50 Syndigt heta frisyrer för långt hår som kommer att wow dig

20

Att bestämma en signatur efter ditt hår kan vara en skrämmande uppgift, men det finns gott om vackra och enkla sätt att utforma långt hår. Att ha långt hår ger dig en fördel när det gäller att styla ditt hår eftersom du har mer hår att arbeta med. Därför ökar dina stylingalternativ när du har långt hår.

Det är viktigt att överväga alla söta och lätta frisyralternativ för långt hår, eftersom långt hår kan se riktigt slitna när det är okej. Styling ditt hår behöver inte vara en tidskrävande uppgift. Det finns flera enkla alternativ som kommer att göra en stor skillnad i utseendet på dina lås.

50 Super Chic lång frisyr idéer som kommer att vända huvuden

I 2018 har enkelt långt hår blivit otroligt populärt i modetrender. Frilly up-dos och alltför stiligt hår är en sak av det förflutna. Den mest populära frisyren för kvinnor är en look som är enkel, men elegant. Modiga konsumenter vill fortfarande rocka en fin frisyr, men de vill inte att deras stil faktiskt ska vara eller visas högt underhåll.

På grund av denna breda inställning om frisyrer för långt hår har enkla raka lås, vågigt utseende, lösa krusar och naturliga ringor blivit populära stilar. Bäst av allt behöver dessa fantastiska stilar inte kräva mycket tid att uppnå. Nyckeln är att veta din hårtyp och förstå hur den beter sig. Att arbeta med hårets naturliga struktur och kropp hjälper dig att uppnå dina hårmål enkelt.

Förutom stilen täcker nuvarande hårfärgstrender ett spektrum av färger. Naturliga, ljusa och mjuka toner är allt i populär efterfrågan. Ombre fortsätter att hålla sin plats i hårmodell, med antingen medelstora bruna lås som bleknade i blonda tips eller mörka bruna rötter som bleknade i gula lås. Hårfärg är en av de mest lekfulla funktionerna som för närvarande är hårda.

1) Mörka rötter med platina lås

Mörka rötter med platina lås

Denna moderna frisyr fångar två av de mest populära hårtrenderna från 2018, som är mörka rötter och vågiga bockar. Det är en lätt frisyr att dra av eftersom det ser bra ut på alla. Det är också lätt att uppnå, för om du har rak eller lockigt hår, kan du använda olika tekniker med en enkel hårrätare för att tona ner eller rampa upp dina vågor.

2) Halvflätad Brun Trestles med Golden Undertones

Halvflätade Brown Trestles med Golden Undertones

Det här nyckfulla utseendet kan klä upp eller ner i väntan på tillfället och resten av ditt ensemble. För att uppnå denna håridee, sätt fuktigt hår i dubbla flätor och låt ditt hår lufta över natten. Kör dina fingertoppar löst genom ditt hår på morgonen innan du lägger till halva flätan.

3) Long Platinum Blonde Beach Waves

Long Platinum Blonde Beach Waves

Denna söta lätta frisyr ser bra ut på alla hårfärger! Men det är speciellt roligt för blondiner att prova eftersom stranden vågar para väl med solkvistat hår. Platinumblonde har kommit tillbaka i 2018 och denna frisyr för kvinnor är ett bra exempel på varför. Denna stil och färg får dig att se och känna dig ganska på en gång!

4) Snabbt lätt frisyr för långt hår

Obehagligt lätt frisyr för långt hår

Dessa glamorösa vågor kommer att låta dig sova för mer! Denna stil översätts så bra eftersom det här hårklippet för långt hår är tungt skiktat. De kortare skikten på toppen av klippet skapar extra volym och kropp samtidigt som du mår ansiktet. Den gyllene karamellfärgen är vibrerande men tonad med ett naturligt utseende.

5) Super söt och enkel lång honung blond hår

Super söt och enkel lång honung blond hår

Denna håridé är ett vackert alternativ för långt rakt hår. Du kan enkelt lägga till vågor medan du dubblar hårets volym. Detta är ett roligt och flirtigt utseende som kan användas casually eller under en natt ute på stan. Det är en tidlös lång frisyr för kvinnor.

