Extra tillbehör till håret lägger till den eleganta komponenten för ditt hår.

16. Lavendel Updo

Du kan aldrig få tillräckligt med lavendel, kan du? Även en rörig uppdatering och du är bra att gå. Effekten av lavendel är tillräckligt för att få huvuden att vrida.

17. Twist and Turn Braid

Avsnitt och vrid håret framför, fläta håret på baksidan. Slå samman det helt och du får det här vackra håret på några minuter. Lavendelskärmen lägger ytterligare till härligheten till håret.

18. Luscious Braid

Lösa flätor toppade med lavendel ser bra ut när du måste delta i några formella eller tillfälliga händelser. Denna smidiga look tar dig bara en minimal av 5 minuter att göra och du är redo.

19. Rose Braids

Braid den övre delen av ditt hår, och när du når halva delen, gör den till en rosformad bulle. Wrap bara runt håret och gör det en bulle. Lossa delarna och låt det se ut som en ros. Frisyren är ännu mer finare i färg tycker du inte?

20. Markerad Brunette

För de av er med mörkare hårskärpa, markera ändarna på ditt hår och du kommer ha det här eleganta och snygga håret direkt. Gör din vanliga tråkiga look mer intressant med lavendelhöjderna.

21. Lossa upp det

Braid ditt lavendelhår i en fishtail fläta, men bind inte upp det. Avsluta det med en långvarig hårspray. Det här fina håret är det perfekta sättet att när du är trött och inte vill spendera mycket tid på att göra håret.

22. Askblond Lavendel

För de av er med aska blont hår, prova en hint av lavendel att gå med färg perfektion. Det skapar denna vackra nyans av gråaktig rosa färg som du vet att alla kommer att älska.

23. Lösa lavendelkrullar
Lavendel ser bra ut när lösa krusar läggs till. Lägg till en generös mängd hårspray för att låsa utseendet för en hel dag. Det här är bara ett showstopp.

24. Sida flätor

Detta djärva och rena utseende är håret till kort hår. Enkelt flät håret på sidorna och kläm upp det. Färgen på Lavendel ökar skönheten så att ditt hår ser mer intressant ut, särskilt när du har så kort hår.

25. Färga upp det

Spela tillsammans med varje nyans av färg, oavsett om det är mörkare eller ljusare. Det skapar de färgstarka vågorna att dö för. När det gäller håret, går allt med det perfekta regnbågshåret.

26. Brown & Purple Play

När det gäller Lavendel, det går som en perfekt framhäva om svart eller blont hår. Om du har mörkare hårskugga, var inte orolig, det ser lika vackert ut med allt. Att markera ändarna på ditt mörkfärgade hår tar upp

27. Blue Ombre

Lavendel fungerar bäst för denna speciella färgspel med ombreffekt med blå. För bästa resultat, reta håret och torka så du vill att ditt hår ska gå. Det tar bara en liten ansträngning och mycket mindre tid att uppnå detta huvudvridande hår som du kommer älska att göra på vardagen.

28. Subtil men Bold

Medan man arbetar med lätt skuggat hår, bara en liten bit av färg och det ser fortfarande bra ut. Med lavendel på platina blondin skapar den denna underbara snodd av skugga över lavendel. Skaka det, krulla det, allt kommer att passa den underbara ljusskärmen som färgen skapar.

29. Rolig Bun

Dela ditt hår i två delar och linda det i en bulle. Slå upp det, avsluta det med hårspray. Du kommer att skapa denna underbara uppsättning rostig men elegant bun frisyr perfekt för alla tillfälliga tillfällen. Lavendel sätter målet för den här och lägger till den saknade komponenten för att göra den perfekt.

30. Crimpy flätor

Krympa ditt hår är tillbaka och ännu snyggare. Krypning som läggs till i denna flätande lavendelhår skapar den perfekta, hårda frisyren du alltid velat ha. Avsluta det med en hårspray och du kommer se vacker ut hela dagen.

31. Långa Beachy Lavendelvågor

För sommaren varför inte lägga till den subtila lavendeltonen för att gå med dina beachy waves? Färgen lägger på det roliga att gå med din dag på stranden. De ultimata hårmålen, du kommer att ge till de avundsjuka tittarna.

33. Flätad rörig halvbulle Var kreativ till din vanliga röriga bulle. Dela ditt hår och fläta hälften på toppen och binda den i en bulle. Tillagt hint av lavendel, håret ser vackert ut.

34. Naturliga långa krullar

Platina blont hår läggs med en ledtråd av lavendel ser vacker även när du släpper det. Låt dina tillbehör göra saken för dig och lägg upp den med en djärv och mörk läppfärg. Bara det perfekta och subtila vardagen för dig.

35. Ash Blonde Bob hår

Från medel till kort längd hår är kombinationen av lavendel perfekt. Tona ner det till den ljusaste nyansen och du kommer att ha det här rosa lavendelunderbara håret.

36. Rosa Ombre

Mångsidig lavendel kan läggas till vilken färgskugga du älskar. Med rosa undertoner lägger du till lavendel i mellan och du kommer att bli kär i det rosa resultatet.

37. Edgy Ombre Bob

Vill du få en spetsig frisyr att gå med din stil? Gå ombre på kort bobskärning. Det ger dig det coola och kantiga håret, alla kommer att älska.

38. Långa Loose Curls
När det gäller lavendel, tycker du inte att allt ser bara vackert ut? Du kan se även en strandkrull ser super cool ut när du har din hårfärgade lavendel. M en ke det din vardag ser och du kommer att se perfekt varje dag.

39. Överraska Bob

För mörkare hår gör ljusa nyanser av lavendel det perfekta tricket. Det lägger till den subtila tonen och roligare i ditt liv. Följ den senaste trenden och be din frisör att göra ditt hår den här underbara nyansen.

40. Snyggt Pixie

För kortare hår fungerar färgen ännu bättre. Gå i full lavendel och ställ in trenden själv. Pixie eller Bob eller någon kort frisyr du har, när du går lavendel, är det sällsynt att du någonsin kommer att försöka ändra den.

41. Mörkare flätor
Du har till och med möjlighet att gå antingen mörkt eller ljus på lavendelskärmen. Men vi kan inte bestämma vilken som ser bättre ut, eftersom båda ser snygg ut. Den här vackra frisyren är gjord genom att flätta den övre halvan av ditt hår och helt enkelt låta det lossna.

42. Snygg lavendelkrullar
När bara curling inte gör tricket för dig, gör lavendel bara tricket för dig. Lägg till den saknade funk, accessorize dig själv, klä upp edgy, låt krullarna bli galen. Den perfekta gudinnan som utseende blir ditt slutresultat.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More