50 Briljanta hårklippningar för lockigt hår som håller dig frisk och sexig

81

Att hitta en bra frisyr för lockigt hår kan vara svårare än det som först inledningsvis verkar först. Det finns ett brett spektrum av lockiga hårtyper som alla kräver olika överväganden. Olika frisyrer ser bäst ut på vissa hårtyper, och det kan vara en utmaning att hitta den som passar dina krokar. Lycklig för dig, det finns gott om skärningar och stilar för alla längder! Men innan du väljer ditt senaste utseende från ett brett urval av trendiga hårklipp, kanske du vill tänka på hur du bryr dig om dina lockar.

50 unika och konstnärliga snitt för lockiga frisyrer av alla typer

Korrekt fuktgivande är en viktig del av styling och upprätthållande av friskt hår i allmänhet. Detta gäller särskilt för dem vars krölar inte kommer naturligt. Kemikalier och värme kan stressa och ta bort håret, så att det ser skadat och sprött ut. Detta gäller också för dem som regelbundet färgar eller bleker håret. Förutom balsam, kanske du vill överväga att göra ett restaurerande hårserum del av din hårvård rutin. Du måste också se till att du har valt rätt stylingprodukter för din specifika hårtyp för att undvika att skada håret. Oavsett om du har naturligt lockigt hår, har kemiskt permeerat ditt hår, eller bara en vanlig användare av varmvalsar och curlingstänger, passar dina krokar ordentligt, är det första steget i att få dina håridéer till liv. Nu är allt som finns kvar att hitta det perfekta sättet att bära de ringorna, spiralerna och vågorna!

1) Ringlets Of Romance Curly Look

Ringlets Of Romance Curly Look

Denna sötnos look är det perfekta sättet att lägga till (och kanske till och med locka) lite romantik i ditt liv. Mellersta delen, mjuka ringar och avsmalnande lager skapar en frisyr som påminner om hjärtets form. Ett perfekt val för dem med axellängd lockigt hår, denna stil kan också dras upp för en elegant natt ute på stan! Var noga med att inte bryta något av hjärtan du är säker på att sluta.

2) “Våren till våren” Tight Curl Frisyr

"Våren till våren" Tight Curl Hairstyle

Oavsett årstid ute, är det aldrig fel att springa igen med den här stora lockiga frisyren! Det är roligt och energiskt i både krullarnas rörelse och snittets utseende. Övergångsrik men djärv färgning kan lägga definition och riktning till ett redan roligt och bubbligt utseende. Denna hårklippning för lockigt hår kommer att ge lika tråkiga dräkter och uniformer till liv.

3) Girly Curly Face Frame Cut

Girly Curly Face Frame Cut

Du har ögon som kan stoppa ett hjärta och ett leende som lyser upp ett rum. Denna snitt använder dina lockar för att få vissa personer att märka. Perfekt för dem som har snäva krökningar med signifikant volym, skapar dessa noggranna och avslappnade lager en ögonritningsram runt det underbara ansiktet. Denna lockiga frisyr kommer att ge ditt minnesvärda ansikte den uppmärksamhet det förtjänar.

4) Höga och stolta Lioness Locks

Höga och stolta Lioness Locks

Det finns nu sätt runt det, den här frisyren är definitivt ett uttalande. Djärv i både stil och volym, det här är inte en look att bära av blyg eller svag hjärta. Du kommer att sticka ut i rummet från det ögonblick du går in. Dina varierade lager av snygga krullar kommer utan tvekan att öka till stor del av din redan slående närvaro.

5) Kort och söt topp Curl Pixie Cut

Kort och söt topp Curl Pixie Cut

För dem som är villiga att ta utkanten av djupänden med en kort lockig frisyr, kommer den här nyckfulla klippningen samtidigt att lägga lite kant på ditt utseende. Oavsett om du markerar punkterna för en hårdare utseende eller mjukgör kanterna för lite elegans så kommer du att hålla dig fin, oavsett vad du gör!

