50 Shoulder Length Curly Hairstyles

111

Att hitta den perfekta hårstylen är aldrig en lätt uppgift. Att hitta den perfekta typen av curl är också svårt. Och att hitta en klippa, färg och stil helt och hållet kan få oss att rippa vårt hår ut i allmänhet. Men vi vill inte att du ska göra det! Vi vill att du ska värna om dessa låser. Så vi har bestämt oss för att göra saker verkligen, väldigt lätt för dig! Vi vill hjälpa dig att hitta den perfekta axel längden, lockig frisyr. En som skräddarsys efter dina behov, till din hårtyp, till din preferens för klipp och färg. Så vi har sammanställt en lista med 50 av de bästa lockiga skulderlängden frisyrer som vi kunde hitta. Vi älskar dessa och vi är säkra på att du också kommer! Så fortsätt rulla för att hitta din perfekta stil RÄTT NU.

Letar du efter något elegant, vackert och fantastiskt på en gång? Du har definitivt snubblat över den högra listan! Denna platina blonde, halvhåriga axel längd frisyr är att dö för. Eller åtminstone tror vi det! Detta är ett bra utseende för alla, när som helst på året. Och det skulle förmodligen se helt fantastiskt ut på dig.

Emma Stone aldrig gjort sofistikerade ser så lätt ut. Denna axel längd frisyr har våra ögon grön med avund. Vi förädlar det med hela vårt hjärta. Så vi trodde, “Hej, kanske läsarna också!”

Inte bara är lobs alla raseri dessa dagar, men denna stil och färg är bara goreous! Lägg i en söt banadana och du är redo att ta på modevärlden. En sträng i taget! Heaeds kommer att vara vart du än går med den här axellängden lockiga frisyren. Vi lovar dig det.

Vad är inte att älska om dessa eleganta mjuka krullar? Ärligt! Berätta för oss! Eftersom vi inte kan hitta en enda sak som vi inte tycker om dem. Att sätta håret halvt fast är bara ett annat sätt att lägga till något extra till din stil. Detta är en bra stil för bröllop, examen och händelser av något slag.

Det kan vara svårt att räkna ut hur man stilar håret när man har en specifik hårtyp, som modellen ovan gör, men det betyder inte att du inte kan hitta sätt att få dig att se ut som den ultimata badassen. Denna stil är enkel, men så hård, vi var tvungna att lägga den på den här listan. Vi skulle sparka oss evigt om vi inte hade det.

Vi har totalt hjärta ögon för dessa mjuka, eleganta lockar hon har på sig. Vi tänkte det definitivt gjort de bästa 50 lockiga, axel längd frisyrer. Kan du se varför? Färgen är också bara så vacker. Vi är förvånade över hela detta utseende! Och de goda nyheterna? Det är klippt, färg och stil gå på någon . Yup, oavsett dina ansiktsegenskaper eller formar så kommer det att se boll på dig tjej.

Kanske, kanske bara, du letar efter något precis ovanför dina axlar. Något som fungerar med naturliga lockar, men ger fortfarande en WOW-faktor. Letar du efter något sådant? Inte bara är detta super snyggt, men det har den mest bomber som ser bangs. Vem älskar inte att dra av ett bra bang? Om du inte gör det, fortsätt rulla. Vi har gott om fantastiska frisyrer kvar för dig att kika över.

Är du på jakt efter en modellisk frisyr för lockigt hår som också stannar rätt vid dina axlar? Sök inte längre, för vi fick dig tjej! Det här är en mycket stilig frisyr som alla med alltför lockigt hår kan prova. Är ditt lockiga hår ute av kontroll? Fira det med stilar som dessa!

Vi älskar Rose Byrne. Men vi älskar absolut henne mer med denna axel längd hår klippa och lockig stil. Det här är en 20-tals flickstilstil och vi totalt 100% gräver allt om det. Kan du säga sassy och stilren?

