50 Fantastiska axellängd frisyrer

46

Skulderlängd frisyrer har förmörkat skönhetstrender i år, med fler och fler tjejer och kvinnor som omfamnar denna färska frisyr. Även om det inte finns så många alternativ som med långa låslängder, kan du ha mycket roligt med styling. Oavsett om du letar efter något stiligt eller sassy, ​​kolla in de här idéerna nedan för att hjälpa dig att komma igång.

1. Twisted Shoulder Length Hairstyles

Twisted Shoulder Length Hairstyles

Vi är alla för flätor, men vi vet att vi inte alltid har tid för dem. Om du vill piska upp en snabb men minnesvärd frisyr, prova den här. Vrid två tjocka strängar på varje sida och använd ett tunt hårband för att förena dem i mitten.

2. Tillbaka flätad kronor

Tillbaka flätad kronor

Om du har tid för en snabb fläta, försök denna kronliknande stil på baksidan av ditt huvud. Det tar inte mycket tid och du kommer att blända som en prinsessa i en saga.

3. Snygg axel längd frisyrer för kvinnor

Messy Shoulder Length frisyrer för kvinnor

Det är inget så t som en kvinna som vet hur man rockar en rörig frisyr med en attityd. Dessa typer av axel längd frisyrer har en unik dragning som få andra styling idéer kan konkurrera med, som du kan se.

4. Posh Spice Straight Cut

Posh Spice Straight Cut

Även om Spice Girls dagar är långt borta, tjänar de fem popstarsna som rockade våra världar på 90-talet fortfarande som stilikoner till den här dagen. Posh Spice, porträtterad av Victoria Beckham, är det perfekta exemplet på hur en uttalande frisyr överträffar decennier.

5. Half Top Knot frisyrer för axel längd hår

Half Top Knot frisyrer för axel längd hår

Ett annat sätt att spika en smidig utseende är med en rörig, halvt toppknut. Denna look tar mindre än två minuter att få. Allt du behöver göra är att linda hälften av ditt hår i en lös hästsvans som dras halvvägs.

6. Gullig axel längd frisyrer till sidan

Gullig axel längd frisyrer till sidan

Det här vintageinspirerade utseendet kan bäras på två huvudsakliga sätt. Å ena sidan kan du gå med exemplet i bilden ovan och vrid en sida. Å andra sidan, gärna spegla vridningen på motsatta sidan för ett symmetriskt utfall.

7. Enkla uppdateringar

Enkla uppdateringar

Vi kopplar vanligtvis uppdateringar med fina händelser och komplicerad styling. Du kan dock få en bild-perfekt updo om några minuter. Håll enkelt ditt hår upp och använd bobbynålar på alla rätt ställen.

8. Professionella frisyrer

Professionella frisyrer

Om ditt jobb kräver att du närmar dig professionella frisyrer, har du gott om val på plats. För en företagsmiljö, prova den här franska twist frisyren som elegant sveper ditt hår från ditt ansikte och på baksidan av ditt huvud.

9. Casual Shoulder Length Layered Frisyrer

Casual Shoulder Length Layered Frisyrer

Inte i humör för överdriven styling, eller vill du bara ha ett naturligt utseende? Dela håret på sidan och ta håret på den där sidan bakom ditt öra. Därefter tar du två strängar framifrån och stiftar dem tillbaka. Du är bra att gå!

10. Classic Middle Part Frisyrer

Klassiska mellandela frisyrer

Vill du imponera direkt? Skapa en mittdel och räta ut ditt hår genom den metod du väljer. Applicera din favorit smink eller gå helt naturlig; bara se till att du sportar ditt utseende med tillförsikt.

11. Stacked Shoulder Length Curly Hairstyles

Stacked Shoulder Length Curly Hairstyles

Om du har naturligt lockiga lås kan du experimentera med olika typer av skikt för att få ännu mer volym. Till exempel är det här staplade lagringsalternativet perfekt om du vill ha stort axellängdshår.

12. Boho Tiara frisyrer

Boho Tiara frisyrer

Boho Gals, du vet att vi aldrig försummar dig i våra inspirationslistor. Det är därför denna kategori av axel längd frisyrer har en speciell plats i denna artikel, komplett med ett drömmande metall tillbehör. Sporta det oerhört.

