50 Korta Ombre Hair Idéer för kvinnor

42

Om du tror att kort ombrehår är en dröm som är för bra för att vara sant, tänk igen! Efter att ha fått korta hårklippningar, tänker kvinnor ofta de färgkombinationer som kan komma in på grund av längden på deras nya frisyr. Var så som det kan du bli förvånad över att få reda på hur många blandningar du kan titta på. Låt fantasin springa gratis och få extra inspiration nedan!

1. Ombre Short Hair Blonde Style

Ombre Short Hair Blonde Style

Brun och blond är lätt en av de mest populära kombinationerna för kort ombrehår. Det smickrar nästan varje hudton, och det går också bra med alla hårtexturer. Vi rekommenderar det starkt för alla gal som ser på en anpassningsbar ombreid.

2. Kort Ombre Undersökning

Kort Ombre Undersökning

Om du vill göra din korta ombre frisyr shine, para den med en vågig frisyr. Till exempel kan du få en bob haircut eller en lång pixie cut och helt raka en sida eller lägga till en underskott. Din ombre kommer att sticka ut mer än någonsin.

3. Subtil Short Ombre Hair

Subtly Short Ombre Hair

Samma sak söker inte alla kvinnor en prickig ombre frisyr. Faktum är att vissa vill att deras ska vara mer på den subtila sidan. Därför rekommenderar vi att du väljer en nyans från samma palett som din ursprungliga hårfärg, till exempel chokladbrun för mörkbrun.

4. Balayage på kort hår

Balayage på kort hår

På den här noten måste du lära dig mer om ett av årets största hårtrender – balayage. Det är ungefär samma sak som ombrehår, bara att färggradienten görs mer diskret. På så sätt kan du undvika doppfärgseffekten som många ombre frisurer kommer med.

5. Caramel Short Ombre Hair med Pixie Cut

Karamell Kort Ombre Hår med Pixie Cut Kort

Om du har en pixie cut, ett underbart sätt att få det att komma till liv är med en naturlig utseende ombre. Än en gång är brunt och blont en av de bästa blandningarna du kan gå för. Välj smutsigt brunt för ett subtilt tillvägagångssätt, eller platina för att visa frisyren av.

6. Short Hair Ombre Red Frisyr

Kort Hår Ombre Red Frisyr

Är din naturliga hårfärg svart eller mörkbrun? Tja, en av de mest smickrande nyanserna du kan använda för ditt korta omrörhår är röd. Oavsett om du väljer en iögonfallande körsbärsröd eller en mörkfärgad krystallklart ton, försäkra dig om att de två omrörda färgerna passar perfekt.

7. Svartvitt Ombre

Svartvitt Ombre

Om du handlar om kontrast borde du definitivt hålla en svartvit vit omtanke. Även om det inte är ett av de vanligaste valen för ombre hår, är det utan tvekan en som du inte kommer att se runt varje hörn. Börja med en svart bas och blend ut till vitt.

8. Honung Blonde Ombre Bob

Honung Blonde Ombre Bob

Vill du ha en balanserad frisyr mer än vad som helst? Tja, den optimala lösningen är att välja en kort ombre hårkombination som inte är för diskret eller för excentrisk. Till exempel är ett bra exempel kaffebrunt med honungblondin för underdelen.

9. Kort Ombre Hår med Blunt Bangs

Kort Ombre Hår med Blunt Bangs

Oavsett om de är korta, hackiga, trubbiga eller sidosvepta, är det en sak för säker: Bangs gör någon frisyr ännu sötare. Om du bestämmer dig för att klämma på ditt korta hår, kommer du att skapa en trevlig kontrast med sekundärfärgen.

10. Hot Pink Ombre Hair

Hot Pink Ombre Hair

Även om vissa damer handlar om naturliga, andra är alla för att uttrycka sin ljusa personlighet. Och vilket bättre sätt än genom din personliga stil? Ditt korta brösthår ska inte ha några gränser, även om det innebär att du väljer het rosa för frisyren.

11. Ash Blond Short Ombre Hair

Ash Blond Short Ombre Hair

I år var askblond och askbrunt bland de topptrendande hårfärgerna. De är idealiska för vilken tid på året som helst, oavsett om det är sommar eller vinter. I de flesta situationer är de parade med mörka rötter eller en djupton i den första delen av en ombre.

