46 Best Comb Over Fade Haircuts För 2019

46

I tidiga åldrar hade skaldiga eller balding män Comb över bleknar frisyr för att minimera utseende av skallighet. De växer långt hår på sidorna och kamma över det skalliga huvudområdet, vilket ger håret på toppen också. Ibland sänks delen så att mer hår kan användas för att täcka baldingområdet.

Nu i vår tid där frisyrer har improviserats och utvecklats finns det många coola sätt att bära Comb Over Fade. På grund av Comb Over Fade’s mångsidighet oavsett vilket hår du har lockigt eller rakt eller något ansikte, kan du bära en Comb Over Fade enkelt och i stil. Du har många alternativ när du får en Comb Over Fade. Du kan välja en hud, mitt, hög eller låg blekning på alla sidor av ditt huvud. Dessutom kan du lägga till egna stilar till Comb Over Fade för mer definierat utseende.

Om du inte har hittat en fin kam över för att passa din stil, kanske du inte har tittat tillräckligt hårt. Kombinera över stilar varierar mycket, så att killar verkligen kan göra sina hårklippningar egna. Till exempel har du ett val mellan en underskärning eller avsmalnande blek på sidorna. De korta sidorna och det långa håret på toppen ger en skarp och ändå cool kontrast som fångar ögat. På samma sätt kan du välja att accentuera den sida som du kammar håret med hårt. Eller kanske du föredrar att ha lite volym i ditt utseende, och vill ha en spikig finish på toppen. Poängen är att du kan göra den här klippningen som du vill, och det kommer fortfarande att se super varmt ut. Här är några av de coolaste och mest trendiga typerna Comb Over Fade för att du ska ha på sig år 2018. Titta annorlunda ut och bli centrum för attraktion.

1. Kort kam över blek med sidodel.

Bildresultat för Short Comb över blekning med sidodel:

Av många Comb Over Fade-stilar är den här mycket lätt att underhålla. Du behöver inte spendera en stor del av din tid varje dag för att se bra ut. Håll bara ditt hår kort och ge det ett spikigt utseende på framsidan. Allt du behöver göra är att hålla resten av ditt hår på andra sidan. Men du kanske gillar att använda en bra mängd hårgel så att du får ett perfekt utseende.

2. Razored Comb över med Pompadour.

Bildresultat för Razored kam över med pompadour:

Det som aldrig har gått ur mode är Razored Comb Over Pompadour. Så få din Comb Over Fade frisyr dessutom klubb det med Pompadour på framsidan. Håll dock sidorna av ditt hår razorerade. Dessutom, om du vill ha en djupare look, försök ett ljust skägg.

3. Mohawk Comb Over Fade.

Bildresultat för Mohawk comb over fade: Om du vill se den djärvaste försöket Comb Over Fade med Mohawk. Men du måste ha modet och vara en dö hård modefreak att älska denna stil. Vill du vara den populära killen runt staden? Bara gör det kille!

4. Polerad Fade Comb Comb.

Bildresultat för Polerad blekkam över:

Ja det finns tillfällen då du kanske vill kanske se en absolut gentleman. Då är denna stil en för dig! En sofistikerad blekna med kam över frisyren för kort hår. Blonda killar skulle rocka denna stil men!

5. Heavy Top Clean Low Fade Comb Over. Bildresultat för Heavy top clean low fade comb över:

Du kan flaunt ditt tunga och volyma hår med denna kam över lågt blek frisyr. Du kan hålla det översta håret till medelstora och kam över det som visar hårets volym medan du håller sidorna och baksidan vid en låg tonning

6. Bushy Medium Fade Comb Over.

Bildresultat för Bushy medium fade comb over:

Vad sägs om att pröva något orimligt? Även det raggiga håret kan se coolt om de är kammade över snyggt och det här buskiga mediet bleknar över är en av dem. Tonåringar och college killar kan se detta som det bästa alternativet om de vill hålla deras hårlängd lite över genomsnittet utan några bekymmer för att få drabbas av sina föräldrar eller lärare !!

7. Messy Fade Comb över frisyr. Bildresultat för Messy fade comb över frisyrbilder

Om du har ett naturligt lockigt hår, gå bara till Messy Fade Comb Over. Det kommer att göra underverk på dina naturliga lockar dessutom de bleka sidorna hjälper till att dra mer uppmärksamhet mot de naturliga krullarna.

