50 Gorgeous Braids Hairstyles För Långt Hår

25

Du kan använda någon av de vackra stilar som listas när du vill se unikt. Du kommer att känna dig vacker eftersom ditt hår faller vackert över dina axlar, eller du kan använda frisyren som håller ditt hår ovanpå huvudet.

Bli inspirerad av dessa 50 vackra braid frisyrer

Det finns en hel del personer som behöver en ny stil som får dem att känna sig vackra, och du kan prova någon av dessa stilar när du gör dig redo för dagen. Byt håret till något som passar säsongen, och se till att du har sökt ut en vacker frisyr som alla kommer att känna igen.

Många pratar om att ha en flätad frisyr, men vad är det för exakt? En flätad frisyr är när du sammanlänkar tre eller flera hårsträngar för att skapa ett unikt utseende. Dessa frisyrer blev populära på grund av deras särpräglade sätt att de får ditt hår att se ut och är till och med moderna nog för en kändis frisyr. Joan Smalls såg spektakulärt på American Crime Story-screening med sin symmetriska cornrows frisyr och Demi Lovato hade en flätad hästsvans till den enkelt komplicerade i Los Angeles, och hon såg väldigt fantastisk ut.

Naturligtvis nämnde jag bara några kändisar som använde en fläta för att locka sin utseende i år. Med fler kändisar med flätor blir frisyren mer populär än den har varit i det förflutna. Vilken typ av flätad frisyr är en del av modevärlden idag? Det finns många flätta frisyrer för långt hår som den nederländska flätan, vattenfallet, fiskstjärtan, kronflätan och mycket mer. De flesta av dessa flätiga frisyrer kräver ett specifikt mönster att följa för att få det perfekta utseendet. Nedan finns 50 bra håridéer för att inspirera de som gillar att vrida och vrida håret.

1) Höga bun och flödande lås i sommar för att hålla nacken kall

Du kan låta brisen kittla dina tresses, men håll ditt utseende säkert med en halvhårig frisyr. Bara en enkel vridning som sätter det översta lagret av ditt hår i en lös bulle lämnar resten som en avslappnad atmosfär. Lägg till några söta flätat stilar eller två som börjar under den rosa toppnoten för den bästa, enkla stilen.

2) Fishtail över axeln för vår och sommar kul

Genom att ge din fishtail flätan en rörig, över-axlar start kan du komma undan med att göra några misstag. Det här är till nytta om du fortfarande lär dig att behärska konsten med fiskstjärtsstilar, men det är fortfarande ett bra utseende även när du har det. Försök att ändra bredden på strängarna då flätan kommer till ett slut för ett dynamiskt utseende.

3) Fluffiga flätor över strömmande hår för sommaren

Du kan ge halva storlek flätor frisyrer en massa volymer genom att reta och dra ihop trådarna ifrån varandra när den är bundet av. Lägga till mindre och smalare flätor som blandar sig med resten av det snygga och lätta utseendet, lägg till en enkel och söt stil.

4) Blommor i en lös fläta för blommans barns look

Threading blommor i medan hår flätning lägger direkt en trevlig, naturlig touch till någon utkik efter något tillfälle. Detta kan vara lika enkelt som en snabb 2018 festivalstil eller lika överdådig som en bruduppgift. Om du är orolig för att glida och hängande kronblad, använd torkade eller syntetiska blommor för att få stilen att fungera för dig.

5) Braid fyra strängar för att skapa en full fläta över ditt långa hår

Med denna vävda flätningsstil, gå långsamt eller träna på en mindre hårdel som man lätt kan se i spegeln. Efter lite kunnande kan du skapa denna fulla fyrkantiga look med en enkel grace som är elegant och elegant. Wrap och pin en bit hår runt slipsen i slutet för att ge flätan den bästa naturliga finishen.

6) Braid till två bullar för ett nytt utseende

Två flätor i fransk stil som slutar i tvillingbullar blir roliga för något coolt eller sött outfit. Medan flätorna själva ska krama nära huvudet och se bra ut, kan bullarna tömmas för mer volym. Ett rörigt utseende som blandar sig med lite volym och vågor för det lösa håret fungerar under varje årstid.

