50 Prom frisyrer för kort hår

88

Är du redo för en av de coolaste nätterna i ditt gymnasium? Självklart pratar vi om prom! När du har klänningen, skor och smycken avgjort måste du fokusera på ditt hår och smink. Om du inte är den för långt hår, har vi en massa prom frisyrer för kort hår som passar alla för drottningar. Hitta din perfekta match nedan!

1. Straight Prom frisyrer för kort hår

Straight Prom frisyrer för kort hår

Vi har sagt det otaliga gånger tidigare – enkel är ofta perfekt. Om du har kort och rakt hår, kanske du vill tänka på att hoppa över flätorna eller uppdateringarna för prom. En korrekt lagad frisyr resulterar i en enkel formell frisyr varje gång.

2. Chignon Prom frisyrer

Chignon Prom frisyrer

Men det betyder inte att du inte kan ha kul att pröva snygga frisyrer. Den chignon, till exempel, kommer för alltid att vara en av de mest smakfulla frisyrer för kvinnor i ceremoniella miljöer. Följaktligen kommer du vara ganska stilig gal på ditt prom.

3. Prom frisyrer för Pixie Cuts

Prom frisyrer för Pixie Cuts

Pixie Cut kan vara en välsignelse och en förbannelse samtidigt. Visst, det är en söt och snygg frisyr för kvinnor, men det finns bara en handfull sätt att stile det. Var det som möjligt, har du ett ess upp din ärm: tillbehör. Välj ett sött huvudband för att lysa upp din prom pixie.

4. Överlappande flätor frisyrer

Överlappande flätor frisyrer

Om du har axel längdsträngar, njuter du av en bredare mängd prom frisyrer för kort hår. Som ett exempel kan du leka med många flättekniker, eller ens kombinera dem i en frisyr. Överlappade flätor har definitivt wow-faktorn.

5. Updo Prom frisyrer för kort hår

Updo Prom frisyrer för kort hår

Så länge dina lås bara är tillräckligt långa för att knyta, kan du ha oändlig kul att prova en massa updo frisyrer. Ett populärt alternativ är den lösa bullen, tydligen rörigt, men så väl sammanställd. Glöm aldrig att de lösa strängarna gör en stor skillnad.

6. Vintage Prom frisyrer för kort hår

Vintage Prom frisyrer för kort hår

Trots att vi är årtionden borta från 50-talet, har vintage frisyrer permanent vunnit sin plats som några av de mest distinkt skönhet klammerna genom åren. Delikat, mjuk och graciös lockar kommer alltid att fungera för kvinnor i alla åldrar, inklusive deltagare i prom.

7. Side Swept Bangs frisyrer

Side Swept Bangs frisyrer

Lämna det till T. Swift för att visa hur alla tjejer kan dra av en hakig lob utan problem. Samma sak vill vi lyfta fram en fin funktion i Taylors frisyr – hennes slumpmässiga sida svepade pärlor. Om du har den här hårklippningen på plats, behöver du inte ens komplicera saker med extra styling.

8. Skyddande Prom frisyrer

Skyddande Prom Frisyrer

Fokuserar du på att skydda ditt naturliga hår så att det kan bli lång, hälsosamt och starkt? Vi har bara idén för dig – skyddande prom frisyrer för kort hår. Välj din favoritafrikanska flätstil och få dina flätor vridna i en updo.

9. Messy Prom frisyrer för kort hår

Messy Prom frisyrer för kort hår

Om du är allt för det röriga utseendet, men du är inte på humör att lämna ditt hår på den stora dagen, här är lite inspiration. Välj en updo som din grund, men arbeta löst när du stylar ditt hår för att få den ojämna glampåverkan.

10. Pinned Up Frisyrer

Pinned Up Frisyrer

Dam med kortare frisyr kanske inte kan rocka stora updos, men de kan improvisera sig till ett fantastiskt utseende. Om det här är den situation du är i, var smart och laga på bobby-pinnar. Använd dem för att återskapa effekten av en komplicerad updo.

11. Curly Prom frisyrer för kort hår

Curly Prom frisyrer för kort hår

Våra gals med naturligt lockigt hår är till för en behandling. På grund av din hårstruktur, behöver du inte ens krångla för att få din prom frisyr tillsammans. Se till att dina lockar accentueras och dra tillbaka några lås från framsidan för att rama ditt ansikte.

12. Bouffant Updos

Bouffant Updos

Ett annat sätt att du kan kanalisera ditt inre retro-diva är med en bouffant frisyr. Denna look var ikonisk på 70-talet och är fortfarande ett tydligt tecken på femininitet idag. Bouffanten fungerar utmärkt bra för tjejer med kort hår, tack vare den aktuella retande tekniken.

