50 Vackra Bantu Knots Idéer för Inspiration

13

Bantu knutar är inte bara underbara, men de har en rik historia bakom dem. Känd som en stapel bland afrikanska frisyrer, Bantu knutar faktiskt tillbaka hundratals år. Deras ursprung är i Afrika, bland zulu-stammarna. Av dessa skäl benämns ibland även Zulu knutar. När det gäller den praktiska delen av den här frisyren, kan den bäras med de snodda bollarna på plats eller ouppfyllda i stora, mjuka krullar. Se vilken typ av Bantu knutar du kan rocka!

1. Red Bantu Knots

röda bantu knutar

Varför inte lägga lite färg på din afrikanska frisyr? Det finns gott om du kan välja, men denna djupa nyans av vinröd är ett bra sätt att börja. Använd gärna din favorit hårfärg.

2. Två naturliga knutar

två naturliga knutar

Vi är vana vid att se minst 4-5 Bantu-knop i taget, men det finns inga regler när det gäller denna frisyr. Till exempel visar Anna Sui oss att två små knutar är söta och moderna samtidigt.

3. Bantu Knut Out

bantu knutar ut

Tro det eller inte, det här är de resultat du får när du använder Bantu-knop. Efter binda dem på avslappnat eller vått hår och lämna dem över natten, unravel dem nästa morgon för att få dessa härliga krullar. Se till att du använder kokosolja eller en liknande produkt för att mjukna dina lås på förhand.

4. Svart, Blond och Babyhår

svart blondin och babyhår

Om ditt hår har blonda höjdpunkter kan du få en unik uppsättning Bantu knutar. Slick ner ditt babyhår på sidorna för ännu mer urban glam.

5. Bantu knutar på kort hår

bantu knutar på kort hår

Även damer med kort hår kan njuta av denna frisyr. Om du växer ut ditt naturliga hår, är det ett utmärkt sätt att skydda ditt hår och uppmuntra lockningar senare. Vrid tätt, knyta och rocka det!

6. Alternativ Bantu Knots Kort Hårstil

Alternativ bantu knutar kort hårstil

Detta är ett annat exempel på Bantu knutar och kort hår. Även om du har längre hår och du vill få ett liknande utseende är allt du behöver göra att knyta knutarna tätt.

7. Beaded Knots

pärlstavar

Du kan glamma upp den här frisyren när som helst. För att göra det, välj några hårpärlor i metallfärgen efter eget val, antingen guld eller silver. Vi rekommenderar att du väljer metall som matchar dina smycken.

8. Guldtillbehör

bantu knutar med guld tillbehör

Pärlor är inte den enda bling som kan få dina Bantu-knop att leva. Det här vackra guldtillbehöret graciöst draperar pannan och ger dig den afrikanska prinsessan som glöder du har dött för.

9. Bantu knutar på naturligt hår

bantu knutar på naturligt hår

Förmodligen är en av de bästa fördelarna med Bantu knutar att de kan skapas med naturligt hår. Det är ett utmärkt sätt att skydda dina naturliga låser samtidigt som du har ett roligt friskt utseende var du än än går.

10. Kreativ design

bantu knutar med deldesign

Det uppmuntrar faktiskt att du blir kreativ med utformningen av dina knutar. Du kan dela ditt hår strategiskt för att få lockar på alla rätt ställen efter att du har rast dem.

11. Bantu Knot Curls

bantu knut krullar

Detta är ett förtjusande exempel på hur dessa knutar ser ut när de är oöppnade. Ännu mer så är utseendet unikt genom att lämna några knutar på toppen för en halv upp halva ner frisyren.

12. Cornrows och Knots

cornrows och knutar

Om du planerar att hålla dina Bantu-knop i ett tag, varför inte göra frisyren ännu mer minnesvärd? Lägg till några cornrows till den slutliga designen för ett dynamiskt utseende.

13. Hjärtform

Ibland kan en gest så enkel som en Bantu knut i en meningsfull form ge glam för dagar. I det här fallet kan du knyta en knut i form av ett hjärta bredvid ett öra och lämna resten av ditt afro-texturerat hår spektakulärt fri.

14. Bantu knutar på avslappnat hår

bantu knutar på avslappnat hår

Som vi tidigare nämnde kan du få den här frisyren på avslappnat, torrt eller vått hår. Om du gör det när ditt hår är avslappnat så ser utfallet ut efter att du har unraveling dem. Underbar!

15. Bantu Knots Out

bantu knutar ut

Om du har kortare lås kan en Bantu knut ut hjälpa dig att uppnå en mycket önskad voluminös frisyr. Detta är det afroliknande resultatet du kommer att få efter din knut-out på en pixie haircut.

