50 Sensationella Bob frisyrer för svarta kvinnor

103

Det är kristallklart varför bob frisyrer för svarta kvinnor har varit så populära på senare tid. De är extremt snygga, smickrande för alla ansiktsformer och mångsidiga. Tänk bara på det – du kan gå någonstans från en kort pixie bob till en asymmetrisk, en lob och allt annat däremellan. Himlen är gränsen och den här frisyren är den duk för det utseende du alltid har längtat efter. Få inspiration nedan!

1. Naturliga Bob frisyrer för svarta kvinnor

Naturliga Bob frisyrer för svarta kvinnor

Trots det faktum att de mest populära bob frisyren för svarta kvinnor involverar väv, peruker eller förlängningar i allmänhet vill vi börja med ett naturligt alternativ. Om du växer ut dina naturliga lockar, kan du enkelt trimma dem i en vinklad bob.

2. Korta Bob Haircuts

Korta Bob Haircuts

För ett friskt nytt utseende, varför inte hugga dina lås? Långa bobs är allt raseri, men låt oss inte glömma den flirtiga allure av korta bob haircuts. Överväg att gå till en haklängdsbob som kommer att accentuera din käftlinje och smickra dina naturliga egenskaper.

3. Black Layered Bob frisyrer med lockade tips

Black Layered Bob frisyrer med lockade tips

Vill du krydda din nya Bob? Tänk på att få hakiga tips och curling dem. Denna stylingidé kommer speciellt till nytta om du har en formell händelse som kommer upp. Samma sak kan det bäras dagligen i vilken inställning som helst.

4. Långa Bob frisyrer

Långa Bob frisyrer

Som vi just sagt har långa bobs tagit hårplatsen med storm. Oavsett deras konsistens representerar lober en söt och attraktiv frisyr som verkligen smickrar nästan vilken kvinna som helst. Afroamerikanska kvinnor kan rocka dem med raka eller lockiga vävningar lika.

5. Mjuka Curls Black Bob frisyrer med väv

Mjuka Curls Black Bob frisyrer med väv

Om du vill rocka krullar men utan en naturlig konsistens, kan du överväga en vävda frisyr med mjukt krökta lås. Det är ingen tvekan om att detta är ett elegant och graciöst utseende som säkert gör din feminina sida lysande. Känn dig fri att göra krullarna bredare eller smalare än i vårt exempel.

6. African American Feathered Bob frisyrer

Afroamerikanska fjädrar Bob frisyrer

Längtar efter en stilig bob som kommer att få dig att sticka ut genom elegans? Du bör definitivt överväga feathered bob frisyrer för svarta kvinnor. Fjädrade lager lägger inte bara dynamik på din frisyr, men också förfining.

7. Flätad Bob frisyrer

Flätad Bob frisyrer

Flätor är ett vackert sätt att uttrycka din kultur genom ditt utseende. Dessutom ser de utmärkta ut när de skärs i en bobform. Även om det här exemplet visar boxflätor kan du utforska olika flätstilar för att hitta din perfekta passform.

8. Bob frisyrer med sido Bangs

Bob frisyrer med sido Bangs

Sidostänger är bedårande, oavsett vilken frisyr du väljer för resten av ditt utseende. Trots att de har en ungdomlig känsla för dem är de inte barnsliga. Faktum är att sidoband kan öka den iögonfallande effekten av din bob.

9. Bob Weave frisyrer med Dreadlocks

Bob Weave frisyrer med Dreadlocks

Vill du ha en naturlig tillvägagångssätt för din bob frisyr, men inte känner sig krullning just nu? Dreadlocks är en underbar idé för att få dina låser till liv. Du kan få tunna eller tjocka dreadlocks, eller ens de som har en vågig konsistens som i detta skott.

10. Stacked Bob Haircuts

Stacked Bob Haircuts

Volym, här kommer vi! Om ditt egenskaper för din frisyr är volym i överflöd kan staplade bobbar vara en livräddare. “Stacked” refererar faktiskt till skärtekniken, med korta lager staplade över varandra för de volymerande resultaten.

11. Weave Bob frisyrer med sidodel

Weave Bob frisyrer med sidodel

Om du vill blanda klass med sass kan du ändra din stil med en sidodel. Det finns olika sätt att rocka en, antingen med långa slag eller kortare. Du kan också skapa din del subtilt på sidan eller du kan gå för en dramatisk effekt.

12. Omvända Bobs

Inverterade Bobs

Skärvinkeln är väsentlig för alla bob frisyrer. En teknik som ser fantastiskt ut för kvinnor med vilken form som helst, är inverterad. Dessutom fungerar inverterade bob frisyrer för svarta kvinnor fantastiskt med korta, sidobevattna brasar.

