50 Captivating Waterfall Braid med Curls Ideas

115

Bortsett från det faktum att det är helt fascinerande att titta på, har vattenfallet flätat med lockformat en ytterligare fördel. Det är otroligt mångsidigt. Det innebär att du kan bära det både på kontoret på en ledig arbetsdag och för en speciell händelse i ditt liv, som ett bröllop eller din prom. Ta en titt nedan på 50 fängslande vattenfall fläta med curls idéer som vi har sammanställt för dig!

1. Vattenfall Braid med naturligt hår

Vattenfallet flätas med krullar är en sådan fantastisk frisyr att den klarar av att pynta alla typer av hår där ute. Därför, om du gillar att bära ditt hår naturligt men frukta det kan vara lite lackluster, oroa dig inte!

naturligt hår vattenfall flätat med lockar

2. Ash Blonde vattenfall fläta med lock

Detta underbara exempel använde hårsträngar underifrån för att skapa flätan sig själv. De är mörkare än den blonda på toppen, vilket ger enastående kontrast. På ett sätt verkar det som om fläkten inte ens är riktig.

ask blond vattenfall flätat med lockar

3. Honung Blonde vattenfall fläta med lockar

Om du har en rik och överdådig hårfärg som den här honungblondinen, måste du absolut visa upp den. Och vad bättre sätt att göra det än med ett vattenfall med krullar. Det kommer att få dig att se ut som prinsessan du vet att du är.

honung blont vattenfall flätat med lockar

4. Koppar vattenfall fläta med lock

Koppar har gått till färgen ganska länge nu. Den har en syster som kallas mässing, men de kan vara ganska knepiga att komma hemma, så vi rekommenderar dig att se din stylist för den här om du inte vill gå runt med orange hår.

koppar vattenfall flätat med lockar

5. Vattenfall Braid med röda höjdpunkter

Om du vill ta din vattenfall frisyr till nästa nivå och lägga till några 3D-effekter på den, kan du alltid bära höjdpunkter. Gå till en uppsättning som står i kontrast till din basfärg, till exempel dessa röda i motsats till basen mörkbrun.

röd belyser vattenfallet flätat med lockar

6. Red Mahogany Waterfall Braid

Är det inte bara den perfekta färgen att bära dig från höst till vinter? Det är inte alltid lätt att hitta den perfekta nyansen som matchar den korta perioden mellan de kalla årstiderna, men vi tror att vi bara har saken för dig.

vattenfall flätade med lockar

7. Twisted Waterfall Braid med Curls

Det är viktigt att notera att en vattenfall fläta inte nödvändigtvis måste vara en fiskstjärt stil. Du kan fläta eller vrida den på något sätt som du gillar. Detta är till exempel en snodd kronflätta som ger samma vattenfallseffekt på håret.

snodd vattenfalsk flätad med lockar

8. Sida vattenfall fläta med lock

Detsamma gäller för var du placerar den. Du behöver inte alltid placera den på baksidan av ditt huvud. Du kan också göra det diagonalt på ena sidan om du vill. Det betraktas fortfarande som ett vattenfall flätat med lockar.

sida vattenfall flätat med lockar

9. Double Waterfall Braid med Curls

Grunden är att du kan bli så kreativ som du vill ha med den här frisyren. Om du bär den som din brudhår, varför inte gå för en dubbel flätad toppad med en liten blomkrona av vit baby andetag?

dubbel vattenfall flätade med lockar

10. Voluminous Waterfall Braid med Curls

Denna jumbo flätan är lättare att göra än du tror. Allt du behöver göra är att skapa den franska flätan och dra sedan på den med fingrarna tills den kommer till den volym du vill att den ska vara. Du kan också göra det så rörigt som du vill på samma sätt.

