47 Fantastiska Pixie Bob frisyrer du kan prova i sommar!

71

Pixie, en mångsidig gröda som träffat de stora skärmarna från tid till annan. Världen har sett en mängd Pixie Bob sedan frisyren först kommer fram till ljuset på 1950-talet. Det är oftast längre på framsidan och kort på baksidan och sidorna av huvudet. Hårets korthet varierar från en halv tum till tre inches.

Inte bara många kändisar sportar denna frisyr på och av skärmen men även människor från olika delar av världen plockar upp trenden. Ett mycket vackert sätt att bära ditt korta hår för att inte tala om den eleganta och sofistikerade kontakten med din personlighet. Dessutom är det lätt att underhålla och en perfekt stil för en avslappnad sammankomst eller ett speciellt tillfälle.

Eftersom Pixie är så kort och lätthanterlig var utvecklingen framträdande. Folk började fusera Pixie med annan frisyr. För exempel Pixie med lock och pärla, eller Pixie med långa lager. En sådan fusion som fortfarande står ur publiken är Pixie Bob .

Bob Hair

Före första världskriget var Bobs frisyr på listan över frisörsalonger. Även om det inte var en mycket respektabel frisyr för kvinnor vid den tiden i västerländsk civilisation. Inte bara kvinnor, men även män hade det ibland. Du kan vanligtvis skära Bob rakt som slutar vid nivån på käften, ofta med knä fram. Du kan också välja att klippa den under öronen eller över axlarna.

Nedan är några av de mest populära Bob-fusionerna med Pixie som du inte får missa i sommar.

1. Blunt Bob med Pixie twist.

Blunt Bob kom till berömmelse för flera år sedan. Vinkelformen passar ett mycket brett utbud av ansikten och hårstruktur. Det brukar så länge som hakan och axeln emellertid smälter med Pixie framhäva din ansiktsfunktion som du hellre inte skulle dölja. Om du har tjockt hår måste du definitivt gå för det och på toppen är sommaren precis runt hörnet.

2. Soft Blended Pixie Bob.

Bob behöver inte nödvändigtvis handla om hårda linjer och skarpa kanter. Det finns mjukare alternativ tillgängliga. För att skapa en mindre precis kant lägger du bara till subtila lager till den. För att säkra det med Pixie, förkorta längden precis under dina öron och över nacken och lägg till flera lager. Det kommer säkert att hoppa din persona.

3. Texturerad Pixie Bob

Om ditt hår inte är rakt men ändå vill du ha en Pixie Bob, behöver du inte oroa dig. Välj en tippad bob om du har vågigt eller lockigt hår. Klipp den kort med mjukare lager för att förbättra dina lock och se fortfarande fantastiskt ut.

4. Heavy Bangs Pixie Bob.

Om du är i klassisk retrostil är Heavy Bang Pixie Bob det rätta valet för dig. Alla älskar Pixie Bob dessutom, lägg till ett slag till det då fick du ditt nya glamorösa utseende. Det finns många Pixie Bob med Bang för att börja

  • Swing Pixie Bob med Bangs.

Denna snygga snygga bangboll med precision, Betty Bangs en favorit av stylisten Madison Villo, bara för dig. Din Retro look för 2019.

  • Texturerad Pixie Bob med fransar

Ett supert litet underhåll och mycket roligare. En övergång för att ändra hela ditt utseende med fransar till din Pixie Bob. En rörig frisyr som håller din personlighet.

Ett klassiskt utseende för dig i år är Contemporary Classic Pixie Bob. Att komplimera ditt vinkliga ansikte allt du behöver är en rak, tydlig och intressant Fringe. Och bry dig om du har en rak eller vågig konsistens.

  • Mod Lob med Curtain Bang Pixie Bob.

Självklart tänker du på Bangs, men vill inte begå? Då är detta bara skörden för dig. Det är faktiskt ett kantigt sätt att bära ett kortare hår.

Dessa över Heavy Bang Pixie Bobs kommer säkert att stå dig ur publiken. Prova det tillsammans med olika Bangs att se magiska i sommar.

5. Asymmetrisk Pixie Bob.

De mest korrekta grödorna som du kan välja på samma sätt men ändå kunna utesluta frisyrstörningen. En liknande skärning till A-line Bob men den ena sidan blir längre mot framsidan än den andra.

6. Lob Pixie Bob.

Efter att ha vunnit titeln haircut år 2019. Pixie Bob slår vanligtvis på käken eller öronlinjen, unikt kan Lob bara beta din kind. Det är en bra stil om du vill minska din torkningstid.

7. A-Line Pixie Bob.

En annan snygg Pixie Bob-gröda som gradvis växer längre från ena sidan av pannan och slutar på motsatt sida av hakan. Den kortare bakre och längre framsidan är inte bara en variation av A-linjen utan också en omvänd Mullet. Det blev populariserat 2007, dock med en liten twist av Victoria Beckham.

