50 Super Chic Short Haircuts för kvinnor

12

Det finns så många korta hårklippningar för kvinnor där ute som det är svårt att välja. Även om de varierar från medellängd till bobs eller pixies, är alla dessa kortare hårklipp lika stilfulla som alla långa lås. Oavsett om du vill hugga dig till en enorm makeover och eller om du vill hitta inspiration för styling av ditt redan korta hår, kommer dessa skär och styling idéer hjälpa dig. Välj rätt alternativ för dig av våra 50 korta hårklippningar för kvinnor.

1. Korta och lagrade Bobs

Korta och Layered Bobs

Det är ingen överraskning att bobs har blivit några av de trendigaste korta hårklippningarna för kvinnor de senaste åren. Detta är ett otroligt lågt underhållsalternativ som kan rockas i fast färg eller med höjdpunkter. Överväg att få en skiktad bob för något mycket önskat volymförhöjning.

2. Medium Short Haircuts för kvinnor

Medium korta hårklippningar för kvinnor

En lång bob fungerar otroligt för kvinnor i olika situationer. Från att odla en super kort hårklipp snyggt för att göra en övergång från långt till kort hår, har loben allt. Blanda saker med balayage eller ombre för extra glam.

3. Korta hårklippningar för kvinnor med fint hår

Korta hårklippningar för kvinnor med fint hår

Anne Hathaway är solidt bevis på att pixie haircuts fungerar för alla tillfällen, inklusive röda mattan händelser. Du kan välja vilken färg som helst, men jordtoner är de bästa för att bibehålla ett helt naturligt utseende. Förutom detta kan du växa ut din pixie skuren i en bob när som helst.

4. Vågiga och stilfulla Bobs

vågiga och stiliga bobbar

En lite längre A-line bob kan stylas på många sätt, speciellt om du har vågigt eller lockigt hår. Till exempel kan du leka med några lösa flätor som naturligt faller i dina lockar eller vågor. Det är elegant och söt samtidigt.

5. Choppy Long Bobs

Hackiga långa Bobs

Du kan alltid lägga till en kant på din långa bob genom att gå för hakiga ändar. Dessutom ha det roligt med några intressanta färger, såsom askblond eller silver. Det ser underbart ut på både rak och vågig hår.

6. Asymmetriska korta hårklippningar för kvinnor över 50 med fint hår

Asymmetriska korta hårklippningar för kvinnor över 50 med fint hår

Skönheten med snygga hårklippningar som asymmetriska bobbar är att de är tidlösa. Oavsett om du är 20 eller 50, har denna frisyr den perfekta balansen mellan moderna, lämpliga, lockande och eleganta. Det är också super lätt att behålla om du har rakt hår.

7. Mycket söta och mycket korta hårklippningar för kvinnor

Mycket söta och mycket korta hårklippningar för kvinnor

Ha modet att gå super kort med din frisyr? Bra för dig; du kommer älska det! Denna underbara hårklippning är någonstans mellan en buzz cut och en pixie haircut. Inte bara är det en djärv och snygg uttalande, men den ser också gudomlig på damer med ovalformade ansikten.

8. Färgkombinationer för kort hår

Färgkombinationer för kort hår

Blonda, bruna eller röda hårtonkombinationer är ganska normala. Dock har platina blond och svart en fantastisk visuell inverkan. Lägg till vitare nyans över jet svarta undertoner och en perfekt trimmad pixie cut och du får fantastiska resultat.

9. Curly och Red Short Hairstyles

Curly och Red Short Hairstyles

Djupröd är en romantisk hårfärg som kvinnor har blivit kär i i åldrarna. Det ser spektakulärt ut mot alla hudtoner, från blek till oliv eller mörk. Koppla ihop det med mjukt krökta lås och en hoppbob för ett käftfallande utseende.

10. Moderna korta hårklippningar för äldre kvinnor

Moderna korta frisyrer för äldre kvinnor

Kvinnor kan se glamorösa i alla åldrar, oavsett hur långt de är i livet. Det betyder inte ens att de måste färga håret eller spendera mycket tid eller pengar på underhåll. En fab hårklippning för en äldre kvinna kan vara lika enkelt som rockande naturligt grått hår med en stilig pixie cut.

11. Färgrika korta hårklippningar för unga kvinnor

Färgglada korta frisyrer för unga kvinnor

Få ut det mesta av din ungdom med en levande nyans av den färg du vill ha. Oavsett om det är rosa, orange eller en kombination av båda, tveka inte att experimentera när du färgar ditt korta korta hår.

