50 Häftiga Hackla Flätor till Stil ditt hår

65

När det gäller stylat hår, hakas flätor är notoriskt trending och det verkar som om de är här för att stanna. För alla som letar efter en ny frisyr som utan tvekan kommer att vinna komplimanger från en folkmassa, är det här krokhår en som du bör överväga. Trots att crochet frisyr trenden började verkligen på 1990-talet, håller 2018 i överensstämmelse med dess throwback-mode genom att införliva denna smickrande look i nuvarande stilar som ständigt grace tidningarna och andra medier. Ironin är dock det faktum att dessa krokiga stilar kan se mesmeriserande riktiga trots att de inte är mer än hårförlängningar kopplade till naturligt hår.

50 Easy Crochet Braids att bära på nästa

Förutom att vara modig är hakiga flätor extremt lätta att uppnå och är dåligt underhållande efteråt. Anpassningsalternativen är obegränsade, eftersom allt från längd, färger och texturer kan varieras beroende på personliga preferenser, så att du kan uttrycka din unika stil. En annan fördel i denna stil är att den skyddar naturhårets integritet, snarare än den vanligen irreversibla skada som uppstår genom kemisk rätning. Detta gör att hakan flätar den perfekta frisyren för när du vill ge ditt naturliga hår en välförtjänt vila.

Det här utseendet är beroende av ditt naturliga hår för att komma in som grunden för valet av förlängningar. Normalt flätas det naturliga håret i cornrows. Sedan är valet av hårförlängningar noggrant slingnat genom cornrowsna via en nål. Processen i sig förklarar namnet på den här stilen. Även om processen låter enkelt nog, är resultaten långt ifrån grundläggande. Frisyren är bara så populär på grund av hur lätt det är att uppnå, så att det passar in i livsstilen till även de mest trafikerade kvinnorna som fortfarande tycker om att ta hand om sig själva. Alternativen kan dock vara överväldigande och du kanske inte vet var du ska börja. Här är femtio härliga håridéer av virkade flätar hår för inspiration!

1) Söt och noggrant gjort Hackla Flätor

Söt och snyggt färdiggjorda krokar

En mer feminin och sofistikerad version av lådan flätar håret, detta snygga virkade flätande hår ramar elegant ansiktet och kan också dras tillbaka till en hästsvans för de som föredrar att håret är ur sitt ansikte. Lägg i pärlor och andra hårtillbehör för att höja utseendet till en lekfull nivå!

2) Voluminous och Kinky Textured Curls

Voluminous och Kinky Textured Curls

Detta vackra och vågiga virkahår faller naturligt med inneboende volymer som inte behöver produkten att växa upp. För de med hårda och vilda andar kan denna stil bli din egen personliga man utan underhåll. Du kan leka med nivån av krympning som du vill, men ju mer krullning det finns desto mer volym får du från dessa haklås.

3) Djup sida del pärlstav flätor

Deep Side Part Beaded Braids

Dessa böhmiska lås hyllar öarna, komplett med det tropiska pärlstavet och klassiska vändningar. Denna roliga frisyr är en perfekt match för dem som är lekfulla och chill. Den dramatiska sidodelen gör det till ett trevligt fotoklart utseende för någon utekväll eller en head turner på eftermiddagen som kör ärenden.

4) lekfulla och täta lock på axel längd

Lekfulla och täta lock på axel längd

Dessa bedårande krullar har alla studsar utan de frustrerande tangles och ansvarsområden som följer med att ha naturligt lockigt hår. Den kortare längden gör underhållet ännu enklare och accentuerar volymen av den här stilen. Denna frisyr har också en ansiktsslimming effekt för dem som föredrar det utseendet.

5) Edgy Twist Out med utsatta Cornrows

Edgy Twist Out med utsatta Cornrows

Även om de flesta svarta hårflätarna försöker dölja de naturliga cornrows som ger stöd till väven införlivad i stilen, ger den en stolt snyggtopp i ditt naturliga hår. Inte bara lägger detta till en kantig vinkel mot din personliga modsinne, men visar också den ansträngning du har för att uppnå utseendet.

