50 Fet Curly Pixie Cut Ideas för att omvandla din stil

150

En väl stylad lockig pixie cut är en av 2018s sötaste hårklipp runt. Pixie frisyrer blåste upp runt tiden Twiggy, ikonisk modell av 60-talet, hackade av hennes hår. Problemet med den frisyren för kvinnor? Hennes hår var rakt. Massor av människor tycker att du måste vara Twiggy (eller kanske Natalie Portman) för att dra av den här söta frisyren, men ärligt så kan den här stilen vara allmänt smickrande. Om din stylist förstår hur man skär klippigt hår, kan en lockig pixie cut vara precis vad ditt hår behöver. Det är lättare att behålla och skär ner på den tid du spenderar på att böja med dina lockar för att uppträda.

50 Söt Curly Pixie Cuts som du kan dra av

Du tror att du fortfarande inte kan dra av en lockig pixie cut. Denna stil är för flickor med brädet rakt hår som aldrig kretsar i fuktighet. Inte ens i närheten. Så många tjejer önskar att de hade ditt lockiga hår, så det är dags att omfamna det. Om det är dags för en förändring från att räta ut ditt lockiga hår i en lång stil som tar evigt, kanske du borde bryta ut ur formen och prova ett av de mest klassiska serierna hela tiden, den lockiga pixiesnitten eller kortvävsstilen. Det är fet. Det är romantiskt. Det är lite lekfullt, och det är definitivt smickrande på nästan alla.

Krympta pixie skärningar kräver inte mycket underhåll eller underhåll. Om du kämpar med dina lockar varje morgon kan det vara dags att ge dem vila med söta lätta frisyrer för tjejer. En välformad klippa eller kortvävda frisyr uppmuntrar lockar att falla på plats på grund av omsorgsfullt konstruerade lager som ger lockar andningsrum. I stället för att tämja dem, kan krullar vara deras naturliga vilda själar (och du är ut genom dörren på fem minuter platt). Vi har sammanställt en lista över våra femtio favorit lockiga pixie frisyrer och håridéer för någon seriös inspiration. De täcker en rad hårtexturer, typer och tjocklekar samt olika ansiktsformer.

1) Mjuk och naturlig Pixie Cut Curly Hair

Mjuk och naturlig Pixie Cut Curly Hair

Vårt första utseende är beroende av tjocka naturliga krullar för en romantisk pixiestil. Mjuka krullar ramar ansiktet och ber om att fingrarna löper igenom det. Det är en enkel och cool stil som fungerar bra för både vardagliga och kvällsaktiviteter.

2) Våt stil naturliga krullar med ansiktsramar

Wet Style Natural Curls med ansiktsramar

Denna look är en uppgraderad uppgradering till den första stilen. Lite mer produkt hjälper krullarna att skapa en upprorisk, men enkel frisyr som stannar hela dagen. Koppla det med djärv smink och en söt läderjacka för en titt som kanaliserar gammal rock och roll.

3) Trendiga Silver Curls Med Rakade Undercut

Trendiga Silver Curls With Shaved Undercuts

Trodde inte att det gråa håret kunde vara ett djärvt val? Den här trendiga hårfärgen får en uppgradering med en mop med mjuka lockor på toppen och tätt rakat under. Den snäva skärningen drar ögat uppåt mot chocken av silvery lås. Vi är stora fans av djärva silverörhängen som matchar tonen.

4) Shock Of White Pixie Style Faux Hawk

Shock Of White Pixie Style Faux Hawk

Den ljusa vita chocken på lockar på toppen skapar utseendet på en kantig fauxhök. Wrap stora lockar runt stora fatrullar eller andra typer av utrustning så att du skapar en tornad ram med djärva, stora lockar. Tätt beskurna håret nedanför fullbordar utseendet på ett djärvt, oväntat val.

