50 sexiga långa lagade hår idéer för att skapa obeveklig stil

21

Det är inte en hemlighet att långskiktigt hår har blivit en träff sedan den första gången på modeplatsen. Att beställa sidorna i de bästa tidskrifterna i världen kräver att de ses. Om du har långt hår, så vet du kampen. Borstning är ett stort träningspass, knutar kan orsaka allvarliga problem, det skjuter överallt, och det är en utmaning att hitta den perfekta stilen och klippa för att matcha ditt ansikte och personlighet.

Långa lager är det perfekta valet för att skapa en enkel stil med ett modernt utseende, det ger dig en salongstil utan att spendera de stora pengarna. Det är lätt att hantera och det ger en illusion av voluminöst hår och längd. Detta uppnås genom att klippa håret närmast kronan på en kortare längd än håret nedanför.

50 Flirty Long Layered Hair Ideas som ger oändliga Styling Options

När stylister separerar sig är emellertid formen av skärningarna i varje lager. Det finns två stora tekniker när det gäller långa frisyrer med lager. Var och en av dessa tekniker kan göra ditt hår till ett konstverk i händerna på rätt stylist.

Den första är den glidande hårklippningen som uppnås genom att sneda håret i fyra delar. Genom att skapa ett mjukt skiktat ända skärs håret i 20 graders vinkel. Det här är den perfekta stilen för medelstora vågigt texturerat hår. Den andra är den mer komplexa blandade höjden som du hittar i high-end salonger. I denna typ skärs den övre delen av håret i 90 graders vinkel medan resterande hår på sidorna skärs i 180 graders vinkel. Det här är den perfekta stilen för dem som inte har vågigt hår.

Det finns en skiktad look för alla åldrar och hårtyper. Tjockt och tungt hår kan tändas och tunnas. Fint hår ges volym och verkar mycket fylligare. Obehagligt, vågigt hår kan se ut som en riktig boet efter en lång dag. Layering kan städa upp linjerna så att du kan hålla vågorna med mindre underhåll och krångel. Ta en titt på idéerna och bli inspirerad!

1) Mörkt hår med dramatiska utmärkta långa lager

Mörkt hår med dramatiska utmärkta långa lager

Tjockt, långt och mörkt hår ser fantastiskt ut med dramatiska gyllene höjdpunkter. En söt frisyr för tjejer som ramar ansiktet väl när de är parade med ovala ytor. Denna lagrade look kombinerad med mångdimensionell hårfärg ger oändliga stylingalternativ. Dessa långa lager är vackra och mångsidiga när som helst på året.

2) Låg underhåll Edgy Lightened Bands

Lågt underhållande Edgy Lightened Bands

Denna naturliga skiktad look är en fantastisk “wash n ‘go” -stil med en modern kant. Denna söta lätta frisyr med lätta låga underhållslager ger mer livslängd i stilen. Denna snygga skär och färgkombination fortsätter att växa och lägga till större textur med längd. Den mörka rötterna och den svaga gradientfärgseffekten är ett fantastiskt färgval för ljusa och medelhårda hudtoner.

3) Mörka, Djärva och Naturliga Tousled Lager

Mörka, Djärva och Naturliga Tousled Lager

Det här naturligt snurrade utseendet förstärks av subtila lager och mörk och djärv rik färg. En rolig och okomplicerad stil som fungerar bra för mörka hudkomplex och kvinnor med tjockare hår som vill ha den mjuka shaggy effekten. Den här naturliga stilen omfamnar det strandiga och sorglösa utseendet – en perfekt håridé för sommaren.

4) Långa flygplanslager med sidosvipt Bangs

Långa flygplanslager med sidosvep

En fluffig och flyktig, den här lagrade frisyren är ett fantastiskt utseende för 2018. En enkel och modern frisyr som är klar för vardagliga eller klädiga affärer – tack vare de sidoslagna knuffarna och mjuka touslen. Det här på farten är perfekt för låg underhållsstil, redo att ta itu med vardagen.

5) Dark Multiple Tone Blonde och Brown med mjuka lager

Mörk flera tonblond och brun med mjuka lager

Långa lager gör en fin frisyr för kvinnor som letar efter ett roligt vardagligt utseende. Dessa diskreta och känsliga lager lägger mer djup i de lättfärgade ändarna, vilket visar mjuk konsistens och volym. Multi-tonal hårfärger kan ha större intresse när de kombineras med skiktade skärningar som denna mörka multi-tonal blond och brun med mjuka lager.