Blondin såg aldrig bättre ut! Vi adore dessa scrunchy, western looking curls. Låt ditt inre land sångare stjärna persona ur lådan och prova den här frisyren på för storlek. Vi tror att du kommer älska att titta i spegeln om du gör det!

Det finns ingen sådan som för liten eller för mycket curl, eller hur? Höger. Så vi sätter denna stil på, dessa är knappt där mjuka krullar, för kanske kanske du letar efter något just så här för att inspirera din nästa klipp och stil.

Selena Gomez ser definitivt eldsportar dessa vågiga lockar på hennes mörka brunett hår. Om du är brunett, eller har svart hår, och letar efter en perfekt lockig stil att bära – bilda det här på dig själv. Stäng dina ögon och föreställ dig hur vacker du kommer att vara!

Tre ord: LOBS, LOBS, LOBS. Vad är det med dem?!? VI ÄLSKAR DEM! Allt om dem. Vilken färg som helst, på vilken som helst person. Men genom att lägga till mjuka vågiga krullar och några olika toner är du en superstjärna.

Silver eller vitt hår blomstrar i modebranschen dessa dagar. Det är extremt elegant och gör att du ser helt otrolig ut. Lägga till den i en lockig axel längd frisyr kommer definitivt att ge dina vänner en gnista av svartsjuka säkert. Dessa lockar är bara helt perfekt. Om du inte har naturligt lockigt hår, så är det här en bra bild för att visa din kosmotolog som referens när de curling ditt hår.

Detta vågiga hår är något vi bara inte kunde motstå dela med dig. Vi tycker att karamellfärgen och de lätta tipsen verkligen är något att prata om. Vi trodde att våra läsare skulle kunna njuta av detta tillägg så mycket som vi gjorde.

Vildt lockigt hår ser alltid bra ut i svart. Det finns bara något om det som ger av en vild, kan inte tämjas, röra inte med mig typ av vibe. Tycker du inte? Det parar också bra med blekare hud och ljusblå ögon, men bara om någon kan dra av den.

Vi nämnde lobs, men har vi nämnt bobs? Bobs tränar hårt i hårvärlden. Och gissa vad? De är perfekta för sommaren. De ger utseendet av tjockare hår, men håll huvudet lätt och kallt. Vi är helt i hennes höjdpunkter också!

Dessa lila ränder är allting! Vi älskar dem helhjärtat. Att blanda en vibrerande färg med dina lockar ger dig en så vacker effekt. Särskilt om din basfärg är lika mörk som hon visas ovan!

Att hålla ditt lockiga, röriga hår ur ansiktet såg aldrig bättre ut. Att hålla ditt knä långt för att uppnå stilar som detta är aldrig en dålig idé. Särskilt när du har axel längd hår. Det kommer alla att bli så bra.

Det här är vad vi gillar att kalla en subtil ombre. Se hur hennes lockiga hår är en färg på toppen och briljant bleknar i en annan färg längst ner? Det, vår vän, är en ombre. Och en bra gjort på det. Vi tycker att lockigt hår och händer definitivt går hand i hand.

Det här är så gulligt! Blondinen, strandvågkrullarna, höjdpunkterna … Allt om detta får oss att klara oss! Bedövning, sofistikerad och en perfekt stil för varje tillfälle som någonsin kommer att bli.

Kort axel längd krullarna är så vackra, tycker du inte? Den här brunette boben skriker säkert hela dagen, men parar den med en söt solkjole och du blir all festflicka på nolltid. Det är verkligen den typ av stil som har det bästa av båda världarna. Vi älskar, kärlek, kärlek!

Okej först, den här toppen som denna modell har på sig är rak eld. Men inte bara gräver vi hennes modekänsla, vi gräver också hennes frisyr. Det är en av de mest perfekta frisyrer för axel längd lockigt hår som vi kunde hitta. Det är lite rörigt, men med slit slitna på det sättet. Vilket är definitivt det som gör det så fantastiskt. Särskilt med denna honunga blonda hårfärg har hon!

