50 Korta Curly Hair Ideas för att stega upp ditt stilspel

83

Det är ingen tvekan om att kort lockigt hår tar modevärlden med storm. Det verkar överallt du går; någon har en söt kort lockig frisyr som du bara inte kan vända din uppmärksamhet bort från. Det är dags att du uppmärksammar dig själv, ta på dig en cool, snygg ny söt frisyr för tjejer som du, och nästa gång du är den som drar uppmärksamhet hos andra!

När var sista gången du gjorde ändringar i din stil och försökte göra en komplett makeover? Det är något varje kvinna borde göra åtminstone varannan eller två år för att hålla sig till de föränderliga tiderna, för att inte tala om vår nya åldersskillnad.

50 Korta Curly Frisyr Idéer för ett trendigt och feminint utseende

Du kommer att hoppa av glädje när du ser hur lätt det är att hantera kort lockigt hår och de frisyrer du kan skapa är bländande och rikliga. Dessutom, med en kort lockig frisyr, är du en tvätt och handduk torr bort från att vara redo att gå upp och åka, eftersom de flesta av dessa stilar inte kräver något krångel eller fixering.

Ett annat plus för dessa korta lockiga stilar är faktiskt en minus eftersom du äntligen kan subtrahera allt det hår som hänger ner i nacken som vissa av oss tycker är mycket irriterande och obehagliga. För att inte tala om hur allt det håret känns en gång det är vått av svettning under heta sommardagar.

De flesta kvinnor som var mycket moderna under sin ungdom – det skulle inte fångas döda med klädsel med håret upp i en bulle, men det är inte säkert vad mode och stilar tränar här och nu 2018, men vi kan hjälpa dig med det. Vi har sammanställt en stilguide där du hittar en kort lockig frisyr efter en annan som skulle se vacker ut på nästan alla!

1) Easy Wave Style Classic Curl

Easy Wave Style Classic Curl

Kortt lockigt hår såg aldrig så bra ut. Denna söta frisyr för tjejer ger tillbaka minnen av Dirty Dancing med Patrick Swayze och Jennifer Gray. Minns du henne ganska kort lockigt hår i filmen? Det bästa med den här stilen är det inte krångel; tvätta det, torka det, ha det på sig som överensstämmer med dessa stiltyper.

2) I för djup mode Curl Nation

I Too Deep Fashion Curl Nation

Denna frisyr för kort lockigt hår kan ta ut din mörka sida eller ljuset i dig. På dagtid, gå till stranden som bär den som är, och på kvällen, håll en vacker diamantbarrett på sidan och gå klubb. Du kommer inte vara blyg med denna fantastiska stil.

3) Två-Toned-Twist Short Curly Hair

Tvåtonad Twist Short Curly Hair

Har du märkt att kvinnor överallt tar dessa trendiga tvåfärgade stilarter? Den här moderna frisyren täcker ditt hår i mörka nyanser, men i slutet är det en lättare höjdpunkt som ger den här stilen sin tvåtonade vridning. Jag älskar det – för det mesta – för att du kan välja två färger för att blanda med den här mixen; “Röd med blonda tips”, “Blond med svarta tips”, eller jag ska gå ut på ett infall här och säga “Lila med gröna tips”.

4) Dålig Little Rich Girl Fashionista

Dålig Little Rich Girl Fashionista

Ring mig bara en stilig Lassie eftersom jag älskar denna korta lockiga frisyr för kvinnor. Det står så många saker om personen som bär den som, “Jag är en bortskämd brat” “Jag är rik, vad är du?” “Ge det till mig annars” och så mycket mer … Jag gör inte vet om dig men jag är rädd för att vara någon som styler den här.

5) Ljus & Fluffy Bounce Back Curls

Ljus & Fluffy Bounce Back Curls

Detta är den tvåtonade moderna frisyren igen, endast den här är svart med blonda spetsar och det ser fantastiskt ut. Tvätta det på morgonen, springa sedan igenom fingrarna för att sprida ut de söta lockarna och du är redo att få jobb. Nej, borstning i tjugo minuter, sedan fussing med olika stilar för att se vilken som ser bäst ut, bara fluff det upp och du är bra att gå.

6) Färskt utseende, när söta lockar kolliderar

Frisk Look, När Söt Curls Collide

Ingenting säger att jag är det bästa jag kan vara, som den här enkla frisyren. Jag kan se mycket potentiellt stilvis med den här. Njut av en utekväll lämna det stycke som hänger i ditt ansikte på höger, ner och bländande, medan du klämmer fast resten av ditt hår. Under dagen gör motsatsen; stift biten hängande i ditt ansikte, upp och lämna resten ner.

