50 moderna bröllop frisyr idéer med fantastiska flätor, lock och upp-dos

157

När någon brud drömmer om sin bröllopsdag är hennes brud frisyr en av de viktigaste och viktigaste egenskaperna att bestämma. Det finns så många vackra val och många bröllops frisyrer kombinerar element från olika traditionella brudhårstrender, som en helt enkelt flätad upp-eller-sugd krullning med massor av volym. Trenderna för 2018 kan ge dig så många alternativ för en bröllops frisyr, så du väljer något vackert och fantastiskt sätt att plocka ett eller två element för att rocka det moderna brudklänningen.

50 Awesome Wedding Hairstyles för den moderna bruden

Brudhår är inte det enda sättet att ge ditt bröllop en fantastisk fantasifeelse som ser ut som att brudens fest gick rakt ut ur tidningen. Att matcha en brudtärna frisyr till brudens eget utseende med olika tar på samma element skapar ett tema som kan genomföra hela ceremonin och in i receptionen. Detta ger massor av bild-perfekta möjligheter för fotografen att använda samtidigt som de får alla dessa fantastiska bröllopskandidater från bruden och hennes brudtärna medan de blir redo.

Innan din stora dag, ta bilder med dig till din stylist när du är redo att prova det utseende du tänker använda för din bröllopsdag. Ta bilder av hur varje stil ser ut och tänker på hur det ramar ditt ansikte eller kompletterar din klänning. Håll ihop med dina brudtärna att bygga en lookbook av dina favoritbröllop frisyrelement och dela idéer på vilka som fotograferar bra eller vara lätta och enkla att bära under ceremoni och mottagning.

När trenderna tar allt gammalt och gör det helt nytt igen, kan brudar låna från det förflutna och snurra upp det genom att spela med volym och proportioner. Du kan ta ett gammaldags upplägg och ge det en vridning som en vacker flät som sitter utanför mitten eller blåser ut en enkel bulle, så det är en elegant näsa av tendrils där ett torkat blommarrangemang kan sitta. Den rätta håridén för ett bröllop visar på brudens humör och personlighet, så vad hon väljer bör återspegla sin egen stil och inte bara en stylists förslag.

1) Vacker sida-svep lösa fransk fläta

Vacker sida-svep lösa fransk fläta

Bröllopshår som denna vackra up-do lämnar nacke och axlar fri för att presentera detaljerna i en klänning. Du kan balansera det med invecklade smycken eller lämna det naket, plus komma undan med dangling örhängen utan att oroa dig för att de blir fångade. Lämna en bit av banglös för en järnvåg för en känslig ram runt ditt ansikte.

2) Enkel dubbel-twist Crown och Tousled Curls

Enkel dubbel-twist Crown och Tousled Curls

Ett enkelt men elegant sätt att hålla en bröllops frisyr från att vara för tung för att ha på sig genom din mottagning och ceremoni är att göra en halv-uppseende ser ut så här. Strukturerade lockar ger denna vackra håridé en stor wow-faktor medan de inbädda vändningarna från något tempel håller strängar ur ditt ansikte.

3) Boho Crown Pull Through Braid With Waves

Boho Crown Pull Through Braid With Waves

Den här utseendet har allt för den bohemiska brudens frisyr: skogskrona, rörig flätan och tjocka, lösa vågor. Vridningar på huvudets krona blir till en genomträngande fläta som lämnar försiktigt krullande bitar fritt att flyta runt axlarna som en eterisk elf prinsessa redo att gifta sig med sin dashing prins.

4) Twist Och Tuck Braids Och Vävd Bun

Twist Och Tuck Braids And Woven Bun

vågor i en stor fluffig bulle som ser handvävda och härliga där den ligger lågt i nacken. Ditt ansikte kommer att ha en delikat men elegant ram med vridningsflätarna som börjar i mitten och kurvan runt.

5) Lång inverterad fransk fläta med stor volym

Lång inverterad fransk fläta med stor volym

Klä upp en lätt frisyr som den här med mycket textur och rena, jämnt proportionerade sektioner som du kan dra ut just för att ge den större volym. Curling änden runt i svansen lägger en prydlig touch. Låt det vara gratis att hänga över en axel eller vävband i det för en annan söt touch.