6) Layered Light Brown med Golden Honey och Caramel Highlights

Layered Light Brown med Golden Honey and Caramel Highlights

Lägga till mjuka krullar till denna skiktade frisyr ger mer femininitet och djupare bredd i stil. Den gyllene honungs- och karamellhöjden glimmar i dessa mjuka spiraler med flera längder. En söt frisyr för kvinnor med medellånga hårlängder. Denna enkla look är perfekt för daglig användning.

7) Långa och voluminösa lager med delikata höjdpunkter

Långa och voluminösa lager med delikata höjdpunkter

Dessa v-skuren lager ihop med mjuka och volyma krullar ger mer rörelse och dimension till långt hår. Kastanjebrun med subtila gyllene höjdpunkter verkar ännu mer naturliga med v-skårna skikt som börjar i mitten av längden – med ändarna tar en solbelyst känsla.

8) Bombshell Blond Layered Shag Cut och Style

Bombshell Blonde Layered Shag Cut och Style

Shaggy lager ger det mest naturliga utseende i kombination med denna fantastiska nyans av blondin. En stor avslappnad, ingen krångel, modern frisyr. En bra matta för rättvisare hudtyper och roligt lättviktigt hår samtidigt som du behåller lite längd. Denna skiktade frisyr är ett nytt sätt att rama ansiktet med en söt kant.

9) Silkeslång och lagrad stil för vågigt hår

Silkeslång och lagrad stil för vågigt hår

De mest definierande elementen av långt hår kan uppstå med tillsats av lager-långt hår kan visas ännu längre. Denna silkeslen långa lager frisyr håller hela längden men lägger mycket mer uppmärksamhet åt längden. De dämpade skikten börjar vid axeln och lånar mer definition och längd till de återstående tendrilsna som faller under.

10) Mjuka, Chunky och Delikat Curls

Mjuk, Chunky och Delikat Curls

Tjocka och tjocka skikt har oändlig möjlighet – från shaggy tips till mjuka krullningar, tjocka skikt är fantastiska och mer definierade. Delikat lock och lätta tips gör denna ombre hårfärgning ta en helt naturlig look solbelyst utseende. En cool hår trend för 2018.

11) Obevekliga långa vågiga lager för naturligt vågigt hår

Obevekliga långa vågiga lager för naturligt vågigt hår

Detta snygga vågiga långskiktiga hår är den perfekta och enkla stilen för nästan alla ansiktsformer. En enkel dagstidning som tar minuter att uppnå och underhålla. Dessa lager har lång livslängd, vilket möjliggör mer tid mellan hårutnämningarna – speciellt när de är parade med denna mörka till ljusfärg som tillåter rottillväxt. Lager kommer att fortsätta att lägga till mer dimension med tillväxt också.

12) Långt hår med korta lager för professionella

Långt hår med korta lager för professionella

En daglig, lätt frisyr för långt lagerhår, dessa korta lager ger volym och form. Annars blir tråkigt hår hoppande och ljust med tillägg av krullar till dessa förkortade strängar. En vacker frisyr för kvinnor som minskar starkare ansiktsegenskaper och ökar deras feminina utseende samtidigt som du behåller den professionella inställningen.

13) Trendiga långa lock med extra volym

Trendiga långa lock med extra volym

Dessa långa och tunna krullar plockar upp mer volym med denna trendiga skiktade v-cut. Super långt hår blir ännu smickrande med den här sultiga v-formen. Naturlig ombre färgning accentuerar stilen gör den ännu mer glamorös med lockar. Det här utseendet kan vara en romantisk, söt frisyr för en dressy eller som en söt down-do för en avslappnad lunch.

14) Lösa och vågiga Blonde Chunk Lager

Lösa och vågiga Blonde Chunk Lager

Att lägga till lager till fina hårtyper kan öka hårets naturliga utseende. Lösa och vågiga lager är en enkel och snygg modern frisyr för 2018. Att lägga till några höjdpunkter, som de här gyllene karamellanteckningarna i denna blonda färgning, är en hemdrift. Höjdpunkterna accentuerar texturen och ger mer rörelse.