7) Vackert Stiff Slående Short Curly Hair

Vackert Stiff Slående Kort Curly Hair

Varför gör den här stilen mig att tänka på James Bond som en kvinna? Kanske, för att det har det, “jag spionerar” typ av överklagande till det. Hur som helst är det ett underbart val för någon kvinna som vill känna sig levande och visa den med korta svarta små lockar som bara vifar runt.

8) Awesome Wild & Wavy Craze

Awesome Wild & Wavy Craze

Nu är det här enkelt att göra och det är så söt. Återigen är detta en annan av de här stilerna “tvätt och slitage”, där det inte krävs något krångel. Inte bara lever denna frisör upp till sitt namn, “Wild & Wavy”, men det ger också intrycket av att du är i kontroll.

9) All Natural Short Curly Hair

Alla Natural Short Curly Hair

Åh, det enkla och enkla naturliga utseendet 2018. Vilken kvinna vill inte ha en vacker frisyr så här som innebär att du är bäst på vad du än gör? Några exempel är en stor mamma, den bästa läraren, den perfekta assistenten, toppledaren och mycket mer.

10) Utvalda mode färska tvingade lockar

Utvalda mode färska tvingade lockar

Jag skulle inte vilja stanna hemma medan jag hade det här korta lockiga håret. Istället skulle jag hellre gå ut på stan och visa upp mina nya saker. När du byter till den här frisyren, blir hela ditt utseende omvandlat till den bästa versionen av dig själv och du vet att du ser bra ut, men samtidigt blir du dålig mot benet!

11) Över & Under Frosty Loop Waves

Över & Under Frosty Loop Waves

För de passionerade om färgerna ännu ljusare än de ljusaste blonda nyanserna, titta på den här nyansen. Det kan definieras som en blandning av gråaktig och blond färgning, men det är inte tråkigt. Jag trodde att människor färgar håret för att bli av med den gråa? Newsflash-inte längre. Grå har gjort det till toppen av de trendiga hårfärgskartorna. Nu vill många kvinnor införliva en grå nyans i hårtonen.

12) Jordgubbsguld kort lockigt hår

Strawberry Gold Short Curly Hair

Du måste älska denna korta lockiga frisyr för kvinnor som vet hur man har kul. Blandningen av jordgubbe och guld i den här exotiska frisyren för kort lockigt hår sätter tonen helt rätt för att ge den en skimrande effekt och ett bländande utseende. Vem som helst kan komma undan med denna stil. Det är smart, rolig, glad, vild, , stilig och unik, allt rullat upp i en cool stil.

13) Shot in the Dark Action Curls

Shot in the Dark Action Curls

Låt spelen börja. Om du föredrar en söt lätt frisyr som är både vågad och dramatisk, så kan den här håridean vara bäst för dig. Inte bara definierar denna stil en mjuk fancy curl, men det leder också till mysteriet i dig. Du kommer att älska att promenera runt medan du känner att dina lockar studsar med alla dina drag. Det ger dig en önskan att vidta åtgärder i modeens värld.

14) En mild touch av Swift Curls

En mild touch av Swift Curls

Dessa krullar kommer att hänga löst över axlarna och bobmen tillsammans med dig medan du tar på dagen. Detta är en unik kort lockig frisyr för kvinnor som vill förändra världen. Vad jag tycker mest om den här coola stilen är de många sätten du kan ordna det. Oavsett om du pekar upp den över din krona eller låt den hänga sig och ligga runt, kommer du att älska hur det ser ut och känns.

15) vackra mode rullar för kort lockigt hår

Vackra mode rullar för kort lockigt hår

Om du inte vill att folk checkar ut, kanske den här frisyren för kort lockigt hår, kanske inte är för dig. När du bär den här söta lätta frisyren kommer du att tända upp rummet. Inte bara kommer du att vara uppmärksamma grabber, men det här nya nya utseendet kommer att göra dig avundsjuka av andra.

16) Huvud eller lockar en snygg skapelse

Huvud eller lockar en snygg skapelse

Är det varmt här eller är det bara de krullarna? Ställ stämningen precis rätt med den här snygga och a versionen av kort lockigt hår som avger värme. Försök att inte bli för upphetsad när du närmar dig flera män som letar efter ett datum och låt det inte gå i ditt huvud.

