50 Gorgeous Hästsvanshårigheter för att uppdatera din Updo

23

Det är officiellt – hästsvans frisyrer är inte längre bara för “sportiga söta” stilar. Denna klassiska updo är redo för en fashion-forward remake i en modern frisyr som kan täcka allt från snygga casual händelser till invecklad Pinterest inspo. Ett stort kännetecken för en bra stil är definitivt hur bra det ser ut, men att budgetera tid för håret när du är redo har blivit ännu mer av ett övervägande. Medan flera fantastiska hästsvansstilar har blivit överförda till formella händelser till förmån för fishtail flätor eller dekorerade bullar, är 2018 redo att vara årets ponny – även om det inte är helt hästens år.

50 Stella Ponytail Frisyrer Straight From Salonen

För att fira denna hästsvans-centriska tid har vi sammanställt en lista över våra topp 50 hästsvans utseende, som täcker allt från centrum och asymmetrisk till hästsvans frisyrer, både höga och låga. Vårt mål är att ge dig något för varje tillfälle och schema, oavsett om det är en lat dag, en resa till gymmet eller till och med den senaste tiden på den hetaste sociala scenen.

Dessa moderna frisyrer som vi har hittat är lättillgängliga för alla, från de mest kunniga hästsvansarna avicionado till den typ av tjej som aldrig har provat någonting mer komplicerat än en halvponny med en vridning. Om du gillar att lägga till i små delar av din egen stil, eller lära dig hur du hämtar nya, är det här utseendet definitivt för dig.

När du väl har hittat ditt perfekta hästsvanshår, kan du bläddra igenom det här urvalet – eller dyka in, och välj och välj vad du tycker är rätt för dig! Det finns inget felaktigt svar när det gäller att se bra ut och ha kul med vad du har på dig, och om du kan matcha ditt hår till din outfit (eller vice versa!), Så mycket desto bättre. Oavsett om du ser ponytails som en enkel lösning på “hår i ansiktet” -problemet, eller en möjlighet för din konstnärliga talent att lysa, har vi något att visa dig. Dyk in och hitta din inre hästsvansflicka!

1) Elegant Sopa Wrap-Around Ponytail Style

Elegant svepande wrap-Around Ponytail Style

Denna vackra frisyr sätter oss i åtanke av klassisk grekisk antikvitet, en look som kanske inte är på plats i något konstgalleri – eller på dig! Den vackra sopningen av håret över huvudets sidor, och hur det slingrar sig runt och runt hästsvansens bas, mjukar kontrasterna i denna enkla och rena stil.

2) Naturliga Curls Twist Ponytail Hairstyles

Natural Curls Twist Ponytail frisyrer

Den här söta enkla håridean är perfekt för att klä upp dig eller klä dig ner för vilken händelse du än har planerat! Att koppla av basen med en annan hårkrets gör att stilen ser mycket mer invecklad ut än den faktiskt är, och att lägga i en liten spray av pärlor tar denna look till nästa nivå. Handla i blommor eller band för ett vackert våralternativ!

3) Curled och Perky Ponytail Style Lift

Curled och Perky Ponytail Style Lift

En lågponny med den höga hästsvanslyften. Denna söta look är det perfekta hästsvanshåret för att skrika “go-getter”, samtidigt som den hålls avslappnad. Wrap-arounds som döljer slipsen är ett populärt sätt att behålla den otroligt naturliga känslan och dra nytta av hur lätt hårbanden är för alla att använda. Detta kan fungera med rakt hår, men lock är bäst för att lägga till ett extra element i klassen och dra ögat!

4) Pretty High Pony Hairstyles With Braid Accents

Pretty High Pony Hairstyles With Braid Accents

Detta snygga utseende är utformat för att rama ditt ansikte med mjukt krullande knopp och en vacker, löst spetsig flät. Den högre hästsvansen hjälper till att dra flätan uppåt, för att visa upp eventuella tillbehör och hålla ditt hår från att dölja dekorationerna oavsett toppen du bär med den.