6) Korgväv upp-gör med romantiska tendrar

Basket Weave Up-Do Med Romantiska Tendrils

Hela höjden skapar långa, luta linjer för nacke och axlar. De flätade sektionerna som håller hästsvansen i en voluminös bulle, erbjuder det bästa av båda världarna: elegant och roligt i en söt frisyr för kvinnor som vill ha en up-do med en nyckfull twist.

7) Holländska Flätor Med Stegar Criss-Cross

Holländska flätor med stege criss-cross

Dessa off-center tvilling flätor som vrider sig i en bulle får extra häftiga punkter med korsningsstegen mellan dem. Om din bröllops frisyr behöver ett funky, nytt utseende för 2018, är det här för dig. Att hålla bunet rörigt men tätt ger det en sorglös känsla som kan hålla sig genom varje dans i receptionen.

8) Vackra vågor under en flätad krona

Ganska vågor under en flätad krona

Med en flätat spets som börjar i templet och vindar sig runt kronan på ditt huvud, är det här en lätt frisyr att bära genom ceremonin och firandet efteråt. Ringletkronor som har borstats ut för ett mjukt romantiskt utseende fyller den populära drömmande brudstilen.

9) Vattenfall Krullar För En Mermaid Bride

Vattenfall Krullar För En Mermaid Brud

Stora krullar som faller från en hög krona med lösare vågor runt ansiktet är den perfekta sjöjungfruens fantasi för brudhår som rinner ner axlarna och förbi midjan. En volymdocka på bandet håller allt i proportion och ser fantastiskt ut när det är parat med en sjöjungfruklänningens silhuett.

10) Teased Romantic Fishtail Med En Tuck

Teased Romantic Fishtail Med En Tuck

Brudar som vill se ut som om de har gått ut ur en renässansmålning, går för spetsiga tendrils vid templen och tucked-up-brödenna som den här fiskade flätan. En exotisk blommig headpiece fullbordar bilden perfekt fantasi av brudssalighet och romantisk prakt.

11) Söt blomkrona och lösa vågor

Söt blomkrona och lösa vågor

En helt lövkrona är den perfekta kontrasten till att hålla tillbaka knäpartiet avskuren på sidan som faller i de fylligare, borstade krönen. Det sätt på vilket de längre tressarna sveper axlarna är ett mjukt och elegant utseende som också kan användas för brudtärna frisyren. Mindre huvudstycken av alla gröna skulle se lika sött ut när en brudkrans håller alla blommor.

12) Finger-Combed Twists Inslagna i Curly Bun

Finger-Combed Twists inslagna i Curly Bun

Att träffa den perfekta balansen mellan rörig och insamlad är en söt plats för en söt lätt frisyr som den här höghöga bunen med mycket volymer. De olika snoddarna och krönen smälter samman i ett mjukt fokus som sitter strax ovanför nacken, vilket ger dig mycket utrymme för att visa upp dina axlar och brudklänningar.

13) Enkla eleganta lockar i Bejeweled Sidodel

Enkla eleganta lockar i Bejeweled Sidodel

Klassisk elegans går aldrig i stil, speciellt när en sidodel och ringlet lockar så här är avstängd med en spray av juvelblommor. En brud som väljer den här frisyren kan känna sig säker på att hon ser sitt bästa ut eftersom det passar alla bröllopstema och ramar ansiktet med underbara detaljer.

14) Löst bundna vågor med spetsiga Bangs

Loosely Bundled Waves With Wispy Bangs

Om ditt hår har en massa lager, gör den här moderna frisyren det mesta av dem genom att locka små sektioner och dra tillbaka dem i en förpackad bulle som sitter strax under huvudets krona. Om du behöver mer volym och ett fästelement för att hålla lagren säkra genom ceremonin, välj ett stort smycke som passar bekvämt runt basen.

