50 Graceful Updos för långt hår

249

Den magiska världen av updos för långt hår är oumbärligt för tjejer som hade tillräckligt med tålamod att odla sina lås. Efter att ha väntat i flera år i slutet för att bli överdådigt långt hår, kan du nu njuta av en mängd frisyrer som går långt bortom krullarna eller flätorna. Det finns så många typer av uppdateringar där ute som du kan ha en utmanande tid att välja bara en. För det har vi inte mindre än 50 exempel som du kan leka med vid vid olika tillfällen.

1. Lätt uppdateringar för långt hår

Easy Updos för långt hår

När vi tänker på updos för långt hår kommer vanliga frisyrer oftast att tänka på. Men ibland söt och enkel gör tricket. För det här lilla bunret är allt du behöver göra, dela ditt hår i hälften och linda det runt din näsa.

2. Ballerina Bullar

Ballerina Bullar

Vi har fått inspiration för ballerinas i årtionden nu, särskilt när det gäller frisyrer. Ett snyggt och felfri utseende kan erhållas genom en utmärkt ballerina bulle. Tillfoga eventuellt ett blomstortillbehör för en elegant touch.

3. Prom Updos för långt hår

Prom Updos för långt hår

Prom säsongen är en av de mest stressiga tiderna på året för gymnasieflickor. Du måste hitta en perfekt klänning, par klackar och frisyr för att göra utseendet fantastiskt. Om du har långt hår, sök inte längre – det här är prom updo för dig.

4. Lazy Ponytails

Lazy Ponytails

Ponytails kommer bokstavligen aldrig att gå ur stil. De är ett vackert och praktiskt sätt att rocka dina långa lås, speciellt om du vill ta ut dem ur ditt ansikte. En rörig hästsvans är precis vad du behöver för en varm sommardag eller en avslappnad natt ute på stan.

5. Wedding Updos för långt hår

Bröllopsuppdateringar för långt hår

Om proms är nervhäftande, vänta tills du kommer till ditt bröllop. Det finns så många detaljer att kontrollera att din brud frisyr kan tyckas obetydlig. Hoppa inte till slutsatser – det kan göra eller bryta din känsla på den stora dagen. Denna svepande updo med silver tillbehör är idealisk.

6. Casual Updos för långt hår

Casual Updos för långt hår

Känner du att hålla sakerna avslappnade och enkla? Allt du behöver göra är att sätta in dina vackert långa trådar i en stor, spektakulärt rörig bulle. Du kan lämna några hängande lös på sidorna för en enkelt elegant inverkan.

7. Fishtail Braid Ponytails

Fishtail Braid Ponytails

Bland flätta frisyrer har fiskarterna återvunnit stor popularitet de senaste åren. Denna snygga vävteknik ser ännu trevligare ut när den är hög. Det är också ett söt sätt att krydda din klassiska hästsvans.

8. Flätor och bullar

Flätor och bullar

Om du inte är säker på att välja flätor eller en bulle, kan du gå vild med båda. För flätningsdelen kan du helt enkelt använda en sträng eller två och stifta dem i dubbelt huvudband på toppen. Använd resten för en bedårande lös bulle.

9. Flätad Updos för långt hår

Flätad Updos för långt hår

Du kan ta flätningsdelen av updo till nästa nivå med denna breda dubbla nederländska flätan skapad på ena sidan. Braid hela vägen till dina tips och ravela det hela till en sida chignon och lämna några strängar lossna.

10. Protective Updos

Protective Updos

Att lyckas med att växa ut naturligt hår är rätt prestation. Nu när du har härligt, långt afro-texturerat hår, måste du fortsätta ta hand om det. Detta är det perfekta exemplet på en skyddande updo frisyr som du kan prova.

11. Half Updos för långt hår

Halva Updos för långt hår

Vilket bättre sätt att visa upp ditt långa hår än med en halv halv halva frisyr? Trots att det här är tekniskt en del av de halva uppdateringarna för långt hår, är det ett glamoröst sätt att visa upp dina läckra långa lås.