6) Messig flätad halvvägs updo

Messy Flätat Half Way Updo

Vem älskar inte en ganska halvflätad? Om du bar lockar ut på natten innan då kan du lätt övergå till det här utseendet på morgonen. Allt du behöver göra är att kamma ut dina lockar försiktigt, springa lite arganolja genom dina ändar för lite extra glans, och smidigt håret nära din krona.

7) Frostat Ombre med stora spiralkrullar

Frostat Ombre med stora spiralkrullar

Dessa stora spiralkrullar skriker glamorösa! Om du vill sticka ut så är detta en av de bästa håridéerna för dig. Färgen är också vacker och springer från en grundläggande ombre genom att blanda mycket mörka rötter i frostat blonda tips. Mellan färgerna och spiralkretsen är detta ett iögonfallande utseende!

8) Perfekt Voluminous Blonde Spiral Curls

Perfekt Voluminous Blonde Spiral Curls

Nyckeln till att uppnå denna söta frisyr är att curla mindre hårsträngar. Du kommer att skapa en större mängd strängare lock och lägga till mer kropp i ditt långa hår. Detta är en särskilt lätt frisyr för kvinnor med naturligt lockigt hår att uppnå. Men om du har rakt hår kan du fortfarande få det här utseendet.

9) Gullig Festival Flower Crown Look

Gullig Festival Flower Crown Look

Detta är en super söt frisyr för tjejer, men kan också bäras av vuxna. Det är faktiskt en särskilt populär stil att bära på musikfestivaler. I allmänhet är detta ett bra alternativ för festliga tillfällen, inklusive bröllop, födelsedagar och examen. Du kan hålla sig till traditionella rosor eller byta upp det genom att pryder dig med din favoritblomma.

10) Fantastiska långa vågor för brunetter

Fantastiska långa vågor för brunetter

Denna stil och färg är bra för brunetter med tjockt hår. Vågan är mild, så att verkligen rocka den här stilen behöver ditt hår vara naturligt voluminöst. Om du inte har tjocka lås kan du använda volymförbättrande produkter när du tvättar och stylar ditt hår. Det här extra steget kommer att förhindra att ditt hår blir snett.

11) Coola regnbågslås för Daring Gals

Cool Rainbow Locks för Daring Gals

Denna hårfärg är inget mindre än smokin ‘hot! Levande hårfärger har blivit mycket populära de senaste åren. Denna bomullsgodis, sjöjungfrublandning av färger är helt fantastisk. Du kan dock byta upp denna regnbågeomrör för att rymma ytterligare färger eller olika färger helt. Ditt hår är din duk!

12) Klassisk Brun och Blondin Tvåtonad Ombre

Klassisk Brun och Blond Två-Tonad Ombre

Sedan införandet av ombreen i början av 2010-talet har den växt kraftigt i popularitet. Idag kommer ombre frisyr i olika färger, både naturlig och avsiktlig. Denna klassiska ombre färgkombination är tidlös, återstående en av de vackraste ombreformerna hittills. Tänk på den här ursprungliga ombreen att alla kvinnor med långt hår ska försöka!

13) Honung Blond Long Hair Twist

Honung Blond Long Hair Twist

Denna nästa långa frisyr för kvinnor är mycket sofistikerad, vilket gör det till ett utmärkt val för arbetsplatsen, formella evenemang och speciella tillfällen. Det här är ett bra alternativ för tonåringar som besöker proms och formals som vill ha en mindre “noga” updo än några av de mer traditionella promstilarna. Det är en look som kan bäras av vilken hårtyp som helst, lockigt, rakt, tjockt, tunt eller vågigt.

14) Underbara och långa lösa kopparkrullar

Underbara och långa lösa kopparkrullar

Koppartoner är otroligt populära just nu och det här är ett perfekt exempel på kopparlås som bärs! Koppar är en så vacker hårfärg eftersom det ger vibrationer och glans till dina bockar. Kopparfärgat hår ser ofta mindre tråkigt och hälsosamt ut. Det är ett utmärkt färgalternativ för personer med smutsigt blont eller ljusbrunt hår som vill göra sin färgpop.

