50 Bäst Curly Pixie Cut-idéer som smickrar din ansiktsform

95

Vad kan vara mer bedårande, sött och stiligt allt i ett än en lockig pixie cut? Vi älskar långa låser, men ibland kan en snygg kort ‘look ännu mer fantastisk. Lyckligtvis finns det krökta pixie cut idéer som passar alla ramar, oavsett om du har en rund, kvadratisk eller oval ansiktsform. Om ditt hår är naturligt lockigt, kan det vara den bästa nya frisyren för dig att prova. Även om ditt hår inte var välsignat för att vara lockigt, kan du enkelt utforma pixiesnitt i vågor eller krullar. Ännu mer är fehår en älskad ny trend som vi är galen på. Betraktas som pixelekvivalent av sjöjungfruhår , innebär fehår att du kan leka med frodiga pastellfärger för ett sött och t utseende. Om du har brist på inspiration har vi förberett våra topp 30 lockiga klippa frisyrer för detta år. Kolla alla av dem nedan och se vilken som passar formen på ditt ansikte för en vågad makeover!

1. Naturliga vågor

naturlig lockig pixie cut

Vi är vana vid att associera pixie skärningar med edgy, dålig tjej ser. Men det beror allt på styling. Din lockiga pixie cut kan se fantastiskt elegant om du går för ett naturligt, vågigt utseende. Enkelhet är nyckeln.

2. Curly Pixie Cut Mohawk med Bangs

Curly Pixie Cut Mohawk med Bangs

Om du vill ha lite mer kant i ditt liv kan du ta in rakhyveln och raka dig till en underbar underskott. För att upprätthålla en feminin touch, lämna överdelen längre med lockiga smällar och låt dem falla naturligt över pannan.

3. Mellan Pixie och Bob

pixie cut bob hår

Inte riktigt säker på om du ska hugga dina lås till en bob ora pixie cut? Du kan alltid gå halvvägs. Denna typ av utseende kan underlätta din övergång till en lockig pixie cut utan att gå super kort från början. Det är naturligt och vackert på alla sätt.

4. Kort hår bryr sig inte

kort lockigt hår

Naturliga lockar ser helt fantastiska ut när de lämnas för att studsa runt i den perfekt lockiga pixie cuten. Du behöver inte bli komplicerad med den här – har inte din sida och låt dina små krullar omfamna varje tum i ditt huvud.

5. Vintage Diva

kort retro frisyr

Du kan fortfarande rocka en lockig pixie cut, även om ditt hår inte är alla corkscrews curls. Om det är lite långt i ändarna, skära det kort för en Audrey Hepburn-inspirerad stil. Det här ser underbart ut för damer med runda ansikten.

6. Long Curly Pixie Cut

Long Curly Pixie Cut

Denna längre lockiga pixie cut har en liknande inverkan på # 4, bara att den är mer anpassningsbar. Med tanke på att dina strängar är lite längre kan du ha kul att styla den på olika sätt. Om du inte vill ha något komplicerat, låt det naturligt rama ditt ansikte.

7. Strandhår

platina blond lockig pixie cut

Älska vågor både i havet och i ditt hår? Låt det gå vildt med detta beachy utseende som har roligt, friskt och funky skrivet överallt. Du kan hålla en sidodel och låt resten av ditt hår bli galet i alla riktningar. Det är flirtigt och vackert på så många sätt.

8. Vågigt och stiligt

kort vågigt hårskärning

Sofistikerade gals kan välja en längre pixie som är mer vågig än lockig. Om du har ett litet ansikte kan du låta några strängar krypa över dina öron och på pannan för att få ett mer komplett utseende.

9. Boyish Chic

grå pixie hårskärning

Gör det som en kille med stil! Du måste erkänna att grå hår är allt raseri just nu, varför varför inte nivån upp och klippa den till en lekfull pixie? Det kräver en minimal styling för att se cool, enkel och super chic.