5) Soft Blond Asymmetrisk Pixie Med Side Sweep

Soft Blond Asymmetrisk Pixie Med Sida Sweep

En pixie cut betyder inte alltid att raka huvudet. Den här snygga frisyren är längre på toppen och kort i ryggen. Det sveper dramatiskt över dina ögon för en lekfull, flirtig look som inte gör dig helt utsatt. Om du älskar att tucka håret bakom örat flirtatiskt, kan du fortfarande göra det.

6) Krullad och rak röd kort kort väv stil

Curly And Straight Red Tone Short Weave Style

Denna look är vacker om du gillar att byta upp hårets konsistens. I det första skapar en rak stil och djup sidodel ett elegant och professionellt utseende för dagen. Att lägga på en hög med krullar är ett bra weekend- eller kvällsalternativ när du behöver något med lite roligare och lek.

7) Deep Edgy Pixie Cut Curly Hair

Deep Edgy Pixie Cut Curly Hair

Detta är vår mest drastiska frisyr än. Om du är redo för en super djärv look, raka hårets undersida och skapa en djup sida av frittflygande, lyxiga lockar som är mjuka och smidiga. Det ser bra ut med några välplacerade tatueringar, men vi rekommenderar aldrig att du får en tatuering som matchar ditt hår (men kommentera om du gör)!

8) Spiky Curly Pixie Riot Grrll ‘Do

Spiky Curly Pixie Riot Grrll'Do

Riot Grrrl var en rörelse för kvinnornas empowerment, och denna frisör ger sitt inflytande rätt till toppen av ditt huvud. Det är lite spicier och lite farligare. Rak under det närliggande och uppsluk i din nyfunna identitet som en stark, farlig kvinna.

9) Soft Blond Pixie Cut Med Fet Ögonbryn

Soft Blond Pixie Cut Med Fet Ögonbryn

Curly pixie skärningar sätta din stil i framkant. Ögonbryn kan göra eller bryta detta djärva val eftersom det inte finns något att gömma sig bakom. Koppla ihop den här mjuka, blonda, krullade klippan med en djärv mörk panna för det bästa av både flörta och kantiga världar. Det är en oväntad twist på det rena ansiktet och håret.

10) Multi-Colored Mermaid Inspirerad Faux Hawk

Multi-Colored Mermaid Inspirerad Faux Hawk

Ibland behöver du gå ut med dina djärva uttalanden. Denna frisyr är en fulländad modeutgåva värd modebanan. Den använder toner av silver, turkos och lila i en vågig ton för att efterlikna skimningen av en sjöjungfrans svans. Spik de längre övre låsen för maximal höjd och slag.

11) Shaggy Red Country Diva Pixie

Shaggy Red Country Diva Pixie

Landskvinnor under åttiotalet var några av de mest rock and roll-tecken som någonsin var. Fortsätt deras arv med denna raka Reba-inspirerade rödhåriga pixie cut som är lätt att underhålla och aldrig noga. Det ser fantastiskt ut med lite slitna i denim för ett riktigt roligt helgutseende.

12) Täta Micro Curls Med Stängt Rakad Hals

Tight Micro Curls Med Stängt Rakad Hals

Denna pixie arbetar med den naturliga texturen i ditt hår för en lättanpassad stil. Du behöver inte oroa dig för att använda en massa ohälsosamma produkter eller värmeverktyg. Tvätta bara och låt dina krullar studsa in i deras naturliga ställe. Det är ett bra utseende för någon som inte har tid för rätare.

13) Romantisk 90-tal inspirerad Pixie Med Curly Bangs

Romantisk 90-tal inspirerad Pixie Med Curly Bangs

Denna supermjuka moderna frisyr är ett vackert sätt att tillbringa helgen. Det ser bra ut med en liten vintagehatt och en romantisk 90-tals returbakgrund. Tänk på att ju mindre du gör med dina lockar här, desto bättre blir de. Händer av varorna.

14) Lite längre pixie med ansiktsramar

Något längre pixie med ansiktsramar

Vi har pratat mycket om att raka underet men denna gång får ditt hår växa ut lite för en mjuk, ansiktsramad söt frisyr. Det är en mycket enkel frisyr som inte kräver konstant underhåll och trimmer. Det här handlar om krullens mjukhet och ansiktsramstil. Koppla det med alla flytande tyger eller kanske några käftfria överaller.

