50 långa lockiga frisyrer

104

Förtrollande och inspirerande, långa lockiga frisyrer för kvinnor är helt underbara att bevittna eller bära själv. Om du föddes med lockigt hår, bör du starkt överväga att döma det platta järnet och flaunting your ringlets med stolthet. Om du inte har några idéer om hur du kan bära din, kan du njuta av de exempel vi har valt för dig nedan.

1. Långa Curly Hairstyles för naturligt hår

Långa Curly frisyrer för naturligt hår

Vi har sagt det gång på gång: vi är stora fans av naturligt hår, oavsett längd. Trots att det krävs kärlek, omsorg och tålamod att växa långa och hälsosamma naturlås, säger vi att ansträngningen är helt värt.

2. Frisyrer med lösa lockar

Frisyrer med lösa lockar

Medan några långa lockiga frisyrer sticker ut genom volymen, skiner andra genom lättillgänglig nåd. Om ditt hår inte är naturligt lockigt, kan du välja några stora och lösa lockar. Allt du behöver göra är att använda ett tjockt krusjärn och du är redo att gå.

3. Curly frisyrer för medium hår

Curly frisyrer för medium hår

Vissa damer drömmer om att ha långt och lockigt hår, men är inte riktigt där än. Om du befinner dig i denna situation, njut av dina medellängds krullningar helhjärtat som en del av processen. För mer volym, se till att du skär ditt hår i lager.

4. Ringlets frisyrer

Ringlets frisyrer

Efter att ha uppvisat stora och lösta krökar, vill vi skina ljus på skönheten hos ringlets. Även om du inte kan dra nytta av naturlig volym på grund av längden, garanterar vi att långa och snäva krullar gör huvudet vart du än går.

5. Half Up Long Curly Hairstyles

Half Up Long Curly Hairstyles

När du har lockigt och långt hår, kan du också njuta av ett brett utbud av frisyrer du kan leka med. Till exempel kan du försöka binde håret halvt halvvägs ner. Det är ett underbart sätt att bära dina lockar på ett avslappet och graciöst sätt.

6. Långa Curly Hairstyles Black Hair

Long Curly Hairstyles Black Hair

Om du är en naturlig brunett, tveka inte att gissa i långa lockiga frisyrer. En av fördelarna med att ha svart hår är att det kommer att se bra ut med någon smink eller kläder. Oavsett vilken hudton du har, vi är säkra på att ett helt huvud av käftkrullar gör att du ser strålande ut.

7. Sidosprutat lockigt hår

Sidosprutat lockigt hår

Vilket bättre sätt att få obehaglig glam än genom en smidig frisyr? Att krossa dina krullar till sidan fungerar fantastiskt bra för alla kvinnor med denna hårstruktur, oavsett hur smal eller bred dina lockiga lås är.

8. Vågig till Curly frisyrer

Vågig till Curly frisyrer

Inte alla kvinnor med lockigt hår har snäva spolar för att flaunt. Faktum är att en hel del gals har långt hår som är någonstans mellan vågigt och lockigt. Om du har denna hårtyp, tveka inte en minut att låta den växa vackert långt.

9. Dark Brown Long Curly Hairstyles

Dark Brown Long Curly Hairstyles

Precis som svarta krullar ser långa lockiga frisyrer med mörkbruna lås fantastiska ut. På samma sätt som deras onyx kusin är djupa chokladkrullar extremt mångsidiga för alla kvinnor. Du kan klä dig som du vill och njuta av all den naturliga elegansen.

10. Halva uppflätat hår

Halv uppflätat hår

Ett annat sätt att du kan rocka halva ner halva frisyrer med lockigt hår är med en flätad flicka. Tack vare din hårstruktur kommer du att få en tjock halvflät som har en ojämn beröring. Du kommer inte ens att knyta den i slutet för att den ska stanna på plats.

11. Långa Curly Hairstyles With Bangs

Långa Curly Hairstyles With Bangs

Rakhåriga girlar är inte de enda som kan rocka. I själva verket kan lockiga pärlor visa sig vara mycket mer spännande än klassiska stilar. Inte bara gör bollar med lockar öka volymen på din frisyr, men de kommer också att bli ett super sött tillskott till ditt övergripande utseende.

12. Updos för långt lockigt hår

Updos för långt lockigt hår

Krokigt hår har otaliga fördelar, särskilt när det är särskilt långt. Du kan utforska alla möjliga kreativa uppdateringar, alla med mycket mindre stress än vad du skulle ha haft med rakt hår. Du kan hoppa över hårsprayet och sannolikt några extra pinnar.

