50 underbara permidéer för lockigt, vågigt eller rakt hår

33

Om du är ute efter en stor, fantastisk makeover, överväg att få en perm. Oavsett om du vill få super lockiga lås, mjuka vågor eller perfekt rakt hår, kan du alltid leka med tanken på en perm. I motsats till populär tro kan inte alla skada ditt hår. Nuförtiden tillåter nya tekniker dig att få hårtexturen som du alltid har drömt om medan du håller dina lås lyckliga och friska. Bli inspirerad av dessa 50 idéer nedan!

1. Sweet Spiral Perm

Sweet Spiral Perm

Spiral perms är verkligen goda ögon godis. Denna permeerade stil skiner genom väldefinierade, bouncy curls som inte tar mycket tid att stila. Dessutom arbetar de för både kort och långt hår.

2. Snygga lockar

Messy Curls

Om du vill markera din upproriska sida, gå till röriga permed låser. Du kan kasta dem från en sida till den andra med minsta ansträngning. Dessutom ser de fantastiska ut med både avslappnade och snygga kläder.

3. Perm Rods Results

Perm Rods Results

För ett DIY-tillvägagångssätt kan du alltid tänka på att använda permstänger. Detta hjälper om du vill ge ditt naturliga hår en viss form, och du kommer att älska resultatet. Det kan ta lite mer tid, men resultatet är värt det.

4. Curls och Bangs

Curls och Bangs

En av de bästa delarna om att ha permerat hår är att du kan välja att klippa den med eller utan pärlor. För bohemisk glöd, överväga att lämna några hakiga pärlor framför. Du kan alltid stifta dem till sidan för en förändring.

5. Bländande Digital Perm

Bländande Digital Perm

Om du vill att dina vågor ska sticka ut när ditt hår är torrt, är den digitala permen för dig. Dessutom ger denna perming teknik dig lös vågigt hår när det är vått. Resultaten liknar en krulljärn, vilket gör den till perfekt frisyr för tjejer som vill ha dessa mjuka vågor.

6. Beach Wave Perm

Beach Wave Perm

Ha ett solstråle i håret året runt med strandvågor. Dessa är perfekta för galen som älskar det rosa, ändå tämda utseendet, med sorglösa lock runt. Det räcker för att ljusna din dag varje dag.

7. Curly Balayage

Curly Balayage

När du får dina lockar kan du börja tänka på att färga dem om du vill. En av de största trenderna nyligen är balayage. Även om det är som ombre, är lutningen mycket mjukare, vilket ökar utseendet på den naturliga glansen.

8. Ombre Locks

Ombre Locks

Naturligtvis kan du alltid gå för den djärva kontrast som ombre har att erbjuda. Denna färgteknik ser särskilt attraktiv ut när man kombinerar mörkbrun med blondin eller liknande ljusskugga. Du kan dock blanda alla färger du vill ha.

9. Rosa permed hår

Rosa Permed Hair

För en ännu djupare inställning till dina nykrullade lås, försök en vacker pastellfärgad skugga. Till exempel är detta bomullsrosa rosa all raseri. Det ser ännu bättre ut om du har ljusa ögon, så tjejer med blå eller gröna ögon borde definitivt hålla den här fejliknande tanke.

10. Permed Natural Hair och Bangs

Permed Natural Hair och Bangs

Om du permerar ditt naturliga hår och vänsterhår, är det ett av de bästa sätten att stile dem med “ananas”. Den här puffiga hästsvansen med pärlor heter detta på grund av dess likhet med en ananas. Men det ger dig glam för dagar.

11. Sensationell Curly Perm

Sensationell Curly Perm

Så här ser en super curly permed stil ut. Det allsidiga utseendet förstärks av de mörka höjdpunkterna, som vackert blandar med platina blond basen. Om du vill ha ett långt, snyggt resultat, hoppa över klippet hår i lager.