13. A-line Bob frisyrer

Medan vi är på detta ämne, är en annan skärningsmetod med en A-linje. Som du kan gissa följer silhuetten linjerna i en huvudstapel A. Det börjar kortare på baksidan och blir längre vid sidorna när du flyttar mot hakan och axlarna.

14. Asymmetrisk Sy i Bob frisyrer

Asymmetrisk Sy i Bob frisyrer

Inte rädd att visa upp din utåtgående personlighet? Tänk på att få en asymmetrisk bob. Det är ett glamoröst sätt att fånga uppmärksamhet utan att gå för över toppen. Ojämnheten hos din bob kan variera beroende på hur stor du vill ha skillnaden att vara.

15. Weave Bob frisyrer med mittpartiet

Weave Bob frisyrer med mittpartiet

Under de senaste 2-3 åren har mittenbobben blivit en av de högsta trenderna på diagrammen. Även om bob frisyrer för svarta kvinnor med sidodelar fortfarande är mycket i mode, kanske du vill överväga en mellersta del för din nästa makeover.

16. Bobs med Crochet Braids

Bobs med Crochet Braids

Virkade flätor är ett fenomenalt val för en bob frisyr som verkligen kommer att sticka ut. Den tjocka, rulla, korkskruven krullar som denna styling metod ger är säker på att fånga ögonen på alla runt omkring dig. Dessutom kan de lägga till volym och studsa till din frisyr.

17. Blunt Bob frisyrer för svarta kvinnor

Blunt Bob frisyrer för svarta kvinnor

Medan vissa damer väljer asymmetriska, hakiga eller skiktade bobbar, kan du välja ett trubbigt alternativ. Vi rekommenderar denna ide för kvinnor som vill ha en rak, blank och snygg frisyr. Du borde välja en längre bob för resultatet du önskar.

18. Pixie Bob frisyrer

Pixie Bob frisyrer

Våga gå kortare än någonsin med en pixie bob frisyr. För att uttrycka det inom kort, blandar frisyren idén om en pixie-hårklippning och en kort bob. Det kan också bäras som en outgrown pixie haircut, beroende på frisyren du ursprungligen går från.

19. Faux lokaliserar Bob frisyrer för svarta kvinnor

Faux Locs Bob frisyrer för svarta kvinnor

Om du gillar utseende och känsla av dreadlocks men du är inte helt in på att få traditionella, kan du gå till faux locs. De är också ett fantastiskt alternativ för kvinnor som vill ha tätt vävda lås för deras bob, speciellt om det är med en inverterad skärning.

20. Bright Bobs

Bright Bobs

En intensiv personlighet kräver en frisyr som speglar den. Även om samma kan överväga nyanser som elektriska blå för att vara prickiga uppmuntrar vi kvinnor att göra vad de känner med sitt utseende. Uppriktigt sagt är denna färg original och fenomenal.

21. Blunt Bangs och Bob frisyrer

Blunt Bangs och Bob frisyrer

Vi har täckt den trubbiga boben, men hur är det med trubbiga bobs som också har trubbiga knoppar? De två detaljerna kommer samman för en harmonisk och attitydfylld frisyr. Om du väljer trubbiga smällar för ditt utseende, tänk på att hålla dem lite längre.

22. Ombre Bob frisyrer för svarta kvinnor

Ombre Bob frisyrer för svarta kvinnor

Varför spräng lite färg i din nya frisyr? Vi uppmanar alltid kvinnor att få tillgång till sin kreativitet när de brainstormar sina frisyrer, och detsamma gäller bob frisyrer för svarta kvinnor. Ett ombrett utseende är precis vad du behöver för att lägga till personlighet till din frisyr.

23. Blonde Bob frisyrer för svarta kvinnor

Blonde Bob frisyrer för svarta kvinnor

För att fortsätta vår idé om effekten av färg på frisyrer, låt oss gå in i en ljusare palett. Medan naturligt alltid kommer att vara ett förtrollande val kan du också ta en promenad på vilda sidan med en levande ton. Blondin kan till exempel vara din färgval.

24. Bobs med höjdpunkter

Bobs med höjdpunkter

Bob frisyrer för svarta kvinnor kan bli ännu mer popping med några färska höjdpunkter. Alla färger fungerar gorgeously för lätta bobs, men en av de hetaste combosna i år är burgunder med en svart bas. Du kan också få dem med hjälp av ett balayage-tillvägagångssätt.

25. Senegalesiska Twist Bobs

Senegalesiska Twist Bobs

För att bevisa hur mångsidiga flätor är för bob frisyrer, här är ett annat iögonfallande exempel vi är säkra på att du kommer att älska. Senegalesiska vridningar är utmärkta, inte bara för att visa upp din stil, utan också för att visa dina rötter.