16. Rihanna Inspiration

rihanna inspirationshår

Bland kändisar som rockar Bantu knutar felfritt är utan tvekan Rihanna. Den världsberömda sångaren är stolt över sina rötter och kan ofta ses med afrikanska inspirerade frisyrer, som i bilden ovan.

17. Bantu Knutar på torrt hår

bantu knutar på torrt hår

Du kan få stora, mjuka lockar om du får en Bantu knut frisyr på torrt hår. Om ditt hår är medellångt, ger bilden ovan en bättre bild av hur din knut ut kommer att dyka upp.

18. Bantu Pigtails

bantu pigtails

För en riktigt speciell afrikansk frisyr, försök att blanda följande tekniker: Bantu knutar, några cornrows och flätade pigtails. Den snyggade babyhåret på framsidan är isen på kakan för detta exotiska utseende.

19. Bantu knutar på vått hår

bantu knutar på vått hår

En av de största skillnaderna mellan Bantu knutar på torrt eller vått hår är att krullarna är mer definierade för den senare tekniken. Glöm inte att tillämpa någon nödvändig produkt för att få de stora krullarna du strävar efter.

20. Flätor runt omkring

flätar runt

Medan de flesta Bantu knutar frisyrer som har flätor bara inkluderar en eller två cornrows, kan du alltid ta den till nästa nivå. Dekorera dina underbara knutar med cornrows flätat med en invecklad design. Du kommer att älska den slutliga effekten.

21. Tre knutar och två flätor

tre knop och två flätor

Om du inte vill ha krångel i samband med cornrows, kan du alltid bara blanda Bantu knutar och flätade pigtails för långt hår. Börja med tre knop på toppen och avsluta den andra halvan av ditt hår med två täta flätor.

22. Bantu knutar på rakt hår

bantu knutar på rakt hår

Även om denna frisyr ofta är förknippad med lockar, kan du alltid kombinera den med rakt hår. Prova att binda tre knop och lämna resten av ditt hår långt och rakt.

23. Bantu knutar på övergång av hår

bantu knutar på övergångs hår

Övergångslås arbetar alltid otroligt med Bantu knutar. Bilden ovan visar hur din knut ut ser ut om du befinner dig i denna situation.

24. Eleganta knutar

eleganta knutar

Om du vill glamma upp dina knutar för ett speciellt tillfälle, här är det lite inspiration för dig. Wrap några guldremsor runt dem för att få ett fantastiskt tillskott till din snygga klädsel.

25. Jumbo Blue

jumbo blå bantu knutar

Jumbo knop är bra om du redan har lyckats växa ut håret eller har flätor eller dreadlocks. Gör dem babyblå för ett genuint unikt tillvägagångssätt för den här älskade frisyren.

26. Bantu knutar på vitt hår

bantu knutar på vitt hår

Fab vet ingen ålder! Även om du är senior medborgare kan dina krusar se snyggare ut än någonsin efter att ha tagit bort dina knutar. Ta en titt på hur naturligt vitt hår ser ut när du är klar.

27. Bantu knutar på långt hår

bantu knutar på långt hår

Generellt sett ju längre håret är desto större är dina knutar. Om det här är ditt fall rekommenderar vi att du har flera knutar överallt så att du kan balansera sin storlek.

28. Tallknutar

långa knutar

Kort hår kan också stylas i massor av tunna och långa knutar. Det som gör den här looken ännu smickrande är de mörka rötterna som utmärker sig genom kreativ avskjutning i olika riktningar.

29. Twisted Mohawks

twisted mohawk

Med hjälp av stora, flätade Bantu knutar och plana vrider kan du få en frisyr som passar för en rockstjärna. Vrid bara sidorna mot mitten för att skapa en fauxhök, och linda dina flätor i några stora knutar som går från pannan till näsan.

30. Bantu knutar för kort hår

bantu knutar för kort hår

Om du vill att din TWA ska skina med skönhet kan du få många små knutar över huvudet. De ser lika fina ut som knutar som de gör när de släpper ner.

31. Half Up Double Puffs

halva upp dubbla puffar

Kanalisera ditt inre skrämmande krydda med denna fantastiska frisyr. Det ger det bästa av båda världarna genom att blanda korkskruven lockar med två puffiga knutar på toppen.

32. Färgglada Bantu Knots Frisyr

färgglada bantu knots frisyr

Gör varje dag ljus och vacker med denna Bantu knut frisyr. Det som gör det så speciellt är att det blandar olika levande färger för en inspirerande och glad upplevelse.

33. Koppar nyanser

koppar nyanser

Vi är så vana vid att se denna frisyr på naturligt hår, så det kan komma som en överraskning att se dessa knutar på färgade lås. En lika naturlig färg som koppar ser emellertid utmärkande ut med dem.