15) Söt Zig-Zag Flätad Bun Och Blommig Accent

Gullig Zig-Zag Flätad Bun Och Blomacenter

En fin frisyr så här visar på en rolig personlighet som vet hur man klär upp den för den stora dagen. Tressar från templet i en fläta som börjar strax bakom öronen och omsluter sig till en låg bulle, så det finns gott om stabilitet för ett slöja eller smycken som dessa folierade blad.

16) Löst flätade Bangs svepte in i flätad bulle

Löst flätade Bangs svepte in i flätad bulle

Om du behöver en frisyr för rik färg eller tjocka höjdpunkter, kommer det här utseendet att visa allt och visa mycket textur och kontroll. Den tjocka flätan börjar i mitten av pärmarna och tuckorna i flätan som håller bunterns bas och lämnar mycket mindre sektioner för att krulla i mjuka vågor för en drömmande finish.

17) Söt sommarvågor med en twist

Sweet Summery Waves med en twist

Låt inte enkelheten i denna look lura dig – det är lika snyggt som ett huvud fullt av ringlets lockar eller inverterade flätor när du parar den med rätt klänning och huvudstycke. Det är dock perfekt för brudtärnahår om du vill hålla det enkelt och blåsigt också. Det är bara en söt vridning av strängar som dras tillbaka från templet med lossare knäppa kvar för att maskera sidorna.

18) Lågkors Braid Och Boho Beach Tresses

Low Cross Braid Och Boho Beach Tresses

Det sätt som strid och tuckning på toppen av kronan smälter in i flätan som korsar ryggen gör denna söta frisyr för kvinnor med ett mer avslappnat tema ser mer komplicerat ut än det egentligen är. Det är perfekt om du vill planera en titt någonstans mellan enkel och elegant, men behåll den skraj känslan av en modernare frisyr.

19) Celtic Knot med blommor

Half-Up Celtic Knot With Flowers

En knuten vridning omgiven av petitblommor som babyens andetag skapar en söt och drömmande bröllops frisyr som passar för en prinsessa. De längre sektionerna av håret kan vara lättkrullade för ett vågigt utseende eller vänster rakt att strömma ner för axlarna. Detta är en lätt titt på en brudtärna frisyr också.

20) Vågiga bitar gjorda i låg söt bulle

Vågiga bitar gjorda i låg söt bulle

Söta, mjuka tendrils ramar ansiktet elegant medan resten av de försiktigt krullade tendrlarna dras tillbaka i en söt lätt frisyr för brudar eller brudtärna att bära på den stora dagen. Bejeweled accenter klär upp det för en bröllops frisyr som behöver lite glam, eller du kan lämna dem ut för ett sött, no-fuss look.

21) Jewel Strand Inbäddad i Korsväv

Jewel Strand Tucked Into Cross-Woven Waves

Vändningar som börjar vid templen och sammanfogas som en korsad väv ta ledtrådar från en medeltida frisyr för kvinnor som vill ta det historiska utseendet och ge den en modern vridning. En juvelsträng eller ett band som löser igenom från topp till botten lägger till strukturen medan löstare vågor ger din stilvolym.

22) Enkel snygg och lätt twist till ena sidan

Enkel snygg och lätt twist till ena sidan

En blick som lånar från flapper eran i längd och håller den en romantisk och vacker frisyr med små blommor och en lövig strand kan vara det perfekta svaret för brudtärna eller bruden själv. Denna silhuett och hur den ramar ansiktet är ett av de bästa alternativen för brudar med kortare lager som inte behöver mycket volymer.

23) Dubbelflätad krona med babyens andetag

Dubbelflätad krona med babyens andetag

Med den boho chic brudtrendan i full gång för 2018, den här snygga uppslaget på holländska nederländska flätor gör att du ser ut som om du bär på en romersk gudinna laurenskrona. Sprigs av babyens andedräkt mjuknar det regaliska utseendet när de är parade med smala tendrils som håller en liten krullning.