13. Slicked Back frisyrer

Om du någonsin haft några tvivel om slicked tillbaka frisyrer, är Demi Lovato här för att bysta någon myt av detta slag. Med en kort hårklipp som din bas är allt du behöver göra, kamma och smyga tillbaka för ett hårdt utseende. Se till att du använder kvalitet hår produkt så din frisyr kommer att vara hela natten.

14. Korta frisyrer för svart hår

Korta frisyrer för svart hår

Förutom skyddande flätor eller naturliga frisyrer kan afroamerikanska tjejer också använda en söt väv eller peruk till prom. Om du har ett ovalt eller litet ansikte kan du titta på dessa underbara fingervågor som en lösning. De kommer också med en fantastisk Roaring Twenties-vibe.

15. Låg Bun Prom frisyrer för kort hår

Låg Bun Prom frisyrer för kort hår

Vi har en annan härlig look för våra tjejer med hår som grovt når sina axlar. Tack vare längden kan du skina med en snygg låg bulle på prom natt. Vi rekommenderar också att du använder stiften här så att du vet att din bulle inte kommer att falla ifrån varandra.

16. Twisted Updos

Twisted Updos

Om flätning inte är ett alternativ för dig är vridning alltid den näst bästa lösningen. Faktum är att du kan bli riktigt kreativ med vridna frisyrer, som den invecklade frisyren i bilden ovan. Allt kommer ner till den mängd ansträngning och fantasi du sätter i din prom hairdo.

17. Vågiga Prom frisyrer för kort hår

Wavy Prom frisyrer för kort hår

Inte i de lockiga eller raka hårkategorierna? Om du föddes med vågigt hår behöver du inte ens oroa dig för svåra frisyrer. Förutsatt att du har en smickrande hårklippning, kan du fokusera på att skapa mer volym utan att binda upp något.

18. Themed Prom frisyrer

Themed Prom frisyrer

Vad händer om din prom har ett visst tema? Nåväl, du borde gå med på det! Till exempel, om din har ett retrotema, kan du njuta av era-specifika tillbehör som ett fjädrat hårstycke. Stil resten av ditt hår i mjuka lockar och du kommer att lysa!

19. Flätat huvudband Prom frisyrer för kort hår

Flätat huvudband Prom frisyrer för kort hår

Ibland kan en liten stildetaljer ha störst inverkan på ditt övergripande utseende. Detsamma gäller för frisyrer för kort hår, som du kan se i detta skott. I stället för att använda ett traditionellt huvudband, kan du använda ditt hår för att fläta en.

20. Rolled Prom frisyrer

Rolled Prom frisyrer

Vill du få det att verka som om ditt hår är långt på den speciella dagen? Då blir en rullad frisyr en dröm som kommer i uppfyllelse för dig. Allt du behöver göra är att få ett tunt elastikband och linda det runt huvudet, över ditt hår. Därefter rulla tålmodigt dina lås upp och in i bandet.

21. Knotted Prom frisyrer

Knotted Prom frisyrer

Precis som att vrida är knutning ännu ett utmärkt alternativ om du inte har långt hår och vill ha en updo. Spola bara håret i små knutar men du vill, men se till att du är försiktig så att du inte kommer att bryta ditt hår. Det är också ett underbart sätt att betona en ombre frisyr.

22. Sida Braid Prom frisyrer för kort lockigt hår

Sida Braid Prom frisyrer för kort lockigt hår

En sidflaid fungerar också som en av de sötaste frisyrstilarna för kort hår. Du behöver inte ha betydligt långt hår att rocka en, och det är lätt att dra av. Om du har en sidodel, arbeta med hårsektionen på den mindre sidan, som i bilden ovan.

23. Tiara Prom frisyrer för kort hår

Tiara Prom frisyrer för kort hår

Vi kan föreställa oss hur ni längtar efter att vara drottningen av prom. Men vilket bättre sätt att komma in i den tanken än att få tillbehör som direkt återspeglar det? En tiara, oavsett om den är placerad på framsidan eller baksidan, är ett supert söt hårtillbehör för din dans.

24. Faux Hawk frisyrer

Faux Hawk frisyrer

Om ditt mål är att uppnå en modig, men stilig frisyr, kan du stoppa din forskning och gå med faux hawk. Det finns verkligen ingen annan idé bland prom frisyrer för kort hår som kan göra en feisty gal rättvisa mer än denna röriga skönhet.

25. Låg Updos

Låg Updos

Det kan verka svårt att beskriva en updo som “låg”, men vi vet alla vad det hänvisar till. I motsats till de klassiska uppdateringarna uppe mot toppen av ditt huvud vil en låg vila bekvämt bakom nacken. Det är ett smart trick för korthåriga tjejer.

