50 Förtjusande Bun Inspirations som är totalt livsgivare

26

Låt oss vara ärliga: Halva upp halva ner och bunna frisyrer är totala livräddare. De är den perfekta, snygga frisyrlösningen som ser bra ut på de dagar då ditt hår bara inte samarbetar eller du är kort i tid. Eleganta hår idéer som innehåller bun frisyrer, flätor och halv-upp-dos är lätt att behärska alla stilar av hårklippning – kort, medium eller lång.

50 sätt att stil din frisyr upp med bullar

Om du har kort hår är bobby stift nyckeln till att dra av bun frisyrer. Du har nog lager som inte kommer att göra det hela vägen tillbaka till ett hår slips, så träffa dem i mitten med bobby stiften. Om du har mediumhår, se till att du använder textilspray, speciellt med halvformat. Medium hår (skär med skikt i synnerhet) kan se lite tunn i bun frisyrer och textur spray kommer att öka volymen. Om du har långt hår har du tur. Du har den mest mångsidighet när det gäller bun frisyrer och updos, och du har tillräckligt lång längd att halv-upp stilar inte ser tunna ut. Leka!

Med en bulle kan donut göra underverk för att få medellängdslånga hår i bunka frisyrer. och det är praktiskt för långt hår också. Dessa tillbehör ger en felfri bulleform och håller sig på plats förvånansvärt bra. Börja med håret i en hästsvans och tränga det genom munen. Ta munstycket i ändarna och linda ändarna runt munstycket och mot mitten, var försiktig med att få jämnt mängder hår runt det så att det inte tittar igenom. Fortsätt rulla ner mot din hästsvans bas och säkra med stiften. Du kan börja med rent, rakt hår och behålla det bara för en snygg bulle, börja med “dag 2” hår och dra på några bitar för att skapa ett snyggt utseende, eller börja med lockigt hår för att skapa helt oklara lockiga bun updos. Men du gillar dina bun frisyrer, bara se till att spegla in i spegeln så att ditt hår täcker hela munken. Kolla in några av de bästa frisyrer vi älskar för 2018.

1) The Ultimate Messy

The Ultimate Messy

Denna stora, röriga bulle är en go-to frisyr för varje tillfälle. En steg för steg guide ges också i denna handledning så att du enkelt kan lära dig hur man gör den här bunten.

2) Elegant

Den eleganta, partyformade bunen av Tonya stylist är din frisyr för någon fest. Ett glittrande hårtillbehör som är bunden på ena sidan av bungan kan förbättra ditt utseende och övergripande utseende.

3) Stil för kort hår

Stil för kort hår

Denna roliga bulle med Janna Yaromich är perfekt för damer med kort hår. Du kan curl upp ditt hår innan du kopplar dem i en bulle som visas i handledningen.

4) Knotty Bun

Knotty Bun

Denna stil kan vara lämplig för långt hår eftersom det kräver vridning och krökning av långa hårsträngar. Om du har små vågor i ditt hår, kan du adoptera denna stil.

5) Den perfekta bulle för stranden

Den perfekta bulle för stranden

Om du är villig att tillbringa en dag med din familj på en strand, så är denna bunidé bra för din stranddag. Allt du behöver göra är att ta ditt hår framåt, vrid dem, krulla dem på huvudet och binda dem i en bulle.

6) Mickey Look

Bun-idén med två små huvuden på toppen kan vara en perfekt val för skraj tjejer. Du kan bära den med ett funky utseende för en fest eller på en dag ute med dina tjejer.

7) Braid Wrapped Bun

Denna bunidé med en flätad omslag är lätt att göra och roligt att bära vid varje tillfälle där du föredrar att visa ditt sofistikerade och eleganta utseende.

8) Den a Loose Bunen

Sväng din dag med denna lösa bulle där du först kan borsta håret, ge dem lösa lock och binda dem i form av en bulle med hjälp av stiften.

9) Top Knot

Om du vill ha en avkopplande dag för dig själv, prova det här utseendet där du kan göra dig redo inom några minuter med denna idé.

10) Holiday frisyr

Du har en semester och du bjuder in dina vänner över. Vi förstår att du har mycket arbete att göra och mycket lite tid att göra sig redo, den här frisyren kan göras mycket snabbt och är det perfekta hemmet.

11) The Two Minute Bun

Om du inte får tillräckligt med tid att lägga en överdådig frisyr varje dag till kontoret, kan du prova denna enkla bulle som enkelt kan göras på bara två minuter.

