50 Bästa Styling Idéer för Pixie Haircut

92

Hon kan vara en legend på många nivåer, med många anmärkningsvärda skillnader men kvinnor överallt tackar Mia Farrow för att introducera dem till pixie cut. Andra kändisar har sportat dessa extremt mångsidiga korta stilar för kvinnor, vilket ger ett nytt utseende för Hollywood glamour. Dessa söta korta frisyr är en inspiration för kvinnor som letar efter nya korta stilar.

50 Pixie Haircuts Du kommer se Trending i 2018

En lite kortare stil än axel längd halsen bob men längre än en buzz, pixie sätter halvvägs mellan dessa trendiga hårklippningar. Denna stil är ett klassiskt val för den entusiastiska kvinnan med en spetsig men ändå vintageappel, med fördelar som lätt att ta hand om och underhålla. Och alla pixies är inte korta, den långa pixie har skiktat hår på toppen så som en bonus, när du sover det avsmalnande håret på sidorna och huvudets baksida inte äventyras.

Att upprätthålla en pixie haircut hemma är enkel och mångsidig, pixie wearers behöver inte besöka en frisör som ofta. Professionell styling är inte nödvändig för att behålla dessa söta lätta frisyrer mellan salongbesök. För de som fortfarande letar efter den perfekta söta, enkla stilen, kom ihåg några viktiga variabler när du kastar runt håridéer, till exempel ansiktsformer och de funktioner som du vill ta fram med din nya frisyr. Bortsett swoop kommer att uppmärksamma ett vackert leende och en frans kommer att uppmärksamma ögonen.

När du väljer de bästa hårfärgerna och hårhöjdpunkterna kommer det mest glädjande och smickrande utseendet att accentueras genom att överväga textur och hur snabbt håret växer. Pixie-hårklippningen sträcker sig från en halv tum lång på några ställen upp till tre inches lång i andra områden. Denna hårklippning är lätt att bibehålla och bärs formellt eller tillfälligt, ofta ihop med kortvinklade sidoskärmar eller långsidiga knoppar och uppgraderas med spikiga lager eller underkant. De här söta hårklippningarna smetter inte bara ansiktsformen, men dessa söta hårklippningar ger dig chansen att prova ett unikt hårfärg eller hårhöjd.

Den långa pixiesnitten med kort avsmalnande rygg och sidor och långt hår på toppen är en naturlig snygg och enkel trendig frisyr för 2018. Dessa bra frisyr är väldigt snygga och är lätta att mode i många vackra frisyrer. Oavsett om du väljer en av många korta pixiesnitt eller den långa pixeln får du en söt stil som är snabb och enkel att ta hand om.

Det faktum att dessa söta frisyrer är de bästa idéerna för att ändra temps åt sidan, det finns många anledningar att ge detta snitt ett försök. Andra trender som pastellsträngar och inspirerande höjdpunkter har sina ögonblick, det gissar att de blir klassiker. Men pixieen är en frisyr som kommer att fortsätta att bli starkare och kommer inte att passera, har denna ikoniska gröda utvecklat en uppehållskraft. Oavsett om du söker regnbågsanslutning eller subtila höjdpunkter, kommer varje färgändring att göra ett uttalande med de korta skikten av en pixiestil. Att hålla en mörk bas och framhäva ändarna är en rolig sak att göra, och är som att ha på sig byxor eller minikläder för ansiktet. Att ha på sig en pixie är kul och effektiv, allt du behöver göra är att tvätta och gå, pixie-stilar tar inte tid på ditt upptagna schema. Ändå är det otroligt mångsidigt. Genom att avskilja ditt hår annorlunda och byta textur eller bara lägga till lite torrt schampo kan du skapa ett helt annat utseende som matchar varje outfit i din garderob. Förstå kraften i Pixie; även om den första stora huggen är något skrämmande för de flesta kvinnor, är pixiestilarna oerhört befria och håller många oväntade fördelar. Så, om du har funderat på en pixiestil, överväga dessa förvånande fördelar.

1) Sassy Pixie Haircut för delikata funktioner

Sassy Pixie Haircut för delikata funktioner

Korta stilar skapar sassiest mest iögonfallande låg underhållsutseende, som direkt tjänar de största stilpoängen. En pixiestil är det enklaste sättet att uppmärksamma ansiktet och ge dig en skarpare ljusare utseende. Den extra korta pixisen smickrar dina känsliga ansiktsdrag.

