49 Perfekt Curly Weave frisyr som vrider ditt huvud 2019

319

Weave Frisyr är för närvarande den banbrytande och en av de bästa hårtrenderna från 2019. För dig som inte vet vilka vävda frisyrer är vävningar det konstgjorda håret som vi kan sy i eller väva in i ditt naturliga hår. Det blir populärare på grund av den mångsidighet och effektivitet du kan ha med vävda frisyrer. Med tanke på valet av konstgjorda syntetiska till även hårförlängningar, har du en mångfald att välja mellan.

Mest populära vävda frisyrer för svart hår

För ett mer förklarat perspektiv vävningar är hårförlängningar som du väver in i ditt naturliga hår. Dina naturliga hår är flätat och vävningarna sys enkelt på ditt naturliga hår. Det är i princip som en peruk, men en mer mångsidig och ger dig en mer naturlig känsla. Vev har dock sina motgångar att det måste bytas en gång i månaden eftersom du inte kan ha samma vävning i mer än 4-6 veckor. Ditt naturliga hår ska också vara ordentligt fuktat och behandlas innan du läggs i flätor.

Men överallt, om du vill ge ditt hår en paus från alla de dagliga skadorna från styling och värme och produkter, är vävning den bästa lösningen för dig. Exponering för färgämnen och blekmedel samt förorening kan ha skadat ditt hår. Således är det bästa alternativet du väver. Att få popularitet varje dag kan du gå igenom vårt galleri och ta reda på varför det är så populärt som det är.

1. Ombre Beach Weaves

Följande trender kan vara ett hårt bakslag när ditt hår är skadat och torrt. Men inte oroa dig som du kan se att denna vävda frisyr är på punkt och ser ut och känns så naturlig som den kan få. Det enkelt ombrea håret med strandiga krullar blir din bästa vän tills nästa gång du måste byta din vävfrans.

2. Pastell Rosa vävhår

Vill du gå för de vackra pastellerna men för rädd för att riskera att ditt naturliga hår går igenom all kemisk skada? Oroa dig inte lösningen är den här pastellvävda frisyren du kan gå till. Perfekt och vackert, du behöver inte skada håret för att få den perfekta nyansen. Bara väva det på, och du är redo att gå!

3. Long Permed Weave Frisyr

Allting är möjligt med vävning, och med minimal ansträngning. Du kan gå för denna enkla vävda frisyr för naturligt hår. Klistra det enkelt och väva det in. Din a långa lås är klara. Och i motsats till andra är vävningar ganska lätta att stila med precis som ditt naturliga hår. Värme, kemikalier, allt är okej med det så länge du ändrar det i tid.

4. Goldilocks Curls

Dessa söta guldmarkerade krullar ser så vackra ut som de kan få. Men kan du även gissa att dessa inte är riktiga men väver? Mångsidig som den kan få, du kan få vilken färg som helst, vilken stil som helst och vilken längd du vill ha. Du kan få vävda frisyrer med lockor, perms och jämnväv med flätor!

5. Koppar Curls

Den längd du vill beror på hur länge du vill ha det. Det är också alternativet om du vill ha långt hår, men du har inte tålamod att utöka det. Kort hår? Inga problem, väv ut det, och du kan ha längd, volym och färg efter eget val. Perfekt är det inte?

6. Pixie Cut

Precis som hur länge du vill ha det, har du också valet att välja en kortare längd. Trött på ditt skadade långa hår, men har inte det i dig att hugga av det hela. Ta en paus både dig och ditt hår och gå för den här korta pixie cut väven frisyr för kort hår. Stylis som du vill, och du är redo att gå.

7. Curled Short Weave Frisyr

Ett annat alternativ för den kortare längden, du kan gå för det här perfekt hårda håret som passar din livliga personlighet. Du har både kakorna i handen, lätt att hantera och när du blir trött på det, ta bara av väven. Hoppa över klippet och växa ut ditt hår och njut av det båda samtidigt.

8. Red Ombre Weave

För längre hår kan du få det här färdiga, eller du har också valet att få det enkelt och stilisera det som du vill. Här kan du se hur naturlig det ser ut. Till skillnad från peruker, håller de fast vid ditt hår som ditt naturliga hår gör och stannar på plats under lång tid också. Detta är den nyaste trendigvävda frisyren för 2019.