5) Stilat vattenfall hästsvans för vågigt hår

Styled Waterfall Ponytail för vågigt hår

Att få en updo att se detta bra kan vara lite mer arbete, men det är definitivt värt det! Denna sveda moderna frisyr betonar lätt hårets naturliga färger, går från mörkt till ljus vid spetsarna, med håret omsluter högre upp och lägger till en ljus liten “pop” av ljusare blondin.

6) Artfully Messy Low Ponytail Styles

Artfully Messy Low Ponytail Styles

Om du letar efter en söt och lätt frisyr, prova det här snabbt, “Jag rullade ur sängen och såg den här” updo. Denna stil fungerar bäst med rakt hår och smäll! Spetsiga hårsträngar faller runt ansiktet och käften och binder det lite lägre ger håret en mer naturlig form, vilket gör det till en enkel och söt frisyr för kvinnor.

7) Den klassiskt Fabulous Flipped Ponytail Haircut

Den klassiskt Fabulous Flipped Ponytail Haircut

Chignon är definitivt en fantastisk stil, men det första steget, den vända hästsvansen, är absolut en av våra favoriter. För en aktiv tjej som kanske föredrar att låta håret hänga lite mer fritt än en bulle skulle tillåta, det här är en cool mellanhåride som fortfarande kan klä ut ditt utseende lite mer.

8) Loose Top “Braid and Pony” Frisyr

Loose Top

Om du vill ha en lätt frisyr, men du hatar att ha håret i ansiktet, prova en söt flätad topp och binda den av innan du måste lura med lösa ändar. Frisyrer till kvinnor tenderar att vara lite på den “tättare” sidan, vilket gör att vi älskar denna lösa look ännu mer! Vi rekommenderar denna uppdatering till alla, inklusive underkryssningar och rakade sidor.

9) Pretty Ponytail Styles för Loose Curls

Pretty Ponytail Styles for Loose Curls

Denna enkla stil är lite mer avslappnad än vår femte rekommendation, för dem som vill ha vattenfallsvågorna utan allt arbete. En något lägre hästsvans sätter de krulliga knölarna fritt från denna hästsvanshårklippning och bidrar till den övergripande “springande” känslan av denna optimala updo.

10) Vacker Shifting Braid Ponytail frisyrer

Vacker Shifting Braid Ponytail frisyrer

Vem säger att vi inte kan få det bästa av allt? Det är trots allt 2018! För den här perfekta hästsvansstilen markerar bandet övergångspunkten från en enkel nederländsk flätad till en delikat fiskstjärt, vilket hjälper växeln att verka helt naturlig och vackert invecklad på en gång.

11) Cool Chignon Twist Hästsvansstil

Cool Chignon Twist Hästsvansstil

En annan ta på den klassiska pre-chignon vända hästsvansen för tjejer, den här bedrägligt komplicerade vridningen kommer att få folk att undra exakt hur du gjorde ditt hår. Foldning av separata lockar upp och över gör det mycket mindre uppenbart doldt hår slips, och ger en naturlig elegant känsla till denna lätta frisyr.

12) High Top, Tight Curls Hästsvans

High Top, Tight Curls Hästsvans

Den här vackra frisyren drar nytta av hårets naturliga element för att hålla lösa lockar ur vägen och visa upp ansiktet. Detta är en stellar updo för någon hästsvansflicka, men vi rekommenderar främst denna stil för kort till mittlångt hår! Något längre kan fungera bäst med en något lägre hästsvans slips.

13) Perfekt vänd omslag runt hästsvans

Perfekt vänd omslag runt hästsvans

Att ställa in flipen lite högre upp ger dig den perfekta chansen att göra en större wrap runt precis under den! Denna frisyr för kvinnor går från söt till elegant, beroende på vilka hårdekorationer du lägger till i flipen. Det är ett utmärkt sätt att visa färgglada håridéer!

14) Hårstöt Hög hästsvans frisyr

Hårstöt Hög hästsvans frisyr

Den här söta och lätta frisyren är ett modernt tag på 1960-talet bouffant, redone som en stilig 2018 hästsvansstil. Bumpen vänder den här söta högponnonen till en midhöjd och sveper bandet framåt. Denna utseende skulle vara bra att gå till jobbet och slå upp någon form av fest, retro eller inte, strax efter.

