50 Roliga, färska sätt att stila långt hår med knoppar

36

Från Anne Hathaway till Taraji P. Henson rockar kändisar runt om i världen ett långt hår med pärlor. Varför inte gå med dem? Längden betyder att du har gott om alternativ för bollar, flätor och ponnytappar, och pärlorna kommer att hålla allt som ser trendigt och snyggt ut. Du kan också kasta in “extras” som markerade tips och avsmalnande kanter för att ge dig en jämnare utseende. Himlen är gränsen när du börjar brainstorming för en lång frisyridé med pärlor.

Oavsett om det är rakt, silkigt hår glider genom dina fingrar eller vilda krullar som snubblar ner axlarna, kan du göra mycket med långt hår och smäll. Detta gäller särskilt om du är villig att experimentera lite. Du behöver inte klippa din frans rakt över pannan som din mamma gjorde för dina bilder i tredje klass! Det finns så många sätt att du kan leka med smällar, inklusive lager, färgblandning, sida eller raka delar, välvda smällar, asymmetriska smällar.

50 Gorgeous Frisyrer som gör dig avund Långt hår med Bangs

Det är upp till dig att bestämma vilka smällar som är bäst för dina speciella behov och livsstil. Till exempel kan du ha ett skarpt ansikte som inte fungerar med trubbiga, rakkantiga smällar, men flödande händer kan mjuka dina egenskaper och blanda sig i resten av ditt hår. Du kanske inte har tid på morgonen för att ta itu med noga, flerskiktiga smällar, men vanliga smällar behöver bara en snabb borstning.

Du kan ha kul med olika hårlängder också. “Långt hår” beskriver allt från axelbobbar till rumpa-borsta maner. Så länge det är tillräckligt länge att stila, kan du få lite magi att hända.

Är du redo för en ny och vacker frisyr? Är du villig att göra en förändring och befria dig från de tråkiga, mörka låsningarna? Här är några exempel på långa hårklippningar som inte skulle vara komplett utan smällen.

1) Söt och Coy Bangs med ojämna ändar

Söt och Coy Bangs med ojämna ändar

Dessa ungdomliga hängslen kommer ta många år från ditt ansikte. De kombinerar ojämna längder med hakigt, skiktat hår för att ge dig en slarvig stilig look. Som en bonus kommer de att vara ganska lågt underhållande i ditt vardagsliv. Du kan rulla rätt ut ur sängen och ut genom dörren eftersom du inte behöver stressa om att göra dem perfekta. De är medvetet ofullkomliga!

2) Mörk Chokladhår Med Vågor

Mörk Chokladhår Med Vågor

Vågiga frisyrer är ett dime ett dussin, men det här är avskilt med sina fluffiga pärlor och en rik chokladfärg. Subtila blonda höjdpunkter är vävda i spetsarna, men du kan hoppa över dem om du föredrar en mer monoton utseende. Det viktigaste är att du hittar en nyans som fungerar för ditt ansiktsform och hudfärg, och glöm inte vad du ska göra för att slutföra ensemblet.

3) Överkänsla för alla åldrar

Over-The-Eye Bangs för alla åldrar

Du är aldrig för gammal för bangs, och den här söta och lätta frisyren bevisar det! Det sveper knäcken över ögat så att du kan gömma saker som mörka cirklar och kråka fötter. Samtidigt kan du dock trycka tillbaka dem eller lagra dem i resten av ditt hår om du någonsin känner för att få dem ur vägen. Det är en mångsidig frisyr som passar alla åldrar, så låt inte ungdomarna ha det roliga!

4) Enkla Rak Bangs för arbete och skola

Enkla Rak Bangs för arbete och skola

Om du är orolig för att din frisyr är lämplig för klassrummet eller styrelserummet, titta inte längre än den här enkla raka skärningen. Bangsna är tillräckligt långa för att bäras ihop eller borstar i resten av håret, och färgen är en chic monotone som kan matchas med någon form av outfit. Det är ett “varje tillfälle” -utseende som aldrig kommer att vara ett fel val.

