50 Fabulous Short Hairstyles Ideas

11

Även om dina lås inte är midje längd, det finns massor av vackra korta frisyrer för kvinnor du kan leka med. Från snitt till flätor och mer, kommer dessa frisyrer för kort hår definitivt att inspirera dig för alla tillfällen. Kolla in dem nedan!

1. Korta ‘Gör Tillbehör

kort frisyr med halsduk

En av de bästa delarna om att ha en kort frisyr är att du kan bli kreativ med tillbehör. Dra ditt hår tillbaka till en låg rörig bulle och använd din favorit halsduk som ett elegant tillskott till din outfit.

2. Söt korta frisyrer med flätor

kort hår med halv upp halva ner flätan

Vad är mer bedårande än en kort fläta att gå med dina korta lås? Dela ditt hår halvt halvt ner och ha kul att väva en fläta ner i mitten.

3. Pixiesnitt med naturliga krullar

pixie haircut med naturliga svarta lockar

Om du har turen att ha naturligt lockigt hår, betona det med en utmärkt pixie cut. Låt några krullar smeka på pannan och du får vackra resultat som är lätta att stila.

4. Casually Chopped Locks

casually hackad kort hårklippning

Bli inspirerad av den fantastiska Ashley Benson och hennes au naturel bob frisyr. Det är super lätt att underhålla och ditt hår kommer att vara på punkt dag och natt.

5. Balayage Short Natural Hairstyles

kort hårklippning med balayage

Vill du ha lite färg utan att gå över toppen? Balayage är din vän. Dessa honung belyser otroligt en lång bob, vilket skapar en bild som är perfekt för både tillfälliga och formella evenemang.

6. A-line Short Bob frisyrer

asymmetrisk bob frisyr

Det är inte konstigt varför A-line hårklipp har fått mer och mer popularitet de senaste åren. En sådan enkel idé har förmågan att rama ditt ansikte som få andra stilar gör. Dessutom ser det magnifik ut med kort hår.

7. Twisted Bullar

halv upp halvvägs vridet bulle

I en rush men vill inte ha samma utseende som du gör varje dag? Dela ditt hår i två och vrid den övre delen i en lös bulle. På mindre än två minuter är du fabulously redo att gå.

8. Afro Kort Svart Frisyrer

Funke William afro kort hårklippning

Afro hår har en enastående charm som inte kan bytas ut. Om du föddes med naturligt svart hår, modellera det i din favoritform. Supermodell Funke William är det perfekta exemplet på hur du ska glöda.

9. Twists and Pins

halv upp halvvägs vridning

Detta är en annan av de korta frisyrerna som du kan piska upp på en minut och njuta av enkel stil efteråt. Ta 2-3 bobby stiften och vrid några lås till baksidan för en härlig halv upp halva ner frisyr.

10. Messy Half Up Top Knots

halva upp halva ner toppen knut

Utan tvekan är den halvt uppe knuten en av de hetaste korta frisyren på året. Att spika utseendet, dela helt enkelt ditt hår horisontellt, säkra en halva hästsvans med ett tunt hårband och vänd sedan runt för att skapa en lös bulle.

11. Casual Short Wavy frisyrer

axel längd vågigt hår

Att få denna frisyr är en bris om du har naturligt vågigt hår. Allt du behöver göra är att klippa håret till axel längd och lägg lite färg med några höjdpunkter och lowlights. Kasta slumpmässigt till sidan och du är klar!

12. Söt frisyrer för kort hår med långa knuffar

pixie haircut med långa smällar

Det är omöjligt att inte älska en pixie cut när den exekveras ordentligt. Till exempel är den här stilen med superlånga, sidosvipade pärmar och en rakad sida underbar för en dam som inte är rädd för att visa sin strålande personlighet.