Voluminous vattenfall flätat med lockar

11. Vattenfall Braid med stjärnor

En annan bra sak som du kan göra är att pynta din fläta med olika tillbehör beroende på din klädsel eller funktionen du deltar på. Dessa lilla stjärnor är söta och feminina, för att inte tala om romantiska.

stjärnor vattenfall flätat med lockar

12. V-formade vattenfall flätade med lock

En dubbel vattenfall fläta kan också innebära att du går till den här V-formen på baksidan av ditt huvud. Prova en fransk fläta, en holländsk fläta eller till och med en enkel flätad flätad fläta. Så länge du uppnår vattenfallseffekten är du bra att gå.

romantisk vattenfall flätade med lockor

13. Bröllopsvattenfall med krullar

På din stora dag handlar det om dig. Det är den enda dagen när du kan gå ut, få allt dolled upp och se ut som en prinsessa. Ditt hår kan få samma behandling, så håll dig inte kvar på hårbitarna och rhinestonesna.

bröllop vattenfall flätade med lockar

14. Ombre vattenfall fläta med lockar

Vi är helt kär i denna honungblonde och chokladbruna ombre. Färgerna smälter in i en annan som en high-end dessert. Därför rekommenderar vi dig att prova denna kombination så snart som möjligt.

sommar vattenfall flätat med lockar

15. Isberg Blond Vattenfall Braid

Det borde inte bli någon överraskning för någon nu, att extrema blondiner har varit den största trenden när det gäller håret i år. Överallt du ser, har tjejer någon skugga av platina eller isbergsblondin.

isberg blond vattenfall flätat med lockar

16. Vattenfall Braid med lockar för små tjejer

Att prova ett vattenfall flätat och lockar på en liten tjej med långt hår gör att hon ser ut som prinsessan som hon är. Och om du lägger till en blomma i håret blir det bara bättre. Be henne att välja hennes favorit hårtillbehör.

liten flicka vattenfall flätad med lockar

17. Vattenfall Flätad Bangs

Vi har sett en hel del trender om ökningen av bangs i år och flätning dem är bara ett exempel. De ser fantastiska ut och inte så svårt att dra av det. Du har lite tid och skicklighet för att lära dig hur du gör det.

flätad bangs vattenfall fläta med lockar

18. Vattenfall Braid med lock och ett band

Ett annat sätt på vilket du kan dekorera ditt vattenfall flätat med lockar är att ha på sig ett enkelt satinband i ditt hår som du brukade göra när du var liten tjej. Välj en dämpad och demonisk färg för att undvika barnets utseende.

band vattenfall flätat med lockar

19. Redhead Waterfall Braid med Curls

Finns det något bättre än att flaunting din naturliga hårfärg? Om du var välsignad med naturligt rött hår, visa upp det! Gå till några blonda eller jordgubbar höjdpunkter för att göra saker mer intressanta och lägga till en viss dimension till din hårfärg.

rödhårig vattenfall flätade med lockor

20. Dark Cocoa Waterfall Braid

Eftersom vi är på ämnet av färger, här är en mörk kakaobrun som absolut fick oss att svälla. Om du tittar noggrant ser du att det också har några fåsteg av aubergine mauve som går igenom det för att göra det ännu rikare.

mörk kakao vattenfall flätad med lockar

21. Bridal Waterfall Braid med Curls

Här är en typisk brud frisyr med ett gyllene hårstycke prydda med pärlor. Det eleganta tillbehöret formar perfekt på den flätade kronan och ser till att du ser perfekt ut på din stora dag.

bröllopsvatten flätat med lockar

22. Korset över vattenfallet

Denna stil kallas crossover vattenfall fläta. Anledningen är hur du flätar håret som ber om hårsträngar att passera över varandra tills du kommer till detta resultat. Om du inte kan göra det själv, fråga din stylist.

Korsa Half Up Style vattenfall flätade med lockar

23. Vintage Waterfall Braid med Curls

Denna frisyr kommer att se till att du får de vackraste bilderna för ditt Instagram-konto. Så se till att du ber dina vänner att ta så många bilder av dig bakifrån som möjligt eftersom det här är en för böckerna.

vattenfall flätade med lockar

24. Vattenfall Braid med Flower Crown

Denna blomsterkrona av vita tistlar är varje brudens dröm om du har ett landsbröllop. Tistlarna representerar naturen som omger dig som du säger “Jag gör” ute, i den varma sommarsolen.

blomkrona vattenfall flätat med lockar

25. Fyra strandvattenfläkten

Så här ser en fyrkantig fläta ut. Det är ganska imponerande när du förstår det till perfektion. Lägg till en blomma i ena änden för att göra den ännu mer slående. Du kommer att sticka ut som den med det bästa håret vart du än går.