6) En mängd långa, mager flätor

En mängd långa, mager flätor

Svarta hårflätor kan variera i storlek och antal, men dessa smala ansiktsflätor har en extra feminin känsla för dem. Deras snygga och rena utseende ger bort en aura av sofistikering och självförtroende, vilket gör det till en utmärkt frisyr till sport professionellt.

7) Kinky och Athletic Shoulder Length Curls

Kinky och Athletic Shoulder Length Curls

Detta vågiga virkahår ser vildt ut, men på ett bra sätt. De rosa, skiktade lockarna har ett sportigt utseende som passar perfekt med en djävul kan bry sig om attityd och en stor dos av självförtroende. De kommer också att känna sig lätta, vilket din nacke och huvud kommer att uppskatta på lång sikt.

8) En flätad toppknut med höjdpunkter

En flätad toppknut med höjdpunkter

Den här snygga krokiga flätta frisyren kan pinnas upp i en snygg bulle med hjälp av ett starkt elastiskt band. För att lägga till mer konsistens och djup i håret, lägg till naturliga höjdpunkter i tressarna. På så sätt ser håret aldrig platt eller tråkigt ut, särskilt när det är ur ditt ansikte.

9) En färgad flätad toppknut med elektriska blå höjdpunkter

En färgstark flätad toppknut med elektriska blå höjdpunkter

Många kvinnor kan blyga undan ljusa färger som fruktar att de kommer att se klibbiga ut, men den här elektriska blåen är magisk och perfekt passform för rätt personlighet. Dessa blåa höjdpunkter smickrar en mängd olika chokladhalstoner och dessa haklås kommer definitivt att sticka ut i en folkmassa.

10) Fiery Red Twists med matchande webbläsare

Fiery Red Twists med matchande webbläsare

Nyckeln till detta utseende är att bleka dina ögonbryn med en matchande färg för att verkligen markera färgens hårda rougefärg. Det här exemplet är mer jordartat, så det är lite mer tonat för dem som gillar att vara äventyrliga men också hålla låga nycklar. Experimentera med den olika nyansen av röda för att hitta den perfekta som kompletterar din hudton.

11) Holografiska flerfärgade axellängdskräm

Holografiska flerfärgade axellängdskurvor

Holografiska serier har verkligen varit trendiga i år och hår är inget undantag. Den här moderna frisyren fungerar bra för kortare hårlängder så att de flera färgerna inte blir överväldigande. Du kan leka med olika färgscheman, vare sig de är varma, kalla eller komplementära. Färgerna kan också anpassas för att matcha evenemang, vilket gör det till en bra stil för att planera för laganda.

12) Deep Side Parted Pretty Purple Twists

Deep Side Parted Pretty Purple Twists

Ett annat vackert färgalternativ, denna djupa vinlila är säkert en showstopper. Den djupa sidodelen i kombination med de böhmiska låsningarna bidrar bara till den dramatiska effekten som denna stil avger utan problem. Den mörkare nyansen är också mindre distraherande, vilket gör den till en mer behaglig färg för dem som kan ha haft en aversion mot de ljusare nyanserna.

13) Kinky Long Hair med pärla accenter

Kinky Long Hair med pärla accenter

Den här vackra frisyren är en klassiker utan några strängar. Okomplicerade vågor med en enda accentpärla, som också är valfri, helt enkelt kaskad ner till axlarna och flyter fritt med lite underhåll. Det här är perfekt för den typiska tjejen i nästa dörr och smickrar många ansiktsformer. Det är ännu en stil som fungerar bra för dem som föredrar att hålla en låg profil.