17) En ny Bob Style Wave

En ny Bob Style Wave

Låt inte denna coola stil lura dig; Det är en bit av en klassiker som den är ny. Blandningen blandar pastorns shag med den nya åldern, sofistikerad kort stil i dag, samtidigt som man drar precis rätt mängd hår framför örat för att ge det elegans.

18) Av klass & stil med extra finesse

Av klass & stil med extra finesse

Kolla in den här varma nya stilen som är så läcker att du nästan kan smaka den. Med det här nya utseendet kan du vinka farväl till tråkigt, luddigt hår. Inte mer obemärkt eller förlorad i en folkmassa. Denna stil kommer att se ut som en chef i den underbara mode världen.

19) 2018 Trending Short Curly Hair

2018 Trending Short Curly Hair

Om utseende kunde döda, skulle jag inte vilja vara – någonstans nära – någon med denna mördare stil och farliga lockar. Det är enkelt, men dashing design är skuren i en mängd olika former som ger denna stil en unik typ av överklagande.

20) Mörka och Lovely Full Top Waves

Mörka och Lovely Full Top Waves

Detta är inte ditt genomsnitt, varje dag, vanlig lätt frisyr; snarare är det en hårdesign av konst. Njut av fylligare, tjockare hår med detta stilval. Mjukhet är en underdrift, eftersom ditt hår kommer att känna som fjädrar i vinden när du anpassar dig till detta snygga nya utseende.

21) Half Baked En Bit Of Both Worlds

Halvt bakad en bit av båda världarna

Någon som är på språng bör överväga denna vackra stil med lockar och vågor i kombination. Med denna stil kan du vara vad du vill vara, när du vill vara den; rolig eller seriös, smart men okänd, men blyg, stark men ändå blyg och djärv men vacker.

22) Vacker färg mig lockig stil

Vacker färg mig lockig stil

Whitney Houston tog denna stil tillbaka från de brummande tjugoåren när det gick hand i hand med Charleston. Nu är det här för att stanna. Håret är mer på sidan eftersom korta vågor sprids ut runt huvudet med baksidan kortare än framsidan.

23) Kortt krulligt hår som är färgrikt och klassiskt

Kort lockigt hår som är färgstarkt och klassiskt

De vet aldrig vad du gör med den här frisyren för tjejer som längtar efter uppmärksamhet. Ta det med nåd och charm samtidigt som du visar på din goda smak i mode. Varje tjej vill vara dig, men det kan bara vara en och du är den!

24) En cool Chic Hair Idea för dig

En cool Chic Hair Idea för dig

Du behöver inte längre sitta i spegeln som krullar eller sätta håret i curlers i timmar. Krullarna som följer med denna stil är avslappnad, avslappnad och permanent, för att spara mycket uppskattad tid och ansträngning. Du kommer att älska hur dessa krullar rör sig med dig när de kontinuerligt dansar runt ditt ansikte.

25) Unika Frenzy Curls inom en våg

Unika Frenzy Curls inom en våg

Gå lätt i ögonen med denna roliga, unika stil som lägger till en nypa pizzazz till ditt utseende, samt ett streck av dashing elegans, allt i lyxen av bara en frisör.

26) Fångad i viken

Fångade i viken

Den här söta stilen har allt du någonsin velat ha i en frisyr och mer: lockar, studsar, vågor, mode, trendiga, snygga, glamor, snygga, mjuka och hanterbara, allt rullat upp i ett hårhår för ett vackert charmigt utseende.

27) En antydan till nåd för sommaren

En aning av nåd för sommaren

Det är så mycket som händer inom denna blandning av nyanser att det kommer att göra ditt hår stå upp, men inte bokstavligen. Få allt förtroende du behöver för att säkerställa att saker görs på din väg med detta vackra arrangemang av stil. Blandningen innehåller de perfekta färgerna med vågiga ljuskrullar som bara är rätt för att ge det en sofistikerad graciös look.

28) Överst på stilen Enkel kort och lockig

Överst på stilen Enkel kort och lockig

Här är en stil som du verkligen bör tänka på eftersom det går bra med flera egenskaper och stämningar. Med den här stilen handlar det bara om de snäva ringletkrullarna som hänger över mer på ena sidan, vilket skiljer det från resten.

29) Dynamisk Duo Längd Appel

Ladies Dynamic Duo Length Appeal

Här är den tvåtonade enkla blandningen igen och det är så söt. Visa upp din charm och karisma med denna typ av kvalitetshårdesign. Ryggsidan skärs med avsikt i kortare lager än framsidan och färgen blandas med duodoner av medelbrunt och grått, vitt eller lättast blont.

