50 Bob frisyrer för svarta kvinnor

13

Oavsett årstid är bob frisyrer coola. De är mångsidiga, innovativa och väldigt lätta att stila. En riktig hårklippning ramar ditt ansikte perfekt. Det kommer att få dig att se vackrare ut eftersom dina naturliga ansiktsegenskaper kommer ut till ytan. Bobs är förtjusande frisyrer, även för de svåraste hårtyperna. Oavsett om din är tjock eller tunn, rak eller krökt, finns det säkert en stil som passar dig som en handske. Här är 50 fantastiska bob frisyrer för att inspirera dig.

1. Långfärgad Bob

bob frisyr_01

Svarta kvinnor är lyckligaste eftersom de kan färga håret i galna färger utan att se löjligt ut. En lång färgglad bob till exempel kan vara exakt vad du behöver känna dig trygg och vacker igen. För några tillagda drama, välj längre strängar i framsidan; När det gäller färgen är turkos ombre i trend denna säsong.

2. Brown Messy Curls

bob frisyr_02

I humör för en förändring men du vill inte skära ut för mycket av ditt hår? Då borde du definitivt ge dessa röriga krullar ett försök. Den mörkare bruna vid rötterna går riktigt bra med de ljusare nyanserna på spetsarna. Behåll curls “messiness” bara för att lägga till lite mer minimalism till frisören.

3. Brown & Blond med Side Swept Bangs

bob frisyr_03

Denna halva brun / halvblond färgblandning är idealisk för en bob. Det lägger till uppfinningsrikhet till stilen och det gör det pop. För lite tillförd originalitet, gå till ljusvågor och en sida swept frans. Dina funktioner kommer att utformas perfekt och du kommer att känna dig vackrare än någonsin.

4. Ljus lila Bob & Side Fringe

bob frisyr_04

Kolla in den här coola lila boben. På svarta kvinnor jobbar lila vackert. Den blandas smidigt med en mörkare hudton, vilket ger romantik och mjukgörande ansiktsegenskaper som är för framträdande. Och om du verkligen vill göra ett intryck, kan du överväga att döda dina ögonbryn också lila.

5. Cherry Blend & Fully Layered Bob

bob frisyr_05

Denna vackra kombination av röda och körsbärsfärger kommer definitivt att göra att din korta bob sticker ut. Vid rötterna bevaras hårets naturliga färg; i slutet sätter nyanser till drama och originalitet. Låsens tjocklek bevaras också, vilket ger fullhet till frisyren och gör den så fantastisk.

6. Curly Bob med sidofart

bob frisyr_06

Curls är a, det råder ingen tvekan om det. Denna fantastiska lockiga bob ser otroligt snygg ut. Den är idealisk för svarta kvinnor med naturligt krusigt hår. Lägg en vridning på frisören genom att välja en sidoseparation. Det kommer att rama ditt ansikte mycket bättre.

7. Rich Curly Bob

bob frisyr_07

En rik lockig bob är en sådan romantisk typ av frisyr. Kvinnor med rakt hår längtar efter perfekta lockar; vilket betyder att du är den lyckligaste kvinnan på jorden. Svarta kvinnor har naturligt krusigt hår. Var stolt över dina lås och gå för den här fina bobben. Det kommer att betona dina ansiktsegenskaper och det kommer att ge dig en ökning av förtroendet.

8. Snygg Ljusbrun Bob

bob frisyr_08

En snygg bob är den perfekta frisyren för en formell händelse. Det ser snyggt och polerat ut, och det lägger till sofistikering mot kläder som är enklare. Gå för ojämna ändar, en ljusare nyans av brunt och en sidoseparation. Den slutliga frisören kommer att överträffa alla dina förväntningar.

9. Asymmetrisk Bob med Brown Ends

bob frisyr_09

Älskar du med din blonda hårfärg men vill du blanda upp det? Då bör du ge den här asymmetriska boben ett försök. Den har flera undernycklar, vilket kommer att avslöja dina bruna ändar utan att överskugga den dominerande färgen. Det är en cool idé när du känner att du behöver en förändring.

10. Kort bob med blonda och rosa nyanser

bob frisyr_10

Korta bobs är i stil denna säsong. De är sofistikerade och moderna, och i rätt färgkombination kan de lägga till innovation till en ganska tråkig frisör. Är du ute efter en utmaning i höst? Vad sägs om du har en asymmetrisk bob med tips om blond och rosa? Blandningen kan se otroligt snygg och elegant.