12. Ombre Pixie Cut med långa Bangs

Ombre Pixie Cut med långa Bangs

Om du bestämmer dig för att få en pixie haircut med långa smällar, har du ännu fler alternativ till ditt korta ombrehår. Du kan lämna grunden din naturliga hårfärg och smälta resten i rosa när du går mot tipsen på ditt pixiehår.

13. Blekt blondin med mörka rötter

Är sommaren alltid i ditt hjärta? Du kan visa upp det genom din frisyr. Tänk på att få en strand hår look, som i grunden innebär att bleka dina lås och hålla mörka rötter. Idén fungerar briljant för någon hårlängd.

14. Magenta Short Ombre Hair

Magenta Short Ombre Hair

Magenta är ännu en av de hårfärger som toppade diagrammen i år. Om du är orolig för att hårfärgen får dig att sticka ut för mycket, är allt du behöver göra att införliva den i en ombre frisyr med en mörkare bas.

15. Ljus Ombre Kort Hår Mörk Hud

Light Ombre Short Hair Dark Skin

När det gäller hudtoner och frisyrer är kontraster lika trevliga som att hitta liknande nyanser. En skön kvinna ser till exempel underbart ut med svart hår, medan en mörkhårig gal ser fantastiskt ut med lätta lås. Tänk på detta när du väljer dina ombrefärger.

16. Kort ljusbrunt och rosa ombrehår

Kort ljusbrunt och rosa ombrehår

Om du är intresserad av att få en smidig övergång från din ombre, är det bäst att välja färger som tycks smidig passa in i varandra. En atypisk men otvivelaktigt ögon godis idé är att använda rosa som fortsättning på en ljusbrun bas.

17. Choppy Short Ombre Hair

Hackigt Kort Ombre Hår

Oavsett vilka färger du väljer för ditt korta omrörhår, finns det en detalj som kan göra hela frisyren livligare. Observera dock att det handlar om att klippa håret på ett visst sätt. I grund och botten borde du få korta och hackiga lager för färgerna att verkligen komma till liv.

18. Svart till Auburn Short Ombre

Svart till Auburn Short Ombre

Naturliga brunetter kan ganska mycket ta en ombränd färgidee och få den att fungera. Även om du alltid kan gå för en levande nyans för att fylla svart hår, kan du lika bra välja en naturlig ton som auburn för att se graciöst underbar.

19. Platina och Cyan Short Ombre Hair

Platina och Cyan Short Ombre Hair

Vi är tillbaka till kontraster för den här, med en ombre combo som är omöjligt att gå obemärkt. Om du har ljust blont hår eller har färgat ditt lås platina, kan du tänka på att använda cyan för ditt korta omrörhår.

20. Kort hår med blekta tips

Kort hår med blekta tips

Ett annat sätt att få stranden hår effekt är bara att helt enkelt färga dina tips. Vi rekommenderar särskilt idén för kvinnor som har kort och skiktat hår. Färgning bara tipsen kommer att göra skiktet hårklippning mer än tidigare.

21. Grunge Ombre Bob

Grunge Ombre Bob

Att vara en tonåring har sin rimliga andel av fördelarna. Till exempel kan du få kort ombrehår med en grunge vibe på det utan att bli sparkad ur ditt jobb. När du säger det, få ut det mesta av din ungdom med alla frisyridéer du har.

22. Grå Ombre Pixie Cut

Grå Ombre Pixie Cut

Tillsammans med de andra exemplen som vi nämnde har grå hår också säkrat en plats på podiet för hårtrender i år. Vi tror att det är en fantastisk idé för någon ombre frisyr, speciellt när den är ihop med mörkgrå, brunt eller svart hår.

23. Kort ombrehår med höjdpunkter

Kort Ombre Hår med Höjdpunkter

Du kan ta ditt korta omrörhår till nästa nivå genom att lägga till höjdpunkter genom dina lås. Inte bara kommer du att accentuera sekundärfärgen mer, men du kommer också att njuta av en dynamisk frisyr full av textur. Idén fungerar enkelt med alla toner du kan välja.

24. Peekaboo Ombre Hair

Peekaboo Ombre Hair

Vi har nyligen pratat allt om peekaboo hår som en rolig och flirty frisyr trend vi älskar. I det här sammanhanget, istället för att gå till en klassisk ombre, kan du lägga till din nya färg som en peekaboo frisyr. Med andra ord, färga håret nedanför istället för överallt i botten.