5) Rolig och Flirty Ombre Bulle med Bangs

Rolig och Flirty Ombre Bulle med Bangs

Det kan vara svårt att utforma långt hår med pärlor, men bunen är en klassisk up-do. Det kommer att visa upp de olika färgerna och höjdpunkterna i ditt hår samtidigt som du påpekar snittet på ditt slag. Denna speciella bulle är en rörig, flirtig med koniska lager, men du kan också applicera dina favoritprodukter för att smyga tillbaka den och skapa en kontrollerad, affärsberedd bulle. Det är upp till dig!

6) Pretty Bangs för fint, rakt hår

Ganska Bangs för fint, rakt hår

Detta är en av de bästa letar efter fint hår utan mycket volymer. Istället för att försöka tvinga dina lås att ha en tjocklek som inte kommer naturligt för dem, kan du spela med en sorts snygg stil som omfattar dina raka rötter. Det kommer att se snyggt och vackert ut med raka smällar, och det kommer inte att försöka tåla naturen och lämna dig i tårar framför spegeln. Klipp håret som du redan har!

7) Röd hjärta, Rött hår, Röd värme

Röd hjärta, Rött hår, Röd värme

Detta härligt krusiga hår görs allt mer imponerande genom sin mjuka röda färgning. Det är inte en prickig eller ostentatisk nyans; Den blandar naturligt i sina bruna rötter samtidigt som den ger en ögonblicklig nyans. De tjocka smällarna ger det ett mjukt borstat utseende som passar bra med sin skiktade textur. Ringlets är den typ som du bara inte kan hjälpa men att röra.

8) Lean and Mean: The Best Centre Bangs

Lean and Mean: The Best Centre Bangs

Om du vill ha en lång frisyridé med smäll som inte får dig att sparka ut på kontoret, är det här ett bra alternativ. Det är inte något galet, och det överbryggar inte ansiktet. Det låter smällen falla över pannan. För att hålla sakerna intressanta gör det emellertid dem lite övervuxna så att de kommer att falla över dina ögon.

9) Moderna frisyr med mörka röriga vågor

Modern Frisyr Med Mörka Messiga Vågor

Smarta bangs ger en modern pop till en klassisk vågig frisyr. Det är också monotont med bara en spets av lekfull fräckhet vid sina färgade tips, så du behöver inte oroa dig för att vara lämplig för formella tillfällen. Oavsett om du har på dig den upp, ner eller någonstans däremellan, kommer det här håret att se bra ut.

10) Sun-Kissed Fringe With Gentle Layers

Sun-Kissed Fringe With Gentle Layers

Om du inte kan bestämma mellan blondin och brunett, gå med båda! Detta är en söt frisyr för tjejer som låter dig njuta av båda färgerna i en mjuk, skiktad blandning. Bangs är bara en del av det övergripande utseendet, men de är en viktig komponent för att göra den ung och fräsch. Kika ut på världen från under mjuk, fluffig frans!

11) Söt Curly Qs för Quirky Couture

Söt Curly Qs för Quirky Couture

Du måste vara försiktig när det gäller lockiga frisyrer med pärlor. Om din knäppning är för rak trots skarvarna på resten av huvudet, kan du sluta med en konstigt snett utseende. Tack och lov, det här frisyret ger lite kröning till pärlorna liksom resten av håret, så det ser bra ut och jämnt.

12) Vackra Bangs + Highlighted Hair = Lovely Look

Vackra Bangs + Highlighted Hair = Lovely Look

Klippet kan vara enkelt, men färgerna popar absolut! Det här är ett bra exempel på att använda höjdpunkter med bangs. Rötterna är rika bruna, men de blir ljusare och ljusare som håret fläktar ut över axlarna, och ändarna är positivt solskydda när de blinkar med blondin.

13) Bländande höjdpunkter för att stjäla dina vänner

Bländande höjdpunkter för att stunta dina vänner

Detta är en annan söt frisyr som använder höjdpunkter för att sticka ut. Istället för en “gradient” ombrytare som bleknar från en färg till en annan, kommer den dock med alla färgerna tillsammans med ett lockigt, handgjutet utseende som visar upp en ny nyans med varje sväng på huvudet. Om du letar efter ett sätt att införliva flera färger i en enda frisör, så är det här!

