50 Auburn hårfärg nyanser och stilar

85

Vi är galna i kärlek med auburn hårfärg! Den här nyansen är tidlös, stilren och en dröm som går i uppfyllelse för kvinnor som söker ett naturligt utseende. Det har massor av fördelar, från att komplettera alla hudtoner till smickrande olika ögonfärger. Ännu mer, det finns massor av nyanser som kommer från fjäll som du säkert kommer att njuta av. Här är några av våra favoritögon för att rocka denna lysande hårfärg.

1. Ljus Auburn Hårfärg

Ljus Auburn Hårfärg

Första saker först – Emma Stone är den absoluta drottningen av auburn hårfärg. Ända sedan hon gjorde sin debut i skådespel, har hon rockat massor av relaterade toner som alla börjar från auburn, inklusive denna underbara ljusskugga. Naturligtvis såg hon fantastiskt varje gång.

2. Jordton Auburn

Jordton Auburn

Om du vill ha en mer jordnära tillvägagångssätt till dina snörlås, rekommenderar vi att du tona ner till en brunare nyans. I det här exemplet kan du se hur färgen lutar mot choklad, med bara en knäck av auburn som gör det till liv.

3. Naturligt Auburn Hair

Naturligt Auburn Hair

Vår andra kändismus för auburn hårfärg är Jenna Thiam, med sina vackra gingerkrullar. Den här spiciertonen är idealisk för kvinnor med blek hud som söker ett naturligt rödhårigt slags utseende, oavsett om de har fräscha eller inte.

4. Blond Coat på Auburn Base

Blond Coat på Auburn Base

Damer som vill göra ett djärvt utseende kan alltid blanda sina auburnhår med andra snyggare färger. Till exempel kan du lägga till en platina blont päls på en mörk auburn bas. Kontrasten är också mycket iögonfallande.

5. Mörk Auburn Hair

Mörk Auburn Hair

Julia Snigir är en annan utmärkt inspiration för auburn-hår, speciellt för en mörkare och mer intensiv inställning. Vad som gör hennes auburn-vågor ännu mer speciellt är den rika röda nyansen som gör att hennes lås glöder runt.

6. Kastanjebrun Hårfärg

Auburn Brown Hårfärg

Ett annat sätt att få det naturliga resultatet med din auburn-färg är att fokusera på en kastanjebrunt färg. Förutom den främst bruna basen är håret soligt kyssat med några ljusa kopparhöjdpunkter för att göra hela frisyrpoppen.

7. Stor, Loose Auburn Braid

Stor, Loose Auburn Braid

Om du har några tvivel om att du stylar ditt hår för att få ut ditt hål, kan du lämna dem vid tröskeln. Tack vare den fantastiska världen av flätor kan du väva din väg till perfektion samtidigt som du accentuerar några diskreta toner i ditt hår.

8. Super Curly Auburn Locks

Super Curly Auburn Locks

Hittills har vi täckt för det mesta kvinnor med raka eller vågiga snäckorlås. Men hur är det med lockiga gals? Detta fantastiska skott av Renee Mittelstaedt visar att krullar och auburn hårfärg går med enastående hand i hand.

9. Medium Auburn Hair

Medium Auburn Hair

En hel del kvinnor där ute söker balans i allt de gör, från deras kläder, till deras smink och slutligen hårfärg val. För raffinerad smak är det bästa alternativet en medium auburnton som lyser medan den fortfarande är mycket subtil.

10. Dark Base och Auburn Tips

Dark Base och Auburn Tips

Vad händer om du bara vill ha en snål snubbe genom ditt hår? Tja, ett sätt att göra det i en ut ur rutan sätt är att få bara dina tips gjort. Detta är särskilt smickrande för kvinnor med naturligt svart hår.

11. Auburn Hair med höjdpunkter

Auburn Hair med höjdpunkter

Å andra sidan kan du alltid leka med några höjdpunkter på denna härliga färg. I det här exemplet är basfärgen auburn, medan honungblonda tunna höjdpunkter bidrar till supera söta resultat.

12. Rich Red Auburn

Rich Red Auburn

Om “Lady in Red” är ditt mellannamn kommer du att bli kär i det här utseendet. Den här versionen av auburn-hårfärg spränger med rött, på bästa möjliga sätt. Var inte rädd för att klippa den med körsbärsröd läppstift för att bli centrum för uppmärksamhet.