7) Lösa flätor kommer att skapa ett luddigt utseende i ditt hår

Lösa flätor kommer att skapa ett luddigt utseende i ditt hår

Kombinera sektioner med enkla vändningar och en kedja av sammanlåsande ponnyspelare över lösa vågor ser komplicerat ut, men det är super enkelt att återskapa. Det behöver inte vara en super snygg frisör för en fin finish, men vridningarna och vågorna borde inte vara alltför röriga heller. De små gummiband som hjälper fläkten att hålla sig på plats borde ligga nära hårets naturliga färg för att kunna smälta in.

8) Braid runt ditt huvud som det är en laurel

Genom att avskilja ditt hår i ditt pansens högsta centrum kan du bröda två separata bitar som slingrar runt huvudet och ser ut som en lövkrona. Fishtail flätade stilar fungerar bäst för denna effekt. Strängarna ska vara tjocka nog för att skapa en fläta som är minst en tum bred, men inte för tjock så att ändarna inte pekar ut obehagligt från under den spända ryggen.

9) Invertera dina flätor för roligt och nytt utseende

För att få en flätad frisyr som ser ut som den klättrar upp istället för att falla ner, använd genomträngningsmetoden i omvänd. Klara gummiband försvinna lätt mot ljus eller starkt färgat hår, men mörkare toner kan också hitta dem i svart och brunt.

10) Messiga flätor är lätta att dra ihop

Mycket lösa flätor där varje stativ är vriden och fluffad innan den väves tillsammans med resten resulterar i en blick med mycket volym och vågor. När några mindre flätor trängs genom detta försiktigt sammanfogade utseende, lägger de till den vackra och drömlika finishen.

11) Braid upp till en bulle bakom ditt huvud

Se till att du noga delar håret i två lika stora halvor innan du börjar fläta ena sidan är tricket att få den här snygga stilen snyggt. Även om flätorna ska vara snygga och enhetliga, kan du få lite rörigt med bullarna för avslappet slitage. Vagga några smällar eller lösa strängar runt ramen i ditt ansikte för den ultimata snabba stilen.

12) Små flätor på toppen av ditt huvud kommer att hitta din bulle

Rödstil hårflätande trick är ett utmärkt sätt att få ditt knä ut ur ansiktet och gömma dem i en blick som är lätt och vackert samtidigt. En bulle högst upp på huvudet kommer att gömma sina ändar om de är för korta för att sätta in sig själv i snodden. Bara lite retande ger bunten tillräckligt med volymer för att fungera.

13) Låt din fläta delas in i två när du avslutar din stil

Detta är pyjama-partiet svaret på pigtails med sin avslappnade och coola vibe som ser ut som rörig bedhead chic. Snabba slag av flätande frisyrer som dessa par bäst med en ansiktsmask och varm krus med örtte. De kan hålla upp under träning också, när du använder ett huvudband för att hålla viskarna tillbaka från ditt ansikte.

14) Korsa flätor bara för skojs skull när du är redo

Korsa flätor bara för skojs skull när du är redo

För att dessa fyra flätor ska se sitt bästa, behåll dem i städa och jämnt separerade sektioner som stämmer upp på vardera sidan av ditt ansikte. Att lägga bågar eller blommor till de där de stiftar i baksidan av huvudet kan dölja det arbete som gör att denna stil ser så enkelt och vackert ut.

15) Braid över huvudet till en bulle

En chunky center fläta som ger lite poof till din bangs kan sluta på toppen av ditt huvud med en liten bulle för att dölja ändarna. När du behöver ditt hår dras tillbaka men inte har något emot en längre stil för den nedre halvan, passar den här stilen en cool och enkel blandning.

16) Sneda upp sidan av ditt huvud istället för rakning

När du vill ha ett kantigare utseende, fläta jämnt fördelat rader upp ena sidan av ditt huvud och lämna ändarna att blanda med resten av det lösa håret. Att reta kronan och lämna resten i rosa vågor ger ett fauxhawk-utseende som lika lätt kan borsta ut i slutet av dagen.

17) Flödande hår, liten bulle och en liten flät

Flirty ser ut som dessa kombinerar några olika element för ett enkelt resultat. Den snabba lilla bungen på baksidan matchar den ojämna flätan för en boho-chic känsla. Att hålla det lösa håret rörigt runt axlarna gör det till en snabb och rolig stil för stranden eller runt poolen hemma.