15) Eleganta mjuka lager med naturlig studsa

Eleganta mjuka lager med naturlig studsa

En elegant och elegant frisyr för kvinnor, dessa mjuka lager lägger till modern sofistikering för ett vardagligt utseende. Stilen upprätthåller längden, med förkortade skikt som börjar vid mittpunkten som ger romans med mjuka men djärva kontrasterande höjdpunkter som förbättrar hårets naturliga färg. Avslutad med en avslappnad sida-svepad del ger detta långa lagrade hår en touch av drama.

16) Hot Mess Blonde och Voluminous Lager

Hot Mess Blonde och Voluminous Lager

Det finns något förföriskt om suddigt hår, särskilt när det ser naturligt ut. Denna sultiga heta röra av långskiktigt hår är så enkelt och ändå så vackert. En stand-out-färg som den här käftande blondan förbättrar det förvirrade utseendet, medan den v-sneda formen ger mer textur och volym till det här långa lagret håret.

17) Söt, ojämn vinklad lagrad Shag-stil

Söt, ojämn vinklad lagrad Shag stil

För en utsmyckad modern frisyr är den här trubbiga skakade shagen en fantastisk look. Mörka rötter och brända koppartips ser fantastiska ut med dessa raka lager. Vagga en sorglös känsla med denna vardagliga enkla frisyr som är ett bra alternativ med eller utan pärlor. Det verkar som att lager inte behöver vara snyggt för att vara vackert.

18) Shaggy Lager med Popping Bangs

Shaggy Lager med Popping Bangs

Den här moderna, raggiga, skiktade utseendet är en hård håridé för dem med smäll. Brunett med blandade kopparhöjdpunkter mjuker de stumma kanterna och ger en spetsig textur till dessa tresses. Retro inspirerade, tjocka och platta smällar ger rock n roll-stil till denna snygga klippning. Det här snygga snittet ser bra ut både personligt och professionellt.

19) Långa och mjuka fjädrar

Långa och mjuka fjädrar

Ängelskikt med mjuk blonda med guldbrun höjdpunkter på kronan är ett utmärkt val för rättvisare hudtyper. Feathery skärningar mjuka håret och öka sin glans oavsett om det är bra eller tjockt hår. Denna fjädrade look är perfekt för vardaglig form och struktur, oavsett stil upp eller ner.

20) Textured Medium Rockstar Layer med extra volym

Texturerad Medium Rockstar Layer med extra volym

Denna söta frisyr för tjejer eller spunky modern frisyr för kvinnor handlar om att använda lager för att lägga till textur. Tjocka tjocka lager som börjar på kindbenen, lägger till hiss och textur med några fina krullar. Extra volym på toppen ger en kupé av stil. En ovanför axlarna skurna med massor av röriga lager visar sig vara en vällig rocker frisyr.

21) Mjuka och subtila vågiga lager

Mjuka och subtila vågiga lager

Långt hår tar på sig ett mer vackert utseende med dessa subtila lagrade vågor. Långa, sidor, kaka-a-boo bangs är den bästa håridean för ett ungdomligt utseende. De mjuka höjdpunkterna accentuerar det seriösa hipster-utseendet. En söt frisyr för tjejer med lager är lätt att underhålla och roligt att klä upp eller ner.

22) Fullvågiga lager med streck av blond och brun

Fullvågiga lager med streck av blond och brun

Lager ger större dimension till detta fulla och vågiga utseende. Ett bra tillfälle för fina och tjocka hårtyper för att kapitalisera på lager – bäst uppnås med hårfärg med flera toner, uppmuntrar dessa diskreta lager volym och glans. Bouncy och full av volym, det här är en vacker frisyr för vardagligt bruk, oavsett om du är hemma eller på kontoret.

23) Medelblond Highlighted Layered Shag Style

Medium Blond Highlighted Layered Shag Style

Naturligt glödande hårfärg, den här honungblondinen, och det gyllene gula markerade håret ser fantastiskt ut med denna skiktade shagskärning. Den perfekta stilen för att förtjäna hårets naturliga vågor. Ljust och glänsande, det här är den bästa moderna frisyren för 2018. Mjuk och silkeslen medellång utseende är bländande och fräsch.

24) Shapely och Full Wavy Layered Shag

Shapely och Full Wavy Layered Shag

Ett fantastiskt sätt att visa upp en fantastisk shag haircut, denna super långa shag är bortom het. Långa frisyrer med lager ska visa upp längden samtidigt som du lägger på textur och djup. Stor volym bildar toppen medan streck av färg blåsar ner sidorna. Den här enkla stilen ramar ansiktet mjukt med långa partier som försvinner i spetsiga lager.