8. Taper Fade Comb Over.

Bildresultat för Taper fade comb over: bilder

Den här frisyren ser bra ut på män som är på 30-talet, men ett obligatoriskt villkor för den här koniska kammen över frisyren är att personen ska ha tätt och tjockt hår, då det bara kommer det avsmalnande utseendet att få en skarp finish. Serum och hårgeler gör stilen mer attraktiv.

9. Kort kamma över blek.

Bildresultat för Kortkam över blek: bilder

Om du gillar ditt hår kort försök Short Comb Over Fade. Det är ett bra sätt att bära ditt korta hår. Dessutom håller sidodelen och kammar över det ger ett komplett och renare utseende.

10. Slick den tillbaka och kamma över.

Bildresultat för Lick It Back och Comb Over. bilder

En annan kam över frisyren är en sammansmältning mellan baksidan svep och en mittfasad kam över, men det liknar sidodelen men det är faktiskt kam över mitten. Du behöver hålla håret lite längre för att kunna smyga dem på baksidan.

11. Cool Taper med Comb Over.

Bildresultat för Cool taper med kam över: bilder

Ännu en avsmalnande kam över frisyren är den här! Denna stil kommer inte att vara så lätt att bära eftersom designerns avsmalnande är det som gör det annorlunda från den andra kammen över koniska fade hårklippningar.

12. Låg hud Hög blek kam över.

Bildresultat för Lågskalig högfärgskam över bilder

För att ge dig en perfekt manlig look, prova den här kammen över blek med skägg. De höga blekningarna är kammade över medan sidorna är bleknade och ett tjockt hakskägg ger denna stil en fin touch!

13. Låg Fade Faux Comb Over.

Bildresultat för Low Fade Faux Comb Över bilder

Denna blekna kam över frisyr ser bra ut på alla. Tunna killar till tunga killar kan alla ha på sig denna utseende utan att oroa sig för hur det kommer att se ut, eftersom det är en frisyr. Så om du inte är en sorts person som gillar mycket av experiment med sitt hår, så är den här för dig.

14. African Fade Comb Over.

Bildresultat för Low African Fade comb över bilder

Afrikanska killar har en helt annan hårstruktur. Denna frisyr är en utmärkt för dem. De extra korta och extra täta locken kan hållas i medellängd medan sidorna måste hållas blekade.

15. Böj det som Beckham.

Bildresultat för Bend det som Beckham COMB OVER FADE bilder

Nästa sak som David Beckham är känd för annat än hans fotbollsmatch är hans frisyrer! Det finns ingen frisyr den här mannen inte har försökt. Och så tar vi heder när vi nämner den här David Beckham-kammen över blek frisyr där han har snyggt kammat över hans hår mot sidan samtidigt som sidorna är korta.

16. Asian Comb Over Fade.

Bildresultat för 16. Asiatisk kam över blek. bilder

Detta är en kam över blekna asiatiska killar skulle älska att ha på sig som det är en om de enklaste stilarna. Inte alltid som din salong kille behöver bara behålla en längd av ditt hår som kammade den över och bleknar dina sidor och baksida.

17. Comber över med rakade sidor.

Bildresultat för Comb över med rakade sidor:

Perfekt stil för unga män redo att gå med i en grundskola! Kamma över dina långa smällar och håll sedan sidorna raka och ge det ett snyggare utseende. Men komplex kommer att ha sin roll att spela i den här frisyren, så killar med mörkare hud, tyvärr är den här inte för dig!

18. Comb Fade Over för långt hår.

Bildresultat för Comb Fade Over for Long Hair.

Långa hår män kan ha en kam över blek på många olika sätt. Du kan gå för en sidodel eller ingen del och helt enkelt applicera en bra hårprodukt och kamma över ditt smäll på baksidan eller till sidan.

19. Medium Comb Fade Over.

Bildresultatet för Sexy Medium Comb blekna över.

Killar med inte bara ett medelstort hår, men också med en annan textur kan också se t ut med en kamfla över. Gå för en kam över avtagande hårklippning eller en ryggsugning eller lämna ditt längre hår i framsidan, vilket gör att du är säker på att se fantastiskt ut.

20. Wavy Comb Over Fade.

Bildresultat för Wavy comb over fade:

Den här är den sötaste! För de som har ett chokladyta och vågigt hår är de lyckliga vinnarna för denna frisyr. Lite skägg kan dock göra att du ser choklad och ut.

