50 Brilliant Faux Hawk Styling Ideas

46

Ibland är det utmanande att hitta en frisyr som är den perfekta blandningen av edgy och stilren. En av de få som uppnår detta är fauxhökan. Denna falska mohawk frisyr har lite socker, krydda och allt gott, genom att kombinera kontrastfunktioner. För det första får du din dos av upprorisk glam. För det andra njuter du av en iögonfallande updo som är anpassningsbar för otaliga situationer. Läs mer nedan!

1. Classic Faux Hawk

Classic Faux Hawk

När man tänker på fäxhökar är det ganska mycket bilden som kommer att tänka på. Det reproducerar mohawk-effekten genom att tätt kamma, klämma och hårspraya sidorna. Övre och bakre förstärks med hjälp av samma verktyg, vilket visar mycket volym.

2. Halvflätad krona

Halvflätad krona

Tveka inte att bli kreativ med din version av frisyren. Du kan lossa en halv krona löst runt huvudet. Därefter reta toppen och låt några strängar falla graciöst runt ditt ansikte.

3. Faux Hawk Fade

Faux Hawk Fade

Även om fauxhuggar är avsedda att imitera mohawks, kommer vissa versioner ganska nära den verkliga affären. Till exempel har bleka fauxhökar sidan gradvis rakat ner och lämnar ungefär en eller två centimeter hår.

4. Sopa upp

Sopas upp

Som lovat, finns det raffinerade tillvägagångssätt för den här generellt håriga frisyren. I det här exemplet kan du se hur den här uppblåsta fauxhöken blir idealisk för svart slipsar eller bröllop. Om du har höjdpunkter kommer du att märka en vacker inverkan på sidorna.

5. Faux Hawk Braid

Faux Hawk Braid

Flätor är bland de mest populära teknikerna för att återskapa mohawks. Stylingmetoden gör att du kan dra och väva håret på plats säkert. Några flätstilar du kan välja är franska, holländska eller fishtail.

6. Kort fauxhök

Kort fauxhök

I många fall hittar du underbara fauxhuggar rockade av damer med kort hår. En av de främsta orsakerna är att långa pixie hårklippningar är lätta att stila på ett mohawk-sätt. Klipp sidorna kortare eller kamma ner dem för önskad effekt.

7. Teased och Edgy

Teased och Edgy

Det här är ett bra exempel på den upproriska fauxhök vi tog upp tidigare. Den blir så nära en punkinspirerad mohawk som möjligt, med en mycket retad topp. De snäva flätorna på sidorna ökar effekten, medan den blekta blondan också bidrar till resultatet.

8. Låg hästsvans

Låg hästsvans

Höga ponytails är alla raseri för att simulera mohawks, men låga ponnyer är lika älskade. De är det mer reserverade alternativet för en fauxhök, vilket gör det lämpligt för arbete, skolan eller formella händelser.

9. Faux Hawk Taper

Faux Hawk Taper

En avsmalnande fauxhök är också en stor frisyr i den friluftsliga skönhetsscenen. Faktum är att det tar lite mod att bestämma sig för att raka ner sidor, men det är en strålande titt på utåtriktade tjejer. Du kan lämna toppen med långa slag för en underbar övergripande form.

10. Flytta tillbaka

Svept tillbaka

Ännu en annan fauxhök som du kan sporta på fina evenemang är den svepade och slanka back-versionen. Det kräver minimal styling om ditt hår är naturligt rakt, bara lite hårspray och bobby-stift.

11. Curly Faux Hawk

Curly Faux Hawk

Curls är inget mindre än fantastiskt för faux hökar. På grund av sin naturliga form kan curls stylas med lätthet i denna lockande frisyr. Ett sätt att göra det är att flätta ena sidan halvvägs runt huvudet, med resten kammade upp på samma sida.

12. Half Up Fishtail och Top Knot

Half Up Fishtail och Top Knot

När du letar efter faux hawk inspiration hittar du ofta halva och halva alternativ. Med andra ord kommer bara den övre delen av frisyren att återspegla en mohawk. Prova din med en halv fiskstjärtflicka som slutar i en söt toppknut.

13. Skydds frisyr för naturligt hår

Om du har afro-texturerat hår och du vill fortsätta att växa ut det säkert och hälsosamt, är faux hökar underbara för dig. De är faktiskt bland de skyddande frisyrer för naturligt hår som också kommer att hålla dig snygg hela dagen.

14. Flätad Faux Hawk

Flätad Faux Hawk

Inte in i combing up och sleeking down metod? Tja, du kan alltid experimentera med omvänd flätor. Börja med några flätor som börjar bakom örat och väva upp. När du väl kommit till toppen, låt dem enkelt riva upp.

15. Pixie Faux Hawk

Pixie Faux Hawk

Bland korta frisyrer med fäxhökar kan du hitta pixie haircuts på första plats. Som du kan se är de extremt lätta att mode in i mohawk replika, på grund av längden. Spik toppdelen med lite hårprodukt för enkelhet i styling.