24) Pretty French Braid Bangs och Low Side Bun

Ganska franska Braid Bangs och Low Side Bun

Long Bangs tar på sig ett nytt liv när de sveps till sidan i en fransk fläta så här. Volymen bygger lätt när varje sektion får tillräckligt mycket retas och slätas sedan ut genom flätan som den kaskader ner ena sidan och sveper runt en snyggt tappad bulle.

25) Lösa vågor svepte tillbaka till lätt bulle

Lösa vågor svepte tillbaka till lätt bulle

Beachy vågor kammade tillbaka i en löst vridd bulle som lämnar krokarna längs nacken är ett perfekt utseende för brudtärna håret när bröllops frisyren kräver enkla och eleganta utan för mycket krångel. Brudar kan klä upp det med ett kröna huvudstycke av juveler eller blommor beroende på hur fint det är med ett tema som de har planerat.

26) Mermaid Fantasy Half-Crown Fishtail Braids

Mermaid Fantasy Half-Crown Fishtail Flätor

Att lägga flera flätor så här är en vacker blandning av olika trender. Det bästa sättet att bära det här utseendet är med en känslig blomkrona, men vävande band eller pärlor i halvkronflätan dyker verkligen upp. Detta fungerar bäst för långt hår utan många lager, även om blandning och matchning ger det mer av den boho twist.

27) Finger-Combed Twists Wrapped Around Simple Bun

Finger-Combed Twists Wrapped Around Simple Bun

Lösa vågor som lägger sig in i en enkel bulle, tar det röriga chic-utseendet och gör det till en glamorös bröllops frisyr som är perfekt. En sådan utseende är perfekt för en söt och romantisk stil som lämnar axlarna blotta och visar dina brudklänningar om det är utsmyckat eller ömtåligt.

28) Glam och snygg hög hästsvans med wraparound

Glam Och Snygg Hög Hästsvans Med Wraparound

En Ariana-stylad toppknut med en slank och lång look är allt den eleganta bruden kan behöva på sin speciella dag. Det är en djärv look som inte tar mycket arbete och kommer inte att bli rörigt enkelt. Hårlindningen runt hästsvansens bas är ett klassiskt trick för att hålla utseendet fotoklar.

29) Vilda tjocka vågor i vackra långa lager

Vilda tjocka vågor i vackra långa lager

Brudar som vill att deras långa hår ska flöda kan välja den här stilen för att presentera sin favorittillgång, speciellt om de bara tar några stycken och slänger dem tillbaka med en stift eller två för att hålla den vilda manen ute och blåst. Rocker-chic men glam på samma gång är den perfekta blandningen för en brud med en rowdy sida.

30) Flerskiktiga Twist Flätor För Låg Bun

Flerskiktiga Twist Flätor För Låg Bun

Denna utseende handlar om textur och volym. Om du är en brud med kortare hår och många lager, kan du enkelt dra bort det med några välplacerade pinnar och en liten stilprodukt. De vävda vändningarna ser mer invecklade ut än de verkligen är, så det är ett bra sätt att bli snygg utan att vara noga.

31) Lätt löst halvkronad flätad bunt

Lätt Löst Halvkronat Flätat Bunt

Snören i denna fläta följer stilen på en fransk fläta men delar bara ut den från huvudets krona, vilket ger en blandad stil som väver in i den tvärbundna bullen. Lösa sektioner som faller tillbaka från templen och bakom öronen kompletterar den drömmande, spetsiga bröllops frisyren.

32) Romersk juvelkrona med mjuka halvhalsar

Romersk juvelkrona med mjuka halvhåriga krullar

En bejeweled laurelkrona är alla brudar behöver ta en söt och lätt stylad look och göra den elegant. Dessa tips om klassiska funktioner som den mjuka krullen som faller från huvudstycket och tendrilsna som ramar ansiktet är ett utmärkt nöje till det förflutna som håller det modernt med bladens hammarefolie.

33) Elegant Vacker Sida Bun Vävd Med Ribbon

Elegant Vacker Sida Bun Vävd Med Ribbon

Att väva ett band genom en sammankopplande bulle är ett utmärkt sätt att visa stilen i komplicerad stil utan att komplicera hur det hela passar ihop. Att hålla de övre sektionerna löst kammade tillbaka och fritt från ansiktet skapar en elegant och traditionell siluett.