21. Rengör Mid Fade Comb Over.

Bildresultat för Clean Mid fade Comb over

En mycket anständig frisyr dessutom ett bästa exempel på kam över med klar rak linje där håren är mitten längd bleknad från bak och sidor vilket ger dig ett perfekt utseende.

22. George Clooney’s Comb Over.

Bildresultat för 2. George Clooney kamma över

George Clooney sall och peppar frisyrer är mycket vanliga bland äldre. Men hur är det med en ren sida med kopparskugga. Ser det inte häftigt ut?

23. Sidoslick bakstil.

Bildresultat för Side Slick Back Style.

En annan elegant frisyr med snygg kam över håret slickad till sidan är ett perfekt val för affärsmän.

24. Modern stil med en rak linje.

Bildresultat för modern stil med rak linje.

En annan spetsig frisyr med sidobevattna hår och klar rak linje.

25. Kamma över blek med hård del.

Bildresultat för kam över blek med hård del

JoeyBWood med en snygg hård del Comb over frisyr med Bald Fade gjord av MarioNevJr.

26. Mäns a Vågiga Kam över Fade.

Bildresultat för Mäns a Vågiga Frisyr

Mäns Comb Over Fade frisyrer är inte bara bra för någon struktur men också vågigt hår. Du kan hålla tillbaka och sidor extremt kort för en super snygg look som dock har en fin struktur och en uttalande sidodel.

27. Mäns långa korta korta hårklippta.

röd sida del frisyr för män

De säger att blondiner har roligare, men det här utseendet betyder affärer. Med varje hårstycke helt på plats, är detta en strömlinjeformad stil som skulle para lika bra med en kostym som det skulle med jeans och sneakers.

28. Långpolerad våg.

Bildresultat för Long Polished Wave. för män

Det här är en trevlig titt på en social man som alltid är ute och om. Genom att para ihop klassiska långa vågor med en trendig, lågfasad kam över, skapar du en stil som är balanserad nog för att passa in i olika olika händelser.

29. Tätt beskärning med rakad del.

Bildresultat för Tight Crop with Shaved PartKam-Over-Fade

Denna frisyr från PJs Barber Shop är epitomen till klassikerna dessutom coolt. Skinnet bleknar på sidorna är kontrasterat av den långa toppen och accenterad av den rakade delen. För att hålla den frisk, koppla ihop med en modern ansikts frisyr.

30. Djup sidodel med små höjdpunkter.

Bildresultat för Deep Side Part med Lite Highlights män

Även om det är vanligt att se kamma över fade skärningar poppar upp ganska mycket överallt nuförtiden, det finns mer än ett fåtal sätt att få dem att sticka ut – inklusive att lägga till subtila, solskenade höjdpunkter. Håll skikten uppslagen för den otroligt a, röriga effekten.

31. Kort beskärning med Buzz Fade.

Bildresultat för kort beskära med Buzz Fade.

Superlånga lager kan inte vara acceptabla för varje man. Men som den här korta kammen visar, behöver du inte se ut som en hipster för att dela håret på sidan. Håll bara sidorna (och topparna) snitt ganska korta så att du ser rent ut och perfekt preparerad.

32. Razor Sharp Comb över med dramatisk blek.

Bildresultat för Razor Sharp Comb Over med dramatisk blek.

Hos Anthony Barber får du det höga och tätt till höger med den här razerade Comb Over och dramatiska blekna, med stor uppmärksamhet på sidans och hörn av pannan. Vi rekommenderar att du håller ansiktshår åtminstone och ögonbrynen är nysspetsade eller vaxade, så att ingen av dem distraherar ditt utseende.

33. Spiky Side svepade lager med bleknade.

Bildresultat för Spiky Side Swept Layers with Fade.

På grund av sin mångsidighet Spiky Side Swept Layers med Fade är en av de mest populära frisyren du kan sporta. Dessutom är utseendet t och dessutom lätt att bära och har lågt underhåll. Men en hög, mejdad blekning till huden kan se lite mer imponerande och uttalande när du parar med långt hår på toppen av ditt huvud.

34. Klassisk kam över med modern twist.

Bildresultat för Classic Comb Over med Modern Twist.

Populäriserad på 40- och 50-talet, är klassiska kamöverslag en av de mest evigt slående frisyrerna för män. Men när den paras med en iögonfallande mittfångning, får den gamla stilen en och modern vridning. För den här, håll håret över öronen rakade för en cool kontrast av lång, kort och skallig.

35. Hög blek med skägg och långa lager.

Bildresultat för High Fade med skägg och långa lager.