10. Mörka rötter, Silver Glam

mörka rötter silverhår

Om alternativet är din stil, måste du prova den här typen av lockig pixie cut. Lämna dina rötter mörka och färga den övre delen i en lysande nyans av silvergrå. Lägg till en liten bit av mousse och stila det med en slump för en fantastisk inverkan.

11. Audrey Tautou Fringe

audrey tautou kort hår fransar bangs

Vem föll inte oåterkalleligt i kärlek med den ledande skådespelerskan efter att ha tittat på Amélie ? Det gjorde vi säkert. Audrey Tautou tog andan iväg med sin olikformiga skönhet och för att rocka fransar som ingen annan.

12. Stora lockar

stora lockar och kort hår

Marilyn Monroe skulle vara stolt. Sammansmältningen mellan en bob och en pixie cut ser absolut käftande om du rockar några stora lockar med den. Lager upp på hårspray och prova den här lockiga pixie cut idéen för dig.

13. Stålrosa

Det finns något om rosa hår som vi är galen på. Ändå är en av våra favoritfärger av rosa den här stål-ish-skuggan som gör utseendet mer “bärbart”. Åh, och för att det ser jättebra ut med en lockig pixie cut.

14. Pixie med flätad krona

kort silverhår med flätad krona

Se den snygga kronans skönhet! Damer med lockiga pixie cut-stilar kan rocka en kronflätta som ingen annan, speciellt om de är den fria andattypen.

15. Long Mohawk

lång lockig mohawk

Vi älskar mohawks, men vi är också medvetna om att du måste få topplängden rätt för att den ska vara lätt utformad. Detta är det perfekta exemplet på hur du kan ta din lockiga pixie-skärning till nästa nivå utan mycket besvär.

16. Curly Pixie Ombre

lockig pixie röd ombre

Oroa dig inte, ombre är fortfarande lika het och trendig som någonsin. För en fräsch sommar look, försök en ljus röd hombre med en lockig pixie cut och bleka sidor. Det är super söt och elegant.

17. Pastellparadis

pastell rosa pixie hårskärning

Blek hud och långa, ovala ansikten ser utsökta ut med ljusa hårfärger och pixie-skärningar. Försök med en ljus, rosa topp hårfärg med vita vita sidor för en punk rock glam look som du kommer att älska.

18. Hot Pink

varm rosa pixie hårskärning

Det finns alltid det ljusa alternativet till denna lysande nyans: hetrosa. En ljus magenta curly pixie cut kan stylas med många tillbehör och produkter, som det härliga exemplet ovan.

19. Fairy Hair

ljusgrön lockig pixie cut

Älska sjöjungfruhår men du vill rocka korta lås? Välkommen till den underbara världen av fehår. Om ditt hår är naturligt lockigt, ha kul med olika ljus nyanser av grönt och lämna dina rötter mörka för en bra kontrast.

20. Elektrisk Blå

hayley williams elektrisk blått kort hår

Hayley Williams upphör aldrig att förvåna oss med sina iögonfallande hårfärg val. Vi älskar hennes signaturbrända lås, men vi måste erkänna att den här elektriska blåen är att dö för. Tänk på det för din lockiga pixie cut.

21. Mörk sida

mörk turkos lockig pixie cut

I stället för att bosätta sig för svart hår kan du tona dina lås utan att gå över toppen. En djup nyans av stålblå eller mörk turkos ser snygg ut med en lockig pixie cut, speciellt om du rakar sidorna på ditt huvud.

22. Curly Pixie Cut för ovala ansikten

Curly Pixie Cut för ovala ansikten

Om du har ett ovalformat ansikte, är det precis den sorten av lockig pixie cut du vill titta på. Snyggt ordnat men fortfarande med en rörig kant, lite vågig för lätt underhåll och en vacker jordton för sin färg.

23. Bangs Back

vågigt pixiehår klippt med knäppning tillbaka

Ditt ansikte är otroligt vackert. Varför skulle du inte visa det mer? Borsta tillbaka dina lockiga smällar och avslöja dina underbara funktioner med denna pixie cut idé.

