49 Outstanding Fade Haircuts & frisyrer för män

6

Den blekna hårklippningen är förmodligen den enda hårklippningen som exemplifierade svalhet. Den amerikanska militären kring 40- och 50-talen var faktiskt pionjären för denna frisyr. Att ha strikta hygienstandarder var grödan och var fortfarande populär inte bara bland militära män men också bland de civila. Dessutom signalerade den hårda linjen och vinklarna att du menade affärer och såg också farligt ut.

Naturligtvis inleder nya tider nya trender. Under årtiondena experimenterade svarta människor med olika frisyrer, vare sig det var Afro eller den ökända Jheri-krullen. Vid den tid som mitten av 80-talet rullade runt, kom en omarbetad, edgier-version av bleknaden fram tack vare svarta frisörer. Det skulle snart bli en standard i hip-hop-kulturen under sin gyllene era.

Vi pratar om hi-top fade aka flattop. Innan Cameo, Big Daddy Kane, Eric B & Rakim och andra gjorde det till sin signatur, så Grace Jones rockade på hennes 1980 Warm Leatherette album cover. Eftersom Queen Nefertitis krona ligner högt uppe, tror många att det här kommer från det antika Egypten.

svart hår Kommer tillbaka till nutid utan tvivel oavsett vad Fade frisyrens popularitet och existens har inte bleknat än. Tvärtom har det fått mer uppmärksamhet. Men kom alltid ihåg den blekna typen du får har en dramatisk på din frisyr. För att få den super coola herrklippningen behöver du en cool blek.

Du kan välja kort eller långt hår utanför hårets område som blir blekad och skapar därmed kontrast. På grund av det långa hårets mångsidighet har du ett stort utbud av alternativ på hur du kan stila utseende. Du kan glida tillbaka, hålla det mer naturligt och torrt, röra på det, stil det snyggt med kam-över och mer. Inom det bleka området på sidorna och baksidan av ditt huvud. Fråga din barberare kan verkligen ändra ditt utseende dramatiskt beroende på hur han gör blekningen. I allmänhet har du tre alternativ: en låg, mitten eller hög blekning. För varje typ av blek kommer din barberare att använda klippare att gå från en mycket kort längd eller till och med skallig. Och gå upp till en större längd mot toppen av huvudet. Om du vill ha en liten extra stil frågar du en hård del eller en specifik hårdesign.

Här är några av de berömda bleka hårstilarna du kan bära i sommar. Var en cool kille du alltid har velat vara.

1. Low Fade Haircut.

Bildresultat för Low Fade Haircut.

En av de coolaste frisyrerna du kan få. Medellångt hår är slickat tillbaka torrt och naturligt. Visningen berör emellertid mer längd i övre sidor.

2. Hög blek hårklippning.

Bildresultat för High Fade Haircut.

Här har vi en mittfärg som perfekt passar in i en texturerad, medium hårlängd.

3. Skarp och blek.

Bildresultat för skarp och blekning

En skallig blekna frisyr skapar dimension och dessutom lättnad i frisyr med många skarpa vinklar och exakta kurviga linjer. Den bleka effekten drar ögat ner för att förlänga ett runda ansikte och balansera knubbiga kinder.

4. Balanserad Fade Haircut.

Bildresultat för balanserad blekning

En blekt kort hårklipp liknar längre utseende ibland. Dessutom ger den en stor strukturerad siluett till håret på toppen och balanserar ett fullskägg på botten. Dessutom ger den en intressant konsistens i mitten som behövs för ett rent utseende.

5. Professionell Bald blek sida.

Bildresultat för Professional Bald Fade Side Part.

Är du affärsman och vill byta frisyr för ett nytt utseende? En blekning som börjar i mitten möjliggör en mer sömlös övergång. Du kan stile det som en snygg kam över med en del för att lägga till en dapper retro twist till ditt utseende? Inte bara Mid Bald Fade Frisyr är arbete lämpligt men också det mindre aggressiva och mer polerade.