Om den här trendiga högglansskäret skägget plötsligt inspirerar dig till att börja dricka hantverks öl, lyssna på indie rockband, har ingen hört talas om det, och du har klara jeans, det kan du verkligen skylla på för det. Vidare kanaliserar din inre hipster genom att hålla skägget lös och oförskämt.

36. Curly Low Fade.

Bildresultat för Curly Low Fade.

Även om kam overs är traditionellt sett på män med raka, snygga trådar, kan några av de bästa moderna serierna i denna genre vara sportade med naturligt vågigt och lockigt hår. På samma sätt som en vanlig pompadour, använd en stylinggel för att hålla de långa främre delarna av ditt hår något förhöjda.

37. Taper Fade med slät topp.

Bildresultat för Taper Fade med Elegant Top.

Denna sidokam med avsmalnande fade från Clipper Crew Barber Shop är otroligt lätt att uppnå. Fråga bara din barberare för en avsmalnande blek med medellång hår på toppen. Vid styling släpa de främre skikten med en stark hårgel.

38. Hipster bleknar med extra långt hår.

Bildresultat för Hipster Fade med Extra Long Hair.

Om du är en hipster, behöver du absolut prova den här skarpa kammen över konungen av Am Barbaria. Elegant, modern och vild allt på en gång (vi har skrajskägget att tacka för det), du kommer att bli lumberjack chic på nolltid.

39. Undersprutad kam över med blekta lager.

Bildresultat för Undercut Comb Over med blekta lager.

Tänk blekta ändar är en pojke bandvänlig trend från slutet av 90-talet och början av 2000-talet som borde förbli låst i ett valv? Vi tror verkligen att du borde tänka igen. Den här underskärmskammen visar att sportiga välblandade blekta skikt kan ge en otvetydigt modern kanten.

40. Framkam tillbaka med fem oclockskugga.

Hög och tätt avtagande hårsnitt

Även om de flesta kammen överlappar håret horisontellt över huvudet, i vissa fall (som kammen över frisyren som visas här), är håret kammade framifrån och bakåt och avsmalnande mot nacken. Håll sakerna enkla och sorglösa genom att införliva en hög blek i mixen.

41. Klassisk och Cool.

Sidopartad avsmalnande frisyr för män

Gör dina blåa ögon pop med en djup brun kam över blek frisyr. Dessutom kan dina ansiktsegenskaper skina och utsättas för världen.

42. Vision of Vintage.

Bildresultat för visioner av vintage frisyr

Det är något väldigt dapper om den polerade sidosedda blekna och det påminner om de dagar då männen inte skulle lämna huset utan fickur och tre delar. Om du är kär i dagtidens elegans, är det här det perfekta utseendet för dig.

43. Fräsch och rolig skärning.

Bildresultat för Fresh and Fun Cut

Det här är en snygg utkik efter en kille som behöver visas på arbetsplatsen, men vill inte ge upp sin egen personliga känsla. Den här eleganta preppy-stilen med ett skägg med låg skägg är den perfekta balansen mellan arbete och lek.

44. Vinkad frisyr med tillagd volym.

Relaterad bild

För en riktigt modern kam över frisyren, se till ingen annan än Mariano Di Vaio. Inte bara hans chica kam över är väldigt trendig med massor av rotvolym till den, men också lite av en texturerad våg. Den avslappnade avslappnade känslan av denna stil är verkligen magnetisk!

45. Sida-Parted Textured Comb över frisyr.

kamma över frisyren med en sidodel

Om du letar efter en stil som är modernare än traditionell, kolla Robbie Rogers kam över blek för inspiration. Robbie har en texturerad långsträckt topp, skild från mycket korta sidor med en sidodel. Dessa funktioner ger helt och hållet en mycket modern känsla.

46. ​​Snygg och elegant preppy frisyr.

# 33: Snygg och elegant preppy frisyr för män “width =” 841 “height =” 1093 “Bästa kam över blekhårklippningar för>

Du kan få inspiration från retro look att ge din klassiska kam över frisyren är en mycket snygg preppy touch. Dessutom kan du modifiera din vanliga korta frisyr till en mycket elegant och elegant frisyr.

Så många frisyrer finns det att välja mellan och du kan vara förvirrad vilken en att välja? Oroa dig inte att du kan prova någon av kammen över bleknar med dela frisyrer. Allt du behöver är att veta om hårets konsistens eller bättre, men ta reda på din frisyrer som kommer att kunna ge det bästa som passar ditt ansikte !

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More