6) Lata vågor för lata dagar

Lata vågor för lata dagar

En mitt längd rak klipp kan vara det perfekta sättet att vara avslappnad och hög mode samtidigt. Ett utmärkt val för dem med lösa krullningar eller vågor, den rörelse som ditt hår naturligtvis kommer att överdrivas av enkelheten hos klippet. Det är en enkel stil att behålla och tar minimal ansträngning för att klä upp sig. Detta är också ett fantastiskt snitt för att para med djärv ombré stil hårfärg.

7) Retro Inspirerade Fantastiska Medusa Curls

Retro Inspirerade Fantastiska Medusa Curls

Dessa fantastiska chunky curls kommer att få dig att återuppliva andan på 90-talet. En liten produkt för att definiera dina lockar, och du kan vara ut genom dörren till var som helst. Oavsett om du är casually fashionabel eller exklusiv och high end, är detta en medium lockig frisyr som kommer att få dig att kanalisera din inre retro Carrie Bradshaw. Ta på det skrajiga sättet, för att den här frisyren gjordes för den!

8) Femme Rockabilly inspirerade lockar

Retro Inspirerade Fantastiska Medusa Curls

Intresserad av att lägga till lite maskulinitet i ditt utseende utan att offra all femininitet? Denna quaffed lockiga klippa kan vara det balans du letat efter. Låt dig lockar skapa en illusion av en rockabilly frisörskärning, samtidigt som du fortfarande har förmågan att krossa de korta locken till ett mer feminiserat utseende. Curly-q faux sideburns är ett enkelt sätt att göra denna standout stil, stå ut ännu mer.

9) Den mångsidiga lös och lagrad utseende

Retro Inspirerade Fantastiska Medusa Curls

Utseendet på lagret lockigt hår är ett som kan vara slående eller subtilt, beroende på de olika frisyrerna du känner för att ha på dig. Du kan använda ditt stora lockiga hår som ett sätt att skilja dig från folkmassan, eller du kan välja att dra tillbaka den och låt några snäva ringband fly för en mer demure styling. Det viktiga att komma ihåg är att det här är en snitt och stil som kommer att fungera för dig i en mängd olika situationer. På jobbet eller vid ett evenemang, upp eller ner, är det lag som kommer att förändras med dig utan problem.

10) Lång Bob med lite Kink

Lång Bob med lite Kink

Har du hår som inte är helt lockigt, inte riktigt vågigt, men definitivt inte rakt? Denna frisyridé är en som gör att du känner dig elegant och trendig samtidigt som du får friheten att låta ditt hår vara naturligt och oförutsägbart. Om det finns en farlig kink eller en felplacerad sträng, inget problem! Det lägger bara till den unika stilen. Du kommer att kunna få ett bra intryck även på de dagar då ditt hår har sitt eget sinne.

11) Avslappnad Rock And Roll Curls

Avslappnad Rock And Roll Curls

Du föddes för att vara vild, och det var ditt hår. Din axel längd lockar får dig att känna dig som en rockstar samtidigt som du kan behålla det dagliga jobbet du kan ha. Skikten hjälper till att avslöja en bit av din inre rock legend genom att skapa ojämnare kanter med ditt stora lockiga hår. Det är en hårklippning för lockigt hår som låter dig rocka vart du än går.

12) Bara Förtjusande Cascading Curls Cut

Simply Adorable Cascading Curls Cut

Den enkla elegansen hos denna snitt är en perfekt lång lockig frisyr för dem som letar efter något söt som enkelt kan stylas. Medan du lämnar mycket utrymme för olika stilar och håridéer, är det här också ett som kan bäras som det är för vackert, ungdomligt utseende. Denna snitt har inget behov av komplicerade lager. Den avrundade ytan på de långa skikten ger en fin jämn kant till detta fräscha utseende.

