50 Fabulous Purple Hair Suggestions

13

Lila hår kanske inte är för alla, men det är en utmärkt färgidé för dem med djärva personligheter. När den används som hårfärg, kan lila variera från silversmyckta lavendel hela vägen till djup plommon och allt däremellan. Med så många smickrande nyanser som finns, är du säker på att hitta den lämpligaste för dig. Utforska dessa charmiga lila håridéer och färga ditt liv!

1. Mörkt lila hår

mörkt lila hår

En av de mest populära typerna av lila för hår är denna djupa, rika nyans. Det är mycket lättare att bära än andra färger i den här paletten som kan vara för pratsam för arbete eller skolan. Dessutom kan det lätt matchas med alla färgkläder.

2. Lila Afro-texturerat hår

lila afro-texturerat hår

Efter att ha tålamod att växa ut ditt naturliga hår, varför inte ta det till liv med en underbar ny färg? Denna djupa lila är ett bra alternativ och det kontrasterar vackert med mörka hudtoner.

3. Pastell Lila Hår

pastell lila hår

Å andra sidan är pastellpurpur lika glamorösa. Till exempel ser denna nästan periwinkle nyans helt fantastisk på långa lås. Det är en perfekt idé att blanda sig med den kalla perioden.

4. Lila Balayage

lila balayage

Vi vet alla att balayage för närvarande är en av de hetaste hårtrenderna, men hur skulle det se ut med lila? När bleknar från en naturlig hårfärg som svart kan en lila balayage verkligen ta andan iväg.

5. Svart till lila Ombre Hair

svart till lila ombrehår

Om du vill ha något lite mer kontrasterande, kan du välja lila ombrehår. På samma sätt blir det mest naturligt när det blandas med svart eller mörkbrun. Det ser också underbart ut på långt hår, men det kan också rockas med kort dos.

6. Lätt lila hår

ljust lila hår

Denna superljus lavendel hårfärg är precis vad du behöver för att ta fram din inre fe. Det är feminint och kantigt samtidigt samtidigt som du behåller en graciös inverkan.

7. Lila flätor

lila flätor

Om du älskar att rocka flätor runt kan du överväga att inkorporera lila i dem nästa gång. För en mer naturlig inställning, överväga att hålla minst en del av dem med din hårfärg.

8. Lila Buzz Cut

lila buzzskärning

Skönheten om lila är att det ser fantastiskt ut på alla typer av hår, oavsett hur kort din är. Till exempel ser den här söta buzzskuret ännu bättre ut i denna djupröda lila färg.

9. Silver Lila Hårfärg

silver lila hårfärg

Vi har alla bevittnat den nuvarande silver / gråhårig manen. Men om du verkligen vill sticka ut kan du ge din en fin nyans. Denna silverhårfärg har just nog metallisk lavendel i det för en härlig slutändring.

10. Lavendel och vitt hår

lavendel och vitt hår

Långt hår kan lätt färgas lavendel och se lysande ut. Men du kanske gillar att leka med andra färger samtidigt. Denna lavendel till vit ombre ger dig en bättre uppfattning om hur söta resultaten kan vara.

11. Rosa och lila hår

rosa och lila hår

Bland hårkombinationer som innehåller lila är rosa en av de mest populära sekundära färgerna. Bortsett från naturliga hårfärger kompletterar rosa lila glatt. Gå från lila till rosa eller vice versa; det kommer att se lika charmigt ut.

12. Metallic Purple Locks

metalliska lila lås

Om du fångas mellan pastellfärgat och grått hår, gå till något däremellan. Den här metalliska lila blandar pastellens mjukhet med stålgråets edginess. Resultatet är ganska skönhet att se.

13. Messy Purple Bun

Utan styling idéer för dina lila lås? En rörig toppknut gör alltid tricket. Det ser ännu bättre ut om du har mörka rötter, så tag det håret och släng ditt hår upp vårdslöst. Det är elegant, coolt och snyggt.

14. Lila och Blått hår

lila och blått hår

Förutom rosa är blå ett fantastiskt val för en sekundär färg efter lila. En frisyr som denna är inte ombrebaserad, utan snarare en serie höjdpunkter och lågljus i olika nyanser av violett och blått. Nu tar detta sjöjungfruhår till en helt ny nivå.

15. Blått och lila hår

blått och lila hår

Å andra sidan, lägg bara mer tonvikt på den blå delen av ditt hår. Det fungerar fantastiskt om ditt hår redan är färgat blått eller är en kombination av olika nyanser av blått. Allt du behöver göra är att spruta lite lila på toppen för en bra vridning.

16. Lila platta twist out curls

lila plana vrida ut krullarna

En annan utsökt ögon godis idé för naturligt hår gått lila innebär en klassisk process: platt vrid ut krullarna. Även om de flesta kvinnor med afro-texturerat hår redan vet hur man får dessa korkskruvar, ville vi påpeka hur härlig de ser ut när de är färgade lila.