24. Bouncy Curls

bouncy curls kort hår

Född med korkskruven krullar? Lyckost! Det betyder att du kan hugga håret i en pixie utan att oroa dig för styling. Dina krullar kommer bara naturligt studsa runt och du kommer se magnifik ut.

25. Afro Mohawk

afro hår mohawk

En liten bit av blekning och rakning skadar aldrig en pixie cut, vi kan säga det säkert. Så här kan du bära en afro mohawk som en chef. Låt bara dina lockar stå ut, de är underbara!

26. Earth Tone Ombre

kort lockigt hår med brun ombre

Här är en annan ombre lockig pixie cut du kan prova. Om din hudton är mörk kan du ha massor av kul att leka med jordiga hårfärger, som denna mjölkchokladbruna och levande koppar.

27. Beige Lowlights

kort lockigt hår med lowlights

Denna lockiga pixie cut lyser med en rock och roll kant som få gör. Du vet vad som gör det verkligen speciellt? De subtila karamellbelysningar som ökar sin dynamik.

28. Meg Ryan 90s Pixie

jag ryan kort lockigt hår

Vi måste tacka Meg Ryan mycket för att popularisera pixie på 90-talet och visuellt uppmuntrande tjejer med lockigt hår för att omfamna sina korkskruvar. Mer än 20 år senare är Meg Ryans ikoniska frisyr fortfarande så het som någonsin.

29. Levande Grön

ljusgrön lockig pixie cut

Ljus på de ljusa färgerna! Denna lysande nyans av smaragd ser helt enkelt wow med en lockig pixie cut. Om du har modet, raka lite av området på sidan för lite autentisk punkinspiration.

30. Mjukt och Chic

kort vågigt hårskärning

Sist men inte minst kan du alltid tona sakerna och gå för en riktigt naturlig och mjuk look. Ditt hår behöver inte nödvändigtvis vara super lockigt för detta – låt det falla runt ditt ansikte och ramma dina funktioner naturligt och vackert. Vi älskar att tänka ur lådan och gå för modiga hårklippningar, men en enkel och smakfull stil välkomnas alltid.

31. Kastanjkrullar

Kastanjkrullar

Det är lika viktigt att bestämma om färgen på din lockiga pixie cut som den är att gå till hårklippningen själv. Denna läckra nyans av kastanj är ett vackert sätt att rocka naturliga toner med stil.

32. Pixie Haircut för tunt hår

Pixie Haircut för tunt hår

Pixiesnitt går bra med både tunt och tjockt hår. Om du har tunnare lås, gå till en kort, dynamisk lockig pixie cut som kommer att ge naturlig volym. Det är en fantastisk blandning av lekfull och i en.

33. Curls and Highlights

Curls and Highlights

Även om det här är ett exempel på en vuxen pixie-skärning, visar den hur fantastiska höjdpunkter kan se på dina korta lockiga trådar. De accentuerar dina lockar runt, speciellt när du har en kort, studsig hårklippning.

34. Natural Hair Pixie

Natural Hair Pixie

En pixie haircut är en av de bästa alternativen när du växer ut ditt naturliga, afro-texturerat hår. Det kan hjälpa dig att konturera din TWA snyggt och lägga kurvor längs sidorna.

35. Pixie Haircut med tillbehör

Pixie Haircut med tillbehör

När du har fått din lockiga pixie cut, kan du börja utforska den underbara världen av tillbehör. Denna typ av frisyr gör det möjligt att bära uttalande örhängen, så ha kul med djärva bitar som du inte tänkte på när du hade långt hår.

36. Loose Pompadour

Loose Pompadour

En annan retro pixie frisyr är inspirerad av den tidlösa pompadouren. Detta är en lösare version, så att du kan bära den på både formella och tillfälliga tillfällen utan problem.

37. Tjockt hår Curly Pixie Cut

Tjockt hår Curly Pixie Cut

Efter att ha täckt tunt hår, vill vi ge dig ett exempel på hur du kan utforma din lockiga pixie cut om du har tjockt hår. Du behöver inte lägga in mycket ansträngning, så länge pixien är skuren i en

38. Kort frisyr för kvinnor över 40 år

Kort frisyr för kvinnor över 40 år

Om du har träffat 40-talet betyder det inte att du inte kan förbli lika glamorös som du var i dina tonår. Denna långa, bobliknande pixie cut är modern men ändå lämplig för kvinnor i alla åldrar. Plus, det kan rockas med någon hårfärg gorgeously.

