50 Sexiga Crimped Hair Idéer som gör att du känner dig vågad och annorlunda

33

80-talet är tillbaka, och det är också voluminöst krympt hår! Det här populära utseendet gör att ditt verk ser tjockare, are och edgier ut. Krympta frisyrer lägger volymen till ditt hår, oavsett om du flyger lös och lätt eller drabbas av en updo. 80-talet krympt hår varierat i nyans och konsistens, och dagens stil gör detsamma, men med mer iriserande färger som var tillgängliga då. Medan du fortfarande kan gå neon ljusa, subtila, blandade färger är mer populära idag. Krympt hår kan uppdatera din stil omedelbart, och du kan spendera så mycket eller så lite tid att sätta ditt nya utseende tillsammans som du vill.

50 Edgy Crimped Frisyr Idéer för att uppdatera ditt utseende

Hur man crimp hår Handla ditt vanliga, vardagliga hår för ett fantastiskt retrolook. Hårkrympning är ett enkelt sätt att uppdatera ditt utseende och lägga till pizzazz till ditt utseende på dagar då vanliga bara inte räcker. 80-talsflickor visste att du kunde lägga till volymen i håret genom att krama det för en enkel, kantig frisyr som gör att du känner dig vågad och annorlunda.

Åttiotalet hår uppnåddes ofta genom att fläta fuktigt hår och lät det torka över natten. För att återskapa denna sprängning från det förflutna, dela håret i sektioner. Fäst sedan varje sektion tätt. För bästa möjliga resultat, använd dina fingrar för att kamma ut ditt hår. Du kan uppnå ett liknande utseende genom att flätta håret och spruta det med ett värmebeskydd. Kör sedan ett plant järn över varje fläta. Låt flätan svalna innan du tar ut det. Krympta stilar på 80-talet hade mer av vindblåst utseende än några av de edgier som ser ut idag. De uppnås med en flatiron.

För hårkrympning med en flatiron, spray håret med värmeskyddspray. Kläm upp det övre lagret och separera det nedre lagret i sektioner. Använd det platta järnet för att krympa från rötterna och håll håret i 3-5 sekunder åt gången. Gör sedan samma med toppskiktet. För en mindre intensiv, beachy look, bara krympa de översta lagren. För ett skarpare, modernt utseende, kanske du vill investera i en zigzag-järn. Ett zigzag-järn är exakt vad det låter som: ett strykjärn som är utformat för att ge dina hårstrålar skarpa, zigzag-kanter. Detta resulterar i en mer uttalad krympning.

Någon av dessa metoder kan hjälpa dig att uppnå ett friskt, unikt utseende. Dessa tekniker kan fungera med en updo, en partiell updo eller vackert, löst hår. Få kreativitet och prova en av dessa fantastiska krympta frisyrer.

1) Unik och Pretty Updo

Unik och Pretty Updo

Vem säger att krympta frisyrer måste bäras löst och fritt? Krympt hår lägger så mycket volym till din updo. Denna fantastiska stil drar ditt hår tillbaka men har en cool 2018 twist. Det krympta håret ger textur och känsla till blandningen, men effekten är mjuk och feminin. Den är perfekt för en kvinna med långt hår som vill ha en något elegant updo.

2) Vilda ting går modernt (och älskar det)

Wild Thing Går Modern (Och Älskar Det)

Släpp din inre vildkvinna med denna häpnadsväckande krympta frisyr! Den här kommer att kräva mycket hårspray, men det är åh, så värt det! Ditt friluftsliga sätt kommer att göra dig till centrum för uppmärksamhet. Du kommer inte att blanda in i borsten med den här moderna frisyren.

3) Enkel och söt teknik går någonstans

Enkel och söt teknik går någonstans

Denna ungdomliga look är en av de söta frisyren för tjejer, men det kommer att se bra ut, oavsett din ålder! Den har en grundläggande och söt attityd, med bara en antydan av edginess. Hemligheten till det här naturliga, sorglösa utseendet är dess enkelhet, som tar dig överallt, och du kan få denna stil sans värme med flätor och bullar.

4) Crimp för natt ute på stan

Crimp för Night Out på staden

Prova den här långa, a, krympta stilen, perfekt för en natt ute i staden. Den har ett mystiskt utseende som tyder på en äventyrlig ande. Skikten mjuknar ansiktet och lägger textur på det övergripande utseendet. Nyckeln till den här stilen är den mikrokrympning som uppnås med ett krimpjärn, för att lägga till massor i håret. Åttiotalet retro såg aldrig så modern ut.