6. Straight to the Point.

Bildresultat för skarp och blekning

Om du är en man som föredrar att ställa in trender istället för att följa dem, är en hög hudfla mer av din hastighet. Visningen börjar högt uppe på huvudet för en mer svår och stark utseende. Dessutom ger det dig en ursäkt för att prova smarta mönster på ditt skägg som den här spetsiga stilen.

7. Geek Chic.

Sidoseparerad ansiktshårning för män

Den här bilden är ett bra exempel på att balansera vintage och modern känsla i en blick. En pompadour är ett utmärkt sätt att lägga längd till korta ansikten och det ger också en sofistikerad touch till din robusta 5-timmars skugga. Tillbehör med ett roligt par retro glasögon.

8. Enkelt kortklipp.

tempel blekna för naturligt hår

Detta utseende blandar en lockig buzz med ett subtilt tempel som bleknar i en enkel men elegant stil för svarta män. Vill du ha en extra twist? Prova ett tunt hakband för ett ungdomligt och unikt utseende. Det kanske inte är lämpligt för konservativa arbetsinställningar, men om du har en mer avslappnad kontorsmiljö kan du inte gå fel med denna enkla stil.

9. Halv och halv.

Halv rak sidahårig frisyr för män

Du behöver inte bara välja en längd eller klippa, när du kan kombinera allt du vill ha i en show-stop-stil. Med en smal sidodel på ena sidan och en hög hud blekna på den andra har denna stil en delad personlighet – och det fungerar!

10. Underbara Wild Waves.

Bildresultat för underbara vilda vågor blekna

Skapa en kontrast i längder genom att rocka medelstora spikiga lås med vågor på toppen, avsmalnande blek på sidorna och stubb på botten. Du skulle också bli förvånad över hur mycket en liten dos av färg kan lyfta en blick; slumpmässiga bitar av grått hår i de korta bitarna ger ännu mer kant och intresse.

11. Edgy och Elevated.

Bildresultat för kantigt och förhöjt blek

En hudfärdig hårklipp är extremt populär, så om du längtar efter individualitet måste du göra något för att ställa dig ifrån varandra. Införandet av mönster i din blek, längst upp, höjer en standardvisa och tar den från drab till fab i ögonkastet.

12. Kort och enkel.

Bildresultat för kort och enkel blekning

En blek blek eller en snitt som bleknar på huden på sidorna, är ett enkelt sätt att få ett rent utseende dessutom, utan snabba mönster eller galna detaljer. Det är ett exakt snitt som kommer att fungera bra för yrken som militären eller arbeten som kräver uniform.

13. Magnificent Mohawk Fade.

Relaterad bild

Accentera en Afro-Mohawk med etsade linjer som markerar kransen på din skalle. De kommer att stödja vibe av ditt övergripande utseende utan att distrahera från den centrala lockiga sektionen som är stjärnan på showen och där du vill dra ögat.

14. Haute Heights.

långa rakade sidor frisyr för män

Underskatt inte effekten av sideburns för att förstärka din hudfärdig hårklippning. De kan vara lite retro, så modernisera dem parning med en trendig lång topp kort sidostil. Du kan bära den som en pompadour, lägga till en textureringsprodukt eller svänga den till ena sidan – det finns några kreativa sätt att utforma det här utseendet.

15. Göra vågor.

Bildresultat för att göra vågor blekna

En texturerad mid-bald blek är en go-to-look för många svarta män, så sätt en fräck spin på den med en design som efterliknar vågorna i din snitt. I stället för en vanlig del blir det mer intressant och spännande.

16. Old School Cool.

hög blekning för svarta män

Kanalisera de coola killarnas känsla från nittiotalet, som Kid-n-Play, med en hög toppton som är för cool för skolan. Den extra höjden är också utmärkt för runda och fyrkantiga ansikten eftersom det ger längd, för att inte tala om personlighet!

17. Strukturerad formad upp.

Bildresultat för strukturerad formad upptonning

Om du vill ha en mindre dramatisk look, gå för en låg hud bleknar som på bilden. För många afroamerikanska män är en form-up, eller de skarpa linjerna runt kanterna, den viktigaste delen av en skallig blekning. Det är utformat för att rensa hårlinjen för att få ett polerat utseende.

