50 vackra Ombre hår idéer för inspiration

42

Ombre hår är ett fantastiskt sätt att ändra ditt utseende utan att lösa på bara en hårfärg. Oavsett om du väljer en naturlig blandning av blondiner och bruna eller du vill ha kul med elektriska nyanser, är ombre definitivt vägen att gå. Passar både för korta och långa lås, ombrehår är ett utmärkt sätt att uttrycka din personlighet genom ditt utseende. Se hur du kommer igång nedan.

1. Brunettblondinblandning

Brunettblondinblandning

Den ideala naturliga inställningen till en ombre blandar brunett med blondin. Om din bashårfärg är mörkbrun, så kan resultatet se om du vill lägga till lite ljusblondin.

2. Beach Hair Ombre Short Hair

Beach Hair Ombre Short Hair

Hackiga långa bobs är alla raseri, speciellt när de är professionellt färgade. Den här hårhåriga inspirerade hårfärgsmixen passar perfekt med hårklippningen. Inte bara är håret huggt i lager, men färgerna appliceras på liknande sätt.

3. Brandlås

eld ombre hår

Brandliknande hår kanske inte är för alla, men de som befinner sig i denna tretonkombination kommer att se fantastiskt ut i den. Allt börjar med crimson rötter och blandar sig till orange och gyllene blondin.

4. Platina till Dark Ombre Hair

Platina till Dark Ombre Hair

Även om de flesta damer väljer att lätta sitt hår mot spetsarna, ser det också fantastiskt tvärtom. Färga dina rötter för att vara platina blond och blekna din väg genom bruna tills du når jet svarta tips.

5. Skuggar av stål

stålgrå och blått ombrehår

Kalltoner går alltid bra tillsammans. Till exempel är denna grå till blå ombrehår idé ett fantastiskt val för att kombinera stålnyanser. Resultaten är definitivt utåtgående, samtidigt som de upprätthåller kromatisk harmoni.

6. Långt Ombre lockigt hår

Långt Ombre lockigt hår

Flickor med naturliga krullar bör definitivt överväga en färggradient för deras nästa hårutnämning. Som du kan se är de lättare tonerna inriktade på andra halvan där krullarna också förbättras. Detta är ett utmärkt sätt att öka effekten av dessa härliga korkskruvar.

7. Ash Blonde till Platinum White

Askblondin till Platinum vit ombre

Askblondin är en vacker nyans att experimentera med när man väljer hårfärger. Att lägga till en excentrisk nyans som platina vit gör hela utseendet ännu mer strålande. Denna kombination fungerar för olika hudtoner och hårlängder, så överväg att prova det.

8. Spelar med Pinks

rosa ombrehår

Rosa är en av de sötaste hårfärgerna du kan välja, faktiskt. Om du vill ta din rosa färg till en ny nivå, tänk på att blanda olika nyanser från samma palett. Till exempel kan du börja med mörkrosa rötter och flytta ner till ljusare nyanser för denna spektakulära ombre.

9. Naturligt Blond Ombre Hår

Naturligt Blond Ombre Hår

Om du vill hålla sakerna snygga och eleganta, är naturliga toner alltid vägen att gå. Så här kan du para en lång bob med en jordtonad ombre som passar alla inställningar.

10. Subtile Reddish Fade

rött brunt ombrehår

Vill du hålla allt subtilt utan att använda blondin? Ett annat alternativ för att leka med diskreta toner är den här rödbruna paletten. Resultaten ligger nära balayage tack vare den subtila och fina gradienten.

11. Sky Blue Ombre Hair

Sky Blue Ombre Hair

Är blå din favoritfärg? Om så är fallet, varför inte bära det på ditt hår? Dessa söta bebisblå nyanser ser fantastiska ut när de smidigt blandas. Från cerulean till en nästan vitblå, kan dessa färger göra ditt hår vackert reflekterande sommarhimlen.

12. Rich Red Ombre Hair

Rött rött ombrehår

Djupröd är alltid ett fantastiskt val för den passionerade kvinnan. Om din basfärg är svart är mörkröd ett av de bästa alternativen för ditt ombrekta hår. Det är bäst om övergången görs gradvis, som i ovanstående exempel, för den inverkan du önskar.