13) Den eleganta, öppna krullen, avslappnad klippning

Den eleganta, öppna krullen, avslappnad klippning

Denna frisyrstil är ett fantastiskt sätt att få det varma, långa lockiga håret upp från nacken för gott medan du fortfarande ser ut som en miljon dollar. Det är en hårklippning för lockigt hår som kräver minimal energi att hålla koll på. Det betyder att du blir sval medan du ser bra ut utan att offra stora mängder av din dyrbara tid att göra det. Även i dina yogabyxor och en t-shirt kommer du vara säker på att vända huvudet.

14) Shapely Chaos In Short Curls

Shapely Chaos In Short Curls

Beskära dem breda krullar i en tät bob och låt dem släppa! Skiktets precision ger dessa korta lockiga frisyrgränser utan att beröva det av spänning. Den korta avsmalningen i den snäva boben kommer att rikta uppmärksamheten på ditt ansikte, vilket kommer att vara inramat av wisps of curls (och bangs, om du vill!). Var inte rädd för att låta det bli lite rörigt. Det är hälften av charmen av denna frisyridé!

15) Söt tappning ser långa lockar

Sweetly Vintage Looking Long Curls

Denna frisyr för lockigt hår kommer att ha dig nostalgisk för de gamla tiderna i vintagefilmer. Oavsett om du är i Mad Men-affärsmode eller sommartid, kommer din långa lockiga frisyr att skapa en omedelbar älsklingseffekt. Den breda krullen och långa längden hjälper till att lägga till en ungdomlig oskuld i ditt redan fantastiska utseende. Mjukheten i dina coy curls gör dig gnistrande i ögat för alla som passerar dig.

16) Mystiska och moderna Noire Coils

Mystiska och moderna Noire Coils

Ta din stil rakt in i 2018 genom att välja detta utseende av chic mystique. Det sätt på vilket du är svart lockigt hår kommer att omger och delvis täcker ditt ansikte kommer säkert att toppa både intresse och nyfikenhet hos alla som kommer i kontakt med dig. Det är en enkel skiktad skiva som är säker på att passa ihop med alla senaste trender. Dessa mörka spiraler gör dig mystiskt oförglömlig.

17) Eternalt ungdomlig och härlig kortklipp

Eternally Youthful och Delightfully Short Cut

Om du letar efter en snabb stil och en snygg klippning har du lycka till! Ett perfekt val för dem med lockigt hår som kan vara på den tunnare sidan, den här enkla frisyren låter dig få saker gjort samtidigt som de fortfarande är levande och roliga. De korta skikten ger lite kropp utan att vara så illa att de blir röriga och svåra att hantera. Bra om du är på resande fot och vill bo både söt och bekväm.

18) Höga mode lager av lock och kinkar

Höga mode lager av lock och kinkar

Denna snitt är långt ifrån en katalog, så förbered dig för en förhöjd stilstil! Det är förnuftigt och sofistikerat utan mycket ansträngning alls. De blandade men korta skikten använder dina vilda kinkar och ödmjuka krökar till din fördel och lämnar dig med en frisyr som inte är samtidigt innovativ, men på något sätt klassisk. Även vardagliga kläder kan se positivt redaktionellt ut med rätt stilstilstod, och det kan alla börja med denna högmodiga lockiga bob.

19) Trendiga Tight Curls In A Curated Cut

Trendiga Tight Curls In A Curated Cut

Layered lockigt hår har aldrig sett så fantastiskt ut som det gör med denna hårklippning för lockigt hår. De korta skikten med små spiralformade lockar kommer att ge hårets höjd samtidigt som du håller den uppe i ditt vackra ansikte. Färgval kan lägga till lite djup och definition till formen och lagren om du vill. Men var inte rädd för att klippa ditt nakna och naturligt lockiga hår i den här frisyren för kort lockigt hår.