13. Stora Curls frisyrer

Om du handlar om volym är stora krullar ett måste . Du skulle vara ganska lycklig damen om du föddes med denna hårtyp, men du kan också återskapa den. Se till att du använder stora delar av håret för att få den stora siluetten du önskar.

14. Frisyrer för Curly Frizzy Hair

Frisyrer för Curly Frizzy Hair

Vid 2019 Met Gala tog Zendaya andas andetag med sin spektakulära klänning och naturliga frisyr. Den unga stjärnan visar sig gals med orubbliga lockar från hela världen som du kan och bör omfamna din krusiga textur.

15. Långa Curly Hairstyles med Middle Part

Långa Curly Hairstyles med Middle Part

Beyoncé har alltid varit ett stort fan av långa lockiga frisyrer. I detta skott inspirerar Queen Bey oss ännu en gång med långa, texturerade lockar, komplett med en mittdel. Det visar att du kan döda med ditt hår som skiljs ner i mitten lika mycket som om det skulle kastas till sidan.

16. Bröllop frisyrer för långt hår

Bröllop frisyrer för långt hår

Bröllop är en av de mest populära tillfällen som kvinnor väljer curls för. Om du redan är en lockig tjej, behöver du inte oroa dig för att få dina ringor i en drömmande uppdatering. Alternativt kan rakhåriga damer curla sig till perfektion.

17. Långa Curly Hairstyles med naturliga höjdpunkter

Långa Curly frisyrer med naturliga höjdpunkter

Höjdpunkter är ett utmärkt sätt att anpassa din långa och lockiga frisyr. Det finns många alternativ du kan välja mellan, men vi börjar med en helt naturlig inställning. För att få lite subtil glans är allt du behöver göra i en handfull ojämna blonda streck.

18. Snygga Bun Frisyrer

Kusliga Bun Frisyrer

Vad kan vara mer sublimt bekvämt än en rörig bulle? När du har långa lockar, blir röriga bullar felfria. Du kan bära en när som helst, oavsett om du chillar hemma eller på första dagen med din drömförälskelse.

19. Långa Curly Hairstyles med kontrastrika höjdpunkter

Långa Curly Hairstyles med kontrastrika höjdpunkter

Höjdpunkterna behöver inte alltid vara naturliga, som i vårt första exempel. Faktum är att du kan välja att använda höjdpunkter som ett verktyg för att lägga till kontrast till din frisyr. Om du har svart eller mörkt brunt långt och lockigt hår, tänk på att få platinahöjdpunkter för att konturera dina lockar.

20. Virka lockar

Virkade Curls

Vägen till långt naturligt hår är lång och tröttsamt, vilket gör resultaten ännu mer givande. Du kan dock få en början med haklappar. De är egentligen förlängningskräm som appliceras med en krokmetod. Resultaten är lika naturliga som du kan få.

21. Faux Hawks

Faux Hawks

Om glamorösa är ditt mål är en lockig fauxhök precis vad du behöver. Den upproriska frisyren syftar till att få dig så nära en mohawk som möjligt utan att raka sidorna på ditt huvud. Kamma håret mot mitten och stift det.

22. Långa Curly frisyrer med mörka rötter

Långa Curly frisyrer med mörka rötter

Du kan också experimentera med färg på ett sätt som leder till lågt långsiktigt underhåll. Mörka rötter, även kända som fläckrödor, är en av årets största trender. Med långt och lockigt hår kan du undvika att röra dina rötter stiligt på så sätt.

23. Ombre Long Curly Hairstyles

Ombre Long Curly Hairstyles

Naturligtvis har ombrehår varit en underbar färgutveckling i flera år. Även om vi inte skulle säga att det är bland topp 3 i år, kan du vara säker på att långa krullar ser fantastiskt ut med det. Välj din favoritfärg och gå!

24. Curly Weave frisyrer

Curly Weave frisyrer

Om du inte exakt är i afro-texturerade lockar men du har dem naturligt, kan du använda alternativ för att få en mjukare konsistens. Till exempel kan du använda en peruk eller en väv för att tillfälligt ha vilken hårtyp du vill ha. Se till att installationsmetoden är säker om du väljer en väv.

25. Högt krulliga ponnytappar

Höghåriga Ponytails

Har du ett lekfullt humör idag? Du kan ha lite kul med en hög hästsvans frisyr. Din krullning stilad på detta sätt kommer att resultera i massor av naturlig volym, som du kan se i bilden ovan. Använd frisyren för både praktiska och visuella ändamål.