12) High Top Bun

Den höga toppen bun kan tillverkas med hjälp av en hårformare och håret är knutet runt det för att ge ett hump typ utseende på huvudet. Bra för flickor som följer high fashion.

13) Flätad Mohawk

Även om den här frisyren är lite svår att göra med lite övning, kan du ha detta annorlunda och snygga utseende som passar för fester och tillfällen.

14) Plaited Up gör flätad bulle

Den flätta updo flätad bulle är en lätt frisyr som du kan göra själv. Bobby-stift kommer att krävas för att hålla håret intakt. Att vrida de två flätorna ihop kan ge dig detta utseende.

15) Månen inspirerad

Månen inspirerad bulle är ett måste i din samling av frisyrer. Det är en helt unik frisyr som du kan bära med vänner och familj.

16) Perfekt för bröllop

Bröllopsbungen som framgår av bilden ovan är perfekt för de eleganta brudarna. Dessa bullar kan göras både på sommar- eller vinterbrudar.

17) Bow Bowen

Denna snygga bulle i form av en slips kan vara din favoritväljare för din systers eller bästa väns bröllop. Detta är den bunstil som någon brudtärna kommer att älska att adoptera.

18) Den sofistikerade twisting bunen

Det är den typ av stil du kan bära på dina officiella möten och åtaganden. Det är sofistikerat, elegant och elegant. Det speglar din utsökta personlighet.

19) Den röriga

Om du vill ha en rörig, slarvig eller rörig look, kan du göra den här bun frisyren som kan bäras för varje tillfälle i vilket som helst väder. Det kan enkelt göras på långt hår.

20) Blomflätan

Denna frisyr avbildar en mycket söt och raffinerad personlighet. Det här utseendet kan väljas vid tillfällen som fester, bröllop och träffas.

21) Fransk Braid

Franska flätor är barndomsminnena för de damer som älskade att knyta håret i form av franska flätor. Dessa växer upp och uppdaterad version av fransk flätan i form av en bulle är perfekt för sommarhelgerna.

22) nederländska flätade

Den nederländska fläskbunken är för dem som älskar att göra experiment med sitt hår. De kan göra denna frisyr genom att först göra en holländsk fläta och dra upp håret i hästsvansen.

23) Bun med Bangs

Den här frisyren är en avslappnad knytopp med en tung ensidig bang som är otroligt. Det kan enkelt göras och se super stiligt och elegant.

24) Amber Fillerup Bun

Drar du över Amber Fillerups utseende på bilden? Du kan anta denna frisyr med lätthet och komfort. Det ser supert casual men stilfullt för alla tillfällen.

25) Tillbaka till skolhår

De två back to school-looken är bra för långt till medelstort hår. Du kan göra det genom att vrida håret från båda sidor av ditt huvud och göra dem till två korta bröd.

26) Dubbelt repfäste

Dubbeltallbungen är lämplig för hår som är långt och hälsosamt. Du kan enkelt göra denna frisyr genom att titta på videohandledningen som ges i länken som ger dig en stegvis guide till denna frisyr.

27) Ensidig fläta

Om du verkligen älskar flätor, kan den här ensidiga stora flätbunten vara din favoritväljare bland andra bunka frisyrer. Du kan prova den här stilen med den stegvisa handledningen som anges i länken.

28) High End Rough Bun

Den high-end grov bulle på toppen av ditt huvud kan göra att du ser fantastisk ut vid något tillfälle. Du kan ställa upp det med hjälp av hårbun shaper som är lättillgänglig på marknaden till ett mycket lågt pris.

29) Dubbelflätad bulle

Dubbla flätat bun look är mycket unik och elegant. Du kan be en vän av dig att hjälpa dig med detta utseende och kan gå ut med henne på helgerna med detta snygga utseende.

30) Twisted Chignon

Denna bun frisyr är inte riktigt svårt som sitt namn. Det ger ett enkelt men elegant utseende som kan användas för kvälls och sena sommarsamlingar.

31) Bun för en körning

Denna stil kan välja en avkopplande helg där allt du vill göra är Netflix och Chill. Så ta en flaska champagne och lim till din TV i denna avkopplande frisyr.

32) Den Fängslande Wedlock Look

Du kan prova denna bulle inte bara för ditt bröllop utan också för en väns bröllop. Det är elegant och vackert. Att lägga hårtillbehör kan ytterligare förbättra det övergripande utseendet.

