50 anmärkningsvärda korta hårklippningar för runda ansikten

11

Oavsett dina egenskaper är det alltid knepigt att hitta den mest smickrande frisyren i ansiktets form. Dessutom kan vissa ansiktsformer vara ännu mer utmanande än andra. Bara ett exempel är att ha ett runt ansikte, och hitta en frisyr som kompletterar allroundformen. För detta har vi handplockade tiotals korta hårklippningar för runda ansikten som säkert kommer att inspirera dig och hjälpa dig att få drömmarnas frisyr.

1. Söt korta hårklippningar för runda ansikten

Söt korta hårklippningar för runda ansikten

Vill du ha en lekfull inställning till din makeover? Tänk på att få en kort hårklippning som gör din utåtvänd sidoskugga. Medan det kanske inte är kortast på vår lista, är den här flirty långa boben perfekt för tjejer med sommar i sina hjärtan.

2. En linje Bobs

En linje Bobs

En annan bob frisyr som gör ett briljant jobb med att skissera ett runt ansikte är en A-linje bob. Som namnet antyder, har denna bob en A-liknande vinkel som går från kort i ryggen till längre fram. Känn dig fri att leka med längderna.

3. Korta hårklippningar för svarta kvinnor med runda ansikten

Korta frisyrer för svarta kvinnor med runda ansikten

Denna frisyr är en sötnos som fungerar fantastiskt för afroamerikanska kvinnor, men uppriktigt för alla gal, oavsett hudton. Förutom den söta frisyren själv kan du leka med stylingen, från en sida till en mitt.

4. Long Bangs och Short Haircuts

Long Bangs och Short Haircuts

Otaliga korta hårklippningar ser fantastiskt ut med långa smällar. I de flesta fall är pixiehårklippningen underbar för denna kombinationsruta, med längre hängslen i framsidan svep mot sidan. Om du har naturligt vågigt hår är det här definitivt en idé att hålla ögonen på.

5. Pixie Short Haircut för kvinnor med runda ansikten

Pixie Short Haircut för kvinnor med runda ansikten

Talar om pixies, här är en av de klassiska anpassningarna av denna hårda hårklippning. Vi kommer att närma oss det flera gånger i vår lista, eftersom det verkligen är en av de mest fördelaktiga korta hårklippningarna för runda ansikten.

6. Korta hårklippningar för lockigt hår och runt ansikte

Korta hårklippningar för lockigt hår och runt ansikte

Om du har lockigt hår, kommer du att njuta av styling som kräver mindre underhåll än andra hårtexturer. Dina dynamiska lås kommer nästan alltid att falla vackert på plats med en kort hårklipp, som du kan se i den här vackra skottet av Jessica Alba.

7. Sopa upp frisyrer

Svepte upp frisyrer

Vill du ta ut din vilda sida? Tänk på korta hårklippningar för runda ansikten med en kant. Kvinnor med rakt hår kan hugga bort och sopa resten med en viss produkt. Volym och attityd är bara några av de många fördelarna som denna frisyr medför.

8. Stackade Bobs

Stacked Bobs

Vi har pratat om A-line bobs, men hur är det med staplade? Medan konturen av denna hårklippning liknar den föregående vi pratat om, står den staplade boben ut genom tunga skikt. Som ett resultat får du ett överflöd av naturlig volym.

9. Korta frisyrer för kvinnor över 50 med runda ansikten

Korta hårklippningar för kvinnor över 50 med runda ansikten

Vad händer om du har nått en mogen ålder? Det finns gott om korta hårklippningar för runda ansikten som kan smickra dig. Till exempel gör detta fjäderbob ett utmärkt jobb att skapa en trevlig form, samtidigt som den är helt åldersgodkänd.

10. Flätade Boho Frisyrer

Flätade Boho Frisyrer

När du har klippt håret kommer du säkert att fundera på idéer för att styla den. Om din är kort till medium kan du leka med flätta frisyrer. En som arbetar för kortare strängar är en rörig flätad krona.

11. Korta lagade hårklippningar för runda ansikten

Kortlagda hårklippningar för runda ansikten

Bland de många sätten som du kan komplettera ett runda ansikte genom din frisyr är att lägga till lager. Vilken typ av lagring, vare sig den är subtil eller dramatisk, kan ha en enorm inverkan på ditt övergripande utseende, från form till volym och mer.

12. Höjdpunkter Frisyrer

Höjdpunkter Frisyrer

Vad sägs om färgning av dina korta lås? Det finns flera sätt att få din nya frisyr till liv, från färgade tips till balayage och allt däremellan. En enkel, elegant och tidlös metod är emellertid genom höjdpunkter.