2) Den nya kortstilen för en ny bild

Den nya korta stilen för en ny bild

Nu och då gillar vi alla att prova något nytt och omdefiniera vår bild. Ibland tycker vi att det tar en helt ny nivå. För dessa tillfällen finns det en mängd spännande och djärva korta hårklippstrender att prova. Dessa hårklippningar för kort hår är tidlöst i efterfrågan som ett kort och sassy stilval.

3) Glamorösa korta hårklippningar för kvinnor

Glamorösa korta frisyrer för kvinnor

När det är dags att få glam, är dessa hårklippningar för kort hår look otvetydigt snygga korta vackra frisyrer. Men det är inte för damer som är svaga i hjärtat. Denna stiliga stil visar en kraftfull bild; det passar damen vet sitt eget sinne och har kontroll över sitt eget öde, med det starka men modernt stilfulla utseende.

4) Epitomen av Pixie-tvetydighet

Epitomen av Pixie-tvetydighet

Denna pixie med rakade sidor är verkligen ett uttryck för pixie-tvetydighet. Med den asexuella trenden stiger i popularitet är det inte konstigt varför så många kvinnor väljer denna enkla pojkiska stil. Denna tvetydiga pixie frisyr är svep framåt för en smickrande feminin frans.

5) Tapered Pixie Haircut med Bangs

Den avsmalnande Pixie Haircut med Bangs

Den avsmalnande pixiehårklippningen med päls är en förtjusande förändring till de vardagliga låserna som är sportiga i annars medelhårt hår. De längre strängarna som längtar på toppen och kort hår vid nacken näsan gör detta arbete för någon nyans eller textur. Men för bästa resultat, prova det här utseendet med en blond nyans och mörkare rötter.

6) Pixie Cut för tjockt hår

Pixie Cut för tjockt hår

Denna vackra look med revet lager erbjuder kropp och dimension till en redan vacker silhuett. Det hjärtformade ansiktet ser bra ut med nästan vilken stil som helst och den här pixie cuten för tjockt hår är inget undantag. Denna stil är idealisk för vardagslivet, ett upptagen kontorjobb eller en natt på stan.

7) Fifty Shades of Pink för Pixies

Fifty Shades of Pink för Pixies

Tänk aldrig femtio nyanser av grått, istället, prova femtio nyanser av rosa! Genom att kombinera rosa nyanser kan du förvandla din standard pixie hårklipp till något elegant. Tvåfärgade söta hårfärger för en pixie är en del av pixiestrenden, och två-toning pinks erbjuder en chic kontrast som rockar modevärlden med vackra hårfärger.

8) Pixie Cut för den moderna kvinnan

Pixie Cut för Contemporary Woman

Denna frisyr är perfekt för kvinnor som alltid är på språng. Det är vackert, det är bekvämt och det är lämpligt för alla typer av hår. För damen med tjockt hår, lägger det till konsistens och volym och det tillför dimension till fint hår som ökar tjockleken på de korta låsningarna.

9) Modern Pixie som inte är Boyish

Modern Pixie som inte är Boyish

De moderna pixieavsnitten är inte begränsade till en pojkisk stil gör. Den korta klippningen med päls är ett mycket populärt val och passar nästan alla ansiktsformer. Denna trendiga pixie haircut är en het version av denna årstids snygga look. Det låter dig njuta av en mängd olika stilar från slicked tillbaka till tousled hår.

10) Coola hårklippningar för fet och vacker

Coola hårklippningar för fet och vacker

Dessa sorts söta frisyrer är snygga hårklippningar för de djärva och vackra. Det är en stark frisyr som kräver en djärv personlighet. Det är en stil som kan parras med din hudton, men med färgförändringen kan denna pixie rocka med vilken hudton som helst. Denna snitt är ett bra utseende för den eleganta chic och är perfekt för speciella evenemang.

11) High Texture Short Cut för mjukare utbredning

Hög Texture Short Cut för mjukare utbredning

Denna högtexturerade pixie ger håret en mjukare, fylligare utväxling med en naturlig nacke och ett mer feminint utseende. Denna fullare, mjukare utväxt tolkar utan tvekan en kvinnas lekfullhet samtidigt som hon effektivt visar sin styrka. Denna stil belyser ansiktsegenskaper och är perfekt för kvinnan som vill ha en fullare feminin mjuk utbreddhet.