26. Tillbaka Braid Prom frisyrer för kort hår

Tillbaka Braid Prom frisyrer för kort hår

Som du tydligt kan se, fungerar flätor som en stor duk för en myriad av potentiella frisyrer. Ett annat sätt att leka med den här stilen är att skapa en flät som en tiara på baksidan av ditt huvud. Det har också ett bohemiskt glöd vi absolut älskar.

27. Prom frisyrer för kort hår halv upp halvvägs

Prom frisyrer för kort hår halv upp halvvägs

Vi kan inte förneka den lättillgängliga elegansen som halver upp prom frisyrer för kort hår kommer med. Vi älskar dem inte bara för deras estetiska värde, men också för deras praktiska egenskaper. Allt du behöver är 2-3 pinnar, en väggspegel och en handhållen spegel så att du kan se till att dina pinnar är centrerade.

28. Nederländska Braids

Holländska flätor

Tjejer älskar att klä upp sig för prom natt, men inte alla vill vara helt flickaktiga med sitt utseende. Om du letar efter en frisyr som inte är för snygg men inte alltför trött, är nederländska flätor en fantastisk lösning. De har en sportig chic atmosfär för dem, samtidigt som de är snygga.

29. Franska Braid Frisyrer

Franska Braid Frisyrer

Nu när vi fortsätter att föra upp flätor måste vi ställa in rekordet rakt på vad som förmodligen är den mest populära fläkten för alla. Den franska flätan kommer alltid att vara i mode, för att inte tala om att det alltid kommer att vara lämpligt för formella händelser.

30. Prom frisyrer för medium längd hår

Prom frisyrer för medium längd hår

Om ditt hår faktiskt är ganska på mellansidan än det är den korta, är du en lycklig gal. Du kan experimentera med alla slags artsy updos. Ta den här spektakulära, stilfulla, spiralformiga uppdateringen till exempel. Det som börjar som en snodd flätan resulterar i en graciös blommans form.

31. Halo Braids

Halo Braids

Vi är på rulle med våra flätor! Det skulle vara omöjligt för oss att fullt ut dyka in i denna kategori utan att ta hänsyn till halo flätor. Känd som crown flätor, halo flätor är en frisyr definierad genom att helt omsluta huvudet på ett kransliknande sätt.

32. Prom frisyrer för kort hår med lösa lockar

Prom frisyr för kort hår med lösa lockar

Ännu en av de vintagehåriga frisyren för kort hår som vi älskar är representerat av lösa lockar. Inte för komplicerade, inte för tråkiga, lösa lockar hjälper dig att ta fram din feminina sida på ett glamoröst sätt. De är ett måste för retro-loving girls.

33. Bullar med Bangs

Bullar med Bangs

Medan denna prom frisyr inte kommer att fungera för tjejer med hår som ligger över axel längden är det i allmänhet ett underbart val. Om du har pärlor, uppmuntrar vi dig helt enkelt till att prova bun-with-bangs-looken, speciellt om du vill rama ditt ansikte på smickrande sätt.

34. Sida Chignon Prom frisyrer för kort hår

Side Chignon Prom frisyrer för kort hår

Chignon är tillbaka igen på vår lista, men den här gången med en snygg twist. Naturligtvis kan du få en traditionell chignon frisyr. Å andra sidan kanske du vill välja en sidobevattning och placera din bulle åt sidan.

35. Diagonal Braid Frisyrer

Diagonal Braid Frisyrer

Tala om att tänka utanför lådan för dina prom frisyrer för kort hår, vad säger du om en diagonal flät? Det följer den vanliga tekniken för en vanlig fransk flätan, bara att du börjar från ett övre hörn och flätar diagonalt till en lägre.

36. Tucked Bak One Ear Hairstyles

Tucked bakom ett öra frisyrer

Du skulle bli förvånad över att få reda på hur imponerande en tucked-behind-one-ear-frisyr kan vara. I grunden behöver du inte fläta, linda eller vrida håret. Bara dela håret åt sidan och ta några lås bakom örat på mindre sida. Du kommer bli underbart!

37. Vattenfall Braid Prom frisyrer för kort hår

Vattenfall Braid Prom frisyrer för kort hår

Vattenfallet kan vara lite knepigare än andra grundläggande flätande frisyrer, men det är ingenting som en handledning eller två inte kan lösa. När du får en hänga av det, har du den här bilden perfekt vattenfall flätade på några minuter.