15) Ultra Kort Pixie Med Sida Försvagade Bangs

Ultra Kort Pixie Med Sida Sippade Bangs

Denna asymmetriska pixie är mycket kort övergripande, men det tillåter en viss längd i framsidan att klämma bort bakom örat. Det mjukar ditt ansikte och ger dig lite mer spel i hur du kan stile ditt hår. Här sopas den till sidan, men du kan också sätta tillbaka ditt slag för en faux hawk-stil.

16) Long Front Farrah Inspirerad Pixie

Long Front Farrah Inspired Pixie

Älska det a utseendet på Farrah Fawcetts hår, men kan inte hålla tanken på så mycket hår på dig hela tiden? Lämna framsidan av din pixie längre så att du kan locka tillbaka dem för samma a utseende med mindre vikt. Det är lätt och oändligt bekvämare än ett fullt hårhår.

17) Rosa och Blond Ombre Pixie

Rosa och Blond Ombre Pixie

Rosa kommer aldrig att gå ur stil. Använd det till din fördel som en rosa till blond ombre pixie för något med stor inverkan men lågt underhåll. Den mjuka rosa går riktigt bra med platina blondinen, och håller kanterna vågiga för en mer avslappnad look. Rosa kommer alltid att vara den nya svarta.

18) Röda tips med naturliga täta krullar

Röda tips med naturliga täta krullar

Denna djärva frisyr är en av de enklaste av dem alla. Arbeta med hårets naturliga konsistens genom att hålla toppen lite längre och raka under mycket nära. Den böjda detaljerna i den övre rakningen accentuerar effekten av hela frisyren och tar den från bla till bomb.

19) Dramatiskt mjuka krullar med fet lila nyans

Dramatiskt mjuka krullar med fet lila nyans

Lila är färgen på royalty. Använd det senaste kungliga bröllopet som inspiration för denna djärva men mjuka pixie. Tint ditt hår en mörk lila så att den kan ses i ljuset. Håll krullarna lätta och mestadels produktfria så det finns mycket rörelse för att ljuset ska fånga. / P>

20) Söt Curl Flips With Side Part

Söt Curl Flips With Side Part

När du behöver en mer stylad frisyr, kan du fortfarande ta med några av dina lockar. Använd ombre för att accentuera några accentkrullar i denna söta, sidodelade pixie. Håll det mesta av ditt hår en snygg rak, men krulla framsidan för en flörtig, oväntad stil. Lägg till lite extra effekt med höjdpunkter och låglys för en mer spännande färgton.

21) Super söt mopp av naturliga lockar

Super Sweet Mop Of Natural Curls

Mjuka din blick på bit utan att håret irriterar dig denna sommarsäsong med söt romantiskt kort lockigt hår. Det är perfekt för sommarvärmen men låter din naturliga kröna ramma ditt ansikte. Koppla ihop den med en pojkaktig vit tank och en klassisk klocka för en söt takt på unisex.

22) Pretty Red With Orange Faux Hawk

Pretty Red With Orange Faux Hawk

Istället för att använda krullar för att skapa din signatur, ser du fauxhök. Mörkare röda lockar ramar toppen och gradvis blekna i orange i mitten. Resultatet är ett visuellt tilltalande, lite kantigt utseende som kompletterar dag och natt aktiviteter. Det är enkelt att behålla och kommer att vända mer än några huvuden.

23) Färskt ansikte och ett huvud fullt av lock

Friskt ansikte och ett huvud fullt av lock

Spendera inte hela helgen med dina hår och försök att få dina naturliga krullar att räta ut. Helger kallar fräscha ansikten och roligt. Par som är estetisk upp med ett huvud av mjuka krullar och en uppsättning enkla guldkorv. En t-shirt har aldrig sett så bra eller snygg ut.

