53 Söt & Lätt Curly Frisyrer

105

Curls är sublima, det är absolut ingen tvekan om det. Kvinnor med lockigt hår har ett unikt drag som förunderligt kombinerar lekfullhet med charm och sex appeal. Naturligtvis är lockiga frisyrer mångsidiga, allt från formella frisyrer till vardagliga hårklipp med minimal styling. I dagens lista visar vi de idéer som blåste bort oss. Njut av!

1. Korta krulliga frisyrer

Korta Curly Frisyrer

Har du en utåtriktad personlighet och du är inte rädd för att visa den? Utforska den fantastiska världen av korta lockiga frisyrer. Pixie haircut är en av de mest överraskande idéerna som kommer att komma ihåg, men du kan också experimentera med andra snitt med korta, lockiga lås.

2. Örhänge och tappning frisyrer

Over Ear Tuck och Pin Frisyrer

10/10 du har sett den här frisyren och har redan blivit kär i den. Det finns något som är mycket tilltalande om att tillfälligt tucka några strängar över ett öra och klämma dem på plats. Du presenterar graciöst din käftlinje, samtidigt som du framhäver dina bästa funktioner.

3. Formella frisyrer för lockigt hår

Formella frisyrer för lockigt hår

Om du har en viktig händelse som kommer upp, kan du räkna med en rörig updo för att accentuera dina lockar. En av de bästa delarna om den här lockiga frisyren är att det tar bokstavligen några minuter, förutsatt att ditt hår är skuren i lager.

4. Ombre frisyrer för lock

Ombre frisyrer för lock

Att lägga lite färg på dina ringband kan betona din vackra hårtextur ännu mer. Ett populärt alternativ är ombre, särskilt med en brunblond eller brun-karamellkombination. Naturligtvis kan du våga sig in i ljusare färger om du är redo för det.

5. Långa Curly Hairstyles

Långa Curly Frisyrer

Att ha långa och läckra lock är ett stort hårmål för kvinnor. Bortsett från att du kan bära den ned glatt, har du mycket mer stylingalternativ till hands. Om du vill ha en avslappnad look, dela håret halvt halvvägs ner och vrid den övre delen i en lös knut.

6. Naturliga Curly Frisyrer

Naturliga Curly Frisyrer

Färgkvinnor njuter av korkskruven lockigt naturligt tack vare deras afro-texturerat hår. Det finns mängder av afrikanska frisyrer som du kan få inspiration från, som cornrows. För att skissera dina curls snyggt, gå till två eller tre cornrows över ett öra på sidan.

7. Halva uppdrag genom flätor

Halva uppdrag genom flätor

Under de senaste åren har drag genom flätor haft en synlig ökad popularitet. För lockiga tjejer är ett av de bästa sätten att rocka dem halvt uppe, halvt ned och med flätan på den övre delen. Det kommer att smälta vackert i resten av ditt hår.

8. Criss Cross Flätad Bullar

Criss Cross Flätad Bullar

Men vad gör du när du vill experimentera med många flätor? Denna zigzag flätade frisyr är precis vad du har letat efter. Prova fem eller sex flätor, kryssa över dem på baksidan av ditt huvud. Vika dem alla i en lös, lockig bulle som sista handen.

9. Curly Weave frisyrer

Curly Weave frisyrer

Om du bara har avslutat ditt BC (Big Chop) och vill börja växa ut ditt naturliga hår, kan du välja en lockig väv som hjälper dig att vänja dig. Denna axel längd lockig väv med koppar höjdpunkter är en utmärkt idé att börja med.

10. Half Up Puffs

Half Up Puffs

Vi älskar lockiga puffar, oavsett om de är helt inslagna eller halva upp halva ner. I det här exemplet kan du se hur mediumlängd lockigt hår ser ut när det är knutet i en söt puff halv upp. Gärna lämna några strängar framför om du vill.

11. Korta krulliga frisyrer för svarta kvinnor

Korta krulliga frisyrer för svarta kvinnor

Nu är det här en snygg kort frisyr perfekt för lockiga kvinnor med attityd. Det är strategiskt klippt för att börja från kort på baksidan av huvudet och gradvis nå längre lås på toppen. Förtjusande, elegant och smickrande, allt i ett.

12. Cornrows och Huge Back Curls

Cornrows och Huge Back Curls

Kom ihåg vad vi sa om puffar tidigare? Tja, det här är ett annat fantastiskt exempel för att stödja vårt krav. Ge din egen ursprungliga vridning till den klassiska lockiga puffen genom att flätta huvuddelen av huvudet och lämna bakdelen så stor som möjligt.