12) Short Pixie Style för någon

Den Short Pixie Style för någon

Vem som helst kan bära håret kort, den här stilen matchar vilken personlighet som helst. Kvinnan som bär denna pixie visar sitt förtroende med ett vågat men flirtigt och ändå praktiskt utseende. Den korta pixie rymmer alla ansiktsformer, acklimatiserar någon hårfärg. Enhver kvinna kan dra av den här korta pixieen med poise och personlighet.

13) Den Fun Textured Pixie som är lätt att stilen

Den Fun Textured Pixie Det är lätt att stila

Det bästa med dessa skärningar är att de är texturerat och lätt att stil göra den perfekta frisyren för kvinnor. Det här är en rolig stil för kvinnan vars hår är tjockt och motståndskraftigt. Det är också det perfekta lätta att klippa för kvinnan med fint hår. Hur som helst, den här roliga skärningen fungerar bra för alla kvinnor vars livsstil håller henne på språng.

14) The Disconnected Trendy Pixie för varje ansiktsform

Den Disconnected Trendy Pixie för varje ansiktsform

Denna söta kortlagda frisyr är perfekt för det ovala, runda kvadratet eller hjärtformade ansiktet. Den kan tweaked för att passa alla ansiktsformer eller personliga egenskaper. Denna bortkopplade pixie är trending och är en av ett slag. Den mest fashionabla aspekten är chokladundertonerna som accentuerar de blonda strängarna som visar ansiktsformen.

15) Den artistically Chic Pixie som är estetiskt tilltalande

Den artistically Chic Pixie som är estetiskt tilltalande

Denna estetiskt tilltalande skära skapar en vacker konstnärlig ram runt ansiktet som artikulerar de mest framträdande dragen. Denna chic pixie cut är perfekt för kvinnan med en upptagen livsstil som vill ha hår med mycket rörelse och behöver inte varje hår att lägga exakt samma för att vara säker.

16) Pixie med Textured Undercuts

Pixie med Textured Undercuts

Denna extrema pixiehårklippning med texturerad underkrok är en juxtaposition mellan mjuka och svåra underkant som skapar en mycket intressant dynamik. Så, om det är dags att utöka dina horisonter, kolla in den här nya texturerade pixeln som är populär på landningsbanorna och har blivit en modern spännande och innovativ stil.

17) Buzzed Undercuts med blonda höjdpunkter

The Buzzed Undercuts med Blonde Highlights

Denna söta och funky stil med buzzed undercuts och blonda höjdpunkter är mångsidig och kan bäras med pärlorna på båda sidor. Det här är en kreativt snygg look som ger den här pixeln liv i de flesta ansiktsformer som visar bort ansiktsegenskaperna som uttrycker hakan och kindbenet.

18) Pastell Pixies Bästa hårtendenser för unga kvinnor

Pastell Pixies Bästa hårtendenser för unga kvinnor

Pastell mint pixie är trending bland yngre kvinnor och ser bra ut i en kort eller lång pixie hårklippning. Detta utseende kommer att uppmärksamma ansiktets form och med tillbehör som klipp, huvudband eller bågar kan du krydda din glamorösa stil och markera dina mest framträdande egenskaper.

19) Pixie för att lägga till volym till tunt hår

Pixie för att lägga till volym till tunt hår

Det här är den perfekta stilen för dem med gallrande hår. Denna pixie kommer att lägga till visuell volym utöver att uppmärksamma käken. Kvinnan med starka men små symmetriska ansiktsdrag kommer att njuta av denna låga underhållsstil. Det är roligt och förmedlar den utgående personlighet som behövs för att lyckas.

20) Modern Pixie med längre Bangs

Den moderna Pixie med längre Bangs

Denna pixie blir mer populär som en av de hetaste korta trenderna. Det är populärt för sin sofistikerade, söta och a men ändå feminina stil. Det är kantigt och längre pärlor uppmärksammar dina djärva läppar och ljusa ögon, belyser de fantastiska ögonskuggorna och läppstiftskuggarna.

21) Söt och Sassy Bangs för fler alternativ

Sweet and Sassy Bangs för fler alternativ

Den här söta och sassy stilen erbjuder många stylingalternativ med pärmar som kan ligga på båda hållen. Det här är det perfekta snittet för tjejer med tjockare fylligare hår som vill sopa sina smällar ner i ansiktet. Denna moderna snitt har längre pärlor med fler stylingalternativ.

