50 Fantastiska frisyrer för runda ansikten att uppgradera din stil

33

En av de bästa delarna om att ha ett runt ansikte är det faktum att det finns så många fantastiska frisyrer som passar konturerna i ditt ansikte. När du får en ny frisyr är det viktigt att du först överväger formen på ditt ansikte, och även vilken typ av uttalande du vill göra med ditt hår.

Ansikten är vanligtvis det första som andra ser, och ditt hår är en viktig del av det första intrycket. Det kan uttrycka din personlighet utan att du ens behöver säga ett ord. Ditt utseende kan tala med din personlighet, eller det kan helt enkelt ange din föredragna stil. Om ditt hår är stort och djärvt eller tyst och avslappnat är helt upp till dig.

50 bild-perfekta frisyrer för runda ansikten som gör att du ser vacker ut

När man tänker på frisyrer för runda ansikten är mängden av alternativ både en välsignelse och en förbannelse. Det är så trevligt att kunna bära håret i olika stilar och få det att se bra ut. Men samtidigt kan det vara svårt att hitta den som passar dig perfekt. Det är därför denna lista finns.

För att hjälpa dig att sortera igenom alla dina alternativ på ett ställe, representerar den här listan en otrolig variation av frisyralternativ för kvinnor med rund ansikt. Du kan inte ändra formen på ditt ansikte, men det betyder inte att du bör känna dig begränsad till samma lätta frisyr hela livet. Från svängande bobs till långa vinklingar kommer dessa exceptionella utseende att göra dig kände sig förvånad över vilken mångsidig duk ditt vackra ansikte kan vara.

Några bra hårklippningar för runda ansikten drar nytta av ansiktets naturliga kurva. En rak stil hjälper inte att rama ditt ansikte, men med ett runt ansikte har du en bra grund för hår som kurvor till konturerna i ditt ansikte. Av samma skäl är milda vågor ett bra alternativ när man överväger frisyrer för runda ansikten, eftersom den lilla krullen spelar bra av avrundade funktioner. Oavsett vilken look du väljer, är det säkert att dessa stilar inspireras.

1) Kort och enkel för daglig användning

Kort och enkel för daglig användning

Denna vackra frisyr är greataroundund ansikten med större funktioner. Korthetens smidighet och enkelhet komplimangerar plumpa läppar och stora ögon. Även om ibland människor är nervösa att känna sig pojkiska med en genväg, kan ett runt kvinnligt ansikte faktiskt göra detta håridé ganska känsligt och feminint.

2) Medium längd Boho Chic Frisyr

Medium Length Boho Chic Frisyr

En bra frisyr för tjejer, det lite raggade avslappnade utseendet är lågt underhåll och är fortfarande intressant. Om du råkar ha bra rakt hår är en stil som denna ett av dina bästa alternativ, eftersom de tillagda skikten skapar välbehövlig textur. Längden hjälper till att hålla håret från att känna för tungt, och smällen ger en perfekt ram till ditt ljuvliga runda ansikte.

3) Avslappnad och pålitlig frisyr för kvinnor

Avslappnad och pålitlig frisyr för kvinnor

Med en mjuk våg som perfekt formar sig i kurvorna i ditt ansikte, ser den här söta lätta frisyren enkelt ut. En enkel våg är ett bra beslut när du inte har för alltid att göra ditt hår men vill ändå ge det någon form. Den subtila ombréfärgningen bidrar till det här utseendet med en gradvis färgförändring ner de skonsamma vågorna.

4) Vågig och vacker frisyr som är söt och lätt

Vågig och vacker frisyr som är söt och lätt

När du letar efter en bra frisyr som enkelt översätts från dag till natt, är den här roliga och lätta frisyren ett utmärkt val. Med en svepande sidodel och en vacker ljusblondin till platina ombré, är det här blicket flirtigt och roligt medan det fortfarande fungerar korrekt. Ha det roligt att dressa så här upp och ner.