14) On-The-Go Hair för upptagna morgnar

On-The-Go Hair för upptagna morgnar

Dessa långa, skiktade pärlor gör det nästan omöjligt enkelt att stila ditt hår. Allt du behöver är en borste och kanske en hårtork för att få dem helt vända i en sidodel. För bästa resultat behåll ditt hår en enda färg. Utan några visuella distraktioner kommer dina smällar att smälta in i resten av dina glansiga lås.

15) Fantastiska Jagged Bangs för Punks och Rebels

Fantastiska Jagged Bangs för Punks och Rebels

Om du gillar att göra ett uttalande med ditt hår, överväga dessa ihåliga smällar. De är skuren i en rak linje som betonar pannan och uppmärksammar ögonen och kindbenen. Du behöver en viss förtroende för att ta bort dem, men om du är en nonconformist som trivs på utmaningar, kommer de att ligga rätt i din gränd!

16) Långa mörka lockar med massor av volymer

Långa mörka lockar med massor av volymer

Detta är en frisyr för kvinnor med tresses som faller hela vägen ner på ryggen. När du har tillräckligt med längd och volym, kan du reta dem i stora, vindväxta lockar som kaskader över axlarna. Bangs är pièce de resistance: frans som ramar ditt ansikte på ett tilltalande sätt.

17) Pretty Side Bangs med höjdpunkter

Pretty Side Bangs med höjdpunkter

Om du har färgbehandlat hår, vill du förmodligen visa det. Dessa sidor kan göra att det händer! De erbjuder ett mjukt men snyggt utseende som kan vara rakt ur en shampoo kommersiell. De arbetar särskilt bra med fint hår som inte har mycket volymer. du kan dölja det faktum med den övre delen av pannan.

18) Big Bangs för en stor look

Big Bangs för en stor look

Det här är en lång frisyridé med smäll som inte gömmer eller lagar fransarna i huvuddelen av ditt hår. Med den här frisyren är pälsen fram och i mitten. De borstar fram över huvudets krona för att ge dig en djärv, nästan boxig look, och de kommer att dra stor uppmärksamhet åt dina ögon när du ser ut från under dem.

19) Frosty Angular Bangs för Blonde Bombshells

Frosty Angular Bangs för Blonde Bombshells

Blondiner har roligare, och dessa smällar bevisar det! De är bara lite asymmetriska: tillräckligt för att följa ansiktets längd och dra ögat mot sin vinkling. De är ytterligare betonade av sin nästan platina färg som lyser med varje ljusspel. Det spelar ingen roll om skuggan är naturlig eller flaskfödd; om du är en blondin borde du jobba med det!

20) Klassisk, Girlish Look With Front Bangs

Klassisk, Girlish Look With Front Bangs

Populariserad av kändisar som Zooey Deschanel, kommer dessa framkantsar att få dig att tyckas söt, ung och redo för livets äventyr. De pussas strax över pannan och lämnar där utan någon form av skikt eller blandning. De fungerar bäst med långa, vågiga tressar som kan mjuka sina trubbiga kanter, men du kan också experimentera med andra håridéer om du vill. Endast fantasin sätter gränser!

21) Peekaboo Bangs With Straight Cut

Peekaboo Bangs With Straight Cut

Dessa pärmar är tillräckligt långa för att helt täcka ögonen. Men för att inte springa i väggar borde de vara kammade eller avskilda på ett sätt som avslöjar dina vackra peepers. Det kommer att lämna fransen för att skapa ett snyggt övervuxet utseende, och du kommer att känna dig som en miljon dollar med en stor frisör.

22) Mörka och jordiska sidoväxta Bangs

Mörka och jordiska sidoväxta Bangs

Som Ariana Grande skulle säga, kommer dessa smällar att lämna dig iväg från sida till sida. De är långa, läckra och lättborstade på vardera sidan av ansiktet, så du får gott om stilalternativ på morgonen. Du kan också borsta dem rakt tillbaka om du känner dig som en fräsch look på den aktuella dagen. Vem säger att långt hår med pärlor inte kan vara mångsidigt?

23) Honey Blonde Ombre Bangs With Curls

Honung Blonde Ombre Bangs With Curls

Dribbar med honung, dessa ombringarna har mörka rötter som lyser in i ren blondin i ändarna. De är också slarvigt men stilfullt avskilda för att avslöja det vackra ansiktet bakom dem. Några krullar runda ut blicken och göra den den typ av frisyr som bara ber om att ha ett handkort genom det.