8. Utvida underskärning Pixie Bob

Trött på att vänta på dig för att du ska kunna växa? Sopa håret på framsidan istället för att sopa det bakåt eller framåt. Håll det rörigt eller spikigt. Dessutom om din panna inte är din starkare tillgång kommer denna gröda ta hand om det genom att gömma det.

9. Cotton Candy Pixie Bob.

Denna gröda är litterär om de munnen vattnande färgerna av bomull godis. För det första att få den grå eller blonda basfärgen; Därför måste du bli av med någon hårfärg. Balayage det främre håret med rosa eller någon av dina favorit nyanser när basen är inställd. Således får du din Cotton Candy Pixie Bob. Pixie Bob kräver inte mycket omsorg och underhåll, där som Cotton Candy Pixie Bob behöver färgunderhåll. Låt inte ditt hår torka för mycket från den intensiva färgen och naturligtvis, stil det som ett proffs.

10. Kort staplad Pixie Bob Glam.

Kort staplad Pixie Bob är en av de grödor som gör att en kvinna ser så glamorös och kantig ut. Den passar alla ansiktsformer. Ännu viktigare, det matchar alla slags livsstil, och det tar bara 15 minuter att få ditt hår gjort. Vädret kommer du till en dag idag aktivitet, till ett viktigt möte eller om du bara tänker på att sluta din dag i en klubb. Och det kommer givetvis bara att ta

11. Pixie Bob Wedge.

Du behöver inte alltid gå med den traditionella skärningen. För att lägga till volymen behåll bara toppen och sidorna längre och ändra formen i enlighet med detta. Dessa små förändringar gör sålunda Pixie vid halsen nära gränsen.

12. Två tonade Pixie Bob.

Vill du lägga till den saknade spunken i ditt utseende? Prova att använda en liten pomade, därmed betona texturen på din Pixie Bob samt att lägga till lite glans. Åldersspecifik frisyr existerar dock inte, en avskild frisyr kan bara vara till extrem. Du måste bara lägga till lite snygg konsistens hela tiden.

13. Disconnected Pixie Bob.

Denna specifika gröda är en längre avsmalnande Pixie Bob vilket ger dig mer utrymme att leka med färg och textur. Om du har ett tätt hår bör du prova ett Pixie med långa bortkopplade lager. En mjuk napplinje och lite bit-y-smäll.

14. Choppy Pixie Bob.

På grund av glansen i mångsidigheten av Pixie är de främsta anledningarna att bli ännu mer slagna. Snabbt att växa ur färg, kortare hår ger dig mer självsäkerhet att vara djärv med färger. Experimentera med symmetri av din snitt är bara en annan fördel.

15. Razor Cut med Precise Nape.

En 100% feminin utseende. Kombinationen av skarpa lager och exakta skärningar är det som gör att det står ut ur publiken.

16. Bleach Blonde Pixie Bob.

När du kopplar bort en kortare underskydd med en lång rakhyvel, är det allt annat än klassiskt. Klippet ger dig mer textur och rörelse för att njuta av verity av olika stilar. Inte bara kommer du att se annorlunda ut varje dag, men också du får tillräckligt med utrymme att spela med hårets konsistens. Denna sommar är den rätta möjligheten för dig att prova Bleach Blonde Pixie Bob.

17. Pastell och Ask Pixie med smält lager.

Vad kommer att ge dig en perfekt bakgrund för de svaga ashy lager? Tja, du kan prova ut en massa färger, men det ser ut ur världen skulle bli blekat rosa-violett eftersom de verkar superdimensionella och fulla av luft. En funky pixie cut dessutom smält med längre och kortare bitar, djupare och blekare nyanser kommer att göra dig bedårande.

18. Platina Blonde Disheveled Pixie Bob.

Om du har ett böjt blont hackat lås, ge det en platina twist, eftersom den är lätt nog för att få ut varje rakhyvelskärpa av varje tråd. Det illustrerar att blondin ser bra ut med hackad Pixie Bob så att du inte behöver oroa dig om du gillar blont hår.

Hårstil är en behandling och styling ditt hår ger dig det förbättrade utseendet. Gillar du inte de gamla vägarna? Vill du prova något annorlunda och ha en Pixie Bob men vet inte vad? Här är några dynamiskt utvecklade Pixie Bob-stilar bara för dig.

19. Medium Edgy och Messy Pixie Bob Hairdo.

Pixie Bob är inte bara begränsat till kortare hår utan även smält med längre skär. En sådan skörd är Pixie Bob Hairdo. Utan tvekan har Pixie Bob Hairdo satt sin fot med beslutsamhet i denna fashionabla tid, och har blivit en prata om staden.