5) Bristfällig Partial Updo Med En 2018 Vibe

Inbrottsfri partiell uppdatering med en 2018 Vibe

Var inte rädd för rosa – dagens subtila färger kan gå någonstans. Detta är ett ungdomligt utseende som är perfekt när du vill se fin och avslappnad. Den blekrosa uppdaterar det djärva, neonrosa utseendet från 80-talet och off-center flätans tips vid en slarvig charm.

6) Blanda och matcha: Vacker, Curly Partial Updo

Blanda och matcha: Vacker, Curly Partial Updo

Om du vill ha ett annat utseende, ta med på lockarna! Konsistensen av krympning kombineras med fantastiska lockar för att visa att lockigt hår och krympt hår kan samexistera! Det raka håret ovanför pannan lägger till textur. Denna frisyr för kvinnor är perfekt för ett elegant bröllop eller på en cocktailparty med vänner.

7) Långa, lyxiga låser Bryta mögel

Långa, lyxiga lås Krossa mögel

Om du normalt bär ditt hår långt och rakt, här är en bra taktändring. Du behöver ett krympjärn för att få det exakta utseendet. Den här vackra frisyren kommer att förändra din dagliga rutin och göra dig till centrum! Enkelheten och elegansen i denna moderna frisyr kommer att blåsa alla borta.

8) Modern Ta en tidlös stil

Modern Ta en tidlös stil

Långa krullar eller vågor har alltid varit populära, men den här vackra frisyren kombinerar ett tidlöst utseende med 2018 stil. De skarpa krymparna, som skapades med ett zigzagjärn, betonar den underbara, mångsidiga färgen i denna fantastiska nya rynk på lockigt hår. Krympning är ett av de bästa sätten att visa upp din fantastiska balayage.

9) Modern Frisyr Bring 60s Vibe

Modern Frisyr Bring 60s Vibe

Den här söta lätta frisyren ger 60-talet tillbaka till framtiden med en blick som tyder på ett blött barns sorglösa hjärta. Den raka, valsade kontrasten stämmer överens med konsistensen av det långa 80-talet krympta håret för att avslöja en fri ande redo att spela. Du kommer att älska hur det här utseendet får dig att känna dig.

10) Cool Sök efter en konsert eller stranden

Cool Leta efter en konsert eller stranden

Det här enkla, opretentiösa utseendet kommer att ta fram din coola sida. Det är den perfekta frisyren för en konsert eller en dag på stranden. De blonda låsningarna har en beachy look med precis rätt mängd krympning. Det här är en söt frisyr för tjejer som är klara för våren! Bryt ut järnet eller gå med flätor och bullar för att uppnå denna soliga utseende!

11) Rock On med denna fantastiska krympta frisyr

Rock On med denna fantastiska krympta frisyr

Krympningen, i kombination med den gröna underfärgen, påminner om rock- och rullaformen på 70- och 80-talen. Detta uppmärksamhetsfulla utseende kommer säkert att sätta dig i mitten av alla åtgärder. Dela ditt hår ner i mitten och bryta ut järnet för att få den symmetriska, fly-away effekten. Vilken fantastisk look för en kvinna som inte är rädd för att rocka natten bort.

12) Enkelt, blåsigt ser kommer att gå någonstans

Lätt, blåsigt ser kommer att gå någonstans

Här är en söt lätt frisyr för kvinnor som har kort hår och många attityder. Del fransk flätad, delkrympad 80-tals frisyr, detta fantastiska utseende är enkelt och så enkelt att replikera. Bär det för en dag på köpcentret eller på kvällen ute på stan. Denna snygga, snygga liten gör tar dig överallt du vill gå.

13) Elegant Look är strukturerad och unik

Elegant Look är strukturerad och unik

Detta är ett vackert utseende för de tiderna när du verkligen vill sticka ut, och älskling, du kommer verkligen att lysa! Den kombinerar texturer med en smidig topp och noggrann krympning nedan. Det parallella, strukturerade utseendet på detta krympta håret är mindre obehagligt än de flesta krympta stilar och är ett bra val för en brunch eller en stilshow.

14) Färg och krympning Kombinera för en spektakulär look

Färg och krympning Kombinera för en spektakulär look

Lavendel ser ljuvlig överallt, natt eller dag. Iridescens av den subtila, blandade färgen populär i 2018 kombinerar med partiell krympning för att skapa denna fantastiska stil. Du behöver bara krympa några av de översta lagren för att skapa en textkontrast med det långa, raka håret. Färgens metallkvalitet skiner verkligen, vilket gör det här speciella utseendet verkligen fånga ögat.