13. Bullar med Bangs

Taylor Swift finns ofta i bäst klädda listor, och skälen är mer än uppenbara. Den älskade kändis vet hur man äger allt hon bär, från klänningar till frisyrer. Bli inspirerad av hennes svepade bulleutseende med raka smällar.

14. Shoulder Length frisyrer med Bangs

Shoulder Length frisyrer med Bangs

Detta är ännu ett sätt att bära axel längd lås med bangs. Den tilltalande frisyren lägger till lite mysterium för ditt övergripande utseende, samtidigt som den är helt smickrande för alla ansiktsformer.

15. Flätad axel längd frisyr

Flätad axel längd frisyr

Oavsett om dina lås inte är superlånga är flätor alltid ett alternativ. För att anpassa dem till axel längd frisyrer, gå halvvägs halvvägs tillvägagångssätt. I stället för en traditionell fläta, försök att blanda några tekniker eller lager.

16. Lågknutna ponytails

Lågknutna ponytails

Älska att hålla saker söta och enkla? Låga ponnytappar är tillgängliga för axellängdsträngar när som helst. För att göra din mer intressant, täcka håret slips med två strängar knutna.

17. Vattenfall Braid axel längd frisyrer för tjockt hår

Vattenfall Braid axel längd frisyrer för tjockt hår

En vattenfall fläta är ett underbart sätt att accentuera din hårstruktur, oavsett om det är vågigt eller rakt. I det här exemplet kan du se hur två vattenfall flätar ansluter i mitten, som strömmar i mjuka krullar.

18. Retro Bridal Hairstyles

Retro Bridal Hairstyles

Shoulder längd frisyrer för bröllop är en ren glädje att se. För en retro touch, experimentera med stora, lösa lockar och ett uttalande stycke. Ett exempel är detta stora pärltillbehör som är fastat ovanför örat.

19. Snygga frisyrer för axellängdshår

Nätt frisyrer för axel längd hår

Har bara fem minuter tills du måste vara ute genom dörren? Inga bekymmer, ta ett hår slips och vrid dig till den perfekta halv upp halva ner frisyren. Lämna det rörigt, det är en del av den charmiga effekten.

20. Sida Chignon frisyrer

Side Chignon frisyrer

Oavsett om du går för en sidotillgång eller direkt ner, är chignons ett utmärkt sätt att accentuera dina axellängdslås. I det här fotot kan du se hur en avslappnad sida chignon blandar förfining med coolhet.

21. Knutna Bun Frisyrer

Knutna Bun Frisyrer

Även om det i början kan tyckas komplicerat, är en knuten bulle lätt peasy. För att börja, knyta håret i en hästsvans. Efteråt, fläta hästsvansen. För att avsluta det, sätt ihop den flätade hästsvansen tills du får en bulle.

22. Låg bun & flätor söta frisyrer för axellängd hår

Låg bun & flätor söta frisyrer för axellängd hår

Om du föredrar låg dos kan du prova en lös bulle som vilar på baksidan av nacken. För att krydda frisyren, prova två eller tre olika flätor som strömmar in i bunken, dvs fishtail flätor och löst rep flätor.

23. Frisyrer Shoulder Längd med tillbehör

Frisyrer axel längd med tillbehör

Du har redan sett hur en tiara kan se med axel längd frisyrer, men hur är det med andra tillbehör? Ibland behöver du bara en välplacerad hårpinne för att få utseendet på dina drömmar.

24. Half Up Twisted Hairstyles

Half Up Twisted Hairstyles

Detta exempel visar hur du kan förgrena sig med halva halva ner axel längd frisyrer. I stället för att binda den övre halvan i en bulle eller hästsvans kan du överlappa strängarna och stifta dem på plats.

25. Fräsch flätor

Frontflätor

Ett annat sätt att leka med flätor är att gå mot kornet. Med andra ord, fokusera inte på ryggen eller sidorna. Istället försöker du fläta några strängar i framsidan för att rama ditt ansikte smickrande.