16. Half Up Half Down

Half Up Half Down

Ett annat sätt att få en halv upp halva ner faux hawk är att skapa en pompadour effekt på toppen. Torka försiktigt håret och stift det till att börja med. Efteråt, antingen stift upp sidan eller skapa mjuka flätor för att få en liknande inverkan.

17. Long Faux Hawk

Long Faux Hawk

Långt hår är ganska generöst när det gäller att duplicera en mohawk utan att slå rakhyveln. Om du vill ha fantastiskt omfattande resultat, behöver du bara börja med den pompadour-liknande toppen som vi tidigare förklarat. Därefter ta allt håret under och binda det i en liten hästsvans, så att toppen kan strömma över.

18. Brud Frisyr

Brud Frisyr

När du förbereder dig för den viktigaste dagen i ditt liv måste du ägna särskild uppmärksamhet åt dig själv. För att komplettera en strapless bröllopsklänning, gå till en invecklad fishtail flätad faux hawk som lämnar axlarna nakna.

19. Faux Hawk Updo

Faux Hawk Updo

Detta är ännu ett utmärkt exempel på en faux hawk updo. Det fokuserar mer på den övre delen, styling bara hälften i ryggen. Resten är ordentligt kammad på plats för en fantastisk form.

20. Super Teased

Super Teased

Nu är det här en spektakulär faux hawk. Medan de flesta traditionella miljöer kanske inte anser att den här frisyren är lämplig, gå till den om den representerar dig. Du kan också rocka den för fotografering eller andra speciella evenemang.

21. Invecklade flätor

Invecklade flätor

I det här exemplet kan du verkligen uppskatta detaljerna och komplexa flätteknik. Inte bara är vertikala och horisontella flätor kombinerade, men de är också vackert formade för att konturera fauxhökdelen på toppen.

22. Undercut Faux Hawk

Undercut Faux Hawk

Singer Pink är en häftklammer för underliggande fauxhökar. Det upproriska divaet visar att kort hår alltid kan vara så glamoröst som långa lås, speciellt när du rockar den med rätt inställning.

23. Faux Hawk Ponytail

Faux Hawk Hästsvans

Du ser ofta klassiska, höga ponytails i kombination med falkhökar. I huvudsak anpassar det utkik efter dagliga situationer, vilket gör att det verkar mindre prickigt. Braid toppen och låt resten strömma in i en felfri hästsvans.

24. Reproducerad Mohawk med Dreadlocks

Reproducerad Mohawk med Dreadlocks

Om du har dreadlocks och rakade sidor kan du när som helst enkelt nagla en fauxhök. I motsats till typiska texturer kan dreadlocks vikas på plats om några minuter för att få faux hawk look.

25. Elegant Updo

Elegant Updo

Nu är det här en fauxhök som utan tvivel kommer att göra huvudsving. Även om det endast rekommenderas för mycket formella tillfällen, kommer det att göra bärarens utseende absolut strålande.

26. Messy Faux Hawk

Messy Faux Hawk

Den bohemiska gal kan känna sig fri att få hennes mohawk-replika som rörig som hon skulle vilja. Efter att ha etablerat den flätade och fastgjorda basen, tveka inte att reta och dra wisps runt för en hopplös romantisk effekt.

27. Faux Hawk Natural Hair

Faux Hawk Natural Hair

Vi vet att faux hökar är skyddande frisyrer, men kan vi bara få dem med hjälp av Bantu Knots? Självklart inte; du kan alltid älska de långa och läckra krullarna studsa runt entusiastiskt i din perfekta fauxhök.

28. Half Up French Braid

Half Up French Braid

Inte bara kommer denna halva franska flätan att spara dig mycket tid att göra sig redo, men det är också ganska överraskande. En av de bästa delarna om den här versionen av grunge glam frisyren är att du kan bära den för både tillfälliga och formella evenemang.

29. Finger Coils

Finger Coils

För att växa ut naturligt hår är fingerspolar ett ständigt stylingalternativ. Under de första stadierna av processen kan du enkelt få fingerspiralerna inredda i en charmig fauxhök.

30. Side Faux Hawk

Side Faux Hawk

Om du är i humör för en funky och fräsch twist på den klassiska fauxhöken, ta med flätor. På varje sida skapar du en lång och överdådig fläta. Observera att detta fungerar bäst för kvinnor med långt hår.

31. Utarbetad Frisyr

Utarbetad frisyr

För ett verkligt minnesvärt utseende, det här är fauxhökan för dig. Den har allt – från flätor, till en pompadour topp och bullar överallt. Det är ett utmärkt val om du vill lämna ett intryck med din ljusa personlighet.

32. Fauxhök med svans

Faux Hawk with Tail

Med hjälp av kreativitet kan en snuskig hästsvans omvandlas till en huvudsvängande falkhök. Hemligheten att spika den här frisyren är den breda fläten på sidan. Se till att du tillåter det att fortsätta in och ner på hästsvansen.