9. Golden Blonde

Oavsett vilken stil du föredrar, få den på mindre än några timmar. Realistiskt och enkelt, du kan se resultatet av guldblond ombre här. För en naturlig känsla får du den här vävhäftet för naturligt hår! Om du inte slår ut det, kan ingen se skillnaden, kan dom? Klä upp, stylize; du kan vara gudinnan du föredrar.

10. Röd perfektion

När du har vävt in det, försök experimentera men du vill. Här är ett exempel på blekt rött väv som du kan få med samma metoder som ditt naturliga hår. Hoppa över skadorna på ditt hår, det finns verkligen ingen stor skillnad. Det perfekta exemplet på kortvävda frisyr!

11. Beachy Weaves

Vad som verkligen är på trenden just nu är dessa lösa strandiga krullar. Perfekt för evenemang tillfälliga eller formella, kan du få dessa utan någon ansträngning alls. I stället för att utsätta ditt naturliga hår för värmeskadorna kan du nu använda dessa hårförlängningar för att få dessa avundsjuka beachy vågor. Detta är den bästa lämpliga vävfräschen för naturligt hårutseende!

12. Tjock Jet Svart Väver

Om du vill testa ett hårfärg som du tycker du vill gå för och är inte säker än, är dessa vävningar lösningen för dig! Dessa jet-svarta långa lås ser vackert ut utan någon ansträngning alls. Och du kan inte ens säga att de är vävda frisyrer och inte ditt riktiga hår!

13. Black Weave Curls

Du har valet att stylera din väv vilken som helst typ du vill ha. Här är en annan titt på de här härliga strålsvarta håren. Om stora, stora, definierade lockar inte är ditt samtal, prova de här lösa locken istället. Det ser ut som naturligt och vackert men du gillar att stila det. Ett av de glamorösa sätten att stylisera dina vävda frisyrer för långt hår!

14. Platinumblonde med lavendelhöjdpunkter

Ett annat bra sätt att lägga din väv är denna platina blonda väv som ser helt fantastisk ut med lavendelhöjderna i ändarna. Enkelt och ändå djärvt, denna frisyr kommer uppenbarligen att vara avundad av många var som helst du går!

15. Kort längd Bob

Du kan också prova dessa naturliga snygga korta bobar klippa med smäll! Ska du ha ett RiRi-inspirerat utseende? Dessa är perfekta. Casual och yet classy, ​​denna frisyr är lätt att underhålla och lätt att bära på vardaglig basis. Om du är uppe för kortare längd hår, prova denna vävda frisyr för medium eller kort längd hår.

16. Curled Bob Weave Frisyr

En annan titt på den korta bobben med bangs, här kan du se hur elegant det ser ut när det är krökt. Begränsa dig inte till bara en stil, med denna vävda frisyr kan du stylisera den efter dina önskemål. Stora krullar längs sidorna och framsidan ger dig klassen och elegansen du har saknat med vanlig bob.

17. Weave frisyr med flätor

Denna frisyr är en av de enklaste och enkla att göra, och det tar din väv till en helt annan nivå. Helt enkelt dela din färgade väv i två delar och klä den i stora flätor. Om du gillar dig kan du fixa den med en bobby pin eller ett hår slips. Men här kan du se att många hårsprayar sprutas för att fixa det på plats.

18. Jet Black Bob Weave Frisyr

En annan frisyr som ser ganska imponerande ut med din mörka svarta väv är denna korta längd vågig bob. Detta är den perfekta vävda frisyren för mediumhår. Torka helt av allt håret på plats eller använd värme för att stile det. Lätt att underhålla och ännu lättare att uppnå, den här frisören stannar kvar hela dagen, var du än går.

19. Ojämn Golden Bob

Den ojämna bobben är ett av de trendigaste utseende du kan få för kortare hårlängd. Tillagda extra höjdpunkter med ljusare nyanser, du kan se hur väl vävfransen ser ut när den kombineras. Inte fanciest men definitivt värt försöket killarna.