26. Teased Shoulder Length frisyrer för tunt hår

Teased Shoulder Length frisyrer för tunt hår

Håll rosa axel längd frisyrer kommer! Detta underbara utseende tar en handfull bobbynålar, hårspray och din obegränsade fantasi för att reta dina lås men du vill.

27. Middle Part Bangs Axel Längd Vågiga Frisyrer

Middle Part Bangs Axel Längd Vågiga Frisyrer

För en avslappnad atmosfär, överväga att hålla din styling till ett minimum. Vad du kan göra är att dela håret mitt i mitten, smäll och alla, och reta det lite tills du får lösa vågor runt.

28. Careless Bullar

Careless Bullar

Detta är lätt den mest enkla frisyren på vår lista. Ta bara ett hår slips, böja över och linda ditt hår i den mest roliga bulle du kan tänka på. Du kommer att älska den naturliga glam det ger.

29. Pin Up Ponytails

Pin Up Ponytails

Om du är förtjust i guldåldern, kan du använda den som inspiration för dina axel längd frisyrer. Medan detta i princip är en enkel hästsvans, har den några detaljer som gör den glamorös. Den retade toppen och baksidan ger en oemotståndlig pinne upp glöd.

30. Voluminous Curly Shoulder Length frisyrer

Voluminous Curly Shoulder Length frisyrer

Är ditt hår naturligt lockigt? Tveka inte att visa upp det? Få en axel längd frisyr med lager så att dina korkskruvar studsar lekfullt när du går. Skikten hjälper dig att sänka stylingstiden.

31. Tjocka och hackiga frisyrer

Tjocka och hakiga frisyrer

Tjockt hår är en välsignelse så mycket som det är en förbannelse. Även om det kan vara svårt att utforska komplexa frisyrer med tjocka trådar, kan du våga sig in i hårda hårklippningar som faller felfritt på plats. Denna hakiga långa bob är det perfekta exemplet.

32. Axel längd frisyrer för svarta kvinnor

Shoulder Length frisyrer för svarta kvinnor

Åh, Keri Hilson, hur vi älskar dina skönhetsval. Vi har presenterat R & B sångaren i andra artiklar på vår sida innan tack vare hennes inspirerande frisyrer. I denna axel längd stil kan du se hur hon valde en inverterad lång bob med honungshöjdpunkter.

33. Tiara Braids

Tiara Braids

Om du inte vill använda hårtillbehör i sig , omvandla du ditt hår till ett! Även om vi inte menar detta bokstavligt, kan du återskapa dina favorittillbehör genom att flätta håret. Ta den här söta tiara flätan, till exempel.

34. Prom frisyrer för axel längd hår

Prom frisyrer för axel längd hår

Flickor i gymnasiet vet att prom är den viktigaste händelsen under hela året. För att skina på din speciella natt, bli inspirerad av denna släta och eleganta updo, med lösa strängar på sidan.

35. Headwrap Frisyrer

Headwrap Frisyrer

Headwraps är ett vackert sätt att uttrycka din exotiska personlighet och få livet till dina kläder. En färgrik headwrap som den här kan komplettera din axel längd hår magnifikt.

36. Diagonal vattenfall Flätor

Diagonal vattenfall flätor

För ett funky tillvägagångssätt till axel längd frisyrer, ta ditt vattenfall flätade till nästa nivå. I stället för att skapa en horisontell flät som de flesta tjejer, gör din diagonal. För att uttrycka det med andra ord, börja från ena sidan på toppen och fläta i en vinkel tills du kommer till dina tips.

37. Snygg axel längd Bob frisyrer

Snygg axel längd Bob frisyrer

Långa bobs kan vara lika snygga som de är kantiga. Här kan du enkelt se hur en finskulpterad “lob” gör dig lämplig för en röd mattan händelse. Du behöver inte ens bry dig om ytterligare styling.

38. Axellängd Svart Frisyrer med Dreadlocks

Axel Längd Svart Frisyrer med Dreadlocks

Afro-texturerade lås ser helt fantastiska ut när de är snittade axellängder. Om du vill integrera afrikanska frisyrer i ditt utseende, tänk på smala dreadlocks som vilar bekvämt mot dina axlar.