11. Lång gråaktig Bob

bob frisyr_11

Det finns en ny hårfärg som gör en buzz i år, och du kommer inte tro vad det är – det är grått. Det är rätt, grå hår är inte för gamla kvinnor längre. Faktum är att det kan se chic och urban på 20-åringar också. Kolla in den här coola gråhåriga bobben. Det är fantastiskt!

12. Blå & Grå med Bangs

bob frisyr_12

Sedan vi nämnde hur coolt grå hår kan vara, måste vi nämna att i kombination med blå kan det se ännu bättre ut. Perfekt lagrad och vackert trimmad för att matcha ditt ansikte, kommer denna frisyr direkt att ställa dig över mängden.

13. Långlagad Bob med Middle Parting

bob frisyr_13

Kvinnor med långa, ovala ansikten bör prova den här perfekt lagrade bobben. Den levereras med en mittskärning och det är tänkt att betona på dina naturliga egenskaper samtidigt som du döljer felaktigheter. Ombre är ganska förförisk också; Det ger frisyren en friskhet.

14. Bob Braids Bob

bob frisyr_14

Bara för att du har flätor i rutan betyder det inte att du inte kan klippa dem i en bob. Gå för en cool frisyr med en sidoseparation och överväg en kortare version. På detta sätt kommer ditt ansikte att ha mjukare och mer delikata funktioner. Se till att flätorna är tunnare för att göra håret lättare att stila.

15. Asymmetrisk Bob med Blå Nuanser

bob frisyr_15

Blått hår är i trend denna säsong. Parat med rätt smink och frisyr kan det faktiskt se chic ut. Eftersom färgen är slående rekommenderas du att välja en lika slående bob. Kolla frisören på bilden ovan. Bobben är verkligen kort på ena sidan och längre på den andra. Asymmetrin ger den en kant och extra antydan till originalitet.

16. Snygg kort Bob

bob frisyr_16

Om du vill spela det säkert men ändå göra ett intryck, prova den här fantastiska snygga boben. Det ramar ansiktet vackert och det har inga asymmetrier. Längden är över axlarna, vilket gör den till en idealisk frisyr för kvinnor med långa, vackra halsband.

17. Vintage-inspirerad Bob

bob frisyr_17

Ge en vridning till din genomsnittliga bob och gå för denna genialt stylade vintage bob. Blanda perfekta lock med vågor på toppen av huvudet, och lägg till en snygg romantik med en sidokant. För en extra wow-effekt, använd vintageinspirerade hårspännen.

18. Teased Bob

bob frisyr_18

En retad bob är ett perfekt val för kvinnor med tunt hår. I kombination med lite hårspray kommer denna frisyr att göra dig snygg och sofistikerad. Gå för en ljusare hårfärg också, som varm blond.

19. Kort bob med höjdpunkter

bob frisyr_19

En cool bob frisyr som är kortare på baksidan och längre fram kan vara den förändring som du behöver för denna höstsäsong. Och sedan årstiderna just ändrats, varför ändra inte din hårfärg också? Höjdpunkterna är i trenden igen; särskilt lättare nyanser av blont och krämig karamell.

20. Layered Bob med Ombre Effects

bob frisyr_20

En längre skiktad bob kan se så ut när den är ordentligt formad. Kortare fram och längre bak, är denna frisyr lämplig för kvinnor med mjuka ansiktsdrag, framstående ögon och djärva ögonbryn. Ge en vridning till stilen genom att välja högtalare i framsidan; De kommer att lägga ljus i ansiktet och få det att bli ljusare än någonsin.

21. Snygg Bob med sid Fringe

bob frisyr_21

Du kan aldrig gå fel med en snygg bob, var du än går. Snyggt kammade och vände på en sida, är denna frisyr perfekt för snygga kvinnor med en verklig känsla av mode. Gå längre strängar fram och håll längden på baksidan kortare. Detta kommer att lägga till mer drama till stilen.

22. Curly Side-Swept Bob

bob frisyr_22

En lockig sidosvepad bob kan se chic och modern. Frisyren i bilden ovan är idealisk för en fest eller en social sammankomst. Det är rörigt men det ser inte ut sladdigt. Tvärtom; Det har en urbant överklagning kvinnor bör överväga om de vill göra ett intryck.

23. Långlagad Bob med Blå Hints

bob frisyr_23

En lång skiktad bob är den ultimata rasen dessa dagar. Vågig och med avskjutning i mitten matchar denna frisyr kvinnor med alla typer av ansikten. De ojämna skikten på spetsarna ger en vridning till frisören, vilket gör att den blir löst och fräsch.