12. Boho Waves

Boho Waves

En bohemisk anda kompletteras ofta av mjuka, lösa vågor. I det avseendet rekommenderar vi att kvinnor går för den boho chic stilen för att inte välja fulla krullar. Istället, experimentera med vågigt hår.

13. Grå korkskruvar

När det gäller hårfärger är grå hår varmare än någonsin i år. Blanda det med permet hår och mörka rötter och du har de granny hår resultat du längtat efter. Bär ditt hår lätt i en lös uppdatering eller avslappnad.

14. Snygg Loose Perm

Snygg Loose Perm

Detta är ännu ett exempel på hur vågigt hår visar sig efter att det har blivit permeert. Om du har långt hår kommer det att vara vackert formade till känsliga vågor som flyter runt.

15. Felfri Straight Perm

Flawless Straight Perm

Även om vi brukar associera perms med lockigt eller vågigt hår, är det också möjligt att få en rak. I Asien är raka perms populära, och vi kan helt förstå varför. Resultatet är mjukt, glänsande och elegant ur alla synvinklar.

16. Soft Retro Pin Up Glam

Mjuk Retro Pin Up Glam

Om du känner att du skulle ha älskat att leva på 50-talet, kan du anta en retro vintage frisyr som kommer att ge tillbaka guldålder glam. Dessa Jessica Rabbit-liknande pin up curls är ett utmärkt sätt att börja.

17. Stack permer för kort hår

Stack Perms för kort hår

I många fall kan kort hår visa sig vara mer utmanande att utforma än långt hår. Detta är dock inte fallet för staplade bobs och perms. Denna hårklippta och krullade stil ger dig gott om volym när du rockar korta lås.

18. Rose Gold Wavy Locks

Rose Gold Wavy Locks

Förutom grått hår förtjänar rosenguld en plats på podiet för några av de senaste och bästa hårfärgstrenderna. Som namnet antyder, blandar det gorgeously ljusrosa med nyanser av guld. Det är en av de vackraste färgerna för att få ditt permeerade hår att leva med.

19. Kroppsperm

Kroppsperm

En kroppsperm, även känd som en kroppsvåg, är ett lösare alternativ till den klassiska lockiga permen. I stället för att vara tätt rullade i små krullar, är håret tillåtet att få stora vågor. Det är en naturlig inställning till en perm som är smickrande för alla ansiktsformer.

20. Ash Blonde Curls

Ash Blonde Curls

Låt oss inte glömma askblond när vi leker med nya hårfärgstrender. Det ser absolut strålande ut på permerat hår, med toner av blond och grå spridda runt. Som rosguld eller grå kompletterar det krullar av alla längder.

21. Naturlig Ginger

Naturlig Ginger

Damer födda med naturligt rött hår kan njuta av rika, kopparfärgade lockar utan att tillgripa hårfärg. Om du är en naturlig ingefära, allt du behöver göra är att fokusera på locken och njut av de svängande resultaten.

22. Big Perm

Big Perm

Om du vill ha så mycket volym som möjligt kan du välja mellan två sätt. För det första kan du få många snäva korkskruvkrullar. Tyvärr går det inte bra för alla. För det andra kan du välja breda, lösa lockar som resulterar i en stor och vacker perm.

23. Piggyback Perm

Piggyback Perm

I humör för bunkar med små krullar? Piggyback perming tekniken är för dig. I motsats till andra perme-ringsmetoder innefattar piggybacken två stavar för varje hårsegment. Du kommer att hamna med ett överflöd av lockar att njuta av varje dag.

24. Stora och mjuka krullar

Stora och mjuka lockar

Om du inte är säker på om du ska välja lockigt eller vågigt hår, kan du få något däremellan. Medan dessa permitterade låser verkligen är lockiga, flyter de mjukt precis som vågigt hår. Det är ett annat fantastiskt sätt att få ett naturligt utseende.

