50 strålande vävda frisyrer

52

Weave frisyrer ger ett brett utbud av skönhetsalternativ för kvinnor med afro-texturerat lås. I huvudsak är de hårförlängningar som är med antingen verkligt mänskligt hår eller syntetiskt hår för fler kvinnor som önskar volym eller längd. Oavsett om du väljer inslag, nätväv, lim-in / hårbindning eller fusionväv, kan du njuta av en mängd möjligheter till ett nytt utseende. Bli inspirerad av några av våra favoritidéer nedan.

1. Kortvävda frisyrer

Kortvävda frisyrer

Vill du hålla dina lås kort och flirta? Du kan gå för denna kategori av väv, allt lätt att underhålla och stil. Förutom de snygga och mjuka vågorna tycker vi också att du borde hålla rubinröd färg i åtanke som en idé.

2. Updo frisyrer

Updo frisyrer

Rihanna är en oändlig inspiration för frisyrer. I det här skottet kan du bli inspirerad av hennes röriga men ändå stilrena updo för styling din väv. Det fungerar otroligt för kvinnor som har långa och lockiga eller vågiga hårförlängningar.

3. Frisyrer med vävfibrer

Frisyrer med vävfibrer

Flätor är också ett fantastiskt sätt att använda hårförlängningar. Det finns många flätade stilar du kan prova, allt från lådor eller senegalesiska vändningar till Ghana flätor eller cornrows med förlängningar. Detta foto visar ett alternativ som du kan börja med.

4. Curly Auburn Tips

Curly Auburn Tips

Varför inte lägga till en nypa färg till dina hårförlängningar? Denna underbara, lockiga väv sticker ut genom diskreta färgade tips. I det här exemplet visas hur auburn skulle visas som ett färgval, men känner dig fri att leka med dina favoritfärger.

5. Weave frisyrer för naturligt hår

Weave frisyrer för naturligt hår

Om du vill förlänga ditt naturliga hår med ett lika naturligt resultat, kan du alltid välja lockiga väv. Precis som i exemplet ovan har den just tillräckligt med färg för att göra resultaten original. Välj önskad längd och omfamna dessa lockar!

6. Medium Length Weave frisyrer

Medellånga vävda frisyrer

En hel del kvinnor väljer medium som den perfekta längden för sina hårförlängningar. Det är det mest välbalanserade längdalternativet, eftersom det inte är för långt att vara hektisk för underhåll, men inte för kort för begränsade stylingidéer heller.

7. Ljusa nyanser

Ljusa nyanser

Djärva kvinnor förtjänar ett utseende lika spektakulärt som deras personlighet. Om du följer oss på Hair Motive vet du redan att vi älskar lila frisyrer. Så här kan en livlig nyans av lila se på din väv.

8. Sunny Blonde Vibes

Sunny Blonde Vibes

Fick du solstråle i fickan? Visa det i ditt hår! Blondin är alltid ett vackert hårfärgningsmöjlighet på grund av den värme och välkomnande atmosfären. Om gula toner inte är din sak, kan du också överväga de isiga eller platinaalternativen som finns till hands för din blonda nyans.

9. Långvävda frisyrer för runda ansikten

Långvävda frisyrer för runda ansikten

Utan tvekan finns det vävda frisyrer som är tillgängliga för smickrande ansiktsform. Om ditt ansikte är rund kan du till exempel välja en längre väv med mjuka krullar som försiktigt faller över varje axel. De kommer att rama ditt ansikte charmigt.

10. Rich Violet

Rich Violet

Ett annat sätt att du kan rocka lila hår i dina förlängningar är att tona ner det lite. Denna djupa, mörka och bländande nyanser av violett är idealisk för kvinnor som vill komma närmare sin naturliga hårfärg samtidigt som den blir skraj.

11. Weave frisyrer för tonåringar

Weave frisyrer för tonåringar

Om du fortfarande är i skolan kanske det inte är lämpligt att experimentera med fördröjda färger eller stilar för ditt hår. Men du kan välja naturliga vävda frisyrer som också kompletterar dina funktioner, som det här långa och lockiga utseendet.