12. Braids och Long Bobs

Braids och Long Bobs

En stor egenskap hos långa bobbar är att de kan stylas enklare än kortare frisyr. Till exempel kan du gå för en enkel fläta på sidan, eller lägga till en till varandra för symmetri.

13. Naturliga korta hårklippningar för svarta kvinnor

Om du föddes med lockor efter lockar, varför inte accentuera dem? En av fördelarna med kort hårklipp är att de erbjuder en dynamisk och voluminös kant till ditt naturliga hår. Låt dina fantastiska lockar studsa naturligt med en hårklippning som den här.

14. Konstnärliga och djärva korta nedskärningar

Konstnärliga och djärva korta nedskärningar

Om du inte är rädd för att bli kreativ med ditt hår och du är villig att tänka dig långt utanför lådan, gå till en unik kort frisyr. Till exempel kan du välja en rakhyvla pixie cut med en rakad design på sidan. Du kommer definitivt att vara en av ett slag.

15. A-line Short Bob Haircuts för kvinnor

A-line Short Bob Haircuts för kvinnor

A-line bobs är verkligen ett populärt val bland korta hårklippningar för kvinnor, och de kommer i alla slags former och storlekar. Du kan kurva bakdelen för ett dramatiskt utseende.

16. Elektriska färger för kort hår

Elektriska färger för kort hår

Regnbågen är allt för dig för att välja djärva hårfärger. Ännu mer så kan du blanda två ljusa toner för en riktigt original frisyr. Pixie haircuts ser fantastiskt ut i levande nyanser, så varför inte ge det ett skott?

17. Casual Short Haircuts för kvinnor med lockigt hår

Casual Short Haircut för kvinnor med lockigt hår

Att behålla lockigt hår är inte lika lätt som det verkar. Men med rätt frisyr kan man ta hand om lockigt hår och bli en vind. Lägg till några lager i en lång bob för naturlig volym utan att försämra håret med kemiska produkter.

18. Invecklade flätor för korta lås

Invecklade flätor för korta lås

Om du är trött på att hålla håret nere och du har en lång bob, utforska den underbara världen av flätor. Möjligheterna är otaliga; från ett fullt huvud av cornrows, till franska flätor, holländska flätor, fishtail flätor och mer. Dessa två snäva, cornrow-liknande franska flätor är ett fantastiskt sätt att börja.

19. Half Up Half Down Short Frisyrer

Halva upp halva korta frisyrer

Det är lite svårare att leka med halv upp, halvhåriga frisyrer om du har kort hår, men bobs fungerar perfekt för detta. Inte bara kommer det att hålla pesky bangs ur dina ögon när man försöker växa ut dem, men det ser också supersöt ut.

20. Snygga korta hårklippningar för kvinnor över 50 år

Snygga korta hårklippningar för kvinnor över 50 år

Kändisar upphör aldrig att inspirera oss till vackra frisyridéer. Till exempel imponerar Lena Headey inte bara genom häpnadsväckande skådespelande, utan också genom naturlig nåd. Denna frisyr kommer att komplimangera ett stort antal kvinnor över 50 år.

21. Snygga korta hårklippningar för svarta kvinnor med runda ansikten

Snygga korta hårklippningar för svarta kvinnor med runda ansikten

Pixie haircuts är smickrande för mörkt tonade kvinnor med runda ansikten, minst sagt. Speciellt när de är utformade med långa smällar, kompletterar pixie haircuts en runda ansiktsform samtidigt som man höjer höga kindben och andra viktiga funktioner.

22. Kort hår Pastellfärger

Kort hår Pastellfärger

Pasteller är några av de finaste nyanser du kan välja mellan för att ändra din hårfärg. Även om du skär ditt hår i en bob kan du smälta två toner från samma palett, som lavendel och periwinkle.

23. Box flätad kort frisyr stilar för kvinnor

Box flätad kort frisyr stilar för kvinnor

Boxflätor är en utmärkt lösning för långsiktig styling. Även om de flesta flaskor är långa, ser de lika chica ut när de är trimmade i en lång bob. Det faktum att loben är inverterad gör resultatet ännu bättre.

24. Fet Bob Colors

Fet Bob Colors

Levande hårfärger blir allt mer populära eftersom kvinnor bryter mot gammaldags gränser för att experimentera med ljusa toner. Det perfekta exemplet på en lekfull men nymodig nyans är denna rika blå. Välkommen att välja den färg som bäst passar din personlighet.

25. Kvinnors korta hårklippningar för tunt hår med tillbehör

Kvinnors korta hårklippningar för tunt hår med tillbehör

Det är enkelt om du har rätt tillbehör när du klipper upp någon hårklippning. Denna styling tips är särskilt användbart för damer som försöker växa ut super korta hårklipp på ett roligt sätt. Allt du behöver göra är att hitta bögen i dina drömmar och placera den försiktigt på sidan ovanför örat.