15) Inte din mors ponnysvans

Inte din mors ponnysvans

Denna uppdatering ger ett nytt utseende till en vanlig kvinnas hårklammer. Den krympta hästsvansen har massor av volym för att ge intresse för en tidlös stil. Ingen kan kalla det vanligt eller tråkigt. Vem säger att en hästsvans inte kan vara intressant och modern? Du måste reta ponnyn och använda ett strykjärn för de större krymparna. Resultatet är en nymodig ta på sig en gammaldags stil.

16) Krympt hår för en elegant, professionell look

Krympt hår för ett snyggt professionellt utseende

Letar du efter en stil som tar dig från kontoret till en utekväll? Prova detta mångsidiga utseende, vilket är både lekfullt och professionellt. Flätan ger intresse för texturerat hår, vilket dras tillbaka i en partiell updo. Stilen är bra för jobbet, men viskar av en promenad i parken eller på stranden efter fem. Använd hydratiserande behandlingar och en daglig hårolja för att behålla den spektakulära glansen.

17) Playful Look Complements Skulderlängd Hår

Läcker Look Complements Shoulder Length Hair

Om du någonsin är förtvivlad av att hitta en livlig, annorlunda tillvägagångssätt för ditt axellängdshår, förtvivla inte mer! Detta fräscha utseende är perfekt för en rolig, axellängdstil. Den enkla, partiella updo sporten en fläta drog av ansiktet, omgiven av lekfullt, löst pressat hår. Du kan använda no-heat braiding-metoden för att återskapa denna smidiga design.

18) Wild och Free Mermaid Hair Funktioner Crimping

Wild och Free Mermaid Hair Features Crimping

Om du känner för att det 21: e århundradet inte bara är för dig, kommer den här färgen och konsistensen att få dig att känna dig som en mytisk varelse. Denna fantastiska frisyr framkallar minnen av sagor och avlägsna platser. Den otroliga strukturen skapas av de tätt vridna sektionerna ovanpå huvudet i motsats till det vilda, krympta håret nedanför. Blommorna lägger till en exotisk tropisk touch. Den här kommer att kräva lite reta, men vad en fantastisk utseende om du är redo att gå ut!

19) Gå på, vi utmanar dig

Gå på, vi utmanar dig

Om du är trött på att vara staid och professionell, kommer denna vågiga stil att få dig att känna dig som en 80-tal punk rocker, men med en 2018-vibe. Det tätt vridna håret utbrott i en vulkan av krympt och retat hår. Få kvinnor kunde dra av det här, men det är perfekt för någon som vill visa en känsla av fruktlös ambition. Detta oförglömliga utseende kommer att sätta dig på kartan. Våga vara hardcore med denna spännande stiluppgradering.

20) Snabb, enkel och minnesvärd stil

Snabb, enkel och minnesvärd stil

Denna söta, lätta frisyr kan fungera för alla kvinnor med långt hår. Det översta, krympta skiktet överlappar det raka bottenskiktet för ett retroutseende som verkar kombinera det bästa av 70- och 80-talen. Denna stil skulle vara svår att skapa och hantera, och den är lämplig för dag eller natt.

21) Kort, Sassy Style betonar ansiktet

Kort, Sassy Style betonar ansiktet

Det här fräcka utseendet är att kvinnor är rädda för att experimentera. Här möter krympt 80-talshår den korta bobben för en söt lätt frisyr. Tänk inte att det inte finns några bra håridéer för kort hår, för det här utseendet visar att kort hår inte behöver vara vanligt. Krympa vissa strängar selektivt och reta andra för att rocka en sassy inställning.

22) Romantisk Updo Perfekt för speciella tillfällen

Romantisk Updo Perfekt för speciella tillfällen

Om du är stumped letar du efter ett romantiskt utseende som är perfekt för ett bröllop eller trädgårdsfest, snälla titta inte längre! Här är en tjock, lös bubbla fläta som är texturerad av det krympta håret. Denna vackra stil ger en känsla av nåd och elegans som passar för de mest speciella tillfällen utan att se stodgy eller tråkigt. Åttiotalet hår möter Jane Austen för en fantastisk modern, men en gammaldags stilstil.