13. Curly och Colorful frisyrer

På den här noten kan du se hur ett härligt ombrejobb kan krydda din korta hårklippning. Förutom färgämnen för ögonsocker kan du också inspireras av en frisyridé för konturering av ditt runda ansikte. Om du har lockigt hår, är det här för dig.

14. Korta hårklippningar för tjockt hår och runda ansikten

Korta hårklippningar för tjockt hår och runda ansikten

Tjockt hår är alltid roligt att leka med, både för frisyr och frisyrer. Damer med runda ansikten som söker en kortklippning ska inte blyga bort från korta lager för sina tjocka lås. Resultatet kommer att vara flirtigt och fantastiskt.

15. Korta håriga hårklippningar för runda ansikten

Korta Edgy Haircuts för Round Faces

Här är en annan cool idé för att förbättra din kantiga sida. Den pixie cut själv är hakig och väl konturerad på sidan, men det som verkligen gör det står ut är styling. Edginess kommer från den svepade aspekten, men försiktigt styling den till sidan lägger till klassen.

16. Punk frisyrer

Punk Frisyrer

Om du inte är rädd att gå ut med din frisyr, vilket gör det till en reflektion av din djärva personlighet, tänk på den här frisyren. Medan det får oss att tänka på en mohawk, lämnar håret lite längre och kastas till sidan för en punk glam look.

17. Snygga korta hårklippningar för runda knubbiga ansikten

Snygga korta hårklippningar för runda knubbiga ansikten

Vill du uttrycka din goda smak genom din frisyr? En som slimmar ner ditt ansikte och lägger elegans till ditt utseende är denna inverterade, haklängdsbob. Vi rekommenderar det för kvinnor med naturligt rakt hår.

18. Voluminous Inverted Bobs

Voluminous Inverted Bobs

Om du väljer en inverterad bob som din bashårklippning, behöver du inte nödvändigtvis hålla den snygg. Om du tenderar att vara en utgående person, tveka inte att reta dina lås och öka volymen samtidigt. Vi vill också påpeka de fantastiska sidobandarna i detta skott.

19. Korta hårklippningar för fint hår och runda ansikten

Korta hårklippningar för fint hår och runda ansikten

Efter att ha pratat om tjockt hår är det naturligt att vi också skulle närma sig motsatsen. I motsats till tjockt hår kan fina lås vara lite svårare att stila. Ändå kan en hårklipp som den som visas höra hjälpa dig att komma på rätt spår.

20. Undercut Frisyrer

Undercut Frisyrer

Undercut frisyrer är ett fantastiskt sätt att blanda kreativitet med anmärkningsvärda. Du kan rocka en underskärning på många sätt, från en diskret 1-tums rakning till en brant skärning som i det här fotot. Oavsett hur du väljer att få din, bär alltid det med självförtroende.

21. Levande färger och hälliga skär

Levande färger och hakiga skär

Det här är ännu en post där vi presenterar två charmiga idéer. För det första är den hakiga boben enastående för kvinnor som längtar efter en snygg frisyr. Efter det är den turkosa ombremen underbar för att göra hela frisyren sken.

22. Korta svarta hårklippningar för runda ansikten

Korta Black Haircuts för Round Faces

Naturliga lockar är en vacker syn att se, speciellt när de accentueras i enlighet därmed. Om du vill göra det mesta av dina lockiga lås för att smickra din ansiktsform, tänk på att hugga dem i en vinkel.

23. Korta naturliga hårklippningar för runda ansikten

Korta naturliga hårklippningar för runda ansikten

Vi stöder helhjärtat naturliga frisyrer och uppmuntrar afroamerikanska kvinnor att utforska sina många alternativ. Om du bara är i början av din övergång kan du flaunt en TWA (Teeny Weeny Afro) underbart.

24. Mjuka frisyrer

Mjuka frisyrer

Oavsett om du har fint hår eller om du bara vill ha en mjuk look för dina lås, kommer den här frisyren säkert att inspirera dig. Haka-längd frisyren är strategiskt lagrad så att håret faller graciöst på alla håll och skapar ett förtrollande resultat.

25. Korta lager

Korta lager

Damer med tjockt hår kan alltid förlita sig på korta lager för att dra nytta av deras hårstruktur. Den här korta hårklippningen har just nog av en shaggy och hackig atmosfär för att göra det minnesvärt. Samma sak kan det anpassas för alla möjliga tillfällen.

