50 Spektakulära Pixie Cut-förslag

50

Långt borta är de dagar då korta hårklipp var bara för killar. Kort dos är inte bara populär bland kvinnor i alla åldrar, men de har en distinkt chic beröring som bara dessa slags hårklipp kan få. Bland dessa är pixie cut ett av de sötaste sätten att rocka super korta låser glamoröst. Du kan matcha din pixie haircut med en lysande färg och göra den kortare eller längre, med eller utan pärlor och så rak eller lockig som du vill. Se hur du kan få din drömpixie nedan.

1. Dark Shaggy Locks

shaggy pixie cut

Om du syftar till enkel glam är allt du behöver göra att röra med en rak pixie cut. Du kan behålla din naturliga hårfärg och hålla den hakig runt för ett lekfullt utseende.

2. Pixie Cut med back-Side Swept Bangs

Pixie Cut med Back-Side Swept Bangs

I de flesta fall hittar du pixie haircuts med långa hängslen som täcker pannan. Men det här hårklippet kan se lika vackert ut som att bandet svepte tillbaka och till sidan. Det här är en bra idé om du har en mindre panna och du vill lägga till mer volym till toppen.

3. Lång Pixie Cut med Bangs

Lång Pixie Cut med Bangs

När du talar om bangs så ser du snart att de är definitiva för ett brett utbud av snygga pixiesnitt. För att hålla den nonchalant inställningen till din frisyr, få en pixie haircut med långa smällar och rake fingrarna genom dem till sidan.

4. Kort Silver Ombre

Kort Silver Ombre

Ombre hår ser underbart ut på alla typer av hårlängder. Även om denna färgteknik typiskt är förknippad med långa lås, har en kort hårklipp med mörka rötter en unik effekt. Färgning av tipsen en ljus färg, som silver, ger hela utseendet till livet.

5. Naturlig och snygg Pixie Cut

Naturlig och Messig Pixie Cut

Koppar är en fantastisk naturlig hårfärg som alltid kommer att vara i stil. Toppa allt av med en kort, A-linje haircut som den i bilden ovan gör den perfekt. Du kan också klämma fast bandet från tid till annan för att byta blick.

6. Shaggy Pixie Cut In Pastel

Shaggy Pixie Cut In Pastel

Fairy hår är en av de sötaste trenderna för att slå skönhetsindustrin. Det här är det perfekta exemplet på hur du kan para ett roligt kort frisyr med pastellfärg som lavendel. Resultaten är utan tvekan ögonsocker.

7. Pixie med Short Bangs

Pixie med Short Bangs

Natalie Portman kan rocka en pixie ganska som ingen annan. Den berömda skådespelerskan visar också att du inte nödvändigtvis behöver lämna din knäppa länge efter att den här hårklippningen är på plats. Känn dig fri att välja korta hårspetsar för en fin, bohemisk touch.

8. Bourgogne Asymmetri

Bourgogne Asymmetri

Varje djupröd färg kommer alltid att se utestående på håret, speciellt om dina ögon är en kontrastfärg som grön. Om det här är hårfärgen för dig, överväga en asymmetrisk pixie cut med en lite rakad sida. Det kommer att rama ditt ansikte gorgeously.

9. Turkos Pixie Cut Long Bangs

Turkos Pixie Cut Long Bangs

Ett annat sätt att bära långa smällar med en kort hårklipp är att lägga till en spännande färg. Någon rik nyans, från livlig stål turkos till jämn varm rosa, kommer att komplettera en pixie haircut vackert.

10. Layered och Tousled

Layered och Tousled pixie cut

Ta på lagren! Ett av de bästa sätten att få det röriga, edgy och tousled look är att fråga din frisyrer att skära ditt korta hår i lager.

11. Blond Pixie Cut Undercut

Blond Pixie Cut Undercut

För att hugga dig till kort hår perfektion, kan du kombinera basen av en pixie haircut med en djärv underskott. Denna tomboyish frisyr är förvånansvärt feminin och charmig för de lyckliga galsna, modiga nog att experimentera med den.

12. Svart Pixie Cut med Finger Waves

Svart Pixie Cut med Finger Waves

Få frisyrer kan jämföras med den äkta retro skönheten som fingervågor eller lockar ger. Du kan ställa ditt hår så långt när som helst, oavsett dess längd. När det gäller pixie hårklippningar är resultatet fantastiskt.