4 Strand vattenfall flätad med lockar

26. Casual Waterfall Braid med Curls

Här är en version som du definitivt kan lära dig att göra på egen hand och sedan bära varje dag, även på kontoret. Det är en enkel vridning på baksidan, men en som har samma vattenfallseffekt på ditt lockiga hår.

vattenfall flätade med lockar

27. Omvendt Ombre vattenfall fläta med lock

En omvänd ombre är en som har den mörkare färgen på botten och den ljusare en vid rötterna snarare än omvänden som är den traditionella vägen. Det ser utgett och djärvt, oavsett vilka hårfärger du väljer.

Ombre ombre vattenfall flätade med lockor

28. Vattenfall Braid med lock i en Bob

Vattnet flätat med lockar betyder inte automatiskt att du måste ha långt eller till och med medelhår att dra av det. Faktum är att om ditt hår har tillräckligt med volym, kan du få samma typ av lockar med en axel längd bob.

bob vattenfall fläta med lockar

29. Matte Ombre vattenfall fläta med lockar

Matte ombre-trenden måste vara en av de vackraste hårtrenderna vi någonsin har sett. Den översta delen av manen är färgad i en underbar matt chokladbrun som smälter i en pool av beige blondin.

ombre vattenfall fläta med lockar

30. Vattenfall Braid med Curls for Prom

Prom är en av de viktigaste händelserna där flickor bär vattenfallet. Kom ihåg att du alltid kan pynta dina med strass, smycken och blommor som matchar dem i ditt corsage.

prom vattenfall flätade med lockor

31. Rose Gold Waterfall Braid med Curls

Även om rosenguld har tagit ett steg tillbaka som den främsta hårfärgen, betyder det inte att du fortfarande inte kan bära den. Rose guld ser fantastiskt ut som en metallisk hårfärg, speciellt när man lägger upp manen i en vattenfallsklapp.

rosa guld vattenfall flätat med lockar

32. Vattenfall Braid med lock och blommor

Stora blommor är klart avsedda för speciella evenemang. Vi rekommenderar dig att få några fauxen om händelsen kommer att hålla mycket lång tid. Om du går för de naturliga, prova några som luktar bra. På så sätt drar du nytta av parfymen.

blommor vattenfall briad med lockar

33. Tunt vattenfall Braid med lock

Här är en annan typ av fläta du kan prova. Detta är en tunn vridning som faktiskt har fördubblats. Och du vet vad det betyder. Dubbel wow-effekten! Använd en hårkrullare för att få de ljusa krullarna i ditt hår.

tunt vattenfall flätat med lockar

34. Vackert vattenfall Braid med lockar

Vi är tillbaka till din bröllopsdag med denna fantastiska idé. Den består av ett vattenfall flätat och krullar plus en metallpanna i form av guldblad blad. Och märkte du det vita satinbandet bak?

vattenfall flätade med lockar

35. Diagonal Vattenfall Braid med Curls

Denna diagonala flätan kan vara svaret på dina böner om du har en bröllopsklänning med en underbar rygg som måste visas. Braid den i sidled så att dina lockar inte gömmer sig bort spets och detaljering.

vattenfall flätade med lockar

36. Perfekt vattenfall Braid med lock

Det är en mycket hög känsla av tillfredsställelse att få alla dina lockar att se jämna och exakt samma. Det kräver mycket träning, men när du når den perfekta nivåen får du dig att känna dig som en riktig frisör.

vattenfall flätade med lockar

37. Höstens Vattenfall Braid med Curls

Det här är en romantisk frisyr! Vi kan se den nu buntad upp med en tjock ullduk och mysig överrock som du kliver över knäckiga löv på trottoaren. Vad saknas? En pumpa kryddad latte, förstås!

höst vattenfall flätade med lockar

38. Snyggt vattenfall Braid med lockar

Inte varje vattenfloder som du skapar måste vara perfekt. Vissa kan vara rörigt av design eller till och med oavsiktligt. Ingen kommer att veta så länge du döljer det tillräckligt bra! Messy är en trend nu!