13. Lågsidiga ponnytappar

Low Side Ponytails

På samma sätt som tucking strands bakom ett öra, är en lågsidig hästsvans med krullar helt förtrollande. Det är ett annat bra sätt att avslöja din käftlinje, och även din axel. Vi rekommenderar denna lockiga frisyr för alla typer av formella tillfällen.

14. Professionella frisyrer för kort lockigt hår

Professionella frisyrer för kort lockigt hår

De flesta företags karriärer innebär också en ganska strikt skönhets- och klädkod. Medan frisyrer inte är så restriktiva i kontoret, är det här ett exempel på hur du kan utforma dina lockar för att se till att de lämnar ett professionellt intryck från början till slut.

15. Stora Medium Curly Frisyrer

Stora Medium Curly Frisyrer

Dam med naturligt lockigt hår vet alltför väl att volymen är ett måste när man överväger frisyren. För att få all den dynamik du någonsin har drömt om, prova en medellång frisyr med massor av lager. Skärtekniken kommer att ge den mycket önskade volymökningen naturligt.

16. Curly Loose Buns

Curly Loose Buns

Ah, röriga bullar, # 1 “vapen” av kvinnor med lockigt hår. Inte bara sänker denna frisyr den stora stylingstiden, men det har också en enkel och oändlig glam om det. Som en tumregel, ju bättre, desto bättre.

17. Curly Bob frisyrer

Curly Bob frisyrer

Bobs, både långa och korta, är en av de bästa frisyren för kvinnor med rakt hår. Men det här frisyret ser lika fantastiskt ut med lockigt hår. För att lägga till form och volym på din frisyr, överväg en vinklad bob som börjar kortare i ryggen och blir längre mot hakan.

18. Höjdpunkter för lockigt hår

Höjdpunkter för lockigt hår

Precis som ombre, gör klassiska höjdpunkter ett exceptionellt jobb med att konturera dina lockiga lås. Du kan få vilken färg du vill, men vi uppmanar dig att välja en ljusare ton än din naturliga hårfärg för att få den kontrast du önskar.

19. Snygga frisyrer för långt lockigt hår

Nätt frisyrer för långt lockigt hår

Du kan verkligen inte få något enklare än en hög hästsvans när frisyrer är i diskussion. Denna tidlösa frisör fungerar briljant för tjejer med krullar, eftersom du inte spenderar extra tid att göra hästsvansen snygg, rak och jämn. Wrap yours högt och do not shy away from messiness.

20. Rose Shaped Updos

Rose Shaped Updos

Tillbaka till formella lockiga frisyrer. Den här låga bunten är väldigt vriden i en blommig form som vilar lugnt vid nackens botten. Det faktum att ditt hår är naturligt lockigt hjälper dig att få denna chic form med lätthet.

21. Dubbla flätor och lågpigtails

Dubbla flätor och lågpigtails

Jhene Aiko är inte bara en älskad sångare, men hon är också en stor stilikon. Bland hennes minnesvärda frisyrer ser de här söta lågpigarna ut med två kronflätor. Utseendet är felfritt för damer med både mellersta och sidodelar.

22. Cool Kinky Curly Frisyrer

Cool Kinky Curly Frisyrer

Vi är alla för kinky curls, speciellt när de stilfullt kompletteras med rätt tillbehör. I det här fallet kan du se hur en afrikansk skrivhuvud slingrar gör dessa fantastiska krullar ännu mer iögonfallande.

23. Curly Prom frisyrer

Curly Prom frisyrer

Prom kommer bara runt en gång, så du måste göra den perfekt för dig. Om du har långt, löst lockigt hår är halvvägs halvvägs vägen att gå. Denna speciella frisyr har två vattenfall flätor som förbinder i mitten glamoröst.

24. Snygg Top, Curly Ponytails

Snygg Top, Curly Ponytails

Om du vill experimentera med texturer kan du kombinera lockigt med rakt. I den här frisyren är överdelen slickad tillbaka och resten visas med en stor, lockig hästsvans. Det är ett perfekt alternativ för brudar, brudtärna eller kvinnor som deltar i andra fina evenemang.

25. Choklad Balayage frisyrer

Choklad Balayage Frisyrer

Ombre, höjdpunkter, men vad sägs om balayage? Det skulle vara omöjligt för oss att inte röra vid denna färgteknik, lätt bland de 10 övergripande hårtrenderna i år. För en naturlig tillvägagångssätt, gå till en choklad eller karamellbalayage på dina lockar.

26. Smickrande frisyrer för tjockt krökt hår

Smickrande frisyrer för tjockt krökt hår

Har tjockt, lockigt hår? Lyckost! Du är lycklig nog för att kunna ställa dina curls på nästan alla sätt tänkbara. Du har redan volymen i massor, men du kan byta saker i hak med en halv frisyr som den här.