24. Kort / Lång Bob

bob frisyr_24

Asymmetriska bobs kommer aldrig att blekna. Det finns något om en snygg bob som vi absolut älskar. Det kan vara den effekt de skapar. Kortare strängar på en sida och längre på den andra, blandad med en mördare hårfärg är framgångsreceptet på en fantastisk frisyr.

25. Snygg Bob med Fringe

bob frisyr_25

En Rihanna-inspirerad bob är precis vad du behöver om du är trött på lockigt hår. För denna frisyr behöver du en platt järn. Ge en vridning genom att få en frans, och ha den lagrad på tipsen för att göra frisyren mer dramatisk.

26. Korta Bob & Undercut och Bangs

bob frisyr_26

Kvinnor med beniga ansiktsdrag borde få en riktigt kort bob med underkroppar. Det är den ultimata trenden! Ha en av sidorna trimmad och lämna den andra längre. Få en sida frans också och du kommer att ha den coolaste, mest innovativa frisyren.

27. Pixie Bob

bob frisyr_27

Pixie Bob är riktigt, trots att dessa två ord står i motsägelse. När en pixie frisyr är lockig och lite längre är det bra att kalla det en bob. Kolla bilden ovan! I kombination med riktigt ljusbrun ser de här krullarna ut.

28. Kort bob med raka knuffar

bob frisyr_28

Bara för att du har riktigt kort hår betyder det inte att du inte får smäll. Självklart kan du, och allt du behöver göra är att lämna toppen av huvudet växa lite längre. Kamma sedan det i fronten e voila!

29. Creamy Chocolate Long Bob

bob frisyr_29

På humör för en förförisk frisör? Vad sägs om en krämig chokladbob? Välj längre lås men se till att håret inte faller under axlarna. och för en extra wow-effekt borde du få en frans. Sopa den på en sida och rocka din nya frisyr.

30. Förförisk Blond Bob

bob frisyr_30

Svarta kvinnor bör färga sin blond åtminstone en gång i sina liv. Vem vet, det kan bara vara din färg? Denna snygga korta bob med en frans är helt underbar. Vi älskar frisörens strukturella form; det ramar ansiktet perfekt.

31. Rainbow Bob

bob frisyr_31

Regnbågsfärger är den senaste trenden denna säsong, och i synnerhet grön är mycket uppskattad. Färgen går riktigt bra på brunetter, även om blondiner kan tänka på det också. För en extra hint av originalitet, gå för en andra uppsättning höjdpunkter, men denna gång väljer du lila. Blandningen gör att du står över mängden nästan omedelbart.

32. Voluminous Bob med lagrad rygg

bob frisyr_32

Kvinnor med voluminöst hår kan enkelt gå för en bob frisyr. En skicklig stylist lagrar den ordentligt på baksidan så att den ser elegant ut och trendig; även om du kanske behöver använda lite hårspray för att hålla boben under kontroll.

33. Golden Brown Highlights

bob frisyr_33

Dessa guldbruna höjdpunkter är den rena definitionen på höstsäsongen. Blandningen av mörkbrun med ljusare nyanser ser fascinerande ut. Vi älskar också den lagrade bobben; Det är så snyggt och elegant. För att få allt du behöver är lite hårspray och en hårtork.

34. Brun / Blond Ombre

bob frisyr_34

Ombre Hair har revolutionerat stylingbranschen helt. Varje kvinna borde få en ombre åtminstone en gång; Särskilt svarta kvinnor har de mest intressanta funktionerna. I deras fall kan en brun / blond ombre bob vara precis vad de behöver för att känna sig vacker igen.

35. Ombre Green Bob

bob frisyr_35

Denna ombre gröna bob är sofistikerad, snygg och elegant. Den kan bäras av någon typ av outfit, även om det kräver en viss grad av elegans. Kvinnor med en svaghet för minimalistiska trender borde säkert gå för denna coola frisyr.

36. Kort och rak

bob frisyr_36

Raka bobs kan göra mer skada än bra om du har aggressiva ansiktsdrag. Om du har ett stort ansikte kommer en geometrisk bob som är rak vid basen att mjuka dina egenskaper. Däxa pärmarna och gå till en sidokant; det kommer att stödja geometrin skapad i ansiktet och få dig att se ännu trendigare ut.

37. Ombre Pink Bob

bob frisyr_37

Rosa är inte ny när det gäller hårfärger. Faktum är att många kvinnor som gillar att leka med håret blir rosa. Kvinnor med naturligt brunt hår som inte är djärva när det gäller drastiska stilar bör överväga en ombre rosa bob. Hälften av ditt huvud kommer att förbli orört, medan den andra kommer att lysa.