26. Långa lockiga frisyrer med färgglada höjdpunkter

Långa Curly frisyrer med färgglada höjdpunkter

För att fortsätta våra idéer för långa lockiga frisyrer med höjdpunkter, här är ett exempel som säkert kommer att ljusna din dag. I stället för att välja jordtoner för dina streck, kan du gå ut ur din komfortzon med en ljus färg, till exempel lila.

27. Balayage Long Curly Hairstyles

Balayage Long Curly Hairstyles

Vi har pratat om ombre långa lockiga frisyrer, men vad sägs om den ultramoderna balayage trenden? I år går den smidiga färgtekniken långsamt men säkert på plats för ombre. Det kan fungera underverk för att accentuera långa lockiga frisyrer.

28. Boho Frisyrer för lockigt hår

Boho frisyrer för lockigt hår

Vad händer om du känner dig som en bohemisk prinsessa? Du borde visa det! För en boho frisyr med långt hår, rekommenderar vi att du går för lösa lockar. Förutom detta bör du inkludera slumpmässiga flätor, till och med binde håret halvt halvvägs ner.

29. Curly Magenta frisyrer

Curly Magenta frisyrer

Jordtoner är vackra, men du bör också komma ihåg att du kan testa ut vilken färg ditt hjärta önskar. I vissa fall kan det innebära en vibrerande ton som magenta. Om dina curls var popping innan, föreställ dig hur de kommer att vara efter denna underbara nyans.

30. Långa Curly Hairstyles med färgade tips

Långa Curly frisyrer med färgade tips

Ett annat sätt att prova olika färger är att färga bara dina tips. Vi rekommenderar denna metod för en hel del skäl. För det första kan du testa en ton utan att färga alla dina curls. För det andra kan du klippa av tipsen om du känner att färgen inte passar dig. För det tredje kommer du inte att skada ditt övergripande hår.

31. Bow frisyrer för lock

Bow Frisyr för Curls

Vi kan alla vara överens om att bågar är söta tillägg till några frisyrer. Om du vill göra dina curls extra söta, tänk på att ha på dig ditt hår halvt halvvägs och lägga en båge i mitten. Titta gärna på skolan eller på formella evenemang.

32. Opal Hair Long Curly Hairstyles

Opal Hair Long Curly Hairstyles

Vill du vara centrum för uppmärksamhet? Det finns få sätt som är mer effektiva än sportal opalhår, speciellt när dina lås är långa och lockiga. Få en silverbas och lägg till en massa pastellhöjdpunkter för en käftande frisyr.

33. Slick och Curly Frisyrer

Slick och Curly frisyrer

Inte alla långa lockiga frisyrer måste vara med ringlets runt. I själva verket kan du kombinera tanken på lockigt hår med det av rakt hår. För att hjälpa dig att få en bättre idé kan du slicka ner den övre delen av ditt hår och lämna krullarna för en låg hästsvans.

34. Halv upp långa lockiga frisyrer med bullar

Halv upp långa lockiga frisyrer med bullar

Vi har täckt halva upp halva långa lockiga frisyrer, men hur är det med de olika sätten du kan få dem? En annan söt idé är att använda en bulle för den översta delen av halva frisyren. Efter att ha skildat håret vrid den första halvan i en lös bulle.

35. Ponytails med Bangs

Ponytails med Bangs

Du vet redan att bangs ser fantastiskt ut med lockigt hår. Ändå ville vi visa dig ett annat sätt att du kan stila dina lockar om du har pärlor. En hästsvans, till exempel, ser helt fantastisk ut när du har denna frisyr.

36. Knotted Ponytails

Knotted Ponytails

Om ditt hår är extremt långt har du en massa söta frisyrer som du kan testa. Ta bara den här knutna hästsvansen, till exempel. Det är ett roligt sätt att blanda flätor med ponytails samtidigt som frisyren utmärker sig kreativt.

37. Sida-svepade långa krulliga frisyrer

Sida-svepade långa krulliga frisyrer

Här är en annan av de fenomenala långa lockiga frisyrer som du lätt kan bära vid något fancy event. Oavsett om det är ditt eget bröllop eller en cocktailparty, luta hårt håret och bind det till sidan för en klassisk och elegant frisyr.

38. Långa Curly Hairstyles med Beach Hair

Långa Curly Frisyrer med Beach Hair

Vill du ha en frisyr som får dig att tänka på sommaren året runt? Strandhår är precis vad du behöver. För att få denna ljusa, långa och lockiga frisyr, bör du prata med din färgare om att använda en balayagehöjdsteknik för att lägga blondin i en brun bas.