13. Flätade och blandade pigger

Förutom ombre val av hårfärg, vill vi också ge dig några stylingtips och tricks så att du kan associera blandningen. Till exempel ser klassiska flätade pigtails fantastiska ut med ombrehår, vilket markerar färggradienten.

14. Latte och Chokladbrunt Ombre Hår

Latte och Chocolate Brown Ombre Hair

Varma bruna toner är några av de mest populära alternativen för ombrehår. I stället för att dra sig till blondin, kan du fortsätta din brunettbas med latte toner som blandar naturligt med resten av ditt hår. Det är också lätt att underhålla om du bara färgar den undre delen.

15. Creamy Beige Melt

krämigt beige ombrehår

Dessutom kan du hitta en lösning som ligger halvvägs mellan den ovan nämnda stilen och det klassiska bruna till blonda ombre hårvalet. Denna krämiga beige har precis nog av varje, så att du kan skapa en perfekt balans mellan varmt och trevligt, allt i ett underbart hårfärgval.

16. Lavendel Fairy Hair

Lavendel Fairy Hair

Pasteller har fått stor popularitet bland hårfärger, för både flickor och vuxna kvinnor. Ofta är dessa toner associerade med villkoren för “fehår” eller “sjöjungfruhår”, beroende på intensiteten hos de använda färgerna. Som du kan se är lavendel ombrehår helt enkelt fantastisk.

17. Svart till grå Fade

svart till grått ombrehår

På samma sätt som pasteller, kan grå förekomma i nästan alla hörn av världen som en trender hårfärg. Om du vill undvika den åldrande effekten som ett helt huvud av grått hår ger ibland, kan du göra övergången från svarta rötter till grå.

18. Deep Purple Ombre Hair

Deep Purple Ombre Hair

Med tanke på utgående nyanser är lila ett bra val för bohemerna i hjärtat. Ännu vackrare än denna ombrea hårfärg själv är hur den ser ut när den är stylad. Flätor, vågor och lockar kommer alla att göra din svarta till lila blandning stå ut glamoröst.

19. Pixie Silver Ombre Hair

Pixie Silver Ombre Hair

Tro det eller inte, även de kortaste hårklippen kan njuta av en mästerskt designad ombre. Pixiesnitt med långa smällar, en annan het trend, är det perfekta exemplet för elegant ombrehår. Du kan behålla mörka rötter och få den sekundära färgspiran en tum eller två från din sida.

20. Faded Fishtail Braid

Faded Fishtail Braid

Fortsatt våra ombrea hår styling idéer, det är omöjligt att inte överväga fishtail flätor. Denna invecklade flätteknik blandar färgerna som används i din ombre magnifikt. Ju tjockare fiskstensflätan är, ju mer livlig din ombre kommer att vara.

21. Färgblandningar på Bob

Färgblandningar på Bob

En bob haircut är också härlig för en ombre. Rötterna spelar den viktigaste rollen, eftersom någon komplementär färg för andra halvan av ditt hår kommer att se vacker ut. Se till att du håller de 1-2 tums rötterna så att du får den effekt du vill ha.

22. Brick Balayage Ombre Hair

Brick Balayage Ombre Hair

Om ditt val av färger kräver det, var inte rädd för att tråda på den fina linjen mellan ombre och balayage. Detta gäller för färger som kommer från en liknande palett, till exempel denna tegelröd och lätt koppar.

23. Half Flätad Styling

halv flätad halvhästsvans ombre

Flätor är ett fantastiskt sätt att accentuera ditt ombrekta hår, men du kan också kombinera vävning av dina lås med en klassisk låg hästsvans. För att få resultatet att stå ut och skina, överväga att krulla håret från basen av hästsvansen till ändarna.

24. Ombre Rött Hår Med Vattenfall Braid

Ombre rött hår med vattenfall fläta

Vattenfall flätor har tagit hårvärlden med storm, och av mycket bra skäl. Speciellt när tekniken används på ombrekt hår, kommer de enskilda strängarna till liv mot den mörka basfärgen som används. Du kan stile ditt hår på det här sättet, särskilt om du har kontrasterande ombrefärger.