15) Ask och Platina Blonde Loosley Flätade Trestles

Ask och Platina Blond Loosley Flätad Trestles

Den här fina flätan är super lekfull och rolig att ha på sig! Det har en avslappnad look som skriker, “weekend vibes!” Bär den här frisyren till brunch, ut med vänner eller lounging runt huset. Det är en lätt frisyr att dra av när du har bråttom också. Till exempel, om du kör sent från jobbet och inte har tid att klara dig innan du träffar en date eller vänner till middag, har den här stilen täckt dig!

16) Lovely Double Half Flettad Amber och Blond Ombre

Lovely Double Half Flettet Amber och Blond Ombre

Denna unika inställning till halvflätan är helt charmig, två flätor börjar på vardera sidan av huvudet och möts i mitten. Det tar ett mer unikt förhållningssätt till halva flätan och har ett “jordiskt prinsessans” utseende. Färgerna i denna klassiska ombrever förstärker denna frisyrs skönhet.

17) Messig koppar söt lång hårklippning

Messigt koppar söt lång hårklippning

Jordgubbar och koppartoner kombinerar för att skapa den härliga godheten i den här nästa vackra frisyren! De häftiga skikten i denna söta långa frisyr lägger till textur och kropp, vilket skapar en voluminös stil. Detta är ett vackert utseende som lätt kan dras av redheads och kvinnor med jordgubbar blont hår.

18) Ashe och Bleach Blonde Ombre

Ashe och Bleach Blonde Ombre

Långt blont hår kommer aldrig att gå i stil och i 2018 är coolare toner mycket populära för blondiner. Faktum är att många kvinnor dör sin håraska eller blåtonade blondiner. Detta är ett utmärkt exempel på balansen mellan varma och kalla toner. Medan håret nära kronan har en mycket varmare underton, bleknar den i en svalare nyans när den når bottensträngarna.

19) Söt Messigt Vågigt Gyllene Brunt Hår

Söt Messy Wavy Golden Brown Hair

Den här långa frisyren för kvinnor tar en mer modig inställning till vågigt hår. Dessa röriga vågor är eleganta medan de fortfarande har lite rock och roll flare. De naturliga gyllene höjdpunkterna i hårfärgen lägger till just rätt mängd av en honungsfärg. Stilen i sig kan bäras av någon hårfärg och ser speciellt ut sig när den bärs av mörkare hårfärger.

20) Dark Brown Double Braid Messy Half Updo

Dark Brown Double Braid Messy Half Updo

Frisyrer för långt hår kommer inte mer elegant än det här vackra utseendet. Det lägger till en touch av “fair maiden” till en modern frisyr. För att uppnå detta utseende, börja med att skapa dubbla flätor runt huvudets krona. Anslut flätorna med en hästsvanshållare och lind det lösa håret i en rörig bulle.

21) Söt och enkelt halvt twist för långa lås

Söt och enkelt halvt twist för långa lås

Denna söta och preppy look är en söt frisyr för både tjejer och kvinnor. Det är en lätt frisyr att dra ihop i början av dagen före skolan eller jobbet. Det är också bra eftersom det kan klä upp eller ner, vilket gör den väldigt mångsidig. Detta är ett elegant utseende för mer formella angelägenheter.

22) Nätt i persika knutna bulle

Ganska i persika knutna bulle

Denna fantastiska hårfärg och vackra frisyr borde vara avundsjuka av allas öga. Denna underbara kombination skiljer sig unikt från nuvarande populära blå, lila och rosa guldhårfärger som många människor är sportiga. Peachtonen är mild, men ändå livlig. Den mjuka korallfärgen och den inbördes knutna bunen kombinerar för att skapa en vackert modern frisyr.

23) Underbara Voluminous Tätt Spolade Curls

Gorgeous Voluminous Tight Coiled Curls

Pumpa upp volymen och förstärka locken! Kvinnor och tjejer med naturliga krullar, denna stil är speciellt för dig. För ungefär ett årtionde var rät hår en stor trend, men idag är vilda krullar otroligt populära. Detta är en starkt fet och vacker look, så fortsätt och rocka de krullarna, damer!