20. Curled Short Weave

För de upptagna dagarna när du helt enkelt inte har råd med den extra minuten för att mätta ditt hår, är denna frisyr perfekt för din väv. Enkel, elegant och lätt att hantera och uppnå, denna vävda frisyr är din go-to när du bråttom. Detta bidrar inte bara till din elegans, det djärva och kantiga elementet som läggs till är att dö för.

21. Pixie Med Fringe

En annan ta på mycket kort längd hår, du kan ta en titt på denna jet black short pixie med bangs. Snygg men lätt att hantera, det här tar din korta längd väv till en helt ny utsikt. Detta är en av våra favoritvävda frisyrer för kort hår och anledningen att inkludera detta i vårt galleri.

22. Orange nyanser

Denna vävda frisyr för kort hår med orange höjdpunkter ser helt fascinerande i kombination med bobben. Om du är en för djärv och edginess, prova den här frisyren!

23. Bourgogne Highlights

Om vibrerande färger och djärvhet inte är din kopp te, varför inte gå för denna subtila aning burgundy för din vävfrans? Roligt men inte överst, höjdpunkterna lägger till det saknade elementet till din frisyr. En annan vävda frisyr för kort hår, det här ser helt underbart ut.

24. Golden Blonde Weave

Här är ett annat exempel på hårfärg som ska dö för. Den livfulla gyllene blondinen verkar passa den perfekta definitionen på kantigt med en vridning. Den glamorösa korta längden vävda frisyren ger dig mördaren ser ut att dö för.

25. Jet Black Weaves

Om du är ute efter något som ger dig mer eller ett naturligt utseende, är den här vävda frisyren för dig. Jet svart vågigt långt hår med perfekt vågor för att accentuera ansiktsfunktionen blir din bästa vän medan dina naturliga hår tar en paus!

26. Platina Blonde Weave Frisyr

En annan stil du kan prova med din väv är att gå för denna ljusa platina blond nyans med perfekt långa längder. Hårets asymmetriska ändar faller helt ner i midjan och gör dina lösa krusar de hårmål som alla drömmer om. Ett av de bästa sätten att stylisera din vävda frisyr för långt hår, vi är fascinerad av den här!

27. Auburn Locks Weave Frisyr

Samma lösa lock har också möjlighet att gå till detta mjukhåriga Auburn-hår. Passar perfekt till varje formell och avslappnad händelse som du deltar på här är den mest lämpliga vävda frisyren för långt hår. Efter att du har lagt på denna väv är vi säkra på att du absolut aldrig vill ta av det!

28. Mermaid Wedge

För en mer trendig och levande look, varför inte gå mermaid stilen och gå för denna aqua blå färg. Du kan se hur hårfärgen komplimangerar den korta hårlängden utan att göra den över toppen. Jag antar att du kan hålla med om att detta är den perfekta vävda frisyren för kort hår. Prova det idag och fråga din frisör för denna korta längd aqua hår väv!

29. Natural Ombre Weave Frisyr

Eftersom du har möjlighet att välja längd och stil, varför inte välja den här väldigt långa ombreffekten vävda frisyren? Den långa längden ger dig önskad volym och uppmärksamhet på ditt hår som du alltid har drömt om att ha.

30. Golden Curls

Behöver du redo dig för en nattnatt men ditt hår har inte den bästa dagen? Tja, kolla på dessa härliga lockar. Perfekt för ditt datum eller var som helst du planerar att gå, tar dessa krullar din vävfrans till en helt annan nivå.

31. Chic Röd

Denna härliga chic röda bob är kollagen om du är den som ska gå efter färger. Fråga din frisör för denna vävda frisyr och du är redo att skina ljus som en diamant på mindre än en timme.

32. Mellanpartierna långa lås

Behöver du klä på sig för att imponera? Gå till det här slutliga modet av långa hår med perfekt krullade ändar. Det kommer definitivt att lämna ett märke i alla andra sinnen när du går runt med dina långa flytande lockar.

33. Barbera av det

Denna snygga frisyr är för dig som har rakat håret bort. Var inte rädd för att du fortfarande har möjlighet att gå som du vill med den här vävda väven. Den rosa och svarta kombinationen är idealisk för de som vill och den rika sidan.