20. Tapered Pixie Bob.

Du är inte i den extrema versionen av Pixie Bob? I så fall kommer du att älska Tapered Pixie Bob. Till skillnad från den extrema versionens koppling och underskärning är Tapered Pixie Bob mycket mindre djupare. Det ger en mjuk touch till din konventionella genväg.

21. Sidoseparerad Pixie Bob.

Som sagt innan Pixie är kort och på grund av sin mångsidighet har det varit en populär stil och kan enkelt blandas med uppgraderingar. Om dina ansiktsdrag är din starkaste komplimang, gå sedan till den sidoseparerade pixieboben. Eftersom det är mer eller mindre kort från hela sidan av huvudet, utsätter beskärningen ditt ansikte. Låt solen skina på ditt ansikte i sommar.

22. Pixie-Bob med Temple Undercut.

Vilka andra stilar kan få dig att se ut som en ledare i en sådan fashionabel era? En halv pixie och en halv underskott kan fortfarande leda dig genom den trendiga, hårda frisyrgruppen.

23. Ojämn Pixie Bob.

Ojämn hakiga lager som vrider och slår på ett infall täcker understötningen bakåt, vilket delvis skapar en cool asymmetrisk halvstrålad skärning. Spela upp din älskling med en populär platina blond nyans. Om du pryder porslinhud kan du göra hårskärmen nästan isig.

24. Chick Undercut Pixie Bob.

Den bortkopplade, hakiga pixie cuten är i grunden en “chick undercut”. Det kan tyckas ovanligt att en underskärning och en hakig pixie kan integreras i en stil, men det är kreativiteten hos en fantastisk stylist med en vision.

25. Långt volymdimension.

26. Samtida Pixie Bob.

Samtida frisyrer har blivit mer mångsidiga, speciellt när det gäller ton. Din pixie cut stil kan vara så varm och gyllene, eller som frostig platina blond som du vill. Att ha en bild av den exakta tonen av blondinen du vill kan inte vara något tydligare för din stylist.

27. Afro-Amerikanska Messy Pixie Bob.

Det är något som magnetiserar om en afroamerikansk kvinna med coolt hår, men skälet själv räknas också. Korta hårklippningar med massor av halvmåne lager är mycket smickrande på svarta kvinnor. Förresten, visste du att de parar bra med örhängen?

28. Shaggy Pixie Bob Highlights.

Denna gulliga pixie har en snygg brun underkant under lång, rakhyvel, blekt lager. Kontrasten mellan ljus och mörk, lång och kort, snygg och rak igen resulterar i en wow kort frisyr som vi är frestade att försöka.

29. Lång honung Blond och Svart Pixie Bob.

Pixie med långa hakiga lager är den mest feminina av korta hårklippningar. Du kan scrunch dessa bitar med mousse eller krulla dem med en platt järn får olika utseende för olika stämningar.

30. Beskurna vågar och sidodelar.

Buzzed pixie snitt är inte ditt enda alternativ. Om du fortfarande vill ha lite längd finns det idéer för dig. Hennes lager är tillräckligt långa för att vara stilad rak eller lockig. Det senare alternativet är briljant för att göra din mane tystare och flirtigare också!

32. Lång Pixie för fint hår.

Långt Pixie för fint hår

Det tar några färdigheter att klippa fint hår så att det inte ser löst ut. Massor av tunna lager är ett sätt att gå. En balayage med mycket ljusa fina bitar som pop plus chunkier varma tonade strängar som fyller i luckorna och fungerar som bakgrund för höjdpunkter är en lysande idé om du vill få mer intresse och visuell volym till ditt tunna hår.

33. Staplad Pixie-Bob med långa Bangs

Bildresultat för Stacked Pixie-Bob med Long Bangs

Pixier som bygger upp maximal volym runt kronan är mycket smickrande. Och när de balanseras med extra långa smällar, lägger de till det övergripande, coola tjejintrycket. Höga eller låga kontrastbelysningar kommer inte heller att skada. Som ett resultat får du en stil som blir huvud. På ett bra sätt.

34. Undercut Blonde Pixie med mörka rötter.

Undercut Blonde Pixie med mörka rötter

De extra långa, spetsiga, blonda skikten är vackert avskilda av nacken och mörka rötter. Denna stil har djup och ökar volymen av fint hår. Långa knoppar som sveper över pannan accentuerar ögonen och oserar skumma sommarvibbar. Varför inte ta med dig i de kallare månaderna?

35. Balayage Pixie med lagrade lager.

Balayage Pixie med lagrade lager

Lager på lager på lager ger ett intryck av förbättrad konsistens där de extra långa bitarna och kortare strängarna smidigt blandas för en feminin men ändå modig stil på kort längd. Pixie haircuts som detta är perfekta för damer på farten som vill ha en bekväm klippning som också är elegant och trendig.