13. Cotton Candy Pink

Rihanna är ännu en kändis som visar att snittet ska vara på din lista över hårklippningsalternativ för nästa möte på salongen. R & B-prinsessan visar inte bara hur fantastiskt frisyren ser ut, utan också hur du kan ta den till nästa nivå med en unik färg.

14. Super Curly Pixie Cut

Super Curly Pixie Cut

Förbättra dina naturliga krullar med en välskuren pixie cut. Det sätt som hårklippningen är gjort ger ännu större volym och dynamik till dessa redan studsiga lås. Ett val som bör beaktas av alla lockiga tjejer om de vill klippa sitt hår.

15. Platinumblondin med lila höjdpunkter

Platina Blonde med Lila Höjdpunkter

I en värld dominerad av ombre och balayage, varför inte rebel och få några levande höjdpunkter? Platina blont hår klippt i en pixie mode ser ännu bättre ut med några ljusa strimmor.

16. Kort Pixie Cut In Blue

Kort Pixie Cut In Blue

Oavsett om du växer ut en buzz cut eller du vill välja en super kort pixie, kan du enkelt överväga denna stil som ett alternativ. Körsbäret på toppen för denna snitt och stil är den lysande himmelsblå som kontrasterar fantastiskt med blek hud.

17. Afro Mohawk

Afro Mohawk

Inte bara är afrokrullarna helt fantastiska, men de har också makt att göra huvuden vända, oavsett hur de är stylade. Hårklippningen som presenteras ovan är mer som en twist mellan en pixie och en mohawk, med resultat som inte ser något mindre än lockande ut.

18. Fire Gradient

Fire Gradient pixie haircut

Varje eldig personlighet kan överväga en liknande hårfärgskombination. Denna röd-orange-gul övergång ser magnifik ut på olika hårlängder, kort inkluderat. Nyckeln till att spika utseendet är att koncentrera gradienten på pärmarna och överdelen.

19. Rock Star Pixie Cut Black Hair

Rock Star Pixie Cut Black Hair

Född att vara vild? Få en frisyr som gör din attityd rättvisa! Denna punk chic pixie är utformad i tousled spikes och rakad på båda sidor och baksidan. Du bör definitivt titta på den här idén om du har ett litet eller ovalt format ansikte.

20. Vågig och stilad upp

Vågig och Styled Up

Vågor välkomnas alltid när man pratar om pixiesnitt. Naturligt vågigt hår låter dig enkelt städa dig till ditt favoritutseende (och en liten mängd hårprodukter).

21. Retro och Edgy Curly Hair Pixie Cut

Retro och Edgy Curly Hair Pixie Cut

Fingervågor är inte den enda retro frisyren som fungerar fantastiskt med pixie haircuts. Du kan också gå för tjockare krullar stilade framåt. För att göra utseendet ännu mer speciellt, låt sidorna och baksidan vara lite kortare än resten.

22. Naturliga höjdpunkter

Naturliga höjdpunkter pixie haircut

För att fortsätta vår lista med kändisar som vet hur man bär en pixie-skärning felfritt, förtjänar Tyra Banks en av de bästa platserna. Den supermodellen visar hur några honey-höjdpunkter kan göra skärningen mer intressant.

23. Navy Blue Long Bangs

Navy Blue Long Bangs

Vi rekommenderar alltid marinblå som en balanserad hårfärg som inte ingår i jordtonpaletten. Det är en levande beröring till din frisyr utan att överdriva med ljusa nyanser. Det är ett utmärkt färgval för din nya pixie.

24. Chic Pixie Cut Curly Hair

Chic Pixie Cut Curly Hair

Även om ditt hår är mellan vågigt och lockigt, ser det fortfarande vackert ut på en pixie cut. Precis som med de flesta andra idéer på vår lista rekommenderar vi att du formar hela frisyren kreativt, med kortare sidor och långa, läckra smällar.

25. Grön och vågig Pixie Cut

Grön och vågig Pixie Cut

Vågigt hår ser inte bara charmigt ut på pixiehårklipp, men också när det är upplyst med en livlig färg. Grön är inte det vanligaste alternativet, men det är verkligen en idé om du vill sticka ut snyggt.