18) Dra håret genom knutna flätor

Denna flätstil verkar genom att lämna varje toppskiktsträng på egen hand som du flätar genom resten av sektionerna. När det är klart kan du justera hur de övre strängarna väver igenom genom att fluffa dem vid roten. Detta är ett utmärkt sätt att ha en elegant stil som också håller lös hår borta från ditt ansikte.

19) Vika flätor till en ponnysvans för att se din mest magiska

När du behöver en stil som fungerar för konsertgräsmattan eller ett köpcentrum, använd tjocka flätor som samlar ditt hår i en ponnysvans som rinner ner i ryggen. Beachy vågor och mjuka tendrils som ramar ansiktet håller den avslappnade och lekfulla atmosfären fräsch.

20) Vik under din ponnysvans för en rolig stil

Att dra din halvstora ponnysvans genom en slinga en eller två gånger ger det en vridning och lämnar en lång sträng du kan fläta på några olika sätt. Med en artsy ser ut så här, lämna det rörigt för första halvåret, använd sedan en tätt flätad fiskestång för att ge den en speciell finish.

21) Låt flätorna falla i två

Även sektioner och en centrerad del hjälper dessa flätor att hålla sig snygga och städa så att du kan klara av dem efter att ha kopplats av dem. Genom att starta längst ner i den färdiga fläkten, dra försiktigt varje stycke för att få den volym du letar efter. Att hålla proportionerna samma i hela flätan gör att stilen ser polerad ut.

22) Gör mermaid flätor för skojs skull när du leder till stranden

Flätor som dessa ser ut som magi från ett undervattensäventyr, men de är bara en serie genomträngande flätor som slutar tillsammans med en fishtail-finish. Lämna ändarna obundet när du är redo att låta oceansidvinden och vågorna arbeta med dina magiska flätor för saltvattenbehandling.

23) Tie under en fläta för din updo

Tie under en fläta för din updo

Arbeta den långa svansen av en flätad in i en spetsig, off-center bulle är ett bra sätt att ta en titt på en updo som är redo för något fint eller avslappet evenemang. Flätorna kan vara städa eller röriga och bunken kan hålla speciella juveler eller blommor för att vrida uppringningen på en outfit för ett speciellt tillfälle.

24) Använd en sida fläta för skojs skull

En sidodel och cascading fläta gör en avslappnad look glatt upp för dagtid eller nattkläder. Det är ett bra sätt att prova en mer komplicerad flätstil som fiskstjärtan. Eftersom du kan se det så lätt från sidan som denna, kan du öva mastering tricket för att få det att se rätt.

25) Låt dina flätor bli mindre

Att stoppa en tjock flätad i mitten för att klara den med en mindre insatsfäste är ett helt nytt sätt att kombinera coola effekter för bästa utseende. Du kan använda samma vävningsstil för varje sektion, eller du kan byta upp den med hjälp av en fiskstjärna på toppen och en standard fläta på botten.

26) Låt din flätade rida på toppen

En klassisk look går aldrig i stil, det behöver bara höger beröring. Känd i många regioner som den franska stilen av flätning, börjar denna stil hög och slutar med en jämn och städ flät som gillar en lång svans. Om du bara har börjat med flätande fläsk är detta en utmärkt att träna regelbundet.

27) Tie flätar i din bulle när du vill se rörigt

Ibland betyder ett rörigt utseende hår i ditt ansikte och överallt. Dessa halv-up och halv-down frisyrer lösa det problemet genom att låta dig få det bästa av båda världarna. Braiding tjocka sektioner för att tvinna ihop i en bulle på baksidan av huvudet hjälper dig att se casual och hålla dig bekväm samtidigt.

28) Updo med en stigande fläta för ditt nästa bröllop eller formella

Du kan få ett mångsidigt utseende utan förlängningar eller överdriven användning av produkter genom att använda en botten uppflätning för att samla håret i ett avsnitt högst upp på huvudet. När du försiktigt klämmer fast de lösa strängarna tillsammans med en liten bit av kammar för att fluffa dem skapas en formell updo utan komplicerad teknik.

29) Gör två lösa flätor som delas bakom ryggen

Två lata flätor som springer ner på axlarna kan se snygga och eleganta även om de är lite röriga eller ojämna. Du kan fläta dem så snyggt som du vill, men det är inget fel med en avslappnad frisyr, även när du kopplar ihop med dressyrkläder.