Dessa framhäver dock !! Herregud. Vi har huvud över klackar för denna frisyr. Håll ditt hår en längd, utan skikt och det är ultimat lockigt natur … Bara wow. Helt enkelt wow. Det är inte bara wow, men du kommer att wowing människor till vänster och höger vart du än går.

Scrunchy curls är helt ninties. Men den goda nyheten är att nittiotalet stil gör en comeback. Från denim till sneakersna till salu just nu är nittiotalet helt IN. Hur uppnår du detta vackra utseende? Hårspray … Och mycket av det där. Få dina snäva krullar våta, spray sedan sprutspray (eller använd gel) och kom till scrunchin ‘med dina händer. Lätt peasy citron squeezy, vän.

En ljus blond kröna, perfekta lockar och alla längder på axlarna. Det här är en bra stil att bära och det verkar helt glamoröst. Men det skulle vara så sött i en hästsvans också. Oavsett om du letar efter något stilrent, avslappet eller helt rättfärdigt, är det här den perfekta frisyren för dig. Vi är säkra på det.

Vi älskar denna ginger hårfärg och axel längd curl combo. Det är helt underbart på alla sätt och definitivt gjort vår lista av en anledning. Dessa krullar är lite snabbare, men det är det som gör den här stilen så dålig som den är. Wild är det ord som vi skulle använda för att beskriva det. Men helt perfekt samtidigt.

Gör brunetter eller blondiner det bättre? Tja, om vi refererade just den här bilden, skulle vi behöva säga brunetter. Även om båda färgerna helt kan rocka den här frisyren. Vi älskar det vågiga banget och vi vill ta det tillbaka ASAP.

Vi är infatuated med dessa blanka, löst lockiga lås som sitter vid denna modellens axlar. Vi tror att hon stenar det och vad är det att säga att du inte kan rocka det också? Vi tycker att det här är en bra stil för svart hår, brunt hår eller rött hår. Men om du vill ha blont hår, så skulle det inte heller vara lurat på dig.

Denna typ av krullning är mer av en krökt krullning. Och vi är helt enkelt kär i det. Vi älskar allt om det. Och vi menar allt. Den har den totala sassfaktorn som du bara kan leta efter. Och dessa typer av krullar fungerar riktigt bra med grovt hår!

Silver hår? Bryr dig inte! Hon ler, förmodligen för att hon är så glad med sina lockar på den här bilden. Det här är definitivt krullar som uppnås genom att använda ett krusjärn. Men det är inget fel alls. Curling strykjärn är lätta att använda, därför är det lika enkelt som 1, 2, 3 för att få dessa krullar.

De perfekta lockarna existerar inte. Åh vänta, ja, de gör det. Och de är här! Allt vi kan säga om den här frisyren är … WOW! Och hon lade till en bomber subtil ombre där för att verkligen få henne att se ut. Så om du letar efter något vackert, enkelt och bra … Titta inte längre. Det är precis här.

Hon dödade verkligen denna look! På ett bra sätt, förstås. Underskatt aldrig kraften hos en enkel axelhårig frisyr. Det går långt! Och vi är säkra på att du kommer att döda scenen om du väljer den här också. På ett bra sätt, förstås!

Varför blinkar hon? Vi kan inte säkra, men det är troligen för att hon känner den ultimata sassfaktorn med den här fantastiska frisyren. Loose curls, silver hår, axel längd. Vad ska inte vara kär i här? Verkligen berätta för oss, för vi kan inte hitta någonting fel med det alls.

Dessa lösa ringtyp av krullar är allt vi kan drömma om att ha och dra av. Självklart kan inte alla dra av det här utseendet så bra hon kan, men det gör inte ont för att försöka. Det är trots allt extremt vackert.

Ringlets cascading över fler ringlets. Detta är en fantastisk frisyr. Och vi älskar att det når precis ovanför axlarna, för en sorglös och förenklad stil. Inte bara det, men de färgerna är fantastiska. Hon har två toner och vi älskar hur de vackert blandar sig för denna fantastiska stil.