5) Perfekt ramar frisyr för runda ansikten

Perfekt inramning av frisyr för runda ansikten

Det här snygga utseendet belyser skönheten och formen på ditt ansikte genom att hålla pannan ren och smidig och med en enkel enkellång ram. Några höjdpunkter och vågor är allt du behöver med denna rena och polerade frisyr. Det här ser verkligen ut med ditt eget underbara ansikte.

6) Chic och naturlig frisyr

Chic och naturlig frisyr

Naturligt färgad och minimalt stylad, den här frisyren ser helt organisk ut. Den tjocka skiktet ger djup och intresse, och längden som faller precis ovanför axlarna är utmärkt för ett lågt underhållsstil. Detta är en av de stora frisyrerna för runda ansikten eftersom det är tillräckligt länge att leka med men tillräckligt kort för att inte vara störande.

7) Avkopplande och vackra naturliga vågor

Avkopplande och vackra naturliga vågor

Dessa mörka, rika och läckra lockar är ett utmärkt val för kvinnor med långt hår och runda ansikten som söker en sofistikerad stil. De stora, snygga krullarna spelar perfekt utanför konturerna i ett runt ansikte, vilket skapar linjer och kurvor som kompletterar mjuka egenskaper. Var noga med att investera i ett bra curlingjärn för att få det utseende du vill ha.

8) Grå och Underbar Modern Frisyr

Grå och vacker modern frisyr

Vem säger grå hår är för gamla damer? En varm ny trend är att gå grå tidigt och omfamna den här silverfärgade, sagacious färgen. Underbart grått hår ser fantastiskt ut vid vilken ålder som helst och skapar ett intressant djup av färg och ton när det är stiligt. Den här snygga blicken är ett roligt sätt att visa upp din snygga färgning och råkar vara en av de bästa hårklippningarna för runda ansikten.

9) All-naturlig och praktisk dag till dag Look

All-naturlig och praktisk dag till dag Look

Med en klassisk mittdel och kaskad super subtila vågor är detta ett utmärkt exempel på en enkel och ren frisyrfri frisyr. Allt som sagt är det inte en tråkig eller tråkig look. Nej, det här snittet fungerar med din personlighet för att komma undan men du presenterar det. Rolig och flirtig eller subtil och sofistikerad, den här utseendet gör allt.

10) Söt och lekfull multitonad stil

Gullig och lekfull multitonad stil

När du går för ett djärvt färgval är silverfärgat ett roligt alternativ, speciellt när du är redo att låta en naturligt mörk färg titta igenom. Perfekt för runda ansikten, den här segmenterade mellanslipningen kan stylas för att ligga mjukt över ditt ansikte så att dina runda kinder bara tittar igenom, eller det kan skjutas tillbaka med bara delikata trådar som lämnas för att rama ditt ansikte.

11) Lätt men ändå Edgy Modern Frisyr

Lätt men ändå Edgy Modern Frisyr

Super djärv och super cool, denna underjordiska pompadour stil är lätt och luftig samtidigt som den är hård och spetsig. Det lägger alla kort på bordet med både en djärvskärning och djärv färgning, och dess svepande bangs ger en asymmetrisk ram för de vackra runda kanterna i ditt ansikte.

12) Perfekt Pixie för runda ansikten

Perfekt Pixie för runda ansikten

Denna perfekta pixie cut har allt. Kanterna som ramar ansiktet är gudomliga, och smällen sveper över pannan tillräckligt för en feminin touch. Denna utseende låter din vackra runda käft glida igenom. Pixiesnitt, för all sin inverkan, är en bra tidsbesparare och kräver vanligtvis lite underhåll annat än den vanliga trimmen.

13) Enkel stil för ett naturligt utseende

Enkel stil för ett naturligt utseende

Påminner om en 1990-talskik, den här uppdaterade klassiken tar alla de bästa elementen från den tiden och lämnar sig bakom smuts. Ett överstegssidigt utseende är bra för runda ansikten eftersom det ger en full ram på ena sidan av ansiktet och lämnar den andra mer öppen för att visa upp din glödande hud och le.

14) Lite kul och mycket färg

Lite kul och mycket färg

Ibland är det bra att släppa loss och ha kul. Det är vad den här stilen handlar om. Den stora och djärva färgen hålls hanterbar med denna söta klippa och subtila krullar som träffar strax under käken, den perfekta platsen för krullar att landa med ett runt ansikte. När du går för denna utseende, var noga med att konsultera din stylist på de bästa färgmetoderna.