26. Rock Glam Short Hairdos

Rock Glam Short Hairdos

Om du föddes för att vara vild men ha en hopplös passion för mode, kan du kombinera dessa personlighetsdrag i perfekt frisyr. En skarp pixie cut har precis nog kant för att tillfredsställa din upproriska själ. Ännu mer, det kan färgas i en platina rosa för den glam du önskar.

27. Kort frisättning för svarta kvinnor med inställning

Kort frisättning för svarta kvinnor med inställning

Som du kan se har pixiesänkningar blivit nästan synonymt med attityd och självförtroende. Ta din till en helt ny nivå genom att våga raka sidorna. Du kan lämna dina knuffar länge och locka dem till den glamorösa kanten du letar efter.

28. Retro Short Curly Haircut för kvinnor

Retro Short Curly Haircuts för kvinnor

Å andra sidan kan din pixie haircut vara en symbol för förfining och elegans. För att kanalisera din inre retro filmstjärna, välj en snygg pixie cut som är kammad upp på sidorna. De bild-perfekta locken är glasyren på tårtan.

29. Boho Short Bobs med Fringe Bangs

Boho Short Bobs med Fringe Bangs

Fringe Bangs är söta, snygga och söta samtidigt. Om du är en boho chick i hjärtat kan du hugga dem lite högre än vad du normalt skulle göra. Toppa allt med en felfri, öronlängdskop och du kommer att ha huvuden att vända på nolltid.

30. Kändisinspirerade kortlagda hårklippningar för kvinnor

Kändisinspirerade kortlagda hårklippningar för kvinnor

Oavsett om du är eller inte är en fan av denna tv-personlighet, måste du erkänna att Kris Jenner vet hur man håller på att leta för alltid ung. När det gäller frisyrer visar hon hur kvinnor över 60 år kan behålla sin ungdom med en kort och livlig frisyr.

31. Super korta och smickrande skärningar

Super korta och smickrande skärningar

Dina ansiktsdrag är fantastiska; varför gömma dem bakom en tjock man? Du kan gå hela vägen med en buzz cut för att visa upp din vackra ansikte form och detaljer. Accentuera ditt uttalande genom att bleka ditt hår eller färga det i den färg du vill ha.

32. Helt naturliga korta hårklippningar för afroamerikanska kvinnor

Naturliga korta frisyrer för afroamerikanska kvinnor

Ett alternativ för den supera prickiga kortklippet vi talade om ovan är en naturlig buzz cut. Det ser underbart ut med korta, lockiga rötter, och det är ännu ett sätt att omfamna dina ansiktsdrag.

33. Mellan långa och korta nedskärningar

Mellan långa och korta nedskärningar

Klipp med medellängder är alltid ett bra alternativ om du inte är redo eller inte bara vill ha choklad av alla dina lås. Denna långa inverterade bob i en rik kopparskugga är ett alternativ att överväga säkert.

34. Vågiga och färgglada korta frisyrer

Vågiga och färgglada korta frisyrer

Vågigt hår, bryr dig inte! Ta ut din funky sida med en djup turkos ton som ser strålande ut mot bleka hudtoner. Du kan hålla boben hakig för allroundkanten.

35. Charmiga korta hårklippningar för kvinnor över 40 år

Charmiga korta hårklippningar för kvinnor över 40 år

Trots att många kvinnor väljer riktigt korta hårklippningar när de ålder, kan du ta ett ungdomligt tillvägagångssätt för dig. Fringe bangs, lager och den perfekta nyansen av platina blonde gör tricket.

36. Två Tone Pixiesnitt med långa Bangs

Två Tone Pixiesnitt med långa Bangs

Sångare Keyshia Cole påminner oss om varför korta, asymmetriska hårklipp är så eleganta. Denna sidokraverade pixelskärning med axellängdsfragment ger fantastisk dynamik till ditt övergripande utseende. För att öka effekten, håll dina rötter mörka och färga resten.

37. Snygga korta hårklippningar för kvinnor med tjockt hår

Edgy Short Haircuts för kvinnor med tjockt hår

Kvinnor med tjockt hår vet att det är en välsignelse och en förbannelse samtidigt. Medan det är bra att alltid ha fulla, voluminösa lås, är det lika utmanande att hitta en hårklippning som passar texturen. Denna pojkvänliga snittskärning är idealisk för tjockt hår, eftersom en bit av tousling är allt du behöver för att stila det.

