50 bländande medium längd frisyrer

7

Tack och lov finns det massor av smickrande medellånga frisyrer för alla texturer och färger att välja mellan. Oavsett om ditt hår är tjockt eller tunt, silkesigt eller afro-texturerat, lockigt eller rakt, kan du ställa in dina medellängdslås för varje tillfälle. Förutom hårklippningsinspiration, kommer vårt urval av bilder också att inspirera dig för att styla ditt medellånga hår med flätor, stiften och mer. Njut av!

1. Half Up Medium Length frisyrer

halva upp medellånga frisyrer

Om du är på språng men vill sätta en söt frisyr tillsammans, kan du rocka den här halvan upp toppen knut. På den här noten är halva upp halva medellånga frisyrer några av de mest populära och praktiska du kan prova.

2. Layered och svep tillbaka frisyrer

Layered and Swept Back Frisyrer

Du kan alltid öka dynamiken i dina medellängdslås genom att lägga dem. För styling, allt du behöver göra är att borsta och torka dem tillbaka, med lite hårspray för att hålla dem på plats.

3. Vattenfall Braid Medium Length Frisyrer för kvinnor

Vattenfall Braid Medium Length Frisyrer för kvinnor

Flätor ger en myriad av alternativ för medellånga frisyrer. Till exempel kan denna snygga vattenfallsklädsel användas för vardagliga och fina evenemang.

4. Sida flätor

sidokrokar

Dessutom kan du alltid fläta ditt hår till sidan om du vill ha ett mer avslappnad tillvägagångssätt till medelstora frisyrer. Denna fishtail fläta är bara ett exempel; Använd gärna den braidingsteknik du väljer.

5. Fishtail Braid frisyrer för medium längd hår

Fishtail Braid frisyrer för medium längd hår

När man talar om fishtail flätor ser de också fantastisk ut på halva halvan ner håret. Den här frisyren är elegant nog för formella händelser, men lekfull nog för att vara lämplig för casual outfits också.

6. Bröllop frisyrer för medium längd hår

Bröllop frisyrer för medium längd hår

De säger att skönhet kan hittas i enkelhet. Om du gör dig redo för en av de viktigaste dagarna i ditt liv kan något som är så enkelt som en vacker hårpinne räcka för att få dig att lysa. Slip den till sidan för en smickrande bröllops frisyr.

7. Medium Afro-texturerad frisyrer

Medium Afro-texturerad frisyrer

Naturligt axellångt hår är alltid en glädje att stila. Om du inte vill gå full av afro kan du tämma dina lockar lite och knyta två små bullar på toppen.

8. Messiga bullar

Messy Bullar

Den röriga bulle är utan tvekan en av de hetaste frisyren de senaste åren. Det fungerar för längder av alla slag, inklusive mellanhåriga frisyrer. Ju messigare, desto bättre.

9. Långa Bob Medium Length frisyrer för tjockt hår

Long Bob Medium Length frisyrer för tjockt hår

En lång inverterad bob är så vacker som en hårklippning som det sällan behöver ytterligare styling. Den subtila linjeskuren är tillräckligt för att du ska känna och se strålande ut.

10. Dubbel bullar

dubbla bullar

Några av våra favorit frisyrer från 90-talet är tillbaka och blomstrar mer än någonsin. Till exempel, dubbla brunnar med några lösa strängar framför är definitivt trending bland medellånga frisyrer.

11. Söt frisyrer för medium längd hår

Söt frisyrer för medium längd hår

Ett annat söt sätt att stila ditt axellängdshår tar bara några minuter. Dela ditt hår i mitten och skapa två lösa vändningar på varje sida. Ta dem ihop halvvägs för en frisyr du kommer att bli kär i.

12. Casual Side Flätor

Casual Side Braids

I stället för att vrida håret på ena sidan eller en annan, kan du välja en klassisk flät på liknande sätt. Braid antingen en del eller båda för en super söt frisyr.

13. Chic Updos

En frisyr som denna passar även för de mest sofistikerade händelserna. Från bröllop till svarta slipspartier, kommer en updo med en kronflätta alltid att göra dig bländad.

14. Medium Längd Blonde Frisyrer

Medium Längd Blonde Frisyrer

Kreativitet är viktigt för att få unika medellånga frisyrer. Till exempel kan du kombinera element från tre kategorier som halv upp halva ner, flätor och bullar. Efter att ha samlat en del av ditt hår på toppen, börja med en fiskstjärtfläta och sluta i en knut.

15. Naturliga frisyrer för medium längd hår

Naturliga frisyrer för medium längd hår

Afros är några av de mest fantastiska naturliga frisyren afroamerikanska kvinnor kan välja. Omsmycka dina rötter med denna underbara frisyr och låt ditt hår studsa runt när du går.

16. Teased Ponytails

Teased Ponytails

Alla klassiska hästsvansar kan gå från grundläggande till glam med lite retande. När du har bundet ditt hår, dra det lite på sidorna och på toppen. Om du har pärlor, stift dem lite lite och fortsätt att reta tills du får volymen du letar efter.