25. Sommar solsken

Sommar solsken

Detta är ett alternativ för att rocka en beach wave perm som gör dig till centrum för uppmärksamhet. Den har en härlig sorglös tillvägagångssätt för en mjuk perm, förstärkt av den djärva ombrekontrast. Det ser också spektakulärt ut mot mörkare hudtoner eller garvad hud.

26. Pretty Wavy Perm

Pretty Wavy Perm

Den här permeerade frisyren ser så naturlig ut att du inte ens skulle tro att det var tillåtet i första hand. Om du vill ha något liknande, överväga en naturlig hårfärg att gå med silkeslen. Chokladbrun eller auburn är två underbara idéer till att börja med.

27. Glamorös rotperm

Glamorös rotperm

Kom ihåg vad vi sa om den eleganta retro glam? Tja, du behöver inte oroa dig för att kräva långt hår för det. Den tidlösa root perm ser utestående för korta lås. Resultaten är snygga, raffinerade och oemotståndliga.

28. Kort och lekfull

Kort och lekfull

Kort hår kan också dra nytta av en myriad av lockar. Detta är curlier-tillvägagångssättet till den ovan nämnda stilen. Det är bara vad du behöver om du vill att ditt hår ska visas som naturligt lockigt.

29. Half Up Half Down Curls

Halv upp halva ner krullarna

Långvariga lås erbjuder en hel värld av stylingalternativ. Om du vill accentuera formen på dina lockar, kan du prova det här halvt uppe halvt nackknutet utseende. Håll ett par lösa lockar framtill för att definiera deras form ännu mer.

30. Perms för långt hår

Perms för Long Hair Shakira

Shakira har varit inspirerande kvinnor över hela världen för att omfamna lockigt hår sedan början av 2000-talet. Den älskade Latina sångstressen är känd för sina djärva blonda krullar, en stil som också kan erhållas genom perming.

31. Exotisk och volym

Exotisk och Voluminös

Om du vill ha ett ännu mer exotiskt tillvägagångssätt till ditt permeerade hår, överväga det här öskönets utseende. Den har samma smidiga stil som de flesta lockiga perms, med majoriteten av en del kastade slarvigt till den andra.

32. Perm Rods på naturligt hår

Perm Rods på naturligt hår

För större krullar på naturligt hår, överväg att använda tjockare permstänger. De är ett utmärkt sätt att skissera ditt naturliga hår och få mer än tillräckligt med volym på vägen.

33. Bounce Magenta Locks

Bounce Magenta Locks

Om ljusa, levande färger definierar din personlighet, var inte rädd att använda dem i ditt hår. Magenta, till exempel, är en lysande nyans som bringar ut någon utåtgående själ. Plus, det kompletterar permed hår magnifikt.

34. Loose Curl Perm

Loose Curl Perm

Sångaren Tori Kelly visar hur charmiga loose curl perms ser ut. Om du vill ha lite kändis glam, överväg att få en liknande look med mörka rötter och blonda lås, allt i satinvågor.

35. Flätor och vågor

Flätor och vågor

Midja långt permeat hår öppnar en värld av oändliga möjligheter till styling. Du kan lägga till alla slags flätor till dina lockar eller vågor, från franska eller nederländska flätor till fiskstjärt eller genomträngningsflätor. För ett unikt utseende, överväga att kombinera flera flättekniker.

36. Afro Vibes

Afro Vibes

Kvinnor kan skina som afrikanska prinsessor med afroliknande hår. I det här exemplet ser du vilket blekt lockigt hår med mörka rötter ser ut. Tveka inte att få denna ultraljudiga perm på din naturliga hårfärg.

37. Kort hårperm

Kort hårperm

Detta är ännu en återlagd och naturlig inställning till perms. Nyckeln till att få den naturliga volymen utan att retas är att ha en staplad och lagrad frisyr. Koppla det med en naturlig hårfärg och du är bra att gå.