24) Curly Hair Undercut Mohawk med slicked tips

Curly Hair Undercut Mohawk Med Slicked Tips

Kortt lockigt hår kan vara tufft. Om du bara tänker på Shirley Temple, saknar du dig. Muscle tees ser fantastiskt ut med en tuff som naglar nästan mohawk. Slick krullarnas spetsar på plats, så de står upp på egen hand. Håll sidorna och ryggen extremt korta så att du kan accentuera krullarna.

25) Enkelt att behålla sommartid Kort Pixie Cut

Lätt att behålla sommartid kort Pixie Cut

Dra fördel av det här stranden saltet med dessa lite våta, texturerade lockar. Strukturen är perfekt för sommaren när du inte har tid att spendera framför spegeln som torkar håret eller gör perfekta lockar. Detta är en enkel frisyr för enkel, oroande mode hela sommaren.

26) Funk Inspirerade Naturliga Curls With Texture

Funk Inspirerade Naturliga Curls With Texture

Ju mindre tid du måste spendera i ditt hår, desto bättre. Ta inspiration från sjuttiotalet med denna funk inspirerade naturliga pixie. Det fungerar med hårets konsistens för ett klassiskt utseende som aldrig går ur stil. Koppla det med en läderjacka i en oväntad färg för att avsluta utseendet.

27) Pinup Curls i en klassisk Lucy Red

Pinup Curls In A Classic Lucy Red

Kanal den stora comedienne med dessa söta, ljusröda krullar. Omsmycka din inre Lucille Ball blandad med några av de bästa pinups i eran med dessa krångelfria krullar. Låt dem ha samma längd runt för att mjuka dem. Inget behov av att tona ner dina naturliga lock eller färg. Att vara dig själv är alltid på mode.

28) Lång Pixie Cut För Vågigt Hår

Lång Pixie Cut För Vågigt Hår

När din pixies framsida är längre har du större flexibilitet. Du kan sopa den åt sidan, du kan knyta den tillbaka, eller stifta den upp. Det ger en kort hårklipp mer val än bara en stil. Här är framsidan lämnad lång och vågig för en väsenfri dagtidsstil.

29) Unicorn och regnbågsdeklaration Modern Frisyr

Unicorn och regnbågsdeklaration Modern Frisyr

Ta din inspiration från allt mystiska varelser har att erbjuda. Denna stil är inte för den blygsamma. Det är en djärv, mångfärgad stil som tar bitar av hår och färgar dem pastellfärger i regnbågen. Det ser bra ut med platina blont hår och rosa krusar. Se till att du lämnar färgerna i stora sektioner så att du tydligt kan se färgen.

30) Längre lock med textur och definition

Längre lock med textur och definition

Om du låter din super korta pixie växa ut lite, är du kvar med en söt, krångelfri skiktad design som övergår väl från dag till natt. Det använder en liten mängd produkt som hjälper till att forma och definiera dina naturliga krullar. Få din stylist att skapa lager så att dina lockar ligger naturligt på ditt huvud oavsett vad vädret är.

31) Trendigt Grå Pixie Med Beskurna Sidor

Trendigt Grå Pixie Med Beskurna Sidor

Grå var en av de största hårfärgstrenderna de senaste åren. Upp på rock och rollfaktor med denna sida swooped stil. Håll sidorna väldigt korta men lämna toppen lite längre. Sväng försiktigt håret åt sidan för att ge det gott om volymer. Lämna några naturliga vågor för att hålla det från att vara för gjort.

32) Flera klipp och korta sidor med långa fransar

Flera klipp och korta sidor med långa fransar

Om du har klippt sidorna kort eller rakat dem helt, visa upp textklipp med denna lockiga underskärning. Använd dem i tre för en djupare look och lämna toppen ultra vågräta. Det är en introspektiv rock och roll stil som ger till det roliga. Ännu bättre om du har snygga glasögon för att klara utseendet.

33) Ultra Luxe Natural Curls With Bangs

Ultra Luxe Natural Curls With Bangs

Om du har ultrahårt hår, kan du använda den naturliga volymen för detta lite längre skulpturella Pixie. Låt smällarna framlänga lite efter lite visuellt intresse fram och klippa tillbaka i små lager, så det ligger bra trots fuktighet eller torrt väder.