12. Long Hair Updos för kvinnor över 50

Long Hair Updos för kvinnor över 50

Style vet ingen ålder! Även om du har skrivit in dina seniorår, kan du fortfarande rocka en updo gorgeously. Denna eleganta chignon är det perfekta sättet att framhäva ditt långa naturliga hår vid formella evenemang.

13. Blomformade Updos

En av de många skönheterna av updos för långt hår är att de gör plats för kreativitet. Med andra ord kan du förvandla din frisyr till någon form du drömmer om. Till exempel är denna blomformade updo precis vad du behöver för ett fint tillfälle.

14. Updos för lång tjockt hår

Updos för lång tjockt hår

Att ha tjockt hår kan vara en välsignelse och en förbannelse samtidigt. När det är länge kan det visa sig vara utmanande att stila. För detta kan du välja en enkel men effektiv frisyr som en knuten låg hästsvans.

15. Formella Updos för långt hår

Formella Updos för långt hår

En hel del updos för långt hår är avsedda för svarta slipshändelser. Oavsett om du går på ett bröllop, förbereder dig för att vara en brud eller planerar att gå på en cocktailparty, så hjälper en utsökt uppdatering så att du lämnar ett minnesvärt intryck.

16. Brudtärna Updos för långt hår

Bridesmaids Updos för långt hår

Tala om bröllop, hur är det med brudtärna? Det blir ännu svårare här eftersom deras frisyrer borde vara exceptionella, men inte överträffa brudens komplexitet. Den här uppdateringen har till exempel den perfekta balansen för sådana händelser.

17. Updos för långt lockigt hår

Updos för långt lockigt hår

Krokigt hår är en ren glädje att stila, ännu mer när det är långt. Det är också ganska enkelt att ta med sig lockar i en förtrollande låg bulle. Om du har balayage eller ombre hår, är detta ett fantastiskt sätt att accentuera dina blandade färger.

18. Puffy Faux Hawks

Puffy Faux Hawks

Faux hökar är alla raseri bland updos för långt hår. De är ett lockande sätt att lägga en kant på din frisyr utan att slå rakhyveln. Allt du behöver göra är att använda en kvalitetshårprodukt för att sneda upp sidorna och sticka resten för att skapa illusionen av en mohawk.

19. Messy Updos för långt hår

Messy Updos för långt hår

När det gäller hårtrender, är det få som överträffar den smidiga glammen av rotiga frisyrer. Lazy bullar, i synnerhet, har adored av kvinnor i alla åldrar för så långt tillbaka som vi kan komma ihåg. Denna drömmande bulle är lämplig för alla slags situationer, från vardaglig till fantasi.

20. Holländska flätade ponnytails

Holländska flätade ponytails

Vad som skiljer nederländska flätor från franska eller traditionella flätor är att de ger mer volym och form till frisyren. Anledningen är att tekniken fokuserar på flätning utåt, istället för inåt som med de flesta andra flätor.

21. Halv Updos för festivaler

Halva Updos för festivaler

Festivaler är den främsta höjdpunkten för någon boho gals sommar. För att förbereda dig för din bländande festival outfit, bör du alltid lägga en stund åt sidan för frisyren. Denna halva updo med dubbla knutar kan vara precis vad du letar efter.

22. Sidopdateringar för långt hår

Sidopdateringar för långt hår

En detalj som är så liten som att sätta in en bulle på sidan kan göra hela skillnaden för ditt utseende. Denna frisyr har en unik touch av sofistikering som gör det helt enkelt perfekt för röda mattan händelser.

23. Låg Updos för långt hår

Låg Updos för långt hår

Inte alla uppdateringar måste vara skyhöga. En låg bulle kan till exempel vara lika raffinerad som någon annan updo. Gör din kreativa genom att lägga till en bakre kronflätta som vilar charmigt på toppen av bullen på baksidan av nacken.

24. Loose Braids och Låg Bun Frisyrer

Loose Braids och Low Bun Frisyrer

Precis som röriga bullar, löser flätor också stora stilpoäng för frisyrer. Dessa två fishtail flätor försiktigt dras ihop så att de matchar med den lata låga bullen. Sätt dem ihop och du har en oförglömlig frisyr.