13. High Fashion Inspiration

Om du är med i de hårda och snygga frisyrer som finns i fotofotografering, bör du definitivt kolla in den här idén. Designad av den berömda frisören Anna Eshwood, förvandlar denna korta frisyr dina lås till ett genuint konstverk.

14. Platina Kort till Medium Frisyrer

platina blond kort hårklippning

Platina vit är alltid ett fantastiskt val av hårfärg för den utåtgående fashionisten. Men när du parar den med vågiga, korta och medelstora hackade lås är resultatet ännu mer hisnande. Allt du behöver är lite mod för färgen; beundran kommer naturligt.

15. Svarta korta frisyrer med en kant

demi lovato kort svart hår

När du tänker på en spetsig och chic bob för svart hår, finns det stora chanser att Demi Lovato kommer att komma ihåg. Grunge pop-ikonen knyter felfritt en kort frisyr slängt till sidan, som inspiration för många tjejer som vill ha en liknande look.

16. Oskyldiga vågor med en avslappnad touch

kort vågig frisyr

Med en romantisk europeisk likhet, är en lång pixie cut med mjuka vågor och en naturlig hårfärg en av de sötaste korta frisyren att gå för. Denna stil fungerar särskilt bra för tjejer med små ansikten, så kom ihåg om du faller under denna kategori.

17. Röd matta Glam

Julianne Hough vågig bob frisyr

Om du drömmer om att gå den röda mattan en dag, varför inte bli inspirerad av de människor som gör? Julianne Hough visar hur en naturlig vågig bob kan kopplas ihop med elegant klädsel, vilket gör en passform för en premiär i Hollywood.

18. Retro African American Short Hairstyles

afrikansk amerikanska retro frisyr

Känner du att din själ tillhör 50-talet? Din passion för vintage glam kan omvandlas till den ultimata korta retro frisyren. Markerad med mjuka fingerkrullar ser denna stil bländande ut på mörk hud.

19. Lätt flätor för kort hår

kort hårklippning med fräsch sida fransk fläta

För den bohemiska i hjärtat är denna lösa sida franska flätan idealisk för en kort bob. Det som gör det anmärkningsvärt är hur slutet är smart dolt i resten av håret, vilket ger hela utseendet en naturlig glöd.

20. A-line långa Bobs med Ombre

hombre hår med asymmetrisk frisyr

Ombre hår är lika populärt som någonsin, speciellt när det är parat med den perfekta A-line långa bobben. Dela håret lite åt sidan och låt den snygga formen av A-linjen minska konturen i ansiktet.

21. Boho Wedding Hairstyles för kort hår

bohemisk bröllop frisyr med rygg flätat

En annan artsy kort frisyr som är underbar för böhmiska bröllop är den här halva halvbacken bakom flätskronan. Du kan behöva lite hjälp för att det ska visa sig som du vill, men resultaten kommer att ta dig andan.

22. Pastell Natural Short Hairstyles

vågig bob frisyr med pastell rosa hår

Om du väljer en naturlig kort frisyr som en hackig bob kan du få utseendet till liv med en silkeslen färg som pastellrosa. Andra fehårfärger inkluderar lavendel, babyblå eller ljus mintgrön.

23. Stål Gråa Bobs

asymmetrisk bob med stålgrå hårfärg

En annan vågad skugga är denna vackra stålgrå, som för närvarande trender som granny hår . Det är ett utmärkt hårfärg val oavsett vilken tid på året det är, och det ser briljant ut med en lång A-line bob.

24. Easy Prom frisyrer för kort hår

sida twist flätade prom frisyr

Vill du lämna ett långvarigt intryck på prom? Dela håret i sidan, ta två hårstycken från ena sidan och vrid dem ihop. Säkra dem med några bobby-pinnar i slutet för en fantastisk twisted half up short hair do.

25. Vattenfall Braid frisyrer

kort vågig frisyr med vattenfall flätad frisyr

Oavsett om ditt hår är långt eller kortt, kommer alltid vattenfallets flätor att vara helt fantastiska. Det spelar ingen roll om ditt hår är färgat eller du har behållit dina naturliga toner, den här frisyren kommer alltid att beundras i alla möjliga situationer.