38. Japanska Straight Perm

Japansk rak perm

Bland raka hårda frisyrer är den japanska raka permen säkert den mest kända. Resultatet är oklanderligt rakt hår, vilket förbättrar låsens naturliga glans.

39. Curly Highlights

Curly Highlights

Ett annat bra sätt att definiera ditt hårda hår är genom många höjdpunkter. Detta är ett bra tillvägagångssätt för damer med brunt hår, eftersom de kan sprinkla blonda streck runt för att visa upp sina nyfunna curls.

40. Smickrande permiller för tunt hår

Smickrande permiller för tunt hår

Om du har tunt hår kan du alltid tänka på att få det att göra det möjligt att krydda det lite. Genom att omvandla rakt, fint hår till vågor eller lockar, kommer du att lägga volym och dynamik naturligt.

41. Sida svepade lockar

Sidkrypkrullar

Som du har märkt i några andra idéer på vår lista, är ett exceptionellt trick för att öka volymen med dina permed låser att kasta det mesta av ditt hår till sidan. Det är ett bekvämt och elegant sätt att sporta dina vackra krullar.

42. Multi Textured Perm

Multi Textured Perm

Varför bosätta sig för bara en hårstruktur när du kan få alla tre? Multi texturerad perm ger dig lite krullningar, några vågor och raka rötter allt i ett. Genom att blanda de tre texturerna får du en naturlig frisyr som kan formas för varje tillfälle.

43. Blekt ringor

Blekt ringor

Dessa brett och definierade ringlets är tillräckligt för att få någon fashionista upphetsad. Trots att deras form ger sina stora visuella effekter, lägger stranden blonda hårfärg en chic touch till hela utseendet.

44. Curly Perm för svart hår

Curly Perm för svart hår

Om du har svart hår eller ditt är färgat i en mörk nyans, är det ett briljant sätt att visa upp den rika, djupa färgen. Mjuka och lockiga sätt är ett fantastiskt sätt att gå, så gärna prova dem.

45. Skikt och Puffy

Layered och Puffy

Lager är det ultimata verktyget för att få mer volym än vad du någonsin kunde ha föreställt dig. Speciellt när man arbetar med permerat hår är en skiktad frisyr nödvändig för att få den mycket önskade dynamiken.

46. ​​Natural Updo

Natural Updo

Om du var välsignad med en chokladbrun färg, borde du inte ens stressa om att färga håret. Efter att du har fått det, kan du vrida dig i alla uppdateringar du någonsin kunde tänka på, samtidigt som du behåller den naturliga överklagan.

47. Perms för tjockt hår

Perms för tjockt hår

Tala om naturliga välsignelser, tjockt hår är som rent guld för någon kvinna passionerad om frisyrer. Det låter dig få vilken typ av perm du vill ha. Samtidigt skördar du de voluminösa fördelarna med perm utan några ansträngningar.

48. Delvis perm

Delvis perm

En avslappnad look kan också uppnås genom en partiell perm. Det betyder att du inte startar dina lock från dina rötter, utan från andra hälften av ditt hår. Vi rekommenderar detta för damer med mycket långt hår som ändå vill hålla det luddigt med lite form.

49. Opal hår

Opal hår

Alla typer av pastellhöjdpunkter kan konturskurna som det inte finns någon morgon. Denna färgteknik, vanligen kallad opal hår, är underbar för tonåringar och utåtriktade vuxna.

50. Deep Purple Beauty

Deep Purple Beauty

Vi avslutar våra idéer med en ljus anteckning, med denna överflödande djup lila färg. På kort permeat hår kan en levande nyans som denna elektriska violett få fram det bästa i curling tekniken.

Slutsats

Avslutningsvis har världen av perm hairstyles obegränsade möjligheter. Utan tvekan finns det en permed stil där ute, det är precis vad du behöver för att verkligen uttrycka dig själv. Oavsett om du väljer lockigt, vågigt eller rakt permerat hår, glöm inte att ta reda på den optimala färgen som representerar dig bäst.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More