34. Bantu knutar med väv

bantu knutar med väv

Om du är van att använda förlängningar, kan du rocka den här frisyren också. Nyckeln är att knyta några knutar på toppen eller till sidan och lämna resten av ditt hår hur du normalt skulle bära den.

35. Lila Bantu Curls

lila bantu krullar

En annan fantastisk färg du kan experimentera med är lila. Inte bara ser det bra ut när dina knutar är på plats, men det ökar dina lockar efter att en knut är ute också.

36. Rakad frisyr

rak frisyr

Vi vet redan att underkroppar blir lika populära som någonsin, särskilt med korta frisyrer. Lägg till några Bantu knutar till överdelen för att krydda din rakade frisyr upp.

37. Bantu Knutar på Permed Hair

bantu knutar på permed hår

Du kan räkna med den här afrikanska frisyren för att ge dig lockar för dagar. Även om ditt hår redan är tillåtet, kan dessa knutar hjälpa till att konturera varje krök individuellt på ett underbart sätt.

38. Små Bantu Knutar

små bantu knutar

Oavsett hur du bestämmer dig för att dela håret däremellan, kan du aldrig gå fel med Bantu knutar för styling kort hår. Håll dem i eller ta bort dem för lockar – du kommer älska hur det visar sig på något sätt.

39. Blond och flätad

blond och flätad

Koppar är inte den enda jordton som du kan använda som ett alternativ för svart hår. Dessa honungblonde lås ser fantastiska ut när de är flätade, pärlstavade och knutna i knutar.

40. Bantu Knots för Kids

bantu knutar för barn

Din lilla tjej kommer att älska att känna sig som en afrikansk prinsessa med denna frisyr. Det är lätt för barn att bära hemma, skola eller leka ute med sina vänner. Som en bonus håller det också håret från att komma in i ansikten.

41. Sidoknutar och lockigt hår

sidoknutar och lockigt hår

Afro-texturerat hår kräver inte omfattande styling eller frisyrer att se underbara ut. Du kan dock byta saker genom att lägga till några Bantu-knop till sidan, precis över ett öra.

42. Bantu Knutar med Flätor

bantu knutar med flätor

När du växer ut naturligt hår kanske du vill påskynda processen för att njuta av långa lås. Med den här frisyren kan du stile ditt naturliga hår med knutar på toppen och slutföra utseendet med några jumbofältflätor.

43. Två Strandvridningar

två strängvridningar

Både du och din dotter kommer att njuta av denna söta frisyr. Ta bara två strängar åt gången och vrid dem till toppen. Avsluta vändningarna med en massa söta knutar.

44. Bantu Knots Locs

bantu knutar locs

Vi pratade kortfattat om dreadlocks stylade med Bantu knutar innan, men vi ville visa dig ett tydligt exempel på hur de slutliga resultaten kommer att se ut. Lägg till en guldpärla eller två för att få utseendet ännu mer minnesvärt.

45. Crown Braid and Knots

kronflätor och knutar

Ett annat sätt att blanda dessa knutar med andra styling tekniker är med en krona flätat. Allt du behöver göra är att skapa en fläta över hårlinjen och gå vild med Bantu knutar för resten.

46. ​​Rainbow Vibes

regnbågshår med bantu knutar

Denna frisyr ser fantastisk ut, oavsett vilken färg ditt hår har. Denna pastell regnbåge ombre kan vackert utformas med två knop på var sida om din del.

47. Flat Twist Bantu Knot Out

platt vrid bantu knut ut

Du kan också blanda flata vändningar med Bantu knutar som i bilden ovan. Börja med snoddarna på framsidan och fortsätt med knutar över hela ryggen.

48. Bantu Knut Out Mohawk

bantu knutar ut mohawk

Få en super chic mohawk med hjälp av twisted flätor och unraveled knutar. Braid sidorna på ett cornrow-liknande sätt och varva ner knutarna på toppen för några härliga spolar.

49. Knut Out Resultat

knut ut resultat

Efter att ha hållit dina knutar över natten kan du vakna nästa morgon, lossa dem och få dessa käftande krusar. Inte bara är de väldefinierade, men du får också en volymökning överallt.

50. Babyknutar

baby knutar

För att paketera upp våra idéer för den här frisyren, vill vi visa dig hur en vacker toddler kan se ut med några knutar och lockiga låser runt. Vi kan känna våra hjärtan smälta redan.

Sammanfattningsvis tjänar Bantu knutar som en extremt mångsidig och söt frisyr för afroamerikanska kvinnor. De är lekfulla, vackra och kan bäras på många olika sätt, beroende på tillfälle eller ditt humör. Bestäm om du vill bära dem som de är eller unravel dem för några fantastiska lockar du kommer att bli kär i.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More