15) Professionellt medelhår för att rama ditt ansikte

Professionellt medelhår för att rama ditt ansikte

Ett snyggt och pålitligt utseende för något härligt runt ansikte, den här super söta bobben med något längre främre ankare ramar försiktigt ansiktet medan det fortfarande är en ganska låg underhållsstil. Valet för solid färg lägger också till det här utseendet, vilket ger en bra ram för ett vackert leende.

16) Lång och härlig jämn längd frisyr

Lång och härlig jämn längd frisyr

Ett snyggt utseende när du vill se oanvändbar, den här svagt vågiga mittparten mjuka kanterna runt ett runt ansikte och uppmärksammar en lång hals med längden som faller förbi kragebenet. De subtila koppartonerna är perfekta för att markera fräschor, och vågorna uppnås enkelt med ditt favoritjärn.

17) Vackert och texturerat kort hår

Vackert och texturerat kort hår

Med sina skarpa, abrupta lager och pärmar kan denna look stylas både hård och mjuk. Den milda blonda färgen ger en fjädring medan ändarna är utformade för att skilja sig. Du kan ta upp den här nivån genom att använda din favoritprodukt för att skapa ett skarpt rocker-utseende, eller du kan släta ner det för en mer reserverad stil.

18) Sopa Bangs och Mjuka Naturliga Curls

Sopa Bangs och Mjuka Naturliga Curls

Den diagonala linjen i en bra sidoslag kan skapa en effekt som väsentligen förlänger ett runt ansikte. Dessa fantastiska knoppar sveper enkelt över pannan och smälter smidigt in i resten av do. Ett annat bra val för ett runt ansikte, skärningen i mitten är mycket söt och ofta lätt att hantera.

19) Flerfärgad asymmetrisk bob för runda ansikten

Flerfärgad asymmetrisk bob för runda ansikten

När du vill prova någonting lite mer kraftfull och edgy, är den här dramatiska sidobrytningen en super cool alternativ. Med den långa framsidan till rammen är ansiktet en fantastisk teknik för runda ansikten, eftersom det försiktigt kurvor med konturerna i dina kinder. Lägg till ett stänk av färg för drama och du är redo att gå.

20) 1970-talet Punk Rock Frisyr

1970-talet Punk Rock Frisyr

Denna underbara shag påminner om rockkoncerter och en laissez-faire-inställning. Perfekt för alla med naturligt tjockt hår, den här flerskiktiga, flerskiktiga looken är mer komplex än vad den först kan visas. Mängden ansikte som är täckt eller inramat av hår ger styrka till ett annat mjukt ansikte och är en av de bästa hårklippningarna för runda ansikten.

21) Long Bangs och Long Locks Style

Long Bangs och Long Locks Style

Underbara smällar som faller strax över ögat är en fantastisk mjuk funktion av en lång cascading mane. Långt hår, men ibland svårare att bibehålla, är ett bra val för runda ansikten eftersom det naturligt förlänger ansiktets utseende. Bangs förbättrar effekten genom att skapa ett annat lager runt ansiktet.

22) Naturligtvis vågigt bohemiskt utseende

Naturligtvis vågigt bohemiskt utseende

En super söt lätt frisyr för tjejer och kvinnor, dessa svagt tousleda strandvågor är idealiska för dagar när du vill ta det lugnt eller delta i en avslappnad händelse. De stora sidobevattna brasarna, tillsammans med de lösa och fria volyma vågorna, skapar en full ram och lägger vinklar och intresse för ett runt ansikte.

23) Flirty Face-Framing Medium Length Frisyr

Flirty Face-Framing Medium Length Frisyr

Omsmycka dina söta runda kinder med en hårklippning så här, en som försiktigt krullar under hakan för att följa ansiktets kurva. För att skapa viss kontrast, använd den här lilla höjda sidopartiet och tryck tillbaka bitar här eller där. Detta är en praktisk skärning som gör det enkelt att se ut.