25. Naturliga Twisted Updos

Naturliga Twisted Updos

En annan utmärkt skyddande frisyr för naturligt hår är denna snodda updo. Det skyddar effektivt dina naturliga låser från skador samtidigt som du skapar en underbar frisyr som säkert gör huvudet vända.

26. Updos för långt tunt hår

Updos för långt tunt hår

Precis som tjockt hår, kan tunt hår också vara enkelt enkelt eller lätt att stilla. Men om du väljer en frisyr som den här, tar det mindre än 5 minuter att sätta allt ihop.

27. Eleganta Updos för långt hår

Eleganta Updos för långt hår

Ännu en smakfull updo passar till även de fanciest händelserna innebär en låg bulle. Även om basen kan vara enkel, gör den invecklade vävningen i bun frisyren anmärkningsvärd.

28. Fulla Ponytails

Fulla Ponytails

Tjejer med tunt hår vet hur frustrerande det kan vara att spika den perfekta hästsvansen men se till att det ser livslöst ut i slutet. Ett sätt att du kan lura ditt hår i en fullare hästsvans är att skapa en med den andra hälften av håret och klämma resten över på toppen.

29. Höga Ponytails

Höga Ponytails

Du kan också använda denna teknik för att få superhöga ponnytappar. Dessutom kan du helt enkelt sätta in en eller två bobby-stift vid basen av hårbindningen för att lyfta hela hästsvansen. Njut av den extra volymen!

30. Snabba och enkla avslappnade uppdateringar för långt hår

Snabba och enkla avslappnade uppdateringar för långt hår

Om du är på språng men du vill fortfarande att ditt utseende ska vara på punkt, gå till en snabb uppdatering. Böj över och skapa en omvänd nederländsk flätad start från basen av din nacke. Vik resten i en avslappnad toppknut och du är bra att gå.

31. Dra genom Braid Crowns

Dra genom Braid Crowns

Flätade kronor är en ganska syn för ömma ögon och en äkta skönhet att se. När du skapar en med ett drag genom flätan, är effekten ännu mer fantastisk. Denna frisyr kanske kräver lite mer tid att sätta ihop, men du kommer att älska resultaten.

32. Sportiga Updos för långt hår

Sportiga Updos för långt hår

Inte alla uppdateringar för långt hår är menade att imponera på valda händelser. Vissa behöver vara praktiska, som de som krävs för idrottare. Om du älskar att träna eller spela en sport och ditt långa hår alltid verkar komma i vägen, prova dessa flätor med en hästsvans.

33. Snygga sidokronor

Messy Side Chignons

Om du letar efter balans är detta en av de bästa uppdateringarna för långt hår för dig. Medan den har en elegant beröring på grund av sidan chignon är det fortfarande lite rörigt. Detta gör det lämpligt för alla slags tillfällen, både formella och tillfälliga.

34. Vintage Updos för långt hår

Vintage Updos för långt hår

Retro frisyrer är ett tydligt tecken på femininitet och strålning. Denna vintage updo tar oss tillbaka i tid till en av de mest eleganta erorna. Det är precis vad du behöver för en fantastisk närvaro vid en speciell händelse.

35. Bullar med Bandanas

Bullar med Bandanas

För ett urbana utseende kan du alltid använda tillbehör som bandanas. Dessutom, beroende på hur du stilar resten av din updo, kan du också få en bra pin-look från frisyren.

36. Sculpted Natural Hair Updos

Skulpterade Natural Hair Updos

Detta är ännu en iögonfallande stylingidé för långt naturligt hår. Det är också en skyddande, och förbättrar den naturliga afro-texturen briljant. Det skulpterade arbetet i updo är verkligen beundransvärt.

37. Boho Updos för långt hår

Boho Updos för långt hår

Bohemian damer söker ofta efter frisyrer för att matcha sina sorgfria personligheter. Denna flät- och bunblandning är en av de bästa uppdateringarna för långt hår för denna stil. Undvik inte att lämna lösa strängar, eftersom denna detalj gör utseendet komplett.