23) Krymp och gå för enkel, stil

Krymp och gå för enkel,  stil

Letar du efter enkla håridéer, men trött på samma gamla trender? Prova denna fantastiska crimp och gå stil ut för shopping eller en natt på stan. Denna söta frisyr för tjejer är perfekt för alla tillfällen men är en lätt frisyr att skapa. Nittiotalet tjej kommer att känna igen detta hår – ingen värme krävs om du inte vill använda järnet! Stilen är lätt-peasy och bara rätt för dig.

24) Crimp för Sun-Kiss, California Style Hair

Crimp för Sun-Kiss, California Style Hair

Du kanske inte är en Kalifornien tjej, men du kan se ut som en med detta fantastiska krympta hår. Långt lyxigt texturerat hår med en partiell, vridd updo ser fantastisk ut, vilket ger en känsla av oskuld och lekfull nyans. Notera kombinationen av mikrokryp och större, skarpare strängar. Denna stil är lätt och gratis, som en dag i Santa Monica.

25) Loose, Crimped Dutch Dutch Braid är fräsch och elegant

Loose, Crimped Dutch Braid är fräsch och elegant

Om du letar efter en annan typ av updo, lägger krossat hår enorm volym till denna lösa nederländska flätan. Det lägger också till dimension och textur till en traditionell look. Denna söta frisyr görs enkelt och kommer att gå någonstans du vill ha den. Det här är en bra uppdatering att du återkommer till och om igen.

26) Billowy Cloud of Hair för oförglömlig stil

Billowy Cloud of Hair för oförglömlig stil

Denna puffiga frisyr verkar flyta om huvudet som ett moln. Den mjuka, mjuka krympen avslöjar ett eteriskt utseende som tycks utmana gravitationen. Alla kommer att försöka lista ut hur du lyckades med det. Tips! Det kommer att kräva lite retan! Det här är en titt folk kommer att vilja röra.

27) En enkel twist på saker

En enkel twist på saker

Varför dölja ditt vackra ansikte? Denna stil har enkla snoddar av hår framför, vilket gör att resten av håret kan falla fritt och enkelt, utan att dölja ansiktet. Enkel elegans kommer att gå någonstans, och det här är en frisör som förmedlar en känsla av krympning och går stil.

28) B52s möter antika Rom

B52s möter antika Rom

New Wave-stilen på 80-talet hår, i kombination med manschetthalssvanshållaren, verkar vara modern, men ändå väldigt gammal. Manschetten viskar av både gamla Rom och 80-talet punk. Strategisk krympning utmärker sig i denna djärva uppdatering, vilket är säkert att dra stor uppmärksamhet åt ditt tidlösa, men ändå edgy look.

29) Varierad texturer Gör denna frisyr speciell

Varierad textur gör denna frisyr speciell

Letar du efter sätt att visa upp din sensationella balayage? Detta söta hår är ett verkligt täcke av konsistens och färg. De strategiskt placerade krymparna kombinerar de lösa strandvågorna för att skapa ett oförglömligt utseende. Texturerna arbetar tillsammans för att betona denna strålande balayage för ett bra utseende vid varje tillfälle, dag eller natt. Du kommer säkert att märkas av alla med detta underbara hår.

30) Enkel, Delvis Updo Perfekt för alla tillfällen

Enkel, Delvis Updo Perfekt för alla tillfällen

Visa oss ditt ansikte med denna enkla, enkla stil som kommer att fungera för nästan vad som helst. Håret sveps tillbaka och betonar dina ögon. Krympningen ger intresse för utseendet, vilket är en film att behålla hela dagen. Platinfärgen skiner verkligen i denna vackra stil, som du kan uppnå med minimal ansträngning. Du kommer att se bra ut hela dagen och känna dig vacker.

31) Fritt och Loose 80s Krympt hår

Gratis och Loose 80s Crimped Hair

Om du tror att ditt långa, raka hår alltid ser ut som detsamma, blanda det med den här fria och enkla vridningen på vanligt 80-tals stilhår. Krimpen i de nedre skikten betonar de blonda höjdpunkterna med ett vildt, flyktigt utseende som säkert kommer att stå ut. De lösa trådarna runt ditt ansikte kommer att mjuka utseendet, uppmärksamma dina ögon. Detta är ett härligt uttryck för stilen i slutet av 1900-talet.