24) Långt hår och fulla vackra smällar

Långt hår och fulla vackra pärlor

När du har tjocka lås, omfamna dem genom att gå för en bred full bang. Bangs som dessa kan ibland verka svåra, men när de är parade med vackra, flytande vågor, blir de magiskt lättare och det övergripande utseendet är mjukt och feminint. Att växa ut smäll kan ibland ta ett tag, så var noga med att du är redo att begå innan du tar studien.

25) Edgy yet Playful Multi-Toned Short Cut

Edgy men lekfull Multi-Toned Short Cut

En rolig och något punky frisyr för runda ansikten, det här korta och skarpa klippet gör ett bra jobb att blanda hårda linjer med de mjuka kurvorna i ansiktet för att hålla denna potentiellt hårda snitt balanserad. Även med en så kort titt kan du skapa mycket djup med kreativ färgning.

26) Gorgeous Flame-Colored Short Wavy Frisyr

Gorgeous Flame-Colored Short Wavy Frisyr

Att bli röd kan vara skrämmande och spännande samtidigt. Ta dina ljusa eldiga lås och para dem med en retro styling för ett glamoröst men otamatiskt utseende. Med ett runt ansikte kan du dra av en look som är något högre i ryggen eftersom vinkellinjerna på framsidan av spelningen spelar bra med dina böjda kinder.

27) Nyckfull och kraftfull Pixie Cut

Nyckfull och kraftfull Pixie Cut

En av de bästa hårklippningarna för rund ansikte, säger den här super korta spunky pixieen känslig men självständig. Denna snitt omfattar perfekt runda kinder och jawlines men skapar en mycket mer dramatisk linje med de hakiga raka smällarna. Stil det här antingen rörigt eller snyggt och överväga en pop färg för roligt.

28) Något roligt hår gjort rätt

Något roligt hår gjort rätt

Ett bra sätt att skapa volym och textur är att gå till en lite rörig men ändå tämnad. Denna styling går till lager av textur för att skapa en full ram med hög kontrast för ett mjukt runda ansikte. Med den här utseendet kan du gå hårt och pigga hela saken ut, eller hålla det mer avslappnat med några rasa hår som sprutas här och där.

29) Elegant och lysande asymmetrisk Bob

Elegant och lysande asymmetrisk Bob

Det finns få hårklippningar mer eleganta än en enkel axellängdskop. Perfekt för kvinnor med fint hår, det här är en av de bästa hårklippningarna för kvinnor med rund ansikte eftersom det har rena dramatiska linjer medan de fortfarande omfattar den underbara formen av ditt ansikte. En ljus blond färg fyller denna Hollywood glam look.

30) Pretty in Pink Medium Length Frisyr

Pretty in Pink Medium Length Frisyr

Djärv men mjuk, det här utseendet är en fantastisk frisyr för kvinnor. Den supermjuka och välblandade bubblegumrosa ser nästan naturligt ut och framhävs av en dramatisk bred sidodel. En sidodel är utmärkt för att visa upp färgat hår eftersom det tillåter att längre obrutna bitar ses.

31) Långt och enkelt vardagligt hår

Långt och enkelt vardagligt hår

En enkel, utan krusidull medellängdslängd är en av de bästa hårklippningarna för runda ansikten. Inte bara är medellängdshår perfekt för alla typer av stylingar, men det ger också längd till ett runt ansikte utan att väga ditt blick nedåt. Mjukt, knappt där krullar ger volym och struktur till denna vackra look.

32) Blekblond frisyr för runda ansikten

Bleach Blonde frisyr för runda ansikten

Superklart, nästan vitt hår är ett roligt stylingval. Denna snitt är perfekt för ett runt ansikte och djärv färgning eftersom det använder hårets intressanta element att rama och stödja ditt ansikte istället för att överväldiga det, vilket med sådan dramatisk färgning lätt skulle kunna hända. Använd denna snitt för att ta fram dina underbara ansiktsdrag.