26. Afro Bob frisyrer för svarta kvinnor

Afro Bob frisyrer för svarta kvinnor

Ett annat sätt att låta din naturliga skönhet glöda är med en afro-formad bob frisyr. Din curls är fantastiska och du har all anledning att låta dem studsa runt vart du än går. Eftersom dina lås naturligtvis får en afrokontur, låt det vara grunden för din frisyr.

27. Röda Bob frisyrer för svarta kvinnor

Red Bob frisyrer för svarta kvinnor

En av de vackra skönheterna som en potentiell hårfärg är det stora utbudet av toner det ger. För din bob frisyr kan du prova allt från körsbärrött till den blekare tonen som visas på detta foto. Mörkare nyanser av rött är också smickrande för mörkare hudtoner.

28. Cleopatra Bobs

Cleopatra Bobs

Utan tvekan fungerar Cleopatra som en av de största inspirationerna för alla för bobben med smäll. Oavsett om du beundrar den historiska figuren som stilen är baserad på eller du älskar bara hur det ser ut, har du vårt fulla stöd för att få det.

29. Mjuka Bob frisyrer

Mjuka Bob frisyrer

Medan vissa kvinnor är drabbade av håriga frisyrer, föredrar andra en mjukare inställning till deras utseende. För att förmedla värme och oskuld, prova en hårklippning med mjuka lager och lösa lock eller vågigt hår. Gå för en mittdel för att komplettera denna frisyr.

30. Sisterlocks Bob frisyrer för svarta kvinnor

Sisterlocks Bob frisyrer för svarta kvinnor

Det är lätt att förstå varför flätor är älskade val för bob frisyrer för svarta kvinnor. Bortsett från att vara en traditionell frisyr för kvinnor med afrikansk härkomst, ser flätor upp spektakulära när de är parade med bob haircuts av alla längder.

31. Tvåton Micro Braids

Tvåton Micro Braids

Vi är glada när vi möter frisyrer som kombinerar flera aspekter vi älskar. Denna snygga flätade bob är det perfekta exemplet, som börjar med de eleganta mikroflätorna. Efteråt hypnotiseras vi av tvåtonmetoden, liksom de texturerade skikten.

32. Choppy Bob frisyrer för svarta kvinnor

Hackiga Bob frisyrer för svarta kvinnor

Skjut din blick till kanten med en hackig bob frisyr. Det är obestridligt att detta tar på sig en bob är pumpad med attityd, samtidigt som den är helt feminin. Vi rekommenderar denna frisyr om du har en fräck sida du vill avslöja.

33. Pastellbobar

Pastell Bobs

Vill du känna dig som en fe med din nya frisyr? Doppa in i pastellfärgspolen för ett oförglömligt utseende. Pasteller, metallfärger och en blandning av båda öppnar en ny värld av möjligheter för ditt utseende. Från stålblå till lavendel och mer är vi säkra på att du kommer att njuta av valet.

34. Bridal Bob frisyrer för svarta kvinnor

Bridal Bob frisyrer för svarta kvinnor

Oavsett om du har ditt eget bröllop som kommer upp eller bara en mycket formell händelse, så är det här bob frisyren du borde prova. Det är otroligt elegant och har en känsla av nåd och naturlig skönhet. De mjuka skikten och vågorna ökar hela utseendet.

35. Skål Bobs

Skål Bobs

Oturligt som beskrivningen av en skålbob kan verka först, det fungerar faktiskt som basen av en artsy frisyr. Inspirerad av catwalk styling, kombinerar den här unika frisyren en skålliknande bas med hackiga kanter och spridna honungshöjdpunkter.

36. Retro Bob frisyrer

Retro Bob frisyrer

Känner du att du föddes på fel tid? Eller har du bara huvudet över klackar i kärlek till retro mode? Din bob frisyr kan ta på vintage glam som utgångspunkt. Med en lång sida och mjuka krullar kastade till sidan får du säkert en gammal Hollywood-känsla.

37. Ashy Bob frisyrer för svarta kvinnor

Ashy Bob frisyrer för svarta kvinnor

Låt oss komma tillbaka till färger och hur fantastiskt denna askblonda färg är för ditt hår, för att inte tala om hur trendigt det är i år. Den lätt inverterade långa boben ser ut som en otrolig ton, speciellt för kvinnor med varma hudtoner.

38. Bob frisyrer för svarta kvinnor med rakad sida

Bob frisyrer för svarta kvinnor med rakad sida

Den stora skillnaden i vilken situation som helst kommer alltid att ligga i detaljerna. Detsamma gäller för frisyrer, och ännu mer med asymmetriska bobbar. Om du vill att din asymmetri ska lysa, försök med en rak ner sida.