20) Syftefull kaos i otamade krullar

Syftefull kaos i otamade krullar

Denna stil är ett perfekt exempel på en äkta frisyr för dem med svart lockigt hår. Det finns inget behov av att stressa om perfektion eftersom den här stilen uppnår den utan att behöva vara perfekt. Styrkan i din ande kommer att framstå i styrkan i din stil. Ditt vilda hår gör ett djärvt uttalande, så varför bry sig mot det? Ge in på alla dina kaotiska krullar!

21) Fashionably Free-Form Curly Style

Fashionably Free-Form Curly Style

Medium lockigt hår kan vara svårt att behärska. Denna snitt är en av de bästa frisyren för de lösa locken som kan suddas bort några av linjerna. De korta skikten i kombination med korta smällar avger en konstnärlig och kreativ atmosfär. Det är en hårklippning är ett av de bästa sätten att hålla ditt utseende tillsammans, även om dina lockar inte verkar leka bra. Ge ditt hår lite frihet, kom ihåg att hålla det på en kort koppel.

22) Exotiskt vattenfall av väldefinierade spiraler

Exotiskt vattenfall av väldefinierade spiraler

Kanske är det en av de aste letarna efter kvinnor med långt fullt hår, det här mycket stiliserade alternativet skräddarsys för alla dina glamour-tjejer. Komplimanger (och kanske till och med avundsjuka) kommer säkert att överflödas med denna långa lockiga frisyr. Volymen och längden på dina lockar kommer att få människor att motstå trängseln att nå ut och röra på en av dina perfekta ringsignaler. Låt dem äta sitt hjärta och ut varje gång du går.

23) Kort, lång och inget fel

Kort, Lång, Och Inget Fel Klipp

Detta är en hårklippning för lockigt hår som visar världen du har inget intresse av att spela av någons regler utan din egen. Klippets stil är en kombination av många klumpiga lager som trotsar konventionen. Ditt hår kommer att vara ett visuellt uttalande som berättar för dig om att deras förväntningar inte kommer att hålla dig tillbaka i det minsta. Låt inte folk berätta för dig att du måste välja. Var djärv och ha allt!

24) Långa krullar med en bit av A * Bang *

Långa Curls With A Bit Of A * Bang *

Kontrasten av dessa snittlängder är en fantastisk stil för dem som är vågiga nog att klara av käftande uppmärksamhet. Kombinationen av de långa krökarna och den korta smällen är säker på att du lägger till lite modern kanten på ditt utseende. Fantastisk lockig frisyr för långt hår.

25) Hollywood Glam Of The Heartthrob Bob

Hollywood Glam Of The Heartthrob Bob <

Denna moderna frisyr kommer att ha dig redo för röda mattan händelser vid droppe av en hatt. Den här subtly curly boben är långt ifrån hög underhåll, men ger dig ett snyggt utseende som är redo att fotograferas på ett ögonblick. Tillbringa din tid att hänga sig i selfies, inte försöka tämja din manen.

26) Vivacious Volume Of Queenly Curls

Vivacious Volume Of Queenly Curls

Genom att skapa en krona av hopp, mjuka krullningar, kommer den här enkla frisyren att ge dig en
stolt, regal look. Färger kan vara djärva eller obefintliga beroende på din personliga preferens. Hur som helst kommer det fortfarande att bli en fantastisk ta på naturligt lockigt hår. Släpp din inre kunglighet och se ut som drottningen du vet att du är!

27) Rolling Rapunzel Waves Of Long Curls

Rolling Rapunzel Waves Of Long Curls

Långt lockigt hår har aldrig varit mer hypnotiserande än i denna utseende. Den Godiva-liknande längden är perfekt för dem som vill visa upp skönheten i deras naturligt lockiga hår i all sin underbara härlighet. På grund av den extrema längden är det bara periodiska trimmer som behövs. Älska dina vågiga lås genom att odla dem och visa dem!