17. Vintage frisyrer medellängd

Vintage frisyrer medellängd

Retro frisyrer glöder bara med femininitet. Om du vill kanalisera ditt inre 50-tal diva, linda ditt hår i denna felfria vintage frisyr perfekt för axellängdshår.

18. Blandade flätor

Blandade flätor

Ett annat funky tillvägagångssätt till en halv upp halva ner frisyren kan beundras på bilden ovan. Den använder inte en, men två sidoklingor för en kronliknande effekt som gör huvudet vända.

19. Prom frisyrer för medium längd hår

Prom frisyrer för medium längd hår

På gymnasiet är prom den viktigaste sociala händelsen för tjejer. Efter att ha hittat den perfekta klänningen och tillbehören måste du hitta en frisyr som är på plats också. Denna upp och ner franska fläta och lös bulle är ett bra sätt att börja.

20. Ponytails med Bangs

Ponytails med Bangs

Bella Thorne visar oss hur man accentuerar bangs vackert. En hästsvans som här kan bäras var som helst och överallt tack vare dess mångsidighet.

21. Asymmetriska frisyrer

Asymmetriska frisyrer

Några av de mest populära långa bobsna är asymmetriska. I likhet med en linje långa bobs behöver denna hårklipp sällan överskridande styling för att se fantastiskt ut.

22. Svarta frisyrer för medium längd hår

Black Hairstyles för medium längd hår

En annan afro-texturerad stil som sticker ut bland medellånga frisyrer är denna fantastiska updo. Medan omslagstekniket vackert visar hårets konsistens, gör det snygga hårbandet utseendet.

23. Medellånga frisyrer för fint hår

Medellånga frisyrer för fint hår

Fint hår kan vara svårt att stila, men inte så mycket när det blir medellängd. Flätor kommer alltid att fungera bra, oavsett din struktur. Till exempel, få några tjocka cornrows och fläta dem i en söt chignon.

24. Från flätor till ponnytappar

Från flätor till ponnytappar

Kan inte välja mellan en hästsvans och en fläta? Använd dem båda! Allt du behöver göra är att dela ditt hår horisontellt i ryggen och franska fläkten upp och ner. I mitten förenas de två flätorna med en hästsvans.

25. Fringe Bangs and Shoulder Length Hair

Fringe Bangs and Shoulder Length Hair

Rakhår är ofta förknippade med medellånga frisyrer, men hur är det med fransar? Denna stil ser helt fantastiskt ut med vågiga lås som handlar om axellängd.

26. Dra genom flätta frisyrer för medelstort tjockt hår

Dra genom flätta frisyrer för medelstort tjockt hår

Även om tunt hår brukar anses vara svårt att stila, kan super tjockt hår vara lika knepigt. Ett drag genom flätan kan dock vara svaret på alla dina frisyrproblem.

27. Medellånga frisyrer med Bangs

Medium längd frisyrer med Bangs

Sida swept bangs är också ett bra alternativ för medellång hår. Om din smäll är utformad så kan du dra av en sida hästsvans underbart.

28. Lösa toppknutar med knyckor

Loose Top Knots med Bangs

Messy bangs ser lika söt ut när de är parade med bangs. Om du väljer den här frisyren rekommenderar vi att du lämnar några strängar på sidorna för att öka den kladdiga chic inverkan.

29. nederländska fläskkronor

Holländska Braid Chignons

Det är kristallklart att chignons är en del av den medellånga frisyren som ger oändlig och enkel stil. Gör din lite mer intressant med nederländska flätor som slutar i en av dessa låga bollar.

30. Easy Medium Length frisyrer

Lättlånga frisyrer

Du kan uppnå denna söta medellånga frisyr i bokstavligen två minuter. Löst fransk flät håret på toppen och ta en hårknytning till en snabb och härlig hästsvans.

31. Sportiga frisyrer

Sportiga frisyrer

Om du vill se fab medan du arbetar för att vara frisk, behöver du en frisyr som inte kommer att komma i vägen. Slösa inte för mycket tid och få några flätor som slutar i en avslappnad hästsvans.

32. Medelånga raka frisyrer

Medium längd Rak frisyrer

Att vara affärskvinna betyder inte att du bör försumma dig själv. Gå till kontoret i stil med denna snygga halvflätade frisyr. Även om det inte tar mycket att sätta ihop, kommer effekterna att vara långvariga.

33. Hackiga axellängdslås

Hackiga axellängdslås

Vi får ofta inspiration från våra favoritpersonligheter på nätet för långa frisyrer. Det här är fallet med Katrin Berndts vackra hakiga lås. För att få en liknande effekt som YouTuber, reta håret med en kam.