25. Ombre Purple Hair A-line Bob

Ombre lila hår A-line Bob

Bortsett från korta eller långa bobs är A-line bobs ett utmärkt sätt att visa upp ditt strålande ombrehår. Om du vill göra en vågad omvandling, gå till ljust lila parat med svarta rötter. Brunetter kommer att ha en mycket lättare tid med långsiktigt underhåll eftersom deras rötter växer ut.

26. Faded Pink Braid

Bleka rosa flätor

Om du har tjockt och långt hår, vilket bättre sätt att visa upp sina egenskaper än med en stor flätad? Oavsett om du väljer den franska vävtekniken eller vill du gå till en klassisk flätad, kommer dina färger att blända vackert i slutet.

27. Blended Loose Updo

Blended Loose Updo

Skönheten i en lös uppdatering är att den passar perfekt för både tillfälliga och formella händelser. Förutom detta är det en bekväm frisyr som kommer att accentuera ditt ombreka hår som aldrig tidigare.

28. Röd till Svart Ombre Hår

Röd till Svart Ombre Hår

Vi är ganska vana vid att se svart till rött ombrehår, men vad händer när du vänder saker på andra håll? Detta är en av de mest lockande omvända, hårda idéer med crimson rötter och svarta tips.

29. Tvåton hög hästsvans

Tvåton hög hästsvans

Långt och vågigt ombrehår kan beundras ordentligt när det är stylat i en hög hästsvans. Glöm inte att du alltid kan använda 2-3 extra bobby-stift under hårbanden för den extra volymen.

30. Turkos Short Ombre Hair

Turkos Kort Ombre Hår

Korta bobs och turkoshårfärger verkar ha gjorts för varandra. Detta förklarar vad det har blivit en av de trendigaste frisyr- och frisyrkombinationerna under de senaste åren. För att accentuera allt, gå till en avslappnad halv upp toppknut.

31. Pastell Half Up Double Bullar

Pastell Half Up Double Bullar

Dubbelbullar är också tillbaka och blomstrar bland hårtrender. Du kan klämma upp dem ordentligt antingen helt eller halvt uppe halvt ner. I alla fall fungerar de som en charm för att lyfta fram de olika färgerna i ombrehår.

32. Röd Ombre Blond Hår

Röd Ombre Blond Hår

Du kommer inte se denna ombrehårs idé överallt, men det gör det ännu mer speciellt. Det fungerar fantastiskt för naturliga blondiner som vill leka med sitt utseende. Observera att det är svårt att bli av med röda spår en gång applicerat på blont hår, så se till att du tänker två gånger.

33. Twisted Ombre Braiding Hair

twisted flätat pastell ombre

Det är klart att flätor gör ett charmigt jobb med att betona ombrehår. Emellertid tar denna invecklade flätteknik verkligen kakan. Det börjar som en fransk fläta från vänster eller höger sida nära nacken och vrider upp och runt huvudet för detta hjärtstoppande resultat.

34. Tunna flätor och toppknut

Tunna flätor och toppknut

Komplexa flätor är alltid en syn för ömma ögon, men vad händer om du inte har tålamod eller tid att investera i att skapa dem? Det finns alltid enkla och unika alternativ som dessa små, kornliknande franska flätor som slutar i en lös toppknut.

35. Rich Violet och Deep Magenta

Rich Violet och Deep Magenta Ombre Hair

Djup magenta och rik violett – vilken smickrande kombination för en lekfull själ. För att få denna häpnadsväckande gradient rekommenderas att du jobbar med en expertfärgare som kan göra den milda övergången från lila till rosa. Resultatet kommer att vara värt det.

36. Flätat Rosa Ombre Hår

Flätat Rosa Ombre Hår

Ibland kan den enklaste fläkten i världen ha den mest underbara effekten. Enkelhet är trots allt nyckeln till äkta elegans. Om du har pastellfärgat ombrehår med naturliga bruna rötter är allt du behöver göra braid din väg till enkel skönhet.

37. Förhöjda färger med flätor och krullar

Förbättrade färger med flätor och lockar

Vad händer när du blandar en chic bakflätad med perfekt krullade lås och bara tillräckligt med volym ovanpå? Du får en bröllop frisyr som passar för royalty, och också en som kommer att dra uppmärksamhet på ditt vackra omrörhår.