28) Löst curled och lastad med lager

Löst curled och laddad med lager

De noggrant avsmalnande skikten av denna snitt är en stor lockig frisyr för medelstort hår som är tjockt eller tunt. Den breda kontrasten i skiktlängden tar bort en del av tyngdhårets hår och ökar volymen och kroppen av tunnare lock. Denna look håller lockigt, axellängd lockigt hår från att vara tunt och trådigt eller tjockt och kvävande.

29) Vilda och nyckfulla gråtande pilbågar

Vilda och nyckfulla gråtande Willow Curls

Denna frisyr för lockigt hår ger en konstnärlig känsla för dem som längtar på att omfamna sin kreativitet. De tätt spiralformade, medelstora krönen kommer att falla runt dig (som vinstankar av en pil), vilket gör ditt utseende lite mer mystiskt. Medan några av dina krullar kommer att falla i ditt ansikte från tid till annan, oroa dig inte. De blandade skikten möjliggör också mycket rörelse.

30) Understated And Edgy Short Style

Understated och Edgy Short Style

Om du letar efter en cool frisyr som kan hålla dina lockar under kontroll, kanske du vill ge den här chansen en chans. Denna korta, urtiga klippa är ett bra sommaralternativ för både kemiska och naturliga lockiga frisyrer. De överraskningar som dina lockar medför varje ny dag passar perfekt in i den här skivformade skärningen. Så gärna lämna din styling stress och säga hej till lätt och edgy. Koppla av och njut av solen!

31) Unga och rastlösa lockigt utseende

Unga och rastlösa lockigt utseende

Denna redaktionella look är en som förtjänar och kräver uppmärksamhet. Dramatiken i ditt ansikte inramat i stora krullar skapar en karaktär av karismatisk magnetism. Det är en av de mest spännande hårklippningarna för kvinnor med lockigt hår eftersom det är både extremt djärvt och otvetydigt vackert.

32) En summa av studsande och vackra krullar

En summa av studsande och vackra curls <

De omkring dig kommer att stå mållös vid den djupa allure och unika intensiteten i denna look. Medan skäret säkert kan appliceras på något hår med långa, snäva krökningar, fungerar det verkligen bäst för dem med en överdriven mängd naturliga lockar. Detta är en spännande naturlig lockig frisyr för någon av er som är redo att fira ditt hår till det absolut fulla.

33) Långa och obefläckade eleganta mjuka krullar

Långa och obefläckade eleganta mjuka krullar

Dessa “kommer hit” krullar gör det omöjligt att glömma dig. Det spelar ingen roll om du är i mataffären eller en fancy gala. Dina långa, mjuka krullar gör det svårt för människor att inte märka din raffinerade och avslappnade romantiska stil. Mjukheten i hela utseendet utstrålar klassisk femininitet. Hår med mycket längd och en liten våg är idealisk för att uppnå detta utseende.

34) Riktigt söt lockigt skikt

Rikligt söt lockigt skikt

På jakt efter trendiga hårklipp som är bubbla och roliga? Att lägga till lager till dina söta curls kan vara nyckeln! Dina snygga krullar kommer att leva med rörelse och känner dig som partiets liv när de fått lite textur. De motsatta längderna av de olika skikten kommer verkligen att accentuera dina individuella lockar medan du skapar en sammanhållen söt look som kommer att få dina sociala cirklar att surrna.

35) Snabb och lätt krökt gröd

Snabb och lätt krökt gröd

Korta grödor är en av de mest riskfyllda typerna av hårklippning. Särskilt för damer med lockigt hår som verkar göra vad det än behagar. Denna okomplicerade gröda kommer att låta dina lockar göra sina saker utan att låta dem komma iväg. Det är lätt för denna stil att gå sömlöst mellan bollklänningar och blå jeans, beroende på vad du har på den dagen. Den låga underhållsbehovet skulle till och med tillåta dig att gå från ditt vardagliga utseende till uppskalad mode på nolltid alls.