17. Lila hårförlängningar

lila hårförlängningar

Om du inte är ute efter att dö ditt naturliga hår lila, kan du alltid få förlängningar. Det är ett utmärkt sätt att skydda ditt hår från skador som orsakas av färgning, och du kan ta bort dem eller lägga tillbaka dem när du vill.

18. Grå lila hår

grått lila hår

Som vi tidigare nämnde kan grå hår tonas med lite lila för att göra det övergripande utseendet mer intressant. Detta är ytterligare ett exempel så att du kan se hur vacker fusionen visar sig.

19. Rakad lila hårklippning

rakat lila frisyr

Kelly Osbourne visar att en sorglös anda kan rocka en rak frisyr, en upp och ner fransk fläta och lavendel balayage låser alla samtidigt. Detta är en fantastisk frisyr för upproriska damer som vill blanda chic med attityd.

20. Turkos, Rosa och Lila Blandning

turkos rosa och lila blandning

Vem sa någonsin att du bara måste bosätta sig för en eller två hårfärger? För att öka ditt mermaid hår spel, överväga att gå i tre djärva och vackra färger. Till exempel ser turkos, rosa och lila helt utestående tillsammans.

21. Lila dubbelbullar

lila dubbelbullar

Om du blir trött på klassiska röriga bullar, kan du byta saker runt med dubbla bullar. Denna look är ännu större om du har pärla, men det kommer att se söt ut utan dem också.

22. Katy Perry Lila Hår

katy perry lila hår

När det gäller kändisar med lila hår, förtjänar Katy Perry definitivt en topplass på listan. Här är hur hon en gång rockade mörkt och lila hår felfritt, med svarta rötter och undertoner.

23. Svart och lila hår

svart och lila hår

En annan subtil inställning till lila lås är denna diskreta plommon ombre. Det fokuserar på tipsen, och den använda färgen är väldigt mörk. Om du någonsin blir trött på utseendet kan du hugga upp ändarna direkt och ändra hela utseendet.

24. Stor lockig lila frisyr

stor lila lockig frisyr

Var du välsignad med stort lockigt hår? Försök färga det lila! Denna blandning av mörka och ljusa violett toner ser fantastisk ut mot någon hudfärg, för att inte tala om alla typer av lockiga lås.

25. Metallic Purple French Braid

metallisk lila fransk fläta

Om du bestämde dig för att färglägga ditt hår i en metallisk pastellfärgad skugga, kan du visa upp den med en klassisk fransk flätan. Det tar inte mycket tid att fläta, men du kommer att älska hur det visar sig.

26. Kort lila hår

kort lila hår

Så, du fick nyligen en pixie-underskott. Varför inte göra det ännu mer minnesvärt? Du kan antingen färga hela ditt hår i den här spektakulära plommonskuggan, eller färga bara toppen och lämna underkanten naturligt. Hur som helst kommer du att glöda magnifikt efteråt.

27. Rött lila hår

rött lila hår

Denna mörka nyans av magenta är utan tvekan en glaminriktning till lila lås. Det är ännu ett alternativ för upproriska damer som vill visa sin vilda sida medan de håller med de senaste hårtrenderna. Till toppen av allt är det fantastiskt.

28. Rosa och lila dubbla holländska flätor

rosa och lila dubbla holländska flätor

Oavsett om du har färgat allt ditt hår lila eller gick en halv och halv combo som den som finns i bilden, är dubbla nederländska flätor ett måste. Det här är en utmärkt stylingidé om du har långt och rakt hår, och det är inte så överanvändt som franska flätor tenderar att vara.

29. A-linje Bob i Lila

a-line bob i lila

I allmänhet ser lila bra ut på vilken typ av hår eller skära som helst. Men vi ville ta med några exempel på lila på specifika hårklipp så att du kan se hur resultaten ser ut. Om du har en A-line Bob eller du planerar att få en, kan du förvänta dig detta underbara resultat.

30. Silverblond och lila hår

silverblond och lila hår

Denna funky look kan erhållas på två huvud sätt: antingen genom att få lila lowlights eller genom att få förlängningar. Vi rekommenderar det andra alternativet om du inte är 100% säker på att du vill ha permanent lila. Oavsett, det ser fantastiskt ut.

31. Half Up Half Down Lila frisyr

halv upp halva ner frisyren

En annan cool styling tips för lila lås är den trendiga halv halv upp halva utseende. En av de bästa delarna om den här frisyren är att den fungerar för alla hårtexturer, så länge låsen är åtminstone axellängd.

32. Lila rött hår

lila rött hår

Du kan ge ditt mörka lila hår en röd nyans för att värma upp det lite. I de flesta fall ger lila en cool känsla på grund av färgens natur. Men genom att lägga till några röda toner kan du värma upp hela utseendet.

33. Lila flätad hästsvans

lila flätat hästsvans

Om du har långa lila flätor är en hög hästsvans alltid ett underbart sätt att stila dem. Inte bara ser det utmärkt ut, men det är också ett praktiskt tillvägagångssätt för superlånga flätor. De kommer inte komma i dina ögon och du kommer att se häpnadsväckande ut.