13. Subtil Auburn Tint

Gå tillbaka till dina rötter med denna subtila auburnfärg på en kakaobrun bas. I grunden är hårfärgen levande brun som bara har en rödfärg som nästan inte kan noteras för det otränade ögat. Men kvinnor med en stark känsla av detaljer kommer att älska det.

14. Lowlights på Auburn Hair Color

Lowlights på Auburn Hair Color

Istället för att få höjdpunkter kan du alltid njuta av en diskret glansig effekt med lågljus. Använd gärna kopparbelystbelysningen på en mörk auburnbas eller auburn lowlights på djupbrun eller till och med svart.

15. Auburn Hårfärg Ombre

Auburn Hårfärg Ombre

Nu är det här ett bländande sätt att visa upp snygga trådar. I detta utseende blandas två olika nyanser av auburn-hårfärg för en perfekt perfekt ombre. Den övre delen är en brunett version av auburn, medan lutningen blandas till ett ljusare alternativ.

16. Plommon Auburn Hues

Plommon Auburn Hues

Vad sägs om att du lägger till en nypa mauve i dina snörlås? Det här är en sublim kombination av en svart bas, med toner av mörk auburn blandad med plommon överallt. Det rekommenderas särskilt för kvinnor med långt hår, så du kan uppskatta färgningen.

17. Mörk Auburn Hårfärg Balayage

Mörk Auburn Hårfärg Balayage

Om du inte är i den skarpa lutningen som kommer med ombre, kan du gå för en smidig övergång med balayage. Vi adore brunbrunsmältet i det här exemplet, och hur det påminner oss om våra favoritkaffe cocktails.

18. Naturlig rödhårig

Naturlig rödhårig

Händerna ner, det här är den närmaste versionen till en naturlig rödhårig du kan få med auburn hårfärg. Naturligtvis blir utseendet förstärkt av fräknarna och den blå ögonfärgen, men du kan bli ganska nära om du väljer den här kryddiga hårfärgen. Glöm inte pennorna!

19. Ljus Auburn Hair Color Accents

Light Auburn Hair Color Accents

Prepping för sommaren eller bara vill ha mer solsken i ditt liv? Inget behov av att frukta, ljusa auburn accenter är här! Du kan göra en vanlig brun bas minnesvärd helt enkelt genom att lägga till dessa kopparliknande streck.

20. Auburn Base och Frontal Copper Highlights

Auburn Base och Frontal Copper Highlights

Detta exempel fungerar som dubbel inspiration för färgning och hårklippning. För det första kan du uppskatta den förtrollande djupa auburnbasen med några främre höjdpunkter. Efter det, tveka inte att låta dig bli inspirerad av den snygga hårklippningen.

21. Medium Auburn Hair med Bangs

Medium Auburn Hair med Bangs

Om du har pärlor, kan du räkna med auburn för att förbättra dem. En av skönheterna i denna hårfärg är att den ser spektakulärt ut på hår av vilken längd som helst, med eller utan pärlor, och av någon struktur eller tjocklek.

22. Ginger Auburn Hårfärg

Ginger Auburn Hårfärg

Detta är den ljusare versionen av det naturliga rödhåriga utseendet med auburn. Det är fantastiskt att ingefära tjej effekten fortfarande är fullfjädrad, men det drar bara mer uppmärksamhet. Ginger auburn är den perfekta lösningen för damer med utåtgående personligheter.

23. Choklad och Subtila Auburn Hårfärg

Choklad och Subtila Auburn Hårfärg

Vi älskar denna hårfärg för den pulserande chokladtonen som lyser med. Precis som några andra auburn-hårfärgalternativ på vår lista har den den minsta dashen av rött i den. I slutändan är det den sanna isingen på kakan.

24. Rose Gold Tint

Rose Gold Tint

Om du inte har hört talas om rosenguld nu har du blivit borta på en av de hetaste hårtrenderna under hela året. Den version som presenteras här har en bit av auburn i basen och en mörk pastellrosa glöd runt.

25. Dark Cherry Auburn Locks

Dark Cherry Auburn Locks

Debby Ryan kan vanligtvis ses med jordgubbar blonda lås, men vi gräver helt hennes affair med auburn. Detta skott visar hur kvinnor med hasselös ögon och en krämig hud kan stråla med mörk auburn.