33) Mjuka, söta och oskyldiga vågor

Mjuka, söta och oskyldiga vågor

Mycket snyggt och avslappnat, det här snygga utseendet går vågigt i mitten och rakt på toppen och botten för att skapa en mjuk, känslig ram för de runda kinderna. En sidodel ger dig möjlighet att antingen noga täcka och mjuka ansiktet ännu mer eller trycka allt tillbaka för att visa upp dina runda egenskaper.

34) Daring Stark White Bob och Bangs

Daring Stark White Bob och Bangs

När du vill skapa kontrast i din stil, är en djärv vit vinkelbob ett utmärkt val för en kvinnlig runda. Den pop som kommer från smällen, färgen och skärningen spelar bra med rundade kinder och hak för att skapa ett övergripande välbalanserat utseende. Mörkare rötter bidrar också till att mjuka utseendet.

35) Sopa sidodelad asymmetrisk skärning

Sopa sidodelad asymmetrisk skärning

Om du verkligen försöker bryta ut ur din rundformade mögel, är detta dramatiska snitt ett utmärkt val. Ingen kommer att märka dina rundade kinder med dessa rena, raka linjer som faller över och runt ditt ansikte, perfekt inramning och skapa nya vinklar. En sidodel lägger till ännu mer längd och drama till detta djärva utseende.

36) Perfekt medellånga vågor

Perfekt medellånga vågor

En enkel frisyr för runda ansikten och vardagligt slitage, det här enkla och eleganta snittet är vackert för en rundkvinnad kvinna. Att ta fram håret och krulla det som det ses här är en pro framingsteknik för att hålla håret ur ditt ansikte och skapa intressanta men mjuka linjer.

37) Carefree Mid-Length Natural Soft Curls

Carefree Mid-Length Natural Soft Curls

En rolig frisyr för varje tillfälle, det här utseendet använder raka tips för att lägga till en definitiv linje till vågigt hår. Ofta slutar vågor och krullningar här och där utan stängning. Denna look tar dessa vågor och ger dem en solid och rak ände, vilket ger balans och en känsla av fullständighet i utseendet.

38) Naturlig Carefree Bob med Bangs

Naturlig Carefree Bob med Bangs

När du vill omfamna dina naturligt tjocka och texturerade lås, är den här håridean den som passar dig. Tack vare de klumpiga, men avsiktligt sparsamma smällarna, kan du se hur tjockt och härligt håret är, men skäret gör inte håret väger ner eller överväger ansiktet.

39) Rock Star Kort och Vågig Glam Frisyr

Rock Star Kort och Vågig Glam Frisyr

När du överväger stora haircuts för runda ansikten, glöm inte hur stor en färgfärg kan ha. Med ett runt ansikte ger dessa mörka och djärva rötter en mer distinkt berömmelse innan ljusare färg och krökning börjar. En juxtaposition mellan hård och mjuk, denna roliga och coola stil är alltid ett bra val.

40) Elegant och stilig Bob med en färgfärg

Chic och stilig Bob med en färgfärg

Denna klassiska bob från 1920-talet sätts in i det 21: a århundradet med kalla varma färgtoner. Kramar perfekt runt kanterna på ett runt ansikte, den här klippningen är för någon som vill omfamna och visa upp de runda kanterna i ansiktet. Koppla det här utseendet med enkel smink för ett härligt komplett utseende.

41) Tjock och underbar Silver Mane

Tjock och underbar Silver Mane

En något frostig look, den här stilen är fantastisk för runda ansikten eftersom det skapar en dikotomi mellan kanterna på ditt ansikte och ditt snygga gör, vilket skapar nästan två serier i ett. Du kan mjuka denna stil med känslig och lätt smink, eller lika enkelt göra det dramatiskt genom att göra en rökig öga och hård läpp.

42) Chin Längd Low Maintenance Frisyr

Chin Längd Low Maintenance Frisyr

En super frisyr för runda ansikten, den här super söta mini boben skapar illusionen av rakare linjer i ansiktet och hjälper mjuknar runt en rund käke. Med ändar som bara pekar på hakan kan du skapa en kvadrerad ram för ditt ansikte och förlänga en härlig nacke.