30) Gör en sida fläta som kommer att se ut som konst på sidan av ditt huvud

Med hjälp av off-center placering och genomträngning flätning är trending favorit för 2018. När de är fastsatta på plats vid en kurva, kommer en lång svans att blanda sig med hur resten av det lösa håret faller till sidan. Detta skapar en blommig stil med en flytande yta.

31) Kör din fläta ner din hårlinje i midjan

När du börjar toppen av flätan som en liten kedja som växer större runt nacken, kan du inkludera allt hår i en bekväm kaskad innan den faller ned över en axel. Ramen som gör det möjligt att göra ansiktet kan vara skonsamt eller städat beroende på hur snyggt du väver din fläta.

32) Gör det minsta fiskstickan för skojs skull

Bara för att träna eller för att visa upp dina fantastiska flätfärdigheter, använd en smal fiskstjärna som är avstängd till ena sidan för en rolig blomning. Denna flätstil tar lite tid när du vill använda riktigt mager bitar, men resultaten stannar ut i en man av lösa och livliga vågor.

33) Dubbla flätor gör att du ser magisk ut

Genom att starta ett par flätor direkt i kronan på ditt huvud hjälper du att hålla kollet i kontroll om du planerar att bära dem för motion eller aktivitet. De är en bra lösning för att du ska vara säker på att ditt hår är ur din väg utan att lägga all den vikten högst upp på huvudet. Höghästsvansar och bullar kan bli tunga under aktiv användning, så ett par städa flätor gör det lättare att bära långt hår.

34) Sprid ut dina dubbla flätor

Ett annat sätt att bära vikten av långt hår utan all huvudvärk att ha den på toppen av ditt huvud är att ställa dina flätor vid varandra. Detta ändrar hårets ram runt ditt ansikte, och du kan lägga till det med löst viskar eller en tät väv beroende på din preferens.

35) Starta en topp flät som löper till din flödande ponnysvans

Det här fungerar bäst när du startar det precis i mitten av pannan, men du kan stile den åt ena sidan eller den andra om det fungerar bättre för din outfit. Wrapping en hårsträng där den vågiga ponnysvansen börjar polera av utkik efter företagskläder.

36) Låt din fläta falla ihop i ditt hår

En fläta som börjar snäva och städa och exploderar sedan till lösa vågor som blandar med resten av ditt hår uppmärksammar verkligen stilen. Några försiktigt placerade stift som försvinner i lättvridna vågor kommer att hålla slutet på plats och låta det se enkelt och enkelt ut.

37) Gör boxiga flätor som ser ut som moln

När du retar ut strängarna efter att ha avslutat en genomtränglig flätad, får du dessa härliga hjärtformade mönster som glider ner så lätt som moln. Eftersom du använder en serie små gummiband för att hålla varje sektion på plats, är det en stil som kan hantera hela dagen på ett enkelt sätt.

38) Enkla dubbla flätor du gjorde själv

Ett försiktigt men snyggt vävt par sidledningar som börjar vid templen och håller så kort svans som möjligt är ett bra sätt att få dagens vågor genom att bära dem över natten. Du kan börja med fuktigt hår eller använda en liten ljusformningsprodukt för att hjälpa vågorna stanna.

39) Gör en lös fiskstjärna som ser ut som om den kom från havet

Gör en fiskstjärna som en sjöjungfru siffra med en tätt vävd start och en kropp som kurvor till en formlig väv av tjockare strängar. En avsmalnande ände med en lång svans som kan retas för att öppna som en fläkt lämnar utseendet med en rolig och flörande blomning.

40) Rita något speciellt med en vacker flät som du skapade dig själv

Det är okej att ta chansen att kombinera alla nya flätande tricks du lär dig och använder dem för dynamiskt, trendigt utseende. Att öva olika sätt att göra olika mönster med olika flättekniker är hur nästa nya utseende 2018 blir gjort.

41) Slå en flätan bakom huvudet när du låter ditt hår falla

Starta två flätor vid varje tempel och klistra ändarna under den andra flätan för att gömma var de går ihop. Knappa på plats och lämna en lång svans som du kan borsta in i den långa och lösa ryggen. Det här är en utmärkt stil för att använda en riktigt snygg och jämn flätning och en slät, rak finish för resten av ditt hår.