26. Kanel Auburn Hårfärg

Kanelbruna Hårfärg

En annan kryddig tårta är allt om den kanelfärgen. Det är definitivt en annan favorit för kvinnor som går för det femme fatale looket som accentueras av naturliga gingerlås. Det är ett måste för damer med rättvis hud och lätta ögon.

27. Djupröd Auburn Hårfärg

Deep Red Auburn Hårfärg

När man talar om hasselnöre ögon är mörk auburn helt enkelt perfekt för att komplettera dem. Det faktum att denna ögonfärg svänger från brunt till grönt, till gult och tillbaka igen gör det helt käftande mot en djupröd hårfärg.

28. Svart och Auburn Ombre

Svart och Auburn Ombre

Om du är uppe för ombreidén kan du välja auburn som din sekundära färg. I det här exemplet kan du se hur rödbrun används för nedre halvan, med en djup ravstopp. Det har säkert vårt godkännande.

29. Champagne Auburn Hue

Champagne Auburn Hue

Vi har nämnt rosenguld och jordgubbar blondin som ljusare och rosa alternativ för baskubben. Ändå underskatta inte effekten av en champagne auburn tillvägagångssätt till din nya hårfärg.

30. Hög hästsvans med rött hårfärg

Hög hästsvans med rött hårfärg

Om du inte har tid för flätor eller snygga updos, kan du lita på en hög hästsvans för att flaunting dina snubblarlås. Vi uppmanar varmt dig att gå för den här enkla stylingmetoden om du speciellt har vågigt eller lockigt hår.

31. Honey Ombre med Auburn Base

Honung Ombre med Auburn Base

Däremot kan din auburn vara basfärgen för din ombre. För ett ljust och glänsande utseende, tänk på att använda en synligt ljusare färg för gradienten. Du kan aldrig gå fel med älsklingblonde, bara så du vet.

32. Intense Auburn Hårfärg med undertoner

Intense Auburn Hårfärg med undertoner

Åh, Julianne Moore, kan du vara vackrare? Den fenomenala skådespelerskan visar gång på gång att mycket blek hud är den perfekta paletten för levande auburn. De subtila undertonerna är en bra fördel för huvudvändningen.

33. Koppar Tonade Auburn Curls

Koppar Tonade Auburn Curls

Som du mest sannolikt har lagt märke till nu, är koppar auburns bästa vän. Om du inte vill använda den här ljusare nyansen för höjdpunkter, ombre eller balayage med dina snubblarlås, kan du använda den för en diskret nyans som kommer att göra hela skillnaden.

34. Vin Auburn Hårfärg

Vin Auburn Hårfärg

Tjejer, städa er själva – det här alternativet är att dö för. Vi kan inte beskriva det något bättre än “vinskål”, för den exceptionella rubinfärgen. Tveka inte att överväga det för någon hårstruktur eller längd.

35. Auburn Locks With Fiery Tips

Auburn Locks med Fiery Tips

Upp för den färgade tipssidan, men inte dragen till det vanliga? Gå vild med eldiga orange tips på din käften bas. Det är en fantastisk idé för kvinnor som är modiga, djärva och inte rädda för att visa sina sanna färger.

36. Blondin och Auburn Highlights Mix

Blonde och Auburn Highlights Mix

Välkommen tillbaka, Emma Stone! För att vara ärlig kunde vi enkelt sammanställa den här listan bara med den älskade skådespelerskan “showcases of auburn. Ändå har denna ash blonde och auburn höjdpunkter combo lämnat oss mållös.

37. Auburn hårfärg med karamellstriper

Kastanjebrun hårfärg med karamellsträckor

Ett annat vågat sätt att sporta ditt rövhåriga hår är att sprinkla chunkiga karamellhöjdpunkter överallt. Dessa streck gör verkligen basfärgen till liv, och de är häpnadsväckande för upproriska kvinnor.

38. Rostig Auburn Hårfärg

Rostig Auburn Hårfärg

Vem trodde någonsin att tanken på rost kunde vara så ovanligt? Detta är, överlägset, en av de rikaste nyanser av auburn vi har lagt våra ögon på. Den diskreta rostfärgen gör det anmärkningsvärt, minst sagt.