38. Lekfulla och söta korta hårklippningar för kvinnor

Lekfulla och söta korta hårklippningar för kvinnor

En annan söt och upprorisk kort frisyr och styling idé är denna pixie cut med full bangs. Bortsett från de röriga lagren som har egen charm, är utseendet toppat med den perfekta peachy rosa färgen som verkligen gör den komplett.

39. Voluminous Short Hairstyles

Voluminous Short Hairstyles

Sharon Osbourne visar att felfri trimning kan leda till en kort hårklippning med volym för dagar. Det är allt i tekniken, så se till att du hör en stylingexpert om du vill ha snabba lås.

40. Ombre på korta lås

Ombre på korta lås

Ombre hår är lika trendigt som någonsin, med damer som rockar två nyanser i alla färger du kan tänka dig. Kort hår är inget undantag, speciellt om du sportar en bob. För en naturlig tillvägagångssätt lämna din naturliga hårfärg vid rötterna och blekna till blondin.

41. Snygga korta hårklippningar för kvinnor av färg

Snygga korta hårklippningar för kvinnor av färg

Rihanna vackra bob är en inspiration för kvinnor i alla åldrar som söker kort hår. Det ser fantastiskt ut, oavsett om du är 20 eller 60 år gammal. Förutom detta är det lätt att stila om ditt hår är naturligt rakt.

42. Bäst korta frisyrer för kvinnor på bröllopsdagar

Bäst korta frisyrer för kvinnor på bröllopsdagar

Om du är redo att knyta knuten, är ett elegant tillbehör allt du behöver för din korta brudhår. Till exempel, ett vitrosa tillbehör är precis vad du behöver för en raffinerad halv upp halv stil för att gå med din klänning.

43. Styling Idéer för långa Bobs

Styling Idéer för långa Bobs

Långa bobs tillåter otaliga stylingidéer att komma till liv. Du kan vrida två flätor på varje sida och använda ett hår slips för att föra dem i denna härliga halva upp halva ner frisyren.

44. Eleganta korta hårklippningar för kvinnor över 60 år

Eleganta korta hårklippningar för kvinnor över 60 år

Detta är en klassisk frisyr för kvinnor under andra hälften av livet. Den har en elegant beröring samtidigt som det ger lätt underhåll. Allt du behöver göra är att kamma tillbaka det och applicera lite hårspray för en fin kväll.

45. Underbara korta hårklippningar för kvinnor med runda ansikten

Lovely Short Haircuts för kvinnor med runda ansikten

Inverterade bobs är precis vad kvinnor med runda ansikten behöver för en ny makeover. För att klippningen ska klara sig på ett bra sätt, gå till höjdpunkter i din favoritfärg.

46. ​​Korta och naturliga Afro Curls

Korta och naturliga Afro Curls

Afro hår har en naturlig skönhet som få andra hårtexturer har. En av de bästa fördelarna med denna typ av hår är att du får volymen runt utan att ens försöka. Accentuera denna fördel genom att hålla den kort och enkel.

47. Exotiska Pixiesnitt

Exotiska Pixiesnitt

För att lämna ett oförglömligt intryck vart du än går, vågar du prova en skraj pixiehårklippning. För att göra utseendet komplett, gå till flera lager och en nyans av bomullsgodisrosa som är lika söt som det är roligt.

48. Layered Short Haircuts för kvinnor med tunt hår

Layered Short Haircut för kvinnor med tunt hår

Tunt hår kan vara svårt att stila, speciellt om du inte vill tillgripa en låda full av hårprodukter. För att göra det enklare, välj helt enkelt att klippa håret i lager som lätt kan formas efteråt.

49. Volymförhöjning Skulderlängdskärning

Volymförstärkning Skärlängdskärningar

Om ditt favoritskönhetsverktyg är en rund borsthårtorkare, är det utan tvekan hårklippningen för dig. I huvudsak en lång bob kan denna frisyr stylas om några minuter genom att krulla spetsarna inåt.

50. Fantastiska korta hårklippningar för mogna kvinnor

Fabulous Short Haircuts för mogna kvinnor

Sist men inte minst, förbättra din volym med en axel-längd haircut. Det fungerar fantastiskt om du har vågigt eller lockigt hår, samtidigt som du är helt lämplig för mogna kvinnor.

Sammantaget är korta hårklippningar starkt kopplade till personligheter och preferenser. Medan en kvinna kan se droppe, vacker ut med en hårklippning, kan en annan se utseende med en lång bob. För att se till att du får den bästa korta hårklippningen för dig, ta tid att jämföra stilar och alternativ. I slutändan får du resultat som gör att du ser i spegeln med ett brett leende.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More