34) Funky-Chic Boho Twists Wrapped till ena sidan

Funky-Chic Boho Twists Wrapped till ena sidan

Det röriga utseendet är allt annat än när du har artfully tappat de krullarna till ena sidan och dekorerade deras samling med en efterföljande bit blommiga smycken. En djup sidodel och voluminös krona lägger till den skulpterade utseendet på denna noga arrangemang.

35) Vattenfallsvågor från Chunky Half Up Ponytail

Vattenfall vågor från Chunky Half-Up Hästsvans

Brudar med ett tjockt hårhår behöver en frisyr för kvinnor som är benägen för huvudvärk när de bär det hela på toppen, så det ger dig den höjden och volymen utan all vikt. Några löst krullade smällar ramar ansiktet medan de skulpterade krullarna exploderar från en höghöjd inslagna hästsvans.

36) Princess Braids Under Pompadour And Curls

Princess Braids Under Pompadour And Curls

Lägga till en pompadour i ditt hårs krona ger dig ett höjdpunkt som ramar ditt ansikte med en annan uppsättning vinklar och lämnar dig massor av sektioner för att separera i skiktat flätor av olika stilar. En fishtail par vackert med spetsflätning, eller försök inverterade flätor för en modern ta en klassiker.

37) Lätt krökt krona med strandiga kaskadvågor

Lätt skördad krona med strandiga kaskadvågor

Den lösa halv- och halvsaken med denna bröllops frisyr tar på sig en drömmande fantasi när den bärs med ett ljust huvudstycke som lägger till en fantasin i en skön prinsessa. Med de ringleta krullarna borstat ut i ytterändarna, finns det bara tillräckligt med konsistens för att få allt perfekt tillsammans.

38) Löst sidovävd romantisk snoddfläta

Löst sidovävd romantisk snoddfläta

Brudar som älskar enkelheten i en snoddfläta kan stöta upp glamfaktorn när den börjar högt över ett tempel och kaskader ner och över kronans baksida. Noggrant ordnade bottenstycken som är laced genom precis rätt skapar ett brudlook som är demure och mjukt men säkert undangömt från faktumet. Bara några krullade wisps runt ansiktet mjuker den övergripande effekten.

39) Vackra Mini Twists i Long Loose Ponytail

Vackra Mini Twists i Long Loose Ponytail

Denna look tar långa lager och drar dem tillbaka i en lös hästsvans som spårar i romantiska vågor. Lämna gott om bangs för att rama ansiktet, men oroa dig inte för att curla saker för mycket, eftersom det här är ett naturligt sätt att få ett elegant utseende för din bröllopsdag.

40) High Pompadour hästsvans med räfflade vågor

High Pompadour hästsvans med spetsade vågor

En bushy pop vid knäppningen som drar tillbaka till en ren, snygg hästsvans med en shaggy svans gör mycket roligt för lite krångel med detta utseende. Att hålla några klumpiga flyktiga bitar runt ansiktet gör att du fortfarande har den enkla, romantiska ramen för den stora dagen.

41) Ganska genomträngande flätor och krulliga knoppar

Ganska genomträngande flätor och krulliga pärlor

En lång och sömn genomträngande fläta som denna kommer att hålla hela genom ceremoni och mottagning utan mycket krångel och kan bäras över en axel eller rak rygg. Med varje sektion säkrat av ett band kan bruden lämna ett långt bang och krulla det för en mer romantisk touch.

42) försiktigt krusad kaskade av undanstoppade vågor

Försiktigt Krympad Cascade Of Tucked Waves

Denna retro stil av värmebehandling som lämnar håret med denna crinkle-stil crimp tar en modern elegans när vävda tillsammans i en kaskad av buskiga krökar. Lägg till en söt liten blommig dekoration och glamouren kommer igenom i full kraft. Om du har långt hår men mycket kortare lager eller du kan inte bli av med frizz, hjälper det att hålla allt under kontroll.