33) rymdbunten

Utrymmet är funky och offbeat. Du kan bära den på kostympartier och nätter på barer med dina vänner där du vill vara en fashionista.

34) Tuxedo Braid Bun

Om du är en upptagen tjej och får mycket mindre tid att göra dig redo för något tillfälle så kan den här snabbt bildade fläskbunken spara mycket tid. Det tar bara fem minuter att förvandla ditt hår till denna bulle.

35) Curled hair bun

Detta är en annan stor och snygg frisyr för upptagna tjejer. Handledningen kan enkelt läras och du kan också enkelt ändra den och skapa din egen stil.

36) Cool Messy Two Buns Frisyr

Cool Messy Two Buns Frisyr

Denna två bruna frisyr är ett ungt utseende som skulle vara perfekt för en tonåring, eller för de dagarna när du gör tråkiga saker men ändå vill se söta ut. Bara dela håret mitt i mitten med fingrarna (ingen precision krävs). Separera de två hårsektionerna med ett hårband. En i taget skapar du en hästsvans strax bakom örat, vik håret i håret och släng det ut med fingrarna för att skapa dina pigtailbullar.

37) Enkel frisyr med halv-upp-bun och flätad

Enkel Frisyr Med Halv Upp Bun Och Braid

Detta är en annan söt frisyridé som inte kräver precisions styling. Halvhöjd hästsvans är skapad med hår som dras tillbaka från runt pannan. Använd en bit åt gången för att vrida sig löst runt ponny och säkra med en stift som gör bunna frisyrer. Använda sektioner som börjar under halvdelen, skapa en enda fläta och säkra den med ett polyhårband. Lossa sedan upp det med fingrarna för att skapa det snygga utseendet.

38) Enkel Messy High Bun

Enkel Snygg Hög Bulle

Detta är en av de klassiska söta lätta frisyrer som du alltid kan falla tillbaka på. Tyvärr fungerar det inte för medellängd utan en hästsvansbas, men det är en ganska enkel anpassning. Börja med att dra ditt hår upp som om du gör en hög hästsvans. Istället för att sätta i hårstickan, vrid håret. Fortsätt vridning tills det skapar en bulle. Säkra med ett hår slips och stift i några lösa bitar.

39) Snabb och elegant fransk fläskbulle

Snabb och elegant fransk fläskbunke

Detta är ett riktigt härligt (och snabbt) sätt att höja en grundläggande bulle. Börja med att skapa en flätad krans flätad från din sida, och från örat nere bara fläta håret utan att lägga bitar. Gör en annan flätad vid basen av nacken. Låt näsan fläta ut och gör en låg hästsvans med resten av håret plus din kronflätta, vik den på sig för att göra en rörig bulle. Använd nätslätan för att linda runt elastiken på din röriga bulle och stift änden nedanför.

40) Pigtail Buns för Festival Queen

Pigtail Buns för Festival Queen

Detta är en klassisk updo frisyr som är ett lågt underhåll för festival mode. Och det är så enkelt! Dela håret med en kam. Skapa två hög pigtail ponytails. Twist och linda håret runt varje hästsvans i en bulle och säkra på baksidan med en pinne eller klämma. Perfekt dubbla bun frisyrer!

41) Twist-wrapped Donut Bun Updo Frisyr

Twist-wrapped Donut Bun Updo Frisyr

Det ser komplicerat ut, men det här är faktiskt en lätt bulle! Först, reta håret på framsidan. Skapa en hög hästsvans och stryk de främre lagren så nära hårbanden som möjligt. Knappa inte tillbaka det så att du lämnar lite volym framför. Tråd din hästsvans genom munken så det är vid basen. Låt ditt hår falla jämnt runt munstycket, lägg sedan till ett andra hårband för att säkra ditt hår över munstycket.

42) Amazing Simple Low Knot Chignon

Amazing Simple Low Knot Chignon

Om du har superlångt hår så ge definitivt den här frisyren ett försök. Det här är en söt frisyr att gå med en klänning eller flytande topp. Gör en lågsidig hästsvans. Vrid och bind håret i en knut. Säkra bitarna med stiften. Använd sedan dina fingrar och / eller en svanskam för att lossa upp enskilda bitar och ge den textur.