14) Medellängd Silver Curly Crochet Braids

Medium längd Silver Curly Crochet Braids

Innan du vrider näsan i denna stil är det viktigt att förstå att silver skiljer sig från grå. Den vackra glöden från dessa lockiga flätor indikerar livlighet och djärv natur, ganska motsatt av ålderdom. Så håll den här skuggan i åtanke när du överväger färgalternativ för din virka flätor frisyr! Det är säkert att bli iögonfallande och värda många komplimanger.

15) Långbruna Bohemian Flätor med Mörka Rötter

Långbruna Bohemian Flätor med Mörka Rötter

Även om många människor kan gå med naturliga utseendefärgade färger, anser inte många att bibehålla naturliga rötter. Mörka rötter kan tjäna som en underbar kontrast till naturliga nyanser av färgämne, som direkt lägger djupet till det övergripande utseendet, särskilt med längre hår. Dessutom behöver du inte oroa dig för att dina naturliga rötter växer i och visar om du redan införlivat dem i ditt hår från början.

16) Curly Crochet Hair Short Afro med Short Bangs

Curly Crochet Hair Short Afro med Short Bangs

En annan av de många söta frisyren för flickor passar denna krokiga frisyr med lockigt hår. Dessa virkade krokar är enkla och söta med sin skiktade look som stannar rakt vid axlarna. Bortsett från att vara ansiktsslankning, arbetar bandet för att minska pannans storlek. Så, om du har varit självmedveten om storleken på ditt panna, överväger att täcka det med smällar som dessa.

17) Kort Afro med Tight Curls och Middle Part

Kort Afro med Tight Curls och Middle Part

Mellersta delar tar mod att dra av, men du skulle bli förvånad över hur många personer dessa krokkrullar enkelt skulle smickra. Detta är en söt frisyr som är perfekt för alla enkla tjejer som gillar att hålla en låg profil. Mellersta delar tenderar också att betona ansiktssymmetri, ökad attraktivitet.

18) Långbruna vändningar med pärlaccenter och enda streak

Långbruna vändningar med pärla accenter och enda streak

Även om alla höjdpunkter finns mer vanligt idag, har ingenting en mer dramatisk effekt än en enda strejk. Oavsett om du väljer en rolig färg eller en kontrasterande naturlig färg kommer streaken att sticka ut och se edgy utan engagemang av en full färg. Du kan också till och med kunna ändra färgen på strejken enligt anledningen, vilket ger dig mer frihet att ofta ändra ditt hårs utseende.

19) Kinky och Playful Updo med Face Framing Bangs

Kinky och Playful Updo med Face Framing Bangs

Inte många människor överväger tanken på ansiktsramar med denna frisyr för kvinnor. Men dessa smäll ser fantastiskt ut om dina vågor är borta eller nedåt.

20) Magenta Twists med kompletterande accentpärlor

Magenta vändningar med kompletterande accentpärlor

Magenta är en varm färg som enkelt kompletterar karamell hudtoner. Lägg i kontrasterande pärlor och du kommer att vara centrum för uppmärksamhet, men på ett bra sätt. Dessa söta vridningar är säker på att få fram det bästa i dig.

21) Stora snoddar med utsatta spår

Stora snoddar med utsatta spår

En söt lätt frisyr att göra eftersom ju större snoddarna desto mindre måste du göra. Dessa svarta hårflätor är en klassisk stil och de utsatta cornrowsna lägger till en intressant touch till en annars grundläggande look.

22) Dragade bakpåsfickor med utsatta spår

Dragkrokfickor med utsatta spår

Långa flätor frisyrer är vanliga, men exponeringen som härrör från att dra tillbaka dem fladdrar inte varje ansiktsform. Denna metod fungerar bäst för smalare ansikten, som diamant och hjärtform. Men bli inte avskräckt från den här stilen, även om du har ett rounder ansikte.

23) Dramatiska sidosvepade långa virkade flätor

Dramatiska Sida svepte Långa Hackla Flätor

En annan klassiker i listan med långa flätor frisyrer, detta är prydda med vackra pärlor lägga till textur och accentuera det stora antalet flätor som lägger volymen till hela utseendet. Även om den långa längden kan göra detta en tyngre stil att bära, är vikten värt det.