26. Rosa till blond Spiked Ombre

Rosa till Blond Spiked Ombre

Rosa och blont går ofta hand i hand när man pratar om hårfärger, så varför inte blanda dem för den pixiehårklippningen du alltid har drömt om? Ett funky sätt att stila det är med mjuka spikar, så bli inspirerad av bilden ovan för supera fina resultat.

27. Sida Rakad Pixie Cut

Sid Rakad Pixie Cut

Om du är upprorisk i hjärtat kan du gå hela vägen med din rakade pixie cut. Istället för att bara förkorta en sida kan du raka ner den för att accentuera formen på din frisyr. Det fungerar för alla hårfärger och texturer, så tveka inte att ge det ett steg.

28. Hur växer man ut ett pik med stil

Hur växer man ut ett pik med stil

Korta haircuts är utmanande att växa ut medan de fortfarande ser snygga, speciellt buzzskurvor, pixie haircuts eller något som involverar rakning. En exceptionell lösning är att gradvis växa håret i en bob och forma det under vägen.

29. Asymmetrisk Pixie Cut för rund ansikte

Asymmetrisk Pixie Cut för rund ansikte

Vi har redan presenterat idén om en asymmetrisk hårklippning, men vad händer om du tar det till nästa nivå? Du kan lämna längre sida för att likna en lång bob, så att den motsatta kan bli kort och söt.

30. Vacker Blond Afro Buzz Cut

Vacker Blond Afro Buzz Cut

Vi vet redan att afrohåret är bländande i alla former och storlekar. Men vad händer om du vågar gå för en buzz skuren i en varm skugga av blondin medan du är på den? Original och djärv, den här frisyren är idealisk för damer med ovala ansiktsformer.

31. Pastellblå Rund ansikte Pixie Cut

Pastellblå Round Face Pixie Cut

Om du har ett runt ansikte, kan den bästa typen av pixie frisyr du kan gå för är med full bangs, antingen direkt ner på pannan eller försiktigt svepas åt sidan. Om du är i tvivel om färgen är denna stål pastellblå nyans precis vad du letat efter att skina.

32. Lila, Mörka Rötter och Rakad Sida

Lila, Mörka Rötter och Rakad Sida

Pasteller är verkligen trending, men det betyder inte att du inte kan prova en levande färg som lila. För att bibehålla ett balanserat utseende, överväga en underskott och lämna dina rötter din naturliga hårfärg.

33. Växa ut en Pixie Cut i A-line Bob

Att växa ut en Pixie Cut i A-line Bob

Ett annat alternativ för att odla en pixie snitt är en elegant A-line bob. Du kan göra frontdelen längre eller kortare, beroende på dina önskemål, men nyckeln är att få den snygga A-linjen från baksidan.

34. Platina Pixie Cut med långa Bangs

Platina Pixie Cut med långa Bangs

I genomsnitt är platina vit, silver eller ask blond de mest populära färgerna för pixie hårklippningar för ljustonade kvinnor. Den här bilden visar hur en bit av var och en av dessa nyanser kan blandas harmoniskt för den ultimata platinfärgen.

35. Extra Long Bangs Styled till sidan

Extra Long Bangs Styled till sidan

Även när du växer ut en pixie kan du stile den om några minuter och se glamorös ut. Kasta helt den övre delen till sidan och tillsätt lite hårspray eller mousse för att hålla den på plats. Du kommer att älska hur det visar sig.

36. Kort Ginger Pixie Cut för tjockt hår

Kort Ginger Pixie Cut för tjockt hår

Naturligt rött hår är verkligen en skönhet att se. Ännu mer, när det formas mästerligt, kan det bli en frisyr som är elegant och sportig samtidigt. Som en sidotal fungerar detta också för kvinnor som har färgat sitt hår ljusorange.

37. Röd Pixie Cut med Bandana

Red Pixie Cut med Bandana

Går några nyanser mörkare, burgundy är en härlig passform för pixiesnitt. Om din frisyr har långa knappar, kan du stifta dem tillbaka på ett retro sätt och knyta en bandana runt. Den kan bäras med fina eller avslappnade dragningar lika.

