50 Extraordinära sätt att rocka långt hår med Bangs

236

Långt hår med bangs har varit i stil i årtionden nu, och vi är säkra på att den här frisyren inte kommer att gå ur mode när som helst snart. Snart nog kan vi lägga till den i kategorin “tidlös” tack vare de många fördelar den har. I grund och botten är det ett extremt mångsidigt hårval, med outnumbered stylingalternativ efter att ha klippt håret. Utan inspiration, njut av inspirationen nedan!

1. Långt hår med Bangs Hästsvans

Långt hår med Bangs Hästsvans

För de av er som redan har långt hår med pärlor, kommer den här frisyridén att vara till nytta. Det är din vardagliga, genomsnittliga hästsvans, passar för alla tillfällen. Du kan sporta det på kontoret, ute i staden eller ens på en date.

2. Long Bangs på långt hår

Långa Bangs på Långt Hår

Det första bangs-exemplet vi kommer att fokusera på är den här frisyren med långa smällar. Du bör ta hänsyn till detta alternativ om du vet att du kommer att hålla ditt hår upp det mesta. Det fungerar också om du inte vill att ditt knä kommer i ögonen.

3. Spetsiga Bangs med långt hår

Wispy Bangs med långt hår

Ett sätt att klassificera bangs är baserat på deras tjocklek. Samtidigt som vi presenterar full bangs senare, lyser det här exemplet på spetsiga smällar. De täcker inte helt på pannan och lämnar utrymme för att utforma pärlorna på olika sätt.

4. Tjockt hår med Bangs

Tjockt hår med Bangs

Dam med naturligt tjockt hår kommer enkelt att rocka. På grund av de generösa låsen kommer dina pärlor att falla graciöst på plats utan omsorg. Ändå rekommenderar vi smällar som är lite längre, åtminstone över dina ögonbryn.

5. Långt hår med sidodelar

Långt hår med sidodelar

JLo har dödat sedan hon kom in i underhållningsindustrin, från hennes timglasfigur till hennes permanenta #hairgoals-status. Hon är mest känd för sina långa lås med smällar från tid till annan. Den här sidan är bara perfekt.

6. Långlagat hår med Bangs

Långt lagat hår med Bangs

Som med de flesta andra frisyrer kan lager ha stor inverkan på ditt slutliga utseende. Denna skärteknik ger en överflöd av naturlig volym samtidigt som du formar ditt hår. Med långt hår med pärlor är det detalj som gör hela skillnaden.

7. Middle Part Bangs

Middle Part Bangs

Om du brukar sporta en sidodel kommer sidoband att komma som ett naturligt resultat. Men kvinnor som delar sitt hår i mitten kan njuta av pärlor som är stylade på samma sätt. Ett sätt att rocka bangs med en mittparti är lite längre, om öronlängden.

8. Arched Bangs

Arched Bangs

Även om denna form av bangs typiskt är förknippad med trender från några decennier tillbaka, är formen fortfarande smickrande för kvinnor i alla åldrar. Arched bangs ger en dynamisk form för din frisyr, speciellt om du har ett litet ansikte.

9. Långt hår med Bangs Round Face

Långt hår med Bangs Round Face

På denna anteckning finns här ett annat långt hår med smällide för en viss ansiktsform. Om ditt ansikte är rundt, bör du överväga att rocka delade smällar med en mittdel. Ännu en gång spelar skikten en viktig roll vid utformningen av ansiktet.

10. Textured Bangs

Texturerad Bangs

Vem som sa att du måste gå med publiken? Om du vill stå ut på ett kreativt sätt kan du överväga tanken på texturerad bangs. Med andra ord kan du hugga ditt knä ojämnt, med skarpa kanter och lite inblandad asymmetri.

11. Långt blont hår med Bangs

Långt blont hår med Bangs

När det gäller färger är blondin enkelt ett av de mest populära valen för långt hår med pärlor. Hilary Duff bekräftar detta påstående med det utseende hon har rockat sedan hennes Lizzie McGuire-dagar: soliga lås med pärlor.

12. Korta lager på långt hår

Korta lager på långt hår

För att bevisa vår punkt med skikt, här är ett skott som tydligt visar dynamikskikten ger. Trots att håret är ett långsam ensemble , bidrar de korta och hakiga lagren till en iögonfallande form runt omkring.