vattenfall flätade med lockar

39. Braid Crown och Curls

En flätskrona är när du flätar hela håret från templen och går hela vägen till baksidan. Du kan välja vilken typ av flätning du vill, så länge du får samma vattenfallseffekt vet vi alla och älskar.

vattenfall flätade med lockar

40. Vinter vattenfall fläta med lockar

Om ditt hår inte är tillräckligt tjockt för att dra av den här trenden, kan du alltid få några förlängningar. Clip ins kommer att göra tricket underbart. Dessutom kan du ta av dem väldigt enkelt när du är trött på att ha dem på.

vattenfall flätade med lockar

41. Vattenfall Braid med Loose Curls

Hemligheten att förlora lockar är att du inte ens behöver en hårkrullare. Du kan fläta håret på natten efter att ha tvättat det och sova på det. På morgonen, efter att du släppt den, kommer du att ha några ganska lösta lockor.

Lös krullar vattenfall fläta med lockar

42. Enkelt vattenfall Braid med lock

Vissa vattenfall flätor är så lätta att du lär dig hur man gör dem själv hemma. Allt du behöver är att hitta rätt frisyrstudie på YouTube och sedan ha tillräckligt med tålamod för att lära dig hur du gör dem.

lätt vattenfall flätat med lockar

43. Smutsigt Blond Vattenfall Braid With Curls

Den smutsiga blonda hårfärgen har en stor fördel för den. Det kan drabbas av många förändringar. Dessutom kan du ta mycket tid mellan dina resor till stylisten. Om du går för bruna rötter kan du till och med växa ut håret utan att någon märker det.

smutsigt blont vattenfall flätat med lockor

44. Bläck Blå Vattenfall Braid

Om du tar vattenfallet ett steg längre betyder det också att du färgar ditt hår i en naturlig färg, som denna matt bläck blå. Du kan hämta det ur en flaska och göra det hemma eller fråga din stylist på salongen.

bläck blått vattenfall flätat med lockar

45. Sött vattenfall fläta med lock

Denna lockiga blowout är varje tjejs dröm! Den underbara, vintagehårklämman på baksidan kan knappt hålla ihop kaskadkrullarna som flyter överallt. Färgen är också fantastisk. Det är en mörk honungsblondin med bara lite karamell i den.

söt vattenfall flätat med lockar

46. ​​Rose Pink Waterfall Braid

Om du inte har blondiner just nu, hur är det med en fin rosa rosa? Icke-traditionella färger är trots allt årets största trend, vilket innebär att du absolut måste pröva det. Vi är också kär i 90-talet.

rosa vattenfall flätade med lockar

47. Färgsmältvattenflocket

Som namnet antyder har färgmeltningstendensen du väljer en uppsättning färger och använd dem sedan för att färga håret på ett sådant sätt att det verkar som om de smälter in i varandra. Det blir svårare när färgerna inte är gratis.

färg smält vattenfall flätat med lockar

48. Rose Waterfall Braid

Här är en intressant och kreativ ta på denna stil. Vattenfallets fläta har blivit en ros på baksidan genom att vrida den flera gånger över och klämma fast den på viktiga ställen med bobbynålar. Det ser verkligen fantastiskt ut!

steg vattenfall flätat med lockar

49. Aubergine vattenfall fläta med lockar

Aubergine är en lila nyans som är både elegant och funky. Här är ett tips. Du måste fortsätta att färglägga ditt hår eftersom den här färgen tvättar omedelbart och omvandlar från aubergine till andra nyanser av lila.

Aubergine vattenfall flätade med lockar

50. Långt vattenfall Braid med lock

Den här flätan sträcker sig längs hårets längd och blir parallell med krusningarna som vi gillar att kalla “vattenfall”. Det ger en mycket intressant, om än juvenil effekt, vilket betyder att det kan vara mer lämpligt för små tjejer.

vattenfall flätade med lockar

Slutsats

Som vi har sett från det underbara urvalet ovan är vattenfallet flätat med krullar en enastående frisyr som kan bäras överallt, från kontoret till ett bröllop och i vilken årstid som helst. Det beror helt på det klädsel du har på dig, hur du stilar det och de tillbehör du väljer. Låt oss veta kommentarsektionen nedan vad du tycker!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More