39. Långa Bobs med svarta rötter

Långa Bobs med svarta rötter

Om du planerar att rocka en ambitiös färg för din nya frisyr, här är ett tips som kan vara användbart. Ända sedan uppkomsten av balayage bärs mörka rötter av kvinnor överallt. Du kan använda denna detalj för att göra övergången från din naturliga färg till din färgade på ett jämnt sätt.

40. Bob frisyrer för svarta kvinnor med hjärtformade ansikten

Ob frisyrer för svarta kvinnor med hjärtformade ansikten

När vi glider mot slutet av vår lista vill vi expandera på bob frisyrer för svarta kvinnor baserat på formen på ansiktet. Till att börja med är det den bob som vi rekommenderar för hjärtformade ansikten. Det ökar volymen och gör utseendet mer dynamiskt.

41. Square Face Bob frisyrer

Square Face Bob frisyrer

Om du har en fyrkantig ansiktsform betyder det att dina huvudfunktioner blir ganska skarpa. För att mjuka dem och markera de bästa punkterna, välj en längre inverterad bob. Du kan välja att rocka det med eller utan pärlor. Håll bara längden och skärstilen.

42. Bob frisyrer för svarta kvinnor med runda ansikten

Bob frisyrer för svarta kvinnor med runda ansikten

Det är ofta svårt att hitta den perfekta frisyren baserat på ansiktsform, ännu mer om ditt ansikte är rund. I motsats till att mjuka dina funktioner måste du skärpa dem för att minska den cirkulära effekten av ditt ansiktsform. En trubbig bob är precis vad du behöver för detta.

43. Tri Colour Bobs

Tri Colour Bobs

Så vi har täckt grunderna om färgbobbar för att smickra din hudton, men hur är det med att använda mer än en nyans? Till exempel kan du lämna dina rötter din naturliga färg, försiktigt blanda från koppar till silver och avsluta den med blå undertoner.

44. Kusliga Bob frisyrer för svarta kvinnor

Messy Bob frisyrer för svarta kvinnor

Övertygad om att en hakig bob är precis vad du behöver? Du kan fortsätta att tänka på hur du kan stile det. Hackiga bobs fungerar bäst när de är lite vågiga, och ännu bättre när de är stiliga. Djärv är vacker, älskling.

45. Arched Bangs Long Bobs

Arched Bangs Long Bobs

Kelly Rowland slår alltid med bangs, oavsett om de är trubbiga, sidosvep eller, hennes vanligaste utseende, välvda. Om en lång bob är din nästa frisyr, uppmuntrar vi dig att para det med välvda smällar, speciellt om du har ett ovalformat ansikte.

46. ​​Stumpa och vinklade frisyrer

Stumpa och vinklade frisyrer

Inte till att rocka en frisyr som du ser på alla andra tjejer? Använd din fantasi för att göra din äkta unik. Bara ett exempel är den här spännande asymmetriska mixen, med en trubbig sida och den andra lång och vinklad.

47. Bob frisyrer för svarta kvinnor med färgaccenter

Bob frisyrer för svarta kvinnor med färgaccenter

Om du vill ta med någon färg till din bob frisyr men utan att överdriva någonting, tänk på att få några accenter. Du kan enkelt få dem genom höjdpunkter eller lowlights, helst i naturlig ton. Chokladbrun är ett utmärkt sätt att gå.

48. Undersök Bob frisyrer för svarta kvinnor

Undersök Bob frisyrer för svarta kvinnor

Det finns många sätt att uttrycka dig själv genom ditt utseende. Under de senaste åren har undergrader blivit allt mer omfamna av kvinnor med all bakgrunder. En av de coolaste delarna är att du kan designa din underskärning med olika mönster.

49. Bobs med Careless Curls

Bobs med slarviga lockar

Inte helt säker på den röra idéen för din frisyr? Tja, det här exemplet har stora möjligheter att ändra sig. Det är lika naturligt som bob frisyrer för svarta kvinnor får, med slarviga krullar som felfritt faller på plats.

50. Girly frisyrer

Girly frisyrer

När vi tänker på “flickaktigt” är det ingen tvekan om att rosa kommer att komma ihåg. Och vilket bättre sätt att skryta med den här flickansidan vi alla har i oss än med en rosa frisyr? Oavsett om du väljer varm rosa eller pastellfärgad godis, kommer vi att vara här för att rooting för dig.

Slutsats

Sammantaget låser bob frisyrer för svarta kvinnor grindarna till en oändlig värld av stilmöjligheter. Den sort du har till hands är svimlande, med alternativ för alla ansiktsformer och personlighet du kan tänka dig. Ännu mer så kan du rocka en bob med ditt naturliga hår eller en väv / peruk med samma käftande resultat. Så vilket var din favorit inställning? Beskriv det i detalj nedan!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More