24) Bold Hot Pink Färgad Ombre

Bold Hot Pink Färgad Ombre

Om du vill göra ett uttalande så är det här utseendet för dig! Det är ett av de bästa ljusa hårfärgerna som trender just nu, på grund av sitt iögonfallande utseende. De avsiktliga mörka rötterna gör det möjligt att bära den här fina frisyren utan att behöva oroa sig för frekventa root-touch-ups.

25) Alla amerikanska guldbruna vågor

Alla amerikanska guldbruna vågor

Dessa söta solkusade gyllene bruna vågor förkroppsligar en kärleksfull och klassisk tjej vid dörren. Det är verkligen en söt lång frisyr för kvinnor, tonåringar och tjejer. Denna look är super lågt underhåll, vilket kräver minimal stylingstid. Det är särskilt lätt att dra av om du redan har tjockt, vågigt eller lockigt hår.

26) Edgy Black Messy Shag Waves

Edgy Black Messy Shag Waves

Det här utseendet är sofistikerat, elegant och edgy på samma gång. Det är en fantastisk frisyr för långt hår, speciellt om du har rakt eller något vågigt hår. Ofta tenderar dessa hårtyper att ha en fin textur. Denna snitt skapar den optiska illusionen av tjocklek medan du ser helt höft ut!

27) Unik Updo med vacker Bun och Braid

Unik Updo med vacker Bun och Braid

Detta skulle vara en söt frisyr för tjejer för pageants, recitals och andra speciella tillfällen. Det skulle också göra en utmärkt brud eller prom frisyr. Det är en enkel och vacker frisyr som kan bäras av vilken hårtyp som helst. Du kan spela med denna stil genom att omfatta subtila variationer, som att lägga till extra flätor.

28) Enkel och Casual Knot Half Way Updo

Enkel och Casual Knot Half Way Updo

Knutna ponytails är en rolig och lätt frisyr för långt hår. Det är en fantastisk frisyr för kvinnor, oavsett vilken hårtyp du är, kan det här utseendet enkelt uppnås. Du kan också prova en full hästsvans om du vill ha en söt frisyr att bära på gymmet, på språng eller till yogaklassen.

29) Platina Blonde Curls med söt fläta

Platina Blonde Curls med söt fläta

Den här lösa krullen och flätskombinationen är helt elegant! Det är särskilt vackert parat med denna platina blonda färg men skulle se otroligt ut med någon hårfärg. Ett sätt att rocka denna look två gånger på en vecka skulle vara att lägga till en andra flätan. Genom att tillämpa denna variation på den andra stylingen kommer du att behålla dina frisyrer från att vara för överflödiga.

30) Pretty Auburn Full-Bodied Waves

Pretty Auburn Full-Bodied Waves

Dessa kanelvågor är helt bländande! Kastanjebrunt hår har varit populärt år 2018 och det är lätt att berätta varför. Den pulserande röda färgen är mer än vacker, det är också charmigt. Färgen är lysande när den bärs i lösa vågor, en avslappnad look som lätt kan klä upp för arbete eller en natt på stan.

31) Söt Bangs med Chesnut och Golden Blonde Ombre

Söt Bangs med Chesnut och Golden Blonde Ombre

Long Bangs har kommit tillbaka och är särskilt söta med långa vågiga shag haircuts. Detta är en av frisyren för långt hår som innehåller tre stora nuvarande hårtrender, som är långa smällar, strandiga vågor och naturligtvis en chic ombre. Det innehåller också en ledtråd av Auburn, en av de hetaste hårfärgerna just nu

32) Tight Naturligt Golden Wavy Locks

Tight Naturligt Golden Wavy Locks

Detta är en av de bästa naturliga ombrehåren eftersom färgskiftet sker mycket gradvis. Faktum är att vissa blondiner tenderar att få denna gradvisa förändring i tonen naturligt förekomma i sina lås. De snäva spiralvågorna skapar ett sorglöst och fängslande utseende som gör det svårt att vända sig bort!

33) Lufttorkade vågor i Rich Chesnut

Lufttorkade vågor i Rich Chesnut

Om du är en kvinna på språng så har du förmodligen inte mycket tid att stila ditt hår. Lyckligtvis kräver denna look en minimal mängd prep-tid och är helt förtjusande. Det är också en vågig stil som lätt kan uppnås av kvinnor med rakt hår. Denna frisyr för långt hår är ett utmärkt alternativ för lågt underhållsgals.