38. Naturlig Kort Bröllop Frisyr

Naturlig Kort Bröllop Frisyr

Vad kan kvinnor med prickskärningar göra för bröllops frisyrer? Det är enkelt – allt du behöver är det perfekta tillbehöret och du kommer vara bra att gå på nolltid. För en naturlig tillvägagångssätt, överväga en omslagskrona av blad eller blommor.

39. Silver Tillbehör Bröllopsstil

Silver Tillbehör Bröllopsstil

Om du vill ha din frisyr att matcha dina smycken, kan du välja silver tillbehör som den som presenteras ovan. Du kan också lägga till några pärlor om dina brudsmycken innehåller dem, precis som pärlor.

40. Hur Style Pixie skärs med flätor

Hur Style Pixie Cut med flätor

Flätor verkar som den sista typen av styling du skulle drömma om du har kort hår. Ändå är det inte omöjligt alls om du har långa smällar. Du kan till och med ha kul med en vinklad fransk flät. Bara se till att du säkra den med en hårknytning så att den inte kommer att ångras.

41. Metalliska pasteller

Metalliska Pasteller

Om du dras till pastellfärger men vill leva upp lite, ge färgen en metallisk glans. Denna glänsande effekt fungerar för olika pastellfärger, från lila och rosa till blått eller grönt.

42. Glam och Edgy Pixie Cut

Glam och Edgy Pixie Cut

Vem sa någonsin att du inte kan kombinera glam med edginess? Denna skiktade pixie haircut gör exakt det. Dessutom kompletterar den snygga askblonda färgen utseendet otroligt.

43. Long Shaggy Front Bangs

Long Shaggy Front Bangs

En spännande aspekt om pixiesnitt med långa smällar är att de kan vara naturligt stylade på tre olika sätt. För det första kan du svepa ditt knä till vänster på pannan. För det andra, försök motsatsen, på höger sida. För det tredje, tousle dem direkt ner din panna.

44. Silverflätad hårkrona

Silverflätad hårkrona

I stället för att köpa en krona, varför inte göra en från ditt eget hår? Helt enkelt fransk flätar dig runt huvudet och stiftar slutet av flätan bakom örat. Den skimrande silverfärgen är en fantastisk bonus.

45. Styling Pixiesnitt för fint hår

Styling Pixie Cuts för fint hår

Bortsett från franska flätor, kan vissa pixie haircuts också stylas till fishtail flätor. Om du har fint hår kan du väva några främre lås i en tunn fiskstjärtfläta till sidan.

46. ​​Elektrisk Turkos Messig Pixie

Elektrisk Turkos Messig Pixie

Vrid intensiteten av din pixie hårklippning i ett snäpp med denna lysande skugga av turkos. Det är i grunden den ljusare versionen av pastellen vi pratade om i början av den här guiden, så gärna jämföra dem.

47. Snyggt Pixie Cut Round Face

Snyggt Pixie Cut Round Face

Ett annat sätt att se till att din pixie haircut smickrar din runda ansiktsform är att hålla den med normal bangs runt. Håll dem fulla, tjocka och trimmade strax ovanför dina ögonfransar för den perfekta effekten.

48. Growing Out Pixie Cut med flätor

Growing Out Pixie Cut med flätor

Kombinera vändningar och flätor för en fantastisk pixie frisyr. Du kan ta två strängar på ena sidan, vrida den övre och fläta den andra.

49. Graceful Curls

Graciös Curly Pixie Cut

Håll krullarna runt din hårklippning, även om du bestämmer dig för att hålla sidorna kortare. Om ditt hår verkligen är lockigt naturligt behöver du inte ens hårprodukt för att behålla den underbara formen.

50. Short Rainbow Ombre

Kort regnbåge Ombre

Slutligen vill vi avsluta vår inspirationsguide med den djärvaste av alla pixie cut färgkombinationer – regnbåge. Det är faktiskt ett vågat val, men det kombinerar vackert lager efter lager av levande färger.

Därför finns det massor av pixie cut idéer du kan kasta runt tills du får den perfekta klippan och stilen för dig. När du gör ditt slutgiltiga val, glöm inte att tänka på färg, hårlängd, textur och ansiktsform så att du kan få den mest smickrande kombinationen. Njut av!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More