26. Mycket korta hårklippningar för runda ansikten

Mycket korta hårklippningar för runda ansikten

Inte rädd att gå super kort? Goda nyheter! En extremt kort hårklippning kan ta fram det bästa i din personlighet, från din kvinnlighet till din orädda tankegång. Efter att ha huggat dina lås kan du också ta hänsyn till skraj färger.

27. Medium korta hårklippningar för runda ansikten

Medium korta hårklippningar för runda ansikten

Om du lutar mer mot en axellängdsinriktning till din frisyr, kan dessa vintagekrullar bara vara din nyfunna kärlek. De är mjuka, löst och har en retro känsla för dem som helt enkelt lyser med elegans.

28. Färdiga lagrade frisyrer

Färdiga lagrade frisyrer

Ett annat sätt du kan pryda en fjäderhårig hårklipp är genom att fokusera mer på toppen. Medan vårt första exempel på fjädringslagring accentuerade sidorna kan du se hur det kan bli ännu fylligare med denna teknik.

29. Updos för kort hår

Updos för kort hår

När du är i tvivel, gå till flätning. Även om kvinnor med mycket korta hårklippningar för runda ansikten inte kommer att kunna spika denna specifika fläta, är det en fantastisk idé om ditt hår handlar om hakan eller axelns längd. Glöm inte hårsprayet så det kommer inte att rasa!

30. Korta spikiga hårklippningar för runda ansikten

Korta spikiga hårklippningar för runda ansikten

Vi älskar absolut hur denna fauxhök ser ut! Spikiga frisyrer är alltid ett utmärkt alternativ för modiga kvinnor som inte är rädda för att visa upp sin fina sida. Du behöver lite tid för styling, men resultaten blir fantastiska.

31. Flat Twist Frisyrer

Flat Twist Hairstyles

En annan naturlig frisyr som ser fantastiskt ut på kvinnor med runda ansikten är den platta vridningen. Det är inte bara det eleganta och stilrena, men det är också en frisyr som skyddar ditt naturliga hår när det växer. Prata om att blanda affärer med nöje!

32. Korta hårklippningar med Bangs för runda ansikten

Korta hårklippningar med Bangs för runda ansikten

Du kan alltid räkna med smällar för att vara glasyren på tårtan för din frisyr. Speciellt när det gäller runda ansikten bidrar smällar till den allsidiga bantningseffekten som väl genomtänkta hårklippningar ger.

33. Formella frisyrer för korta lås

Formella frisyrer för korta lås

Låt oss säga att du har en A line bob och du planerar att delta i en formell händelse. Medan du alltid kan lämna ditt hår och fortfarande vara överraskande, skulle du inte vilja byta saker lite? Du kan enkelt få det här med en halv frisyr med flätade smällar.

34. Super korta hårklippningar för runda ansikten

Super korta hårklippningar för runda ansikten

Kvinnor med ansikten som är runda och små ska tänka på den här frisyren. Det är ett fantastiskt exempel på en hackig pixie haircut, och hur fantastiskt det kan smickra den här specifika ansiktsformen.

35. Razor Pixie Haircuts

Razor Pixie Haircuts

Alternativt kan du kombinera din pixie haircut med idén om en underskott för ett rockstjärnans utseende. Ett asymmetriskt förhållningssätt till din hårklippning får dig verkligen att sticka ut från resten, på det coolaste sättet som möjligt.

36. Hackigt hårsnitt med korta halsar

Hackigt hårsnitt med korta halsar

Vill du jämföra din korta frisyr? Var inte rädd för att experimentera med korta smällar! Denna lockande stil är perfekt för artsy kvinnor, eller de som vanligtvis har en bohemisk atmosfär. Till toppen av det hela kommer du också att njuta av en hårklippning som ger dig det bästa ur ansiktsformen.

37. Korta hårklippningar för runda ansikten och tunt hår över 50

Korta hårklippningar för runda ansikten och tunt hår över 50

Stackad skikt är precis vad kvinnor med runda ansikten och fint hår behöver, särskilt om de har nått en mogen ålder. Det är en respektabel hårklipp som framhäver idén om naturlig volym, helt enkelt genom att få skikt i alla rätvinklar.

38. Korta asymmetriska hårklippningar för runda ansikten

Korta asymmetriska hårklippningar för runda ansikten

Asymmetriska hårklipp kan också appliceras om ditt hår är lite längre. I det här exemplet kan du beundra subtil asymmetri, med en sida ungefär en tum längre än den andra. Det kan rockas i alla sammanhang, från arbete till bröllop med mera.

39. Flätade kronor

Flätade kronor

Vi älskar också att blanda stylingidéer, eller presenterade en viss frisyr på olika sätt. Vi har visat två tiara flätor på vår lista, och det här exemplet är hur du kan ta lite av varje för en oförglömlig frisyr.