34. Gröna lockar

Om du inte gillar det rosa, vad sägs om färgstråle med den här mörka gröna nyansen på din väv? Lämplig för vem som helst, den här vävda frisyren visar din modiga stil med klassen. Lätt att hantera och lätt att uppnå, få denna vävda frisyr för dig idag!

35. Fancy Updo

Om du är i förvirring om hur du stilar din väv för dagen, oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig. För en helt naturlig look, gå för den här enkla men ändå chic updo som distraherar ögonen, av väven och på updo.

36. Markerade Slutar

Lägg funk till din korta väv med de gyllene höjdpunkterna som passar perfekt till din vävs genväg. Den här fina vävhåran ser otroligt ut med höjdpunkterna och komplimangerar din hudfärg också.

37. Pixie Blue

En annan kortvävda frisyr för ditt korta hår är denna aqua blå pixie cut. Mesmerizing, färgen ser helt fantastisk ut på någon.

38. Vågig väv

Enkelt och naturligt, denna vävda frisyr är graciös och trendig på samma gång. Perfekt för ett dagligt naturligt utseende, du kommer att bli kär i det så fort du inte gör dem.

39. Blond röd färgspel

För någon som letar efter en ny vävhår, varför inte gå för denna fantastiska snygga kombination av blond och röd? Förträngande och spetsig, vi älskar absolut kombinationen av de två färgerna som kommer ihop vid rötterna.

40. Pixie med höjdpunkter

Om du är mer i kortare längd, varför inte gå för den här korta pixie cuten som komplimangerar din stilstilkänning och speglar din personlighet. Naturliga utkikspunkter lägger till skönheten i denna naturliga snygga pixie cut som vi personligen älskar!

41. Unicorn

För de av er älskar färger men är för tveksamma för att skada håret med starka färger, gå till denna vävda frisyr. Färgrikt och roligt, denna ombre effekt med blå och rosa ser absolut lysande och lockande ut.

42. Svag markering

Du måste hålla med om att kombinationen av denna långa jet svarta väv tillsammans med en enda svag blond utmärke är det utseende du letat efter. Häftigt vacker, den här vävda frisyren ser helt lysande ut för varje dag eller natt.

43. Corkscrew Curls

Denna vävda frisyr är för dem som älskar känslan av volym och textur i håret. Absolut vackert, korkskruven krullar fungerar perfekt och ger dig detta eleganta och eleganta utseende.

44. Brudväv

Denna brud inspirerade vävda frisyr är din gå till om på din speciella dag ditt hår helt enkelt inte går din väg! Den extra längden och volymen ger ditt hår den speciella behandlingen det har sökt hela vägen!

45. Påfågelseffekt

Fan med djärva, kantiga färger som matchar ditt stilförhållande? Glimp ner till dessa färgspel av blått och lila som stämmer överens med din modekänsla. Älskar det? Vi vet att du gör det!

45. Rosa färgtoner

Bored av gammal frisyr och vill prova något nytt? Den här vävda frisyren är till för dig. Hintet på det här mjuka rodna rosa är kärnan som du har saknat för att få den gudinnansliknande looken varje dag.

46. ​​Curled Mohawk Weave

Den fantastiska färgspelet av rött och svart i denna partiella mohawk ser otroligt vackert ut. Den här vävda frisyren är inte bara på den kantiga sidan, men det ser också lika bra ut och roligt.

47. Enorma Burgundy Curls

De långa Bourgognekrullarna är inget mindre än perfektion. Du kan se anledningen till att vi verkligen har blivit kär i denna vävda frisyr för långt hår.

48. Lätt Platina Blondin

För den här vävda frisyren är den lättaste skuggan det bästa sättet att gå. Gör dig själv uppmärksam och showstopper med denna ljusa blonda nyans med en perfekt asymmetrisk bobskärning.

49. Svarta Perms

Kolla in dessa härliga långa svarta krullar som helt faller över din axel med ära. Det här ser helt fantastiskt ut och är vackert och vi är säkra på att med denna vävfransar ska du stjäl rampljuset hela vägen.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More