26. Rakade Pixiesnitt

rakat hårklippning

Vi vet alla att Pixie Cut är en av de vackraste korta frisyrerna på egen hand, men vad händer när du kombinerar det med rakade sidor? Du får en glamorös frisyr du kommer att bli kär i.

27. Rose Gold Natural Hairstyles för kort hår

kort hår med stora rosa guldkrullar

En annan retroinspirerad look för kort hår påminner dig om Marilyn Monroe med sina underbara stora lockar. Vridningen? En ren nyans av rosa guld som glasyr på toppen för denna vintage frisyr.

28. Enkla korta frisyrer med bangs

kort blond vågig frisyr och bangs

Varje tjej som har haft smäll innan vet att de är ganska svåra att behålla. Men om du har vågigt eller lockigt hår blir det lätt. Den här korta frisyren är kryddad med sidoslagna pärlor som kompletterar utseendet perfekt.

29. Pastellflätor

pastellgröna dubbla franska flätor

Vad händer om du blandar pastellhår med snygga flätor? Resultatet är en kort frisyr som gör huvudet svängt. Strut din bob med två halvt upp franska flätor som slutar i söta lösa bullar för en fantastisk inverkan.

30. Elektrisk kort frisyr

hayley williams kort blå frisyr

De som lyssnar på Paramore vet att Hayley Williams är drottningen av excentriska hårfärger. Trots att vi vanligtvis associerar henne med eldiga toner inspirerar hon oss nu med elektrisk blått kort hår.

31. Snygga Pixiesnitt

pixie korta frisyrer

Skönheten i korta hårklipp som pixies är att du kan stile dem på flera sätt. Förutom skarp styling kan pixiesnitt också bli elegant svepade till sidan för ett elegant resultat.

32. Snygga flätor

rörig sida fläta med asymmetrisk frisyr

Eftersom A-line bobs vanligtvis börjar kort i ryggen och blir längre fram, kan du enkelt utforma framdelen som du vill. Denna rosa fishtail fläta görs på ena sidan för att skapa ett dynamiskt och lekfullt utseende.

33. Curly frisyrer för korta naturliga hår

kort svart krökt hårklippning

Håll krullarna på väg! Detta är en av de enklaste frisyrer för afroamerikanska kvinnor som kräver praktiskt taget inget underhåll. Allt du behöver göra är att lägga till lite mousse för styling och du är bra att gå.

34. Medium till Kort Curly Frisyrer

bob med lockigt hår

Detta är den längre versionen av ovannämnda frisyr. Ändå är styling rekommendationerna desamma. Låt dina krullar falla naturligt och bara tillsätt lite mousse för att forma dem om det behövs.

35. Ljusa lila Pixiesnitt

pixie cut med ljus lavendel hårfärg

Detta är en av de spetsiga klipporna som fungerar som en charm för tjejer som inte är rädda för att visa sin personlighet. Bortsett från den briljanta våldtonen som används, kan du se en subtil A-linjeskärning som gör hela utseendet komplett.

36. Inverterade långa Bobs

inverterad lång bob

Om du vill ha en väl avrundad frisyr som ser fantastisk ut från vilken vinkel som helst, är en inverterad lång bob precis vad du behöver. Basen är ungefär en tum ovanför axlarna och är formad inåt, men den något krullade längre delen på framsidan gör den bild perfekt.

37. Korta frisyrer med nederländska flätor

dubbla holländska flätor med kort hår

Naturligt tjockt hår ser otroligt ut när det är stylat i nederländska pigtail flätor. Oroa dig inte om en sträng eller två släpper flätan – allt gör frisyren ännu mer minnesvärd.