38. Smaragd Ombre Brunt hår

Emerald Ombre Brown Hair

Smaragdgrön är en intensiv nyans som kontrasterar graciöst med naturligt brunt hår. Du kanske vill överväga att hugga håret i en A-line bob och curling det för en fantastisk inverkan.

39. Dark Hair Ombre med Hot Pink

Dark Hair Ombre med Hot Pink

Om du vill ha ombre hår som verkligen återspeglar din roliga personlighet, tveka inte att prova varm rosa. Även om det kan verka som ett djärvt steg först, ser det bra ut när det blandas från svarta rötter.

40. Sida Braid för Brown Blandningar

Sida Braid för Brown Blandningar

En halv sida flät är ännu ett ganska bra sätt att presentera ditt ombrekta hår. Det fungerar bäst med långt hår, som når runt mitt bak. Inte bara kommer nyanserna att accentueras i flätan, men också i den nedre halvan.

41. Multicolor Flower Bun

Multicolor Flower Bun

Istället för att sprinkla blommor i ditt hår, varför vrida inte dina lås i en egen blommaform? Den här söta frisyren är lättare än den ser ut – dela bara håret halvt halvvägs ner och vrid sidorna i en blomform i mitten.

42. Silver och Dark Grey Ombre Hair

Silver och Dark Grey Ombre Hair

Experimentera med gråtoner är alltid ett nöje för dem som älskar den nya grannyhårstrenden. Svarta rötter gör att de extra grå och silverfärgerna sticker ut mest, så se vilka nyanser som är bäst för ditt ombrekta hår.

43. Ash Brown och Blonde

Ash Brown och Blonde ombre

Det finns något som är riktigt speciellt om silverreflexerna i denna aska bruna och blonda ombre. De slutliga resultaten påminner oss om höjdpunkter, samtidigt som vi behåller den underbara harmoni och övergång som är specifika för ombrehår.

44. Long Ombre Blue Hair

Långt Ombre Blått Hår

Rika nyanser av blåa verk exquisitely med svarta rötter. Även om lutningen generellt presenteras bäst på långt hår, kan du också prova det för axellängdslås också.

45. Accentuerade nyanser med dubbla flätor och bullar

Accentuerade nyanser med dubbla flätor och bullar

Varje fan av ombrehår kommer att älska hur dessa dubbla flätor och bollar gör de enskilda färgerna gnistrande. För att uppnå detta härliga utseende, dela bara ditt hår i mitten och skapa två franska flätor som börjar från botten uppåt. Avsluta dem i två stora bullar och du är allt klar.

46. ​​Svart Rainbow Ombre Hårfärg

Svart Rainbow Ombre Hårfärg

Den här regnbågsblandningen på en svart bas är överlägset en av de mest våldsamma, ombrea hårfärgvalen, en fascinerande kombination. Det som gör det ännu mer speciellt är hur färgerna faller mot krökta lås, som du tydligt kan se.

47. Pastell Rosa och Rose Gold

Pastell Rosa och Rose Guldhår

Spel av Thrones fans kommer att älska denna Khaleesi-inspirerade frisyr. Inte bara är dubbelsidiga flätor ett absolut nöje att bevittna, men också den subtila pastellrosa och rosenguldomrullen.

48. Half Up Hair Ombre

Half Up Hair Ombre

När du är i tvivel, välj alltid en lös halvhöjd för att styla ditt ombrekta hår. Du kan verkligen aldrig gå fel med det.

49. Braiding in a Bun

Braiding in a Bun

Om du har lite mer tid på händerna, prova franska flätar ditt ombrehår ner till en lös bulle eller låg uppdatering för en graciös effekt.

50. Solnedgång Ombre Hårfärger

Solnedgång Ombre Hårfärger

Slutligen, omfamna färgerna på en inställningsol för en unik gradient. Färga dina rötter ljusrosa och blanda genom magenta till violett tips.

Att byta allt upp är ombreat hår ett fantastiskt sätt att uppdatera ditt utseende. Trots att det har trenderat under några år är det fortfarande en av de hetaste hårfärgsteknikerna inom branschen. Det finns otaliga färgkombinationer att välja mellan, passar alla önskemål. Ta lite tid att väga dina alternativ och få hårfärgerna i dina drömmar.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More