43) nyckfullt vackert flätat bulle

Whimsically Beautiful Flätad Bun

Detta är en söt frisyr för en fransk flätbulle som är så söt och enkel. Det kan fungera för medelstort eller långt hår. Skapa en lös krok flätad från din sida på framsidan runt nacken. Vid nacken drar du fläkten i en låg hästsvans och viks in i en rörig fransk flätbulle. Lägg till blommor eller hårtillbehör för att göra stilen din egen.

44) Sista-minuten Style Saver Hair Bun

Sista Minuten Style Saver Hair Bun

Av alla bun stilar är den här klassisk, tidlös och en så lätt frisyr. Låt oss bara kalla det vad det är: den perfekta bulle. Bäst av allt, det är vackert för medelstort eller långt hår. Börja med en hög hästsvans. Om du använder en munk kan du dra ner den till basen av hästsvansen och linda och sticka hårstycken runt den tills den är täckt. Annars, vrid och vrid håret runt basen av hästsvansen och använd pinnar för att säkra bunpen på plats.

45) Romantisk lätt frisyr med en twist

Romantisk lätt frisyr med en twist

Vem älskar inte en perfekt chignon? Denna speciella stil är perfekt för 2-dagars hår. Använd en volym och / eller textur spray och reta runt kronan. Dela ditt hår som att du drar halvt upp och klipp upp den övre halvan. Skaka bottenhalvan, dra sedan löst håret i en låg hästsvans, vika håret över en gång och fanna det ut i en bulle.

46) Underbar Layered Braid Updo för långt hår

Gorgeous Layered Braid Updo för långt hår

Av alla bunna frisyrer här är den här flätade bunen den mest fantasifulla för en exklusiv formell händelse. Den här frisyridén använder lager på lager av snoddar och flätor för att skapa en underbar bulle. Kronan är retad och pinnad för att hålla volymen. Det första lagret rullar i en löst vridning framifrån och bakåt. Då är det en fläta, följt av en större lös twist under den. Varje skikt korsar sig i ryggen och är fastsatt under den låga bullen.

47) Cool och Classic Top Knot Bun

Cool och Classic Top Knot Bun

Detta är toppen knut hår på sitt bästa. Ta en liten del av håret, dra upp det i en lös halvhalshästsvans. Se till att du inte drar det för hårt och oroa dig inte för tydliga delar. Det här är tänkt att vara lite “ogiltigt”. Twist och linda håret i en bulle och stift det i en hög bulle. Grova upp bullen lite med fingrarna. Resten av håret har en lös våg.

48) Den perfekta bulle för en upptagen arbetsdag

Den perfekta bulle för en upptagen arbetsdag

Alla bun stilar verkar verkligen för arbete, men det här är oklart och trevligt och lätt att göra. Börja med rent rakt hår. Dra in i en låg hästsvans och vrid i en bulle. Du kan säkra en bulle så här med hårknuten eller användstiften. Ditt hår behöver inte vara rakt på det här utseendet. Du kan enkelt göra en lockig bulle med vågigt eller lockigt hår för en liknande effekt.

49) Elegansen Made Easy Bun

Elegansen Made Easy Bun

Den eleganta chignon stilen bun stilen av håret är överraskande enkelt och ett så bra alternativ för en enkel updo. Börja med håret halvt uppe. Ta den nedre halvan och dra in i en låg bulle. Lossa den övre halvan i två stycken – höger och vänster – utan att avskilja dem. Vrid försiktigt vänster sida och linda runt höger sida av bunten. Gör detsamma med höger sida.

50) Invecklade Updo med Bow Bun Styles

Invecklade Updo med Bow Bun Styles

Tänk på denna fantastiska updo för långt hår som 3 håridéer rullade in i ett. Det finns en chignon vid basen, en rullad hästsvans högst upp och en pilbensstil däremellan. Effekten är en fin, voluminös uppdatering som är fantastisk för en formell händelse. Se till att du använder mycket fast håll och skinnspray!

50 Lätt att göra Bun Frisyrer som är totalt livräddare

Där har du det! Söt lätta frisyrer för varje tillfälle och veckodag för att uppdatera din stil för 2018. Om du har långt hår hoppar du bara in i dessa hårideer. Om du har kort till medelhår kan du behöva vissa justeringar (och några extra pinnar) men en bulle är ett av de bästa sätten att skapa illusionen av en längre hårstil.

Ta en lördagsmorgon för att träna de bästa frisyren för att du ska få din teknik precis rätt. När du kommer hänga på det kommer du bli förvånad över hur snabbt du kan skapa dessa eleganta håridéer för en fantastisk, polerad, vacker frisyr på en snap.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More