24) Kort Curly Crochet Braids och Accent Färg

Kort Curly Crochet Braids och Accent Färg

Om du inte är bekväm med en fullfärgad färgning, ta med två olika färgade vävningar i din låda flätar håret för att uppnå detta subtila utseende. Den andra färgen, en annan naturlig nyans, fungerar bra för att accentera den svarta utan att överbrygga den. Detta är också ett bra alternativ för en korthårig frisyr.

25) Lila Ombre flätor med mörka rötter

Lila Ombre flätor med mörka rötter

Den klassiska frisyren för kvinnor med en extra twist, någon accentfärg kan läggas till för att göra den här popen. Lila här är fantastiskt, men även en lite mer tonad färg skulle ha samma effekt.

26) En söt och naturlig ser Afro

En söt och naturlig ser Afro

En stil som till och med kan uppnås med ditt naturliga hår, den här adorably vackra Afroen är perfekt för kvinnor på språng. Det ramar inte bara alla ansiktsformer perfekt, men det är också en uppvisning av naturlig stolthet. Detta är också ett perfekt utseende för alla tillfällen och kan klä upp eller ner.

27) Sidosvipt Voluminous Large Twists

Side Swept Voluminous Large Twists

Dessa stora vridningar kommer säkert att imponera på någon på grund av deras rena volym. Pärlorna lägger till det oerhört hårda utseendet. Du bör dock vara medveten om den vikt som håret kommer att hålla. Ju större vridningarna desto tyngre väven brukade göra dem.

28) Röda lockar med delvis utsatta korn

Röd krullar med delvist utsatta korn

Dessa utsatta cornrows spetsar genom hörnet av en annars krökt och avslappnad Afro. Perfekt för dem som föredrar ett spetsigt eller sportigare utseende, kommer denna låga underhållsstil att tåla timmar av uthållighet och hålla sig ur ditt ansikte. Den röda färgen lyfter bara det snygga utseendet. Det här är en bra virkade frisyr med lockigt hår.

29) Long Silver Crochet Braids med lösa ändar

Långa Silver Crochet Braids med Loose Ends

En annan virkade frisyr i silverfärgen, de fria ändarna leder till ett mer avslappnat utseende. Detta är en av de många söta frisyrer för tjejer som du bör överväga för ett mer ungdomligt utseende.

30) Gullig axel längd twistar med färgglada band

Gullig axel längd twistar med färgglada band

En annan söt lätt frisyr, den här beror mer på placeringen av hårtillbehör istället för vridningarna själva. Det här är en av de många håridéer som börjar med en slät bas och höjer sedan stilen med färgglada hårband, vilket är ett säkert sätt att införa färg på ditt hår utan engagemang.

31) Kort Afro med söta Frizzy Curls

Kort Afro med söta Frizzy Curls

Den här söta frisyren har ett lekfullt utseende med sin boblängd och rosa krusar. Om du är i det smakfullt rotiga bedhead-utseendet, så är det här för dig. Oavsett om du ska ha en chill look eller vill se mer avslappnad oavsett situationen, blandar denna Afro utan problem.

32) Långt blont kinkigt hår med mörka rötter

Långt blont kinkigt hår med mörka rötter

En annan färg som inte tillräckligt många människor experimenterar med, blondiner parar väl med ett brett utbud av hudtoner. Även inom blondin finns det många smakfulla nyanser. Om du lämnar dina rötter kommer deras naturliga färg att lägga till ett annat lager av djup till den här vackra frisyren. Det här är en annan som får dig att sticka ut i en folkmassa.

33) Skulderlängd Loose Curls med kopparhöjdpunkter

Skulderlängd Loose Curls med kopparhöjdpunkter

Dessa lockiga flätor är enkelt avslappnade och voluminösa. Längden leder vägen för perfekt ansiktsramning. Kopparhöjdpunkterna lägger till en fantastisk pop färg till en annars enkel utseende.