38. Korta frisyrer för runda ansikten

bob med bangs

Om ditt ansikte är runda, är en inverterad bob med avslappnad knuff precis vad du letar efter. Den här korta frisyren kompletterar formen på ditt ansikte, samtidigt som du ramar det precis.

39. Fishtail Flätor

pastellhår med fishtail fläta

Oavsett om du går för en eller två flätor, är fishtail-tekniken verkligen en av de mest originella du kan gå för. För skulderlängdshår, försök skicka ditt hår halvt halvt ner och fläta den övre delen i en fishtail.

40. Kortsiktiga frisyrer

vinter kort frisyr

Om jul är din favorit tid på året, varför improvisera inte en kransliknande krona och lägg den till din korta frisyr? Det här ser ännu vackrare om du har en pastellfärg, som en isig babyblå.

41. Korta frisyrer för tjejer med franska flätor

dubbla franska flätor med kort hår

Ett stort antal tjejer eller kvinnor undviker att klippa sitt hår kort för att inte kunna sticka det i flätor efteråt. Ändå kan jämn haklängdshår flätas med lätthet. Testa till exempel två lösa, stora franska flätor och se hur det går för dig.

42. Virkade flätor med kort hår

korta afrohåriga flätor

En annan av fördelarna som naturligt afrohår har är att det kan vara elegant utformat i virkade flätor. Även om dessa snodda flätor brukar användas på långt hår, ser de lika charmiga ut på korta lås.

43. Obefläckade frisyrer för kort lockigt hår

kort lockig frisyr

Fira dina naturliga vågor eller krullar och låt dem falla naturligt över ditt ansikte. Denna långa pixie cut ser fantastisk ut för damer med ovalformade ansikten.

44. Enkla korta frisyrer för tjockt hår

Taylor Swift med Bob frisyr och Bangs

Taylor Swift visar hur tjockt hår kan se utestående även när det är kort. Om du har tjockare lås, gå till en hakig bob med smäll och do not shy away från din naturliga volym.

45. Blandade färger

kort asymmetrisk frisyr med lila och grå färg

Det finns en hel del hårfärger som ser ännu bättre ut än vad de gör på egen hand. Till exempel har gråtoner, askblondiner, lavendel och violett en spektakulär inverkan på kort vågigt hår.

46. ​​Lekfulla lockar

kort lockigt hår

Det är inte lätt att ha hopp och volymmässiga lås. Men om du föddes med lockigt hår är det troligt att din är så här om den skäras ordentligt. Ha kul med dina lockar!

47. Flätad Kort Frisyrer Svart Hår

afro hår med sidoklingor

Afro-håret ser utsökt ut när det är flätat, men vad händer om du inte vill gå till fulla flätor? Kort svart hår kan stylas med tre sidor flätor som snyggt vrids ut i resten av locken.

48. Strawberry Blonde Short Hairstyles för fint hår

bob med bangs

Är du osäker på vilken färg för att ge din nya korta frisyr? En bob är absolut charmig i ett roseguld, jordgubbar blond eller kopparskugga.

49. Half Up Bow frisyrer

kort lockigt hår med röd båge

Scarfar eller bandana är inte det enda tillbehöret du kan använda med kort hår. Krokigt eller vågigt hår ser särskilt underbart ut om du lägger till en bedårande båge till din halv upp halva ner frisyren.

50. Korta naturliga frisyrer för svarta kvinnor med stora lockar

stort lockigt naturligt afrohår

Sist men inte minst kan du alltid lämna ditt hår ner och runt axlarna, speciellt om du har stora och studsa afrokrullar. Välplacerade ojämna pärlor gör utseendet ännu mer förtjusande.

Avslutningsvis finns det otaliga korta frisyrer som är söta, eleganta, lekfulla eller djärva. I slutändan är det bäst att välja en stil som representerar din personlighet. Rusa inte och ta tid att utforska dina alternativ. Efter det, rocka din korta frisyr som en superstjärna!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More