39. Deep Auburn med Dark Skin Tone

Deep Auburn med Dark Skin Tone

Medan många kvinnor med blekhårig stenbrun, ser damer med mörkare hudtoner lika underbart ut med det (om inte mer)! Huvudskälet är att auburn ger djupare hudtoner, och definitivt vice versa.

40. Boho Braid med Auburn Hair Color

Boho Braid med Auburn Hair Color

Letar du efter en söt frisyr för att visa upp dina röttrådsband? Denna halva upp boho flätan kommer att göra ditt hjärta smälta. Ännu mer, de små metallbladstillbehören är den mest utsökta körsbären som du kan önska dig.

41. Auburn Dreadlocks

Auburn Dreadlocks

Locs eller andra afrikanska flätstilar ser helt utsökta ut i auburn. Som du lätt kan se i detta foto är vårt krav på vackert mörk hud och auburn helt perfekt tillsammans mer än uppenbart.

42. Gyllene Auburn Hårfärg

Gyllene Auburn Hårfärg

Ett hjärtat av guld förtjänar en graciös som speglar denna kvalitet. Därför uppmanar vi dig att festa dina ögon på den här gyllene auburntonen. Det är känsligt, överdådigt, slankt och i grund och botten någon annan kvalitet du någonsin kunde hoppas på i hårfärg.

43. Koppar accenter på Auburn Hair

Koppar accenter på Auburn Hair

Koppar är tillbaka igen, vilket gör auburn ser lika fantastiskt ut som någonsin. I detta prov används koppar bara för att accentuera den levande snubbebasen. Om du vill ha det här utseendet uppmuntrar vi dig att arbeta med en expert stylist för dina önskade resultat.

44. Auburn Hair Color Updo

Auburn Hair Color Updo

Om du har långa lövsmörnslås är en fantastisk uppdatering precis vad du behöver betona dem. Oavsett om du väljer en rörig bulle eller en svepande chignon som i bilden ovan, garanterar vi att din färg kommer att beundras på lämpligt sätt.

45. Mörka rötter och Auburn Ringlets

Dark Roots och Auburn Ringlets

Naturligt lockigt hår ser ännu mer charmigt ut i auburn med en extra kontrast. Till exempel kan du hålla dina rötter i din naturliga färg och använda auburn bara för corkscrew curls delen.

46. ​​Auburn och Rusty Red Ombre-Balayge

Auburn och Rusty Red Ombre-Balayge

Om du inte är säker på att välja ombre eller balayage, kan du gå efter en färgteknik som vilar bekvämt däremellan. När det gäller ditt färgval, rekommenderar vi att du väljer två nyanser av auburn som är lika lika som möjligt.

47. Crown Braid för Auburn Hair Color

Crown Braid för Auburn Hair Color

Ännu en flätad flicka som är perfekt för att prata med din alla naturliga auburn är en kronflätta. Även känd som en tiara fläta, bygger den här frisyren på att skapa en fläta precis på kronan på ditt huvud för ett sagolikt utfall.

48. Vattenfall Braid med Auburn Hair Color Tints

Vattenfall Braid med Auburn Hair Color Tints

Skulle du hellre fokusera på ryggen? En vattenfall fläta är precis vad du behöver. Det är som en krona / tiara flätan, bara att den flätas på baksidan av ditt huvud, med vertikala strängar vävda i den horisontella flätan.

49. Mörk Auburn och Kontrastande Hårtillbehör

Mörk Auburn och Kontrastande Hårtillbehör

Vilket bättre sätt att förbättra din hårfärg än med rätt tillbehör? Den gyllene regeln att spika denna kombinationsruta är att välja ett tillbehör som står i kontrast till din hårfärg, dvs babyblå för mörk auburn.

50. Peachy Tints

Peachy Tints

Slutligen lägger vi upp vallet av grödan upp med en ljust auburnton som är fylld med peachy delight. Det faller också under roseguldkategorin, med en mörk bas som gör hela utseendet inte mindre än lockande.

Slutsats

För att sammanfatta allting, bör höstfärg vara bland dina sista val om du vill ha ett helt naturligt utseende. Som du har funnit är det lämpligt för en situation, vare sig det är professionellt eller personligt. Dessutom är det ett generöst val när det gäller liknande toner. När du väljer din perfekta nyans av auburn, överväga dina naturliga egenskaper och hur denna färg kommer att accentuera dem. Ha så kul!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More