38. Everyday Updos för långt hår

Everyday Updos för långt hår

Du vill inte alltid gå över toppen med updos för långt hår, speciellt om det inte finns något speciellt som kommer upp i din kalender. Ändå kan du kombinera en holländsk fläta med en traditionell hästsvans och skörda fördelarna.

39. Flätad krona och blommor

Flätad krona och blommor

Denna frisyr lyser med skönhet, oskuld och renhet. Det fungerar härligt för både tjejer och kvinnor, för minnesvärda händelser eller en fin fotografering. De små blommorna i flätan har stor inverkan på det slutliga utseendet.

40. Homecoming Updos för långt hår

Homecoming Updos för långt hår

Letar du efter en frisyr som passar för en hemkomstdrottning? Detta är verkligen en man bör tänka på. Det är känsligt men ändå bekvämt, stilfullt men lekfullt, strålande än nere på jorden. Vad kan du önska mer när du får din krona?

41. Afro Ponytails

Afro Ponytails

Det finns otaliga kvinnor som skulle ge något att ha naturliga afrokrullar. Om du hade turen att födas med dem, tveka inte att visa dem i en underbar, puffig hästsvans.

42. Updos för mycket långt hår

Updos för mycket långt hår

Om du verkligen har riktigt långt hår, vet du redan hur tufft det kan vara att hitta en frisyr som helt enkelt fungerar . Denna härliga sida fiskstjärt flätan är inte bara smickrande för långa lås, men det hjälper dig också hålla dem ur ögonen.

43. Kryddiga sidobullar

Messy Side Buns

Detta är ett annat sätt att rocka en bun utan att stylera ditt hår i en chignon. Det har fortfarande den tillfälliga överklagan, medan den fortfarande är perfekt bärbar för vitkragehändelser. Känn dig fri att sporta det som du vill.

44. Sommaruppdateringar för långt hår

Sommaruppdateringar för långt hår

Om det är mitt på sommaren vet vi hur hänsynslösa de brännande dagarna kan vara. För dessa tider kan du använda en fullständig uppdatering för att helt frigöra ditt ansikte från något extra obehag. Ett av de bästa sätten att göra det är med en full flätad kronuppdatering.

45. Long Hair Updos med Bangs

Long Hair Updos med Bangs

Ett fantastiskt sätt att öka längden på ditt hår är att kontrastera med smällar. När du experimenterar med updos för långt hår, kan du antingen ställa din knäppning framåt eller stifta dem försiktigt på sidan.

46. ​​Dubbelhöga bullar

Dubbel höga bullar

Två toppknutar kan också rockas helt fast, inte bara halvvägs. Detta är en förtjusande look som uttrycker en fri och lekfull ande. Ha det roligt med den här frisyren för dina casual outfits.

47. Romantiska Updos för långt hår

Romantiska Updos för långt hår

Om du har ett candlelit-datum som kommer upp, är detta en av de mest fantastiska updos för långt hår du kan gå för. Det är inte alltför prickigt, samtidigt som det är en fantastisk syn för din signifikanta andra.

48. 1920-talet Updos för långt hår

1920-talet Updos för långt hår

Storslagen vintage frisyrer kan också inspireras av de brummande 20-talet. Vad som gör den här frisyren verkligen käken är den fjäder och rhinestone tillbehöret. Pin din till sidan för ett utmärkt resultat.

49. Bakåt Fishtail Braid och Bun Frisyrer

Omvänd Fishtail Braid och Bun Frisyrer

Bullar med omvända flätor blir alltmer populära. Om du vill sticka ut från mängden med din, gå till en fishtail fläta för den nedre delen. Braid utåt för en dynamisk effekt.

50. Afro-texturerad Pompadour

Afro-texturerad Pompadour

Medan detta är vår sista frisyr bland updos för långt hår är det inte mindre extraordinärt. Den sublima retro skönheten hos en pompadour är unik och smakfull, vilket gör det fantastiskt för att lämna ett bra intryck var som helst.

Slutsats

För att avsluta vår lista med fantastiska updos för långt hår, vill vi ställa in rekordet rakt. Någon av dessa frisyrer kan öka dina chanser att få ett fenomenalt utseende. Ändå rekommenderar vi varmt att välja en som är representativ för din stil. Njut av processen!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More