32) Corkscrew Crimps Lägg till intresse för att titta

Corkscrew Crimps Lägg till intresse för att titta

Skarp, korkskruvkrymp kontrast med rakt hår dras tillbaka för att avslöja en unik vridning på en välkänd teknik. Om du är uttråkad med ditt utseende och vill prova något mer vågat, är det perfekt för en speciell dagskväll eller för en damernatt på stan.

33) Holländska Braid and Pony Tail Combo

Holländska Braid and Pony Tail Combo

Behöver du dra ditt hår tillbaka, men känner att du inte kan bära att bära ännu en hästsvans? Denna hästsvans, toppad av en holländsk fläda, är en extraordinär ta en gammal favorit. Detta skulle vara ett bra val för en dag i zoo eller ute på sjön. Ponytails behöver inte vara tråkigt, och den här krympade versionen är ganska minnesvärd. Roligt och praktiskt samtidigt, du och ditt hår kommer att vara redo att uppleva dagen.

34) Fransk Braid Floats ovanför snygg ponnytacka

Fransk Braid Floats ovanför snygg ponnytacka

Krympning ger mycket volym till denna franska flätan, som verkar flyta över rakt hår dras tillbaka till en slät hästsvans. Ingen muss, inget krångel; det här söta, nonsensiga utseendet håller ditt hår ur ditt ansikte och ur vägen, men är allt annat än tråkigt. Du kommer att vara snygg och redo att leka med denna fina ponny.

35) Varierande krympstorlek lägger till ränta

Varierande krympstorlek lägger till ränta

Handla din vardagliga, förnuftiga brunettstil för en sensuell, mystisk ton. Detta oförglömliga hår kombinerar strängare och lösare krympningar för att skapa en unik och varierad konsistens. Ett annat bra utseende som kan ta dig var som helst, denna härliga frisyr accentuerar ögonen med skikt om ansiktet. Skarpa, definierade krympor växlar med mindre, mjukare sektioner, och resultaten är fantastiska.

36) Underbar Look är både modern och medeltida

Underbara Look är både modernt och medeltida

Denna vackra stil skapar en känsla av tidlös skönhet. Krymporna och blomsterkransen tar dig tillbaka till dagarna. Detta skulle vara ett underbart utseende för ett bröllop eller en resa till renässansmässan. Detta är ett perfekt utseende för någon som är kär i sagor och medeltida tider. Detta hår får dig att känna dig som en modern prinsessa.

37) Blanda och matcha för elegant stil

Blanda och matcha för elegant stil

Denna charmiga, demure updo sportar en blandning av texturer, perfekt för en lunch eller för en dag på kontoret. Det här stilfulla utseendet är alltid i stil, och de blonda höjdpunkterna ger en ränta av intresse och glans för att göra en ganska vanlig updo ganska extraordinär.

38) Ömtåligt och roligt hår avslöjar personlighet

Quirky och Fun Hair avslöjar personlighet

Det här förtjusande uttalandet hänger ihop med en boisterous, udda personlighet. De blandade texturerna och gyllene höjdpunkterna låter alla veta att du är den roligaste personen i rummet. Visa upp din självständiga natur och din exuberande stilstil.

39) Utseende kan vara bedrägliga med den här uppdateringen

Utseende kan bedra med den här uppdateringen

Denna traditionella hästsvans är inte vad det verkar. All verksamhet på framsidan är den lekfulla, krympta hästsvansen i ryggen en trevlig överraskning. Det här utseendet är praktiskt och hanterbart, men ändå roligt och frivolöst samtidigt.

40) och rolig sida-del lägger till att titta

 och rolig sida-del lägger till att titta

Ta fram din bästa “a bibliotekarie” titta med det här roliga, sensuella håret. Sidodelen ger en känsla av förförisk stil, och de knappt höga belysningarna ger en större dimension och glans. Det här roliga och smidiga håret kommer att lämna människor mållös – du behöver inte ens säga till dem att vara tysta.

41) Vändningar och krympningar Kombinerar för fantastiskt hår

Twists och Crimps Kombinerar för Fabulous Hair

Detta är perfekt för tjockt, lyxigt hår om du letar efter en updo att blända. Den krympta konsistensen och de lösa vridningarna ger otroligt stor volym till denna fantastiska stil. Denna eleganta, eleganta kombination av flätor, vändningar och krympningar är perfekt för en brudtärna lunch eller en trädgårdsfest.