15) Färgkontrast Tumbling Waves Hästsvanshårig

Färgkontrast Tumbling Waves Ponytail Haircut

Om du har ett hår av olika nyanser, eller om du bara har berört dina höjdpunkter, är det här utseendet gjort för dig. Mjuka krullar kompenserar den ljusa övre färgen mot den huvudsakliga mörkare. Medan den här stilen, med draperingsjärnen, fortfarande skulle passa bra på alla, tycker vi att den passar nyfärgat hår bäst av allt.

16) Braidbaserad hästsvans för Girl Genie

Braidbaserad Ponytail för Girl Genie

Den här vackra frisyren skulle inte se ut ur en modern dröm om Jeannie-remake! En väldigt hög ponny, i kombination med en bredare omslag, ger denna utseende sin “genie” -känsla, och den snäva mittflätan gör det absolut. Lägga till flätor är ett bra sätt att få mycket körsträcka ur en annars enkel utseende.

17) Raised Chignon-Flip Ponytail Hair Twist

Raised Chignon-Flip Ponytail Hair Twist

Detta är en annan söt frisyr för kvinnor som vill balansera sina arbetsdagar och spännande nätter. Med hjälp av bouffant-stil stötar här med hjälp av att centera hästsvansen lite mer och lämnar utrymme för att visa upp en större vridning för den vända hästsvansen. Det är en vacker blandning av avslappnad och klassisk.

18) Fierce Double Braid Bound Ponytail Frisyrer

Fierce Double Braid Bound Ponytail Frisyrer

Släpp lös din inre krigare med detta underbara utseende. En stil som detta visar att vackra ponnytappar fortfarande kan vara kämpsklare. Fyra enkla holländska flätor går in i wrap runt denna hästsvans, vilket gör den här enkla frisyren så mycket mer komplex. Prova det nästa gång du behöver en förtroendehöjning.

19) Ravishing Rippled Ponytail Twist and Wrap

Ravishing Rippled Ponytail Twist and Wrap

Denna stil faller under kategorin av slags lätt, sorts hård. Det är ett annat konstigt rörigt utseende, vilket innebär att du kan komma undan med några fler misstag än din vanliga söta stil för kvinnor! De små snoddarna och nästan flätorna i detta utseende kan ta lite längre tid, men slutprodukten är mycket värt det.

20) Twining Curls Side Hästsvansstil

Twining Curls Side Hästsvansstil

En fördubblad uppsättning krullar går in på att göra denna vackra updo perfekt. På grund av hur krullarna är uppbyggda, är det svårt att se att någon form av hårbindning är involverad alls, vilket ger detta ett mycket naturligt utseende. Välj den sida du vill ha uppmärksamhet dras till och ställ ditt hår upp för att rama ditt ansikte, lämnar precis nog på andra sidan för att mjuka din utseende.

21) Curling Tumble In Low Side Pony Frisyr

Curling Tumble In Low Side Pony Frisyr

Om du är en fläkt med längre hängslen är det här utseendet på dig! Skruva ett par avlösa lås och dra tillbaka resten i lösa loopar som ramar ditt ansikte. Rak hår kan fungera här, men lock är definitivt bäst. När du försöker detta, glöm inte att ha en “sida” utplockad före tid!

22) Lata vågor, Löst hår och Chill Hästsvansdag

Lata vågor, Löst hår och Chill Hästsvansdag

Här är en annan “otrogen” look-för att den här söta stilen handlar om hårsträngar som ser ut som om de kommer att lossna, du behöver inte oroa dig så mycket om att du får allt att gälla ner hårt! Den bredare wrap runt lägger till denna lata dag ser som firar dina naturliga vågor.

23) Beachy Triple Braid Börjar på Hästsvanshårigheter

Beachy Triple Braid Börja på Hästsvanshårigheter

Dra nytta av detta fantastiska utseende för att hålla håret ur ögonen! Denna updo kräver tre flätor: huvudet, centrum ett, gjort i en fiskstjärt stil och två sidor flätor är gjorda i den nederländska flätade stilen för att visa upp flätans konsistens. Vrid flätorna i hästsvansen och runt håret slips för att avsluta utseendet!