13. Mysig hästsvans med päls och långt hår

Här är ett annat sätt att du kan sticka ditt långa hår i en hästsvans medan du släpper ut ditt slag. Om du har sidoslagna pärmar är allt du behöver göra att linda resten av dina lås i en lös, rörig och avslappnad hästsvans som kommer att leda ut din jordnära sida.

14. Långt Bob med Bangs Black Hair

Long Bob med Bangs Black Hair

Vi har varit kär i Krysten Ritters goth chick stil i flera år, men nu vill vi att hon ska få strålkastaren för hennes frisyr. I den här bilden kan du festa dina ögon på sin jet svarta inverterade långa bob, perfekt parade med hakiga knallar.

15. Casual frisyrer för långt hår med Bangs

Casual frisyrer för långt hår med Bangs

Om du är på språng kan du lita på den här frisyren för att komplettera alla casual #ootd. Eftersom du redan har långt hår behöver du inte en munk för att behärska den här bullen. Håll bara dina lås runt för en bild perfekt knut och låt dem smälla ramar ditt ansikte charmigt.

16. Blunt Bangs och Vintage Waves

Blunt Bangs och Vintage Waves

Våra lojala läsare här på HairMotive.com vet att vi från tid till annan presenterar modehåriga frisyrer. Vi fick en del större inspiration från Vogue-locket för dessa korta stumma smällar och långa vintagevågor.

17. Kort hår med långa knuffar

Kort hår med långa smällar

Vad händer om du vill göra saker tvärtom? Byt frisyren helt genom att gå för en kort frisyr med långa smällar för en out-of-the-box-look. Du kan rocka en skiktade pixie med haklängdsband till sidan.

18. Gardin Bangs

Gardin Bangs

Precis som deras namn tyder på, sätter dessa pärlor ut genom ett gardinliknande utseende. Cheryl Cole sticker ut genom sin nostalgiska retrostil, och denna frisyr passar in med sin smak perfekt. Prova dessa smällar ut för en blast från det förflutna.

19. Tjocka Bangs med långt hår

Tjocka Bangs med långt hår

Kvinnor med rakt hår borde verkligen tänka på att få tjocka smällar. Denna fullständiga inställning rekommenderas speciellt för denna hårtextur, eftersom bibehållandet av bandet inte kommer vara lika utmanande som med vågiga eller lockiga lås.

20. Parted Bangs

Parted Bangs

Att ta gardinen smäller ett steg längre, vi är glada att presentera delade smällar. Medan grundprincipen är densamma, skiljer sig avsmalna pärlor på en mittdel och strider naturligtvis på varje sida av ditt ansikte. Få Chloe Moretz utseende med denna frisyr.

21. Emo frisyr

Emo Frisyr

Vi är inte de för stereotyper, men vi alla förknippar hela, tjocka och högsidiga pussar med emo frisyrer. Oavsett om du resonerar med livsstilen i diskussionen, kan du få en snygg söt look med dessa typer av bangs och långt hår.

22. Långt krulligt hår med Bangs

Långt lockigt hår med Bangs

Vem säger att bangs inte kan vara lockigt? Våra naturligt lockiga damer kan vara säkra på att de kan flaunt långt hår med smäll när som helst. Faktum är att bangs med en lockig konsistens kommer att sticka ut mer än andra på ett fantastiskt sätt.

23. Långt vågigt hår med Bangs

Långt vågigt hår med Bangs

Detsamma gäller för vågigt hår och bangs. En av fördelarna med att vågigt hår har över andra texturer är att du kan hålla bandet rakt eller lite välvt. I alla fall kan du njuta av en läcker boho frisyr utan mycket ansträngning.

24. Tvåton frisyr

Tvåton frisyr

Om du verkligen vill uttrycka din okonventionella stil, gå till en prydlig färgidé för att komplettera ditt långa hår med pärlor. Ett tillvägagångssätt som säkert gör att du sticker ut från resten är färgning av ditt hår i två färger, men rakt ner i mitten.

25. Undercut Frisyr

Undercut Frisyr

Att öka edginessen av din omtyckta look är en bit tårta. Om du inte är rädd för att slå rakhyveln, ta lite tid att tänka på att få en underskärning. Observera att det här inte betyder att du ska minska hårets längd, bara att forma den underifrån på ett coolt sätt.