22) Long Short Cut för tunt hår

Den långa kortklippningen för tunt hår

Denna långa genväg är den perfekta stilen för tunt hår. Det gör att låsningarna blir luddiga med en rak klipp men ändå lagrar håret vilket ger din man en enorm volym. Det här är en fantastisk stil för kvinnan med ett upptagen schema och ingen tid att slösa håret som vill ha en unik hårfärg.

23) Den Edgy Still Girly Look

Den Edgy Still Girly Look

Denna snygga pixie fungerar med lockigt eller rakt hår och väljer en längre sektion på vardera sidan eller rakt ner på ryggen. Det här snygga, men flickiga utseendet är idealiskt för kvinnan som vill prova kort hår, men är inte redo för ett helt engagemang av en alternativ stil.

24) Dreamy Violet Pixie för Millennial

Drömmande violettpixi för tusenårsåldern

Denna drömmande violetta pixie uttrycker åren av årtusendet. Det är elegant, enkelt och utgör en extravagant skönhet. Det är sassy och drömaktigt men ändå tillräckligt kort för att vara lätt att hantera. Att behålla denna hårfärg är lite mer utmanande, med behov av ofta döende för att hålla sin färskt violett nyans.

25) The Wonderfully Windswept Waves för mer kontrast

The Wonderfully Windswept Waves för mer kontrast

Denna underbart vindväxta pixie tar asymmetri till sin gräns med ett naturligt flöde och rörelse som ger håret en fantastisk upptagning på den långa pixie cuten. Denna stil är utmärkt för att skapa en tjockare starkare färgkontrast för fint hår med svarta rötter och en fashionabel stil som tar tag i uppmärksamhet.

26) Androgynous Boy Cut Pixie

Den Androgynous Boy Cut Pixie

Denna androgynösa pojke klippa pixie är lite kantig, mycket texturiserad och lite längre på toppen. Det är en älskling som kan bäras med bangs eller slicked tillbaka för att ge det mer pojkeaktigt utseende. Om ditt hår är medium, tjock, rak eller vågig kommer den här genvägen att visa upp dina ansiktsegenskaper.

27) Classic Pixie med professionell touch

Classic Pixie med professionell touch

Denna klassiska pixie har en professionell touch och är en idealisk variation för flickan som försöker en pixie för första gången. Med ett professionellt utseende som inte är alltför snyggt, är det här utseendet fjädrat ut för volym medan skönhetens utsökthet förbättras och stilen höjdes med blont färg.

28) Flexibelt Pixie i Ash Blonde

Flexibelt Pixie i Ash Blonde

Denna flexibla pixie kan ändras omedelbart utan några krångel genom att kamma håret i en annan riktning. Denna mångsidiga askblonda frisyr kan kammas i vilken riktning som helst, vilket accentuerar denna frisyrande avkoppling. Det är den perfekta frisyren för kvinnan som vill ha ett professionellt utseende.

29) Alla blonda söta frisyrer för tjejer

Alla blondin söta frisyrer för tjejer

Denna alla blonda pixie har ett starkt oberoende utseende som visar mod att gå så kort. Det är enkelt att underhålla, utan extra lager eller fancy effekter. En av de bästa effekterna av dessa söta frisyrer för tjejer är att de uppmuntrar förbipasserande att märka ansiktsfunktionerna, eftersom det välkomnande ramar ansiktet.

30) Korta Pixiesnitt för ett feminint utseende

Korta Pixiesnitt för ett feminint utseende

Här är en smart pixie som har en mycket feminin utseende, med sitt korta lagerhår är det lämpligt för kvinnan med en fin till medium struktur. De långa och korta skikten ger det fina håret ett tjockare, mer modernt utseende och skapar ett intryck av tätare hår med kontrast mörka rötter.

31) Den elektriska excentriska Edgy Pixie

Det Elektriska Excentriska Edgy Pixie

Den här elektrificerande edgy pixieen fungerar för den excentriska och charmiga tjejen som vill visa sin personlighet. Den här briljanta violetttonen är klar med subtila blonda rötter som kompletterar hela utseendet av elektrifierande excentriska. Denna stil är lämplig för alla ansiktsformer och kommer att framkalla personligheten i någon tjej.