12. Ash Blonde väver

Askblond väv

Både aska blond och aska brunt har tagit frisyrvärlden med storm i år. Denna fantastiska färg fungerar för alla typer av väv, för kvinnor med alla olika hudtoner. Du kan också använda klippningen i detta exempel för inspiration.

13. Subtila höjdpunkter

Lite inser vi hur mycket av en effekthöjdpunkter kan ha på vilken frisyr som helst. Även de subtilaste höjdpunkterna lägger till tillräckligt med socker, krydda och allt som är trevligt att göra din vävglans. För en naturlig tillvägagångssätt, överväga jordtonens höjdpunkter.

14. Mjuka Curls Weave frisyrer

Soft Curls Weave frisyrer

En av de ständigt gröna trenderna som vi aldrig kommer att få nog av består av stora, mjuka, lösa lockar. Kvinnor som letar efter längre vävda frisyrer kommer att njuta av den här idén speciellt, för den avslappnade men eleganta stilen.

15. Bob Weave frisyrer

Bob Weave frisyrer

Om vi ​​var tvungna att göra en lista över våra topp 3 hårklipp av hela tiden, skulle bob definitivt vara bland dem. Denna lekfulla och förtrollande stil är generös från otaliga synpunkter, från enkel styling till flera längdval.

16. Mycket långt rakt hår

Mycket långt rakt hår

Passionerad om extremt långt hår? Våga bära den och få den att lysa! Medan du kanske behöver investera mer tid i styling, vård och underhåll, är resultaten inte mindre än fenomenala.

17. Pixie Haircut Weave frisyrer

Pixie Haircut Weave frisyrer

Ännu en idé för korta vävda frisyrer är den glamorösa pixie. Precis som bobs, kan pixie haircuts vara antingen riktigt kort eller längre, som i det här exemplet med långsidans bangs. Oavsett vilken längd du går för, glöm inte att bära den här typen av väv med attityd.

18. Låga ponnytappar

Låg ponytails

Söker en semi-formell, affärer avslappnad slags väv frisyr? Underskatt aldrig kraften hos en låg hästsvans. Medan det tydligen är en av de snyggaste professionella frisyrerna, är det också en söt idé för skolan eller en trevlig dag ute i staden.

19. Asymmetriska vävda frisyrer

Asymmetriska vävda frisyrer

Under de senaste åren har asymmetriska hårklipp fått mer popularitet än någonsin. Även när det gäller vävda frisyrer kan du upptäcka många ojämna bobar som favoriter. Tänk på en något asymmetrisk stil som den här.

20. Retro frisyrer

Retro frisyrer

Mjuka krullningar eller vågigt hår kan formas på ett överflöd av sätt. Om du är förälskad i retrostilar, kommer du att älska detta ta på långvävsstil. Se till att du delar ditt hår till sidan för effekten du letar efter.

21. Sidkrypta Bangs

Sida sopade Bangs

När man talar om sidodelar är sidoslagna pärlor också en bra idé för din väv. Kombinera dem med axel längd förlängningar och stora lockar och du har en frisyr att dö för. Titta bara på all den volymen!

22. Långa Bob Weave frisyrer

Long Bob Weave frisyrer

På ett eller annat sätt kommer vi alltid tillbaka till bobs på något sätt. I det här förtjusande exemplet kan du se hur en lång bob skulle se ut som en väv frisyr. Vi kan enkelt garantera sin trendighet och oemotståndliga överklagande.

23. Golden Weave frisyrer

Golden Weave frisyrer

Om du inte är förtjust i excentriska hårfärger men ändå vill testa en annan nyans på din väv, kan du gå till guld. Denna sublima, honungsguldblondin med mörka rötter gör dig gnistrande vart du än går.

24. Lowlights Idéer

Lowlights Idéer

I stället för att lägga till höjdpunkter i din väv, vad sägs om lowlights? Du kan prova den här idén om du längtar efter en söt men ändå subtil vridning till en genomsnittlig solid färg. Ett utmärkt sätt är att behålla din naturliga hårfärg och lägga lite rödbrun till tipsen.