39. Curly Space Buns

Curly Space Bullar

Söt skulle vara en underdrift när man beskriver den här långa lockiga frisyren. Ta en tur tillbaka till 90-talet när rymdbullar var allt raseri och prova den här halva frisyren ut. Du vet vad de säger – trender kommer alltid tillbaka.

40. Bold Long Curly Hairstyles

Bold Long Curly Hairstyles

Om du har en stark personlighet borde du aldrig vara rädd för att uttrycka dig själv. För vissa tjejer betyder det att färga håret ljusrosa. Vi stöder helt och hållet färgen, liksom den röriga uppdateringen som beskrivs i bilden ovan.

41. Vattenfall Braid Curls

Vattenfall Braid Curls

Vi är tillbaka med ett annat exempel för våra läsare med rakt hår som vill experimentera med curls. Du kan stile din med en flodfälg – en frisyr som får sitt namn från det sätt som trådarna faller ner som ett vattenfall. Bara curl tipsen för instant glam.

42. Långa Curly Hairstyles Inspirerad av Nature

Long Curly Hairstyles Inspirerad av Nature

Vi kan inte betona nog hur mycket vi beundrar frisyrer som leder till en kvinnas naturliga skönhet. Bortsett från dina naturliga lockar, kan du också lägga till tillbehör som är inspirerade av naturen. En autentisk blomma har alltid en stor inverkan.

43. Artsy Curly Frisyrer

Artsy Curly Hairstyles

Oavsett om du är en modell med en fotografering som kommer upp eller bara en tjej med en kreativ personlighet kan du leka med konceptet med artsy långa lockiga frisyrer. Tveka inte att sätta in lite extra hårspray för att få alla möjliga intressanta former.

44. Multi-tone långa krulliga frisyrer

Multi-tone långa lockiga frisyrer

Om du inte kan bestämma en färg för dina lockar, gå med flera! På bilden ovan kan du se hur djupa magenta curls skulle se ut med rika lila höjdpunkter. Men du kan kombinera så många färger som du vill, ens försöker mermaidhår.

45. Flätat huvudband Frisyrer

Flätat huvudband frisyrer

Tack vare dina lockiga lås kan du hoppa över tillbehör helt och hållet. Ett bra sätt att göra det är att skapa ett flätat huvudband för att komplettera ditt lockiga. Med denna frisyr kommer du också att frigöra ditt ansikte från några irriterande lösa strängar.

46. ​​Half Up Crown Braids

Half Up Crown Braids

Alternativt kan du få beundran av alla runt omkring dig med en kronhårig frisyr. Du kan använda alla dina curls för en full och texturerad kronflätta. Å andra sidan kan du också prova en halv krona flät på ena sidan.

47. Långa Curly Hairstyles med Twisted Ponytails

Långa Curly Hairstyles med Twisted Ponytails

Trött på traditionella ponnytappar? Använd din fantasi och curls till fullo! I stället för att helt enkelt sätta in dina lockar upp i en klassisk hästsvans kan du gå ett steg längre och vrida dem. Efter att ha fått hästsvansen på plats, separera ditt hår i två sektioner och vrid bort.

48. Naturligtvis Graying Long Curly Hairstyles

Naturligtvis Graying Long Curly Hairstyles

“Naturligt” är ett nyckelord för de flesta av de långa lockiga frisyren som vi diskuterade på vår lista. Var som det kan, hänvisar många av dem till hårets konsistens eller bruna ton. Men hur är det med naturligt grått hår? Våga lämna din så här – du kommer att se vacker ut!

49. Ljusa Bun Frisyrer

Ljusa Bun Frisyrer

Ändå resonerar inte alla tjejer med naturliga färger. Vissa älskar levande nyanser, som smaragdgrön i skottet ovanför. Vi älskar också bun frisyren ihop med de pulserande låsarna. Resultatet är en överraskande balanserad frisyr.

50. Curly Pastel Hairstyles

Curly Pastel Hairstyles

För att bokstavligen sluta på en lätt notering, här är en frisyr som verkar komma rakt ut ur en saga. Vi adore allt om det – pastellblå färgen, de välskötta krullarna och de sidosvepna krullarna. Skulle du rocka den?

Slutsats

Sammanfattningsvis finns det massor av långa lockiga frisyrer där ute för kvinnor med alla specifika strukturer, åldrar eller personligheter. Oavsett om du vill sporta helt naturliga lockar eller du vill fånga uppmärksamhet med en äventyrlig färg, bör du alltid rocka dina lockar med självförtroende. Vilken frisyr kommer du att välja att gnälla med?

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More