32) Den övergripande korta Pixie-skärningen

Den övergripande korta Pixie-skärningen

Här är en stil med asymmetriska korta pixie skärningar som är djärva nog att ta på sig ett eget liv. Med den här stilen är den vibrerande färgen inramad i ansiktet och uppmärksammar kinderna och ansiktets form. Det finns flera söta hårfärger som kombinerar bra med denna snitt.

33) Den feminina Blonde Pixie för fint hår

Den feminina Blonde Pixie för fint hår

Denna smarta pixie är väldigt feminin och passar kvinnan med fint hår som vill sporta en tjockare och fashionabel blond stil. De längre skikten utan höjd överst i motsats till mörkare rötter ger intrycket av tätt hår och fungerar bäst för en lång eller oval ansiktsform.

34) Spikey Pixie med konstnärliga lager

Spikey Pixie med konstnärliga lager

Här är en stil som ser naturlig och vanlig framifrån, men baksidan av denna pixie är full av konstnärliga lager. Kollektiva hårpartier är utsmyckade till ett spikigt utseende med en kreativ mix av blondin. Ändå kan denna artsy stil skapas med olika färgkombinationer.

35) Sassy Long and Short Pixie

Den Sassy Long and Short Pixie

Här är en sassy version av pixie som smickrar ett fyrkantigt ansikte. Denna skärning är vågig och ger dimension och volym till ett lågt underhållsutseende. Kort är naturligt vacker på en blondin, och den här snitten bringar ut ögonen och minimerar pannan som ändrar ansiktsformen.

36) Smart och Sensible Pixie Style

Smart och Sensible Pixie Style

För de rundanvända tjejerna är detta hakiga eller spikiga snitt ett bra val. Det är bedårande i denna obalanserade silverstil och fungerar bra för alla hårtyper. Den mer våldsamma diva som är modig nog att lägga till vackra hårfärger kan få mycket körsträcka ur denna snitt.

37) Den Textured Pixie för den Naturliga Brunetten

Den Textured Pixie för Natural Brunette

Denna texturerad pixie är idealisk för brunetten med mycket volymer och lite tålamod för underhåll. Detta är en enkelt texturerad pixie som är kort i ryggen och längre framåt för en elegant yngre look. Denna stil framkallar brunettens elegans och naturliga avkoppling.

38) Pixie med Silver Elegance

Pixie med Silver Elegance

Detta är en enkel frisyr med en fantastisk silver elegans. Denna enkla design skapar en vacker look med och trendiga silvergrå interspers. Det är en stil som fungerar för kvinnor och tjejer med avlång ansiktsform, layeringen av denna snitt lyser upp ansiktsegenskaperna och de långa strängarna ramar ansiktet.

39) Hårklippningar för kort hår

Hårklippningar för kort hår

Här är blond pixie som skapar en stil som kan bäras för alla tillfällen. Denna mjuka och ljusa blonda pixie har pärlor som är förtjusande och en härlig förändring till det vanliga vardagliga locket av medellångt hår. Denna stil är perfekt för blondiner och fungerar för alla hårtexturer.

40) Korta hårklippningar Kvinnor kan bära med naturligt vågig textur

Korta hårklippningar Kvinnor kan bära med naturligt vågig textur

Detta är en älskling som skapades för hår som har vågig konsistens, och är bra hårklipp med en fin eller medelstor struktur också. Dessa bra hårklipp är lågt underhåll och behöver bara en enkel rubbning. Det är perfekt för kvinnan på språng och ser bäst ut på den petite till slankare ansiktet.

41) A-Line Short Hairstyles för kvinnor

A-Line Short Hairstyles för kvinnor

Med stilar som den här är det inte konstigt hur dessa korta frisyrer har blivit så populära nyligen. Det finns en enkel frisyr som ramar ansiktet som ger det som ingen annan stilburk. Det ser fantastiskt ut som en kort pixie med smäll och arbetar med vilken hårfärg som helst.

42) Den tvåtonade Razor Cut Pixie för textur

Den tvåtonade Razor Cut Pixie för textur

Den tvåtonade rakhyvlarna är ett utmärkt val för att lägga till konsistens till vilken hårtyp som helst. Denna stil ger kvinnor och tjejer flera längder med hakiga lager och spetsiga smällar. Detta är en mycket feminin pixie med många styling möjligheter. Du kan skapa fantastisk stil genom att lägga tonvikten på de razorerade skikten.