24) Knotted Bun Base Ponytail Haircut

Knotted Bun Base Ponytail Haircut

En lös bulle är en vacker gå till för något utseende, men att kombinera en med en hästsvans? Geni. För denna stil rekommenderar vi att du har långt hår eller ser till att du kan skilja tillräckligt för den övre bunten och den lägre hästsvansblandningen. Detta kommer också att hålla din hästsvans närmare halsen om du är orolig för vinden.

25) Vacker Braid Accent Ponytail Frisyr

Vacker Braid Accent Ponytail Frisyr

Allt vi har sagt om artfully rörigt kan inte helt täcka detta utseende. I stället för att göra flätan i hästsvansen eller på en höghästs bas, tar det en bra storlek flätad och gör den till en del av utseendet. Gärna lämna ändarna oavslutade, och låt flätan röra sig genom dagen.

26) Snabb och Cheery Color Splash Hästsvans

Snabb och Cheery Color Splash Hästsvans

Om alla våra coola idéer är lite ur ditt styrhus (eller tidsram), har vi ett annat casual sött alternativ för dig. Avsluta den ponnyn med vad som helst du har till hands, istället för ett band. Bandanas fungerar bra för detta, och den lilla popen i färg kommer att dra allas ögon!

27) Hidden Beginning Barely There Hästsvanshår

Hidden Beginning Barely There Hästsvanshår

Om du inte är så säker på att du är redo för en hästsvanslook, kan du prova på den här storleken. Det är nästan som en inverterad halvponny-lämnande del av ditt hår ner betyder att du enkelt kan lägga den över den faktiska hårbindningen och gömma den i resten av dina lockar. Denna snygga look skulle fungera bra med en blomkrona, eller någon annan dekoration du kanske vill.

28) Flirty, Fun-Loving, Side Bow Hästsvanshårigheter

Flirty, Fun-Loving, Side Bow Ponytail Frisyrer

Vill du visa din söta sida? Prova på denna optimala, off-center, updo! Högsidans ponny lägger till en söt liten studsning till ditt hår, och polka-punktbågen (eller båg av din preferens!) Gör att den inte känns för skrynklig. Curling ändarna av ditt hår kommer också att hålla den fjädrande känslan och lägga en fjäder i ditt steg också.

29) Loose Dutch Braid Base Låg Scarf Pony

Lös nederländska fläskbotten Låg Scarf Pony

En blick som absolut är gjord för helger och blommor, den här vackra frisyren är lätt att göra och söt att titta på. Flädesbasen håller håret ur dina ögon, och övergången till en hästsvans håller fläkten ljus och lös. Lägg till en ljus halsduk för en accent, istället för att dölja ditt hårband med en omslag.

30) Pretty Ribbon Bound Ponytail Plait

Pretty Ribbon Bound Ponytail Plait

Slå av din hästsvans med ett långt band och fortsätt – om du är en fan av ljusa färger och vackra flätor, så är det här frisyren. Istället för att dela håret i tre strängar, gör det två och använd resten av bandet för att lägga till en riktigt speciell vridning mot flätan! Extra poäng för att matcha din frisyr till din outfit.

31) Partiella Braid Side Pony Frisyrer

Delvis Braid Side Pony Frisyrer

Om du vill ha en mer professionell hästsvans kan det här vara utseendet på dig. Fällbara hårsträngar över varandra gör mittpunkten för den här moderna frisyren ett brännstycke och gömmer smart hårbindningen mellan skikten. För de som föredrar att undvika några av de strängare bundna utseendet är detta ett bra alternativ.

32) Dragon Ridge Tri-Tied Hästsvanshårigheter

Dragon Ridge Tri-Tied Ponytail Hairstyles

Denna fantastiska stil lutar lite mer in i frisörens fictiongenre. Det ser helt fantastiskt ut med kontrasterna som skapas av ett färgat hår, men dess texturella överklagande gäller absolut alla. Bobby-stiften hjälper till att hålla hårbågarna på plats, men gärna använda dekorerade klämmor för ett mer snyggt utseende!