43) Låg strukturerad bulle med ansiktsramar

Låg strukturerad bulle med ansiktsramar

Tunna trådar med fingerkammad separering håller platsen när de slingras säkert genom en sammanlåsande bulle. Den geometriska formen som skapas av strukturen i denna stil gör en slående kontrast för mjukt krökta tendrils runt ansiktets ram. Detta par vackert med ett minimalistiskt tema.

44) Enkel Romantisk Liten Hästsvans Med Stora Ringlets

Lätt romantisk låg hästsvans med stora ringar

Bara en liten back-combing är allt detta hästsvans behöver börja med lite volym och sluta med en snyggare, lockig finish. Stora ringletkrullar mjuka med mild borstning som sedan vrider sig samman för att bilda en klassisk och älsklingsklapp som den springer förbi axlarna. En blommig accent kläde upp det fint för en diskret skönhet i sin ceremoni.

45) Flätad krona och bulle med blommig funktion

Flätad krona och bulle med blommig funktion

En mittdel som strömmar in i två städa flätor som slingrar runt hårets krona och blandar sig i en bulle, erbjuder en härlig och söt utseende till en brud som vill ha en romantisk och drömlik stil för sin bröllopsdag. Lägga till långa lösa bitar runt basen och templet med mjuka krullar lägger till den känslan med ett off-center blommigt huvudstycke.

46) Vackra lager sido-svepade i Chunky Curls

Vackra lager sido-svepas i Chunky Curls

Långt hår och många lager kan enkelt hanteras med en sida-svepad samling krullar som rinner ner över en axel. Denna eleganta look tar en klassisk stil och uppdaterar den för 2018 genom lagringskurvor av olika storlekar och låter dem kaskad fritt från deras fästning.

47) Tucked Half-Crown Braids över långa vågor

Tucked Half-Crown Braids över långa vågor

Två lösa flätor döljer en vridning under när du tar avsnitten från ett tempel och klämmer upp dem under båda sidor. Fritt flytande vågor väver samman under för en look som har volym utan att gå för högt, så det finns många alternativ för hur man bär ett slöja eller ett huvudstycke.

48) Interlocking Boho Bun Under High Pompadour

Interlocking Boho Bun Under High Pompadour

Det sätt på vilket smällen väves samman från mittpartiet nerför templet blandar sig med de sammanvävda bitarna som bildar den buskiga bunen på denna look. En hög pompadour lägger höjd utan mycket vikt, vilket balanserar proportionerna som ramar ditt ansikte. Bara några strängar från knäet kan vara utelämnade och försiktigt krullade för att hålla det drömmande och sött.

49) Voluminös låg bulle vävt med flätor

Voluminös Låg Bun Vävd Med Flätor

Finger-kammade vändningar lägger lager av textur från tempel till nacke, där den franska stilen av genomgående flätor exploderar i en vacker matris. Ett band kan vävas genom allt som börjar på kronan eller bara i den elegant stylade bunen för att verkligen visa upp det invecklade sättet som dessa flätor slår in i varandra.

50) Elegantvalsad vridning med jämn finish

Elegantvalsad vridning med jämn finish

Detta snygga och snyggt utseende förtjänar en kronprins som passar rätt där de flätade tempelna vrider sig över bunten. För en brud som inte vill ha en flyga-ram och föredrar ett snyggt, rent utseende av klassisk elegans, är detta det perfekta sättet att se till att hennes utseende varar hela bröllopsdagen.

50 Bäst Bröllop Frisyrer för 2018 Brud Bliss

Din brud frisyr ska känna sig modern och vacker oavsett vilken typ av look en brud väljer. Mest av allt bör det vara ett personligt val som verkligen förkroppsligar brudens egen stil och en som hon kan vara stolt över att se tillbaka på i år som kommer. Om du tar tid för att prova dina bästa tre (eller fyra eller fem!) Favoritstilar hjälper du dig att begränsa den innan den stora dagen. Det finns ingen sådan som att vara för picky när det gäller perfektion på en dag som är avsedd för romantik, salighet och skönhet.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More