25. Flerfärgade höjdpunkter

Multicolor Highlights

Ändå kan du ha en fantastisk tid som experimenterar med färg. Vissa kvinnor kommer att älska pastell och ljus färgblandning i dessa höjdpunkter mixa, medan andra kanske vill använda bara en av dessa toner i deras vävda frisyrer.

26. Ombre Weave frisyrer

Ombre Weave frisyrer

Om du vill flaunt två fantastiska färger i ditt hår är ombre ofta det bästa sättet att gå. Du kan börja med en mörkare färg på toppen och arbeta dig ner till dess lättare version. Ändå kan du blanda dina egna favorittoner också.

27. Half Up Weave frisyrer

Half Up Weave frisyrer

Styling din väv kan ge timmar i slutet av kul och kreativitet. Om du har en förlust av inspiration och vill ha en idé att få dina kugghjul att gå, kan du alltid lita på halv upp halva ner frisyrer för elegans och attityd.

28. Wet Look

Wet Look

Krokiga eller vågiga hårförlängningar ser dödsdöda vackra ut med ett “vått utseende”. Med hjälp av rätt hårprodukt kan du återskapa detta utseende och känna dig som en exotisk, ö gal hela dagen.

29. Deep Balayage

Deep Balayage

Balayage är en färgmetod som fungerar fantastiskt för både ljusa och mörka hårfärger. Om du har ett sinne på en djupare ton är detta mörka violetta balayage den perfekta idén för dig. Det uppmärksammar inte bara ditt hår, men det smälter vackert med din naturliga hårfärg.

30. Rosa vävda frisyrer

Rosa vävda frisyrer

Pastellrosa, magenta eller någon annan version av rosa hår är lika populärt som lila hår dessa dagar. Vi kan helt förstå varför, särskilt för kvinnor som söker en utåtriktad, feminin och delikat färg för sina hårförlängningar.

31. Candy Red Weaves

Candy Red Weaves

Röd är också ett annat minnesvärt färgval för vävda frisyrer. Du kan gå för en godisröd som i det här fotot eller prova mörkare toner av burgund eller mahogny. Se vilken du är mest bekväm med och gå till det!

32. Outgrown Pixie Weave frisyrer

Outgrown Pixie Weave frisyrer

Kan inte välja mellan en pixie och en bob för din vävstil? Möt dem halvvägs med en outgrown pixie hårklippning som den här. Det har just nog av varje frisyr för att ge dig det bästa av båda världarna på ett mycket snyggt sätt.

33. Chignon frisyrer

Chignon frisyrer

Ärligt talat, få updos kan leva upp förfiningen av chignon. Om du har en viktig eller fancy händelse som kommer upp och har längre hårförlängningar, bör du definitivt överväga att styla ditt hår på detta smakfulla sätt.

34. Weave frisyrer med Bangs

Weave frisyrer med Bangs

Bangs är tillbaka och blomstrar mer än någonsin bland hår trender. Oavsett om du får dem raka eller dela dem till sidan, kan du vara säker på att du kommer att bli överraskande på något sätt. Denna axel längd vävning, till exempel, ser exceptionell ut med full bangs.

35. Färgsmältning

Färgsmältning

Om du är bland de kvinnor som älskar att leka med färg, kommer du att bli kär i denna smältide. Om dina förlängningar är tillräckligt långa, kan du blanda olika nyanser från samma levande färgpalett.

36. Hackiga axellängd frisyrer

Hackiga axellängd frisyrer

Det är ingen tvekan om att Tyra Banks är en lockande kvinna och permanent inspiration för allt skönhetsrelaterat. Det vi tycker mest om utseendet hon sportade här är den hakiga axellängden skär för sina förlängningar.

37. Inverterad Bob Weave frisyrer

Inverterad Bob Weave frisyrer

Precis när du trodde att du inte kunde njuta av fler bobstilar, här är en utmärkt idé som du borde komma ihåg. Den inverterade styling och casual sidoplan gör den här fantastiska boben full av volym och glam.

38. Vågiga vävda frisyrer

Wavy Weave frisyrer

En lättillgänglig och super söt frisyr kan enkelt erhållas med en vågig konsistens. Damer som tänker på längre vävningar kan överväga vågigt hår för deras slutliga utseende, oavsett vilken hårfärg de väljer.