30) Korta och Pretty Passion Pink Lockets

Kort & Pretty Passion Pink Lockets

Låt känna dig som en kändis med denna glamorösa stil. Denna stil är en fashionabel uttalande metod som många kändisar har utnyttjat, inte bara i det förflutna, men nyligen också. Du behöver inte vara en kändis för att se ut som en och när du adopterar denna fantastiska frisyr som kommer att bli uppenbar.

31) En sida av Short & Sassy

En sida av Short & Sassy

Behandla dig själv med denna stil och du kommer att ha något att fira. Du kommer att se så snygg ut med dessa små vågiga krusar i ditt ansikte. Dessutom kommer du att älska att springa dina fingrar genom de oändliga krullarna som är både mjuka och hanterbara.

32) Ta tillbaka studsebarnet

Ta med studsebarnet

Detta är en frisyr för kvinnor på farten som är äventyrlig och älskar att vidta åtgärder. Krullarna är formade som en liten, snäv väv som ligger runt huvudet och ser ut som om de inte bryr sig, men de gör det. Skuggan är det jag älskar mest om den här stilen, eftersom den har en tvåtonig finish med ljusare brun och den minsta ledningen av mörka blonda höjdpunkter.

33) Smarta Crinkle Cut Crossover Curls

Snygga Crinkle Cut Crossover Curls

Ah, utseendet på attityd och stil sammanfogade i en enkel frisyr helt med känsla och finess som skulle införa glamour i någon tjej som vill se fin ut. Allting är möjligt när du stylar en frisör som den som accenterar de perfekta locken över mer perfekta lockar.

34) Crazy Curls med Attityd

Crazy Curls with Attitude

Jag fick faktiskt en perm i mina tonåringar som kom ut precis som detta och jag älskade det. För att vara ärlig hävdade frisören att hon gjorde ett misstag och gjorde mitt hår enligt andras instruktioner, men efter att ha sett hur håret kom ut skulle jag inte ha haft det på något sätt så jag säger tacksamhet för misstag.

35) Vindblåst Curls med Finesse

Vindblåst Curls med Finesse

Låt mig presentera dig för den nya modevågen. Detta är en frisyr för kvinnor som skatter elegans och romantik. Det är slående med vackra ringletkrullar som bara möter dina axlar. Jag gillar särskilt hur håret formas perfekt runt ansiktet.

36) Täck min hjärna i rosa vågor

Täck min hjärna i rosa vågor

Trots att rosa har varit raisng baren, sedan den först introducerades med punkrock, samlar tjejer fortfarande upp tillräckligt mycket nerv för att använda färgen som är en succé idag som det var tjugo år sedan, om inte mer.

37) Kort och modeklaration

Kort och  modeklaration

Detta är en frisyr för kvinnor som inte har någon tid att slösa på att göra smink och hår. Det är antingen den ena eller den andra. Tja, sminken kan inte göra sig själv, men stilen kan sättas permanent, så du behöver inte slösa mer tid på att göra håret och sminken varje morgon.

38) Enkelt kort t lockigt hår

Enkelt kort t lockigt hår

Män hittar dig oemotståndlig i denna enkla korta frisyr för en kvinna som har en elegant elegans. Håret är skuren i fina lager som överlappar varandra, vilket ger en shagliknande utseende. Visa honom du har det fortfarande, med en unik stil som inte behöver någon fin klänning för att visa nåd och elegans eftersom den är komplett på sitt eget fashionabla sätt.

39) Dark Undercut Fashion Etiquette

Dark Undercut Fashion Etiquette

Med så många kvinnor som idag leder hektiska liv, borde den här söta korthåriga frisyren passa rakt in. Som du kan se bara genom att titta på det, kommer du inte ha några problem att fluffa upp innan du går ut för att starta din dag. Var dålig, vild och bli galen medan du fortfarande kan, med denna gudomliga stil.

40) Unikt Elegant på ett kort stiligt sätt

Unikt Elegant på ett kort stiligt sätt

Det fräscha utseendet är tillbaka och den här frisyren är ett bevis. Denna vackra frisyr kan tämjas för att passa alla livsstilar allt du behöver göra är att förbereda och uppskatta det. Skikten skärs kortare i ryggen och längre fram. Men det finns fortfarande delar i ryggen som är lite längre bara för att göra ett uttalande. Nu är det vad jag kallar konst!