24) Long Bangs, Short Hair, Instant Classic

Long Bangs, Short Hair, Instant Classic

Vad händer om du fortfarande växer ut håret? Vad händer om det inte är rätt längd som du behöver för några av håridéerna på den här listan? Tänk på en stil som är avsedd för kort till medelstort hår. Bangs är långa, men håret är fortfarande runt axlarna, så det är ett snyggt balanserat utseende.

25) Arched Bangs With Accent Pieces

Arched Bangs With Accent Pieces

Som deras namn antyder följer välvda smällar formen på ditt ansikte på ett sätt som liknar en båge eller kurva. De är mjukare än trubbiga smällar, speciellt när du parar dem med några längre accentsträngar för att rama ditt ansikte, och de kommer att se bra ut med alla slags bröd och flätor. Var inte rädd för att anpassa ditt utseende med välvda smällar som följer konturerna i din speciella ansiktsform.

26) Coola Asymmetriska Bangs för Trendsetter

Cool Asymmetrical Bangs för Trendsetter

Om du letar efter en frisyr med pärmar som inte följer de vanliga reglerna, överväga detta asymmetriska “gör. Bangsna har en rak, hakig stil som gör att de sticker ut och den ojämna trimmen skickar meddelandet som du inte bryr dig om att vara perfekt och korrekt. Du marscherar till din egen trums takt, och ditt hår är bara ett av de sätt du uttrycker det.

27) sofistikerad med varje strand

 elegans med varje strand

Perfekt för bröllop och andra speciella tillfällen, är dessa vackra pärlor höjden av elegans. Du behöver inte se ragged bara för att du har långt hår med smäll! Du kan sopa dem i en klassisk up-do som accentuerar linjen i din nacke samtidigt som du visar ditt favorit par dangly örhängen. Det bästa håret är det slag som är lätt accessorized, trots allt.

28) Straight Out of a Spa Commercial

Straight Out of a Spa Commercial

Om du har super-rakt hår är det här en fin frisyr som kommer att fungera med dina lås istället för mot dem. Så många människor kommer att försöka tvinga dig att volumera, men med det här snygga raka utseendet spelar det ingen roll om ditt hår är på den platta sidan. Du kan göra det till en fördel med hjälp av smällar som är avsiktliga, stilfullt platt.

29) Parted och färgad och lagrad, Oh My!

Parted och färgad och lagrad, Oh My!

Trots deras enkla utseende är det mycket på gång med dessa smällar. De är inte bara färgade och lagrade för att blanda sig in i huvuddelen av håret, men de skiljas också ner i pannan i mitten för att uppmärksamma ögonen. Slutresultatet kan se lätt ut, men ansträngningen bakom dem är verkligen stellar. Om du är villig att arbeta för det, kommer dessa smällar att erbjuda ett A + utseende.

30) Ombre Bangs hela vägen ner

Ombre Bangs hela vägen ner

Du har två alternativ med ombre bangs. Den första är att göra dem en annan färg än resten av ditt hår, och den andra är att få dem att blenda och blekna med alla andra strängar. Det här är ett exempel på det senare: långt hår med päls där pärlorna är praktiskt taget oskiljbara förutom deras längd. Det ser cool ut, eller hur?

31) Awesome Retro Bangs Med Vintage Side Sweep

Fantastiska Retro Bangs med Vintage Side Sweep

Om du saknar det stora håret på 60- och 70-talet är det här en frisyr som kommer att ta tillbaka den. Det erbjuder inte bara en vintageliknande look med sina krullade ändar och sidoslagts tjocklek, men smällen är luscious, rik färgad och skiktad över linjalerna. Du kommer vara redo för “The Dating Game” på nolltid!

32) Söt och lätt frisyr för upptagna kvinnor

Söt och lätt frisyr för upptagna kvinnor

När du inte har tid för en utarbetad morgonrutin, använd den här lätta frisyren för att komma igenom dörren på rekordtid. Den enda komplicerade saken är den långa, skiktade sidan av bandet, och det är ett enkelt nog för att behärska. När du har det nere kan du få det här håret att hända om fem minuter eller mindre.