25) Fritt flytande, naturligt färgat lagret utseende

Fritt flytande, naturligt färgat lagret utseende

Mjuka och naturliga lager uppvisar den medfödda skönheten i håret. Dessa slarviga skikt ihop med en naturlig snygg omring ger enkelhet till en söt, vanlig dag frisyr. Den uformade snittet mjuker ändarna samtidigt som fullheten bibehålls. Ljusa blonda höjdpunkter bländar briljant när ljuset springer över håret.

26) Långa texturerat lager i en varm, lång shag

Långa Textured Layer i en varm, lång Shag

Cool och sultrig, denna långa lagade frisyr är en fantastisk håridé. Shaggy och långa smällar som ramar ansiktet och blandar sig i väl övergångna, hakiga lager ger ett djup av drama till denna snygga klippning. Bäst av allt kräver denna stil lite underhållslånga lager som gradvis växer för att öka effekten.

27) Delikat, mid-back Curled och Layered U-Cut

Delikat mid-back Curled och Layered U-Cut

Denna mid-back u-cut ger en härlig rundad form med känsliga svepande lager. Detta långa lagerhår är ett enkelt vardagligt utseende och lätt frisyr att behålla. Denna stil kan implementeras av både tjockt och fint hår – med en snabb accentuering av spetsarna, håret blir fylligare och väl preparerat.

28) Långlagad Brunett med Mörka Auburn Streaks

Långlagad Brunett med Mörka Auburn Streaks

Mjuk av axelskikten ser pittoreska ut i denna brunettens nyans med en vacker, mörk auburn ombre. Mörk till ljus hårfärg dramatiserar denna långa lagade frisyr-en fantastisk håridé för brunetter. Streaks of Dark Auburn blendar naturligt i den naturliga brunetten och lägger till en naturlig elegans. Styling denna snitt med försiktigt rullande vågor ger det ett tidlöst utseende.

29) Ljusa askbruna lager med naturlig överklagande

Ljusa askbruna lager med naturlig överklagande

Vackra svåra lager av ljusa askbruna ser fantastiska ut med ljusa kopparbruna höjdpunkter. En söt frisyr för tjejer och tonåringar, den här svepande sidan smäller upp kronan och förlänger skikten för att rama ansiktet för enkel styling. Skapa ett naturligt utseende medan du är full av stil, det här håret är perfekt för en professionell skärning.

30) Slående Silke Svart Svart Långt Hår

Slående silkesvart långt lagat hår

Tjockt, rakt hår är förtrollande i denna mörka svarta och bruna nyans som parar väl med medelstora och mörka hudtoner. Långskiktigt hår med en naturlig sidodel använder långa ansiktsskikt som blandar sig i skuren. Långa och vinklade tunga lager mjuknar stilen och ger en renare, fin finish.

31) Långblonda lager med försiktigt kastade lock

Långblonda lager med försiktigt krossade lock

Mjuka krullor pryder och limmar upp ändarna och lägger till en fantastisk form och stil. Ansiktsramsskikt som kan svepas tillbaka ger ökad rörelse och ger denna utseende en naturlig känsla. En fantastisk stil att välja för naturligt vågig till raka hårtyper med minimal ansträngning och högsta tillfriskning.

32) Tjockt grovt lagat hår med en mjuk look

Tjockt grovt lagat hår med en mjuk look

Grovt hår har en tendens att vara lite på den fräcka sidan. Att lägga till färg i detta trubbiga ändlagskikt ger en större dimension. Denna skiktade frisyr omfamnar den naturliga frizzinessen med ett på-go-mode som är redo att bäras upp eller ner. En organisk och modern frisyr för ett ständigt grönt utseende.

33) Mörkbrun och kopparhår med lockiga lager

Mörkbrun och kopparhår med lockiga lager

Långa kontrasterande skiktade lockar av mörkbrun och koppar visar rörelse och glans. Full av volym och naturlig stil, utseendet formar huvudet och verkar tjockt och lockande. Ett vackert och modernt utseende på traditionella kokta lockar, dessa mjuka och naturliga snygga krullar löst spiral för ett romantiskt utseende.