34) Ombre Curly Hair Undercut med geometriska linjer

Ombre Curly Hair Undercut med geometriska linjer

Först sänker du dina sies och tillbaka extremt kort och lämnar toppen lite längre. Därefter omringar du topparna röda. Slutligen, använd klipparna för att skära en minimal geometrisk design i basen av ditt hår i nacken. Resultatet? En djärv, dramatisk genväg med ingen brist på rebell.

35) Ultra Kort Ultra Curly Pixie With Texture

Ultra Kort Ultra Curly Pixie With Texture

Ultra kort hår är lättare att hålla koll på. Krokigt hår behöver inte mycket uppmuntran att krulla. Ju kortare du går desto mer krulnar den. Denna stil är enkel och elegant med massor av personligheter. Låt dina curls göra det mesta av pratningen här med ett friskt ansikte och minimalistiskt mode.

36) Mjukt pastellpixelsnitt för vågigt hår

Mjukt pastellpixelsnitt för vågigt hår

Pastellrosa är en trendig hårfärg, och du kan verkligen markera den med denna vågiga, korta frisyr. De rosa shimmersna som det fångar ljuset medan de längre skikten har gott om rörelse. Håll det bobliknande så att locken har struktur och dimension.

37) Sky High Extreme Length Platinum Blonde Curls

Sky High Extreme Length Platinum Blonde Curls

Håll toppen av denna moderna frisyr extra lång så att den står upp för dramatisk längd. Det är en ultra rock and roll, upprorisk sätt att stila en kort, lockig frisör. Skaka ändarna för lite konsistens och att lägga till den vilda “Jag bryr mig inte” attityd som gör denna stil så uppfriskande. Ännu bättre om din blondin är en chockerande omvandling.

38) Ultra Cool Grey Hair Twist Med Curly Undercut

Ultra Cool Grey Hair Twist Med Curly Undercut

Ta det gråa håret upp i hakan med denna ultralätta stil. Det tar den gråhårstrenden och visar upp glansen. Skulpterade lockar toppar huvudet och flyter ner som påminner om 40-talets bomullshalsstil. Det är lite gammalt Hollywood blandat med modern hårkonst. Visuellt är det fantastiskt.

39) Curly Pixie Cut för tjockt hår

Curly Pixie Cut för tjockt hår

Tjocka krullar förtjänar kärlek också. Att låta dem växa ut bara lite längre ger curl kropp och definition. Det är dramatiskt, men också mycket snyggt och väldigt lätt att underhålla. Stil håret med lite balsam för att hålla krullarna friska och älska ditt vackra hårhår.

40) Surfer Chic Inspirerat Kort Hår Med Sun-Kissed Blonde

Surfer Chic Inspirerat Kort Hår Med Sun-Kissed Blonde

Använd solen till din fördel med denna enkla strandinspirerade korta frisyr. Den är nära beskärd på sidorna så att håret sveper över toppen i en sorglös våg. Blondin är den perfekta Kalifornien tjejen tonen med en liten spets i ryggen. Ingenting att komma i ögonen i surfen.

41) Tjockt Pixie Med Full Side Pieces

Tjockt Pixie Med Full Side Pieces

Om du har trevligt tjockt rakt hår har du makten hos supermodell sideburns. Detta är en uppdaterad Twiggy-skärning med tjockare sidstycken och smällar som omfamnar sin naturliga våg. Det är en söt lätt frisyr och övergångar från dagens aktiviteter till kvällen.

42) Super Soft Curls Messy Pixie Cut

Super Soft Curls Messy Pixie Cut

Detta är vår längsta korta frisyr med mjuka, rörliga lockar och massor av kropp. Skaka bakstycket upp lite för att ge krönningsdefinitionen och få maximal volym. Tjocka skikt ger denna rotiga pixie klippa en kant. Håll lite längre bitar runt ansiktet för att sätta dig bakom örat.