34. Snygga frisyrer för medelstort hår

Nätt frisyrer för medelstort hår

Bland de ovannämnda personligheterna utmärker Emma Stone sig alltid som en ikon i trenden för frisyrens värld. I det här fotot kan du se hur du enkelt klämmer lite hår bakom ett öra kan få en graciös effekt.

35. Casual Bobs

casual bobs

Bobs är fantastiska för att få lite extra volym från en hårklippning. Du kan få din med eller utan pärlor och njut av en lekfull frisyr som smickrar dina funktioner.

36. Stora Loose Curls

Stora Loose Curls

Jumbokrullar har alltid varit ett tecken på elegans och förfining. Du kan lossa dem lite för en frisyr som går bra med casual och formella kläder lika.

37. Bröllop frisyrer med medelstora längder

Medellång bröllops frisyrer

Om du vill ha din frisyr så speciell som din bröllopsdag kan du experimentera med flätor. I den här kronlignande frisyren ger den lösa flätan och fiskstjärtkombinationen ett fantastiskt utfall.

38. Medium längd Bob frisyrer

Medium längd Bob frisyrer

Asymmetriska bobbar kan vara lika diskreta eller dramatiska som du skulle vilja ha dem till. Den här visar till exempel helt skillnaden mellan längderna. Förbättra det ännu mer med två flätor på sidan.

39. Double Dutch Braids

Dubbel holländska flätor

Dubbelholländska flätor ser också underbara ut när de flätas som pigtails. Alternativt kan du skapa en holländsk flätad från topp till botten, men vi rekommenderar pigtails om du är in i det boho eleganta utseendet.

40. Medellånga frisyrer för runda ansikten

Medellånga frisyrer för runda ansikten

Denna fantastiska updo passar alla brudar. Efter att ha samlat ditt hår i en stor, löst bulle, linda den med flätor för att få en gudinnaliknande effekt.

41. Cornrows och Straight Medium Hair

Cornrows och Straight Medium Hair

Vi pratade om cornrows före, men vi ville visa dig hur de ser ut när de flätas halvvägs. Du kanske inte vill ha ett helt flätat huvud, så du kan alltid få bara en del av ditt hår gjort och lämna resten rakt.

42. Medellånga frisyrer för svarta kvinnor

Medellånga frisyrer för svarta kvinnor

Vill du ha omedelbar sofistikering? Tänk på en sisterlocks pompadour. Denna frisyr rekommenderas speciellt om du redan har sisterlocks, och det ser fantastiskt ut med någon kvällsrock.

43. Halva upp halva frisyrer med Bobby Pins

Halv upp halva ner frisyrer med Bobby Pins

Underskatt aldrig effekten av tre eller fyra strategiskt placerade bobbynålar. Den här halv halva halvan långa frisyren visar hur de kan arbeta mirakel.

44. Frisyrer för medium längd tunt hår

Frisyrer för medium längd tunt hår

Ett tillbehör lika enkelt som en båge kan få någon frisyr till liv. Till exempel kan du binde håret i en klassisk hästsvans och lägga till en söt båge till håret slips.

45. Easygoing Curls

Easygoing Curls

Om ditt hår är naturligt lockigt, kommer du inte ha så många problem att styla det. Ändå, om du vill krydda sakerna lite, bara sticka några krullar åt sidan.

46. ​​Sofistikerade Updo

Sofistikerade Updo

Du skulle bli förvånad över att få reda på hur lätt denna strålande uppdatering är. Allt du behöver göra är att dela håret i tre och smidigt fästa bitarna runt. Glöm inte att generöst lägga till hårspray om du planerar att delta i en längre händelse med denna frisyr.

47. Frisyrer till medium längd naturligt hår

Frisyrer för medium längd naturligt hår

Faux hökar är ett utmärkt sätt att visa bort din vilda sida utan att slå rakhyveln. Denna cornrows updo visar hur naturligt hår kan glöda när det är stylat på ett faux hawk sätt.

48. Snabba och enkla frisyrer för medelstort hår

Snabba och enkla frisyrer för medelstort hår

Skönheten i stökiga bullar är att det inte finns några regler. Spela runt med olika hårsträngar, lindra dem cirkulärt och du får en riktigt unik frisyr för ditt mediumlånga hår.

49. Frisyrer med huvudband

Frisyrer med huvudband

Utan idéer för medelstora frisyrer? Har du inte tid eller tålamod för flätning? Ett elegant huvudband kan spara dig på mindre än en minut.

50. Wavy Updos

Wavy Updos

Sist men inte minst, du kan aldrig gå fel med lösa vågiga updos. Denna frisyr ser ännu mer utestående om du har ombrekt hår, eftersom den sekundära färgen kommer att kompletteras i bundelen.

Sammantaget finns det inga gränser för medelstora frisyrer. Du kan hålla sakerna enkla med röriga bullar eller gå ut med komplicerade flätta frisyrer. I slutändan kan du vara så djärv eller reserverad som du vill, allt som händer är att frisyren du väljer representerar dig bra.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More