27. Skulderlängd Curly Hairstyles

Skulderlängd Curly Hairstyles

Tori Kelly är en annan lockig tjej från underhållningsindustrin som vi alltid har våra ögon på. Du kan tydligt förstå varför; den här Grammy-nominerade sångaren har alltid sina lockar på punkt. Här inspirerar hon oss med en lockad, axellängd lockig frisyr.

28. Lösa ponytails

Loose Ponytails

Om du inte känner av en hög eller låg hästsvans för tillfället kan en traditionell lös man göra tricket. Du får det upp och redo i en minut, och det går bra med nästan alla casual outfit. En sträng eller två i framsidan kan lägga till en fin touch.

29. Blommor och lockar

Blommor och lockar

Blommor hårtillbehör är några av våra favoritfavoriter på grund av den naturliga skönheten som de erbjuder. Oavsett om du gör dig redo för ett anmärkningsvärt utomhusbröllop eller om du vill vara centrum för uppmärksamhet på en musikfestival, är blommor, lockar och flätor svaret.

30. Frisyrer för Curly Frizzy Hair

Frisyrer för Curly Frizzy Hair

Ibland kan krusigt hår vara en verklig smärta bakom sig. Men när du lär dig att omfamna dina upproriska krullar, kommer du att upptäcka att de har en otrolig charm av sig själv. Klipp din mid-längd för ett underbart resultat.

31. Chignons med Curls

Chignons with Curls

Ah, chignons, den ultimata drottningen av updos. Att ha lockigt hår är en betydande bonus för denna frisyr, eftersom det blir en bris i stil. Välj din favorit hårstift för att komplettera detta eleganta och polerade utseende.

32. Curly Updo Frisyrer

Curly Updo frisyrer

Med tanke på uppdateringar är detta klassiska och eleganta bröllopsval ett måste att komma ihåg. Den är utformad för att vara stor, vacker och käftande, med sötnos tillsatt av lösa lockar fram och bak.

33. Loc Braid Outs

Loc Braid Outs

Kvinnor i det naturliga håret samhället vet att en lokal flätad ut ser bländande, oavsett hur länge ditt hår är. Detta exempel visar hur dina lockar skulle se ut med den här frisyren i mitten och tillsammans med en mittdel.

34. Korta krulliga frisyrer för runda ansikten

Korta krulliga frisyrer för runda ansikten

Det är ofta utmanande att hitta den perfekta frisyren för ditt ansiktsform. Om ditt ansikte är rund kan du överväga en lekfull bob som ramar din käke fint. Du kan hålla pärlan lockigt eller rakt, enligt dina önskemål.

35. Staplade och lagrade Bobs

Staplade och lagrade Bobs

Du vet redan att layering kan fungera mirakel, men hur är det med strategiska staplade lager? Denna V-formade långa bob skapar en härlig silhuett för stora, mjuka krullar. Du kan rocka den med eller utan smällar, men var inte rädd för lite hårspray här och där.

36. Stora halva upp frisurer

Stor Halv Upp Frisyrer

En annan halv upp halva ner frisyr för lockigt hår accentuerar volymen mer än någonsin. Detta är ett spektakulärt sätt för kvinnor med en tjock hårstruktur som visar sina fantastiska lås.

37. Curly Frisyrer med Bangs

Curly Frisyrer med Bangs

Vi har kort sagt nämnt smällar i några av våra idéer fram till nu, men här vill vi stressa på deras skönhet. Helt få kvinnor med lockigt hår håller sig ofta borta från knä och tänker på att de kanske inte fungerar bra med lockor. För att bevisa fel, titta bara på den här fenomenala frisyren.

38. African American Curly Hairstyles

Afroamerikanska lockiga frisyrer

En annan afrikansk inspirerad frisyr kombinerar vändningar med ponnytappar. Vi älskar den här extraordinära frisyren för den applicerade kreativiteten, som börjar med tätt vridna trådar på toppen. Den avslappnade hästsvansen gör utseendet anpassningsbart för alla situationer.

39. Hippie Headband och Soft Curls

Hippie Headbands och Soft Curls

Är din inre boho tjej längtan att uttrycka sig? Ibland behöver du bara det bästa du behöver. Hippie pannband är i armlängd, så få din och använd den till den ultimata sommar frisyren.

40. Curly Afro frisyrer

Curly Afro frisyrer

Afros är fantastiska . Om ditt hår tycker om denna naturliga konsistens, bör du inte ens tänka på att ignorera afro som en frisyr. Det är strålande från alla synvinklar och vi garanterar att du kommer att göra huvuden vända med beundran.