39. Silver Balayage

Silver Balayage

En annan balayageide som är känslig, och alltid anmärkningsvärd är silver eller grå. Det är omöjligt att inte ha märkt grannyhårtrenden i år, och detta silverbalayage är säkert att göra dina förlängningar rättvisa.

40. Weave frisyrer med Bun och Bangs

Weave frisyrer med Bun och BangsWeave frisyrer med Bun och Bangs

Med lite kärlek, omsorg och tålamod kan du uppnå denna bild-perfekt vävda frisyr. En av de bästa delarna är att du inte ens behöver få riktiga smällar. Styling proceduren innebär faktiskt att lämna spetsarna av ditt hår framför faux bangs.

41. Bicolor frisyrer

Bicolor frisyrer

Ta gärna emot kornet graciöst med denna tvåfärgade frisyr. Bortsett från de läckra korkskruven lockar frisyren genom den vågiga bicolorblandningen. Testa koppar eller någon annan sekundär ton du drömmer om.

42. Höga hästsvansvävda frisyrer

Höga hästsvansvävda frisyrer

Glöd med förtroende med en elegant och snygg frisyr som en slickad rygg, hög hästsvans. Vi uppmuntrar kvinnor med mycket långa och raka hårförlängningar att tänka på detta som en iögonfallande stylingidé.

43. Dark Teal

Dark Teal

Djupgrön är ännu en färg du kan tänka på för en out of the box-inställning till din extraordinära förlängning. På samma sätt kan du få de mörkare versionerna av blått, rött, rosa eller någon annan modig färg.

44. Dubbla Bun Weave Frisyrer

Dubbla Bun Weave frisyrer

Oavsett om du vill ta ut ditt inre barn eller vill prova en av de hetaste sommar frisyren i år, tänk på dubbla bullar. Den här vävda frisyridén är bedårande och garanterad att göra huvudsving.

45. Hästsvansflätor

Hästsvansflätor

Om du älskar idén om höga ponnytappar men vill lägga till en personlig touch, prova olika braiding idéer. Du kan alltid gå till den enkla, tresträngiga flätan, men vi uppmuntrar dig att ha kul att upptäcka olika stilar.

46. ​​Bold frisyrer

Fet frisyr

Lång asymmetrisk bob, full sida smäll och stänk av färg – vi är redan oåterkalleligt kär. Även om detta är en vågig vävfrans, är den perfekt för kvinnor som känner till sin stil, vad de vill och är inte rädda för att visa den.

47. Bröllopsväv frisyrer

Bröllopsväv frisyrer

Om du förbereder dig för den stora dagen kan din vävda frisyr vara enkel. Allt du behöver göra är att få långa och vågiga hårförlängningar och plocka håret av dina drömmar för att krydda det. Kom ihåg, darlings, enkelhet = elegans.

48. Huvudband vävda frisyrer

Headband Weave frisyrer

Å andra sidan kan ett dagligt tillbehör som kompletterar din väv vara lika enkelt som ett huvudband eller halsduk. Vi rekommenderar särskilt detta hårtillbehör för damer med superhårt, medelstort väv.

49. Pastellblandning

Pastellblandning

Havfruhår är käftfall både för naturligt hår och förlängningar. Dessa härliga babyblå och rosa pastellfärger kombineras briljant i denna hjärtstoppande balayage. Ju längre dina förlängningar är desto bättre blir färgblandningen.

50. Bridal Updos

Bridal Updos

Vi avslutar på en fest med en alternativ brudduk frisyr. Medan vårt första exempel fokuserade på att lämna ditt hår, visar den en utsökt updo med ett fantastiskt vitt tillbehör som passar din bröllopsklänning.

Slutsats

Sammanfattningsvis är vävda frisyrer bland de optimala lösningarna för svarta kvinnor som söker en vacker makeover. Medan det inte rekommenderas att damer tillgriper vävt permanent på grund av potentiell skada på deras naturliga hår, är de en underbar idé för tillfälliga frisyrer. Om du någonsin tvivlar på idéer för din nya väv, tveka inte att återhämta vår lista för inspiration och dela dina tankar genom en kommentar.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More