38. Lagrad Röd

bob frisyr_38

En skiktade bobfärgad i röd kan vara den förändring som dina lås behöver för denna säsong. Låt det skina och gå till den mest originella färgblandningen. Välja en cool asymmetri också; ha några lockar på ena sidan och håll håret rakt på den andra.

39. Side-svepad Bob

bob frisyr_39

Bob frisyrer kan se så färska och ursprungliga. Allt du behöver göra är att hitta den stil som bäst kompletterar ditt ansikte. Denna sida sopade bob är ganska fantastisk. Den har lösa lockar och en blont färg som inte går obemärkt.

40. Marilyn Monroe Inspirerad Bob

bob frisyr_40

Vi älskar Marilyn eftersom hon hade en mördare stilstil. Hennes blonda vred vred huvudet vart hon gick. Är du ute efter en utmaning? Bli inspirerad och välj den här fantastiska frisören. Det är inte så svårt att få antingen, förutsatt att du går till en professionell för att trimma dina lås.

41. Curled Bangs

bob frisyr_41

Även de enklaste bobbarna kan se chica ut. Lägg en twist till din asymmetriska frisör och få en krökt frans. Det kommer att rama ditt ansikte vackert och det kommer att göra det verkar mycket mer romantiskt och lockande.

42. Curly Bob

bob frisyr_42

En lockig bob från rötterna till ändarna är något ganska imponerande. Men stilen är inte för kvinnor med framstående, imponerande huvuden. Men för de med små huvuden och känsliga ansiktsdrag kan detta vara en idealisk frisör.

43. Teased Chin Bob

bob frisyr_43

Bob frisyrer som är av hakan kan se fantastiskt ut. Du behöver en tunn lång hals för att stilen passar dig. För en extra effekt måste håret kammas ordentligt och retas. Det är allt du behöver känna och se ut som en miljon dollar.

44. Mjukbrun Bob & Höjdpunkter

bob frisyr_44

Vi kan bara inte få nog av långa raka bobbar med höjdpunkter. Frisyren ser inte bara modern och snygg ut; det tar verkligen ut bärarens vackra kindben, ögon och läppar.

45. Grå & Blå Tips

bob frisyr_45

Vi nämnde nyligen att grå hår kan se modernt och trendigt också. För att denna bob ska se ännu djupare ut, bör du välja diskreta trådar av blått. Underlagen gör att hela frisyren ser genial ut, och det är främst på grund av överraskningens färgpalett under.

46. ​​Frizzy Bob

bob frisyr_46

De flesta svarta kvinnor har krusigt eller lockigt hår som kan vara omöjligt att kontrollera. Snarare än att förstöra det, varför inte trimma det i en bob? En fin krusig bob kan se tio gånger bättre än rakt hår. Allt du behöver är hårmusen för att hålla strängarna under kontroll.

47. Blond med lagrade smällar

bob frisyr_47

Alla kvinnor vill ha perfekta skikt ihop för att få dem att bli eleganta. Nu kan du få det med den här coola idéen. Stilen är kort och snygg, och det går riktigt bra på kvinnor med läckra läppar och vackra ögon.

48. Asymmetriska trims

bob frisyr_48

Skinniga kvinnor med beniga ansikten klämmer fast! En bob frisyr med asymmetriska trimmer och milda vågor är precis vad du behöver för att se ditt bästa ut. Kontrollera stilen på bilden ovan. Det är enkelt i teorin men väldigt intressant på en närmare titt.

49. Strukturell Bob med Hints of Blond

bob frisyr_49

Det ser ut som denna säsong blond går riktigt bra med någon annan dominerande färg, även med svart. En strukturell bob i synnerhet bör passa din stil som en handske. Gå för den enklaste, snyggaste varianten och ha ett par strängar färgade blonda. Du kommer att älska det slutliga resultatet.

50. Short Bob & Straight Fringe

bob frisyr_50

Denna frisyr är lämplig för kvinnor som vill ha mjukare, yngre funktioner. På något sätt gör frisören kvinnorna barnsliga, men om du är 35 kan det vara en bra sak. Bobben är väldigt kort och täcker hela ansiktet jämnt men utan att dölja ansiktet. Prova om du behöver en förändring och du kommer att wow alla omkring dig.

Bob frisyrer är coola! Oavsett om ditt hår är rak, lockigt, vågigt eller superskärligt, finns det styling sätt som kan få dig att se fantastiskt ut. Våga vara annorlunda och du kommer bli minnesvärd. Prova ut en (eller flera) av dessa 50 fantastiska bob frisyrer!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More