41. Höga Ponytails

Höga Ponytails

Detta är ett annat exempel på hur du kan rocka en hög hästsvans med lång och lockigt hår. Den här är lite snyggare än vårt första exempel, men det kan hjälpa dig att se hur ditt hår skulle se ut om det är riktigt tjockt och långt.

42. Halv upp halvvägs Curly frisyrer

Halv upp Halv ned Curly frisyrer

När det gäller halva frisyrer är de flesta antingen grundläggande eller synligt komplexa. Ändå finns det alternativ som du kan träffas halvvägs. Vad som gör denna halva frisör speciell är vridtekniken, liksom de söta metalliska hårnålarna.

43. Fishtail Braid Updos

Fishtail Braid Updos

Vi älskar Fishtail fläkten lika mycket som någon annan tjej, speciellt när den blandas i en chic updo. Den breda fiskstjärt börjar från toppen, sveper sig mot baksidan och slutar i den lockiga bullen i nacken.

44. Curly Wedding Hairstyles

Curly Wedding Hairstyles

Denna snygga lockiga frisyr är lämplig för alla typer av bröllop, oavsett inställning. Det nakenblomma tillbehöret är glasyren på kakan för utseendet, så tänk på att lägga till en till din eleganta updo.

45. Svart och Lila Ringlets

Svart och Lila Ringlets

För att stödja vår livliga ombreidé, här är en fantastisk idé som du kan prova. Medan lila verkligen är en prickig färg, är det harmoniskt kombinerat med svart till ton ner det övergripande utseendet. Krullarna gör frisyren ännu mer charmig.

46. ​​Curly Space Bullar

Curly Space Bullar

Oavsett om du kallar dem dubbelbullar eller rymdbullar, kommer dessa söta detaljer samman för en drömmande frisyr. Naturligt lockigt hår gör dem enkla; du ser att krullarna hjälper dig att få de perfekta bunkarna utan mycket krångel.

47. Flätta frisyrer med lockigt hår

Flätta frisyrer med lockigt hår

Även om ditt hår inte är lockigt, kan du återskapa blicken genom styling. När du har skapat ditt V-formade vattenfall flätat, använd ett krusjärn för att få imponerande ringar i andra halvlek. Prova att se upp för formella situationer.

48. Curly Mohawk Frisyrer

Curly Mohawk frisyrer

Den fauxhök är en bestämd favorit för en modig kvinna som inte vill raka huvudet på huvudet helt. Allt du behöver göra är att kamma sidorna upp tätt och använd bobby stiften. Hårspray och retas med en kam hjälper också.

49. Big Puffs och Bangs

Big Puffs och Bangs

Detta foto hjälper dig att få en bättre uppfattning om vad en voluminös puff kommer att se ut med lockiga knoppar. Det fungerar utmärkt för kvinnor som redan har smällar. Ändå kan du också skapa en illusion av smäll genom styling.

50. Bandanas och Big Puffs

Bandanas och Big Puffs

Slutligen är det här en fantastisk idé om du vill ta med urbana hårtillbehör i din frisyr. Dra allt håret i en stor puff och binda en bandana runt huvudet. På bara några minuter är du redo att lysa hela dagen!

51. Perm Frisyrer

Perm frisyrer

Även om vi kanske inte alla är välsignade med naturligt lockigt hår, finns det flera sätt att vi kan få det. Tack vare perm frisyrer, omvandlar vi nu våra raka eller vågiga lås till korkskruven lockar som de vi alltid har drömt om.

52. Vintage Curly Hairstyles

Vintage Curly Hairstyles

Tillbaka 2011 blåste Bérénice Bejo oss på fler sätt än en med sitt utseende i Oscar-vinnande The Artist . Förutom hennes fenomenala funktionsförmåga visade den Argentina-födda skönheten hur fantastiska korta vintagekrullar kan se ut.

53. Curly Boho Frisyrer

Curly Boho frisyrer

Sist men inte minst vill vi sätta upp våra lockiga frisyrer med denna underbara bohemiska idé. Om du är allt för boho chic stil, bör du veta att dina lockar inte behöver vara perfekta. Det hjälper faktiskt om de är röriga, och även på den vågiga sidan.

Slutsats

För att dra slutsatsen är den enorma mängden lockiga frisyrer som finns tillgänglig en dröm som kommer i uppfyllelse för damer med denna naturliga hårstruktur. Oavsett om du vill visa dina curls med en snygg frisyr eller accentuera dem på en daglig basis, är vi säkra på att åtminstone en handfull av dessa idéer hjälper dig. Gå med din instinkt och välj den mest representativa frisyren för dina ringor.

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern. Wir gehen davon aus, dass Sie damit einverstanden sind, aber Sie können dies ablehnen, wenn Sie möchten. OK. Danke! Read More