33. Brud med tillbehör

Brud med tillbehör

Tillbehör är exceptionella för att öka effekten av en reproducerad mohawk. För bröllop eller andra avancerade händelser, leta efter ett detaljerat tillbehör som kan följa formen på fauxhökan. Resultaten kommer att ta andan iväg.

34. Faux Hawk Rakad Sidor

Faux Hawk Rakad Sidor

Om du är riktigt modig och 100% klar kan du få en elektrisk rakapparat och uttrycka att du är dålig mot benet. För att hålla en feminin touch, behåll resten av ditt hår långt och stil det i olika pompadurer och flätor.

35. Curly och Messy

Curly och Messy

Tveka aldrig att visa upp dina lockar om du föddes med dem! Denna supertorkade fauxhök med naturligt lockigt hår är verkligen imponerande. Fishtail fläkten slutar skisserar också sin anmärkningsvärda längd.

36. Krona och Fishtail

Krona och Fishtail

Om du verkligen vill dra av pompadour-utseendet är det här lösningen för dig. I inkorporerar ovannämnda frisyr på toppen och strömmar in i en lysande fishtail fläta till botten.

37. Rosa Fauxhök

Rosa Faux Hawk

För ett unikt förhållningssätt till din fauxhök, överväga att ge den en charmig färg. Till exempel fungerar en nyans av pastellrosa otroligt bra med all-around stilen. Känn dig fri att experimentera med olika färger tills du får rätt för dig.

38. Faux Hawk Braids

Faux Hawk Braids

En härlig aspekt när det gäller falkhökar är att du kan använda så många flättekniker som du vill ha med dem. Till exempel, denna frisyr kombinerar fishtail och fransk flätning med en bred flät.

39. Lila Glam

Lila Glam

En annan levande färg du kan leka med för din fauxhök är lila. Det är inte bara chic, men det går hand i hand med det upproriska glödet i detta frisyrval.

40. Low Fade Faux Hawk

Low Fade Faux Hawk

Om du håller på att raka ner dina sidor lite för en fantastisk fauxhök, kan du också göra det progressivt. Rak ned gradvis från toppen till öronen för en bländande låg blek.

41. Vild och Fri

Vild och fri

Messy har aldrig varit så häpnadsväckande. Skönheten i denna flätade fauxhök är att den är så retad som den kan få. Detta påverkar dock inte de fantastiska resultaten när du är redo att gå.

42. Curly Hair Faux Hawk

Curly Hair Faux Hawk

Här är ett annat exempel på hur man kan rocka fauxhökar med lockigt hår. Som du har märkt spelar flätor en stor roll i att konturera den tätade toppen. Så kom ihåg det när du börjar utforma den.

43. Olika längder

Olika längder

För ännu mer kant kan du experimentera med olika längder för din fauxhök. Se till att du tänker på beslutet innan du sätter in sax, och att längderna speglar din personlighet.

44. Faux Hawk for Girls

Faux Hawk for Girls

Du kommer ofta att se fauxhuggar på unga damer eller kvinnor. Ändå kan frisyren skräddarsys till en yngre folkmassa, till exempel tonårs- eller preteen-tjejer. Håll trådarna elegant på plats med hjälp av din favoritflätningsmetod.

45. Flätor och hög hästsvans

Flätor och hög hästsvans

Denna halva flätade hästsvans är lättare att dra av än du kanske skulle tänka. Börja med fyra franska flätor: en på toppen, två på sidorna och en i ryggen. Vika dem på toppen i en hästsvans och reta det återstående håret.

46. ​​Pin Up

Pin Up

Retro divas kommer att älska detta utseende. Medan det definitivt kräver mycket tålamod och skicklighet, är de fantastiska resultaten värda det. I slutändan får du en pigguppfattning som är värdig för tidskrifter.

47. Svart Faux Hawk

Black Faux Hawk

Om du hellre skulle få en naturlig inverkan ur din fauxhök, kan du alltid hålla dig till din naturliga färg. Ännu mer, om du var välsignad med jet black lock, behöver du inte ens överväga ytterligare färgning.

48. Blond Faux Hawk

Blond Faux Hawk

Blonde är dock lika vacker som resten av färgerna som vi rekommenderade på denna lista för fauxhöns. När det gäller styling kan du få din ände i en chignon som vilar vackert vid nackens botten.

49. Halva drag genom flätan

Halva drag genom fläkten

Dra genom flätor är lekfulla och eleganta samtidigt, och är också bra för att skapa fackhökar. För en avslappnad effekt, fläta bara tills du kommer till näsan. Därifrån, låt resten falla i en låg hästsvans.

50. Tall Braid

Hög fläta

Sist men inte minst, du kan återskapa din mohawk med den här extraordinära höga flätan. I grund och botten följer den formen av en hästsvans, samtidigt som den är tätt flätad på toppen, baksidan och änden.

Slutsats

Sammantaget är en faux hawk ett tilltalande sätt att ha kul med nya frisyrer. Det finns mer än tillräckligt många versioner för dig att välja mellan, enligt din personlighet. Oavsett om du går för förvånande, bedårande eller artsy, hjälper din fauxhök dig att uttrycka dig kreativt.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More