33) Vikat hårplast Hästsvansstil

Vikat hårhantverk Hästsvansstil

Att få denna stil att hålla på plats kräver lite finess och mycket villigt att låta håret flöda gratis! Att arbeta med krullarna hjälper dig att sätta håret runt och runt hästsvans utgångspunkt innan du lägger tillbaka det i snyggt. För bästa möjliga resultat, prova lockar.

34) Lätt högponny med snygga krullar

Lätt högponny med snygga lockar

En titt det här är svårt att hitta. Förpackning håret ordentligt runt den höga ponnyn vinklar det uppåt, för att accentuera denna vackra frisyr och de vackra, tumbling lockarna. Detta skulle också se underbart ut med rakt hår, så var fri att bli kreativ.

35) Tunt Braid Accent på High Pony Frisyr

Tunt Braid Accent på High Pony Frisyr

Flätor av alla storlekar, former och invecklingar kan balanseras med en bra gammaldags hästsvans. I det här fallet gör en vanlig fläta, oavsett rep eller holländare, en bra ledning till huvudhöghändelsen. De återstående strängarna kan enkelt återintegreras eller vikas runt hästsvansbasen.

36) Flätade Tressar och Låghästsvanshår

Flätade Tressar och Låghästsvanshår

Casual hästsvans frisyrer är bra, och flätbaser gör dem ännu bättre! För det här utseendet leder de lösa vågorna av flätade lås till den nedre hästsvansen innan de viks runt basen. Det ger dig all frihet hos en hästsvans blandad med dekorationen av en vacker flätad.

37) Spetsflätad kronhästsvansstil

Spetsflätad kronhästsvansstil

En lösare, modernare ta på sig den klassiska mjölkmaidens fläta, denna stil drar uppmärksamhet från alla vinklar. Flätan sveper runt hästsvansen tillräckligt hårt för att det verkar vara det riktiga håret och i kombination med krullarna är det passande för alla moderna prinsessor.

38) Bouffant Puff Liten Ponytail Frisyr

Bouffant Puff Low Ponytail Frisyr

Höjden på hårbulten balanserar snyggt ut den lilla hästsvansdroppen! Att samla håret från olika sektioner på olika sätt påverkar också hästsvansens totala flöde på ett mycket spännande sätt. För en riktigt unik form, prova det här!

39) Hängande halvponnyhårstopp

Hängande halvponnyhårstöt

Den bouffant mode ändras ändå hästsvans plats. Den här gången blir ponny en hög ponny och lämnar mer plats för halv-upp-halv-looken, det är ett litet litet steg mot “semi-formal”. Denna upplaga uppdaterar det klassiska utseendet på något mycket mer iögonfallande, på ett mycket enkelt sätt.

40) Ponytail Frisyr med omvänd Fishtail Outline

Hästsvans frisyr med omvänd Fishtail Outline

Fishtail flätor är under konstant hot av lösa trådar och flyghår, något som fungerar bäst med en naturlig och lockig stil som denna. Om du letar efter en stil som kommer att se bra ut, oavsett vilken utflödesstatus ditt hår är i, prova något som görs för att vara ruffled.

41) Loose Milkmaid Braid in High Arc Ponytail

Loose Milkmaid Braid in High Arc Ponytail

En ny, söt frisyr för kvinnor som inte är överdriven är inte lätt att hitta-så prova äldre och sätt din egen snurr på dem! Genom att dra ihop strängarna för att lossna flätan, lägger du till textur i ditt hår och gör en vanlig uppdatering till en konstbit. Varje variation kommer att vara lika unik som den sista, så njut av ditt nya utseende!

42) Princess-Pretty Double Bump Hästsvansvågor

Prinsessan-Pretty Double Bump Hästsvansvågor

Ibland behöver du bara känna att du har gått rakt ut ur en saga. Om så är fallet, letar vi killen till dig! Denna höga uppdatering ger den historiskt regal känslan, i kombination med vågor och tumbling curls någon älva prinsessan skulle avundas. De nedre låsen gör en bra omslagspartner, men håll ögonen på hur skarpa eller mjuka du vill att dina kurvor ska vara.