40. Hårklippningar för kortvågigt hår och runt ansikte

Hårklippningar för kortvågigt hår och runt ansikte

Vi är tillbaka till runda och små ansikten för den här, med en ständigt grön pixie som gör underverk för kvinnor med detta ansiktsform och vågigt hår. Det har också korta smällar, som lyfter fram sin skönhet i en kort frisyr med vågiga lås.

41. Sida Braid Frisyrer

Sida Braid Frisyrer

Hur sött är den här frisyren? Om du har en hakig bob, bör du alltid komma ihåg att små sidor flätor kan ha en bländande inverkan. Oavsett om du väljer en fransk fläta, fiskflätor eller andra stilar, glöm inte att två eller tre bobby-stift kan hjälpa dig att hålla den på plats.

42. Korta Bob Haircuts för Round Faces

Korta Bob Haircuts för Round Faces

För att bevisa vår uppfattning att bobs är fantastiska för damer med runda ansikten, är det här ett annat gnistrande exempel. Bangs är också en detalj som går långt för de slutliga resultaten, särskilt när det försiktigt sveps till sidan.

43. Avsmalnande hårklippningar

Avsmalnande hårklippningar

Börja bygga dina drömmars afro frisyr med en avsmalnande frisyr. Denna teknik formar inte bara ditt hår på ett minnesvärt sätt, utan koncentrerar också din volym på nyckelområden. Dessutom får du ett mohawk-liknande resultat.

44. Lågt underhåll Korta hårklippningar för runda ansikten

Lågt underhåll korta hårklippningar för runda ansikten

Verkar tiden aldrig vara på din sida? Leta efter hårklippningar som kräver så lite underhåll som möjligt. I detta avseende är den korta boben ditt go-to-alternativ. Stil det med en mitt eller en sida och du är redo att gå!

45. Choppy Bangs Hairstyles

Hackiga Bangs frisyrer

Vi har talat allt om hakiga hårklippningar, men vad sägs om hakiga pärlor som matchar? Bortsett från den strålande frisyr du kommer att dra nytta av, det är också en annan smart sätt att utforma ditt ansikte för att förbättra dina naturliga egenskaper.

46. ​​Strukturerade frisyrer

Texturerat frisyrer

Lägg till lite socker, krydda och allt som är trevligt för din frisyr genom texturerad lagring. Du skulle bli förvånad över att få reda på hur mycket skärningstekniken betyder för de resultat du önskar, speciellt om du syftar till ett robust men stilfullt utseende.

47. Korta hårklippningar för asiatiska runda ansikten

Korta hårklippningar för asiatiska runda ansikten

Även om denna post fokuserar på asiatiska funktioner kan frisyren rockas av någon form av kvinna. Den har en sublim känsla av attityd och förtroende, och är idealiskt för damer med naturligt rakt hår. Det bekräftar alla våra påståenden om lagens kraft också.

48. Short Shaggy Haircuts för runda ansikten

Korta Shaggy Haircuts för Round Faces

Chop ’till you drop! En annan idé för en edgy och cool frisyr är att göra din pixie shaggy. Vi uppmuntrar kvinnor med tjockt hår att överväga detta alternativ, särskilt om de vill ta en promenad på vilda sidan.

49. Bridal frisyrer för kort hår och runda ansikten

Bridal frisyrer för kort hår och runda ansikten

Gör dig redo för den viktigaste dagen i ditt liv? Lägg lika mycket kärlek i att hitta frisyren i dina drömmar som du gör för att få din bröllopsklänning. Denna brud frisyr kommer definitivt att inspirera dig om du har kort hår eller planerar att få ditt hårklipp.

50. Respektiva hårklippningar för mogna kvinnor

Respektiva hårklippningar för mogna kvinnor

För att klara av våra korta hårklippningar för runda ansikten lämnar vi dig med ett sista exempel på en frisyr för äldre kvinnor. Den har allt du kan önska dig från en kort hårklippning i en senare ålder, från en låg underhållsform till lätt och spetsigt smäll.

Slutsats

Sammanfattningsvis är den frisyr du längtat efter att hitta inte så långt bort som du skulle tro. Även om en bild-perfekt version kräver tid och ansträngning för forskning, tror vi att minst en av dessa korta hårklippningar för runda ansikten hjälper dig att rikta dig i rätt riktning. Se till att ditt sista val är anpassat till din personlighet, inte bara dina ansiktsegenskaper. Efter din frisyr, släpp av och berätta allt om det i kommentarerna!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More