34) Coola färgade ljusa feathery blonda lager

Coola färgade ljusa feathery blonda lager

Den här ultrakylta och moderna frisyren visar dramatiska lager dolda i enhetlighet. Längre tresses i fronten möjliggör en smidig a-linje. Feathery och mjuka spiraler av sandiga blonda lås med champagne och karamellblonda höjdpunkter ser fantastiskt ut i denna vackra snitt. En perfekt introduktion till balayagehöjdpunkter för 2018, speciellt för vågigt hår.

35) Full, Flirty Bangs och Medium Lager

Full, Flirty Bangs och Medium Lager

Naturlig färg och en hakig skiktad skära ger massor av volymer där det behövs. Vågigt ruskigt hår matchar skärstycket-befallt av fulla välvda smällar som följer kurvan i ansiktet. En fantastisk utkik efter fyrkantiga ansiktstyper, som ger ett roderutseende. Denna välvda ram ihop med spridda och subtila skikt är en knockout.

36) All längd med lagslag

All längd med ett lager av lager

Långt och fint hår svarar bra på detta effektiva skikt. Ett lågt underhåll och söt frisyr för tjejer – den här stilen lägger till en liten massa, som kombinerar sidosvepade väskor som markerar ansiktet och erbjuder naturlig textur. Dramatisk längd kombinerar med rak sofistikering i detta visuellt tilltalande snitt. Styling är enkelt och är ett utmärkt alternativ för både färgat och naturligt hår.

37) Midsommar naturliga blonda sidoväggar

Midsommar Naturliga Blonda Sida-Svepade Lager

Strålande blonda, långa och sidoslagna lager är en cool och enkel frisyr för 2018. Långa och hakiga lager är mycket mångsidiga. Bära dem ner för en känslig fringy look eller mjukna dem med en snabb flip i ändarna med ett krulljärn. Långa och dramatiska sidoslagna pälsar kan klä upp sig genom att klämma av på sidan eller på baksidan.

38) Deep Natural Brunette med svepande lager

Deep Natural Brunette med svepande lager

Tidlösa långa frisyrer med lager börjar med elegant stil och nåd. Långt och tjockt hår kan bli väldigt tungt, men tillsatsen av lager kan lätta lasten i full längd stil som den här. Naturlig färgning skapar ett elegant utseende som upprätthåller dess roliga och flirtighet. Ett uformat snitt mjuknar symmetri och upprätthåller fullkroppseffekten.

39) Auburn och honungblonda medellängdslager

Auburn and Honey Blonde Medium Length Layer

Lägga till lager till medellånga hårlängder behöver noggrann tanke och uppmärksamhet. Börja lagren till snart resulterar i stränga bitar som inte kan plockas upp när de slits upp. De kortaste skikten börjar vid axellängden i den här välplanerade klippningen, vilket möjliggör mer uppställningsalternativ samt en cool lagerform när de slits ner.

40) Hipster vågor med trubbiga lager

Hipster vågor med trubbiga lager

Med en lyxig längd som är avundsjuk, är den här långa och slanka skiktet full av blond stil. En annan stor håridé för grova och vågiga hårtyper som accentuerar hårets naturliga tendenser. Rå och hakiga lager är djupt dolda bland ljusstarkt hår för att accentuera de naturliga vågorna. En enkel hipsterskärning som ser okomplicerad ut, men är fortsatt stiliserad och lyxig.

41) Dark Cinnamon Auburn med lager

Dark Cinnamon Auburn med lager

Långa kaskadsträngar kanelbunke kan falla platt och ojämn när de hålls på en längd. Lägger till lager i denna super långa, en färgstil – stöter på volymen och förhindrar att håret ser snyggt ut. Resultatet är mjukt och glamoröst, samtidigt som du behåller en sassy och fräsch känsla. Bäst för dem i en professionell miljö som vill få lite meddelande.

42) Skulderlängdslag som vrider sig direkt i vågigt

Skulderlängdslag som vrider sig direkt i vågigt

En flörtig modern frisyr perfekt för 2018, detta av axelskuren med minsta lager kan öka volymen och texturen. Messy och tousled för en snabb på-the-go frisyr som är redo för action. Denna svagt lutade och vinklade linjeskärning förlänger ansiktet och påminner om en klassisk bob.