34) Kastanj till Amber Ombre med Cool Undertones

Kastanj till Amber Ombre med Cool Undertones

Den bästa aspekten av denna luscious ombre är den rika kastanjens färg som dominerar låsningarna. Lättkopparkopparna smälter mycket naturligt och de fantastiska höjdpunkterna lägger till dimensionen i hårets hår. De voluminösa hackiga vågorna parar perfekt med denna färg.

35) Vågigt gyllene blonda lösa spiralkrullar

Wavy Golden Blonde Loose Spiral Curls

Dessa gyllene vågor varierar från de andra vågiga och lockiga stilar som vi sett i 2018. Här skiljer vågorna sig snyggt från varandra. Det är den perfekta blandningen av lockar, vågor och krympor! Det är en speciellt söt och kreativ inställning att tänka på hur man stilar böjigt och lockigt hår.

36) Naturligt ljus blont hår i en halv twist

Naturligt ljus blont hår i en halv twist

En enkel och sofistikerad lång frisyr för kvinnor, denna look är helt engagerande. Det söta utseendet på denna stil är perfekt för att fylla ett hälsosamt utseende vid formella tillfällen. Det skulle göra en utmärkt semesterstil för både kvinnor och tjejer. Bäst av allt kan denna vridning enkelt uppnås om några minuter.

37) Silvertonad flätad ponnysvans

Silver-Tonad Flätad Ponnysvans

Silver och platina blonde är mycket eftertraktade hårfärger just nu. Detta är en söt lätt stil för att visa dessa populära färger. Den kombinerar några av de sötaste stilar, inklusive hästsvanshungen och skrymmande rörig flätan. Denna look kan enkelt uppnås om du redan har rakt hår.

38) Härlig lila och muterad plommonhårvridning

Härlig lila och muterad plommonhårvridning

Denna lösa vridning är super söt och nyckfull, så om du vill skapa “fairy vibes” så är det här en färg och stil du bör överväga. Lilac och lavendel har varit två av de mest populära hårfärgen år 2018. Dessa mjuka tertiära nyanser av lila har nästan jordartat och naturligt utseende, speciellt för att vara “onaturliga” hårfärger.

39) Long 70s Natural Golden Waves

Long 70s Natural Golden Waves

Denna stil är en total flashback till dagarna av blomma barn och 70-tal rockers. De långa lösa vågorna skapar ett sorglöst utseende som gör det till en speciellt cool lång frisyr för kvinnor. Det är definitivt en av de bästa låga underhållsstyckena som kan uppnås. Om du redan har rakt eller vågigt hår krävs minimal stylingstid.

40) Söt kopparbrunt, fullhårigt hårdhår

Söt kopparbrunt, fullhårigt hårdhår

Mjuka vågor och koppartoner kommer ihop med den här nästa looken för att skapa en romantisk stil. För att uppnå dessa vågor, vill du faktiskt kamma ut dina lockar eller vågor. För att uppnå extra volym, vänd ditt huvud över kammaren. Borsta försiktigt eller använd en brant tandkam, så att du inte förlorar mer våg än önskat.

41) Gorgeous Toned Rose Gold Hair

Gorgeous Grey-Tonade Rose Gold Hair

Gråtoner och roseguld blandas för att skapa ett huvud av lås helt ur en saga med denna fantastiska stil. Även om denna hårfärg inte är naturlig, har den ett subtilt utseende på grund av de mjuka dämpade tonerna som har införlivats. Rose guld är en mycket önskvärd färg just nu och ser fantastisk ut, som bilden här, med läckra sjöjungfrunvågor.

42) Super söt strand blond strand bum vågor

Super söt strand blond strand bum vågor

Dessa vackra strandvågor gör att du ser ut som du tillbringade en dag som surfar på havets vågor! De mörka undertonerna och rötterna tillför dimensionen till hårets platina, medan ljusare blonda höjdpunkter ramar ansiktet. Detta är en lätt frisyr för långt hår som kan uppnås genom att sova med ditt hår i en fuktig bulle eller dubbla flätor.