Vill du bli lite snällare med ditt utseende? Säkerligen har en av våra läsare där ute blivit rullar för något just så här! Vi vet att du är ute! Lägger en färgsticka till en normal ton, med vågigt lockigt hår kommer att få dig att se ah-labyrint på alla sätt! Och du kommer definitivt att fånga stirrar när du går in på någon plats. Bra stirrar. Avundsjuka stirrar. Så var inte nervös för att rocka den här stilen, för det är bombgravningen.

Halvtäta lock är allt raseri. Och vi kan helt se varför de skulle vara. Nu försök kasta dem upp i en halv pinned up stil och du kommer vara redo att rocka varje tillfälle. Vi tycker att det här bara är vackert och ett bra utseende för någon.

Den fantastiska saken om denna axel längd frisyr? Det krävs inte mycket för att dra av det. Du kommer definitivt att dra av den i-just-rolled-out-of-bed look och det kommer att se fantastiskt ut! Det är lätt att dra av och definitivt lätt på ögonen också.

Aly Michalka drar av sig den här lockiga axel längdens frisyr som en chef. Så varför skulle du inte kunna? Vi ser ingen anledning att du inte ser röda mattan klar med den här frisyren. Gör du?

Inte för lös, inte för tight. Den här typen av lockigt är rätt, smack dab, mitt i allt som du förmodligen letar efter. Detta är otroligt ett bra utseende och ger dig ett vildare utseende. Människor kommer definitivt att blåsas bort av denna stil.

Denna frisyr realiserar verkligen hela axel längd prövning. Det beror på att hon håller hårets botten tjockare och bara har lager där hennes långa smällar är. Vi är med i det. 100% i det för att vara exakt.

En bra stil för de av er som är ute ute som vill lyfta fram en naturlig kröning. Om du har naturligt lockigt hår, kanske det inte är en dålig idé att prova den här stilen på storlek för ett tag. Vi satsar på att du får 5/5 stjärnor av dina vänner och familj om du gör det.

Vi trodde inte att J-Lo kunde bli mer perfekt än hon var redan. Jo, vi hade fel. Hon klipper absolut denna lockiga axel längd frisyr som ingen annan. Vi gillar att pärlorna är kortare än resten av hennes hår, men allt smälter samman så smidigt för en perfekt stil.

Prata om en isdrottning, va? Vad menar vi med det? Dessa frostiga höjdpunkter ger oss frossa på alla sätt. Vi älskar kontrasten av superljushöjdpunkterna mot den supera mörka basfärgen. Snyggt är det enda rätta ordet vi kan tänka oss att beskriva detta utseende.

Hon ser en blick i hennes ögon som hon vet att hon är heta saker. Och vi kan se varför! Denna axel längd frisyr för lockigt hår är balling. Det skulle vara perfekt för en utflykt eller en natt på klubben. Eller du kan använda den för både på en dag! Vem stoppar dig? Vi är inte, vi uppmuntrar dig istället.

Och den här modellen lear förmodligen eftersom dessa mycket lösa, vågiga lockar får henne att må bra. Skämtar bara, vi har ingen aning om varför hon ler, men vi kan verkligen bara anta att det beror på att hennes hår är fantastisk på alla sätt!

En annan bob för böckerna faktiskt. Denna lockiga frisyr har våra hjärtan svullna upp med glädje. Hon ser helt affärsmässigt, men vi satsar om du lägger henne i en festklänning, hon skulle se lika fantastiskt ut som hon gör nu!

Dessa hårdare krullar gör oss gröna av avund. Vi älskar dem! Och säkert ska du också. De parar perfekt med en bob. Så om du letar efter ett snitt med denna kröllestil eller om du letar efter lock med denna snittstil har du hittat din match i himmelen. ]

Och dessa lockar har oss som vill ändra vårt hår ASAP. Super enkel men ändå super chic. Och vi räddade det för sist, för det är en av de bästa!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More