42) Braid fyra trådar i två fulla flätor

Braid fyra trådar i två fulla flätor

Braiding experter, kolla in denna vackra frisyr! Kick dina fyra-trådiga flätor upp i ett sned genom att vrida och väva två istället för en. Dela ditt hår i mitten för att skapa varje sida separat tills du hamnar med två fulla fyra strängflätor. Slå sedan av varje coolt flätat individuellt med ett blandat hårförband för att slutföra utseendet.

43) Gör två flätor som ansluter

Gör två flätor som ansluter

Förbättra din hästsvans med två holländska flätor. Börja bara vridningarna nära pannan och fortsätt dem förbi öronen. Använd en slips för att fästa flätorna i resten av håret – lämna ut en liten strand. Skjut hårstycket genom att linda den lilla kanten runt den. Denna flätad design är utmärkt för alla tillfällen.

44) Fläta sidor att flöda över ditt hår

Braid sidor att flyta över ditt hår

De naturliga vågorna i ditt hår gör denna stil mer hisnande att se. Väva två flätor som börjar högt på ditt huvud och blanda dem i dina naturliga lockar. Lossa flätorna för ett rörigt utseende. Det finns inget behov av att knyta av dem bara låt det hänga naturligt. Denna fläta för långt hår kan bäras hela dagen.

45) Snygg sida flätad med håret uppspänt

Snygg sida flätad med håret uppspänt

Denna vackra frisyr är idealisk för bröllop eller andra fina tillfällen. Den snygga snodden strömmar lockande till höger om huvudet och ger en 2018 avslappnad flätad look. Därefter vrid och vrid resten av ditt hår till en flätad updo. Håll det löst när du stiftar det på plats. Du kommer oundvikligen att vända huvudet när du använder den här flätade stilen uppdateringen.

46) Lossa din fläta för ett nytt utseende

Lossa din fläta för ett nytt utseende

Modigt färgat hår kan ställa det perfekta förtrollande utseendet för denna flätstil. Vrid och väv det första hårskiktet och binda av det vid axellängden. Börja sedan med en annan liten fläta med samma hår och koppla av det också. Lossa flätan till önskad form och volym. Slutligen lägg vredet naturligt mot ditt hår.

47) Lacka sidledet för ett unikt utseende

Lacka sidledningen för ett unikt utseende

Denna fläta är en av de söta lätta frisyren som du ser kvinnor ha på dig idag. Bara fläta framsidan av ditt hår. Ta sedan snodden ner på hårets baksida och vrid den mot vänster sida av ditt huvud. Denna stil gör att nacken blir sval. Detta avslappnade utseende är bra att bära till parken.

48) Anslut två sidledningar bakom huvudet

Anslut två sidledningar bakom huvudet

Denna flätade frisyr omger huvudets krona som en halo. Håll resten av håret fritt att vila på axlarna. För att krydda det, lägg till lite färg för ett attraktivt utseende. Lägg några blommor i kronflätan för en fjäderliknande look. Frisörer som detta gör det svårt att inte känna sig som en ängel.

49) Håll dig cool med den här flätan

Håll dig sval med den här flätan

Den här nederländska flätskalkningen börjar på höger sida av pannan. Då sammanväver det att skapa en kedja som omger ansiktet för en strålande och tantaliserande look med flätan som hänger över vänster axel. För att skapa mer volym, lossa flätorna. Denna fantastiska utseende är utmärkt för under dagen och nattlivet. Det är också en bra sommar look.

50) Två snygga snoddar på sidan

Två snygga snoddar på sidan

Vill du hantera ramen för en underskott, utan att ge upp ditt långa, tjocka hår? Då bör du ge dessa snabba flätor ett försök. De ger samma snygga utseende av en sidbarning medan du fortfarande kan visa upp din femininitet. För att inte nämna, hur de söta flätorna ser ut mot din hårbotten. De är 100 procent garanterade att se ut som en underskådad stil.

50 Bästa Braids Frisyrer att känna sig vackra

Dessa 50 bästa frisyrer är utsökta för varje tillfälle från bröllop till bara en promenad i parken. Om du letar efter en ny hårfäste trend i år, prova det här fashionabla utseendet. Dessa trendiga frisyrer är lätta att behärska över tiden. När du har hängt på det kan du försöka kombinera stilar. Från havets utseende till en vanligt lös flätstil kommer du att prata om staden med något av dessa stora nya utseende. När du tittar på dessa inspirerande flätade bilder, försök att föreställa dig hur de kommer att se på dig.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More