43) Double Twisted Flipped Ponytail Frisyr

Double Twisted Flipped Ponytail Frisyr

En blandning av flätor, vändningar och hästsvansflipar går in i att göra denna snygga hästsvanslook som vi adore. Om du gillar denna stil, men vill lägga till din egen lilla känsla till det här lilla ponny-utseendet, är det lätt att remixa någonting om det. Lägg i en extra flip eller en ny twist och se var det tar dig!

44) High Arc Ponytail för Wispy Hair

High Arc Ponytail för Wispy Hair

För dig som har mer hår som ges till flugvägar eller en titt som stannar på den kortare sidan av saker, kan den här enkla utseendet vara din bästa satsning. Hästsvans frisyrer tenderar att kräva mycket mer hår, men det är lätt att lägga uppåt i en snuskig mittponny, och justering av omslaget för att få den höga bågen är ännu enklare.

45) Bundled Bas Liten Hästsvansstil

Bundled Bas Liten Hästsvansstil

Att samla håret upp i ett svep mjukar ut detta exponentialt. Det är bäst med lösa lock som lätt kan falla i form, men den här söta och söta stilen skulle se fantastisk ut på alla. Med hjälp av de nedre strängarna för att slingra över håret slipsar gör “bunt” lite mer definierad!

46) Sidostiftad Tumble hästsvans för flickor

Sidostiftad Tumble Ponytail för Girls

Längre hår är ett måste för denna look, men en sidostift är för alla! Denna off-centered hästsvans förlänger maximal längd på ett hårsvep från en sida till ett annat och skapar en krökt och kontrasterande look. Det är fantastiskt i lockar, men de starka linjerna i en rättare stil skulle se väldigt coola ut.

47) Lösa lås till låg hästsvansstilvridning

Lösa låser till låg hästsvansstilvridning

En mild twist på individuella hårlås kan göra stor skillnad på lång sikt. Genom att tydligt definiera alla hårsektioner som gick in i denna hästsvans, kommer du att göra till synes små saker mycket mer uppenbara. Till exempel, håret vridning som leder rätt in i den låga ponny går från “nödvändighet ingen kommer att se” till “fram och mitt och ser bra ut!”

48) Asymmetrisk hästsvans med Chunky Rope Braid Base

Asymmetrisk hästsvans med Chunky Rope Braid Base

Rope flätor är alla slags i just nu, och de par mycket bra med hästsvans frisyrer. I stället för att försöka hantera tre strängar, vrid försiktigt två över varandra och skapa ett briljant nytt utseende som visar både höjdpunkter och färger. Den lösa vridningen av denna flätor mjukar också den skarpa delen av detta snygga utseende, vilket gör det lämpligt för alla tillfällen.

49) Hästsvans frisyr med blandad flädesbas

Hästsvans frisyr med blandad flädesbas

Säg att du verkligen vill ha det perfekta träningsutbudet, eller du är en stor fan av att blanda och matcha – istället för att gå för att kollidera färgkombinationer, hur är det med en updo-möjlighet? Blanda de typer av flätor du använder som din hästsvansbas, gå med en fin fransk flätad topp och mata in i en mer vävd fläta på basen av din hästsvans. Ditt hår kommer att tacka för förändringen, och så kommer din nästa själv!

50) Chic och slät Metal Tie High Pony Frisyr

Chic och slät Metal Tie High Pony Frisyr

Vår femtionde hästsvans är förmodligen den enklaste och eleganta vi har: i stället för att fussa med hårband och band, få en metallhästsvanshållare och skjut den höga ponny på plats. Det är en enkel lösning som automatiskt höjer ditt utseende till VIP-status och kan enkelt klä upp eller ner, beroende på ditt humör.

50 Pinterest-Worthy Ponytail Hairstyles att prova hemma

En av våra favorit saker om ponnytails är hur lätt det är att blanda, matcha och helt redesign absolut vilken stil du hittar. Om det finns ett element som du gillar i look 32, finns det absolut ingenting som hindrar dig från att lägga till det i stil 17! Vilka idéer du än har, det är nästan säkert en hästsvans som är din perfekta match – och om du inte hittar någon kan du alltid göra en. Möjligheterna är lika oändliga som dina egna idéer, och vem vet? Ditt nya utseende och det varma ta på hästsvanshårigheter kan bara inspirera någon annan.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More