34) Dragspetsar med lila höjdpunkter

Dragade tillbaka vändningar med lila höjdpunkter

För de som inte vill gå med fullblåst färg, erbjuder dessa lila höjdpunkter ett mer tonat alternativ medan de fortfarande är ett iögonfallande och livfullt färgalternativ som avviker från de vanliga neutrala tonerna. Som alltid kan lila ersättas med någon annan färg som du är bekväm med.

35) Sidosvipt Tight Twists med naturliga rötter

Sidoväxta Täta vrider med naturliga rötter

Dessa flätor ser mer komplicerade än de ska uppnå, vilket gör det till ett bra utseende för de som gillar att verka högt underhåll, men utan ansträngning. Det invecklade mönstret lägger omedelbart djup i håret, vilket gör att vridningarna ser ut som om de dansar med varje rörelse.

36) Sidoväxta Medium Twists med naturliga höjdpunkter

Sidoväxta Medium Twists med naturliga höjdpunkter

Dessa klassiska vridningar är förhöjda med ett dramatiskt sidosvept utseende. De naturfärgade höjdpunkterna lägger till mer volym i utseendet när de sticker ut mot den mörkfärgade väven. De är perfekta för en mysig semester där du kan spendera mer tid på avkoppling och mindre tid att göra sig redo.

37) Ombre Rosa Crochet Braids med lösa ändar

Ombre Pink Crochet Braids med lösa ändar

En ombruten utseende fungerar bra för alla färger och ser utomordentligt bra ut med denna härliga skugga av rosa. De lösa ändarna bidrar till effekten eftersom rosen smälter samman fritt och ger en djärv look. Ju längre ditt hår desto bättre fungerar ombregen. Människor kommer att spåra håret med dina ögon när det kaskader ner i ryggen.

38) Fullt gjort Långhåriga Twistar

Fullständigt Gjorda Long Crochet Twists

Dessa enkla virka vrider håller sina snäva svängar hela vägen till ändarna av håret och presenterar ett rent och komplett utseende. Denna stil förhindrar också risken för att dina vridningar kommer ångras på grund av fria ändar som kan haka eller falla ihop under tryck, vilket gör att dessa vridningar håller längre än vanligt.

39) Stora vrider med naturliga höjdpunkter och färgfulla band

Stora vrider med naturliga höjdpunkter och färgfulla band

Ett annat exempel på tillfällig hårfärg, dessa färgstarka band kan anpassas för att passa din personliga preferens. Oavsett om du vill ha band som är av samma färg eller vill ha ditt hår att smaka på regnbågen, är det här ett perfekt sätt att lägga till lite känsla för annars tråkigt eller naturligt färgat hår.

40) Glänsande stora vändningar med tillbehör

Glänsande stora vändningar med tillbehör

Förutom hårband, kan du lägga till lite charm i ditt hår för att få tillgång till det ytterligare. För att lägga till en fascinerande glans till det övergripande utseendet, överväg att lägga till kokosnötolja eller någon annan naturlig olja för att återfuka vridningarna. Vissa vävningar har även skinnigare ytor för att få en mer permanent glans.

41) Söt korthårig frisyr med färgade ändar

Söt korthårig frisyr med färgade ändar

En annan avslappnad look, dessa krusiga men ändå voluminösa lockar är lika naturliga som utseendet blir. Lägg ett naturligt färgat färgämne i ändarna för ett mer texturerat utseende och det här enkla göret är redo att slappna av i ett par tröjor eller klä upp för en natt ute på stan!

42) Vacker Kinky Blond Bob med Bangs

Vacker Kinky Blonde Bob med Bangs

Den här knäppta boben är oerhört kul, speciellt i blondin. Bangs lägger till ett sassy utseende till hela stilen som smickrar alla ansiktsformer och fullbordar varje diva personlighet. Detta lockiga krokiga hår är bunden att studsa med attityd med varje steg medan du slumpmässigt vrider huvuden utan problem.