42) Moderna färg uppfyller åttiotalet inställning

Modern Färg uppfyller åttiotalet inställning

Känner sig snygg och lekfull i kväll? Den sassy 80-talet såg aldrig bättre ut än med det här sultra, iriserande, krympta håret. Strukturen belyser det 21: e århundradet ombré, lavendel hår för ett retro utseende med en modern känsla. Stå ut på en konsert eller på dansgolvet med detta färgglada och unika hår.

43) Bryt mögel med det oväntade

Bryt mögel med det oväntade

Låt din personlighet skina med detta roliga kontrollpanelmönster, vilket ger en spännande, oväntad twist till långt, rakt hår. Detta unika tillvägagångssätt är sofistikerat, men ändå lekfullt, vilket kombinerar det snygga, raka håret med mycket quirky, irreverent attityd. För bästa resultat uppnås detta intermittenta mönster bäst med ett platt järn.

44) Kryp Lägg till volym till krona

Crimps Lägg till volym till krona

Denna holländska flätskrona skulle vara en fantastisk updo för en brud eller hennes brudtärna. Genom att bryta ut krimpjärnet före flätning kan du lägga till så mycket volym och textur som vad som annars skulle vara ett ganska vanligt brudutseende. Blomman är den perfekta efterbehandlingen för den här söta kronan.

45) Quick Updo visar av kalla färger

Snabb uppdatering visar av kalla färger

Behöver du ett utseende, men har inte mycket tid att experimentera? Prova den här lilla updo med mjuka blå och gröna streck och texturerad tråd. Inte allt hår måste krympas för att uppnå denna coola stil, så det här är en bra uppdatering att gå till när du vill prova något nytt, men har inte hela dagen att jobba på det.

46) Textur och färgkombinera för obehaglig mode

Textur och Färg Kombinera för No-Bother Mode

Det här utseendet är en film att uppnå för sista minuten-datumet. Stora, järngjorda krympar är lagrade med mindre för att perfekta ett texturellt mästerverk. Sedan, knyta bara fram delar av håret bort från ditt ansikte. De kalla metallfärgerna ger en 21st century-effekt som kan uppnås snabbt och smärtfritt.

47) Enorm volym för din Updo

Enorm volym för din Updo

Handla din dagliga fläta för något speciellt med denna bubbla flätan. Denna stil har enorm volym, och det kommer att kräva lite ansträngning, men om du har långt hår kan experiment vara roligt! Den franska flätan i framsidan smälter in i en bubbla fläta, med varje sektion, förpackas separat och expanderas för mer volym.

48) Färgrik Delvis Updo på Trend

Colorful Partial Updo on Trend

Denna kantiga, färgglada partiella updo-sporten är en enda, lös flätad skikt med texturerad krympning för att skapa ett fantastiskt utseende. Selektivt texturerat hår ger rätt kontrast för de lösa, flyktiga strängarna runt ansiktet för en bra ikonoklastisk stil som skulle vara rätt hemma på någon medlem av ett åttiotal tjejband. Vagga på, min vän.

49) Texturerat, Metalliskt hår har modern känslighet

Texturerat, Metalliskt hår har modern känslighet

Den retro popularitet crimps är fantastisk kombinerad med modern metallisk färg, och detta sensationella utseende är inte annorlunda. Den lösa, texturerade flätan, omgiven av järnkreppade krympor och mikrokrympor, är verkligen avstängd av de fantastiska nyanserna. Detta är definitivt ett genomförbart utseende med bara lite tid och ansträngning.

50) Micro Crimps kan ge dig vingar!

Micro Crimps kan ge dig vingar!

Denna unika fly-away-look är skapad med mikrokrympor. Denna frisyr kombinerar “vingarna” på 1970-talet med punkstilen på åttiotalet och färgen 2018. Den här kommer att kräva hårspray! För ett avantgarde-utseende som sträcker sig över decennierna, prova om du vågar.

50 a Crimped Hair Idéer att se Edgy och Cool

Det finns så många utseende som du kan uppnå med krympt hår; Det är inte konstigt att den här decennierna tekniken kommer tillbaka på ett stort sätt! Det finns så många söta frisyrer för tjejer och kvinnor. Det finns olika sätt att uppnå detta utseende, med eller utan värme. Oavsett om du väljer att sova i flätor, använda en platiron eller investera i en zigzag-järn, är det här ett bra sätt att göra något unikt utan åtagande och prislapp för en permanent. Du kan lägga volymen i ditt hår, antingen upp eller ner, med den här retrometoden som kvinnor har älskat i nästan fyrtio år. Krympt hår är tillbaka!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More