18. Rakad huvud bleknar med kam över.

Bildresultatet för rakat huvud bleknar med kam över

En kam över är alltid ett snabbt sätt att omedelbart mjuka din sökning efter en mer tilltalande stil som definitivt kommer att bli wow under en datumnatt. Den rakade delen ger en fin accent för att liva upp resten av ditt skalliga huvud.

19. Disconnected och Dapper Fade.

Bildresultat för bortkopplad och kraftig blekning

Om ett fullt skägg och hårhår är för tråkigt eller moget för din smak, funk upp det med en hudfärg. Brottet i ditt hårs flöde kommer att skapa en cool optisk illusion. Dessutom hjälper det att temperera tjocka mörka strängar så att de inte verkar för tunga eller överväldigande runt ansiktet.

20. Rakad och .

Relaterad bild

Den här bleka blekningen är kortare i längden och har skarpare vinklar i ansikts frisyren. En sådan enkel men elegant stil avviker inte från huvudattraktionen – ditt ansikte!

21. Mörk och farlig Fade.

kammade tillbaka taper bleknar

Du behöver inte tatueringar eller en skandalig hårklippning för att visa upp din mörka sida, ibland är lite pomade allt som krävs. Kanal din inre super skurk med glatt mörkt hår; bara se till att du lägger till ett charmigt leende så att alla vet att det är allt bra.

22. Snygg och sofistikerad blekna.

blekna med en rakad del

    Den här stilen är ett bra exempel på en liten medelhaltig blekton som kan användas i en konservativ miljö. Balansera en blekt snitt samt en skarp del och en noggrant snygg hår uppåt för en blick som kommer att poleras utan att vara för täppt eller knäppt upp.

23. Bald Fade Caesar Cut.

Bildresultat för Bald Fade Caesar Cut

En Caesar cut kan se ut som en enkel buzz cut dessutom håret är skuren till ungefär en åttonde av en tum lång. Håret är synligt men mycket lågt. Det bästa med denna hårklipp är att det är mycket lågt underhåll och lätt gjort!

24. High Top Fade.

Bildresultat för High Top Fade.

Den höga topptonen är ett fantastiskt val för dem som gillar att ha lite extra längd på toppen. Inte bara det fungerar också bra för dem som vill odla massor av ansiktshår som fulla pärlor, men även kontrast från toppen och de rakade sidorna ger en vacker duk för ansiktshår.

25. Traditionell Line Up.

extra kort svart hud bleknar hårklippning

En traditionell linje är en typ av hudfärg som är vanlig bland etniska män. Det innehåller i grunden den razorerade hårlinjen för att bibehålla antingen en kvadratisk eller rundad form. Under tiden hålls den faktiska längden av håret till ett minimum.

26. Faded Up-sweep.

Bildresultat för bleka upsweep

Den bleka up-sweep är en väldigt snygg och cool stil för män som bryr sig om ögonen och benstrukturen i ansiktet. Med en dramatisk kontrast mellan de rena sidorna och högt upp-sopa, gör du verkligen ett uttalande.

27. Sida sopad hud bleknar.

Bildresultat för bleka upsweep

    Den sidosvepta utseendet är bra för dem som vill ha en djävulsk estetik, samtidigt som håret hålls i ett minimum. Du kan hålla längden överst och slänga det i en sida medan du håller dig ren.

28. Högsta vågor med sidodel.

hud bleknar hårklippning med vågig topp och sidodel

De högsta vågorna med en sidodel är ett underbart val för etniska män som vill behålla den eleganta för en formell eller professionell miljö. Detta är inte din vardagliga hårklippning. Ändå gör det dig verkligen glans när du bär den rätt.

29. Heavy Gradient.

kort svart blekhårklippning

En kraftig gradient hudfärg är i huvudsak en slags hårklippning när håret får gradvis övergå från mycket mörkt eller tjockt till en något avsmalnande skär. Det är mycket enkelt och det växer jämnt ut så det är mycket lågt underhåll.