25. Dubbelsidig Dip Dye Hair

Dubbelsidig Dip Dye Hair

Vem har någonsin sagt att du var begränsad till bara en färg för ditt korta omrörhår? Du kan ständigt uttrycka dig genom två eller flera färger i en ombre. Bara ett exempel är den här frisyren med ljusblå på den ena sidan och lila på den andra.

26. Dirty Blonde till Platinum Short Ombre Hair

Dirty Blonde till Platinum Short Ombre Hair

Platina är en av nyanserna som går extremt bra med smutsigt blont eller brunt hår. De två färgerna klarar helt enkelt varandra vackert, särskilt när de är gjorda som ett ombre-håralternativ. Du kan också lägga till höjdpunkter för ännu mer glam.

27. Ombre Short Curly Hair

Ombre Short Curly Hair

När du har naturligt lockigt hår, är det bästa att få färg på en del av dina lås. Du kan verkligen använda vilken färg som helst, eftersom dina lockar kommer att stå ut på något sätt. I det här exemplet kan du se hur karamell skulle se ut.

28. Contourage Ombre Hair

Contourage Ombre Hair

Contourage tar långsamt men säkert hårindustrin. I ett nötskal innebär konturering att man markerar de trådar som ramar ditt ansikte, från topp till botten. Kombinera idén med en ombre frisyr och du kommer att bli strålande.

29. Kort omvänd ombrehår

Kort omvänd Ombre Hair

I de flesta situationer kan kort ombrehår hittas från mörkt till ljus. Var det som det är, bör du aldrig sluta själv om du känner för att gå tvärtom. Som du kan se ovan ser en silverbas med svart ut som sekundärfärgen super cool.

30. Pastell Short Ombre Hair

Pastell Short Ombre Hair

Det är ingen tvekan om att pasteller är extremt snygga. Den utmanande delen kommer när man måste välja vilken som passar bäst för dig. Om du inte kan tänka dig, kombinera nyanserna till en drömmande pixie pastellmögel.

31. Short Fire Ombre Hair

Short Fire Ombre Hair

Generellt sett tittar vi ständigt mot naturen för skönhet och modein inspiration. Detsamma gäller för kort ombrehår, speciellt när du har eld i åtanke. Genom att blanda rött, orange och gult får du en spektakulär, eldliknande ombre för att göra huvuden vända.

32. Svart och Blå Kort Ombre Hår

Svart och Blått Kort Ombre Hår

Blå är en mystisk och elegant hårfärg som har blivit populär under de senaste åren. Det ser bra ut i en kort ombre frisyr, särskilt med svart, mörkbrun eller medelbrun som baston. Gå till det om du gillar coola nyanser.

33. Turkos och Rosa Ombre Hår

Turkos och Rosa Ombre Hår

Det finns så många anledningar till varför vi älskar det här korta ombrehåret att det är svårt att välja vilken man ska börja med. Först och främst är den mörka turkos- och pastellrosa kombinationen att dö för. Därefter gör kronflätan färgerna vackert ut. Prata om hårmål!

34. Lavendel Kort Ombre Hår

Lavendel Kort Ombre Hår

Tala om pasteller, en av de mest känsliga valen du har till hands är lavendel. Det är en söt och feminin färg som kommer att ta ut din girly sida utan att gå överbord. Vi uppmuntrar kvinnor med brunt hår att överväga tanken.

35. Boho Short Ombre

Boho Short Ombre

Bohemian är vacker! När du väl har fått dina ombrusna färger utklädd, kan du börja tänka på frisyrer som förbättrar nyanserna. Om ditt hår handlar om haklängden eller längre kan du utforska Boho Frisyrer med flätor, pärlor, ringar och andra underbara tillbehör.

36. Blondin till Brown Ombre

Blondin till Brown Ombre

Kom ihåg vad vi sa om omvänd ombre ser fenomenala? Här är ytterligare ett exempel för att bevisa vår punkt. I detta foto bländar Evan Rachel Wood med en platina blond grund och bruna tips i ett doppfärgsmodell.

37. Grön Kort Ombre Hår

Grön Kort Ombre Hår

Om du är en utgående person, våga experimentera med en okonventionell färg som grön. Vi tycker att någon ton av ljus, djup eller smaragd grön fungerar bäst med en svart bas, men gärna prova det även om du har ljust hår.

38. Mycket kort ombrehår från Blå till Svart

Mycket kort ombrehår från Blå till Svart

Du bör inte stressa om du har super kort hår om du verkligen vill ha en ombre frisyr. Det finns lösningar även för korta pixies, och många är ännu mer anmärkningsvärda än deras längre motsvarigheter. Ta den här blåen till svart pixie ombre, till exempel.