43) Enkel Pixie Frisyr med Blonda Höjdpunkter

Enkel Pixie Frisyr med Blonda Höjdpunkter

Ge dina naturliga curls en intressant definition genom att låta några bitar växa längre och lätta några bitar för höjdpunkter. Kroppens kompakta form är en rolig, flirtig look i denna söta lätta frisyr. Koppla det med snygga örhängen och enkla mode för att låta håret stå fram och mitt. Det är ett roligt, vardagligt utseende.

44) Söt Pixie Style med långa Bangs

Gullig Pixie Style Med Långa Bangs

Bangs mjuka en kort pixie och ge den en hel del prydlig karaktär. När du har lockigt hår är det ännu sötare. Detta är ett lågt underhållsutseende för dina lockar. Håll bangmen längre (helst förbi dina ögon) så att de lägger till högt drama.

45) All Out Glam Red Curls With Length

All Out Glam Red Curls With Length

Röda lockar med lite längd är ett dramatiskt utseende som går med dag och natt utseende. Doppa ditt rött med en auburnfärg och låt smällen sopa tillbaka från ditt ansikte. Lägg det med ett helt ansikte av klassisk Hollywood siren smink och gör dig redo att vända huvudet med denna lätta frisyr.

46) Unikt Curly Pixie Cut With Bangs

Unikt Curly Pixie Cut With Bangs

Curly bangs hålla en pixie frisyr sorglös och mångsidig. Smällen på denna söta lätta frisyr har personlighet och visuellt intresse, men du behöver inte hantera långt hår på nacken hela tiden. Det är en stor frisyr för enkla morgnar och har sällan en dålig hårdag.

47) Långare mjuk Pixie med vacker rörelse

Längre mjuk Pixie Med Pretty Movement

Mjukt avrundade ändar gör detta snitt en underbart smickrande skär för olika ansiktsformer och hårtyper. Det är trevligt för tjockare hår och hårdare lockar, men kan enkelt anpassas för en annan sorts hår. Mjukheten i formen är smickrande för en rad ansiktsformer.

48) Cool Curly Short Pixie Cut med texturerad bitar

Cool Curly Short Pixie Cut Med Strukturerad Pieces

Håll ditt korta hår sofistikerat. Stängt runt öronen och en hög med tjocka krullar. Utseendet är snyggt på dagtid och parar bra med dina arbetsdräkter och klackar. För att övergå till kvällen, snurra krullarna lite för någon och definition.

49) Mjuka vågor med ansiktsramar

Mjuka vågor med ansiktsramar

I stället för att helt curling ditt korta hår, håll det vågigt för en fantastisk twist för kort, lockigt hår. Mjukheten i vågorna runt ansiktet är utmärkt med en djärv ögonbryn och långa örhängen. Om ditt panna spel är alltid på punkt, sätter den här lätta frisyren i rampljuset.

50) Awesome Wet Curls With Accent Pieces

Awesome Wet Curls With Accent Pieces

Accentuera dina fjädrande lockar med viss definition och låt dem skina med denna söta frisyr. En accentbit dras ner över ögat, vilket gör att utseendet inte är för strukturerat. Curls var tänkt att vara lite vilda, och den här korta utseendet låter dem göra sin helg sak utan att vara för mycket att hantera på en måndag morgon.

50 Curly Pixie Cut som kommer att göra din morgon bättre

Du kan dra av en pixie frisyr eller kort väv frisyr. Du spenderar mindre tid framför spegeln och mer tid gör vad du älskar att göra med våra håridéer. Denna frisyr för kvinnor är lämplig för kvälls- och dagtidsåtgärder. Det ger dig lite frihet utan att ladda ner dig med en massa hår på nacken. Vi älskar särskilt djärva färger med kort hår som sjöjungfrun och de djärva röda i några av dessa söta frisyrer för tjejer. Färgerna lägger till visuell påverkan i en redan djärv stil. Sluta förbanna ditt hår och låt det vara det naturliga dramatiska självet utan att lägga timmar till din morgonrutin.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More