30. Slicked Back High Top.

Bildresultat för Slicked Back High Top.

Denna slanka höga topp är väl värd att försöka på grund av sin a formalitet. När du föredrar att hålla det övre håret lite längre, är det bra att göra bra användning av hårgelé eftersom det kommer att göra hårets inställning snygg och jämn.

31. High Top Windows Peak Skin Fade.

Relaterad bild

Hög topp änka topp är en bra passform för män som börjar lite recede på hårlinjen. Håret på toppen är tillräckligt kort för att upprätthålla en snygg look och tillräckligt lång för att visa lite textur och kontrast med de nära klippda sidorna.

32. Polerad Fade.

Bildresultat för polerad blek.

Denna välpolerade frisyr passar bra för alla ansiktsformer. Linjerna är rena och lutningen är på punkt. Detta är användbart för alla tillfällen!

33. Enkel Buzz Cut.

buzz haircut för män

Denna enkla buzz cut fungerar på alla hårtyper. Det är en snabb och enkel lösning för de männen som föredrar att hålla det enkelt med sin hudfärg. Det är också mycket lågt underhåll. Eftersom allt hålls i samma längd behöver du inte oroa dig för obehaglig choppiness när det växer ut.

34. Box Top Haircut med sidodel

höga topptona frisyr för svarta män

Boxens övre och runda höga frisyrer var en hit trend på 90-talet, och de återfinns på modeplanen! Det här är fantastiskt för dem med Afro-hårstruktur. Det är den svarta människans svar på en sväng! Dessutom gör det verkligen ett djärvt sätt uttalande.

35. Tapered Mini Afro med sidodel och hudavverkning.

Bildresultat för Tapered Mini Afro med sidodel och hudfärg.

Fade haircuts har utvecklats från klassisk avsmalning. Men nuförtiden har trenden blivit mer varierande än någonsin, med män rockande längre (jämnt lockigt) hår på toppen av huvudet med kontrasterande rakade sidor. Med andra ord kan stilen bäras på många olika sätt.

Det här är inte ditt traditionella hudfärgade hårskärning eftersom bara templen är lite bleka. Resten är en liten, väl rundad Afro med en dashing sida. Det här ser bäst på män med större ansiktsformer men kan eventuellt fungera på någon! Det är en galen cool frisyr.

36. Elegant blekning med sidodel.

Bildresultat för Elegant blekning med sidodel.

Den snygga frisören med en sidodel är väldigt snygg och passar dessutom bra för att passa mogna män. Den är väldigt polerad och sammanställd, så att du får friheten att bli lite rörig. Med en bra kam och lite hårgel kan du styra världen! Eller om du bara ville rocka det naturligt, skulle håret falla på en mycket avslappnad men söt väg.

37. Messy Fade.

Bildresultat för rörigt blek

Den här ryttiga blekningen är utmärkt för de killar som vill ha en chill, låg underhåll frisyr som fortfarande ser bra ut. För denna stil är det bra om du har ett naturligt rakt hår för att uppmuntra spikinessen. Ruffle hårets topp med en produkt varje morgon för att försäkra dig om att det har det förvirrade utseendet.

38. Dramatisk Up-Sweep med bleka sidor.

Bildresultat för Dramatic Upsweep med bleka sidor.

Den här dramatiska stilen är häftig för spetsiga killar med en fristående personlig stil! Med nästan skalliga sidor och ett tungt upp-sopa på toppen är det här bundet att säga något om dig. Det kommer att säga att du vet att du är hård kärna och dessutom bryr du dig inte om någons uppfattning om dina stilalternativ!

39. Wavy Side Swept Frisyr med bleka sidor.

Bildresultat för Wavy Side Swept Frisyr med bleka sidor

Denna vågiga sidoslagna stil med bleka sidor är ett perfekt val för män som tycker om att se lite scruffy, men det är smakfullt samtidigt. Om du väljer att inte sopa den åt sidan kan du låta håret göra sin egen sak och bära det självförtroende som sådan!