33) Skit och söt? Eller fet och vacker?

Skraj och söt? Eller fet och vacker?

Detta är en grundligt modern frisyr som kan anpassas beroende på ditt humör. Om du vill se demure, krulla och kasta håret tills det är schampo-mjukt. Om du vill se hård, vaxa dina ögonbryn och stansa dina pärlor för att ge dig en upprorisk kant. Valet är ditt.

34) Over-The-Eyebrow Ombre Bangs

Over-The-Eyebrow Ombre Bangs

Subtila höjdpunkter börjar vid smällen och väva genom håret tills det är en helt annan färg när ögat når axlarna. Inte alla kan dra denna utseende, men om du har förtroendet för att ge det ett skott, kanske du bara hittar din nya favoritstil!

35) Avsmalnande och Tonade och Tantalizing

Tapered och Tonade och Tantalizing

Denna vagt retro “får dig att se ut som en Vogue-täckmodell från 1980-talet. Mellan hårets dramatiska svep och den fluffiga bohemiska fransen som täcker ögonen och klämmer fast runt käften, är det som en blast från det förflutna som du kan ta tillbaka för en unik personlig stil. Dessutom är vintage alltid “in”.

36) Söt Bangs för söta bruna ögonflickor

Söt Bangs för söta bruna ögonflickor

Om du har bruna ögon, överväga att ge dig själv bruna ögon för att matcha dem. Färgerna kommer att komplettera varandra perfekt! Det här är speciellt sant om kanten är rakskuren över din panna. Inte bara kommer det att erbjuda enkel styling, men det blir ett perfekt utseende för alla tillfällen.

37) Dark Choppy Curls för Mysterious Ladies

Dark Choppy Curls för Mysterious Ladies

Dessa lockar är djupa och mörka som midnatt. Men de är också lite hökiga för att ge dem en tuff kant. Om du letar efter ett hårklipp som blir roligt om dagen och mystiskt på natten är det definitivt en att tänka på. Det kommer att hålla alla på tårna.

38) Pretty Straight Bangs för No-Nonsense Hair

Pretty Straight Bangs för No-Nonsense Hair

Älskar du styling ditt hår men hatar att spendera timmar framför fåfänga? Du kan njuta av det här utseendet. Det kombinerar mjukt, rakt hår med välvda klämmer som blandas smidigt i resten av dina lås. Bäst av allt, det tar bara några minuter att göra sig redo, så att du kan få ett perfekt hår i ett ögonblick.

39) Trendy Bangs för att göra hipstersna avundsjuk

Trendy Bangs att göra hipstersna svartsjuk

Det är inte lätt att dra av en höghöjd bulle, men att ha rätt knäck kan hjälpa. Till exempel stannar dessa pärmar resten av frisören från att vara en röra på grund av deras bågformade och symmetriska accentsträngar. De föreslår tid och uppmärksamhet åt sin personliga grooming, vilket gör frisören medvetet slarvig i stället för slarvigt slarvig.

40) Lätt, Förtjusande Bangs Med Fluffy Hair

Lätt, Förtjusande Bangs Med Fluffy Hair

Detta är en söt frisyr för tjejer i alla åldrar. Det parar långt, vågigt hår med raka smällar som skärs över pannan och borstar ner. Inte bara kommer det att se ung och höft ut, men det blir också ett litet underhållslook som inte kräver massor av styling. Bara köra en kam genom det och stråla till jobbet eller skolan!

41) Hackade Slutar ovanför ögonbrynen

Hackade Slutar ovanför ögonbrynen

Om du vill ha långt hår med smäll som faktiskt betonar smällen, överväga den här stilen. Kanten är skuren rakt över pannan och över ögonbrynen: Du kan inte sakna dem! Det är en djärv slags look, men det är också vackert. Det kommer att berätta för världen att du bryr dig om mode och personligt underhåll.

42) Sassy Side Bangs för Rebeller och Minxes

Sassy Side Bangs för Rebeller och Minxes

Dessa saxiga smällar kommer att räcka för att stoppa trafiken, speciellt om du ger dem en rik violett färg som den som presenteras här. De är åtskilda på ena sidan för maximal överklagande, och de har också lite krullning för att göra dem extra sultra. Den matchande läppstiftet är bara isbildning på kakan!