39. Double Dutch Braids

Dubbel holländska flätor

En av de mest bedårande hårtrenderna i år är det dubbla flätade utseendet. Denna frisyr är inte bara super söt, men det påminner också om 90-talet och de sorglösa vibbarna som är förknippade med dem. Dubbel holländska, franska eller gudinna flätor är alla alternativ.

40. Bröllop frisyrer för axel längd hår

Bröllop frisyrer för axel längd hår

Vill du ha en detaljerad uppdatering för ditt bröllop? Det finns axel längd frisyrer som faller under denna kategori också. Denna komplexa bulle är krökt på spetsarna och toppad med en iögonfallande kristall tiara som matchar dina brudkläder.

41. Spiral flätade bullar

Spiral flätade bullar

Ett annat unikt sätt att utforma ditt axellängdshår är med en spiralbulle. Börja med en fransk fläta på huvudets krona och flyta in i en spiral som slutar i en bulle. Det är enklare än du tror, ​​och resultaten är andetagande.

42. Axel längd frisyrer för runda ansikten

Shoulder Length frisyrer för runda ansikten

Om formen på ditt ansikte är rund, vet du att det är svårt att hitta rätt hårklippning. En lång bob kan lösa alla dina problem om du har rakt hår. Denna frisyr är också lysande för kvinnor med vågigt och lockigt hår.

43. Dra genom fläskfauxhök

Dra genom Braid Faux Hawk

Mohawks är fantastiska, men hur många kvinnor är villiga att raka båda sidorna av huvudet på obestämd tid? För det kan du reproducera utseendet med ett drag genom fläkten fauxhök.

44. A-line Bob Shoulder Längd Blonde Frisyrer

A-line Bob Shoulder Längd Blonde Frisyrer

För mer form och dynamik för din frisyr, vrid din långa bob i en vinklad. Även känd som en A-line bob, är denna frisyr kortare i nacken och fortsätter längre mot din haka.

45. Loose Fishtail Braids

Loose Fishtail Braids

Fishtail flätor är en av de mest kära flätteknikerna, oavsett hur gammal du är. När det gäller skuldra längd frisyrer, kan du skapa en halv up fishtail fläta som lossar loss iväg mot slutet. Lägg till lite hårspray för att försäkra dig om att det inte raser upp helt.

46. ​​Franska Flätade Ponytails

Franska flätade ponytails

Ge din hästsvans en helt ny makeover genom att kombinera den med en fransk fläta. Börja din franska fläta från toppen och låt den fälla i din hästsvans för en elegant inverkan.

47. Formella frisyrer för axellängdshår

Formella frisyrer för axel längd hår

Skulderlängd frisyrer som dessa är lämpliga för alla slags formella händelser, från ett viktigt möte på jobbet till en svart slips händelse eller till och med ett bröllop. Överväg att arbeta med en stylist för att få uppdateringen du längtat efter.

48. Snabba frisyrer för axellängdshår

Snabba frisyrer för axel längd hår

En annan lätt frisyr för axel längd hår som inte tar upp mycket av din tid är denna halvt twist. Allt du behöver göra är att ta två tjocka strängar på varje sida och binda dem i mitten. Voila!

49. Undersök och avslappnade bullar

Undersök och avslappnad bullar

Om du har en upprorisk personlighet och du inte är rädd för att visa det, vågar du anta en underskott. Du kan göra det så subtilt eller prickigt som du vill, och efteråt kan du markera det med en avslappnad bulle.

50. Bohemian Flowery Updo

Bohemian Flowery Updo

Sist men inte minst, den här hjärtvärmande frisyren kombinerar några av de sötaste elementen vi kan tänka på. Från en flätad sida fläta, för att lossa lås på framsidan, är kakan på kakan försedd med pastellblommor ströda på baksidan.

Slutsats

För att dra slutsatsen är det många skulderlängda frisyrer som tillgodoser alla tillfällen du kan föreställa dig. Det spelar ingen roll om håret är lockigt, vågigt eller rakt – det finns flätor och bullar i massor som du kan ha oändligt roligt med. Som en sista bit av råd, försök att anpassa din axel längd frisyr till kontext för att få det perfekta utseendet.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More