36. Finhackad Buttery Blonde Pixie.

Finhackad Buttery Blonde Pixie

Den långa pixiehårskärningen är nästan en bob med volym på toppen och utspädda ändar. Den sprakiga känslan av finhackade strängar spelas upp av den subtila smöriga blonda balayagen som läggs till platina blondbasen.

37. Ash Blonde Pixie med Nape Undercut.

Ash Blonde Pixie med Nape Undercut

Diskvattenblondiner klagar ofta på tråkigt hår. Cheer saker upp med en edgy pixie hårklippning och smält aska blond balayage. En underskärning är frivillig men det gör stilen skarpare, chicer och absolut idag.

38. Brunettpixi med fjädrade lager.

Brunette Pixie med fjädrar

Det är ett antagande att korta brunette frisyrer ser för androgynösa ut, så om du går på en gröda, är det bättre att para det med en ljusare nyans. Den här pixiehårstilen visar att du ser feminin ut med en genväg medan du håller ditt naturliga mörka hår är en bris så länge du mjuker stilen med fjädrande lager och subtila höjdpunkter.

39. Vinklad Pixie Bob med lager.

Vinklat Pixie med lager

Rätt hårklipp förbättrar dina bästa ansiktsegenskaper och följer dina ansikts linjer. Om du har en härlig ansiktsform och vill ha en lång pixie, överväga skiktade pixiesnitt beskurna i samma vinkel som vinkeln på din käke.

40. Snyggt Tapered Pixie.

Messy Tapered Pixie

En söt stylingidé för en skiktad avsmalnande pixie är ett rörigt “gör med slumpmässigt vid första ögonkastet, men i verkligheten strategiskt blandade lag, skikt. Den partiella balayagen där höjdpunkter bara gräver pärlorna är ett populärt val för korta nedskärningar, eftersom det är engagemang utan att jobba för att fånga ögat perfekt.

41. Piece-y Cut med subtila balayage.

Piece-y Cut med subtila balayage

Kontrollera den här snygga kortklippningen som säkert följer trenden på blandningar. Idag blandar vi allt – texturer, färger, längder – och uppnår oväntade kontraster. Denna pixie-bob är inte mycket i ditt ansikte. Men det håller fast vid tanken och ser fräsch ut.

42. Sassy Undercut Pixie med Bangs.

Sassy Undercut Pixie med Bangs

Moderna korta pixiesnitt skärs aldrig jämnt. Rakade sektioner kan kantas på extra långa bitar medan de fylls med midje längdspikar. Lägg till en trendig blond nyans och mörka rötter och du får den här charmiga, snygga pixie som du knappast kan motstå, och varför ska du?

43. Soft Pixie Bob för fint hår.

Mjuk Pixie för fint hår

Mjuk i konsistens, mjukt i färg, verkar denna vackra stil utformas i himlen och den är avsedd för känsliga fina trådar. Sidodel och blåsa ut med en rund borste. Backcomb kronan och vara redo att bli utsatt för beundrande blickar.

44. Lång Curly Pixie.

Long Curly Pixie

Det finns utrymme för lockiga pixies i varje kort hår galleri. Att växa ut dina pixiehårtrar kan vara frustrerande men med hjälp av styling-tricks (krullningar, flätor, snurrade stilar) och vanliga trimmer för att uppdatera formen, kommer du njuta av din Pixie Bob och smärtsam övergång till lob.

45. Blond Pixie med kortvinklade lager.

Blond Pixie med kortvinklade lager

Denna mycket korta spikiga klippa med en gradvis minskning av längden nere på baksidan och sidorna sticker ut tack vare sina beskurna V-skikt och ett högkontrastfärgningsjobb. Stil det lite längre toppen rörigt för att få lite dynamik i din stil.

46. ​​Choppy Pixie Fade.

Choppy Pixie Fade

En suddig bottenhårlinje och hakiga askblå lager gör det till ett mycket unikt kort kantigt snitt för kvinnor. Det är så trevligt att ha hår utanför nacken. Bokstavligen. Så länge du kan dra av en extra snitt, är denna idé fräsch och intressant.

47. Imperfect Pixie Bob.

Messy Silver Pixie

En bonus för att vakna med en rörig pixie cut, är det rörigt hår är i !! För de få som alltid verkar rusa ut dörren varje morgon, är en rörig pixie den perfekta frisören. Att ta tag i hårpasta eller pomade och köra genom håret tar mindre än 30 sekunder och tar din “just-rolled-out-bed” -kik till nästa nivå.

Det är ingen tvekan om att Pixie Bob återigen kommer att stiga i denna fashionabla era. Av hundratals stilar av grödan ovan är 47 mest populära en som du absolut måste prova i sommar. Eftersom det är lätt att behålla och dessutom tar det mycket lite tid och du har mer utrymme att leka med textur och stil, så du kan öka din kreativa sida hela sommaren.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More