43) Långt kakaohår med vågiga, naturliga lager

Långt kakaohår med vågiga, naturliga lager

Fyllda och snygga krullar som är upphängda i kaskad lager ger en otroligt vacker frisyr. Att kapitalisera på längden med tillägg av fyra eller flera lagerlängder komplimangerar formen på denna fulla u-formade snittet. Stora, vågiga, lockiga hårkronor är fulla av dimension och glans för en oslagbar vacker och romantisk atmosfär.

44) Vackra, mjuka och vågiga lager

Vackra, mjuka och vågiga lager

Perfekt för fulla, tjocka och grova hårtyper – dessa långa vågiga lager är fantastiska. En söt frisyr för tjejer och tonåringar, denna fjädrade och skiktade skarpa paren väl med en mängd olika färgblandningar – den perfekta skiktade stilen för att accentuera balayagehöjdpunkter. Skapa en mjuk look som kombinerar med naturlig färg för ett tidlöst utseende.

45) Opaliserande blonda lager med naturligt flöde

Opaliserande blonda lager med naturligt flöde

Irriterande färg med anteckningar av grått och platina blont ser fantastiskt ut med mjuka tousled lager. Fint och tunt rakt hår samlar dimension och volym från dessa smutsiga lager. Layering börjar strax över skulderlängden och lägger textur som är lätt att underhålla. Färgen är unik och parar bra med klippet.

46) Tousled Brunette Layer With Streaky Caramel Highlights

Tousled Brunette Layer With Streaky Caramel Highlights

Ett naturligt vardagligt utseende, detta härdade lager av brunett hår med strimma karamellhöjdpunkter är en fantastisk stil för alla åldrar. Wispy lager ser ultra feminin ihop med chunky lowlights som annars skulle ha gått vilse. Carefree och lågt underhåll är denna moderna frisyr en vinnare för 2018 och därefter.

47) Ljuskalambrun A-Linjelagerad Klipp

Ljuskalambrun A-Line Skikt

Stumt, smidigt eller var som helst i de mellanliggande vinklade snitten gör det vanliga håret så mycket mer. Denna lilla A-linje skär med subtila lager och naturlig ombre är en söt lätt frisyr för tjejer och tonåringar. Den vinklade vinkeln ger en hög låg bob, medan tillsats av lager ökar texturen.

48) Kärnmjölk och Golden Blonde Highlighted Lager

Kärnmjölk och Golden Blonde Highlighted Lager

Rooty, naturlig blondin stansad med kärnmjölk och gyllene blonda höjdpunkter är härliga snyggade i naturliga spiraler. Skiktet är bedrägligt dolt i hela skuren med hackig precision för ett modernt utseende fullt av dimension. Snabb att stil och lätt att hantera, det här är den bästa stilen för dem som är på farten.

49) Lång Brunett med Gyllene Tipplager

Lång Brunett med Gyllene Tipplager

Håret framträder längre och hälsosammare med denna naturliga doppade effekten. Skikten poppar med solkusad perfektion som accentuerar längden och dramatiserar rörelsen. Skikten börjar längre ner på denna snitt för att avstänga längden, medan ombre tips ger det en fantastisk trendig atmosfär. En vacker hipster stil cut och färg som är trendig och exklusiv.

50) Icy Blonde Streaks med naturliga vågiga lager

Icy Blonde Streaks With Natural Wavy Layers

Ansiktsramade lager är underbara och subtila i denna helt viftade touseln. Långt iskallt blont hår blir texturerat med hackigt med skarpa lager som gör styling en bit tårta. En fräsch och snabb lagrad frisyr som studsar med ljus. Vågigt hår förstärks naturligtvis med den unika frostfärgningen.

50 långa lagerformat för varje tillfälle

Lågt underhåll, bra för något hår eller ansikte, och en mängd olika stylingalternativ – långt skiktat hår är ett otroligt val för din nästa hårklippning. Med ett brett sortiment av utseende och färger kan den tidskvalitativa utseendet fås direkt. Höjdpunkter och lowlights både gör håret extravagant eftersom färgen studsar av de separata skikten. Ditt hår kommer aldrig att visas mer fyllt med längd och volym. Det här håret är magiskt.

En frisyr är ditt första intryck till världen och det här utseendet är det optimala beslutet. Denna lista med 50 långa frisyrer med lager ska vara en bra när du tänker på din nästa hårklipp – du undrar varför du inte fattade detta beslut tidigare.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More