38. Pastell Prom frisyrer för kort hår

Pastell Prom frisyrer för kort hår

Låt oss prata om färger! Även om vi inte uppmuntra flickor att börja färgning sitt hår från en ung ålder, kan du titta in tillfälliga toner eller annan skada fria alternativ. Till exempel kan du byta till en pastellfärgad skugga för prom natt.

39. Braid och Chignon frisyrer

Braid och Chignon frisyrer

Vad händer om du inte kan tänka dig mellan en chignon och en fläta? Blanda dem för en iögonfallande frisyr! Du kan få en eller två flätor på överdelen och linda dina hårs tips i en låg bulle. Förvara allt för ett söt utfall.

40. Boho Prom frisyrer för kort hår

Boho Prom frisyrer för kort hår

Hur kan vi inte prata om boho prom frisyrer för kort hår? En av de bästa trenderna under de senaste åren är perfekt för att komplettera din klädsel. Om ditt hår är för kort för att fläta får du bara ett bohoband och använd det som kontaktpunkt.

41. Hög mode frisyrer

Hög mode frisyrer

Om du handlar om klassen, kan du våga gå på en modet frisyr till prom. Denna franska twist är till exempel utsmyckad med runda metallstiften längs kanten. Du kan behöva få en vän att hjälpa dig, men resultaten kommer att vara värda det.

42. Twisted Braid Prom frisyrer för kort hår

Twisted Braid Prom frisyrer för kort hår

Bortsett från vridna updos, kan du också räkna med en enkel twisted flätad för att göra prom natten minnesvärd. Om du har tunt hår kan du få det att se tjockare ut genom att använda en större sektion för att skapa den vridna flätan. Förädling gjorde det enkelt!

43. Bow Frisyrer

Bow frisyrer

Låt oss säga att du har en halv halv halva frisyr på plats för prom, men du känner att det saknas något. För att slutföra utseendet behöver du bara hitta rätt tillbehör. En båge kan vara den perfekta för dig, speciellt om du ska ha en söt look.

44. Fishtail Braid Prom frisyrer för kort hår

Fishtail Braid Prom frisyrer för kort hår

Vi kan alla vara överens om att fishtail flätor är förtjusande. För tjejer med kortare strängar rekommenderar vi att du använder en fiskstickningsteknik för halv halv frisyr. Braid en på varje sida och anslut dem i mitten.

45. Flätad Bangs Frisyrer

Flätad Bangs Frisyrer

Om du har långa smällar kan du till och med gå så långt som att fläta dem! Vi säger att det är den förenklade versionen av en kronflätta, eftersom det bara handlar om att fläta den främre delen där ditt smäll skulle vara. Curl resten av ditt hår och du kommer bli magnifik!

46. ​​Sida Cornrows Frisyrer

Side Cornrows frisyrer

Vill du ha en stadskant för din prom frisyr? Cornrows är det perfekta upproriska uttalandet. Du borde inte göra ett fullstick av cornrows, men vad du kan göra är att använda två av dessa tunna flätor på ena sidan, med ditt hår skildat från början med den första.

47. Komplexa frisyrer för kort hår

Komplexa Prom frisyr för kort hår

Det är fantastiskt vad du kan uppnå med lockar och lite tillbehör! Om du vill gå över toppen, ställ ett par timmar åt sidan för att vrida och klämma krullarna individuellt. I slutet lägger du till flera dekorativa hårnålar eller andra prydnadsföremål för din frisyr.

48. Cute Prom frisyrer för kort hår

Cute Prom frisyrer för kort hår

Du är bara en tonåring en gång, så varför inte utnyttja det? Var inte rädd för att se din ålder och välja en söt frisyr för prom. Bara ett exempel är den här dubbelknutiga frisyren, med vridna pigtails, men gärna experimentera med andra.

49. Edgy Prom frisyrer

Edgy Prom frisyrer

Å andra sidan kan du vara intresserad av att visa upp din bossiga sida med en kantig frisyr. Det hjälper om du har en asymmetrisk eller vinklad bob, men styling är vad som är nyckeln. Använd en kam för retning och hårspray för att säkra dina överraskande lås.

50. Quiff frisyrer för kvinnor

Quiff frisyrer för kvinnor

Även om vi vanligtvis associerar dem med män är Quiff frisyrer lika fantastiska för kvinnor. Om du har en längre pixie hårklippning med lager, kan du enkelt stila dina lås upp och till sidan för en fenomenal quiff frisyr.

Slutsats

Sammantaget kan det vara utmanande att hitta frisyrer för kort hår för första gången. Men efter att du har gått igenom vårt urval kommer du att inse att du har oändliga möjligheter till hands. När du väljer din prom frisyr, se till att den passar stilen på din klänning och din övergripande personlighet. Vilket ska du välja för prom natt? Dela din åsikt nedan!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More