26. Långt Straight Hair med Bangs

Långt rakt hår med Bangs

Det här exemplet fokuserar helt på låsens konsistens i ett långt hår med ramkontext. Även om vi älskar det kreativa utseendet som krullet eller vågigt smällar ger, måste vi erkänna att rakt hår är det enklaste att stila om du har en frans.

27. Långt hår med Short Bangs

Långt hår med Short Bangs

Kanal din inre konstnär eller mystiska kvinna med korta smällar att gå med ditt långa hår. Det kan inte vara det vanligaste sättet att sporta pärlor, men det kommer definitivt att göra din individualitet lysande. Få dem trubbiga eller urtagna, baserat på din personlighet.

28. Pin Up Bangs

Pin Up Bangs

När du talar om korta smällar, kan du gå tillbaka i tiden glamoröst med denna pinnen upp frisyr. Bangs är korta, trubbiga och någonsin så svagt välvda för att få den vintageaspekten. Dessutom rekommenderar vi att de mjuka vågorna överträffar utseendet exakt.

29. Snygg frisyr

Messig frisyr

Precis som du inte borde vara rädd för att få dina händer smutsiga från tid till annan, bör du inte blyga bort från att röra upp ditt hår. Medan du kanske är orolig först bör du veta att rota hårda frisyrer trender mer än någonsin av synliga skäl.

30. Långt svart hår med Bangs

Långt svart hår med Bangs

En annan hårfärg vi ofta ser på långt hår med päls är svart. På grund av den intensiva tonen och bohemisk frisyrning kommer din frisyr att resultera i romantisk, mystisk och femme fatale . Var inte rädd för att få denna frisyr om du är en naturlig brunett.

31. Shaggy Bangs

Shaggy Bangs

Om du vill trycka på den naturliga aspekten av ditt utseende, bör du titta på shaggy bangs som ett alternativ. Den här stilen har en sorglös känsla för det som inte kan jämföras med andra versioner av bangs, speciellt om du bär din naturliga hårfärg.

32. Långt brunt hår med Bangs

Långt brunt hår med Bangs

Nu när vi är på den här noten är här en hårfärg som säger naturligt som ingen annan. Du kan också kolla in lite chokladbrunt hårinspiration om du planerar att färglägga ditt hår på så sätt att smickra din nya frisyr.

33. Flätat huvudband

Flätat huvudband

Vi uppmuntrar dig alltid att få din fantasi att gå med ditt utseende. Med andra ord, försök att lägga lite kreativitet i din frisyr genom att lägga till en personlig touch. Till exempel kan du stile ditt långa hår med pärlor med ett flätat huvudband.

34. Hoppiga Bangs med långt hår

Hackiga Bangs med långt hår

Vi måste erkänna att Dakota Johnson hade en märkbar del i att sparka ut det långa, mörka håret med avslappnad blick. Om du vill få en liknande frisyr, tänk på att få ditt knä klippt i ett hakigt sätt.

35. Teen frisyr

Teen frisyr

Om du är en tonåring, kan du bara freak out över denna ultra söta, halv upp halva ner frisyren. Det fungerar som en charm för alla skolarrangemang, oavsett om du vill stödja laget vid en rally eller till och med glittra på prom night.

36. Sida Braid och Bangs

Sida Braid och Bangs

Den mest kända Kardashian av dem slutar aldrig att ställa in trender med varje ny stil som hon visar upp. Några år tillbaka brukade hon den här fiskstjärten flätade till sidan, med långa sidor och några lösa strängar som säkert kommer att inspirera dig.

37. Långt Mörkt Hår med Bangs

Långt Mörkt Hår med Bangs

Om “lång, mörk och stilig” hade en kvinnlig motsvarighet, är det förmodligen vad det skulle se ut. Oavsett om dina lås är rav eller mörk choklad, kommer en uppsättning fulla tjocka smällar att lägga till den romantiska tonen i ditt utseende.

38. Halv upp Frisyrer med Bangs för långt hår

Halv upp Frisyrer med Bangs för långt hår

Vi är tillbaka för att kanalisera våra retro-divas för detta utseende. Frisyren uppmärksammar inte bara genom gardinbågen och långa, lösa lockar, men också genom halva upp frisurer. Med den här utseendet blir du en Dancing Queen på nolltid.