41) Spritzer Curls med en sida av Fancy

Spritzer Curls med en sida av Fancy

Denna frisyr för kvinnor har introducerats över, och igen, i nästan varje generation av det förflutna. Det är fluffigt, hoppande, vackert och bara rätt längd. Det sätt som det hänger på sidan visar karisma och finess.

42) Brand New Side of Short Curly Waves

Brand New Side of Short Curly Waves

Det spelar ingen roll vem du är, den här stilen tar minst tio år av ditt utseende, åldersvis. Du kommer att bli förvånad över hur du ser ut med denna härliga frisör och det kommer också dina vänner och familj. Alla vill veta din hemlighet, men berätta inte för dem. Låt dem räkna ut det för sig själva.

43) Nästan en Mohawk i stil

Nästan en Mohawk i stil

Jag älskar bara allt om den här stilen, särskilt den skimrande, isiga vita rosa nyansen. Denna stil tar Mohawk till en helt ny nivå och kategori, eftersom den lägger till varma och a där inne. Det skulle gå vackert med en silver outfit eller en vit jacka med en hög krage skulle vara gnistan som skulle sätta hela utseendet och göra det till bomben!

44) En stilig lockig håridé

En elegant Curly Hair Idea

Det här är en söt stil som du skulle tro att varje kvinna i världen skulle ha det. Det är någonstans mellan “Jag har alltid det sista ordet” och “Låt oss dansa i kväll.” Den här designen är så kreativ som höjdpunkterna i brunt och rött passar perfekt in i varandra.

45) Blå är den nya a

Blå är den nya a

När det blir svårt kommer denna stil att gå i rätt riktning. Inga fler bekymmer om vad du kommer att göra med ditt hår i denna snygga, vackra stil. Älska den blonda som försöker gömma sig under den ganska blåa och de skikt som faller på rätt sätt gör denna blick vackert charmig.

46) Kort lockigt hår trender nu

Kort lockigt hår trender nu

Du kan definitivt prata din väg ut ur en biljett med detta trendiga nya utseende. Denna stil är tillräckligt kort för att hålla den korta titeln ännu tillräckligt lång för att kunna bära ett huvudband, klipp eller kanske till och med en liten hästsvans. Mångfald regler när det gäller hår.

47) Gorgeous Girly Girl Gentle Waves

Gorgeous Girly Girl Gentle Waves

Om du vill ha en titt som visar att du är snygg, rolig och söt, kanske du vill kolla in den här utarbetade stilen. Det berättar för folk: “Jag vet att jag ser bra ut.” Det här är den typ av krullar du får när du använder ett krusjärn i timmar för att krulla varje bit hår på huvudet. Få den här härliga frisören installerad permanent och du behöver inte slösa den tiden längre.

48) Skönheten är svart och kärleksfull

Skönheten är svart och kärleksfull

Om du gör dig redo för en viktig händelse och inte vet vad du ska göra med ditt hår, föreslår jag att du tittar på den här. En enkel frisyr med en touch av klassen, jag gillar det i en frisör. Denna stil får dig att känna dig som om du har ett helt nytt hårhår.

49) Enkla korta svarta toppar

Enkla korta svarta toppar

Jag är säker på att du har sett detta utseende tidigare. Ta en titt på en kvinna med denna söta korta lockiga frisyr och du kommer att få intrycket att hon är intelligent, vacker, stilig, rolig, och hon vet vad hon vill ha. Stilen kan gå med affärskläder eller enkla jeans och en t-shirt. Praktiskt sett kommer allt du bär med denna stil att se fantastiskt och professionellt ut.

50) Sällsynt exotiskt himmelskt hår

Sällsynt exotiskt himmelskt hår

Det här är den sista stilen du någonsin behöver. Det har allt i samband med det som gör det möjligt för en stilig vardaglig stil som passar någons behov. Vakna upp varje morgon med ditt hår helt fast och redo att gå. Ingen styling behövs med denna fantastiska frisör.

Kort Curly Frisyr Idéer för en unik, lekfull och elegant utseende

Det är inte lätt att göra det slutliga beslutet att byta hår. Visst kan det se bra ut för tjejen i bilden, men du vet aldrig riktigt hur det kommer att se på dig tills du försöker det, men sen är det för sent att byta tillbaka det. Här är vad jag föreslår … Ta en bra titt på ditt ansikte i spegeln och titta på den korta lockiga frisyrbilden som ersätts med ditt ansikte. Tänk nu på den stil du har nu, jämfört med den i bilden. Om du gillar stilen i bilden mer, än jag säger, gå för det!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More