43) Bästa frisyrer för att ljusna ögonen

Bästa frisyrer att lysa ögonen

Oavsett om du har lockigt hår eller rakt hår behöver du inte ha en super kort pixie. Välja en lång sektion på vardera sidan, långa hängslen eller längre lås i ryggen kan ge din pixie ett flickaktigt utseende. Denna look lyser ögonen och täcker pannan som lägger magi till vilken stil som helst.

44) Söt lätt frisyrer för fint hår

Söt lätt frisyrer för fint hår

Här är en medium rörig skärning för att lägga personlighet till finare tunnare hår. Denna klassiska älskling är lite längre än några med spetsiga pärmar som täcker pannan. Det är en av de aste sommartidsskärningarna och är mycket hanterbar och ser bra ut med vilken hårfärg eller konsistens som helst.

45) Korta a Pixies med en Raffinerad Vibe

Korta a Pixies med en Raffinerad Vibe

Här är kort och modern stil med en raffinerad atmosfär som skiljer den från andra pixie design. Denna look lägger till drama med skarpa vinklar som jazzar upp okonventionell stil med en fantastisk omvandling. Detta är definitivt stilen för att göra dramatiska förändringar i ditt utseende med kort lagerhår.

46) Den snygga frisyren för kvinnor

Den snygga frisyren för kvinnor

Denna snygga rakhyvelklippare är den perfekta stilen för vilken årstid som helst och är lätt att underhålla. Dess tid sätter slut på dåliga hårdagar med dessa korta frisyrer som smickrar dina ansiktsdrag. Denna snitt är ett fantastiskt alternativ för längre strängar när du längtar efter mer volym med ett naturligt utseende.

47) Söt Tapered Pixie för en fantastisk debut

Söt Tapered Pixie för en fantastisk debut

Här är en söt konisk pixie som är perfekt för att göra en fantastisk debut på vilken scen som helst. Oavsett om du är ute efter volym eller med tanke på det naturliga utseendet för att fullt ut accentuera dina lås, är det den perfekta positioneringen av lager för att hålla tristhet bort och eventuell ansiktsform kan välja denna gröda.

48) För varmt att hantera kort pixie

För varmt att hantera korta pixlar

Denna för heta för att hantera kort pixie med pärlor lägger längden till en mjukad silhuett. Om du utforskar hårskulpturer och idéer kan dessa vara de bästa snitten med den perfekta längden för att lägga till geometrisk stil på vilken textur som helst. Valet för trubbiga bangs med denna stil kommer att bli ett framgångsrikt skönhetsrörelse.

49) Ojämna sektioner för ett snyggt utseende

Ojämna sektioner för ett snyggt utseende

Fortsätt och placera de ojämna sektionerna på ena sidan och behåll din välmålade och felfri krona medan du spelar upp pärmarna. Detta ojämna utseende kommer att underlätta din vardagliga frisyrritual och rädda dig från belastningen på frizzen samtidigt som du förstärker texturen och dimensionen för ett fint utseende.

50) Moderna, eleganta grödor för att omfamna en trend

Moderna snygga grödor för att omfamna en trend

Ta den moderna svängen mot den eleganta grödan som omfattar pixie trenden. Denna mjukt skiktade pixie är perfekt för en rolig personlighet som letar efter en ladylike cut. Den här sultiga och snygga stilen är en inspiration och kan svepas på vardera sidan eller helt enkelt bäras naturligt och lägger textur på kronan.

Trendiga Pixie Cut-idéer för kvinnor

Pixie står inte längre för ett vågat uttalande, nu har de blivit de trendigaste korta hårklippningarna för kvinnor. Om du letar efter att ändra din stil och vill hitta det perfekta utseendet som är lätt att behålla en varm röd matttaxa, överväga en pixie. Dessa korta frisyrer för kvinnor är perfekta för att göra det stora språket som uttrycker din stil och personlighet. Dessa korta frisyrkvinnor bär med en mängd bästa hårfärg, längder och texturerade skär är de bästa nedskärningarna för att uppdatera den fashionabla nya dig. Det finns en pixiestil för varje kvinna och tjej och för varje unik hårfärg och för varje säsong.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More