39. Svävas tillbaka och rakas

Svepas tillbaka och rakas

Miley Cyrus har varit idrottsligt snyggt snett på och av de senaste åren. Den här svepningen har en vågig känsla om den, även om hennes hår inte är naturligt lockigt. Underkanten är en stor bonus för rock and roll glam.

40. Rund ansikte Pixie Cut

Round Face Pixie Cut

En pixie haircut med långa halsar som är snyggt svepade till sidan är den perfekta frisyren för gals med runda ansikten. Det sträcker inte bredden på ansiktet, samtidigt som de kompletterar sina naturliga egenskaper.

41. Super Styled

Super Styled

Även om pixie haircuts är vanligtvis förknippade med upprorisk kant, kan denna frisyr också vara extremt elegant. Till exempel är denna superformade skär lämplig för alla slipsar som kommer upp. Glöm inte hårspray och bobby stiften!

42. Pixie Undersökning

Pixie Undersökning

Detta är en utmärkt frisyr för unga kvinnor som vill sporta korta lockar. Underskottet ger precis rätt kant för tonåringar, medan den lockiga toppen är söt och lekfull.

43. Söt ingefära

Sweet Ginger

Om du är en naturlig curly redhead, bör du definitivt hålla en pixie haircut i åtanke när du utforskar idéer för att ändra ditt utseende. Tänk inte ens på att ändra din naturliga hårfärg – det ser häpnadsväckande ut med denna korta frisyr.

44. Rakad Curly Pixie Cut

Rakad Curly Pixie Cut

Du kan driva den upproriska sidan av din pixie ännu mer genom att raka sidorna ännu mer. Du kan även raka dem helt, om det matchar dina inställningar och personlighet. Den långa smällen är en fin finish.

45. Ljusbruna lås

Ljusbruna lås

En lockig pixie cut på ljusbrunt hår har verkligen en unik känsla av sorglös stil om det. Det är nästan som om det har en bohemisk, europeisk touch till det som gör ditt fulla utseende allt mer speciellt.

46. ​​Fingervågor

Finger Waves

Denna underbara pixie cut skiner genom vintage fingervågor i framsidan. Det som gör frisyren ännu mer original är den skiktade sidan, liksom fab-inställningen som du borde rocka med den.

47. Long Curly Asymmetric Pixie Haircut

Curly Asymmetric Pixie Haircut

En asymmetrisk pixie cut smickrar nästan alla ansiktsformer, från oval till rund och mer. Välj den sida som du delar håret på för att vara längre och lek runt med olika längder tills du får den form du önskar.

48. Balayage Curly Pixie Cut

Balayage Curly Pixie Cut

Om du vill blanda färger i din frisyr men inte vill ha den abrupta övergången som ombre kommer med, är balayage svaret på alla dina problem. På en lockig pixie cut skissar denna färgteknik krullarna otroligt.

49. Flat Twist Out Pixie

Flat Twist Out Pixie

Ännu ett annat sätt att rocka en pixie cut med naturligt afro hår är genom en platt vridning ut. Efter att du har skapat dina plana vridningar på fuktigt hår, unravel dem och använd en plockning för att få den höjd och dynamik du har drömt om.

50. Rödvinkrullar

Röda vinkrullar

Vår sista lockiga pixie frisyr visar hur mörkröd gör att dina lockar lyser med skönhet. Det är en annan av de naturliga, men vågiga färgerna du kan experimentera med för din frisyr.

Slutsats

Sammanfattningsvis finns det utan tvekan en lockig pixie cut där ute som passar din egen stil. Oavsett om du vill ha en snygg och avslappnad look eller en upprorisk rak frisyr, är pixie haircut en mångsidig, rolig frisyr som du kommer att älska rocking.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More