40. Dark Temple Fade Haircut For Black Men.

söt svart buzz haircut

Ett mörkt tempel bleknar är en frisyr där hårets topp får växa i mörkt till ca 2 tum. En gradvis blek börjar från templen till nästan obefintliga sidor. Dessutom är det mycket passande på män av färg!

41. Boys Fade.

Bildresultat för grundläggande blekning

Denna grundläggande hudfärg är en bra stil för män som går till en rad olika evenemang. På grund av sin enkelhet kan det fungera för formella tillfällen, på kontoret eller i basketplanen!

42. Kortlager Fade.

svart skallig blekna frisyr

Detta trippelskiktet bleknade är mycket dramatiskt men gudomligt stiligt! Övre delen av huvudet hålls väldigt mörkt, mitten hålls låg men synlig och naken är nästan skallig. Men det ger en så fin gradient att väldigt få kan dra bort det såväl som Ludacris!

43. Hipster Taper Fade.

Bildresultat för hipster avsmalning

Utseendet hos hipsters, artister och välklädda män i allmänhet är den avsmalnande stilen en av de aste fade hårklippningarna. Och den bästa delen av alla? Det är otroligt lågt underhåll, vilket bara kräver lite ljusstylning med lite gel eller pomade.

44. Taper Fade.

Bildresultat för skuggfärg

Om du inte gillar höga kontraster, väljer du en perfekt blandad skuggning. Med denna korta blekna blick, vill du ha en linje upp och bye-bye stylingverktyg och stylingprodukter!

45. Drop Fade.

Bildresultatet för drop blekning

Drop Fades heter vad de är för att blekna kommer att falla bakom örat. Detta innebär vanligtvis att avsmalningen kommer att bilda en båge från templen till nacken. Få den här roliga uppdateringen för din blekning vid ditt nästa besök i barberaren.

46. ​​Suddigt bleknar.

Bildresultat för suddigt blek

Den suddiga blekningen med en pompadour för män kan bäras både professionellt och roligt, excentriskt. Det tar emellertid en stadig hand och öga för precision på frisörens sida för att säkerställa en perfekt blandning av herrarnas blekningshårklippning – så välj din klokt.

47. Faded Undercut för längre hår.

Bildresultat för blekt underskott för längre hår.

Faded Undercuts hämtade verkligen fart i fjol, och den nya trenden ser bara ut att växa. Håret är kammade tillbaka glatt och antingen hålls med en styling gel eller släppa loss. Nyckeln är att håret på toppen är betydligt längre än resten av huvudet.

48. Mid Fade med Designs.

Bildresultat för Fade with Designs.

När det gäller fade frisyrer som innehåller geometriska, abstrakta mönster, är himlen verkligen gränsen. Om du har vinkliga ansiktsfunktioner väljer du linjer med akuta vinklar och speglar dem i din ansikts frisyr.

Från ovanstående lista över fade skärningar nu vet du redan hur många typer av blek är där ute. För att nämna några:

 • Classic Fade Haircut.
 • Taper Fade.
 • Shadow Fade.
 • Hud bleknar.
 • Hög blek.
 • Low Fade.
 • Mid Fade Cut.
 • Temple Fade.
 • Drop Fade.
 • Scissor Fade.

Oavsett vilken ras du tillhör Fade Cuts passar alla och blir det rätta valet för dig. Men du måste bara välja vilken typ av bleka nedskärningar som passar dig bäst. Så som Fade Cuts blir populär och trendig i sommar måste du prova en av dessa nedskärningar och du kommer inte ångra. Exempelvis är låga bleknar bäst för avlånga, triangulära och diamanthuvudformer, mittfader ser bra ut med ansiktshår. Höga bleknar passar fyrkantiga och runda ansiktsformer, ser bara bra ut på skalp utan klumpar och stötar. Saksfrässkärningar är ett bra alternativ för specifika huvudformer. Låt oss gå vidare till färskt höga fade hårklippningar för killar!

 

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More