43) Kuslig Halv-Bun Med Tonade Höjdpunkter

Messy Half-Bun Med Tonade Höjdpunkter

Håridéer finns i alla former och storlekar, och ibland kan du inte begränsa dig till bara en. Det här är när du börjar experimentera med halvhåriga, halvhästiga frisyrer som betonar både skärning och färg på dina lås. Höjdpunkterna är frivilliga, men de kan också vara ett roligt sätt att uttrycka sig själv.

44) Coola Bangs som bryr sig inte

Coola Bangs som bryr sig inte

Om du gillar det “Jag försökte inte ens” titta, överväga den här enkla frisyren som kombinerar en rörig, skiktad textur med framkant som faller över ögonen. Det är stilfullt nog att visa att du bryr dig om ditt utseende men enkelt nog att det inte verkar som om du slaver över det varje morgon.

45) Silver Goddess Bangs för eterisk skönhet

Silvergudinna Bangs för eterisk skönhet

Detta vitlila hår ser ut som någonting ur en saga, och du kan börja skriva din egen historia när du omfamnar sin fantastiska, enastående stil. Bangs har en trubbig rak snitt över ögonbrynen; resten av håret är skiktat på sidan med koniska bitar för att följa kinden och käken. Vad har nästa kapitel i ditt liv i lager? Du bestämmer!

46) Mjuka, överöverskridande Ombre-lager

Mjuka, Över-Eye-Ombre-lager

Dessa fluffiga lager kommer att mjuka hela ansiktet, så de är perfekta om du har en spetsig näsa eller vinkliga kindben. De arbetar särskilt bra med ombre hår som bleknar i en annan färg när ögat reser sig ner. Du kanske vill bära en hästsvanshållare på din handled bara om du blir trött på fransarna i ditt företag, men det är ett litet pris att betala för att se bra ut!

47) Blue Moon Bangs med en blunt rakning

Blå Moon Bangs med en Blunt Shave

Bilden till vänster visar det tråkiga “före” -slaget. Bilden till höger visar den dramatiska “efter” smällen som kommer att vända varje huvud i rummet! Mellan den skarpa skuren, rakade sideburns och livlig blå färgning är det en frisyr med knöl som definitivt kommer att märka dig.

48) Vackert tonat hår med sidosångar

Vackert tonat hår med sidosångar

Om du inte gillar smällar som hänger rakt över pannan, bör du överväga böjda pärmar som borstar över din krona och skiljas åt vänster eller höger. Den här bilden visar bara ett sätt att bära dem, men det finns många andra. Det fantastiska med sidoband är att de passar många olika doser.

49) Sommar kul med jordgubbar Blonde Bangs

Sommar kul med jordgubbar Blonde Bangs

Ta med lite solsken i ditt liv med dessa jordgubbe blonda smällar. De är välvda över pannan för att mildra deras raka snitt och de glänser sig positivt i ljuset tack vare de svaga vågorna i resten av håret. Om du vill ha långt hår med bangs som är naturligt men fortfarande uppmärksamhetsfyllt, så är det här!

50) Tapered Bangs With Nothing To Hide

Tapered Bangs med ingenting att dölja

Detta är en frisyr för kvinnor med förtroende för sin skära. Den borstar rakt ner från kronan, och dess avsmalnande kanter förlänger långsamt när de närmar sig öronen och nacken. Det här är inte hår som du kan försumma. du måste stanna på toppen av trimning, torkning, rätning och styling. Om du är villig att lägga in ansträngningarna är slutresultatet dock helt vackert !.

50 fantastiska exempel på långt hår med bangs som du vill försöka direkt borta

Det här är bara några exempel på långt hår med pärlor. Som du kan se är styling möjligheterna oändliga. Det spelar ingen roll om du vill ha vilda krullar eller stick-straight tresses; Det spelar ingen roll om du är en blondin, brunett eller rödhårig. Du kan till och med ha en kokig en-of-a-kind look med galna färger och skarpa skär! Långt hår är tänkt att spelas med, och smällar är det perfekta sättet att “accessorize” det. I slutet av dagen, om du vill ha en vacker, fashion-forward look för 2018, är det dags att överväga långt hår med pärlor.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More