34. Brunt och lila hår

brunt och lila hår

Naturliga rötter har blivit mer och mer populära under de senaste åren. Det här är goda nyheter på flera nivåer, som börjar med långsiktigt hårfärgstöd. Det låter dig också gå från bruna rötter till lila ändar glamoröst.

35. Lila Mohawk

lila mohawk

Det här kanske inte är ditt vardagliga utseende för att dyka upp på ett företagsjobb, men det är definitivt en idé för våra punk-tjejer där ute. Kontrasten mellan de mörka rakade rötterna och den ljuva lavendelmohawken kommer att hålla huvudet vändning vart du än går.

36. Rosa och lila Faux Hawk

rosa och lila fauxhök

Om du inte är ute efter en äkta mohawk, kan du alltid ha kul med fauxhöns. Om du har två hårfärger, som i bilden ovan, kan du accentuera varje med en frisyr så här. I det här fallet står de lila rötterna ut mot den rosa toppen.

37. Djupt lila hår

djupt lila hår

Detta är en av de närmaste nyanserna till svart du kan få från lila. En djup plommon som här är bara nog att krydda din naturliga hårfärg samtidigt som du behåller ett lämpligt utseende för alla tillfällen.

38. Ljust lila hår

ljust lila hår

Om du inte är begränsad av ett strikt jobb, kan du gå vild med ljusa nyanser av lila också. Det är bra om du är tonåring eller du vill bara uttrycka din utåtriktad personlighet genom din hårfärg.

39. Halvlila Halv Turkos

halv lila halv turkos

Halv och halv hårfärger är också en ökande trend bland friluftsliga gals. För denna utseende ser mörka nyanser av lila och turkos ut otroligt. När du har fått färgerna, ha kul att accentuera dem med olika flätor och pigtails för skojs skull.

40. Lila hårtillbehör

lila hårtillbehör

Om du letar efter tillbehör för din livliga hårfärg rekommenderar vi att du går med silver eller annars en cool metall. Det kommer att komplettera hårets kalla färg samtidigt som du kan anpassa ditt hår annorlunda.

41. Flätad Lila Back Crown

flätad lila tillbaka krona

Den här lila frisyren är så underbar att den även kan användas på din prom eller bröllopsdag. I huvudsak är det en bakflätad krona som börjar från översidorna och flätar ner till en chignon.

42. Mörkt brunt hår med lila höjdpunkter

mörkt brunt hår med lila höjdpunkter

Ett annat kontorsvänligt sätt att bära lila hår är genom att lägga till några diskreta plommonhöjder till din naturliga färg. Den subtila effekten erhålls bäst när din naturliga hårfärg är svart eller mörkbrun.

43. Deep Purple Twists

djupa lila vridningar

Med tillräckligt mycket hårprodukt och tålamod kan du återskapa lila dreadlocks utan att skada håret. Dessa långa vrider är precis vad du behöver om bohemian är ditt mellannamn.

44. Lila lockigt hår

lila lockigt hår

Även om dina krullar inte är afro-texturerade, ser de fortfarande fantastisk ut när de är färgade i lila. För att göra utseendet ännu mer speciellt, experimentera med olika nyanser av lila som blandar vackert tack vare dina lockar.

45. Lavendel Double Fishtail Braid

lavendel dubbla fishtail flätor

Fishtail kanske inte är den enklaste flättekniken, men det ser bländande ut på lila lås. Ännu mer, du kan göra din frisyr mer kreativ genom att fläta tre fiskstjärtsflätor och förena dem i en normal fläta som börjar på baksidan av nacken.

46. ​​Lila och Turkosflätor

turkos och lila flätor

Dessa lösa kornliknande franska flätor visar hur vackert övergången från ljus turkos till mjuk lavendel om. Du kan lägga lite silver i lutningen så det går inte ungefär från en färg till den andra.

47. Lila och grönt hår

lila och grönt hår

Du kan också försöka bakåt, med lila lås på toppen och grön i ändarna. I denna situation rekommenderar vi att du använder en blå nyans för att gå från lila till turkos harmoniskt.

48. Långt lila hår

långt lila hår

Det är inte varje dag du ser damer med lårlängdshår. Men tänk dig att se hår så länge och en rik skugga av lila. Du bör överväga detta om du har turen att ha super långt hår och vill ändra saker runt.

49. Indigo Dreadlocks

indigo dreadlocks

Gals som har dreadlocks kan också prova lila för ett nytt utseende. Det ger sina redan djärva frisyr val ännu mer kant, och också en härlig ny färg.

50. Dark Violet Hair Bow

mörk violett hårbåge

Vår sista men möjligen sötaste stylingspets för lila lås är den här stora hårbågen. Det kan ta längre tid att göra än en rörig bulle, men du kommer att älska hur det visar sig i slutet.

Sammanfattningsvis finns det mer än tillräckligt med lila håralternativ som du kan bläddra igenom. Vårt mål var inte bara att visa dig vilka olika toner du kan experimentera med, men också hur dina lila lås kommer att se ut när de är stylade på olika sätt. Nu är det upp till dig. Välj din favorit nyans av lila för en minnesvärd frisyr!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More