43) Hackigt kopparröd Löst vågigt hår

Hackigt Koppar Rött Löst Vågigt Hår

Dessa hackiga vågor är ett bra sätt att lägga till konsistens och intresse för ett hårklipp för långt hår. Genom att lägga till extra lager ökar du också mängden kropp som ditt hår har. Du kan faktiskt uppnå detta utseende genom att snabbt vrida bitar av hår runt ett rätningsjärn och använda det på det sätt som du skulle använda ett krusjärn.

44) Bouncy Light Brown Waves

Bouncy Light Brown Waves

Dessa ljusbruna vågor är mjuka och fulla, inte som några av de mer kinkiga och krimpade vågorna som tidigare listats. För att uppnå det här utseendet behöver du faktiskt curl ditt hår med ett brett krulljärn och låta krullarna falla löst i vågor. Det är en fin stil för alla tillfällen och kan enkelt uppnås inom trettio minuter.

45) Elegant och sofistikerad halvflät

Elegant och sofistikerad halvflät

Tänk på detta en halv fläta för ett mycket formellt tillfälle. Innan flätan börjar, förenar en mild twist hårsträngarna från vardera sidan av huvudet. Det flätta håret faller försiktigt på de mjuka krullarna som ligger under. Om du planerar ett utomhusbröllop eller en formell trädgårdsparti, är det här en utmärkt håridé för dig.

46) Sofistikerade silver och vita vågor

Sofistikerade silver och vita vågor

Denna silver- och platinduo är en fantastisk modern stil för kvinnor och tonåringar. Det härskar från ett traditionellt blekt blont utseende genom att lägga till eleganta askundertoner. Om du alltid har blivit en blondin utan den gula eller gyllene nyansen så är det här ett vackert alternativ för dig att prova.

47) Super långa naturligt tonade lösa lockar

Super långa naturligt tonade lösa lockar

Denna lätta frisyr för lång tid är super söt! De kalla tonen komplimangerar honungens blonda höjdpunkter perfekt. De korta skikten i framsidan ramar ansiktet och lägger volymen på toppen av håret. Ibland kan långt hår se ut vägt men denna håridee pumpar upp volymen.

48) Super Sassy Löst Teased Auburn Curls

Super Sassy Löst Teased Auburn Curls

Det här utseendet är helt i brand! Det är ett varmt hår idé som sizzling med sass. Faktum är att den här stilen liknar flammarnas skönhet mellan de stora vågorna och en blandning av coppers och djupa röda. Vibransen i den här moderna frisyren är säkert det som gör det så oemotståndligt.

49) Skivor Rakad Mörkbrun och Gyllene Ombre

Skivad Rett Mörkbrun och Gyllene Ombre

Vi ser ofta folk som har ombre frisurer i vågor eller krullar, men en ombre ser lika bra ut på raka lås. Detta är en av de mest fantastiska frisyrerna för långt hår eftersom det verkligen visar på hårets konsistens och färg. När du rockar den här håridean, lägg till lite arganolja till slutet av dina strängar för att förhindra frizz.

50) Jordgubbe och Guld Ombre

Jordgubbe och Guld Ombre

Detta är en av de mest sultiga frisyrerna för långt hår eftersom färgen och vilda vågorna är flirtiga och roliga! Rötterna i omkretsen övergår sömlöst i hårets kropp. Om du vill känna dig trygg och vacker så kan det bara vara den söta långa frisyren för dig!

50 Frisyridéer för längre hår som alla kommer avundas

Oavsett om du letar efter en lätt frisyr för långt hår eller vill ha lite hårfärginspiration, har den här listan blivit täckt.

Var och en av dessa stilar i sofistikerade och eleganta, gör dessa frisyrer för långt hår lämpliga för nästan alla tillfällen. Planera dina frisyrer för veckan eftertänksamt för att göra övergången från stil till stil enklare. Till exempel starta veckan med lockar och följ de närmaste två dagarna med torrt schampo och en kam för att skapa lös strandvågor. Med lite kreativitet är dina frisyralternativ enorma!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More