36) Subtly Swirling Layered Short Curls

Subtly Swirling Layered Short Curls

Spetsiga lockar får kropp och djup i denna korta hårklippning för lockigt hår. På grund av formen i skikten av denna snitt är det en av de bästa frisyren för dem som kämpar för att behålla volymen av sina lockar. Det är roligt, flirtigt och tar inte snäva krullar att dra av. Denna snitt hjälper dig att maximera din curl och deras volym.

37) Korta och naturliga Curls With Bangs

Korta och naturliga Curls With Bangs

Den här lockiga haklängdsskärningen skapar en ram med mjuka krullar runt ditt ansikte genom att använda smällar för att verkligen hjälpa till med att lägga till definition. Vinklarna på de korta krullarna och banden gör ett slags fönster som hjälper till att uppmärksamma ditt ansikte och hals. Det är ett perfekt alternativ för dem som vill vända huvud utan att ha stort eller långt hår. Enkel stil och underhåll gör detta till ett perfekt val för en upptagen sommar.

38) Curled To Perfection Long Haircut

Curled To Perfection Long Haircut

För tiderna i livet när sidovy krävs, är det det utseende du vill skjuta för. Det är den ultimata lockiga frisyren för långt hår med väldefinierade lockar. Styling kan ta lite ansträngning, men reaktionerna kommer att vara värda tiden och energin. De blandade skikten kommer att hålla formen och volymen av dessa läckra krullar faller platt.

39) Ett överflöd av flirtatiskt lagrade lockar

Ett överflöd av flirtatiskt lagrade lockar

Modiga skullkrullar som faller var de vill kan möjligen se ut på denna 2018-sommar. Den moderna frisyren kommer att utnyttja din naturliga kröning för att uppmuntra ditt självförtroende och utöka din redan minnesvärda närvaro. Lycklig för dig som är villig att ta på sig det här livet i större än livet, det är extremt modet och kan klä sig upp eller upp utan att ändra något om hårets faktiska stil.

40) Loose Curls In A Long Bob

Loose Curls In A Long Bob

Låt det boba vinka ner förbi dina axlar, damer. Utseendet på lösa krullar och förlängda bobvinklar bildar varma linjer som drar blickar uppåt. Linjära skikt i bobsklippet håller ditt medelhåriga hår från att vara tråkigt. Du får också förmågan att dra upp eller tillbaka om du vill genom att hålla den lite längre än en normal bob.

41) Hackad och Korkskruvad Multi-Length Curl Cut

Hakad och Korkskruvad Multi-Length Curl Cut

Tjocka, tjocka lager av tätt sårda krökar ger din look en oväntat episk kant. Om dina lock är tjocka och tunga, är det här ett bra sätt att ge lite lättnad utan att tillgripa samma gamla lager som alla andra gör. De flera nivåerna med denna snitt kommer att göra en monumental inverkan på alla dina första intryck, så gör dig redo för alla du möts för att komma ihåg ditt namn.

42) Mjuka lock som är grova runt kanterna

Mjuka krullar som är grova runt kanterna

Grunt lager i ändarna av långa, sträckta lockar är ett trendigt utseende som inte ser ut som om det går någonstans någon gång snart. Det här är en stil som är elegant på den mer subtila änden av spektrat men misstänker inte den subtiliteten för att vara blid. Det här är en look som kan byta och byta så ofta som din stil gör.

43) Curly Modern Twist till Disco Style

Curly Modern Twist till Disco Style

Ta tag i dina rullskridskor och dina korta shorts, eftersom den här lockiga frisyrstilen serverar 70-talet på sommaren! Skikten av feathery soft curls kommer att ha dig redo att dansa natten bort. Det är inte en stil som kräver mycket arbete, så att hålla upp det medan du är ute och om, borde inte vara ett problem, speciellt för dig som har en naturlig kröning. Det här är en hårklippning för lockigt hår som säkert gör dig till belle i 2018-diskobollen!