39. Ombre Bangs Frisyr

Ombre Bangs Frisyr

Med en modig frisyr som den här är vi säkra på att du aldrig kommer att bli uttråkad. Sällan ser du att kvinnor utforskar flera färger för sina händer. Som du kan se är resultaten i kombination med ombre tips ser helt förbluffande ut.

40. Metallisk Kort Ombre Hår

Metallisk Kort Ombre Hår

Metalliskt hår är lika elegant som pastellås, vilket är anledningen till att du ofta hittar dem kombinerade. I denna frisyr kan du beundra en lång pixie frisyr med en stålblå lavendel och en mörk botten. Idén är perfekt för rakhyvlar pixie hårklippningar.

41. Kort Lime Ombre

Kort Lime Ombre

Är du kär i neonfärger? Du kan alltid lägga till dem på alla dina kläder, men hur skulle det vara om du kunde få din hela tiden? Svaret är en kort ombrehåridé med din favorit neonton, som lime grön.

42. Lila till Magenta Short Ombre Hair

Lila till Magenta Short Ombre Hair

En annan snygg aspekt som är relaterad till kort ombrehår är att du kan välja ovanliga färger från samma familj. Som ett exempel, kolla in denna mörka lila ombre som smälter in i magenta mot spetsarna. Kan du säga glamorös?

43. Kort regnbågehår

Kort regnbågehår

Det finns få frisyrer som ser lika oemotståndligt söt ut som regnbågshår gör. Du kan ofta se regnbågens höjdpunkter i långt hår, men hur ofta kan du uppskatta dem med korta hårklippningar? Spice up din pixie haircut med alla regnbågens färger!

44. Ombre Medium Hair

Ombre Medium Hair

Vad händer om ditt hår överstiger dina axlar och är mer på medelsidan än det är kort? Bli inspirerad av Selena Gomez för en naturlig, svart till choklad ombre hår idé som kompletterar hennes mörka ögon och oliv hud skrämmande.

45. Kort Cappuccino Hår

Kort Cappuccino Hår

På samma sätt kan du behålla det naturliga tillvägagångssättet för en kort cappuccino ombre frisyr. Som du kan gissa från namnet innebär denna ombreid att du tar ljusa toner av brunt och blont och blandar dem för ett mjölk kaffeliknande resultat.

46. ​​Deep Copper Ombre Hair

Deep Copper Ombre Hair

Koppar har också varit en topp hårfärg trend för några år framöver. Vi säger att det är ett utmärkt kort ombre hårval om din naturliga hårfärg är på den mörka sidan. En svart eller mörkbrun grund kommer att se vacker ut med koppar.

47. Kort Ombre Gråt Hår Med Persika Tips

Kort Ombre Gråt Hår med Persika Tips

Ett annat kort ombrehårskoncept som du inte hittar på alla andra tjejer är silver med persika. De två metalliska pastellfärgerna har kraften att smickra vilken hudton som helst och ser särskilt attraktiv på tjejer med vågigt hår.

48. Navy till Green Short Ombre Hair

Navy to Green Short Ombre Hair

Som ett kallare alternativ kan du ta samma idé och applicera den på en kallfärgspalett. Du kan till exempel göra marinhårsmältning till gröna tips. Det är en del av sjöjungfrunhårstrenden som var så älskad det senaste året.

49. Warm Palette Ombre Hair

Warm Palette Ombre Hair

För att växla till den andra änden av spektrat är denna godisröd och neon orange palett inget mindre än hjärtuppvärmning. Vi uppmuntrar tjejer som har blek hud och ljusa ögon att tänka på detta alternativ, med eller utan pärlor.

50. Multi-pastell Ombre Hair

Multi-pastell Ombre Hair

Sist men absolut inte minst, här är pastellalternativet för kort regnbågsomrörshår. Det följer i grunden samma idé eller blandar många färger, men alla i lättare toner. Du kan få din med rosa, lila, grön och blå eller någon annan pastell du vill ha.

Slutsats

I slutändan vet du nu att kort ombrehår inte bara behöver vara en dröm. Du kan dra nytta av all färg smälter som någon annan kvinna med längre hår skulle. Du måste bara lägga tid för att analysera de bästa färgerna för dina egenskaper och personlighet. Glöm inte att dela med dig av dina favoritidéer i kommentarerna!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More