43) Långsilverhårbrokfickor med lockiga ändar

Långa Silver Hackla Box Braids med Curly Ends

De krökta ändarna på dessa silversmycken ökar volymen till ett område där det mesta håret saknar karaktär. Krullarna i ändarna bidrar till att balansera den övergripande stilens voluminösa utseende snarare än att ha all fokus i de övre delarna. Detta blir mer märkbart när flätorna dras tillbaka till en hästsvans.

44) Fluffy Kinky Crochet Hair With Middle Part

Fluffy Kinky Crochet Hair With Middle Part

Detta skiktat hår gör underverk för fler ansiktsformer, särskilt i bantningsavdelningen. Med längre skikt på botten och kortare på toppen verkar hårets totala storlek vara voluminös. En mittparti accentuerar bara lagren och betonar ansiktssymmetri.

45) Sidpartidade Skiklade Flätor med Curls

Sidpartedsatta lagrade virka flätor med lock

Dessa partiellt flätade hårkroppar lämnas löst med halvvägs till botten, vilket ger en intressant stil på grund av de olika texturer och volymer som är inblandade. Sidodelen har ett skikt utseende på håret och dramatiserar bara tjockleken på det vackra och sofistikerade utseendet.

46) Dramatiska sidoväxlade virkavridningar

Dramatiska Sidosvepna Virka Twistar

Dessa klassiska vridningar drabbas dramatiskt till sidan för ett romantiskt utseende. Detta skulle vara perfekt för ett datum eller en formell händelse, så att du kan visa upp ditt voluminösa hår samtidigt som du exponerar din käft och halsband. Var bara medveten om vikten i nacken, speciellt med längre hår.

47) Stora halva färdiga vändningar med krullade ändar

Stora halvt färdiga vändningar med lockade ändar

Dessa delvis avslutade vändningar ber om mer uppmärksamhet som krullarna kaskad över axlarna. Lägg till mer djup i denna stil genom att inkorporera accentpärlor och en färgstark streck som verkligen kommer att dyka mot den svarta duken. Om du inte kan bestämma mellan snäva vrider eller lösa krusar, är detta den perfekta kompromisshybrid frisyren.

48) Snygg axellängd Hackade vändningar

Snygg axel längd virka vrider

Dessa enhetliga vridningar utövar professionalism på alla sätt, vilket gör det här en cool utseende för karriärkvinnor. Detta är också bra för alla som ogillar att spendera för mycket tid på håret eftersom dessa vridningar alltid kommer naturligt att falla på plats utan mycket besvär.

49) Stora vrider med naturliga färgade ändar

Stora snoddar med naturliga färgade ändar

Dessa stora vridningar sportar en enda färg fram till ändarna, och lägger till en ögonblick i färg och djup till det övergripande utseendet. Du kan också märka det här exemplet visar hur du kan ta kreativiteten ett steg längre genom att stränga i en gyllene pärla och ett färgstarkt band runt en av ändarna.

50) Simple Crochet flätor med färgglada band

Enkelhårig flätor med färgglada band

Detta är ett annat underbart exempel på en enkel look som är förhöjd med användandet av färgglada band runt individuella vändningar. Oavsett om du väljer att markera bara en av dina snoddar eller utöka färgen till flera, är dessa band ett snabbt och enkelt sätt att lysa upp ditt hår.

50 vackra hakiga flätor att prova

Nu när du har en uppfattning om var du ska börja och olika typer av virka som finns tillgängliga för dig år 2018, är det dags att ta reda på vad du letar efter med dessa. Börja fritt experimentera med denna enkla men moderna frisyr! Få åsikter från en stylist när det gäller att välja den bästa längden och färgen för ditt ansiktsform och hudfärg så att du kan uppnå den mest smickrande utseendet. Oavsett vilken speciell stil du väljer, är det bunden att smickra ditt ansikte och ha fantastiska resultat. Bäst av allt, ditt hår blir lågt underhåll, vilket sparar tid, pengar och energi.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More