44) Här-och-där Wanderlust Look

Här-och-där Wanderlust Look

Koppla av och låt brisen stila ditt hår i sommar. Den enkla och snygga frisyrens enkelhet och flexibilitet gör det till det perfekta valet för dina semesterresor, helgresor, eller bara kör runt i stan med toppen ner. Att låta vinden blåsa genom de grova skikten i ditt kinkiga, lockiga hår medan du är ute och om kan vara precis vad du behöver andas lite liv i din stil.

45) Mesmeriserande berg av lager och längd

Mesmeriserande berg av lager och längd

Om ditt stora lockiga hår har blivit ett oövervakbart krångel, kan det vara det som hjälper dig att hålla galenskapen under kontroll. Lägga till en mängd lager och inkludera smällar kan göra det enklare för håret att ligga snyggt samtidigt som den håller sin autentiska struktur. Denna snitt gör att dina lockar faller med lite mer styrd struktur än vad de skulle om de var alla liknande längder.

46) Coy och Subtle Long Curls

Coy och Subtle Long Curls

Med lager som börjar vid axeln och möts i en mjuk punkt, är det här en stil som kan ta permanent och naturligt lockigt hår till nästa nivå av graciös förfining. Förutom att vara en pålitlig stil för när du släpper ner håret, ger längden dig mycket att arbeta med när det gäller styling. Curls demur gardin ser lika fantastisk ut när den dras tillbaka eller vrids upp. Det är helt upp till dig.

47) Intensely Alluring, Klassiskt a Ringlets

Intensely Alluring, Klassiskt a Ringlets

Oavsett vilken hårfärg som råkar vara, är detta en exceptionellt exotisk och sensuell skärning för långt lockigt hår. Långa definierade spiraler kommer att ha dem vikta runt fingret vid första anblicken. Du kan till och med snabbt lägga till utseende på lager och djup med en sida eller diagonal del om du bestämmer dig för att du vill byta upp den.

48) Tangle Of Short Vixen Curls

Tangle Of Short Vixen Curls

Om du har problem med att definiera dina stora krullar, aldrig rädda! Denna korta kappa dina krokar blandar sig i en snygg bob som formar dina spiraler och ger dem stil. Det kommer också att hålla dig cool när sakerna värmer upp genom att få håret upp ur nacken. Lita inte på den lockiga röra, klippa den och visa den.

49) Långa viskningar av mjuka, söta lockor

Långa viskningar av mjuka, söta lockor

Kämpa med att kämpa frizz i dina lockar? Inga problem! Det här är en av frisyrerna för kvinnor som jobbar så lite frizz i en mjuk, fluffig look som är söt och trendig. Ta dina vågor och mjuka upp dem med lite längd och några lager.

50) hårda spolar av galna glamourer

Hårda Spolar av Crazy Glamour

Gör dig redo för landningsbanan, även om banan är bara trottoaren. Denna mångfald lager och längder av snäva krökningar kräver nästan ingen ansträngning att släppa käftar och dra uppmärksamhet. Förbered dig för att inspirera modepassionen hos dem runt dig om du väljer den här glamorösa lockiga stilen. Akta dig för kraften i ditt kraftfulla hår!

Dynamite Curly Haircut Idéer som gör dem stanna och stirra

Din individuella stil och smak är lika unika som dina utsökta lockar. Strukturen och personligheten i ditt hår borde vara något du är stolt av medan du fortfarande är något du kan följa med. När du bestämmer dig för alla typer av hårklippningsvinklar, lager, stilar och längder, kom ihåg att ta hänsyn till dina livs krav. Välj inte en stil som är för krävande om du har ett komplett schema, och välj inte ett lågt underhållsnivå om du vill experimentera med olika stilar. Oavsett vad du väljer, var noga med att det är en titt som är 100% du.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More