39. Flätade Bangs

Flätad Bangs

Om du uppriktigt har blivit sjuk och trött på att ditt knä kommer i dina ögon eller om du bara vill ha en stilbyte, kolla här. Du kan fläta ditt smäll till sidan för praktiska och estetiska ändamål, och glam upp din blick på samma gång.

40. Sida Bangs med långt lockigt hår

Sida Bangs med långt lockigt hår

I många fall ser det långa och lockiga håret med bangs bäst ut (och är mest bekväma) när de är stilade till sidan. Detta specifika sätt att stylera hjälper krullarna att hålla sig ur ditt ansikte, liksom dina fingrar ur ditt hår.

41. Updo för Rak hår och Bangs

Updo för Straight Hair och Bangs

Tjejer som har rakt långt hår med bangs kommer att älska denna updo frisyr. Huvuddelen består av en låg bulle, alla täckta med ett flätat huvudband. Du kan experimentera med den här frisyren för någon formell händelse.

42. Långt hår med Bangs Black Women

Långt hår med Bangs Black Women

För att vara ärlig ser pärlor fantastiskt ut på vilken kvinna som helst, oavsett hårstruktur, tjocklek eller hudton. När det gäller det här utseendet, gräver vi inte bara det raka smället och vågiga hårkontrasten, utan också den söta halva palmen frisyren.

43. Formell Updo med Bangs

Formell Updo med Bangs

Detta är ännu en annan fancy updo du kan prova för nästa dressy händelse du har i din dagordning. Den knutna chignonen skiner verkligen i den här utseendet, men det gör också smällen och lös, krökt strand på ansiktets sidor.

44. Ombre Långt Hår med Bangs

Ombre Långt Hår med Bangs

Det är lätt att se varför ombrehår har tränat i flera år utan att gå ut ur stil. Med ditt långa hår kan du accentuera lutningen och de två olika färgerna i mixen. Sidoband ser fantastiskt ut med resten av stilen.

45. Asymmetriska Bangs

Asymmetriska Bangs

Ett annat funkigt sätt att sporta ditt smäll är att få dem att klippa asymmetriskt. För att uttrycka det inom kort skapar det samma lockande effekt som med någon annan asymmetrisk frisyr. Du bestämmer dig för hur synlig du vill att asymmetrin ska vara.

46. ​​Rolled Up Pin Up Bangs

Valsad upp Pin Up Bangs

Om du vill ha kul med en teman fotografering eller du är bara inte säker på om du vill få smäll ännu, prova det här. Använd en pin-up teknik för att få en vacker, vintage frisyr, även om det bara är tillfälligt.

47. Chin Längd Bangs med långt hår

Chin Längd Bangs med långt hår

Vad som gör denna post så minnesvärd är den dubbla praktiken. Med andra ord tjänar det som inspiration för kvinnor som vill få smäll, men också för dem som växer ut och vill formas på vägen.

48. Korta sopade knuffar med långt hår

Kortsidan svepade smällar med långt hår

Även om vi oftast ser korta kramar kammade direkt ner pannan finns det andra söta sätt att stile dem också. Ett annat utmärkt val är att svepa dem försiktigt till sidan, som i bilden ovan.

49. Stort lockigt hår med Bangs

Stort lockigt hår med Bangs

Tjej, all den volymen är tillräckligt för att våra hjärtan ska sluta! Kvinnor välsignade med afro-texturerade lockar kan njuta av häpnadsväckande händer att gå med sina stora, lockiga hår. Ännu mer så kan du stile dem i den här stora, puffiga updo för ännu mer glam.

50. Balayage Hår med Bangs

Balayage Hår med Bangs

Sist men inte minst kommer vi att pakka upp vår lista med en slutlig färgidee för långt hår med smäll. Om ombre är lite för prickigt för dig, överväga att använda balayage som din teknik för att blanda två eller flera färger harmoniskt.

Slutsats

Sammantaget är långt hår med päls ett fantastiskt frisyrval för ditt nästa möte på salongen. Vi rekommenderar varmt idén till kvinnor som har långt hår och vill byta saker lite med smäll. Som du vet, finns det gott om pärla typer att välja på, baserat på din smak och personlig stil. Dessutom hoppas vi att stylingidéerna från vår lista tjänat som en extra inspiration. Hur skulle du rocka pärlor med långt hår?

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More