43) Ganska kort gör med Cool Side Bang

Ganska korta gör med Cool Side Bang

Mjuk och hård är perfekt balanserad i den här frisyren med ett ömtåligt och svepande ansiktsramslås på ena sidan, och en ihakad tryckad bakstycke på den andra. För att komplettera och betona detta utseende, koppla ihop med en blandning av hårda och mjuka smycken, smink och kläder för att hålla allt balanserat.

44) Perfekt Tussled Brown Wavy Style

Perfekt Tussled Brown Wavy Style

Centraldelarna fungerar bra när du visar de vackra runda kvaliteterna i ditt ansikte. De låter cirkeln vara klar och fungerar ofta bra för att skapa en vacker ram. Hårets rörelse i den här stilen kompletterar tyngdpunkten på runda egenskaper och flöden delikat och naturligt.

45) Roligt och lekfullt ansiktsramverk Tapered Haircut

Rolig och lekfull ansiktsramning Tapered Haircut

Den bästa hårklippningen för runda ansikte beror på vilket utseende du ska ha. Denna frisyr är perfekt om du hoppas att betona dina släta runda kinder och käke men att klippa cirkeln med en gardin som bang. Detta avsmalnande utseende börjar tungt på toppen, blir då lättare och lättare nära ändarna.

46) Wild and Crazy Angular Rainbow Frisyr

Wild and Crazy Angular Rainbow Frisyr

Den här djärva och söta frisyren för tjejer samlar en intressant snitt med en spännande färg för att skapa ett unikt utseende. Minns av allas favorit magiska varelse, denna unicorn inspirerade regnbåge ser förändringar varje gång du vrider håret. De skarpa punkterna i denna speciella stil, spelar bra med de söta runda kurvorna i ansiktet, och det övergripande utseendet är slående.

47) Pinned up Curls och Lovely Bangs

Pinned up Curls och Lovely Bangs

När du tänker på söt frisyr för tjejer är detta avsiktligt litet rörigt utseende ett super kul alternativ. Lätt att bära som den ska ha lösa flödande tendrils, du kan börja med en hårdare version av detta och behöver inte oroa dig eftersom det sakta slappnar av under din dag.

48) Mycket snygg All-Natural axel längd gör

Mycket snygg All-Natural Shoulder Length Do

Att hålla det enkelt, stiligt och vackert är vad det här handlar om. Den avslappnade och naturliga stilen är utmärkt för att omfamna din naturliga ansiktsform och längden är perfekt för styling eller lämnande enkelt. Koppla det här håret med lite eller ingen smink för ett rent och rent utseende.

49) Full och Fabulous Light Blonde Waves

Full och Fabulous Light Blonde Waves

Fullskärningar ger en bra söt frisyr för runda ansikten. Denna fulla och perfekt färgade ger ger mycket volymer samtidigt som du behåller ett fridfullt och naturligt utseende. De små vågorna lindrar kanterna, och kragebenets längd förlänger ansiktet och nacken. Prova denna stil om du har tjockt hår och en modern stil.

50) Dark and Romantic Angular Bob

Dark and Romantic Angular Bob

Denna naturligt färgade men modernt skuren stil är en av de bästa hårklippningarna för rund ansikte. Den kan stylas så att den sveper över dina runda kinder eller kan hållas borta från ansiktet för att betona din form. Med en sådan utseende har du mycket kontroll och många stylingalternativ.

50 färska frisyrer för runda ansikten för att inspirera till ett nytt utseende

Låt oss gå över fakta. En, du har ett vackert ansikte. Två, du borde ha en vacker frisyr att gå med. Tre, du har bokstavligen dussintals fantastiska stilar att välja mellan som kompletterar den runda formen på ditt ansikte och accentuerar sina kurvor samtidigt som du lägger till kontrast och intresse.

När det gäller hårklippningar för runda ansikten finns det nästan ingen slut på möjligheterna. Ta inspiration från dessa utvalda stilar, men vet att inget annat ansikte är ganska detsamma som din. Spela med färg, struktur, längd och vinklar tills du hittar ditt favoritutseende. Och oavsett vilken stil du rockar den här månaden, glöm aldrig den viktigaste ingrediensen i något vackert utseende: självförtroende.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More